Οχι δεν είναι θέμα βαριεμάρας,ούτε κατά διάννοια τίθεται τέτοιο θέμα.Καινα σφουγγαρίσεις,οι βρωμιές πάλι έχουν μπει σπίτι.Το σφουγγάρισμα τη σκόνη πέρνει και το σκούπισμα τα σκουπίδια.Τα βακτήρια και μικρόβια μια χαρά μένουν.Όπως καταλαβαίνεις δεν θα μουρλαθώ στη χλωρίνη που είναι επιζήμια και για μένα και για τον υδροφόρο ορίζοντα επειδή ο άλλος είναι γύφτουλας.
Επίσης τα χαλιά δεν τα σφουγγαρίζουμε.Λες κάθε φορά που έχω επισκέπτη να κάθομαι να τα πλένω;Γιατί;
Επειδή σου αρέσει εσένα; Εμένα όλοι οι κολλητοί μου και συγγενείς μια χαρά το βλέπουν.Εγώ απλά κώλωνα μέχρι τώρα σε πιο μακρινούς γνωστούς να το κάνω,απλά δεν το είχα επιχειρήσει,αλλά μετά την κουβέντα μας πείστικα ότι 100% θα το εφαρμόζου και στους πιο άγνωστους.
Ναι,με έπεισες με αυτά που έγραψες!
Το πρόβλημα δεν είναι στους γνωστούς μου,σε εσένα είναι.

Και τι λένε και οι ειδικοί
https://www.infokids.gr/einai-sosto-na-zitame-apo-tous-kalesme/
Παρεπιπτόντως δεν ζητάμε με το ζόρυ να μας επισκεφτούν.Όποιος φιλοξενείται είτε για λίγο είτε για πολύ , πρέπει να σέβεται τους κανόνες του σπιτιού που τον φιλοξενεί.
Τώρα αν εσύ βαριέσαι να πλένεις τα πόδια σου και σκυλοβρωμάνε,οπότε και ντρέπεσαι να τα εμφανίσεις,ε...ας τα πλένεις.Καλό κάνει.Λέω
Αν.