Να κλείσει τα σύνορα της η ΕΕ προς όλους τους Μουσουλμάνους πρόσφυγες;

Κλείσιμο ευρωπαικών συνόρων για όλους τους μουσουλμάνους πρόσφυγες

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 43)
  • Ναι

    Ψήφοι: 30 69.8%
  • Όχι

    Ψήφοι: 13 30.2%

Zukov

Διάσημο μέλος

Ο Zukov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,106 μηνύματα.

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.
Έξω όλοι. Είναι δούρειος ίππος. Έχουμε δύσκολα χρόνια μπροστά μας.

Να τονίσω όμως οτι αναφέρομαι στους ισλαμιστές από μέση ανατολή. Αυτοί που είναι στην Ευρώπη, πχ Βοσνία, δεν είναι εξτρεμιστές και ακραίοι (ίσως σε πολυ πιο μικρά ποσοστά) από ότι αυτοί από μέση ανατολη και κυρίως όσοι ερχονται παράνομα.
 

aggorf

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο aggorf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 247 μηνύματα.
Μπηκα σε χρονοκαψουλα οταν ειδα τα μηνυματα σου και νομισα οτι ειμαι στην δεκαετια του 80 με τον Αραφατ,
Χαλοουυυυυυ.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2023,απο τοτε εχει μεσολαβησει κατι πολυ σημαντικο.
-11η σεπτεμβριου
-Απειρα τρομοκρατικα χτυπηματα των τζιχαντ στην ΕΕ
-Η χαμας εξελιχθηκε σε θρησκευτικη τρομνοκρατικη οργανωση
-Ο φανατισμος για τζιχαντ εχει φτασει στα υψη
-Η χαμας ελεχγει την γαζα και τροκοκρατει καθε παλαιστινιο που δεν εστερνιζεται τα δικα της.

Η προταση μου να απαγορευετουν οι μουσουλμανοι προσφυγες στην ΕΕ το ξεκαθαριζω απο την αρχη.Δεν αφορα κανενος ειδους ρατσισμου και βαλε στο μυαλο σου οτι ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.
Μακαρι να μπορουσαμε να απαγορευσουμε την εισοδο μονο στους φανατικους και δυνητικα τζιχαντιστες.

Μπορουμε να το ξερουμε;
Θα βαλουμε την γυαλα και θα δουμε ποιος ειναι και ποιος δεν ειναι;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Οποτε αναγκαστικα,και ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΕΜΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟΠ σε μουσουλμανους,οχι λογω ρατισμου ουτε λογω του οτι ΟΛΟΙ οι μουσουλμανοι ειναι τζιχαντ,.ουτε για πλακα,αλλα εξαιτιας του οτι οι τζιχαντ προερχονται απο το ισλαμ..,δεν μπορουμε να ξερουμε ποιος θα κανει τι...ΣΤΟΠ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΕ πλεον σαν προσφυγες.η μεταναστες.Αν οι τζιχαντ ηταν απο την ιουδαικη θρησκεια ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.
Και το εχουμε αυτο το δικαιωμα.

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ...οπως θελει να κανει η χαμας με το ισραηλ.
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΠ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ.


Ναι..ναι..σε ευχαριστω,το ξερω οτι τα λεω σωστα.. να εισαι καλα φιλουμπες.

Καταρχάς πουπουλίνα, έχεις γράψει ένα σωρό φορές ότι δεν είσαι ρατσίστρια αλλά κάνεις το εξής λογικό σφάλμα, που χωρίς ρατσισμό και ισλαμοφοβία θα ήταν αδύνατο να το κάνεις: παίρνεις κάποια απαίσια γεγονότα(πχ την 11η σεπτεμβρίου) και με βάση αυτά τσουβαλιάζεις όλους τους Μουσουλμάνους και το Ισλάμ σε ένα σύνολο, θεωρείς ότι ευθύνεται όλο αυτό το σύνολο για τα γεγονότα αυτά και στοχοποιείς το σύνολο αυτό με βάση αυτά, κάτι που είναι απλά παράλογο. Όση ευθύνη έχει ο μέσος Μουσουλμάνος για την 11η Σεπτεμβρίου άλλη τόση έχει και ο μέσος Χριστιανός και όσο λογικό είναι να τιμωρήσεις τον μέσο μουσουλμάνο άλλο τόσο λογικό είναι να τιμωρήσεις και τον μέσο χριστιανό. Θα στο εξηγήσω πιο απλά για να καταλάβεις τι εννοώ: Υπάρχουν περίπου 60 εκατομμύρια μουσουλμάνοι στην Ευρώπη. Από αυτούς, πόσοι θεωρείς ότι έχουν διαπράξει η έχουν σκοπό να διαπράξουν τρομοκρατικές επιθέσεις? Μερικές δεκάδες άτομα? Μήπως μερικές εκατοντάδες? Άντε να βάλουμε λίγο τη φαντασία μας να δουλέψει και να πούμε μερικές χιλιάδες? Σου φαίνεται λοιπόν λογικό να υιοθετηθεί μια πολιτική που θα βλάψει(όταν λέμε θα βλάψει εννοούμε θα εκτοπίσει κι όποιος διαφωνεί ας ανοίξει ένα λεξικό να δει τον ορισμό του εκτοπισμού) 60 εκατομμύρια ανθρώπους λόγω εγκλημάτων μιας απειροελάχιστης συγκριτικά μάζας ανθρώπων? Εάν ναι, τότε αυτό οφείλεται στο λογικό σφάλμα που ανέφερα παραπάνω, εάν όχι, τότε πρέπει να αναθεωρήσεις την άποψη που εξέφρασες καθώς έρχεται σε απευθείας αντίθεση με αυτό το όχι.

Εάν η απλή αριθμητική δεν έκανε τα πράγματα ξεκάθαρα θα δώσω και μερικά παραδείγματα που δείχνουν τον παραλογισμό της λογικής σου: Σοκ στον Βόλο: Ξυλοκόπησε άγρια την κόρη του επειδή έγινε μουσουλμάνα | Alfavita Όπως βλέπουμε εδώ, νωρίτερα φέτος ένας Έλληνας χριστιανός ορθόδοξος πατέρας ξυλοκόπησε την κόρη του επειδή έγινε μουσουλμάνα(τελείως άσχετα με αυτό που γράφω τώρα, αλλά αν σου δινόταν ένα μαγικό ραβδί και είχες την ευκαιρία να εφαρμόσεις την ιδέα σου θα απέλαυνες κι αυτήν? Η θα απέλαυνες τους μουσουλμάνους στη Θράκη? Η λογική λέει ναι καθώς μιλάς για μουσουλμάνους αλλά από την άλλη είναι έλληνες πολίτες, κάτι που το κάνει λίγο περίπλοκο. Θα ήθελα μια διευκρίνιση σε αυτό). Εφαρμόζοντας την λογική σου, δεν είναι σωστό να υποθέσουμε ότι οι Έλληνες χριστιανοί ορθόδοξοι είναι μια επικίνδυνη ομάδα ανθρώπων και άρα πρέπει να την απελάσουμε? Η ότι λόγω της Πισπιρίγκου οι Έλληνες είναι επικίνδυνο να έχουν παιδιά και άρα πρέπει να τους απαγορευτεί να είναι γονείς? Άλλο παράδειγμα είναι οι λευκοι στην Νότια Αφρική. Εφόσον έκαναν το απαρτχαιντ δεν είναι σωστό οι μαύροι της χώρας να αποφασίσουν ότι είναι ζωτικός κίνδυνος για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες τους και να τους απελάσουν? Μήπως λόγω των πράξεων του Φωτόπουλου(Newsbeast.gr - Έλληνας θανατοποινήτης στις ΗΠΑ - YouTube) οι Αμερικάνοι να θεωρήσουν ότι η παρουσία Ελλήνων αποτελεί κίνδυνο για τις ΗΠΑ και άρα να τους απελάσουν? Όσο λογικό θα ήταν να εφαρμόσουμε την ιδέα σου στους μουσουλμάνους άλλο τόσο θα ήταν να την εφαρμόσουμε και στις παραπάνω εθνικές/κοινωνικές/θρησκευτικές ομάδες.

Τέλος, καλό είναι να υπενθυμίσω ότι γενικά οι συλλογικές τιμωρίες και περιορισμοί τύπου απαρτχαιντ με βάση τη θρησκεία και την εθνικότητα(πχ είσαι χριστιανός? Καλοδεχούμενος. Είσαι μουσουλμάνος? Σορυ δεν μπορείς να μπεις είσαι επικίνδυνος) δεν θερούνται και τα καλύτερα πράγματα(ούτε και τα πιο νόμιμα)

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ...οπως θελει να κανει η χαμας με το ισραηλ.
ΥΓ: Σχετικά άσχετο με το παρόν θέμα αλλά αφού το ανέφερες, ακριβώς αυτό το πράγμα κάνει το εγκληματικό, γενοκτόνο και δολοφονικό κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη που βομβαρδίζει σχολεία, νοσοκομεία και κομβόι αμάχων, έχει κόψει το νερό και το ρεύμα σε εκατομμύρια ανθρώπους και άλλα πόσα εγκλήματα πολέμου.

Πάμε παρακάτω τώρα:

Είχα πάντα μεγάλη περιέργεια να δω τι θα κάνατε σε μία ισλαμιστική χώρα είναι η αλήθεια. Θα βρίζατε το Ισλάμ και θα πολεμούσατε την θρησκόληπτη πατριαρχία εκεί; Και αν ναι τότε μάλλον θα καταλαβαίνατε πόσο τυχεροί είσθε που ζούσατε στην Δύση, την μόνη ήπειρο που έχει δώσει πάτημα δημόσιας έκφρασης -σε επίπεδο κυριαρχίας- στους ίδιους της τους εσωτερικούς εχθρούς που μαίνονται κατά κάθε συνεκτικών δεσμών. Γιατί στις ισλαμικές χώρες δια τις οποίες είσθε τόσο ευαίσθητοι δεν επρόκειτο ποτέ να έτρωγαν cancel τα σχόλια που κρίνετε ως «ομοφοβικά/τρανσφοβικά», «θρησκόληπτα», «πατριαρχικά» και ό,τι άλλο εν πάσει περιπτώσει λέτε.
Ώρα να ξεκαθαρίσω μερικά αυτονόητα: Προσωπικά είμαι άθεος, όμως σέβομαι απόλυτα όσους πιστεύουν σε κάποια θρησκεία. That being said, αυτό που δεν σέβομαι απόλυτα(δηλαδή καθόλου) είναι τον οποιονδήποτε θέλει να επιβάλλει αυτά που λέει η θρησκεία του στους άλλους είτε είναι Χριστιανός είτε Μουσουλμάνος. Έχω γνωρίσει πολλούς χριστιανούς και μουσουλμάνους που είναι μια χαρά άτομα όπως έχω γνωρίσει και πολλούς που δεν είναι. Όλα αυτά είναι αρκετά προφανή νομίζω, το πρόβλημά σου απλά είναι ότι δεν θεωρώ τους χριστιανοταλιμπαν καλύτερους από τους μουσουλμανοταλιμπαν. Δεν πειράζει, προχωράμε..

Το βρίσκω τουλάχιστον γελοίο που από τη μια λες για τα συντηρητικά καθεστώτα σε αυτές τις χώρες κι από την άλλη λες πόσο καλή είναι η Δύση, αγνοώντας τελείως το γεγονός οτι ο βασικός λόγος που υπάρχουν τέτοια συντηρητικά καθεστώτα εκεί ειναι επειδή η Δύση τα έχει υποστηρίξει για να προωθήσει τα δικά της ιμπεριαλιστικά συμφέροντα. Μερικά παραδείγματα είναι οι Μουτζαχεντιν(από τους οποίους προήλθαν οι Ταλιμπάν) εναντίον των κομμουνιστών στο Αφγανιστάν, ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός εναντίον του Άσαντ στη Συρία και η υποστήριξη στους σεΐχηδες στη Σαουδική Αραβία και τις χώρες του κόλπου. Κι εδώ καλό είναι να υπενθυμίσω ότι για κάθε Σαουδική Αραβία υπάρχει κι ένας Λίβανος η μια Ινδονησία όπου ούτε ίχνος θρησκευτικού φανατισμού δεν υπάρχει και άνθρωποι με διαφορετικές θρησκείες ζουν αρμονικά

ΥΓ: Τις ελευθερίες που λες, όσες από αυτές έχουμε, τις κερδίσαμε μόνοι μας δεν μας τις έδωσε κανένας
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,403 μηνύματα.
Καταρχάς πουπουλίνα, έχεις γράψει ένα σωρό φορές ότι δεν είσαι ρατσίστρια αλλά κάνεις το εξής λογικό σφάλμα, που χωρίς ρατσισμό και ισλαμοφοβία θα ήταν αδύνατο να το κάνεις: παίρνεις κάποια απαίσια γεγονότα(πχ την 11η σεπτεμβρίου) και με βάση αυτά τσουβαλιάζεις όλους τους Μουσουλμάνους και το Ισλάμ σε ένα σύνολο, θεωρείς ότι ευθύνεται όλο αυτό το σύνολο για τα γεγονότα αυτά και στοχοποιείς το σύνολο αυτό με βάση αυτά, κάτι που είναι απλά παράλογο. Όση ευθύνη έχει ο μέσος Μουσουλμάνος για την 11η Σεπτεμβρίου άλλη τόση έχει και ο μέσος Χριστιανός και όσο λογικό είναι να τιμωρήσεις τον μέσο μουσουλμάνο άλλο τόσο λογικό είναι να τιμωρήσεις και τον μέσο χριστιανό. Θα στο εξηγήσω πιο απλά για να καταλάβεις τι εννοώ: Υπάρχουν περίπου 60 εκατομμύρια μουσουλμάνοι στην Ευρώπη. Από αυτούς, πόσοι θεωρείς ότι έχουν διαπράξει η έχουν σκοπό να διαπράξουν τρομοκρατικές επιθέσεις? Μερικές δεκάδες άτομα? Μήπως μερικές εκατοντάδες? Άντε να βάλουμε λίγο τη φαντασία μας να δουλέψει και να πούμε μερικές χιλιάδες? Σου φαίνεται λοιπόν λογικό να υιοθετηθεί μια πολιτική που θα βλάψει(όταν λέμε θα βλάψει εννοούμε θα εκτοπίσει κι όποιος διαφωνεί ας ανοίξει ένα λεξικό να δει τον ορισμό του εκτοπισμού) 60 εκατομμύρια ανθρώπους λόγω εγκλημάτων μιας απειροελάχιστης συγκριτικά μάζας ανθρώπων? Εάν ναι, τότε αυτό οφείλεται στο λογικό σφάλμα που ανέφερα παραπάνω, εάν όχι, τότε πρέπει να αναθεωρήσεις την άποψη που εξέφρασες καθώς έρχεται σε απευθείας αντίθεση με αυτό το όχι.

Εάν η απλή αριθμητική δεν έκανε τα πράγματα ξεκάθαρα θα δώσω και μερικά παραδείγματα που δείχνουν τον παραλογισμό της λογικής σου: Σοκ στον Βόλο: Ξυλοκόπησε άγρια την κόρη του επειδή έγινε μουσουλμάνα | Alfavita Όπως βλέπουμε εδώ, νωρίτερα φέτος ένας Έλληνας χριστιανός ορθόδοξος πατέρας ξυλοκόπησε την κόρη του επειδή έγινε μουσουλμάνα(τελείως άσχετα με αυτό που γράφω τώρα, αλλά αν σου δινόταν ένα μαγικό ραβδί και είχες την ευκαιρία να εφαρμόσεις την ιδέα σου θα απέλαυνες κι αυτήν? Η θα απέλαυνες τους μουσουλμάνους στη Θράκη? Η λογική λέει ναι καθώς μιλάς για μουσουλμάνους αλλά από την άλλη είναι έλληνες πολίτες, κάτι που το κάνει λίγο περίπλοκο. Θα ήθελα μια διευκρίνιση σε αυτό). Εφαρμόζοντας την λογική σου, δεν είναι σωστό να υποθέσουμε ότι οι Έλληνες χριστιανοί ορθόδοξοι είναι μια επικίνδυνη ομάδα ανθρώπων και άρα πρέπει να την απελάσουμε? Η ότι λόγω της Πισπιρίγκου οι Έλληνες είναι επικίνδυνο να έχουν παιδιά και άρα πρέπει να τους απαγορευτεί να είναι γονείς? Άλλο παράδειγμα είναι οι λευκοι στην Νότια Αφρική. Εφόσον έκαναν το απαρτχαιντ δεν είναι σωστό οι μαύροι της χώρας να αποφασίσουν ότι είναι ζωτικός κίνδυνος για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες τους και να τους απελάσουν? Μήπως λόγω των πράξεων του Φωτόπουλου(Newsbeast.gr - Έλληνας θανατοποινήτης στις ΗΠΑ - YouTube) οι Αμερικάνοι να θεωρήσουν ότι η παρουσία Ελλήνων αποτελεί κίνδυνο για τις ΗΠΑ και άρα να τους απελάσουν? Όσο λογικό θα ήταν να εφαρμόσουμε την ιδέα σου στους μουσουλμάνους άλλο τόσο θα ήταν να την εφαρμόσουμε και στις παραπάνω εθνικές/κοινωνικές/θρησκευτικές ομάδες.

Τέλος, καλό είναι να υπενθυμίσω ότι γενικά οι συλλογικές τιμωρίες και περιορισμοί τύπου απαρτχαιντ με βάση τη θρησκεία και την εθνικότητα(πχ είσαι χριστιανός? Καλοδεχούμενος. Είσαι μουσουλμάνος? Σορυ δεν μπορείς να μπεις είσαι επικίνδυνος) δεν θερούνται και τα καλύτερα πράγματα(ούτε και τα πιο νόμιμα)


ΥΓ: Σχετικά άσχετο με το παρόν θέμα αλλά αφού το ανέφερες, ακριβώς αυτό το πράγμα κάνει το εγκληματικό, γενοκτόνο και δολοφονικό κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη που βομβαρδίζει σχολεία, νοσοκομεία και κομβόι αμάχων, έχει κόψει το νερό και το ρεύμα σε εκατομμύρια ανθρώπους και άλλα πόσα εγκλήματα πολέμου.

Πάμε παρακάτω τώρα:


Ώρα να ξεκαθαρίσω μερικά αυτονόητα: Προσωπικά είμαι άθεος, όμως σέβομαι απόλυτα όσους πιστεύουν σε κάποια θρησκεία. That being said, αυτό που δεν σέβομαι απόλυτα(δηλαδή καθόλου) είναι τον οποιονδήποτε θέλει να επιβάλλει αυτά που λέει η θρησκεία του στους άλλους είτε είναι Χριστιανός είτε Μουσουλμάνος. Έχω γνωρίσει πολλούς χριστιανούς και μουσουλμάνους που είναι μια χαρά άτομα όπως έχω γνωρίσει και πολλούς που δεν είναι. Όλα αυτά είναι αρκετά προφανή νομίζω, το πρόβλημά σου απλά είναι ότι δεν θεωρώ τους χριστιανοταλιμπαν καλύτερους από τους μουσουλμανοταλιμπαν. Δεν πειράζει, προχωράμε..

Το βρίσκω τουλάχιστον γελοίο που από τη μια λες για τα συντηρητικά καθεστώτα σε αυτές τις χώρες κι από την άλλη λες πόσο καλή είναι η Δύση, αγνοώντας τελείως το γεγονός οτι ο βασικός λόγος που υπάρχουν τέτοια συντηρητικά καθεστώτα εκεί ειναι επειδή η Δύση τα έχει υποστηρίξει για να προωθήσει τα δικά της ιμπεριαλιστικά συμφέροντα. Μερικά παραδείγματα είναι οι Μουτζαχεντιν(από τους οποίους προήλθαν οι Ταλιμπάν) εναντίον των κομμουνιστών στο Αφγανιστάν, ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός εναντίον του Άσαντ στη Συρία και η υποστήριξη στους σεΐχηδες στη Σαουδική Αραβία και τις χώρες του κόλπου. Κι εδώ καλό είναι να υπενθυμίσω ότι για κάθε Σαουδική Αραβία υπάρχει κι ένας Λίβανος η μια Ινδονησία όπου ούτε ίχνος θρησκευτικού φανατισμού δεν υπάρχει και άνθρωποι με διαφορετικές θρησκείες ζουν αρμονικά

ΥΓ: Τις ελευθερίες που λες, όσες από αυτές έχουμε, τις κερδίσαμε μόνοι μας δεν μας τις έδωσε κανένας

Γενικότερα μάγκες, η ισλαμοφοβία σας, όπως και όλες οι άλλες μορφές ρατσισμού, προέρχεται από την προκατάληψη σας εναντίον των μουσουλμάνων, η οποία προκατάληψη με τη σειρά της προέρχεται από την άγνοια που έχετε για αυτούς τους ανθρώπους. Προσωπική μου συμβουλή, αντί να ξοδεύετε το χρόνο σας να γράφετε εδώ πέρα πόσο κακοί είναι οι μουσουλμάνοι πηγαίντε να δείτε κανα ντοκιμαντερ, να διαβάσετε κάνα άρθρο και γενικότερα να μάθετε πράγματα για αυτές τις χώρες.....
Όταν έχουν γίνει τόσες τρομοκρατικές επιθέσεις, βιασμοί, δολοφονίες κτλ από ακραία Μουσουλμάνους και μερικοί συνεχίζεται να σφυρίζετε αδιάφορα και ποσό μάλλον να τους υποστηρίζεται αποκαλώντας μας ως «ρατσιστές» συγγνώμη αλλά αυτό είναι θράσος και όχι επιχειρήματα. Πήγαινε να πεις αυτά που μας λες εδώ στους συγγενείς των χιλιάδων θυμάτων που έχασαν τους ανθρώπους τους. Πήγαινε να τα πεις αυτά στους γονείς που είδαν τις κόρες τους να βιάζονται από τους ακραίους Μουσουλμάνους ή ακόμα καλύτερα πες τα στις ίδιες τις κοπέλες που βιάστηκαν. Εκτός αν θεωρείς ότι στις τρομοκρατικές επιθέσεις τα θύματα ευθυνόταν για την φρικτή κατάληξη που είχαν σε τόσο μικρή ηλικία.

Από το πληκτρολόγιο του γραφείου μου και εγώ είμαι ο μεγαλύτερος ανθρωπιστής που υπάρχει. Όταν όμως βγω έξω από το σπίτι και δω τα πράγματα όπως έχουν τότε η ιστορία είναι διαφορετική. Το ίδιο ισχύει και για εσένα, τώρα κάνεις τον αριστερό ανθρωπιστή όμως θέλω να μας πεις τα ίδια όταν χάσεις κάποιον συγγενή/ φίλο σου σε τρομοκρατική επίθεση ή όταν η κόρη σου πέσει θύμα βιασμού.

Επειδή μας ειρηνεύεσαι λέγοντας μας να δούμε κανένα ντοκιμαντέρ αρχικά εσύ ξεκινά να βλέπεις την επικαιρότητα που είναι ο πραγματικός κόσμος. Εκτός και αν θεωρείς ψέματα την επικαιρότητα και το ισλαμικό κύμα βίας που έχει ξεσπάσει σε διάφορες χώρες.


Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 30,040 μηνύματα.
Δυστυχώς η παρουσία της Χαμάς είναι παντού
 

aggorf

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο aggorf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 247 μηνύματα.
Όταν έχουν γίνει τόσες τρομοκρατικές επιθέσεις, βιασμοί, δολοφονίες κτλ από ακραία Μουσουλμάνους και μερικοί συνεχίζεται να σφυρίζετε αδιάφορα και ποσό μάλλον να τους υποστηρίζεται αποκαλώντας μας ως «ρατσιστές» συγγνώμη αλλά αυτό είναι θράσος και όχι επιχειρήματα. Πήγαινε να πεις αυτά που μας λες εδώ στους συγγενείς των χιλιάδων θυμάτων που έχασαν τους ανθρώπους τους. Πήγαινε να τα πεις αυτά στους γονείς που είδαν τις κόρες τους να βιάζονται από τους ακραίους Μουσουλμ

άνους ή ακόμα καλύτερα πες τα στις ίδιες τις κοπέλες που βιάστηκαν. Εκτός αν θεωρείς ότι στις τρομοκρατικές επιθέσεις τα θύματα ευθυνόταν για την φρικτή κατάληξη που είχαν σε τόσο μικρή ηλικία.

Από το πληκτρολόγιο του γραφείου μου και εγώ είμαι ο μεγαλύτερος ανθρωπιστής που υπάρχει. Όταν όμως βγω έξω από το σπίτι και δω τα πράγματα όπως έχουν τότε η ιστορία είναι διαφορετική. Το ίδιο ισχύει και για εσένα, τώρα κάνεις τον αριστερό ανθρωπιστή όμως θέλω να μας πεις τα ίδια όταν χάσεις κάποιον συγγενή/ φίλο σου σε τρομοκρατική επίθεση ή όταν η κόρη σου πέσει θύμα βιασμού.

Επειδή μας ειρηνεύεσαι λέγοντας μας να δούμε κανένα ντοκιμαντέρ αρχικά εσύ ξεκινά να βλέπεις την επικαιρότητα που είναι ο πραγματικός κόσμος. Εκτός και αν θεωρείς ψέματα την επικαιρότητα και το ισλαμικό κύμα βίας που έχει ξεσπάσει σε διάφορες χώρες.


Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

ώχου τώρα επειδή δεν υπάρχει να κάτσω να γράφω κυριολεκτικά τα ίδια πράγματα επειδή εσύ έχεις θέμα με την κατανόηση κειμένου θα στα βάλω παράθεση από αυτό που έγραψα πιο πάνω:
Όταν έχουν γίνει τόσες τρομοκρατικές επιθέσεις, βιασμοί, δολοφονίες κτλ από ακραία Μουσουλμάνους και μερικοί συνεχίζεται να σφυρίζετε αδιάφορα και ποσό μάλλον να τους υποστηρίζεται αποκαλώντας μας ως «ρατσιστές» συγγνώμη αλλά αυτό είναι θράσος και όχι επιχειρήματα. Πήγαινε να πεις αυτά που μας λες εδώ στους συγγενείς των χιλιάδων θυμάτων που έχασαν τους ανθρώπους τους. Πήγαινε να τα πεις αυτά στους γονείς που είδαν τις κόρες τους να βιάζονται από τους ακραίους Μουσουλμάνους ή ακόμα καλύτερα πες τα στις ίδιες τις κοπέλες που βιάστηκαν. Εκτός αν θεωρείς ότι στις τρομοκρατικές επιθέσεις τα θύματα ευθυνόταν για την φρικτή κατάληξη που είχαν σε τόσο μικρή ηλικία.
εδώ πέρα πάει αυτό:
Καταρχάς πουπουλίνα, έχεις γράψει ένα σωρό φορές ότι δεν είσαι ρατσίστρια αλλά κάνεις το εξής λογικό σφάλμα, που χωρίς ρατσισμό και ισλαμοφοβία θα ήταν αδύνατο να το κάνεις: παίρνεις κάποια απαίσια γεγονότα(πχ την 11η σεπτεμβρίου) και με βάση αυτά τσουβαλιάζεις όλους τους Μουσουλμάνους και το Ισλάμ σε ένα σύνολο, θεωρείς ότι ευθύνεται όλο αυτό το σύνολο για τα γεγονότα αυτά και στοχοποιείς το σύνολο αυτό με βάση αυτά, κάτι που είναι απλά παράλογο. Όση ευθύνη έχει ο μέσος Μουσουλμάνος για την 11η Σεπτεμβρίου άλλη τόση έχει και ο μέσος Χριστιανός και όσο λογικό είναι να τιμωρήσεις τον μέσο μουσουλμάνο άλλο τόσο λογικό είναι να τιμωρήσεις και τον μέσο χριστιανό. Θα στο εξηγήσω πιο απλά για να καταλάβεις τι εννοώ: Υπάρχουν περίπου 60 εκατομμύρια μουσουλμάνοι στην Ευρώπη. Από αυτούς, πόσοι θεωρείς ότι έχουν διαπράξει η έχουν σκοπό να διαπράξουν τρομοκρατικές επιθέσεις? Μερικές δεκάδες άτομα? Μήπως μερικές εκατοντάδες? Άντε να βάλουμε λίγο τη φαντασία μας να δουλέψει και να πούμε μερικές χιλιάδες? Σου φαίνεται λοιπόν λογικό να υιοθετηθεί μια πολιτική που θα βλάψει(όταν λέμε θα βλάψει εννοούμε θα εκτοπίσει κι όποιος διαφωνεί ας ανοίξει ένα λεξικό να δει τον ορισμό του εκτοπισμού) 60 εκατομμύρια ανθρώπους λόγω εγκλημάτων μιας απειροελάχιστης συγκριτικά μάζας ανθρώπων? Εάν ναι, τότε αυτό οφείλεται στο λογικό σφάλμα που ανέφερα παραπάνω, εάν όχι, τότε πρέπει να αναθεωρήσεις την άποψη που εξέφρασες καθώς έρχεται σε απευθείας αντίθεση με αυτό το όχι.

Εάν η απλή αριθμητική δεν έκανε τα πράγματα ξεκάθαρα θα δώσω και μερικά παραδείγματα που δείχνουν τον παραλογισμό της λογικής σου: Σοκ στον Βόλο: Ξυλοκόπησε άγρια την κόρη του επειδή έγινε μουσουλμάνα | Alfavita Όπως βλέπουμε εδώ, νωρίτερα φέτος ένας Έλληνας χριστιανός ορθόδοξος πατέρας ξυλοκόπησε την κόρη του επειδή έγινε μουσουλμάνα(τελείως άσχετα με αυτό που γράφω τώρα, αλλά αν σου δινόταν ένα μαγικό ραβδί και είχες την ευκαιρία να εφαρμόσεις την ιδέα σου θα απέλαυνες κι αυτήν? Η θα απέλαυνες τους μουσουλμάνους στη Θράκη? Η λογική λέει ναι καθώς μιλάς για μουσουλμάνους αλλά από την άλλη είναι έλληνες πολίτες, κάτι που το κάνει λίγο περίπλοκο. Θα ήθελα μια διευκρίνιση σε αυτό). Εφαρμόζοντας την λογική σου, δεν είναι σωστό να υποθέσουμε ότι οι Έλληνες χριστιανοί ορθόδοξοι είναι μια επικίνδυνη ομάδα ανθρώπων και άρα πρέπει να την απελάσουμε? Η ότι λόγω της Πισπιρίγκου οι Έλληνες είναι επικίνδυνο να έχουν παιδιά και άρα πρέπει να τους απαγορευτεί να είναι γονείς? Άλλο παράδειγμα είναι οι λευκοι στην Νότια Αφρική. Εφόσον έκαναν το απαρτχαιντ δεν είναι σωστό οι μαύροι της χώρας να αποφασίσουν ότι είναι ζωτικός κίνδυνος για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες τους και να τους απελάσουν? Μήπως λόγω των πράξεων του Φωτόπουλου(Newsbeast.gr - Έλληνας θανατοποινήτης στις ΗΠΑ - YouTube) οι Αμερικάνοι να θεωρήσουν ότι η παρουσία Ελλήνων αποτελεί κίνδυνο για τις ΗΠΑ και άρα να τους απελάσουν? Όσο λογικό θα ήταν να εφαρμόσουμε την ιδέα σου στους μουσουλμάνους άλλο τόσο θα ήταν να την εφαρμόσουμε και στις παραπάνω εθνικές/κοινωνικές/θρησκευτικές ομάδες.

Από το πληκτρολόγιο του γραφείου μου και εγώ είμαι ο μεγαλύτερος ανθρωπιστής που υπάρχει. Όταν όμως βγω έξω από το σπίτι και δω τα πράγματα όπως έχουν τότε η ιστορία είναι διαφορετική. Το ίδιο ισχύει και για εσένα, τώρα κάνεις τον αριστερό ανθρωπιστή όμως θέλω να μας πεις τα ίδια όταν χάσεις κάποιον συγγενή/ φίλο σου σε τρομοκρατική επίθεση ή όταν η κόρη σου πέσει θύμα βιασμού.
Εδώ πάει πάλι αυτό:
Εάν η απλή αριθμητική δεν έκανε τα πράγματα ξεκάθαρα θα δώσω και μερικά παραδείγματα που δείχνουν τον παραλογισμό της λογικής σου: Σοκ στον Βόλο: Ξυλοκόπησε άγρια την κόρη του επειδή έγινε μουσουλμάνα | Alfavita Όπως βλέπουμε εδώ, νωρίτερα φέτος ένας Έλληνας χριστιανός ορθόδοξος πατέρας ξυλοκόπησε την κόρη του επειδή έγινε μουσουλμάνα(τελείως άσχετα με αυτό που γράφω τώρα, αλλά αν σου δινόταν ένα μαγικό ραβδί και είχες την ευκαιρία να εφαρμόσεις την ιδέα σου θα απέλαυνες κι αυτήν? Η θα απέλαυνες τους μουσουλμάνους στη Θράκη? Η λογική λέει ναι καθώς μιλάς για μουσουλμάνους αλλά από την άλλη είναι έλληνες πολίτες, κάτι που το κάνει λίγο περίπλοκο. Θα ήθελα μια διευκρίνιση σε αυτό). Εφαρμόζοντας την λογική σου, δεν είναι σωστό να υποθέσουμε ότι οι Έλληνες χριστιανοί ορθόδοξοι είναι μια επικίνδυνη ομάδα ανθρώπων και άρα πρέπει να την απελάσουμε? Η ότι λόγω της Πισπιρίγκου οι Έλληνες είναι επικίνδυνο να έχουν παιδιά και άρα πρέπει να τους απαγορευτεί να είναι γονείς? Άλλο παράδειγμα είναι οι λευκοι στην Νότια Αφρική. Εφόσον έκαναν το απαρτχαιντ δεν είναι σωστό οι μαύροι της χώρας να αποφασίσουν ότι είναι ζωτικός κίνδυνος για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες τους και να τους απελάσουν? Μήπως λόγω των πράξεων του Φωτόπουλου(Newsbeast.gr - Έλληνας θανατοποινήτης στις ΗΠΑ - YouTube) οι Αμερικάνοι να θεωρήσουν ότι η παρουσία Ελλήνων αποτελεί κίνδυνο για τις ΗΠΑ και άρα να τους απελάσουν? Όσο λογικό θα ήταν να εφαρμόσουμε την ιδέα σου στους μουσουλμάνους άλλο τόσο θα ήταν να την εφαρμόσουμε και στις παραπάνω εθνικές/κοινωνικές/θρησκευτικές ομάδες.

Τέλος, καλό είναι να υπενθυμίσω ότι γενικά οι συλλογικές τιμωρίες και περιορισμοί τύπου απαρτχαιντ με βάση τη θρησκεία και την εθνικότητα(πχ είσαι χριστιανός? Καλοδεχούμενος. Είσαι μουσουλμάνος? Σορυ δεν μπορείς να μπεις είσαι επικίνδυνος) δεν θερούνται και τα καλύτερα πράγματα(ούτε και τα πιο νόμιμα)
Επίσης, θέλω να προσθέσω και την εξής ερώτηση: Εφόσον σύμφωνα με τη λογική σου όταν άτομο της οικογένειας μου δολοφονηθεί η βιαστεί από Μουσουλμάνο πρέπει εγώ να στοχοποιήσω όλους τους Μουσουλμάνους λόγω αυτού, γιατί να μην κάνω το ίδιο αν δολοφονηθεί η βιαστεί από Χριστιανό? Με τη λογική σου η οικογένεια της Καρολάιν, η οικογένεια της 12χρονης στον Κολωνό, οι οικογένειες των παιδιών που βίασε ο Λιγνάδης κλπ πρέπει να μισούν, να στοχοποιούν και να θέλουν να διωχθούν οι Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι σωστά? Αν όχι, τι αλλάζει ακριβώς?
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,403 μηνύματα.
ώχου τώρα επειδή δεν υπάρχει να κάτσω να γράφω κυριολεκτικά τα ίδια πράγματα επειδή εσύ έχεις θέμα με την κατανόηση κειμένου θα στα βάλω παράθεση από αυτό που έγραψα πιο πάνω:

εδώ πέρα πάει αυτό:



Εδώ πάει πάλι αυτό:

Επίσης, θέλω να προσθέσω και την εξής ερώτηση: Εφόσον σύμφωνα με τη λογική σου όταν άτομο της οικογένειας μου δολοφονηθεί η βιαστεί από Μουσουλμάνο πρέπει εγώ να στοχοποιήσω όλους τους Μουσουλμάνους λόγω αυτού, γιατί να μην κάνω το ίδιο αν δολοφονηθεί η βιαστεί από Χριστιανό? Με τη λογική σου η οικογένεια της Καρολάι, η οικογένεια της 12χρονης στον Κολωνό, οι οικογένειες των ΄παιδιών που βίασε ο Λιγνάδης κλπ πρέπει να μισούν, να στοχοποιούν και να θέλουν να διωχθούν οι Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι σωστά? Αν όχι, τι αλλάζει ακριβώς?

ΥΓ: Στην έκθεση στις πανελλήνιες πόσο έγραψες ακριβώς?


• United States 9/11/2001
• Madrid bombings 2004
• London bombings 2005
• Boston 2013
• Paris Charlie Hebdo 2015
• Paris November 2015
• Istanbul bombings 2016
• London Bridge attack 2017
• Manchester attack 2017
• Stockholm attack 2017
• Sweden’s rape crisis 2015-today
• Israel terror attack 2023

Όλες αυτές οι επιθέσεις που σκότωσαν μέχρι σήμερα 4.500 άτομα είχαν κοινό ένοχο ο οποίος ακούει στο όνομα Ισλάμ. Τώρα αν μερικοί θέλετε να είστε με την πλευρά του Ισλάμ λόγω ιδεολογίας τότε δικαίωμα σας, μην περιμένετε όμως κανένας σοβαρός άνθρωπος να ασπαστεί αυτήν την λογική. Από το πληκτρολόγιο και τον καναπέ του σπιτιού μας όλοι είμαστε ανθρωπιστές, όταν όμως βρεθούμε στη θέση του θύματος θέλω να δω ποιοι θα γράφουμε τα ίδια και ποιοι θα δούμε την αλήθεια. Όταν έχεις τόσες μαζικές σφαγές από ακραία Μουσουλμάνους δεν μπορείς να μας λες ότι δεν ευθύνεται η θρησκεία και ότι οι χριστιανοί κάνουν το ίδιο. Ναι δολοφόνους θα βρεις από όλες τις θρησκείες όμως μαζικές θυσίες χιλιάδων ανθρώπων στο όνομα του Αλαχ, μαζικοί βιασμοί μόνο και μόνο επειδή οι γυναίκες θεωρούνται κατώτερες και καταπάτηση βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα βρεις μόνο στις Μουσουλμανικές χώρες. Αυτή είναι μια πικρή αλήθεια που μπορεί να μην σου αρέσει όμως έτσι έχουν τα πράγματα δυστυχώς και όπως είπα πιο πάνω το θεωρώ μέγα θράσος να έχουν γίνει τόσα φρικιαστικά περαστικά τα τελευταία χρόνια όμως μερικοί συνεχίζεται να λέτε ότι είναι τυχαία γεγονότα. Είναι και η τελευταία φορά που απαντάω καθώς από ένα σημείο και μετά το θεωρώ πραγματικά χάσιμο χρόνου να κάθομαι και να εξηγώ τα αυτονόητα σε ενήλικα άτομα ,ευτυχώς η πλειοψηφία των μελών και των πολιτών είναι σε θέση να καταλάβουν αν είμαι ρατσιστής ή απλά ορθολογικός και είναι σε θέση να ξεχωρίζουν τον απλό Μουσουλμάνο πολίτη από τον ακραίο Ταλιμπάν που έρχεται στην Δύση μόνο και μόνο για να προκαλέσει αναταραχές, φαίνεται και από την δημοσκόπηση/τοποθετήσεις των μελών μέχρι τώρα . Είναι δυο ξεχωριστά πράγματα που όμως τα βάζετε σε ένα κοινό τσουβάλι για δικούς σας αγνώστους λόγους. Ευτυχώς μερικές χώρες έχουν αρχίσει και λαμβάνουν μέτρα καθώς είδαν ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα όσο νόμιζαν στην αρχή.

Δεν είναι ρατσισμός το να αναφέρεις τα γεγονότα ως έχουν ώστε να προλάβεις διάφορες μελλοντικές καταστάσεις. Ρατσισμός είναι να βλέπεις τι γίνεται μπροστά στα μάτια σου όμως να αγνοείς λόγω πολιτικών πεποιθήσεων βάζοντας σε κίνδυνο τους συνανθρώπους σου. Αυτό πάει περισσότερο στις κυβερνήσεις και στις αρχές που αποφασίζουν για τις ζωές όλων μας.
 
Τελευταία επεξεργασία:

ilias90

Διάσημο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 2,022 μηνύματα.
Καλημέρα, aggorf. Βάλεις κατά πάντων, τσουβαλιάζοντάς τους όλους (άσχετο, αυτό δεν λες ότι κάνουν όσοι διαφωνούν μαζί σου; ), θα κάνω πέτρα την καρδιά μου και θα απαντήσω στο σεντόνι σου, το οποίο βρίθει ανακριβειών, επίκλησης στο συναίσθημα και αμιγούς ανοησίας.
Να σου πω, αρχικά, ότι είμαι ένας άνθρωπος που ήταν αρκετά κοντά στις δικές σου απόψεις, κατάλαβα (ευτυχώς) τα λάθη μου και έβαλα μυαλό. Πάμε:
επειδή το βλέπω πολύ να παίζει αυτό το δεν έχεις επιχειρήματα εδώ μέσα(κι επειδή βλέπω αντίστοιχες κουβέντες να παίζουν γενικά από άτομα του χώρου σας, φαίνεται πως τα πολλά κλιπάκια Ben Shapiro που παρακολουθείτε σας έχουν κάνει να νομίζετε ότι είστε οι εκλεκτοί που είναι πάντα αλάνθαστοι) θα παραβώ αυτό που είπα και θα κάτσω να επιχειρηματολογήσω
Προσωπικά, δεν παρακολουθώ καθόλου Ben Shapiro, όπως και πολύς κόσμος που έχει παρόμοιες απόψεις με τις δικές μου. Τώρα, αν εσένα ο κύριος τρόπος ενημέρωσής σου είναι «κλιπάκια» από την όποια συλλογικότητα, τη σελίδα της rosa ή ό,τι άλλο παρόμοιο, δεν γνωρίζω, καλό είναι, όμως να αποφεύγεις να κάνεις προβολές στους υπόλοπους.
Επίσης, έχω κάνει εθελοντικά σε δομή που ασχολείτο με πρόσφυγες, οπότε κάποια πράγματα τα γνωρίζουμε και εμπειρικά, αγαπητέ.
Καταρχάς πουπουλίνα, έχεις γράψει ένα σωρό φορές ότι δεν είσαι ρατσίστρια αλλά κάνεις το εξής λογικό σφάλμα, που χωρίς ρατσισμό και ισλαμοφοβία θα ήταν αδύνατο να το κάνεις: παίρνεις κάποια απαίσια γεγονότα(πχ την 11η σεπτεμβρίου) και με βάση αυτά τσουβαλιάζεις όλους τους Μουσουλμάνους και το Ισλάμ σε ένα σύνολο, θεωρείς ότι ευθύνεται όλο αυτό το σύνολο για τα γεγονότα αυτά και στοχοποιείς το σύνολο αυτό με βάση αυτά, κάτι που είναι απλά παράλογο.
Η Πουπουλίνα δεν είναι ρατσίστρια. Πολλά άλλα μπορεί να είναι, αυτό όχι. Κατά τα άλλα, κανείς δεν είπε ότι όλοι οι Μουσουλμάνοι είναι (δυνάμει) τρομοκράτες. Αυτό που λέμε είναι ότι, εξαιτίας της θρησκείας τον τρόπο που την έχουν διαμορφώσει, πολλοί μουσουλμάνοι μπορούν να γίνουν και γίνονται τρομοκράτες.
Όση ευθύνη έχει ο μέσος Μουσουλμάνος για την 11η Σεπτεμβρίου άλλη τόση έχει και ο μέσος Χριστιανός και όσο λογικό είναι να τιμωρήσεις τον μέσο μουσουλμάνο άλλο τόσο λογικό είναι να τιμωρήσεις και τον μέσο χριστιανό.
Εδώ βλέπουμε την κλασσική τακτική «αχρωματοψίας» που ακολουθούν οι αριστεριστές. Όλοι είναι το ίδιο. Πολύ θα σας βόλευε να ισχύει, αλλά, δυστυχώς για εσάς, η πραγματικότητα έχει άλλη άποψη. Αν και ο μέσος μουσουλμάνος σίγουρα δεν ευθύνεται για τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, ωστόσο πολλοί περισσότεροι μουσουλμάνοι χάρηκαν για αυτά, από ό,τι Χριστιανοί. Κάτι λέει αυτό, έτσι; Επίσης, το έκαναν μουσουλμάνοι και για θρησκευτικούς λόγους, έτσι; Κάτι λέει και αυτό πάλι, ε;
Εάν η απλή αριθμητική δεν έκανε τα πράγματα ξεκάθαρα θα δώσω και μερικά παραδείγματα που δείχνουν τον παραλογισμό της λογικής σου: Σοκ στον Βόλο: Ξυλοκόπησε άγρια την κόρη του επειδή έγινε μουσουλμάνα | Alfavita Όπως βλέπουμε εδώ, νωρίτερα φέτος ένας Έλληνας χριστιανός ορθόδοξος πατέρας ξυλοκόπησε την κόρη του επειδή έγινε μουσουλμάνα(τελείως άσχετα με αυτό που γράφω τώρα, αλλά αν σου δινόταν ένα μαγικό ραβδί και είχες την ευκαιρία να εφαρμόσεις την ιδέα σου θα απέλαυνες κι αυτήν? Η θα απέλαυνες τους μουσουλμάνους στη Θράκη? Η λογική λέει ναι καθώς μιλάς για μουσουλμάνους αλλά από την άλλη είναι έλληνες πολίτες, κάτι που το κάνει λίγο περίπλοκο. Θα ήθελα μια διευκρίνιση σε αυτό).
Συνέχεια του παραλογισμού και της «αχρωματοψίας« σου. Ξεχνάς εδώ ότι αυτά τα περιστατικά είναι σπάνια από την πλευρά των χριστιανών και πολύ συνηθέστερα από αυτή των Μουσουλμάνων. Εδώ να πω ότι υπάρχουν λόγοι γι' αυτό και κάποιοι σημαντικοί από αυτούς είναι πως, οι άραβες, λόγω ιστορικών συγκυριών δεν πέρασαν αναγέννηση και διαφωτισμό, ούτε και τις συνέχειές τους. Δεν μπόρεσαν να ξεκολλήσουν από τον φανατισμό της θρησκείας στον βαθμό που το έκανε ο δυτικός κόσμος. Κάτι που, στην κατάσταση κρίσης στην οποία βρισκόμαστε ποσώς με ενδιαφέρει, να σου πω την αλήθεια. Επιπλέον, ξεχνάς ότι ο Χριστιανισμός είναι η θρησκεία της πλειοψηφίας στην Ελλάδα και, αν μη τι άλλο, όταν κάποιοι έρχονται φιλοξενούμενοι στον χώρο σου, οφείλουν να τον σεβαστούν και όχι με τσαμπουκά να προσπαθούν να επιβάλουν τα δικά τους πιστεύω. Μόνο σεβασμό δεν βλέπω, προσωπικά.
Εφαρμόζοντας την λογική σου, δεν είναι σωστό να υποθέσουμε ότι οι Έλληνες χριστιανοί ορθόδοξοι είναι μια επικίνδυνη ομάδα ανθρώπων και άρα πρέπει να την απελάσουμε?
Πάμε πάλι, οι Έλληνες χριστιανοί ορθόδοξοι αποτελούν την πλειονότητα και αυτοί που υπήρχαν εδώ πριν έρθουν οι φιλοξενούμενοι. Αποτελεί θράσος, έστω και σαν ένα υποθετικό παράδειγμα, να λες τέτοια πράγματα. Όποιος έρχεται εδώ, οφείλει να σεβαστεί και να προσαρμοστεί με τους νόμους (κυρίως αυτούς) και τους τρόπους μας.
Τέλος, καλό είναι να υπενθυμίσω ότι γενικά οι συλλογικές τιμωρίες και περιορισμοί τύπου απαρτχαιντ με βάση τη θρησκεία και την εθνικότητα(πχ είσαι χριστιανός? Καλοδεχούμενος. Είσαι μουσουλμάνος? Σορυ δεν μπορείς να μπεις είσαι επικίνδυνος) δεν θερούνται και τα καλύτερα πράγματα(ούτε και τα πιο νόμιμα)
Εδώ παραθέτω από άλλο ποστ μου, τους λόγους για τους οποίους πρέπει να γίνει πολύ αυστηρός περιορισμός στο ποιοι μπαίνουν στα εδάφη της Ευρώπης. Η εμπειρία μου, λοιπόν, μου έχει δείξει τα εξής:

1) παρελθόν εξτρεμιστικών και τρομοκρατικών μαζικών δολοφονιών από μουσουλμάνους σε γηγενείς και αλλόθρησκους (από αυτούς) Ευρωπαίους.
2) Πάρα πολλούς μετανάστες που εισήλθαν λαθραία μαζί με ελάχιστους που ήρθαν νόμιμα ή ήταν όντως πρόσφυγες.
3) Μεγάλο ποσοστό αυτών των παράνομα εισερχόμενων στο ευρωπαϊκό έδαφος ατόμων κάνουν κάθε είδους παρανομίες. Δεν με νοιάζει γιατί και πως, τις κάνουν.
4) Μεγάλο ποσοστό αυτών των παράνομα εισερχομένων στο ευρωπαϊκό έδαφος ατόμων είναι αποκλειστικά άντρες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
5) Έχουμε να κάνουμε με τη θρησκεία που -στην σύγχρονη εποχή- οφείλεται για τα μεγαλύτερα θρησκευτικά εγκλήματα.

Πες μας, λοιπόν, αγαπητέ, μιας και επικαλείσαι τη νομιμότητα, αν αυτή σε ενδιαφέρει μόνο επιλεκτικά και δεν σε ενοχλούν οι αμέτρητες παρανομίες που διαπράττουν όσοι λαθραία εισέρχονται σε μία χώρα και οι παρανομίες που συνεχίζουν να διαπράττουν σε αυτήν, για να μπορέσουν να επιβιώσουν.
Ώρα να ξεκαθαρίσω μερικά αυτονόητα: Προσωπικά είμαι άθεος, όμως σέβομαι απόλυτα όσους πιστεύουν σε κάποια θρησκεία. That being said, αυτό που δεν σέβομαι απόλυτα(δηλαδή καθόλου) είναι τον οποιονδήποτε θέλει να επιβάλλει αυτά που λέει η θρησκεία του στους άλλους είτε είναι Χριστιανός είτε Μουσουλμάνος. Έχω γνωρίσει πολλούς χριστιανούς και μουσουλμάνους που είναι μια χαρά άτομα όπως έχω γνωρίσει και πολλούς που δεν είναι. Όλα αυτά είναι αρκετά προφανή νομίζω, το πρόβλημά σου απλά είναι ότι δεν θεωρώ τους χριστιανοταλιμπαν καλύτερους από τους μουσουλμανοταλιμπαν. Δεν πειράζει, προχωράμε..
Η αχρωματοψία σου και η εξίσωση, το τσουβάλιασμα όλων των ανθρώπων σε κάτι ίδιο συνεχίζεται. Όπως προείπα, δυστυχώς για εσένα, η πραγματικότητα σε διαψεύδει με τον πιο πανηγυρικό τρόπο. Εξηγούμαι:
Χριστιανοταλιμπάν σαφώς υπάρχουν, όμως τα εγκλήματα πίστης που διαπράττουν είναι σαφώς λιγότερα από αυτά των Μουσουλμάνων. Είναι, δηλαδή, πολύ λιγότερο επικίνδυνοι από τους ισλαμοφασίστες.
Γενικότερα μάγκες, η ισλαμοφοβία σας, όπως και όλες οι άλλες μορφές ρατσισμού, προέρχεται από την προκατάληψη σας εναντίον των μουσουλμάνων, η οποία προκατάληψη με τη σειρά της προέρχεται από την άγνοια που έχετε για αυτούς τους ανθρώπους. Προσωπική μου συμβουλή, αντί να ξοδεύετε το χρόνο σας να γράφετε εδώ πέρα πόσο κακοί είναι οι μουσουλμάνοι πηγαίντε να δείτε κανα ντοκιμαντερ, να διαβάσετε κάνα άρθρο και γενικότερα να μάθετε πράγματα για αυτές τις χώρες.....
Γενικότερα, μάγκα, κοίτα να αρχίσεις να ακολουθείς τις συμβουλές και τις προτροπές σου πρώτος εσύ. Και κοίτα να είναι κάτι αντικειμενικό, και όχι τύπου «free Palestine.» Άσε που δεν πάει το μυαλό σου, ότι πολλοί από εδώ μπορεί να είχαν συχνή αλληλεπίδραση με μουσουλμάνους. Όπως και να έχει, άλλη μια φορά τα αυτονόητα:

Ζούμε σε μια κατάσταση κρίσης για όλον τον κόσμο. Μετά τις φρικαλεότητες της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ, πολλοί μουσουλμάνοι σε όλη την Ευρώπη (που μας ενδιαφέρει πρωτίστως) βγήκαν να διαδηλώσουν γεμάτοι χαρά. Δεν ήταν απλά και μόνο Παλαιστίνιοι, ήταν μουσουλμάνοι. Αυτό έχει μεγάλη σημασία, γιατί οι ίδιοι επέλεξαν να το κάνουν θρησκευτικό θέμα και οι ίδιοι διαχωρίστηκαν και συνασπίστηκαν κατά του Ισραήλ και της δύσης. Έπειτα, η Αλ Κάιντα κάλεσε τους μουσουλμάνους να διαπράξουν ιερό πόλεμο κατά του Ισραήλ και των συμμάχων του σε όλη τη γη. Μουσουλμάνοι, επίσης, μάρκαραν σπίτια εβραίων σε σπίτια τους σε Ευρωπαϊκό χώρο και άλλα πολλά.

Εξαιτίας των παραπάνω, λοιπόν, τόσο εγώ όσο και η πλειοψηφία (γενικότερα, όχι μόνο εδώ στο στέκι) είμαστε -το λιγότερο- επιφυλακτικοί και σκεπτικοί σχετικά με το ποιοι έρχονται στη χώρα και θέλουμε (βασικά απαιτούμε) τρομερά εξονυχιστικούς ελέγχους και σίγουρα διώξιμο όσων εισέρχονται λαθραία. Έχουμε ήδη μεγάλο θέμα, υπάρχει ήδη τεράστιος κίνδυνος τρομοκρατικών ενεργειών και το να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη τη μουσουλμανική μειονότητα, μάντεψε... μόνο ακόμα χειρότερο μπορεί να το κάνει.

Υ.Γ.: Για όσους δεν έχουν συναίσθηση της πραγματικότητας και της κοινής γνώμης, η κατάσταση (επιτέλους) έχει αρχίσει να αλλάζει... Ο κόσμος πλέον δεν επηρεάζεται από τις ανθρωπιστικές παπάτζες και συνειδητοποίησε τον κίνδυνο. Το πόσο αργά ήρθε αυτή η αλλαγή (γιατί σίγουρα ήρθε αργά) μένει να το δούμε στην πορεία...
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 30,040 μηνύματα.
Αυτό που λέμε είναι ότι, εξαιτίας της θρησκείας τον τρόπο που την έχουν διαμορφώσει, πολλοί μουσουλμάνοι μπορούν να γίνουν και γίνονται μουσουλμάνοι.
Ισλαμιστές μήπως;
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,557 μηνύματα.
αι με βάση αυτά τσουβαλιάζεις όλους τους Μουσουλμάνους και το Ισλάμ σε ένα σύνολο, θεωρείς ότι ευθύνεται όλο αυτό το σύνολο για τα γεγονότα αυτά και στοχοποιείς το σύνολο αυτό με βάση αυτά, κάτι που είναι απλά παράλογο.

ΟΧΙ...οχι μονο δεν τους τσουβαλιαζω ολους,αλλα παντα ημουν υπερ των ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ...απο παντου βασικα.

Το ζητουμενο ειναι οτι επειδη ΔΕΝ μπορουμε να ελεγξουμε το ποιος μουσουλμανος ,αν και τηρει τις προυποθεσεις για αιτηση ασυλου,ειναι εξτρεμιστικο στοιχειο ή θα ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΘΕΙ αργοτερα...και επειδη ισχυει η επαννενωση οικογενειων...δηλαδη στελνουν πρωτα τις γυναικες και τα παιδια τους και στη συνεχεια ερχονατι οι ιδοι και τους ''τραβανε'' τα γυναικοπαιδα...καθαρα για πρακτικοςυ λογους και για καποιο διαστημα ναι..ειμαι υπερ του να κλεισουν τα συνορα για ΟΛΟΥΣ τους μουσουλμανους, καθως ηδη η ΕΕ εχει αρχισει να αλλοιωνεται ήδη η Γαλλια πχ εχει τον μεγαλυτερο μουσουλμανικο πληθυσμο απο ολη την ΕΕ...ηδη ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΚΡΙΒΑ...και οχι μονο η Γαλλια αλλα ΟΛΗ η ΕΕ και αν συνεχιστει αυτη η τακτικη των ανοιχτων συνορων...ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΥ;

Αν θες η ΕΕ να γινει μουσουλμανικη ηπειρος δικαιωμα σου,αλλα δεν θα βαφτιζεις ρατσισμο το να μην το θελουμε εμεις, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤ.Αλλιως να παμε σε καταργηση συνορων ,κρατων αλλα ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ...ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΡΟΝΙΜΑΤΟΣ..οποτε ναι..τοτε θα ειμασταν οκ.

ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ.,
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΑΤΑ βασικα.

Νια..εννοειται δεν ειναι ολοι οι μουσουλμανοι εξτρεμιστες τζιχαντ,εχω φιλους μουσουλμανους και μαθαινω τουρκικα,οποτε αυτα περι ρατσισμου σε μουσουλμανους αλλου..οχι σε εμενα ΑΛΛΑ...πρακτικα ειναι αδυνατον να ξερουμε ποιος θα κανει κατι και ποιος οχι.

Δηλαδη λιγη λογικη να ειχες εκτος απο θεωριες του αριστερου ΚΑΝΑΠΕ ..θα το καταλαβαινες.

Το προβλημα ομως ειναι οτι η φουσκα που εχεις περιβαλλει την εαυτο σου,.τα κουτακια στα οποια εχεις μπει ΔΝ σε αφηνουν να σκεφτεις λογικα και να αντιληφθεις την πραγματικοτητα.

Ή αλλιως σε ενδιαφερει μονο ο παλαιστινιακος και μουσουλμανικος λαος..και τον ευρωπαικο λαο τον εχεις χεσμενο κανονικα,οποτε μια χαρα με την ευχη μου σε προτρεπω να πας στα αγαπημενα σου προσωπα...στους λαους που εσυ αγαπας αφου γραμμενο εχεις τον λαο και τον δικο σου και της ΕΕ και σε νοιαιζουν μονο αυτοι οι λαοι.

Πηγαινε ΕΚΕΙ που νοιαζεσαι λοιπον,παρε και κανενα οπλο και σκοτωσε ισραηλινα μωρα...και ασε εμας ΠΟΥ τα βλεπουμε πιο σφαιρικα τα πραγματα(δεν αναφερομαι σε ρατσιστες) και που ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ....να προσπαθησουμε να ζησουμε ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΕΔΩ.

Χωρις να μισουμε κανεναν λαο,σε αντιθεση με εσενα και τους αντισημιτες...αλλα εφοσον υπαρχουν ακομα κρατη διοτι εγω ειμαι εναντια στα κρατη ΤΟ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ,ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΗ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ....αλλα οσο ακομα τα εχουμε και εχουμε εξτρεμιστες και τρομοκρατες του ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ που βαλουν ασυστολα κατα αμαχους μεσα σε πολεις κλπ.. απο μια συγκεκριμενη θρησκεια,λυπαμαι αλλα θα κοιταξω ΚΑΙ το σπιτι ΜΟΥ.Κια βεβαια καποιος πρεπει να μεινει ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,δεν καταλαβα πως μπορει να γινει αυτο αν φευγουν ολοι;;;;

Και εν κατακλειδι θα πω οτι άλλο ρατσισμος,που δινει συγκεκριμενα χαρακτηριστικα εκ γεννητης σε ΕΘΝΗ DNA δηλαδη και αλλο να προστατευω τον εαυτο μου και το σπιτι μου απο συγκεκριμενη ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα.Κατσε διαβασε τι εστι ρατσισμος.Σορυ αν σου χαλαω τον υπνο,αλλα ΝΑΙ η μουσουλμανικη θρησκεια ειναι αυτη που μεσα της φιλοξενει τις πιο πολεμοχαρεις αιρεσεις και ναι,.ειναι υτοι που φιλοξενει την πιο επικινδυνη τρομοκρατια και ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ.Προσεξε τι λεω...ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ.

Αν θεωρεις οτι στο σπιτι μου,εφοσον ακομα υπαρχει η ιδιοκτησια(κρατη) δεν εχω δικαιωμα να μην δεχομαι οποια θρησκευτικη ομαδα(χεσμενες τις εχω ολες τις θρησκειες) εχει παρα πολλα εξτρεμιστικα στοιχεια μεσα της για να προστατευτω εγω και οι συμπολιτες μου,τοτε εχεις μεγαλο προβλημα πραγματικα.

Απλα ξερεις..επειδη πλεον εχει ξεσηκωθει το συμπαν ακομα και αριστεροι με αυτο που εγινε και την εξτρεμιστικη θρησκευτικη τρομοκρατικη οργανωση χαμας και επειδη ΔΕΝ εχεις πλεον κανενα επιχειρημαμα περα απο τα τετριμενα λογυδρια του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΑΝΑΠΕ...βαφτιζεις εδω οσους εχουν αντιληφθει τον κινδυνο του τζιχαντ και των τρομοκραικων επιθεσεων,ρατσιστες.
Κατσε διαβασε τι εστι ρατσισμος.:read:

Ρατσιστες οι περισσοτεροι(οχι ολοι δυστυχως) εδω δεν ειμαστε..αλλα δεν ειμαστε και βλαμμενοι να μην βλεπουμε μπροστα μας τι ερχεται και ηδη τα σκατα τα λουζομαστε με τοσα τρομοκρατικα χτυπηματα στο παρελθον.Στο μελλον δηλαδη με ακομα μεγαλυτερη αυξηση του μουσουλμανικου στοιχειου που μεσα του ΚΡΥΒΕΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ..ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;
Ρητορικο το ερωτημα.

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ.
Εφοσον δεν μπορουμε να ξερουμε ποιος ειναι τι..και εφοσο στελνουνε πρωτα τα γυναικοπαιδα και μετα ερχονται οι αντρες και τους τραβανε τα γυναικοπαιδα στην ΕΕ....κανενας μουσουλμανος για την ωρα..ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ΕΞΑΛΛΟΥ.Καπου υπαρχουν ορια.Ειναι ρεαλιστικο το θεμα και πρακτικο και οχι ρατσιστικο.Δεν μιλαω καν για εθνη αλλα για θρησκεια μεσα στην οποια ναι...υπαρχουν οι τζιχαντ.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,403 μηνύματα.
Καλημέρα, aggorf. Βάλεις κατά πάντων, τσουβαλιάζοντάς τους όλους (άσχετο, αυτό δεν λες ότι κάνουν όσοι διαφωνούν μαζί σου; ), θα κάνω πέτρα την καρδιά μου και θα απαντήσω στο σεντόνι σου, το οποίο βρίθει ανακριβειών, επίκλησης στο συναίσθημα και αμιγούς ανοησίας.
Να σου πω, αρχικά, ότι είμαι ένας άνθρωπος που ήταν αρκετά κοντά στις δικές σου απόψεις, κατάλαβα (ευτυχώς) τα λάθη μου και έβαλα μυαλό. Πάμε:

Προσωπικά, δεν παρακολουθώ καθόλου Ben Shapiro, όπως και πολύς κόσμος που έχει παρόμοιες απόψεις με τις δικές μου. Τώρα, αν εσένα ο κύριος τρόπος ενημέρωσής σου είναι «κλιπάκια» από την όποια συλλογικότητα, τη σελίδα της rosa ή ό,τι άλλο παρόμοιο, δεν γνωρίζω, καλό είναι, όμως να αποφεύγεις να κάνεις προβολές στους υπόλοπους.
Επίσης, έχω κάνει εθελοντικά σε δομή που ασχολείτο με πρόσφυγες, οπότε κάποια πράγματα τα γνωρίζουμε και εμπειρικά, αγαπητέ.

Η Πουπουλίνα δεν είναι ρατσίστρια. Πολλά άλλα μπορεί να είναι, αυτό όχι. Κατά τα άλλα, κανείς δεν είπε ότι όλοι οι Μουσουλμάνοι είναι (δυνάμει) τρομοκράτες. Αυτό που λέμε είναι ότι, εξαιτίας της θρησκείας τον τρόπο που την έχουν διαμορφώσει, πολλοί μουσουλμάνοι μπορούν να γίνουν και γίνονται τρομοκράτες.

Εδώ βλέπουμε την κλασσική τακτική «αχρωματοψίας» που ακολουθούν οι αριστεριστές. Όλοι είναι το ίδιο. Πολύ θα σας βόλευε να ισχύει, αλλά, δυστυχώς για εσάς, η πραγματικότητα έχει άλλη άποψη. Αν και ο μέσος μουσουλμάνος σίγουρα δεν ευθύνεται για τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, ωστόσο πολλοί περισσότεροι μουσουλμάνοι χάρηκαν για αυτά, από ό,τι Χριστιανοί. Κάτι λέει αυτό, έτσι; Επίσης, το έκαναν μουσουλμάνοι και για θρησκευτικούς λόγους, έτσι; Κάτι λέει και αυτό πάλι, ε;

Συνέχεια του παραλογισμού και της «αχρωματοψίας« σου. Ξεχνάς εδώ ότι αυτά τα περιστατικά είναι σπάνια από την πλευρά των χριστιανών και πολύ συνηθέστερα από αυτή των Μουσουλμάνων. Εδώ να πω ότι υπάρχουν λόγοι γι' αυτό και κάποιοι σημαντικοί από αυτούς είναι πως, οι άραβες, λόγω ιστορικών συγκυριών δεν πέρασαν αναγέννηση και διαφωτισμό, ούτε και τις συνέχειές τους. Δεν μπόρεσαν να ξεκολλήσουν από τον φανατισμό της θρησκείας στον βαθμό που το έκανε ο δυτικός κόσμος. Κάτι που, στην κατάσταση κρίσης στην οποία βρισκόμαστε ποσώς με ενδιαφέρει, να σου πω την αλήθεια. Επιπλέον, ξεχνάς ότι ο Χριστιανισμός είναι η θρησκεία της πλειοψηφίας στην Ελλάδα και, αν μη τι άλλο, όταν κάποιοι έρχονται φιλοξενούμενοι στον χώρο σου, οφείλουν να τον σεβαστούν και όχι με τσαμπουκά να προσπαθούν να επιβάλουν τα δικά τους πιστεύω. Μόνο σεβασμό δεν βλέπω, προσωπικά.

Πάμε πάλι, οι Έλληνες χριστιανοί ορθόδοξοι αποτελούν την πλειονότητα και αυτοί που υπήρχαν εδώ πριν έρθουν οι φιλοξενούμενοι. Αποτελεί θράσος, έστω και σαν ένα υποθετικό παράδειγμα, να λες τέτοια πράγματα. Όποιος έρχεται εδώ, οφείλει να σεβαστεί και να προσαρμοστεί με τους νόμους (κυρίως αυτούς) και τους τρόπους μας.

Εδώ παραθέτω από άλλο ποστ μου, τους λόγους για τους οποίους πρέπει να γίνει πολύ αυστηρός περιορισμός στο ποιοι μπαίνουν στα εδάφη της Ευρώπης. Η εμπειρία μου, λοιπόν, μου έχει δείξει τα εξής:

1) παρελθόν εξτρεμιστικών και τρομοκρατικών μαζικών δολοφονιών από μουσουλμάνους σε γηγενείς και αλλόθρησκους (από αυτούς) Ευρωπαίους.
2) Πάρα πολλούς μετανάστες που εισήλθαν λαθραία μαζί με ελάχιστους που ήρθαν νόμιμα ή ήταν όντως πρόσφυγες.
3) Μεγάλο ποσοστό αυτών των παράνομα εισερχόμενων στο ευρωπαϊκό έδαφος ατόμων κάνουν κάθε είδους παρανομίες. Δεν με νοιάζει γιατί και πως, τις κάνουν.
4) Μεγάλο ποσοστό αυτών των παράνομα εισερχομένων στο ευρωπαϊκό έδαφος ατόμων είναι αποκλειστικά άντρες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
5) Έχουμε να κάνουμε με τη θρησκεία που -στην σύγχρονη εποχή- οφείλεται για τα μεγαλύτερα θρησκευτικά εγκλήματα.

Πες μας, λοιπόν, αγαπητέ, μιας και επικαλείσαι τη νομιμότητα, αν αυτή σε ενδιαφέρει μόνο επιλεκτικά και δεν σε ενοχλούν οι αμέτρητες παρανομίες που διαπράττουν όσοι λαθραία εισέρχονται σε μία χώρα και οι παρανομίες που συνεχίζουν να διαπράττουν σε αυτήν, για να μπορέσουν να επιβιώσουν.

Η αχρωματοψία σου και η εξίσωση, το τσουβάλιασμα όλων των ανθρώπων σε κάτι ίδιο συνεχίζεται. Όπως προείπα, δυστυχώς για εσένα, η πραγματικότητα σε διαψεύδει με τον πιο πανηγυρικό τρόπο. Εξηγούμαι:
Χριστιανοταλιμπάν σαφώς υπάρχουν, όμως τα εγκλήματα πίστης που διαπράττουν είναι σαφώς λιγότερα από αυτά των Μουσουλμάνων. Είναι, δηλαδή, πολύ λιγότερο επικίνδυνοι από τους ισλαμοφασίστες.

Γενικότερα, μάγκα, κοίτα να αρχίσεις να ακολουθείς τις συμβουλές και τις προτροπές σου πρώτος εσύ. Και κοίτα να είναι κάτι αντικειμενικό, και όχι τύπου «free Palestine.» Άσε που δεν πάει το μυαλό σου, ότι πολλοί από εδώ μπορεί να είχαν συχνή αλληλεπίδραση με μουσουλμάνους. Όπως και να έχει, άλλη μια φορά τα αυτονόητα:

Ζούμε σε μια κατάσταση κρίσης για όλον τον κόσμο. Μετά τις φρικαλεότητες της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ, πολλοί μουσουλμάνοι σε όλη την Ευρώπη (που μας ενδιαφέρει πρωτίστως) βγήκαν να διαδηλώσουν γεμάτοι χαρά. Δεν ήταν απλά και μόνο Παλαιστίνιοι, ήταν μουσουλμάνοι. Αυτό έχει μεγάλη σημασία, γιατί οι ίδιοι επέλεξαν να το κάνουν θρησκευτικό θέμα και οι ίδιοι διαχωρίστηκαν και συνασπίστηκαν κατά του Ισραήλ και της δύσης. Έπειτα, η Αλ Κάιντα κάλεσε τους μουσουλμάνους να διαπράξουν ιερό πόλεμο κατά του Ισραήλ και των συμμάχων του σε όλη τη γη. Μουσουλμάνοι, επίσης, μάρκαραν σπίτια εβραίων σε σπίτια τους σε Ευρωπαϊκό χώρο και άλλα πολλά.

Εξαιτίας των παραπάνω, λοιπόν, τόσο εγώ όσο και η πλειοψηφία (γενικότερα, όχι μόνο εδώ στο στέκι) είμαστε -το λιγότερο- επιφυλακτικοί και σκεπτικοί σχετικά με το ποιοι έρχονται στη χώρα και θέλουμε (βασικά απαιτούμε) τρομερά εξονυχιστικούς ελέγχους και σίγουρα διώξιμο όσων εισέρχονται λαθραία. Έχουμε ήδη μεγάλο θέμα, υπάρχει ήδη τεράστιος κίνδυνος τρομοκρατικών ενεργειών και το να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη τη μουσουλμανική μειονότητα, μάντεψε... μόνο ακόμα χειρότερο μπορεί να το κάνει.

Υ.Γ.: Για όσους δεν έχουν συναίσθηση της πραγματικότητας και της κοινής γνώμης, η κατάσταση (επιτέλους) έχει αρχίσει να αλλάζει... Ο κόσμος πλέον δεν επηρεάζεται από τις ανθρωπιστικές παπάτζες και συνειδητοποίησε τον κίνδυνο. Το πόσο αργά ήρθε αυτή η αλλαγή (γιατί σίγουρα ήρθε αργά) μένει να το δούμε στην πορεία...
ΟΧΙ...οχι μονο δεν τους τσουβαλιαζω ολους,αλλα παντα ημουν υπερ των ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ και οχι λαθρο...απο παντου βασικα.

Το ζητουμενο ειναι οτι επειδη ΔΕΝ μπορουμε να ελεγξουμε το ποιος μουσουλμανος ,αν και τηρει τις προυποθεσεις για αιτηση ασυλου,ειναι εξτρεμιστικο στοιχειο ή θα ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΘΕΙ αργοτερα...και επειδη ισχυει η επαννενωση οικογενειων...δηλαδη στελνουν πρωτα τις γυναικες και τα παιδια τους και στη συνεχεια ερχονατι οι ιδοι και τους ''τραβανε'' τα γυναικοπαιδα...καθαρα για πρακτικοςυ λογους και για καποιο διαστημα ναι..ειμαι υπερ του να κλεισουν τα συνορα για ΟΛΟΥΣ τους μουσουλμανους, καθως ηδη η ΕΕ εχει αρχισει να αλλοιωνεται ήδη η Γαλλια πχ εχει τον μεγαλυτερο μουσουλμανικο πληθυσμο απο ολη την ΕΕ...ηδη ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΚΡΙΒΑ...και οχι μονο η Γαλλια αλλα ΟΛΗ η ΕΕ και αν συνεχιστει αυτη η τακτικη των ανοιχτων συνορων...ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΥ;

Αν θες η ΕΕ να γινει μουσλουλμανικη ηπειρος δικαιωμα σου,αλλα δεν θα βαφτιζεις ρατσισμο το να μην το θελουμε εμεις, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤ.Αλλιως να παμε σε καταργηση συνορων ,κρατων αλλα ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΣΩΝ...ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΡΟΝΙΜΑΤΟΣ..οποτε ναι..τοτε θα ειμασταν οκ.
ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ.,
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΑΤΑ βασικα.
Νια..εννοοιται δεν ειναι ολοι οι μουσουλμανοι εξτρεμιστες τζιχαντ,εχω φιλους μουσουλμανους και μαθαινω τουρκικα,οποτε αυτα περι ρατσισμου σε μουσουλμανους αλλου..οχι σ εμεενα ΑΛΛΑ...πρατκικα ειναι αδυνατον να ξερουμε ποιος θα κανει κατι και ποιος οχι.

Δηλαδη λιγη λογικη να ειχες εκτος απο θεωριες του αριστερου ΚΑΝΑΠΕ ..θα το καταλαβαινες.

Το προβλημα ομως ειναι οτι η φουσκα που εχεις περιβαλλει την εαυτο σου,.τα κουτακια στα οποια εχεις μπει ΔΝ σε αφηνουν να σκεφτεις λογικα και να αντιληφθεις την πραγματικοτητα.

Ή αλλιως σε ενδιαφερει μονο ο παλαιστινιακος και μουσουλμανικος λαος..και τον ευρωπαικο λαο τον εχεις χεσμενο κανονικα,οποτε μια χαρα με την ευχη μου σε προτρεπω να πας στα αγαπημενα σου προσωπα...στους λαους που εσυ αγαπας αφου γραμμενο εχεις τον λαο και τον δικο σου και της ΕΕ και σε νοιαιζουν μονο αυτοι οι λαοι.

Πηγαινε ΕΚΕΙ που νοιαζεσαι λοιπον,παρε και κανενα οπλο και σκοτωσε ισραηλινα μωρα...και ασε εμας ΠΟΥ τα βλεπουμε πιο σφαιρικα τα πραγματα(δεν αναφερομαι σε ρατσιστες) και που ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ....να προσπαθησουμε να ζησουμε ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΕΔΩ.

Χωρις να μισουμε κανεναν λαο,σε αντιθεση με εσενα και τους αντισημιτες...αλλα εφοσον υπαρχουν ακομα κρατη διοτι εγω ειμαι εναντια στα κρατη ΤΟ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ,ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΗ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ....αλλα οσο ακομα τα εχουμε και εχουμε εξτρεμιστες απο μια συγκεκριμενη θρησκεια,λυπαμαι αλλα θα κοιταξω ΚΑΙ το σπιτι ΜΟΥ.Κια βεβαια καποιος πρεπει να μεινει ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,δεν καταλαβα πως μπορει να γινει αυτο αν φευγουν ολοι;;;;

Και εν κατακλειδι θα πω οτι άλλο ρατσισμος,που δινει συγκεκριμενα χαρακτηριστικα εκ γεννητης σε ΕΘΝΗ DNA δηλαδη και αλλο να προστατευω τον εαυτο μου και το σπιτι μου απο συγκεκριμενη ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα.Κατσε διαβασε τι εστι ρατσισμος.

Αν θεωρεις οτι στο σπιτι μου,εφοσον ακομα υπαρχει η ιδιοκτησια(κρατη) δεν εχω δικαιωμα να μην δεχομαι οποια θρησκευτικη ομαδα(χεσμενες τις εχω ολες τις θρησκειες) εχει παρα πολλα εξτρεμιστικα στοιχεια μεσα της για να προστατευτω εγω και οι συμπολιτες μου,τοτε εχεις μεγαλο προβλημα πραγματικα.

Απλα ξερεις..επειδη πλεον εχει ξεσηκωθει το συμπαν ακομα και αριστεροι με αυτο που εγινε και την εξτρεμιστικη θρησκευτικη τρομοκρατικη οργανωση χαμας και επειδη ΔΕΝ εχεις πλεον κανενα επιχειρημαμα περα απο τα τετριμενα λογυδρια του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΑΝΑΠΕ...βαφτιζεις εδω οσους εχουν αντιληφθει τον κινδυνο του τζιχαντ και των τρομοκραικων επιθεσεων,ρατσιστες.
Κατσε διαβασε τι εστι ρατσισμος.:read:

Ρατσιστες οι περισσοτεροι(οχι ολοι δυστυχως) εδω δεν ειμαστε..αλλα δεν ειμαστε και βλαμμενοι να μην βλεπουμε μπροστα μας τι ερχεται και ηδη τα σκατα τα λουζομαστε με τοσα τρομοκρατικα χτυπηματα στο παρελθον.Στο μελλον δηλαδη με ακομα μεγαλυτερη αυξηση του μουσουλμανικου στοιχειου που μεσα του ΚΡΥΒΕΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ..ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;
Ρητορικο το ερωτημα.

Ευτυχώς όμως η κοινή άποψη αλλάζει γρήγορα μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί. Το βλέπουμε στην κοινωνία καθημερινά όπου οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο κύμα βίας και θέλουν την ασφάλεια τους πίσω. Το βλέπουμε και σε αυτήν την δημοσκόπηση εδώ όπου το 73% επιθυμεί κλείσιμο των Ευρωπαϊκών συνόρων. Αν η ίδια δημοσκόπηση είχε γίνει το 2015-2017 τότε τα αποτελέσματα θα ήταν αντίστροφα καθώς τότε η μετανάστευση θεωρείτο ως κάτι το ανθρωπιστικό που ταυτόχρονα θα έδινε ένα είδους Goodwill στην Ευρωπαϊκή οικονομία η οποία έβλεπε στασιμότητα λόγω πολλών παραγόντων. Θεωρώ μεγάλη ελπίδα λοιπόν ότι ακόμα και εδώ μέσα η πλειοψηφία δεν αντέχει άλλο και θέλει αλλαγή της εξωτερικής πολιτικής.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

aggorf

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο aggorf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 247 μηνύματα.
επειδή βαριέμαι κυριακή πρωί να κάτσω να γράψω άλλο ένα κατεβατό για να σου μάθω την αλφαβήτα η πιο συγκεκριμένα για ποιο λόγο η ιδέα σου να εφαρμόσουμε μια πολιτική απαρτχάιντ εις βάρος των μουσουλμάνων προσφύγων είναι γελοία και λάθος, θα κάτσω να το γράψω όταν μου έρθει η όρεξη κάποια στιγμή αργότερα. Μέχρι τότε θα σου επαναλάβω αυτό το ερώτημα:
Σου φαίνεται λοιπόν λογικό να υιοθετηθεί μια πολιτική που θα βλάψει(όταν λέμε θα βλάψει εννοούμε θα εκτοπίσει κι όποιος διαφωνεί ας ανοίξει ένα λεξικό να δει τον ορισμό του εκτοπισμού) 60 εκατομμύρια ανθρώπους λόγω εγκλημάτων μιας απειροελάχιστης συγκριτικά μάζας ανθρώπων? Εάν ναι, τότε αυτό οφείλεται στο λογικό σφάλμα που ανέφερα παραπάνω, εάν όχι, τότε πρέπει να αναθεωρήσεις την άποψη που εξέφρασες καθώς έρχεται σε απευθείας αντίθεση με αυτό το όχι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

ποίος δεν συμφωνεί με τις ακραίες αριστερές απόψεις που λένε ότι δεν υπάρχουν σύνορα, η Ευρώπη πρέπει να δεχθεί τόνους εκατομμυρίων μεταναστών κτλ τότε είναι αυτόματα ρατσιστής ανεξάρτητα αν έχει δίκιο ή όχι.
δε θα μπω στον κόπο να σχολιάσω όλο αυτό το κατεβατό που έγραψες, θα σου υπενθυμίσω όμως ότι οι ‟ακραίες αριστερές απόψεις‟ που αναφέρεις στην προκειμένη περίπτωση είναι η συνθήκη της Γενεύης που αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να ζητήσει άσυλο σε οποιαδήποτε χώρα έχει υπογράψει την συνθήκη αυτή και η χώρα αυτή είναι υποχρεωμένη να το εξετάσει δίκαια και να του το παραχωρήσει εαν το δικαιούται
 

ilias90

Διάσημο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 2,022 μηνύματα.
Θεωρώ μεγάλη ελπίδα λοιπόν ότι ακόμα και εδώ μέσα η πλειοψηφία δεν αντέχει άλλο και θέλει αλλαγή της εξωτερικής πολιτικής.
Αυτή είναι η μεγαλύτερη αλήθεια. Η μετανάστευση (και το γεγονός ότι τη δεχτήκαμε σχεδόν όλη στην Ελλάδα) δεν αντέχεται άλλο. Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Και όσοι ακόμα εκλιπαρούν με δάκρυα στα μάτια να φέρουμε κι άλλους, να γνωρίζουν ότι τα μυαλά του κόσμου έχουν πάρει ανάποδες στροφές.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,557 μηνύματα.
Αυτή είναι η μεγαλύτερη αλήθεια. Η μετανάστευση (και το γεγονός ότι τη δεχτήκαμε σχεδόν όλη στην Ελλάδα) δεν αντέχεται άλλο. Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Και όσοι ακόμα εκλιπαρούν με δάκρυα στα μάτια να φέρουμε κι άλλους, να γνωρίζουν ότι τα μυαλά του κόσμου έχουν πάρει ανάποδες στροφές.
Να πανε στους λαους που νοιαζονται και να μας αφησουν εδω μοναχουλια μας.
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα μας αφαιρεσει το δικαιωμα να μην θελουμε ΠΛΕΟΝ και αλλους απο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ......ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.Το εχουμε αυτο το δικαιωμα.

Αν σε καποιους δεν αρεσει το σπιτι του,καλως να μας αδειασει τη γωνια.Να κανει και κατι χρησιμο...εφοσον κοπτεται τοσο για ολους τους αλλους λαους εκτος απο τον δικο του.
Αλλα ξερεις...αντι να μας αδειασουν την γωνια...αφου το σπιτι τους δεν το αγαπουν...προσπαθουν να μας αδειασουν τα μυαλα.Απολυτα δημοκρατικο.Με το ζορυ να θελουμε να δεχτουμε ολο το συμπαν εδω.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,403 μηνύματα.
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα μας αφαιρεσει το δικαιωμα να μην θελουμε ΠΛΕΟΝ και αλλους απο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ......ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.Το εχουμε αυτο το δικαιωμα.

Αν σε καποιους δεν αρεσει το σπιτι του,καλως να μας αδειασει τη γωνια.Να κανει και κατι χρησιμο...εφοσον κοπτεται τοσο για ολους τους αλλους λαους εκτος απο τον δικο του.
Αλλα ξερεις...αντι να μας αδειασουν την γωνια...αφου το σπιτι τους δεν το αγαπουν...προσπαθουν να μας αδειασουν τα μυαλα.Απολυτα δημοκρατικο.Με το ζορυ να θελουμε να δεχτουμε ολο το συμπαν εδω.
Ένα από τα πιο ωραια post που έχεις γράψει. Είναι ακριβώς όπως τα λες, είμαστε στην χώρα μας και έχουμε το δικαίωμα να βάλουμε δικλείδες ασφαλείας στην μαζική μετανάστευση.
 

ilias90

Διάσημο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 2,022 μηνύματα.
Παραθέτω ξανά, μιας και είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, αποσπάσματα από τη «Δήλωση των Παρισίων», της εξαιρετικής παρέμβασης Ευρωπαίων διανοούμενων.

«1. Η Ευρώπη μάς ανήκει, αλλά κι εμείς ανήκουμε στην Ευρώπη Αυτά τα εδάφη είναι η πατρίδα μας· δεν έχουμε καμία άλλη. Οι λόγοι για τους οποίους αγαπούμε την Ευρώπη υπερβαίνουν την ικανότητά μας να εξηγήσουμε ή να δικαιολογήσουμε την αφοσίωσή μας. Είναι ζήτημα κοινής Ιστορίας, κοινών ελπίδων και επιθυμιών. Είναι ζήτημα συνηθισμένων τρόπων συμπεριφοράς, στιγμών πάθους και οδύνης. Είναι ζήτημα εμπειριών συμφιλίωσης που εμπνέουν, και της επαγγελίας ενός κοινού μέλλοντος. Τα πιο συνηθισμένα τοπία και γεγονότα είναι -για εμάς, αλλά όχι για τους άλλους- φορτισμένα με ξεχωριστή σημασία. Η κοινή μας πατρίδα είναι ένας τόπος όπου τα πράγματα είναι οικεία, και όπου αλληλοαναγνωριζόμαστε, όσο μακριά κι αν έχουμε περιπλανηθεί. Αυτή είναι η πραγματική Ευρώπη, ο πολύτιμος και αναντικατάστατος πολιτισμός μας.
Η Ευρώπη είναι η πατρίδα μας.

9. Ο χριστιανισμός αποτελεί ορόσημο για την αληθή Ευρώπη. Η οικουμενική πνευματική αυθεντία της Εκκλησίας έφερε στην Ευρώπη πολιτισμική ενότητα, χωρίς όμως να συνεπάγεται πολιτική μονοκρατορία. Γεγονός που επέτρεψε σε ξεχωριστές πολιτικές κοινότητες να ανθήσουν εντός μιας κοινής ευρωπαϊκής κουλτούρας. Η αυτονομία εκείνου που αποκαλούμε κοινωνία των πολιτών αναδείχτηκε σε ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής. Επιπρόσθετα, το χριστιανικό κήρυγμα δεν επαγγέλλεται έναν εξ αποκαλύψεως θεϊκό νόμο, εξ ου και η ποικιλομορφία των κοσμικών νόμων των εθνών μπορεί να γίνει αποδεκτή και να επαινεθεί χωρίς να συνιστά απειλή για την ευρωπαϊκή μας ενότητα. Δεν είναι τυχαίο που η παρακμή της χριστιανικής πίστης στην Ευρώπη έχει επέλθει ταυτόχρονα με τις νέες προσπάθειες να εγκαθιδρυθεί μια πολιτική μονοκρατορία -μια αυθεντία του κοινού νομίσματος και των κοινών ρυθμίσεων, συγκεκακλυμμένη με ψευδοθρησκευτικές θεωρήσεις οικουμενισμού, που κατασκευάζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο χριστιανισμός ενθάρρυνε την πολιτισμική ενότητα

11. Η αληθής Ευρώπη αντλεί έμπνευση και από την κλασική παράδοση. Αναγνωρίζουμε τους εαυτούς μας στη λογοτεχνία της αρχαίας Ελλάδας και της Ρώμης. Ως Ευρωπαίοι, αγωνιζόμαστε για την αρμονία, την κορωνίδα των κλασικών αρετών. Κάτι που κατά καιρούς οδήγησε σε βίαιο ανταγωνισμό για κυριαρχία. Αλλά στην ιδανική της εκδοχή, η επιδίωξη της αρμονίας εμπνέει τους Ευρωπαίους, άνδρες και γυναίκες, να δημιουργήσουν μουσικά και καλλιτεχνικά έργα ανυπέρβλητης ομορφιάς και να καινοτομήσουν κατά εξαιρετικό τρόπο στην επιστήμη και την τεχνολογία. Οι στιβαρές αρετές και ο σοβαρός χαρακτήρας των Ρωμαίων και η υπερηφάνεια της πολιτικής συμμετοχής και το πνεύμα της φιλοσοφικής διερώτησης των Ελλήνων δεν λησμονήθηκαν ποτέ από την πραγματική Ευρώπη. Αυτή η κληρονομιά είναι επίσης δική μας.
Οι κλασικές ρίζες ενθαρρύνουν την αριστεία.»
 

touvlo

Πολύ δραστήριο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 961 μηνύματα.
Μαζί να απελαθούν και όσοι τους υποστηρίζουν, γιατί αυτοί είναι οι χειρότεροι. Οι άλλοι τουλάχιστον πολεμούν κάτι ξένο για αυτούς και θέλουν να του επιβληθούν προβάλλοντας τις δικές τους "αξίες". Οι "δικοί μας" που τους υποστηρίζουν είναι απλά εχθροί της ίδιας τους της φάρας που απέρριψαν τις δικές τους αξίες και έτρεξαν να συσπειρωθούν με αυτόν που τις πολεμάει.

Προδότες. Έξω από την Ευρώπη.
δηλ με ποιο κριτήριο θες να τους διώξουν; Ότι οι θέσεις σου, είναι κατά της <<φάρας>> σου; Μήπως αυτό έρχεται σε αντίθεση με την ελευθερία άποψης;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

ΟΧΙ...οχι μονο δεν τους τσουβαλιαζω ολους,αλλα παντα ημουν υπερ των ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ...απο παντου βασικα
τότε μη λες στο θεμα να κλείσουν τα σύνορα για τους μουσουλμανους προσφυγες; Η θρησκεία δεν έχει σημασία
 
Τελευταία επεξεργασία:

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,937 μηνύματα.
το πρόβλημά σου απλά είναι ότι δεν θεωρώ τους χριστιανοταλιμπαν καλύτερους από τους μουσουλμανοταλιμπαν. Δεν πειράζει, προχωράμε..
Nope, μακάρι να ήταν μόνο αυτό. Το πρόβλημα μου είναι πως δεν βλέπετε που οδηγείτε τις ευρωπαϊκές κοινωνίες με τον κίβδηλο ανθρωπισμό σας. Μιλάτε για πολυπολιτισμό, η Ευρώπη έχει τον πολυπολιτισμό που της χρειάζεται (μεσογειακό πολιτισμό, βαλκανικό, σκανδιναβικό, αγγλοσαξωνικό κλπ). Αυτή είναι η Ευρώπη, η αυθεντική Ευρώπη. Η πατρίδα της λευκής ευρωπαϊκής φυλής που χωρίζεται σε υποφυλές (Νορδική, Μεσογειακή, Σλαβική). Και όλα αυτά θέλετε να τα εξαλείψετε. Η Ευρώπη δεν χρειάζεται κάτι διαφορετικό, έχει την πολυμορφία και την ομορφιά που της χρειάζεται.

Στην αφρικανική ήπειρο η μαύρη φυλή έχει αρχίσει να παίρνει κεφάλι (όπως είναι και το νόμιμο δικαίωμα της να κάνει και πολύ καλά κάνει κιόλας). Στην Ασία οι ασιατικές χώρες στην Άπω Ανατολή έχουν ποσοστό εθνοφυλετικής ομοιογένειας έως και 98% και για αυτό εξ ασφάλισαν και χαμηλή εγκληματικότητα και να θεωρούνται σήμερα από όλο το κόσμο Γη της Επαγγελίας καθώς κατόρθωσαν να εξαγάγουν ειρηνικώς τον πολιτισμό των (μέσω μουσικής, κινηματογράφου κλπ). Όλα αυτά για εσάς είναι ψιλά γράμματα. Όλες οι φυλές, όλες οι θρησκείες έχουν δικαίωμα να είναι κυρίαρχες στον τόπο τους, όλες όμως εκτός από τους λευκούς. Οι λευκοί είναι υπ'εύθυνοι για όλα. Οι λευκοί προεκάλεσαν όλα τα δεινά του πλανήτου και συνεπώς τους αξίζει να σκύψουν το κεφάλι και να δεχθούν τον αφανισμό των. Όχι, δεν πάει καθ'όλου έτσι. Σε όποια άλλη ήπειρο τέτοιες απόψεις θα θεωρούνταν εσχάτη προδοσία, στην Ευρώπη έγιναν mainstream προοδευτικές.

Το βρίσκω τουλάχιστον γελοίο που από τη μια λες για τα συντηρητικά καθεστώτα σε αυτές τις χώρες κι από την άλλη λες πόσο καλή είναι η Δύση, αγνοώντας τελείως το γεγονός οτι ο βασικός λόγος που υπάρχουν τέτοια συντηρητικά καθεστώτα εκεί ειναι επειδή η Δύση τα έχει υποστηρίξει για να προωθήσει τα δικά της ιμπεριαλιστικά συμφέροντα. Μερικά παραδείγματα είναι οι Μουτζαχεντιν(από τους οποίους προήλθαν οι Ταλιμπάν) εναντίον των κομμουνιστών στο Αφγανιστάν, ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός εναντίον του Άσαντ στη Συρία και η υποστήριξη στους σεΐχηδες στη Σαουδική Αραβία και τις χώρες του κόλπου. Κι εδώ καλό είναι να υπενθυμίσω ότι για κάθε Σαουδική Αραβία υπάρχει κι ένας Λίβανος η μια Ινδονησία όπου ούτε ίχνος θρησκευτικού φανατισμού δεν υπάρχει και άνθρωποι με διαφορετικές θρησκείες ζουν αρμονικά
Ως προς αυτό δεν διαφωνώ πλήρως. Η Δύσις πράγματι ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό (για αυτό και είμαι φανατικά εναντίον του δυτικού ιμπεριαλισμού καθώς όπως είπα για εμένα κάθε φυλή στα του οίκου της μόνο). Όμως, κανένα καθεστώς δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς λαϊκή υποστήριξη, γιατί πολύ απλά θα πέσει. Οι Ταλιμπάν, οι ακόλουθοι της «επαναστάσεως» του Χομεϊνί στο Ιράν, η Χαμάς στην Γάζα, ο Αλίγιεφ στο Αζερμπαϊτζάν, ο Ερντογάν στην Τουρκία, οι al-Saud στη Σαουδική Αραβία και όλοι αυτοί έχουν ακόμα εξουσία διότι έχουν και λαϊκό έρεισμα. Όταν το χάσουν, τότε θα καταρρεύσουν είτε δημοκρατικά είτε με επανάσταση.

Ο Λίβανος είναι έρμαιο της ακραίας ισλαμιστικής-σιϊτικής Χεζμπολλάχ πλέον. Όσο για το πόσο ειρηνιστές είναι στον Λίβανο και όμορφα συζούν άστο καλλίτερα. Θα παραθέσω αργότερα (είχα σκοπό να το κάνω) μαρτυρίες χριστιανών του Λιβάνου που είδαν την ίδια τους την πατρίδα να πέφτει στα χέρια των μουσουλμάνων σταδιακά μέχρι που τους παραγκώνισαν και έγιναν μειονότητα (αυτό που δηλαδή -έστω και εν αγνοία σας- υποστηρίζετε στην Ευρώπη). Ο Λίβανος είναι το ακραίο παράδειγμα του τι μπορεί να συμβεί στην Ευρώπη στις επόμενες δεκαετίες.
 

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 414 μηνύματα.
Όταν έχουν γίνει τόσες τρομοκρατικές επιθέσεις, βιασμοί, δολοφονίες κτλ από ακραία Μουσουλμάνους και μερικοί συνεχίζεται να σφυρίζετε αδιάφορα και ποσό μάλλον να τους υποστηρίζεται αποκαλώντας μας ως «ρατσιστές» συγγνώμη αλλά αυτό είναι θράσος και όχι επιχειρήματα. Πήγαινε να πεις αυτά που μας λες εδώ στους συγγενείς των χιλιάδων θυμάτων που έχασαν τους ανθρώπους τους. Πήγαινε να τα πεις αυτά στους γονείς που είδαν τις κόρες τους να βιάζονται από τους ακραίους Μουσουλμάνους ή ακόμα καλύτερα πες τα στις ίδιες τις κοπέλες που βιάστηκαν. Εκτός αν θεωρείς ότι στις τρομοκρατικές επιθέσεις τα θύματα ευθυνόταν για την φρικτή κατάληξη που είχαν σε τόσο μικρή ηλικία.

Από το πληκτρολόγιο του γραφείου μου και εγώ είμαι ο μεγαλύτερος ανθρωπιστής που υπάρχει. Όταν όμως βγω έξω από το σπίτι και δω τα πράγματα όπως έχουν τότε η ιστορία είναι διαφορετική. Το ίδιο ισχύει και για εσένα, τώρα κάνεις τον αριστερό ανθρωπιστή όμως θέλω να μας πεις τα ίδια όταν χάσεις κάποιον συγγενή/ φίλο σου σε τρομοκρατική επίθεση ή όταν η κόρη σου πέσει θύμα βιασμού.

Επειδή μας ειρηνεύεσαι λέγοντας μας να δούμε κανένα ντοκιμαντέρ αρχικά εσύ ξεκινά να βλέπεις την επικαιρότητα που είναι ο πραγματικός κόσμος. Εκτός και αν θεωρείς ψέματα την επικαιρότητα και το ισλαμικό κύμα βίας που έχει ξεσπάσει σε διάφορες χώρες.


Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τι θράσος? απλά οξεία μαλάκυνση είναι. Σε λένε ρατσιστή μετά. Άν έρθει ένας απο αυτούς τους ακραίους και βιάσει τα παιδιά τους εκεί τι θα πούν. Καλά έκαναν επειδή άμα πούμε για απέλαση θα είμαστε ρατσιστές?
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,557 μηνύματα.
δηλ με ποιο κριτήριο θες να τους διώξουν; Ότι οι θέσεις σου, είναι κατά της <<φάρας>> σου; Μήπως αυτό έρχεται σε αντίθεση με την ελευθερία άποψης;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


τότε μη λες στο θεμα να κλείσουν τα σύνορα για τους μουσουλμανους προσφυγες; Η θρησκεία δεν έχει σημασία
Εχμ.,εχω απαντησει σε αυτο..πληζ διαβασε το.Δεν θα το λεω 100 φορες.

ΥΓ Το θεμα ΔΕΝ αφορα το διωξιμο οσον ειναι τωρα στην ΕΕ ,των μουσουλμανων.
Δεν εισαστε παιδια ξερετε ολοι να διαβαζετε,σε ολους αναφερομαι.
Το θεμα ειναι συγκεκριμενο για απο εδω και περα και για τους λογους που εχω εξηγησει,οι οποιοι ΔΕΝ ειναι ρατσιστικοι...μαθετε τι εστι ρατσισμος πια.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top