Το ποιός θα έπρεπε να ντρέπεται είναι ολοφάνερο.
Πρώτα γράφεις ότι δεν γίνεται να ζήσει κάποιος ανεξάρτητος , όταν σου λέμε κάποιοι ότι γίνεται ,εσύ λυσάς και ζητάς συγκεκριμένα παραδείγματα αλλιώς δεν το δέχεσαι ,όταν σου λέμε συγκεκριμένα παραδείγματα πάλι δεν τα δέχεσαι λες ότι νάναι ,εντελώς δικά σου συμπεράσματα ,μιλάς για 500 ευρώ ενώ εγώ ποτέ δεν μίλησα για 500 ευρώ ,μετά μιλάς για μάυρα λεφτά ,πάλι παρανοϊκά δικά σου συμπεράσματα , με λες παράνομη ,μετα πάλι ψεύτρα ,ένα παραλήρημα άνευ λόγου και αιτίας ,χωρίς να με ξέρεις και όλα αυτά επειδή τολμίσαμε να πούμε ότι ναι ,κάποιοι μπορέσαμε να ζήσουμε μόνοι μας με λίγα μεν ,αλλά μπορέσαμε.
Και βιβλία να σου έφερνα ότι ισχύουν αυτά που έγραψα ,πάλι δεν θα τα δεχόσουν ,θα έλεγες ότι έκανα μαγικά ,διότι απλά δεν θες να τα δεχτείς,δεν σε βολεύουν.
Γράφεις χλευαστικά και άκρως
υστερικά ,παπαγαλίζεις τα ίδια και τα ίδια ,άλλα λέω εγώ ,φαντασιοπλήξιες και αυθαίρετα συμπεράσματα εσύ ,
και περιμένεις με τέτοια συμπεριφορά να πας μπροστα;
Τελικά έχεις δίκιο.
Αλλά για σένα.Πράγματι εσύ ανεξάρτητος δεν θα γίνεις ,αν δεν αλλάξεις συμπεριφορά ,διότι κανένας εργοδότης σοβαρός δεν θα σε πάρει ,οπότε με δουλειές του ποδαριού συνεχώς ε ναι,ανεξάρτητος δεν θα γίνεις.

ΥΓ.Ειχα πεντακάθαρα 650 ευρώ.Και όχι μαύρα .Με συγκατοίκηση μια χαρά ήταν.Και δεν έμενα Αθήνα να έχω νοίκια στο Θεό.Αν εσύ θες να μένεις δίπλα απο την πόρτα σου καλά να πάθεις.
Αν εσύ έχεις τρύπια χέρια,είναι δικό σου πρόμπλεμ ,όμως ευτυχώς οι άλλοι δεν είναι σαν εσένα.