Γενικά συμφωνώ πως οι νέοι καλό είναι αμέσως μετά τις σπουδές τους να δρομολογούν την εύρεση δικού τους σπιτιού. Έχουν την ευκαιρία να ανεξαρτητοποιηθούν, να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και αργότερα, αν το επιθυμούν, να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Όμως ,αν κατάλαβα καλά, ο Devil μόνος του πληρώνει τους λογαριασμούς και δεν εκμεταλλεύεται καθόλου τους γονείς του. Ούτε αρνήθηκε πως είναι μεγάλη διευκόλυνση που έχει μέρος να μείνει χωρίς ενοίκιο. Η απορία μου είναι γιατί να το αντιμετωπίζουμε αυτό ως επιβάρυνση. Τι διαφορά θα είχε αν του έγραφαν κάποιο σπίτι οι γονείς του; Θα έπρεπε να το αγοράσει κανονικά, αλλιώς θα θεωρούταν επιβάρυνση; Ή να τους δίνει ενοίκιο, πάλι για να μην θεωρηθεί βάρος;
Καλά δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο απο τον συγκεκριμένο.
Απλά να διορθώσω μόνο ένα ψέμμα που έγραψε.... δεν έκραξα 20 χρονών ανθρώπους που μένουν με τους γονείς τους... αν διαβάσει κάποιος τα πόστ απο χθές έγραψα πως απο 32-35 και μετά είναι καλύτερα ακόμη και αν έχεις αποφασίσει να μένεις με τους δικους σου για δικούς σου λόγους που φυσικά δεν αφορούν κανέναν τουλάχιστον κάνε το σε ξεχωριστά διαμερίσματα και ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ γιατι είσαι σε άλλη ηλικία. Αυτο ήταν χοντρό ψέμμα.
Αυτό το ήταν το πόιντ μου. Τωρα ο κάθε άσχετος εδω μέσα ή άσχετη(και βάζω και τον εαυτό μου μέσα) γενικά δεν μπορούν να ξέρουν εσυ σε τι έχεις βοηθησει τους γονείς σου στο παρελθόν , gia να αποφανθούν του περι ποιος εκμεταλλεύεται κτλ.
άν έχετε συμφωνήσει σε κάτι μεταξύ σας,
άν τους έχεις βοηθήσει με cash να ξεχρεώσουν κάτι,
άν έχουν κάνει διακοπές 5-6 καλοκαίρια κανα μήνα.... σε μια περιοχή που θα έπρεπε για να μεινουν να πληρώνουν 70-100 ευρω την ημέρα !!!! Και μπόρεσες να τους το προσφέρεις επειδη ήσουν εκει για δουλειά το χειμώνα και νοίκιαζες το σπίτι....
Ολα αυτα βέβαια ειναι μικρότητες και μόνο που τα γράφω και αμα τα διάβαζε κανας πατέρας μου θα μ έλεγε καλα βρε τι μαλακίες κάθεσαι και γράφεις και με ποιούς....
αλλα επειδη κάποιοι "έξυπνοι" μπήκαν στη διαδικασία να χώσουν την ουρά τους εκεί που δεν έχουν αρμοδιότητα καλό ειναι να ξέρουν και αυτά τα πιθανά σενάρια.
Όχι πως θα αλλάξει κάτι... Γιανης πίνει Γιάνης κερνάει. Έμαθαν και τα οικογενειακά μας τώρα και έχουν άποψη.
Αυτά. Πάντως μπράβο για το τρόπο σκέψης σου παρα το ότι είσαι τόσο μικρή ηλικιακά.
Πάω να φτιάξω παγωτάρα σπιτική και να την ανεβάσω στο Fitness Thread. Cheers!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Αυγούστου 2024
Εν τω μεταξύ, στην δική μου περίπτωση το θέμα είναι ότι εγώ θέλω να φύγω αλλά η κυρία μαμά είναι σε φάση: Γιατί να φύγεις; Πού θα πας; Νωρίς είναι ακόμα, να κάτσεις εδώ που κάθεσαι.
Και βάζει την γνωστή κασέτα
Καλά κάνεις... δεν είσαι σε ηλικία για να φύγεις. Κοίτα πρώτα να ορθοποδήσεις επαγγελματικά οπως έγραψες και υπάρχει χρόνος για αυτά. Η αναφορά μου ηταν για ηλικίες 10+ χρονων απο την δικιά σου.
Λες και έχουμε την ανασφάλεια να αποδείξουμε το οτιδήποτε στον οποιονδήποτε.
Και αν γνωρίσεις κάποιον και σου αρχίζει να σε κράζει ή να σε κρινει για αυτά.... παλικάρι πές του δεν χρειάζεται να βγουμε άλλο ραντεβού μάζεψε τον υπεροπτισμό σου και άμε στο καλό... σε καμια άλλη φουκαριάρα να τον φάει στη μάπα μια ζωή να της λέει μαλακίες. Με το συμπάθειο κιολας.
Η ζωή με τέτοιους αρνητικούρες κάθε μέρα και κριτικές δεν βγαίνει.