Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.304 μηνύματα.

06-04-25

12:33
Δεν κατάλαβα βέβαια γιατί ενώ είστε οκέι με τη γυναίκα να κάνει ο,τι θέλει, στο παιδί είστε υπέρ του πατέρα αναγκαστικά. Ας παίρνει οποίο είναι πιο ωραίο ή σημαντικό για τους γονείς, αφού και από τους δυο προέρχεται.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

06-04-25

12:33
Το θέμα είναι ότι βλέπεις αόρατους εχθρούς παντού. Δεν σου την μπήκε κανένας και δεν σου επιτέθηκε κανένας για τις απόψεις που έχεις, ούτως η άλλως εδώ πέρα έχουμε ελευθερία του λόγου και ο καθένας μπορεί να πει ότι γουστάρει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αναιρούνται οι συνέπειες. Όταν δεν διαβάζεις την ατμόσφαιρα του δωματίου και επιλέγεις να λες κάτι τόσο controversial, πεπαλαιωμένο και πλέον αχρειαστο, θα έρθουν άνθρωποι να επιτεθούν στις ιδέες σου, όχι στο πρόσωπο σου.Εντελως τυχαια ολοι επιτεθυκατε σε εμενα γτ απλα ειχα αλλη αποψη δν πειραζει...μπορει να ηταν κ συμπτωση...ολα καλα![]()
Δεν γίνεται να γράφεις για "ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ" και "ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΣΙΚΟ" και να περιμένεις η πλειοψηφία να μην αντιδράσει αρνητικά
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

06-04-25

12:36
Πάει να δωσει το δικό της:Οι μοναδικές φορές που χρησιμοποιούσα το επώνυμο του πρώην συζύγου ήταν, όταν έπρεπε να δώσω επώνυμο σε διάφορες προωθητικές ενέργειες ποικίλου περιεχομένου , καθότι το δικό μου είναι δύσκολο με περίεργη ακολουθία συμφώνων και βαριόμουν να κάνω spelling, έκτοτε επανήλθα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μα δεν μπορείς να καταλάβεις πως ένα ίδιο επώνυμο δε σου εξασφαλίζει μακροημέρευση στο γάμο σου; είναι τόσο απλό.
Ευα Βραχμαπουτρασαντροπετρογιαγκλιγιάν
Η υπάλληλος: "Βραχμα τι;"
Ευα: Το επωνυμάκι μου καλέ!
Η υπάλληλος: Βραχμαπουτρασανδαλόπετρα
Ευα: ...σαντροπετρογιαγκλιγιάν! ΕΥΚΟΛΟ!
Η υπάλληλος: Μηπως να μου δωσετε του άντρα σας;
Ευα: Ντρέπομαι.
Η υπάλληλος: Μη ντρέπεστε! Για την εγγραφή σας στην Κοσμοτέ θα είναι.
Ευα: Οχι δεν κατάλαβες. Ντρέπομαι.
Η υπάλληλος: Ντρέπεστε;
Ευα: Οχι οχι. Ντρέπομαι. Μπάμπης Ντρέπομαι.
Η υπάλληλος: Για να καταλάβω καλά, το επώνυμο του άντρα σας είναι Μπάμπης και ντρέπεστε;
Ευα: ΜΑ ΓΑΜΩ ΤΟ Χ... ΣΟΥ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΜΠΑΜΠΗΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ!
Η υπάλληλος: Οκ δε μπορώ εγω να ξέρω τι συμβαίνει στο σπίτι σας και πόσο ντρέπεστε! θα πάμε με το Βραχμαπουτρασαντροπετρογιαγκλιγιάν.
Ευα: **ΖΜΠΑΜ**
Giorgkalo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 201 μηνύματα.

06-04-25

12:42
Πρωτον οταν βαζεις εισαγωγικα σε κατι οπως το παραπανω σημμαινει οτι ετσι ακτιβως τα ειπα εγω...πραγμα που δεν τα ειπα ετσι οπως τα μετεφερες...Το θέμα είναι ότι βλέπεις αόρατους εχθρούς παντού. Δεν σου την μπήκε κανένας και δεν σου επιτέθηκε κανένας για τις απόψεις που έχεις, ούτως η άλλως εδώ πέρα έχουμε ελευθερία του λόγου και ο καθένας μπορεί να πει ότι γουστάρει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αναιρούνται οι συνέπειες. Όταν δεν διαβάζεις την ατμόσφαιρα του δωματίου και επιλέγεις να λες κάτι τόσο controversial, πεπαλαιωμένο και πλέον αχρειαστο, θα έρθουν άνθρωποι να επιτεθούν στις ιδέες σου, όχι στο πρόσωπο σου.
Δεν γίνεται να γράφεις για "ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ" και "ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΣΙΚΟ" και να περιμένεις η πλειοψηφία να μην αντιδράσει αρνητικά
Δευτερον πεπαλαιωμενο κ αχρειαστο ειναι για εσενα κ οχι για ολους...
Τριτον οπως δεν σου αρεσει η αποψη μου ετσι δεν μ αρεσει κ η δικη σου στα συγκεκριμενα θεματα. ΟΧΙ και δεν μου την μπηκε κ κανεις νεαρε μου...
Δεν εχω θεμα να ακουστει η αλλη αποψη...πανω ειναι τα μνμτ κατσε και δες..
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

06-04-25

12:59
Εκτός της αυτούσιας μεταφοράς λογιών, τα εισαγωγικά επίσης δίνουν έμφαση, δίνουν χροιά ειρωνίας και προπαντός επανάληψη των λεγομένων του πομπού. Νταξει, δεν τα είπες ακριβώς "ντου και κάτω", το είπες εμμέσως πλην σαφώς. Δεν θα παραθεσω για λοατκι τωρα γιατι ειναι εκτος του θεματος.Πρωτον οταν βαζεις εισαγωγικα σε κατι οπως το παραπανω σημμαινει οτι ετσι ακτιβως τα ειπα εγω...πραγμα που δεν τα ειπα ετσι οπως τα μετεφερες...
Το επωνυμο ομως που καποιοι δεν θελουν να καταλαβουν ειναι η ταυτοτητα τγς οικογενειας κ ειναο οχι μονο αυτο αλλα κ αυτο που την κανει πιο δεμενη σαν ομαδα...
Όταν σχολιάζεις στο ένα νήμα πως ο προοδευτισμός θα καταλύσει την κοινωνία, μετά λες πως το επώνυμο είναι η ταυτότητα της οικογένειας, και μετα πως το να θελει η γυναικα να μην παρει το επιθετο του αντρα ειναι προοδευτικό, τι ακριβώς θες να πεις πέραν του "στοιχεία του προοδευτισμού, δηλαδή η άρνηση της υιοθέτησης του επιθέτου για την γυναίκα, καταστρέφει την οικογένεια";Για την συζηγο θα προτιμουσα να παιρνει το επωνυμο του αντρα της γτ ειναι ωραιο να παντρευεται και να εχει το ιδιο επωνυμο αλλα επειδη ειμαστε κ πολυ προοδευτικοι ενταξει αν θελει κ το δικο δν πειραζει![]()
Εχεις δίκιο εδώ, σε κάποιους είναι ισσονος σημασίας, λόγου χάριν εμένα, και σε κάποιους είναι μείζονος, σαν και εσένα. Βέβαια, στην διεφθαρμένη ετούτη κοινωνία που ζούμε δεν ξέρω τι είναι πιο σημαντικό. Η γυναίκα να μην παίρνει το επίθετο του άντρα, ή τα κρατικά εγκλήματα, οι συγκαλύψεις, πολιτικές διαφθορές κλπ;Δευτερον πεπαλαιωμενο κ αχρειαστο ειναι για εσενα κ οχι για ολους...

Oxι φίλε Γκιοργκαλό. Εγώ σου την μπήκα με πλήρης ειρωνία γιατι έτσι εκφράζομαι, πες με μαλάκα πες με οτι γουστάρεις. Οι άλλοι εδώ είναι πλήρως διατεθιμένοι να κάνουνε έναν διάλογο. Τώρα αν η μία μεριά του διαολόγου έχει τόσο χαμηλό επίπεδο στο σημείο που πρέπει να εκληφθεί η απάντηση ως παιδιαρίστικη και ειρωνική για να έχει κάποιο αντίκτυπο, σίγουρα δεν είναι θέμα τους. Στο κάτω κάτω, με την γυναίκα σου και την οικογένειά σου, ό,τι επιθυμείς εσύ θα κάνεις. Αν γουστάρεις να αφήσεις γένια, να απεμπολήσεις κάθε τι στοιχείο σύγχρονου ανθρώπινου πολιτισμού, να φοράς δέρμα απο λεοπάρδαλη και να κάνεις ούγκα μπούγκα με ενα ρόπαλο στις κορυφές του ταΰγετου, το δικαίωμα δικό σου. Ούτως η άλλως ο προοδευτισμός κακος είναι, ε;Τριτον οπως δεν σου αρεσει η αποψη μου ετσι δεν μ αρεσει κ η δικη σου στα συγκεκριμενα θεματα. ΟΧΙ και δεν μου την μπηκε κ κανεις νεαρε μου...
Δεν εχω θεμα να ακουστει η αλλη αποψη...πανω ειναι τα μνμτ κατσε και δες..
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

06-04-25

13:04
Και το Παπαδοπούλου είναι ποντιακό.Τα ονόματα που έπαιρναν ήταν άθλια (π.χ. Βασίλενα, Γιάννενα, τι Γιάννενα ρε Blyat). Το επίθετο εντάξει καλή παράδοση. Είναι βέβαια πως θα το δεις. Αν το δεις από την άποψη του γίνεσαι κτήμα κάποιου τότε ναι είναι πρόβλημα. Αν το δεις από την οπτική του γίνεται μια ένωση. Μοιράζεσαι το ίδιο επίθετο με αυτόν που αγαπάς και υπό αυτό το επίθετο ξεκινάτε μια οικογένεια τότε δεν είναι άσχημο. Υπάρχει βέβαια μια γραφειοκρατική μλκια σε όλο αυτό. Αν χωρίσεις το επίθετο μένει. Δεν είναι μόνο υποτιμητικό για τη γυναίκα αλλά και για τον επόμενο άντρα. Να αποκαλείς τη σύζυγο σου με το επίθετο του προηγούμενου. Bruuuuuh.
Πάντως αν παντρευτώ ποτέ και το επίθετο της είναι σε -ίδης/-ίδου δεν ξέρω τι θα με κρατήσει από το να γίνω άθελά μου σύμβολο του μοντέρνου φεμινισμού για τους τελείως λάθος λόγους, με το να πάρω το δικό της. Είμαι από τους λίγους Πόντιους χωρίς ποντιακό επίθετο και αυτό δεν είναι αποδεκτό από την ποντιακή κοινότητα. Η κατάληξη του επιθέτου για Πόντιους και Κρητικούς είναι σημάδι ταυτότητας. Δεν σε θεωρούν δικό τους αλλιώς. Λάθη προγόνων που τα πληρώνουμε εμείς.
Βάλτο και αυτό σαν πιθανότητα... Μετά ρε φίλε όμως το ονοματεπώνυμο σου θα είναι το πιο basic af για Ελλάδα αλλά τουλάχιστον θα έχεις ποντιακό επίθετο win win
Τσιμπουκης στο επίθετο και να έχει δύο αδελφές και να είναι τρίδυμα.....Τώρα που μιλάμε για επίθετα παιδιά στο σχολείο κάποτε είχαμε μια που την λέγανε γαμιδου παρθένα
ΚΑΗΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΟΥΣΑΝ
Εγώ πάντως το δηλώνω αν κάνω παιδιά ΔΕΝ θέλω να πάρουν το επίθετο μου γιατί η συνεννόηση που κάνω κάθε φορά όταν είναι να παραλάβω κάτι η να σημειώσουν σε υπηρεσία το επίθετο μου συνοδεύεται πάντα και από μια παντομίμα.Δεν κατάλαβα βέβαια γιατί ενώ είστε οκέι με τη γυναίκα να κάνει ο,τι θέλει, στο παιδί είστε υπέρ του πατέρα αναγκαστικά. Ας παίρνει οποίο είναι πιο ωραίο ή σημαντικό για τους γονείς, αφού και από τους δυο προέρχεται.
nearos
Επιφανές μέλος

06-04-25

13:10
Γιατι ρε τσακαλι καθε δικαιωμα που κερδιζει η γυναικα συνεπαγεται μια κερδοφόρα εκστρατεία έναντι του δυτικού συντηρητικού πολιτισμού απο τον σαρωτικο προοδευτισμό, ή κατι τετοιοΔεν κατάλαβα βέβαια γιατί ενώ είστε οκέι με τη γυναίκα να κάνει ο,τι θέλει, στο παιδί είστε υπέρ του πατέρα αναγκαστικά. Ας παίρνει οποίο είναι πιο ωραίο ή σημαντικό για τους γονείς, αφού και από τους δυο προέρχεται.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.304 μηνύματα.

06-04-25

13:13
« Inserts gif »Γιατι ρε τσακαλι καθε δικαιωμα που κερδιζει η γυναικα συνεπαγεται μια κερδοφόρα εκστρατεία έναντι του δυτικού συντηρητικού πολιτισμού απο τον σαρωτικο προοδευτισμό, ή κατι τετοιο
Τι είπε ο άνθρωπος, μπράβο του
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.

06-04-25

13:19
Πελοποννησιακό είναι. Καμμία σχέση με Πόντο.Και το Παπαδοπούλου είναι ποντιακό.
Βάλτο και αυτό σαν πιθανότητα... Μετά ρε φίλε όμως το ονοματεπώνυμο σου θα είναι το πιο basic af για Ελλάδα αλλά τουλάχιστον θα έχεις ποντιακό επίθετο win win
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

06-04-25

13:20
Μπρο τι λες η θεία μου είναι Πόντια και την λένε Παπαδόπουλου. Και οι 2 γονείς από ΣαμψούνταΠελοποννησιακό είναι. Καμμία σχέση με Πόντο.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.

06-04-25

13:24
Τα σε -όπουλος είναι παλαιοελλαδίτικα. Οι Πόντιοι ήταν σε -oglu που έγινε -Ίδης μετά την προσφυγιά για λόγους ελληνοποίησης.Μπρο τι λες η θεία μου είναι Πόντια και την λένε Παπαδόπουλου. Και οι 2 γονείς από Σαμψούντα
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος

06-04-25

13:30
Δηλαδή θες να μου πεις ότι δεν έχεις συγγενείς η γνωστούς Πόντιους που τους λένε Παπαδοπουλου;Τα σε -όπουλος είναι παλαιοελλαδίτικα. Οι Πόντιοι ήταν σε -oglu που έγινε -Ίδης μετά την προσφυγιά για λόγους ελληνοποίησης.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

06-04-25

13:30
Ισχύει. -oglu/ogullari ειναι τα τουρκικα για τα παιδια νομιζω. Μιχαλογουλλαρί λέγονταν τα παιδια που έκανε ο Μιχαήλ (Κιοσέ Μιχάλ) ο Βυζαντινος απο την Βιθυνια ο εξομώτης.Τα σε -όπουλος είναι παλαιοελλαδίτικα. Οι Πόντιοι ήταν σε -oglu που έγινε -Ίδης μετά την προσφυγιά για λόγους ελληνοποίησης.
Υπάρχει περιπτωση ομως Παπαδοπουλαίων στον Πόντο και γενικα στη Μικρασία δεδομενου οτι στην εποχή του 1860 υπήρξε μεταναστευτικο κύμα από την Πελοπόννησο προς τη Μικρά Ασία λόγω οικονομικων διευκολύνσεων στην Οθωμανικη Αυτοκρατορία για χριστιανούς.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

06-04-25

13:35
Όχι. Εκτός αν δεν είναι καθαροί Πόντιοι. Λογικά κάποιοι θα το πήραν το επίθετο διότι είναι το πιο γνωστό στην Ελλάδα αλλά δεν είναι Ποντιακό. Όλα τα σε -όπουλος είναι από την Πελοπόννησο. Ισχύει βέβαια και αυτό που είπε ο Βαλντερ.Δηλαδή θες να μου πεις ότι δεν έχεις συγγενείς η γνωστούς Πόντιους που τους λένε Παπαδοπουλου;
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος

06-04-25

13:36
Να σου τύχει γκόμενα να τη παντρευτείς να έχει επίθετο Παπαδοπουλου να δω τι θα κάνεις μετά ρεΌχι. Εκτός αν δεν είναι καθαροί Πόντιοι. Λογικά κάποιοι θα το πήραν το επίθετο διότι είναι το πιο γνωστό στην Ελλάδα αλλά δεν είναι Ποντιακό. Όλα τα σε -όπουλος είναι από την Πελοπόννησο. Ισχύει βέβαια και αυτό που είπε ο Βαλντερ.

giannhs2001
Επιφανές μέλος

06-04-25

13:44
Ε δεν θα πάρω το επίθετο. Τι να κάνω;Να σου τύχει γκόμενα να τη παντρευτείς να έχει επίθετο Παπαδοπουλου να δω τι θα κάνεις μετά ρε![]()

06-04-25

13:51
Και όμως αυτό δεν ισχύει, δυστυχώς...Δεν σου την μπήκε κανένας και δεν σου επιτέθηκε κανένας για τις απόψεις που έχεις, ούτως η άλλως εδώ πέρα έχουμε ελευθερία του λόγου και ο καθένας μπορεί να πει ότι γουστάρει.
Γενικά μιλάω και όχι μόνο επί του συγκεκριμένου θέματος.
Γιατί να έχει συνέπειες μία άποψη που είναι διαφορετική από την κυριαρχούσα άποψη της σημερινής εποχής;Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αναιρούνται οι συνέπειες. Όταν δεν διαβάζεις την ατμόσφαιρα του δωματίου και επιλέγεις να λες κάτι τόσο controversial, πεπαλαιωμένο και πλέον αχρειαστο
Αυτό μην το ξαναπείτε, σας παρακαλώ πολύ.θα έρθουν άνθρωποι να επιτεθούν στις ιδέες σου, όχι στο πρόσωπο σου.
Ο κάθε άνθρωπος είναι ο χαρακτήρας του, η ιδιοσυγκρασία του, η πνευματικότητά του, ο ψυχισμός του, οι ιδέες του.
Ασφαλώς όταν επιτίθεσαι στις ιδέες κάποιου, επιτίθεσαι στον ίδιο.
Επί του θέματος, καθόλου, μα καθόλου δεν με απασχολεί το επίθετο των παιδιών.
Αλλού είναι η ουσία.
nearos
Επιφανές μέλος

06-04-25

14:02
Αν βγω έξω και αρχίσω να λέω πως η κοινωνία ήτανε καλύτερη όταν οι έγχρωμοι πηγαίναν σε διαφορετικες τουαλέτες και πίναν απο διαφορετικές βρύσες, ή όταν οι άντρες βαράγαν τις γυναίκες γιατι δεν καλοψήσανε το μοσχάρι, δεν θα περιμένω λογικά να υπάρχει αντίδραση και ακολούθως συνέπειες; Όταν λέω μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων δεν πρέπει να έχει δικαιώματα γιατι "καταστρέφεται ο κόσμος", δεν πρέπει, και δεν θα υπάρχουν συνέπειες;Γιατί να έχει συνέπειες μία άποψη που είναι διαφορετική από την κυριαρχούσα άποψη της σημερινής εποχής;
Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω πάνω σε αυτό. Όταν επιτίθεσαι στις ιδέες κάποιου, επιτίθεσαι στις ιδέες του. Όχι στον ίδιο. Έτσι δουλεύει ένας διάλογος, αυτό είναι το όλο πλαίσιό του. Το όλο νόημα είναι να βρεθεί ένα κοινό σημείο και στις δύο μεριές. Υπάρχει διαφορά, λ.χ., να λέω εγώ "Πιστεύω πως οι εργάτες πρέπει να έχουν τα μέσα παραγωγής", και να έρχεται κάποιος και να μου κάνει "Πιστεύεις σε χαζομάρες γιατί το χ και το ψ ειναι ο βελτιστος τρόπος για μπλα μπλα μπλα", τεκμηριωμένα, με επιχειρήματα, με το να ερχεται καποιος και να μου λεει "είσαι μαλάκας άντε γαμήσου". Αυτό κάνουν οι άνθρωποι εδώ πέρα. Άσε εμένα που απαντάω ειρωνικά και επιθετικά γιατι μου αρεσει να βλέπω τον κόσμο να καίγεται.Αυτό μην το ξαναπείτε, σας παρακαλώ πολύ.
Ο κάθε άνθρωπος είναι ο χαρακτήρας του, η ιδιοσυγκρασία του, η πνευματικότητά του, ο ψυχισμός του, οι ιδέες του.
Ασφαλώς όταν επιτίθεσαι στις ιδέες κάποιου, επιτίθεσαι στον ίδιο.
Ο διάλογος για να ειναι υγειης πρεπει να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και κριτικές και επιθέσεις στις ΙΔΕΕΣ του άλλου, και όχι στο ίδιο το πρόσωπό του.
Giorgkalo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 201 μηνύματα.

06-04-25

14:31
Ειχα μια συμμαθητρια με αντοιστοιχο επωνυμο που ακολουθει παντομιμα...Εγώ πάντως το δηλώνω αν κάνω παιδιά ΔΕΝ θέλω να πάρουν το επίθετο μου γιατί η συνεννόηση που κάνω κάθε φορά όταν είναι να παραλάβω κάτι η να σημειώσουν σε υπηρεσία το επίθετο μου συνοδεύεται πάντα και από μια παντομίμα.

Valder
Τιμώμενο Μέλος

06-04-25

14:40
Εντωμεταξυ το περιεργο ε...Όχι. Εκτός αν δεν είναι καθαροί Πόντιοι. Λογικά κάποιοι θα το πήραν το επίθετο διότι είναι το πιο γνωστό στην Ελλάδα αλλά δεν είναι Ποντιακό. Όλα τα σε -όπουλος είναι από την Πελοπόννησο. Ισχύει βέβαια και αυτό που είπε ο Βαλντερ.
Παπαδοπουλος = Το παιδι του παπά
Ιμάμογλου = το παιδι του ιμάμη
Ιμάμογλου = παπαδόπουλος
Εκτος αν χάνω κάτι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Giorgkalo
- thenutritionist
- johnsala
- Dr. Gl. Luminous
- Libertus
- rafaela11
- Scandal
- Kate1914
- touvlo
- Reader
- charmander
- giannhs2001
- Memetchi
- taketrance
- American Economist
- Joji
- Paragontas7000
- A350
- Natsuko
- Ilma
- AggelikiGr
- ChristosM89
- gaidouri
- Μήτσος10
- camil
- fmarulezkd
- kalhkardia
- jj!
- linuxman
- synthnightingale
- Γατέχων
- Εριφύλη
- Paladin
- Viedo
- DimitraA.
- spring day
- Ariana2018
- Resident Evil
- Εχέμυθη
- Μαυρίκιος
- Wonderkid
- thesecretfemme
- Unboxholics
- plus i bo?
- User2350
- Jim444
- tsiobieman
- snowy
- back2967
- ΘανάσοςG4
- ggl
- fourkaki
- lepipini
- J.Cameron
- F1L1PAS
- Ryuzaki
- Mt73
- SlimShady
- eukleidhs1821
- sofoula2430
- kogba
- tslef8
- Μάρκος Βασίλης
- orchidea
- iminspain
- Meow
- uni77
- Serotonin
- Βλα
- Thoba19
- Rene2004
- Έμμα
- louminis
- Pipitsa
- harry akritas
- lnesb
- Mary Jane
- Ν.Χ.
- Alma Libre
- Στωικος
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.