Πρωτον οταν βαζεις εισαγωγικα σε κατι οπως το παραπανω σημμαινει οτι ετσι ακτιβως τα ειπα εγω...πραγμα που δεν τα ειπα ετσι οπως τα μετεφερες...
Εκτός της αυτούσιας μεταφοράς λογιών, τα εισαγωγικά επίσης δίνουν έμφαση, δίνουν χροιά ειρωνίας και προπαντός επανάληψη των λεγομένων του πομπού. Νταξει, δεν τα είπες ακριβώς "ντου και κάτω", το είπες εμμέσως πλην σαφώς. Δεν θα παραθεσω για λοατκι τωρα γιατι ειναι εκτος του θεματος.
Το επωνυμο ομως που καποιοι δεν θελουν να καταλαβουν ειναι η ταυτοτητα τγς οικογενειας κ ειναο οχι μονο αυτο αλλα κ αυτο που την κανει πιο δεμενη σαν ομαδα...
Για την συζηγο θα προτιμουσα να παιρνει το επωνυμο του αντρα της γτ ειναι ωραιο να παντρευεται και να εχει το ιδιο επωνυμο αλλα επειδη ειμαστε κ πολυ
προοδευτικοι ενταξει αν θελει κ το δικο δν πειραζει
Όταν σχολιάζεις στο ένα νήμα πως ο προοδευτισμός θα καταλύσει την κοινωνία, μετά λες πως το επώνυμο είναι η ταυτότητα της οικογένειας, και μετα πως το να θελει η γυναικα να μην παρει το επιθετο του αντρα ειναι προοδευτικό, τι ακριβώς θες να πεις πέραν του "στοιχεία του προοδευτισμού, δηλαδή η άρνηση της υιοθέτησης του επιθέτου για την γυναίκα, καταστρέφει την οικογένεια";
Δευτερον πεπαλαιωμενο κ αχρειαστο ειναι για εσενα κ οχι για ολους...
Εχεις δίκιο εδώ, σε κάποιους είναι ισσονος σημασίας, λόγου χάριν εμένα, και σε κάποιους είναι μείζονος, σαν και εσένα. Βέβαια, στην διεφθαρμένη ετούτη κοινωνία που ζούμε δεν ξέρω τι είναι πιο σημαντικό. Η γυναίκα να μην παίρνει το επίθετο του άντρα, ή τα κρατικά εγκλήματα, οι συγκαλύψεις, πολιτικές διαφθορές κλπ;
Τριτον οπως δεν σου αρεσει η αποψη μου ετσι δεν μ αρεσει κ η δικη σου στα συγκεκριμενα θεματα. ΟΧΙ και δεν μου την μπηκε κ κανεις νεαρε μου...
Δεν εχω θεμα να ακουστει η αλλη αποψη...πανω ειναι τα μνμτ κατσε και δες..
Oxι φίλε Γκιοργκαλό. Εγώ σου την μπήκα με πλήρης ειρωνία γιατι έτσι εκφράζομαι, πες με μαλάκα πες με οτι γουστάρεις. Οι άλλοι εδώ είναι πλήρως διατεθιμένοι να κάνουνε έναν διάλογο. Τώρα αν η μία μεριά του διαολόγου έχει τόσο χαμηλό επίπεδο στο σημείο που πρέπει να εκληφθεί η απάντηση ως παιδιαρίστικη και ειρωνική για να έχει κάποιο αντίκτυπο, σίγουρα δεν είναι θέμα τους. Στο κάτω κάτω, με την γυναίκα σου και την οικογένειά σου, ό,τι επιθυμείς εσύ θα κάνεις. Αν γουστάρεις να αφήσεις γένια, να απεμπολήσεις κάθε τι στοιχείο σύγχρονου ανθρώπινου πολιτισμού, να φοράς δέρμα απο λεοπάρδαλη και να κάνεις ούγκα μπούγκα με ενα ρόπαλο στις κορυφές του ταΰγετου, το δικαίωμα δικό σου. Ούτως η άλλως ο προοδευτισμός κακος είναι, ε;