Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,663 μηνύματα.

18-07-24

21:50
Κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Συγγνώμη...Λοιπόν χθες πήγα να της πιάσω το χέρι στο εστιατόριο για να δω τα νύχια της τάχα μου δήθεν γιατί τα εβαψε, και στην αρχή τραβήχτηκε. Μετά μου το έδωσε διστακτικά όμως. Όσες φορές την ακουμπησα "καταλαθος" (όχι τπτ ακραίο)με το πόδι μου κάτω από το τραπέζι πάλι κουνηθηκε. Όταν την βλέπω στην αρχη και όταν φεύγει το βράδυ φιλιομαστε στο μάγουλο σαν κολλητες.
Νιώθω σαν να δοκιμάζει τον εαυτό της. Αν νιώσει κάτι με κάποιον άλλον. Εν προκειμένω με εσένα...
Όπως και παραπάνω σου είπαν, εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Δεν κάνει λάθος...
Αντί, όμως, να ψάχνεις εδώ τις απαντήσεις που θες, αυτό που εδώ ρωτάς ρώτησέ της το ευθέως. Μόνο έτσι...
Devil
Επιφανές μέλος
Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 24,468 μηνύματα.

18-07-24

21:55
κοίτα έχεις δίκιο σε αυτά που λες. Έξω συζητάμε ελάχιστα για δουλειά. Κανουμε πολύ καλές συζητήσεις για διάφορα θέματα. Και γενικά η συζήτηση κυλάει φυσιολογικα. Ήθελα απλώς μια άλλη γνώμη πάνω στο θέμα γιατί πρώτη φορά έχω βγει με κοπέλα που να θέλει να βγαίνει μαζί μου, ότι της λέω να λέει ναι ποτέ να μην είναι δύσκολη για το τι θα κάνουμε και που θα πάμε αλλά να μου κρατάει τέτοια απόσταση.
Κοίταξε φίλε μου για να μην το αναλύουμε πολύ... αν δεν έχεις σκοπό να τη φιλήσεις την επομενη φορά που θα βγειτε και γενικά να το πάς ευθέως στο ερωτικό μην βγεις... ακυρωσε το.
Διαφορετικά κάνε κινηση να τη φιλήσεις ούτε ερωτήσεις ουτε τίποτα.
Και αμα σ πεί κάτι και τραβηχθει πές σορρυ αλλα δε βγαινω φιλικά μαζί σου... και ειμαι και άντρας και φτιάχνομαι.... δεν μπορείς να μ έρχεσαι ντυμένη με τα τακουνάκια και τα φορεματάκια και εγω να κάνω την ΠΑΠΙΑ.
Τι συζητάμε τωρα .... εντάξει.
Στη ψυχρα πές της το αν σου ρίξει άκυρο... πές μου αν έχεις κάτι που σε απασχολεί και δεν θέλεις ή να φύγω.
Αλλα δεν θα γινει αυτο το σενάριο. Είμαι σίγουρος αμα κάνεις κίνηση τη Κυριακή θα έρθεις να μας πείς τα ευχάριστα. Αλλα εισαι και εσυ διστακτικός και λιγο αγχωμένος και το αναλύεις πολύ.
Kai κάτι ακόμη.... οταν η άλλη φοράει φορεματάκια κτλ ειναι πολύ εύκολο αν πάτε κάπου και το φέρεις λίγο πούστικα.... στην αρχη σε στύλ οτι δεν θα κάνετε κάτι τρομερό , ειναι ευκολο να "εκτραχηνθουν τα πράγματα" το φορεμα σηκώνεται ευκολα

καλα κοπλιμέντο σε μήνυμα μετα τα ραντεβού οτι το φόρεμα πχ της πήγαινε και της έκανε υπέροχο σώμα της έχεις πει ;
ωραιο φόρεμα... σε κάνει πολυ σέξι.....
;Ola αυτα ειναι αυθόρμητες.... φαντασιώσεις... μη περιμένεις να σου ανοίξει τα πόδια η άλλη στο έτσι.
Ασχολήσου λίγο μαζί της... κανε κανα κοπλιμέντο. Φτιάξε την σαν γυναίκα..... πως θα σου δοθεί.
ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 606 μηνύματα.

19-07-24

12:13
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όταν μια γυναίκα θέλει και είναι γοητευμένη υπερπηδά όλα τα εμπόδια και αφήνει την σχέση να τρέξει. Αυτές οι καθυστερήσεις δεν μπορούν να οφείλονται μόνο στον φίλο μας τον νηματοθετη (αν και μπορεί να έχει ένα μερίδιο της ευθύνης), η σχέση θέλει την σύμπραξη ΚΑΙ των δύο, έτσι όπως το παρουσιάζετε είναι λες και όλα εξαρτώνται από το χέρι του νηματοθετη. Όταν θέλουν και οι δύο πραγματικά το πράγμα ρέει αβίαστα και πολύ φυσικά. Όταν υπάρχουν εμπόδια και καθυστερήσεις σημαίνει πως κάποιος δεν είναι σίγουρος.
Θα ρωταγα λοιπόν τον νηματοθετη, έστω ότι καταφέρνεις να την φιλήσεις στο 6 ραντεβού, στο 9-10 κοιμαστε μαζί και ξεκινάτε την σχέση. Θα σου άρεσε να συνεχίσεις να είσαι μαζί της όταν αυτή δεν έδειξε ενθουσιασμό με αυτό που παρουσίασες ότι είσαι από την αρχή; Διότι σε αυτή την σχέση θα σε τσεκαρει συνέχεια, δεν θα είναι ήρεμη ούτε και καλή. Δεν είναι προϊόν που το αγόρασε με επιθυμία αλλά ένα μέτριο προϊόν που θα το τσεκαρει συνεχώς, τι σχέση ήρεμη και απολαυστική θα έχεις με αυτή;
Θα ρωταγα λοιπόν τον νηματοθετη, έστω ότι καταφέρνεις να την φιλήσεις στο 6 ραντεβού, στο 9-10 κοιμαστε μαζί και ξεκινάτε την σχέση. Θα σου άρεσε να συνεχίσεις να είσαι μαζί της όταν αυτή δεν έδειξε ενθουσιασμό με αυτό που παρουσίασες ότι είσαι από την αρχή; Διότι σε αυτή την σχέση θα σε τσεκαρει συνέχεια, δεν θα είναι ήρεμη ούτε και καλή. Δεν είναι προϊόν που το αγόρασε με επιθυμία αλλά ένα μέτριο προϊόν που θα το τσεκαρει συνεχώς, τι σχέση ήρεμη και απολαυστική θα έχεις με αυτή;
Devil
Επιφανές μέλος
Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 24,468 μηνύματα.

19-07-24

12:16
Den ειναι πρωτάρα-παρθένα να ερωτευεται πρώτη φορά καθενας και καθεμία έρχεται μετα απο χωρισμους και σφαλιαρίτσες... ναι μεν να δειχνει ενα ενδιαφέρον αλλα χαλαρώστε ουτε ΣΧΕΣΗ εχουν ουτε τον ξέρει για να δειξει ενθουσιασμό.
Ακομη δεν έχουν κανει σεξ εν τω μεταξυ για ποια σχέση μιλάμε ; ROFL.
Αμα κάνει αυτα που του ειπαμε και δε βγάλει ακρη τοτε το ξανασυζητάμε προς το παρον πιστευω οτι εχει ευθυνη 80-90%.
Αμα κάνει αυτα που του ειπαμε και δε βγάλει ακρη τοτε το ξανασυζητάμε προς το παρον πιστευω οτι εχει ευθυνη 80-90%.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 21,955 μηνύματα.

19-07-24

12:30
με αγάπη
ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 606 μηνύματα.

19-07-24

12:32
Den ειναι πρωτάρα-παρθένα να ερωτευεται πρώτη φορά καθενας και καθεμία έρχεται μετα απο χωρισμους και σφαλιαρίτσες... ναι μεν να δειχνει ενα ενδιαφέρον αλλα χαλαρώστε ουτε ΣΧΕΣΗ εχουν ουτε τον ξέρει για να δειξει ενθουσιασμό.
Δεν κατάλαβες, όταν κάτι μας αρέσει πραγματικά από την αρχή, δεν παίζουμε μαζί του. Δείχνουμε το ενδιαφέρον μας ξεκάθαρα και ισχύει σε άντρες και γυναίκες.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.

19-07-24

12:35
Όταν μια γυναίκα τρέφει ερωτικό ενδιαφέρον για σένα ,βράζει στο παραμικρό άγγιγμα, δε θα κάθεται να το λιβανίζει.
Devil
Επιφανές μέλος

19-07-24

12:38
Δεν κατάλαβες, όταν κάτι μας αρέσει πραγματικά από την αρχή, δεν παίζουμε μαζί του. Δείχνουμε το ενδιαφέρον μας ξεκάθαρα και ισχύει σε άντρες και γυναίκες.
Δεν ειναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι κάποιοι κάποιες θέλουν το χρόνο τους.... και ειναι αστείο επιτε΄λους ΟΛΟΙ να θέλουμε απαντησεις και ενδείξεις χωρις να εκτεθούμε και λίγο.
Οι στενόμυαλοι συνήθως αποτυγχάνουν.
Της έκανε ποτέ κανα κοπλιμέντο... τη πηρε στο ξαφνικό ενα τηλέφωνο ; ή μονο τυποποιημένα "ελα να κανονισουμε ραντεβου"
η αλλη ντυνεται και φτιάχνεται και πάει στο ραντεβού και δεν έχει ακουσει ποτέ ενα "εχεις υπέροχο κώλο" ας πούμε. Τι συζητάμε τωρα
μιλαμε λέει... κανουμε συζητησεις..... ναι αναλύστε το χρηματο οικονομικό συστημα ή τα πολιτικά.
ROM32
Δραστήριο μέλος

19-07-24

12:42
Όταν μια γυναίκα τρέφει ερωτικό ενδιαφέρον για σένα ,βράζει στο παραμικρό άγγιγμα, δε θα κάθεται να το λιβανίζει.
Πεστα βρε Γλαύκη που είσαι και γυναίκα...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν ειναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι κάποιοι κάποιες θέλουν το χρόνο τους.... και ειναι αστείο επιτε΄λους ΟΛΟΙ να θέλουμε απαντησεις και ενδείξεις χωρις να εκτεθούμε και λίγο.
Οι στενόμυαλοι συνήθως αποτυγχάνουν.
Της έκανε ποτέ κανα κοπλιμέντο... τη πηρε στο ξαφνικό ενα τηλέφωνο ; ή μονο τυποποιημένα "ελα να κανονισουμε ραντεβου"
η αλλη ντυνεται και φτιάχνεται και πάει στο ραντεβού και δεν έχει ακουσει ποτέ ενα "εχεις υπέροχο κώλο" ας πούμε. Τι συζητάμε τωρα
μιλαμε λέει... κανουμε συζητησεις..... ναι αναλύστε το χρηματο οικονομικό συστημα ή τα πολιτικά.
Πάλι δεν το κατάλαβες, ξεκινάω με την συνθήκη "όταν θέλεις κατι' δηλαδή ήδη ξέρεις ότι το θες πολύ, σε αυτό το σημείο απλά πας και το παίρνεις. Μόνο όταν δεν είσαι σίγουρος η έτσι και έτσι θες το χρόνο σου να αποφασίσεις. Ακόμα και με τα ψώνια σου έτσι κανείς, αναλογισου πόσες φορές το έχεις κάνει.
Devil
Επιφανές μέλος

19-07-24

12:47
Πεστα βρε Γλαύκη που είσαι και γυναίκα...
Πάλι δεν το κατάλαβες, ξεκινάω με την συνθήκη "όταν θέλεις κατι' δηλαδή ήδη ξέρεις ότι το θες πολύ, σε αυτό το σημείο απλά πας και το παίρνεις. Μόνο όταν δεν είσαι σίγουρος η έτσι και έτσι θες το χρόνο σου να αποφασίσεις. Ακόμα και με τα ψώνια σου έτσι κανείς, αναλογισου πόσες φορές το έχεις κάνει.
Εσυ δεν κατάλαβες.... δεν με απαχολεί τι λέει η κάθε Γλάυκη
εγω ξερω πως αν ήμουν στη θεση του θα την ειχα φάει ηδη τη τύπισα.
Τωρα αν του κόψει και ακολουθήσει αυτα που του είπα και εγώ θα περάσει καλά... αν οχι θα βαρεθει κ αυτή και θα λακίσει. Αλλο ραντεβού δεν θα υπάρξει.
Τα αλλα ειναι φιλοσοφίες του αγέρα.....
vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 178 μηνύματα.

19-07-24

12:49
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όταν μια γυναίκα θέλει και είναι γοητευμένη υπερπηδά όλα τα εμπόδια και αφήνει την σχέση να τρέξει. Αυτές οι καθυστερήσεις δεν μπορούν να οφείλονται μόνο στον φίλο μας τον νηματοθετη (αν και μπορεί να έχει ένα μερίδιο της ευθύνης), η σχέση θέλει την σύμπραξη ΚΑΙ των δύο, έτσι όπως το παρουσιάζετε είναι λες και όλα εξαρτώνται από το χέρι του νηματοθετη. Όταν θέλουν και οι δύο πραγματικά το πράγμα ρέει αβίαστα και πολύ φυσικά. Όταν υπάρχουν εμπόδια και καθυστερήσεις σημαίνει πως κάποιος δεν είναι σίγουρος.
Δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται τόση ανάλυση το θέμα πραγματικά. Άντε ακόμη κι αν κάποιος εν τέλει δεν γουστάρει τόσο όσο νόμιζε, γιατί καλώς η κακώς όλοι στην αρχή εξιδανικεύουμε τον άλλον. Που το πρόβλημα; Δεν υπογράφεις συμβόλαιο, δεν υπόσχεσαι τίποτα. Είσαι στη φαση των ραντεβού, είναι νορμαλ να θέλεις να κάνεις πίσω ή να αλλάξεις γνώμη σε οποιαδήποτε σημείο. Αν και περίεργο να συμβεί αυτό ξαφνικά όταν όλα κυλάνε ομαλά εξαρχής.
Άμα σου αρέσει κάποια you go for it, όλα τ αλλά είναι δικαιολογίες. Άντε να ήσουν ένα 15χρονο θα δικαιολογούταν ίσως αυτή η στάση αλλά να είσαι ολόκληρος άντρας και να φέρεσαι έτσι…κρίμα για την κοπέλα.
Devil
Επιφανές μέλος

19-07-24

12:53
Δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται τόση ανάλυση το θέμα πραγματικά. Άντε ακόμη κι αν κάποιος εν τέλει δεν γουστάρει τόσο όσο νόμιζε, γιατί καλώς η κακώς όλοι στην αρχή εξιδανικεύουμε τον άλλον. Που το πρόβλημα; Δεν υπογράφεις συμβόλαιο, δεν υπόσχεσαι τίποτα. Είσαι στη φαση των ραντεβού, είναι νορμαλ να θέλεις να κάνεις πίσω ή να αλλάξεις γνώμη σε οποιαδήποτε σημείο. Αν και περίεργο να συμβεί αυτό ξαφνικά όταν όλα κυλάνε ομαλά εξαρχής.
Άμα σου αρέσει κάποια you go for it, όλα τ αλλά είναι δικαιολογίες. Άντε να ήσουν ένα 15χρονο θα δικαιολογούταν ίσως αυτή η στάση αλλά να είσαι ολόκληρος άντρας και να φέρεσαι έτσι…κρίμα για την κοπέλα.
Χρειάζεται τόση ανάλυση για να καλύπτουν κάποιοι μονίμως τον λάθος τροπο σκέψης που έχουν στα γκομενικά και δεν περνάνε καλά ποτέ... με πηρε ο άλλος χθες και γκρινιαζε ρε μαλακα του λεω δεκα χρονια που σε ξέρω τα ιδια λές. Ημαρτον επιτέλους. Σοβαρέψου... 40 κοντεύεις. Παρεξηγήθηκε και έκλεισε το τήλ. Χέστηκα. Δεν καθομαι να ακουω τα ψυχολογικά του καθενός. Καλό παιδί αλλα κλαψομούνης. Γάμησετα.
10 χρονια χωρις σχέση... τρομερό. Ουτε μια δεν στέριωσε. ΡΕΚΟΡ οχι αστεία. Και συνεχίζει τις ιδιες μαλακίες.. ΕΚΕΙ. Κολληματα στο μυαλό.
Θυμαμαι παλαιότερα με μια που έβγαινα... μετα το 2ο ραντεβού της λέω θές να έρθεις σπίτι να κάτσουμε να πιουμε κάτι ; ηρθε... και σε κάποια την είχα στο μασάζ και το χαμούρεμα. Δεεν ήθελε να κάνουμε σέξ οκ...
δεν την πίεσα. Αλλα ξεκινήσαμε... οχι 5-10 ραντεβού να το λιβανίζεις και να κανεις "καλές συζητησεις". Αναγνωρισε τον ρόλο σου και τέλος... μην εισαι κακομοιρουλης, μη περιμενεις απο τη γυναικα να τα κάνει ολα.
vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 178 μηνύματα.

19-07-24

13:00
Χρειάζεται τόση ανάλυση για να καλύπτουν κάποιοι μονίμως τον λάθος τροπο σκέψης που έχουν στα γκομενικά και δεν περνάνε καλά ποτέ... με πηρε ο άλλος χθες και γκρινιαζε ρε μαλακα του λεω δεκα χρονια που σε ξέρω τα ιδια λές. Ημαρτον επιτέλους. Σοβαρέψου... 40 κοντεύεις. Παρεξηγήθηκε και έκλεισε το τήλ. Χέστηκα. Δεν καθομαι να ακουω τα ψυχολογικά του καθενός. Καλό παιδί αλλα κλαψομούνης. Γάμησετα.
10 χρονια χωρις σχέση... τρομερό. Ουτε μια δεν έχει βρεί. παλαιότερα με μια που έβγαινα... μετα το 2ο ραντεβού της λέω θές να έρθεις σπίτι να κάτσουμε να πιουμε κάτι ; ηρθε... και σε κάποια την είχα στο μασάζ και το χαμούρεμα.
Καλά του ειπες. Αυτά είναι τελείως παιδιάστικα πράγματα. Όποιος θέλει να γκρινιάζει ας είναι σε θέση να ακούει και την κριτική.
Ε μα ναι, τα πράγματα απλά είναι. Δεν κανεις κάτι λάθος και είσαι ελεύθερος να αλλάξεις γνώμη. Απλά μην είσαι μαλακας. Μη βγάζεις το λάδι, μη δημιουργείς αμφιβολίες εκεί που δεν χρειάζεται, και να θυμάσαι συνήθως ό τι δίνεις λαμβάνεις πίσω.
Guest 376555
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

19-07-24

13:02
Εγώ 2 τινά βλέπω : είτε δεν ενδιαφέρεται καθόλου, είτε δε θέλει να τη πάρει κανένα μάτι έξω μαζί του για οποιονδήποτε λόγο
Δε χρειάζεται να εκτεθεί περαιτέρω, ούτε να τη πιέσει με φιλιά κλπ. Εφόσον δε θέλει ούτε να την αγγίζει το μόνο που θα καταφέρει είναι να τη κάνει να αναρωτιέται για την ικανότητα αντίληψης του. Ας τη ρωτήσει στο χαλαρό
Δε χρειάζεται να εκτεθεί περαιτέρω, ούτε να τη πιέσει με φιλιά κλπ. Εφόσον δε θέλει ούτε να την αγγίζει το μόνο που θα καταφέρει είναι να τη κάνει να αναρωτιέται για την ικανότητα αντίληψης του. Ας τη ρωτήσει στο χαλαρό
Devil
Επιφανές μέλος

19-07-24

13:15
Εγώ 2 τινά βλέπω : είτε δεν ενδιαφέρεται καθόλου, είτε δε θέλει να τη πάρει κανένα μάτι έξω μαζί του για οποιονδήποτε λόγο
Τι να τη ρωτήσει αν θέλει να τη φιλήσει... επιστροφή στο γυμνάσιο

οι ερωτες έτσι ειναι , θέλουν τόλμη. Οποιος οποια δεν θέλουν εκθεσεις ας κάτσουν σπίτι τους. Σορρυ.
vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος

19-07-24

13:16
Τη να τη ρωτήσει; Άμα θέλει να την διεκδικήσει περισσότερο;Εγώ 2 τινά βλέπω : είτε δεν ενδιαφέρεται καθόλου, είτε δε θέλει να τη πάρει κανένα μάτι έξω μαζί του για οποιονδήποτε λόγο

Devil
Επιφανές μέλος

19-07-24

13:17
Αν θελει να τα φτιάξουν οπως ειχα κανει σε μια κοπελα στην β γυμνασιου πισω απο το σχολειο... 7-12-1999Τη να τη ρωτήσει; Άμα θέλει να την διεκδικήσει περισσότερο;![]()
ΑΑΑΛΛΛΛΕΣ εποχές.
Guest 376555
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

19-07-24

13:17
Να τη ρωτήσει πώς το βλέπει η ίδια
Devil
Επιφανές μέλος

19-07-24

13:22
Να τη ρωτήσει πώς το βλέπει η ίδια
Ποιο πράγμα θα τον ρωτήσει... πως βλέπω.
Εφόσον δε θέλει ούτε να την αγγίζει το μόνο που θα καταφέρει είναι να τη κάνει να αναρωτιέται για την ικανότητα αντίληψης του.
Του έδωσε το χέρι της να την αγγίξει... μάλλον εμεις πρέπει να ααρωτιομαστε για την ικανοτητα αντιληψης κάποιας που ενω δεν θέλει οπως λές βγαινει ραντεβου μαζί του... ουτε καν βγάζει νοημα αυτο που σκέφτηκες.
ROM32
Δραστήριο μέλος

19-07-24

13:29
Δεν κατάλαβα τι λες εδω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- J.Cameron
- User2350
- tete
- anonymos3627
- Alessandra Eliza
- teacher_40
- kalhkardia
- thenutritionist
- Ilma
- Paragontas7000
- Kate1914
- ROM32
- Scandal
- Wonderkid
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- iew
- Joji
- giannhs2001
- rafaela11
- Μήτσος10
- fourkaki
- Libertus
- Δροσουλίτης
- Fernando_A
- Kot_gap27
- xristarac
- Abysmal Hunter
- mixaelaaa
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.