Να συνεχίσω να προσπαθώ;

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 24,309 μηνύματα.
Καλά του ειπες. Αυτά είναι τελείως παιδιάστικα πράγματα. Όποιος θέλει να γκρινιάζει ας είναι σε θέση να ακούει και την κριτική.

Ε μα ναι, τα πράγματα απλά είναι. Δεν κανεις κάτι λάθος και είσαι ελεύθερος να αλλάξεις γνώμη. Απλά μην είσαι μαλακας. Μη βγάζεις το λάδι, μη δημιουργείς αμφιβολίες εκεί που δεν χρειάζεται, και να θυμάσαι συνήθως ό τι δίνεις λαμβάνεις πίσω.

Ε ναί τα ξεκόβω αυτά γιατι μετά θα γινεις ο ψυχολόγος του καθενος... αμα θέλει ψυχοθεραπευτή ας πάει σε εναν ειδικό.

Εγω ειμαι σεξο θεραπευτής έρχεσαι μαζί μου κ πάμε βόλτα να βρουμε γυναικες για διασκέδαση :D

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να καθομαι να ακουω μαλακιες πλεον φιλε... κοντευουμε 40 σε 2 χρόνια.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,985 μηνύματα.
Εγώ 2 τινά βλέπω : είτε δεν ενδιαφέρεται καθόλου, είτε δε θέλει να τη πάρει κανένα μάτι έξω μαζί του για οποιονδήποτε λόγο

Δε χρειάζεται να εκτεθεί περαιτέρω, ούτε να τη πιέσει με φιλιά κλπ. Εφόσον δε θέλει ούτε να την αγγίζει το μόνο που θα καταφέρει είναι να τη κάνει να αναρωτιέται για την ικανότητα αντίληψης του. Ας τη ρωτήσει στο χαλαρό
αμα δεν θελει να τη δει κανα ματι μαζι του α,ς μην χανουν και οι 2 τον χρονο τους. 32 ειναι ελεος.

Guest 376555

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,663 μηνύματα.
Όταν μια γυναίκα τρέφει ερωτικό ενδιαφέρον για σένα ,βράζει στο παραμικρό άγγιγμα, δε θα κάθεται να το λιβανίζει.
Ακριβώς...

Και γιατί δε ρισκάρει να τον χάσει, να ξενερώσει, ό,τι τέλος πάντων...

Είναι δυνατόν έτσι ν' απομακρύνεται μια γυναίκα όταν κάποιος της αρέσει ; Να πω ότι ήταν το πρώτο ραντεβού, άντε να πάει στο καλό...Κρατάει χαρακτήρα. Άντε ας το δεχτούμε...Μα από εκεί και πέρα ;

Είμαι πεπεισμένη ότι δοκιμάζει τον εαυτό της. Να δει αν "της βγει". Και δεν, απ' ό,τι φαίνεται. Αλλά, για τους δικούς της λόγους, το παλεύει ακόμη...

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,985 μηνύματα.

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 24,309 μηνύματα.
αμα δεν θελει να τη δει κανα ματι μαζι του α,ς μην χανουν και οι 2 τον χρονο τους. 32 ειναι ελεος.

Ένα ραντεβού υπόθεση ειναι ακόμη με βάση αυτα που του είπαμε... και πιστευω αν ο τύπος το πηγαινε και λιγο πιο "επιθετικά" - διεκδικητικά θα ήξερε ηδη απο το 2ο-3ο.

Νταξει δικηγόρος ειναι όχι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας... στειλε κανα μηνυμα σε στύλ σου πηγαινε πολύ χθες το φορεμα... ησουν ομορφη - ειχες ωραιο χαμόγελο κτλ να δουμε θα γουστάρει η άλλη ή θα στραβώσει ; αμα στραβώσει ειναι στο κόσμο της η τυπισα ... μη ξαναβγεις απλά.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,834 μηνύματα.
Ακριβώς...

Και γιατί δε ρισκάρει να τον χάσει, να ξενερώσει, ό,τι τέλος πάντων...

Είναι δυνατόν έτσι ν' απομακρύνεται μια γυναίκα όταν κάποιος της αρέσει ; Να πω ότι ήταν το πρώτο ραντεβού, άντε να πάει στο καλό...Κρατάει χαρακτήρα. Άντε ας το δεχτούμε...Μα από εκεί και πέρα ;

Είμαι πεπεισμένη ότι δοκιμάζει τον εαυτό της. Να δει αν "της βγει". Και δεν, απ' ό,τι φαίνεται. Αλλά, για τους δικούς της λόγους, το παλεύει ακόμη...
Μπορεί να διέκρινε μεν σε αυτόν το " Καλό παιδί "που πληρεί κάποια κουτάκια για σχέση, αλλά δεν την εξιτάρει κιόλας.

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 176 μηνύματα.
Δεν κατάλαβα τι λες εδω
Τι δε κατάλαβες?

Συμφωνώ μαζί σου, δεν γίνεται μια κοπέλα να θέλει να έρθει σπίτι σου να σε βοηθήσει με τη μετακόμιση κτλπ και εσυ να κάθεσαι να αναρωτιέσαι αν πρέπει να κανεις κάποιο βήμα η όχι…

Guest 376555

Επισκέπτης

δεν νομιζω να ισχυει αυτο που ειπες. Δεν βγαζει νοημα για γυναικα 32 ετων.Πιστευω απλα ειναι πληγωμενη απο το παρελθον και θελει να το παει σιγα σιγα.
Με την ίδια λογική ρε συ, βγάζει νόημα να τον θέλει όσο λέτε, να προτείνει και "σπίτι" και καλά, αλλά να μη δίνει ούτε χέρι; Η έστω να ξεκαθαρίζει από μόνη της ότι θέλει πιο αργό ρυθμο; 32 χρόνων. Για μένα απλά δεν ενδιαφέρεται

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Με την ίδια λογική ρε συ, βγάζει νόημα να τον θέλει όσο λέτε, να προτείνει και "σπίτι" και καλά, αλλά να μη δίνει ούτε χέρι; Η έστω να ξεκαθαρίζει από μόνη της ότι θέλει πιο αργό ρυθμο; 32 χρόνων. Για μένα απλά δεν ενδιαφέρεται
Και τοτε γιατι προτεινε σπιτι και εχουν βγει ηδη ξερω γω 4-5 ραντεβου?

Devil

Επιφανές μέλος

Ελπίζω να μας δώσει feedback τελικά ο νηματοθέτης. Για να δείτε τι θα γίνει στη πραγματικότητα. ;)

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,663 μηνύματα.
Άβυσσος το μυαλό μιας γυναίκας. Μην το ψάχνεις...

Για διάφορους λόγους μπορεί να το πρότεινε...

Ας μείνουμε στο δια ταύτα, όμως. Στην ταμπακιέρα...Απομακρύνεται. Αυτό "κλωτσάει"...

Guest 376555

Επισκέπτης

Εμένα μου φαίνεται λίγο οξύμωρο να προτείνεις σπίτι αλλά να μη δίνεις ούτε χέρι. Οπότε ή θέλει, αλλά παίζει και κάτι άλλο παράλληλα οπότε δε θέλει να δώσει αφορμές όταν είναι έξω μη τη πετύχει κανά μάτι ή δε θέλει και το πέταξε απερίσκεπτα πάνω στη συζήτηση χωρίς να το εννοεί.

Τα 4-5 ραντεβού μπορεί να είναι και φιλικά, μπορεί πολλά.

Devil

Επιφανές μέλος

@Kot_gap27 δωσε μας ένα feedback οταν θα έχεις νέα ή μετα το ραντεβού σε παρακαλώ. :P

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Εμένα μου φαίνεται λίγο οξύμωρο να προτείνεις σπίτι αλλά να μη δίνεις ούτε χέρι. Οπότε ή θέλει, αλλά παίζει και κάτι άλλο παράλληλα οπότε δε θέλει να δώσει αφορμές όταν είναι έξω μη τη πετύχει κανά μάτι ή δε θέλει και το πέταξε απερίσκεπτα πάνω στη συζήτηση χωρίς να το εννοεί.

Τα 4-5 ραντεβού μπορεί να είναι και φιλικά, μπορεί πολλά.
Το μονο σιγουρο η κοπελιτσα εχει θεματα. 32 χρονων δεν συμπεριφερεσαι ετσι.

Devil

Επιφανές μέλος

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,834 μηνύματα.

ROM32

Δραστήριο μέλος

Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα.
Τι δε κατάλαβες?

Συμφωνώ μαζί σου, δεν γίνεται μια κοπέλα να θέλει να έρθει σπίτι σου να σε βοηθήσει με τη μετακόμιση κτλπ και εσυ να κάθεσαι να αναρωτιέσαι αν πρέπει να κανεις κάποιο βήμα η όχι…
Μα εγώ δεν μίλησα για αυτά με μπερδεύεις με κάποιον άλλο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Λοιπόν! Για να βοηθήσω τον νηματοθετη σε παρόμοια περίπτωση δική μου πρόσφατη.

Στο γυμναστήριο που πάω ήρθε μια καινούργια. Ωραίο κορίτσι που μου έκανε κλικ από την πρώτη στιγμή. Δεν χάνω χρόνο ξεκινάω φλερτ, αγγίγματα, κάποια κομπλιμέντα κλπ ο,τι τέλοσπαντων απαιτείται από την μεριά σου να κάνεις. Οπότε με έβλεπε αυτή να σου τα χαμόγελα, τα τι κάνεις, πως είσαι κλπ δείχνω το ενδιαφέρον μου και φτάνουμε στα τηλέφωνα. Όλο αυτό τον καιρό και παρά την φαινομενική εξαιρετική επικοινωνία μας βλεματικα, με αγγίγματα κλπ κάτι με έτρωγε και όπως κάνουν και αυτές τεστ, ήρθε η ώρα να κάνω το δικό μου. Προφασιζόμενος ότι δεν έχω το κινητό μαζί μου της γράφω σε ένα χαρτάκι το νούμερο μου και της το δίνω λέγοντας να μου στείλει ένα μήνυμα οπότε μπορεί του τύπου απλά είμαι η τάδε.

Λοιπόν! Δεν το έκανε ποτέ. Συναντηθήκαμε και άλλες φορές μετά και πάλι χαμόγελα, διαχυτικοτητες κλπ
Ε! Αν δεν θέλεις κοπέλα μου να κάνεις την ελάχιστη κοινωνική πράξη, δεν έχει νόημα να συνεχιστει καμία προσπαθεια φλερταρισματος-κυνηγιου, η τύπισσα απλά απέτυχε στο τεστ και φάνηκε πως δεν θέλει και παίζει.

Κάνε και εσύ ένα τεστ και βαλτην να επενδύσει σε κάτι και αν δεν, μην χάνεις χρόνο και χαιρετά.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια