Το να σε αποστομώσω σε δευτερόλεπτα, απλά ως επίδειξη δύναμης δεν θα μου προσφέρει τίποτα, γιατί πολύ απλά είσαι άρρωστος και κολλημένος.
μα ειπαμε, δεν μπορεις να με αποστομωσεις. γιατι δεν γνωριζεις τα βασικα περι θεσης και αποδειξης. τοσες μερες, τωρα, ειρωνευεσαι και σαρκαζεις οσους εχουν εκφρασει διαφορετικη θεση απο εσενα, χωρις ομως να αποδειξεις τιποτα. εκφραζεσαι με γενικοτητες.
δεν νομιζω οτι διαταρασσω την ησυχια σου, αφου ο ιδιος ηθελημενα καθεσαι και κατηγορεις οτι ειμαι "ψυχολογικα διαταραγμενος" και, πανω απ'ολα, ουσιαστικα μας βρίζεις, σαρκαζεις και μας κατηγορεις οτι ειμαστε και καλα υποχειρια( αν ηταν η κοπελα υποχειριο, δεν θα την παταγε ο μπατσος, αν ημαστε εμεις υποχειρια, δεν θα μας πεταγαν δακρυγονα.)
ποιος μιλησε για θειους, καμαρι μου;
αμορφωτος; δεν γνωριζω τι εισαι.
σιγουρα ομως δεν μπορεις να αιτιολογήσεις τη θεση σου. και αφηνεις, γενικα, αναπαντητες καθε ερωτησεις που δε σε συμφερουν.
για αυτο το λογο, επειδη θελεις να βγεις και υπερανω, σε ξαναπροκαλω, απαντησε σε οσες ερωτησεις σου εχουν τεθει, και εσυ δεν εχεις απαντησει. με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ
πλειονοτητα και οχι πλειοψηφια.
και υπ'οψιν, δεν πιστευω στην εκπροσωπιση ως μορφη υγειους δημοκρατιας, και αυτος ειναι ο λογος που το παρον πολιτευμα δεν το χαρακτηριζω ως δημοκρατικο
Y.Γ. μου εισαι αδιαφορος ως ατομο, οι θεσεις ομως ειναι εδω και για συζητηση και για κριτικη. αν δεν μπορεις να το αντεξεις, διεγραψε τες και φυγε, αν μπορεις, μαθε την αξια του επιχειρηματος