Dimitris_SM
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zithos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM:Οσοι εδω μεσα χρησιμοποιειτε το ποδηλατο μεσα στην πολη να ακολουθατε τον ΚΟΚ σαν να ειστε οχημα.Βλεπω ομαδες ποδηλατιστων να παραβιαζουν κοκκινα και να μπαινουν με φορα σε αντιθετα ρευματα.Πατε καθολου καλα ??To αυτοκινητο μια γρατζουνια θα παθει ενω ο ποδηλατης θα γινει σαν ζελε πανω στην ασφαλτο.
Οι ποδηλάτες τα κάνουν όλα αυτά επειδή δεν υπάρχει γι'αυτούς ΚΟΚ αλλά σωστά τα λές πρέπει πρώτα απο όλα να κοιτάξουν την αυτοασφάλεια τους απο τους ίδιους εξαρτάται. Ο οδηγός του αυτοκινήτου θα πάει μερικούς μήνες φυλακή για κάποιο ατύχημα απο αμέλεια οι ίδιοι όμως ίσως πάθουν πολύ χειρότερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

WITTMANN
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συνηθως πηγαινουμε παραλιακη (απο Αλιμο μεχρι Γλυφαδα).Τις Κυριακες πηγαινουμε στο Πεδιον του Αρεως οπου κατα τις 17:30 -18:00 μαζευεται η ''Ομαδα Λουμπεν'' (ποδηλατικη παρεα 40 -50 ατομα) και κανουμε ''ποδηλαταδες'' σε σημεια στην Αυηνα ως 15 -20 χιλιομετρα.
Οσοι ενδιαφερεστε να ερθετε στην παρεα....
Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μ΄αρέσει πολύ να οδηγώ ποδήλατο κι ονειρευόμουν να πάρω καινούριο εδώ και κάποια χρόνια. Ήθελα οπωσδήποτε να έχει εσωτερικές ταχύτητες και το συγκεκριμένο έχει 7.

Βασικά, ερωτεύτηκα κι αυτό:

αλλά παραήταν ακριβό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adele
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σήμερα αγόρασα επιτέλους καινούριο ποδήλατο
Μ΄αρέσει πολύ να οδηγώ ποδήλατο κι ονειρευόμουν να πάρω καινούριο εδώ και κάποια χρόνια. Ήθελα οπωσδήποτε να έχει εσωτερικές ταχύτητες και το συγκεκριμένο έχει 7. Ωραία, τώρα από 15 λεπτά που κάνω για να πάω στη δουλειά (με τα πόδια), θα κάνω 10.![]()
Καλορίζικο !!!

Και γω οδηγώ ποδήλατο. Μ' αυτό πάω σχολή και γενικά, επειδή δεν έχω δίπλωμα, είναι το μεταφορικό μου μέσο παντού.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flash1997
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για τις μεγάλες πόλεις πάντα υπάρχει το πρόβλημα επειδή δεν υπάρχει σεβασμός προς τον ποδηλάτη!!!
Πιστεύω πως θα έχεις πάρει ποδήλατο και δεν θα το έχεις μετανιώσει!
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από flash1997:Για τις μεγάλες πόλεις πάντα υπάρχει το πρόβλημα επειδή δεν υπάρχει σεβασμός προς τον ποδηλάτη!!!
Ο σεβασμός είναι απαραίτητος κανείς δεν θέλει να γκρεμοτσακίσει τον άλλον χωρίς λόγο επειδή οδηγεί ποδήλατο απλά οι δρόμοι μεγαλης κυκλοφορίας στις μεγάλες πόλεις είναι εντελώς ακατάλληλοι για ποδήλατα κατι που φέρνει σε πολύ δυσκολη θέση τους ποδηλάτες και τους οδηγούς αυτοκινήτων όταν βρίσκουν ποδήλατα μπροστά τους.
Maro92
Νεοφερμένο μέλος

Προσωπικά ποδήλατο χρησιμοποιώ μόνο στις διακοπές! Πηγαίνω σε νησάκια, οπότε τα πρωινά που ξυπνάω ρίχνω στο καλάθι μου την ομπρελίτσα μου και την ψάθα μου και κάνω την ποδηλατάδα μου προς την παραλία ήρεμα και με περισσότερη ασφάλεια!
Mitroglou
Νεοφερμένο μέλος

Πάντως και εγώ στις διακοπές, ειδικά όταν είμαι στο χωριό, το λιώνω! Βοηθάει να καταλάβεις πως είσαι σε περίοδο χαλάρωσης :Ρ
flash1997
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγούμε στον δρόμο να σεβαστούμε παραπάνω τον ποδηλάτη και τον πεζό!!!
Loreley
Περιβόητο μέλος

Τώρα κάτι μας είπες. Καταλαβαίνουν οι τυρόβλαχοι της επαρχίας απο σεβασμό;!(υπάρχουν αρκετές εξαιρέσεις)Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα?
Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγούμε στον δρόμο να σεβαστούμε παραπάνω τον ποδηλάτη και τον πεζό!!!
Maro92
Νεοφερμένο μέλος

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου. Η Αθήνα έχει περιοχές που βολεύει να το χρησιμοποιείς, και παράλληλα άλλες που δεν πρέπει καν να το σκεφτεσαι.
Πάντως και εγώ στις διακοπές, ειδικά όταν είμαι στο χωριό, το λιώνω! Βοηθάει να καταλάβεις πως είσαι σε περίοδο χαλάρωσης :Ρ
Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα!

Dias
Επιφανές μέλος

Τι μου θύμισες τώρα! Το ποδήλατο είναι μια από τις μεγάλες μου παλιές αγάπες που (δυστυχώς) εδώ και χρόνια έχω εγκαταλείψει.Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου.
Κάποτε του είχα εξομολογηθεί τον έρωτά μου, ΕΔΩ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2313925&postcount=1
Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι θα τους καταλάμβαναν οι ταξιτζήδες. Όσο για το σεβασμός προς τους ποδηλάτες, γ______ τα.Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα?
Για όλα υπάρχουν λύσεις:Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα!

Kozi
Νεοφερμένο μέλος

Guest 856924
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 856924
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.