Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2013 στις 15:33 Ο Dimitris_SM: #241 22-08-13 15:33 Οσοι εδω μεσα χρησιμοποιειτε το ποδηλατο μεσα στην πολη να ακολουθατε τον ΚΟΚ σαν να ειστε οχημα.Βλεπω ομαδες ποδηλατιστων να παραβιαζουν κοκκινα και να μπαινουν με φορα σε αντιθετα ρευματα.Πατε καθολου καλα ??To αυτοκινητο μια γρατζουνια θα παθει ενω ο ποδηλατης θα γινει σαν ζελε πανω στην ασφαλτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2013 στις 17:31 Ο Zithos έγραψε: #242 22-08-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: Οσοι εδω μεσα χρησιμοποιειτε το ποδηλατο μεσα στην πολη να ακολουθατε τον ΚΟΚ σαν να ειστε οχημα.Βλεπω ομαδες ποδηλατιστων να παραβιαζουν κοκκινα και να μπαινουν με φορα σε αντιθετα ρευματα.Πατε καθολου καλα ??To αυτοκινητο μια γρατζουνια θα παθει ενω ο ποδηλατης θα γινει σαν ζελε πανω στην ασφαλτο. Click για ανάπτυξη... Οι ποδηλάτες τα κάνουν όλα αυτά επειδή δεν υπάρχει γι'αυτούς ΚΟΚ αλλά σωστά τα λές πρέπει πρώτα απο όλα να κοιτάξουν την αυτοασφάλεια τους απο τους ίδιους εξαρτάται. Ο οδηγός του αυτοκινήτου θα πάει μερικούς μήνες φυλακή για κάποιο ατύχημα απο αμέλεια οι ίδιοι όμως ίσως πάθουν πολύ χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2013 στις 20:43 Η edweimaste: #243 25-10-13 20:43 Κανονικά πρέπει να ακολουθείς τη ροή των αυτοκινήτων...και φυσικά δεν υπάρχει ΚΟΚ....υπάρχει το ΚΓΖ.... Κοίτα να Γυρίσεις Ζωντανός.... ..Ειδικά σε χώρες όπως η Ελλάδα που είναι ζούγκλα οι δρόμοι.....θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το ''πρωτόγονο ένστικτο της αυτοσυντήρησής σου''!!!Και εμένα μου αρέσει το ποδήλατο αλλά θέλει πολλή προσοχή ειδικά σε μεγάλες πόλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WITTMANN Εκκολαπτόμενο μέλος Ο WITTMANN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:42 Ο WITTMANN έγραψε: #244 08-12-13 13:42 Κανω βολτες με ποδηλατο παρεα με εναν φιλο. Συνηθως πηγαινουμε παραλιακη (απο Αλιμο μεχρι Γλυφαδα).Τις Κυριακες πηγαινουμε στο Πεδιον του Αρεως οπου κατα τις 17:30 -18:00 μαζευεται η ''Ομαδα Λουμπεν'' (ποδηλατικη παρεα 40 -50 ατομα) και κανουμε ''ποδηλαταδες'' σε σημεια στην Αυηνα ως 15 -20 χιλιομετρα. Οσοι ενδιαφερεστε να ερθετε στην παρεα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilla My Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 01:37 Η Lilla My έγραψε: #245 29-05-14 01:37 Σήμερα αγόρασα επιτέλους καινούριο ποδήλατο: Μ΄αρέσει πολύ να οδηγώ ποδήλατο κι ονειρευόμουν να πάρω καινούριο εδώ και κάποια χρόνια. Ήθελα οπωσδήποτε να έχει εσωτερικές ταχύτητες και το συγκεκριμένο έχει 7. Ωραία, τώρα από 15 λεπτά που κάνω για να πάω στη δουλειά (με τα πόδια), θα κάνω 10. Βασικά, ερωτεύτηκα κι αυτό: αλλά παραήταν ακριβό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Μαΐου 2014 adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 03:09 Η adele έγραψε: #246 29-05-14 03:09 Αρχική Δημοσίευση από Lilla My: Σήμερα αγόρασα επιτέλους καινούριο ποδήλατο Μ΄αρέσει πολύ να οδηγώ ποδήλατο κι ονειρευόμουν να πάρω καινούριο εδώ και κάποια χρόνια. Ήθελα οπωσδήποτε να έχει εσωτερικές ταχύτητες και το συγκεκριμένο έχει 7. Ωραία, τώρα από 15 λεπτά που κάνω για να πάω στη δουλειά (με τα πόδια), θα κάνω 10. Click για ανάπτυξη... Καλορίζικο !!! Και γω οδηγώ ποδήλατο. Μ' αυτό πάω σχολή και γενικά, επειδή δεν έχω δίπλωμα, είναι το μεταφορικό μου μέσο παντού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flash1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 15:47 Ο flash1997: #247 05-06-14 15:47 Το ποδήλατο όχι μόνο μπορεί να σε πάει παντού εύκολα και γρήγορα,αλλά είναι και φιλικό προς το περιβάλλον,επίσης και γυμνάζεσαι! Για τις μεγάλες πόλεις πάντα υπάρχει το πρόβλημα επειδή δεν υπάρχει σεβασμός προς τον ποδηλάτη!!! Πιστεύω πως θα έχεις πάρει ποδήλατο και δεν θα το έχεις μετανιώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 17:07 Η methexys έγραψε: #248 05-06-14 17:07 Χρησιμοποιώ πολύ συχνά το ποδήλατο επειδή οι αποστάσεις εδώ δεν είναι πολύ μεγάλες. Ειδικά φέτος με τα φροντιστήρια πήγαινα παντού μ'αυτό. Αλλά δυστυχώς δεν ήμουν προσεκτική... Είχα μια κλειδαριά της πλάκας, επειδή πάντα το ποδήλατο το άφηνα στο κέντρο και πίστευα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μου το κλέψει κανείς. Κι όμως, μια μέρα βγαίνω από το φροντιστήριο και...πουθενά το ποδήλατο. Έχω πάρει καινούριο,αλλά είμαι πολύ πιο προσεκτική τώρα. Να είστε υποψιασμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 17:32 Ο Loret έγραψε: #249 05-06-14 17:32 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Για τις μεγάλες πόλεις πάντα υπάρχει το πρόβλημα επειδή δεν υπάρχει σεβασμός προς τον ποδηλάτη!!! Click για ανάπτυξη... Ο σεβασμός είναι απαραίτητος κανείς δεν θέλει να γκρεμοτσακίσει τον άλλον χωρίς λόγο επειδή οδηγεί ποδήλατο απλά οι δρόμοι μεγαλης κυκλοφορίας στις μεγάλες πόλεις είναι εντελώς ακατάλληλοι για ποδήλατα κατι που φέρνει σε πολύ δυσκολη θέση τους ποδηλάτες και τους οδηγούς αυτοκινήτων όταν βρίσκουν ποδήλατα μπροστά τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro92 Νεοφερμένο μέλος Η Maro92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 11:51 Η Maro92 έγραψε: #250 06-06-14 11:51 Παιδιά δυστυχώς η Αθήνα δεν είναι κατάλληλη για ποδήλατο. Οι ποδηλατόδρομοι που υπάρχουν είναι πάρα πολύ λίγοι και βρίσκονται κυρίως σε βόρεια και νότια προάστια, ενώ στο κέντρο οι ποδηλάτες αρκούνται στο να μοιράζονται την ίδια λωρίδα με τα λεωφορεία και τους μοτοσυκλετιστές. Προσωπικά ποδήλατο χρησιμοποιώ μόνο στις διακοπές! Πηγαίνω σε νησάκια, οπότε τα πρωινά που ξυπνάω ρίχνω στο καλάθι μου την ομπρελίτσα μου και την ψάθα μου και κάνω την ποδηλατάδα μου προς την παραλία ήρεμα και με περισσότερη ασφάλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitroglou Νεοφερμένο μέλος Ο Mitroglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 18:07 Ο Mitroglou: #251 06-06-14 18:07 Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου. Η Αθήνα έχει περιοχές που βολεύει να το χρησιμοποιείς, και παράλληλα άλλες που δεν πρέπει καν να το σκεφτεσαι. Πάντως και εγώ στις διακοπές, ειδικά όταν είμαι στο χωριό, το λιώνω! Βοηθάει να καταλάβεις πως είσαι σε περίοδο χαλάρωσης :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flash1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 22:57 Ο flash1997: #252 07-06-14 22:57 Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγούμε στον δρόμο να σεβαστούμε παραπάνω τον ποδηλάτη και τον πεζό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η Loreley έγραψε: #253 07-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγούμε στον δρόμο να σεβαστούμε παραπάνω τον ποδηλάτη και τον πεζό!!! Click για ανάπτυξη... Τώρα κάτι μας είπες. Καταλαβαίνουν οι τυρόβλαχοι της επαρχίας απο σεβασμό;!(υπάρχουν αρκετές εξαιρέσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro92 Νεοφερμένο μέλος Η Maro92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 14:30 Η Maro92 έγραψε: #254 17-06-14 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Mitroglou: Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου. Η Αθήνα έχει περιοχές που βολεύει να το χρησιμοποιείς, και παράλληλα άλλες που δεν πρέπει καν να το σκεφτεσαι. Πάντως και εγώ στις διακοπές, ειδικά όταν είμαι στο χωριό, το λιώνω! Βοηθάει να καταλάβεις πως είσαι σε περίοδο χαλάρωσης :Ρ Click για ανάπτυξη... Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:13 Η Mάιρα έγραψε: #255 01-03-15 17:13 Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:30 Ο Dias έγραψε: #256 01-03-15 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα! Το ποδήλατο είναι μια από τις μεγάλες μου παλιές αγάπες που (δυστυχώς) εδώ και χρόνια έχω εγκαταλείψει. Κάποτε του είχα εξομολογηθεί τον έρωτά μου, ΕΔΩ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2313925&postcount=1 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι θα τους καταλάμβαναν οι ταξιτζήδες. Όσο για το σεβασμός προς τους ποδηλάτες, γ______ τα. Αρχική Δημοσίευση από Maro92: Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Click για ανάπτυξη... Για όλα υπάρχουν λύσεις: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 23:09 Ο Kozi έγραψε: #257 01-03-15 23:09 το ποδηλατο πιστευω πως ειναι η καλυτερη γυμναστικη και ενα γρηγορο μεσο μετακινησης ,αλλα στην ελλαδα οι οδηγοι δεν προσεχουν καν τα ποδηλατα,οι ποδηλατοδρομοι ειναι γεματοι παρκαρισμενοι αυτοκινητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:13 Ο Guest 856924: #258 18-12-15 22:13 που να κανεις ποδηλατο μετα απο αυτα..https://www.newsbeast.gr/health/arthro/198456/h-sela-vlaptei-to-krevati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:31 Η Nelliel έγραψε: #259 18-12-15 23:31 Λατρευω τα ποδηλατα και σκεφτομαι να αγορασω ενα συντομα να κανω βολτες στον ισιο δρομο. Παλαιοτερα το mountain biking ηταν απο τις αγαπημενες μου δραστηριοτητες, αλλα ειχα ενα πολυ σοβαρο ατυχημα και εφαγα τα μουτρα μου και απο τοτε το σταματησα. Ποδηλατο μονο σε ποδηλατοδρομους στρωμενους με ασφαλτο και παντα με κρανος. Προσοχη παντως με τα ποδηλατα. Απο εκει που δεν το περιμενεις μπορεις να παθεις μεγαλη ζημια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:17 Ο Guest 856924: #260 19-12-15 01:17 nelliel το αρθρο που παρεθεσα ειναι σημαντικος λογος για να μη κανουμε ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος Scandal chester20080 ggl Mt73 kauphy fmarulezkd DeWiN spring day Unboxholics Wonderkid eukleidhs1821 Αλκης Κ. giannhs2001 charmander Memetchi Dora140303 globglogabgalab tslef8 Εχέμυθη fockos Ria99 Idontknoww An_uknown_world Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οσοι εδω μεσα χρησιμοποιειτε το ποδηλατο μεσα στην πολη να ακολουθατε τον ΚΟΚ σαν να ειστε οχημα.Βλεπω ομαδες ποδηλατιστων να παραβιαζουν κοκκινα και να μπαινουν με φορα σε αντιθετα ρευματα.Πατε καθολου καλα ??To αυτοκινητο μια γρατζουνια θα παθει ενω ο ποδηλατης θα γινει σαν ζελε πανω στην ασφαλτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2013 στις 17:31 Ο Zithos έγραψε: #242 22-08-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: Οσοι εδω μεσα χρησιμοποιειτε το ποδηλατο μεσα στην πολη να ακολουθατε τον ΚΟΚ σαν να ειστε οχημα.Βλεπω ομαδες ποδηλατιστων να παραβιαζουν κοκκινα και να μπαινουν με φορα σε αντιθετα ρευματα.Πατε καθολου καλα ??To αυτοκινητο μια γρατζουνια θα παθει ενω ο ποδηλατης θα γινει σαν ζελε πανω στην ασφαλτο. Click για ανάπτυξη... Οι ποδηλάτες τα κάνουν όλα αυτά επειδή δεν υπάρχει γι'αυτούς ΚΟΚ αλλά σωστά τα λές πρέπει πρώτα απο όλα να κοιτάξουν την αυτοασφάλεια τους απο τους ίδιους εξαρτάται. Ο οδηγός του αυτοκινήτου θα πάει μερικούς μήνες φυλακή για κάποιο ατύχημα απο αμέλεια οι ίδιοι όμως ίσως πάθουν πολύ χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2013 στις 20:43 Η edweimaste: #243 25-10-13 20:43 Κανονικά πρέπει να ακολουθείς τη ροή των αυτοκινήτων...και φυσικά δεν υπάρχει ΚΟΚ....υπάρχει το ΚΓΖ.... Κοίτα να Γυρίσεις Ζωντανός.... ..Ειδικά σε χώρες όπως η Ελλάδα που είναι ζούγκλα οι δρόμοι.....θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το ''πρωτόγονο ένστικτο της αυτοσυντήρησής σου''!!!Και εμένα μου αρέσει το ποδήλατο αλλά θέλει πολλή προσοχή ειδικά σε μεγάλες πόλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WITTMANN Εκκολαπτόμενο μέλος Ο WITTMANN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:42 Ο WITTMANN έγραψε: #244 08-12-13 13:42 Κανω βολτες με ποδηλατο παρεα με εναν φιλο. Συνηθως πηγαινουμε παραλιακη (απο Αλιμο μεχρι Γλυφαδα).Τις Κυριακες πηγαινουμε στο Πεδιον του Αρεως οπου κατα τις 17:30 -18:00 μαζευεται η ''Ομαδα Λουμπεν'' (ποδηλατικη παρεα 40 -50 ατομα) και κανουμε ''ποδηλαταδες'' σε σημεια στην Αυηνα ως 15 -20 χιλιομετρα. Οσοι ενδιαφερεστε να ερθετε στην παρεα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilla My Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 01:37 Η Lilla My έγραψε: #245 29-05-14 01:37 Σήμερα αγόρασα επιτέλους καινούριο ποδήλατο: Μ΄αρέσει πολύ να οδηγώ ποδήλατο κι ονειρευόμουν να πάρω καινούριο εδώ και κάποια χρόνια. Ήθελα οπωσδήποτε να έχει εσωτερικές ταχύτητες και το συγκεκριμένο έχει 7. Ωραία, τώρα από 15 λεπτά που κάνω για να πάω στη δουλειά (με τα πόδια), θα κάνω 10. Βασικά, ερωτεύτηκα κι αυτό: αλλά παραήταν ακριβό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Μαΐου 2014 adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 03:09 Η adele έγραψε: #246 29-05-14 03:09 Αρχική Δημοσίευση από Lilla My: Σήμερα αγόρασα επιτέλους καινούριο ποδήλατο Μ΄αρέσει πολύ να οδηγώ ποδήλατο κι ονειρευόμουν να πάρω καινούριο εδώ και κάποια χρόνια. Ήθελα οπωσδήποτε να έχει εσωτερικές ταχύτητες και το συγκεκριμένο έχει 7. Ωραία, τώρα από 15 λεπτά που κάνω για να πάω στη δουλειά (με τα πόδια), θα κάνω 10. Click για ανάπτυξη... Καλορίζικο !!! Και γω οδηγώ ποδήλατο. Μ' αυτό πάω σχολή και γενικά, επειδή δεν έχω δίπλωμα, είναι το μεταφορικό μου μέσο παντού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flash1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 15:47 Ο flash1997: #247 05-06-14 15:47 Το ποδήλατο όχι μόνο μπορεί να σε πάει παντού εύκολα και γρήγορα,αλλά είναι και φιλικό προς το περιβάλλον,επίσης και γυμνάζεσαι! Για τις μεγάλες πόλεις πάντα υπάρχει το πρόβλημα επειδή δεν υπάρχει σεβασμός προς τον ποδηλάτη!!! Πιστεύω πως θα έχεις πάρει ποδήλατο και δεν θα το έχεις μετανιώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 17:07 Η methexys έγραψε: #248 05-06-14 17:07 Χρησιμοποιώ πολύ συχνά το ποδήλατο επειδή οι αποστάσεις εδώ δεν είναι πολύ μεγάλες. Ειδικά φέτος με τα φροντιστήρια πήγαινα παντού μ'αυτό. Αλλά δυστυχώς δεν ήμουν προσεκτική... Είχα μια κλειδαριά της πλάκας, επειδή πάντα το ποδήλατο το άφηνα στο κέντρο και πίστευα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μου το κλέψει κανείς. Κι όμως, μια μέρα βγαίνω από το φροντιστήριο και...πουθενά το ποδήλατο. Έχω πάρει καινούριο,αλλά είμαι πολύ πιο προσεκτική τώρα. Να είστε υποψιασμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 17:32 Ο Loret έγραψε: #249 05-06-14 17:32 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Για τις μεγάλες πόλεις πάντα υπάρχει το πρόβλημα επειδή δεν υπάρχει σεβασμός προς τον ποδηλάτη!!! Click για ανάπτυξη... Ο σεβασμός είναι απαραίτητος κανείς δεν θέλει να γκρεμοτσακίσει τον άλλον χωρίς λόγο επειδή οδηγεί ποδήλατο απλά οι δρόμοι μεγαλης κυκλοφορίας στις μεγάλες πόλεις είναι εντελώς ακατάλληλοι για ποδήλατα κατι που φέρνει σε πολύ δυσκολη θέση τους ποδηλάτες και τους οδηγούς αυτοκινήτων όταν βρίσκουν ποδήλατα μπροστά τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro92 Νεοφερμένο μέλος Η Maro92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 11:51 Η Maro92 έγραψε: #250 06-06-14 11:51 Παιδιά δυστυχώς η Αθήνα δεν είναι κατάλληλη για ποδήλατο. Οι ποδηλατόδρομοι που υπάρχουν είναι πάρα πολύ λίγοι και βρίσκονται κυρίως σε βόρεια και νότια προάστια, ενώ στο κέντρο οι ποδηλάτες αρκούνται στο να μοιράζονται την ίδια λωρίδα με τα λεωφορεία και τους μοτοσυκλετιστές. Προσωπικά ποδήλατο χρησιμοποιώ μόνο στις διακοπές! Πηγαίνω σε νησάκια, οπότε τα πρωινά που ξυπνάω ρίχνω στο καλάθι μου την ομπρελίτσα μου και την ψάθα μου και κάνω την ποδηλατάδα μου προς την παραλία ήρεμα και με περισσότερη ασφάλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitroglou Νεοφερμένο μέλος Ο Mitroglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 18:07 Ο Mitroglou: #251 06-06-14 18:07 Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου. Η Αθήνα έχει περιοχές που βολεύει να το χρησιμοποιείς, και παράλληλα άλλες που δεν πρέπει καν να το σκεφτεσαι. Πάντως και εγώ στις διακοπές, ειδικά όταν είμαι στο χωριό, το λιώνω! Βοηθάει να καταλάβεις πως είσαι σε περίοδο χαλάρωσης :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flash1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 22:57 Ο flash1997: #252 07-06-14 22:57 Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγούμε στον δρόμο να σεβαστούμε παραπάνω τον ποδηλάτη και τον πεζό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η Loreley έγραψε: #253 07-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγούμε στον δρόμο να σεβαστούμε παραπάνω τον ποδηλάτη και τον πεζό!!! Click για ανάπτυξη... Τώρα κάτι μας είπες. Καταλαβαίνουν οι τυρόβλαχοι της επαρχίας απο σεβασμό;!(υπάρχουν αρκετές εξαιρέσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro92 Νεοφερμένο μέλος Η Maro92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 14:30 Η Maro92 έγραψε: #254 17-06-14 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Mitroglou: Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου. Η Αθήνα έχει περιοχές που βολεύει να το χρησιμοποιείς, και παράλληλα άλλες που δεν πρέπει καν να το σκεφτεσαι. Πάντως και εγώ στις διακοπές, ειδικά όταν είμαι στο χωριό, το λιώνω! Βοηθάει να καταλάβεις πως είσαι σε περίοδο χαλάρωσης :Ρ Click για ανάπτυξη... Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:13 Η Mάιρα έγραψε: #255 01-03-15 17:13 Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:30 Ο Dias έγραψε: #256 01-03-15 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα! Το ποδήλατο είναι μια από τις μεγάλες μου παλιές αγάπες που (δυστυχώς) εδώ και χρόνια έχω εγκαταλείψει. Κάποτε του είχα εξομολογηθεί τον έρωτά μου, ΕΔΩ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2313925&postcount=1 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι θα τους καταλάμβαναν οι ταξιτζήδες. Όσο για το σεβασμός προς τους ποδηλάτες, γ______ τα. Αρχική Δημοσίευση από Maro92: Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Click για ανάπτυξη... Για όλα υπάρχουν λύσεις: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 23:09 Ο Kozi έγραψε: #257 01-03-15 23:09 το ποδηλατο πιστευω πως ειναι η καλυτερη γυμναστικη και ενα γρηγορο μεσο μετακινησης ,αλλα στην ελλαδα οι οδηγοι δεν προσεχουν καν τα ποδηλατα,οι ποδηλατοδρομοι ειναι γεματοι παρκαρισμενοι αυτοκινητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:13 Ο Guest 856924: #258 18-12-15 22:13 που να κανεις ποδηλατο μετα απο αυτα..https://www.newsbeast.gr/health/arthro/198456/h-sela-vlaptei-to-krevati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:31 Η Nelliel έγραψε: #259 18-12-15 23:31 Λατρευω τα ποδηλατα και σκεφτομαι να αγορασω ενα συντομα να κανω βολτες στον ισιο δρομο. Παλαιοτερα το mountain biking ηταν απο τις αγαπημενες μου δραστηριοτητες, αλλα ειχα ενα πολυ σοβαρο ατυχημα και εφαγα τα μουτρα μου και απο τοτε το σταματησα. Ποδηλατο μονο σε ποδηλατοδρομους στρωμενους με ασφαλτο και παντα με κρανος. Προσοχη παντως με τα ποδηλατα. Απο εκει που δεν το περιμενεις μπορεις να παθεις μεγαλη ζημια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:17 Ο Guest 856924: #260 19-12-15 01:17 nelliel το αρθρο που παρεθεσα ειναι σημαντικος λογος για να μη κανουμε ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος Scandal chester20080 ggl Mt73 kauphy fmarulezkd DeWiN spring day Unboxholics Wonderkid eukleidhs1821 Αλκης Κ. giannhs2001 charmander Memetchi Dora140303 globglogabgalab tslef8 Εχέμυθη fockos Ria99 Idontknoww An_uknown_world Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: Οσοι εδω μεσα χρησιμοποιειτε το ποδηλατο μεσα στην πολη να ακολουθατε τον ΚΟΚ σαν να ειστε οχημα.Βλεπω ομαδες ποδηλατιστων να παραβιαζουν κοκκινα και να μπαινουν με φορα σε αντιθετα ρευματα.Πατε καθολου καλα ??To αυτοκινητο μια γρατζουνια θα παθει ενω ο ποδηλατης θα γινει σαν ζελε πανω στην ασφαλτο. Click για ανάπτυξη... Οι ποδηλάτες τα κάνουν όλα αυτά επειδή δεν υπάρχει γι'αυτούς ΚΟΚ αλλά σωστά τα λές πρέπει πρώτα απο όλα να κοιτάξουν την αυτοασφάλεια τους απο τους ίδιους εξαρτάται. Ο οδηγός του αυτοκινήτου θα πάει μερικούς μήνες φυλακή για κάποιο ατύχημα απο αμέλεια οι ίδιοι όμως ίσως πάθουν πολύ χειρότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2013 στις 20:43 Η edweimaste: #243 25-10-13 20:43 Κανονικά πρέπει να ακολουθείς τη ροή των αυτοκινήτων...και φυσικά δεν υπάρχει ΚΟΚ....υπάρχει το ΚΓΖ.... Κοίτα να Γυρίσεις Ζωντανός.... ..Ειδικά σε χώρες όπως η Ελλάδα που είναι ζούγκλα οι δρόμοι.....θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το ''πρωτόγονο ένστικτο της αυτοσυντήρησής σου''!!!Και εμένα μου αρέσει το ποδήλατο αλλά θέλει πολλή προσοχή ειδικά σε μεγάλες πόλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WITTMANN Εκκολαπτόμενο μέλος Ο WITTMANN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:42 Ο WITTMANN έγραψε: #244 08-12-13 13:42 Κανω βολτες με ποδηλατο παρεα με εναν φιλο. Συνηθως πηγαινουμε παραλιακη (απο Αλιμο μεχρι Γλυφαδα).Τις Κυριακες πηγαινουμε στο Πεδιον του Αρεως οπου κατα τις 17:30 -18:00 μαζευεται η ''Ομαδα Λουμπεν'' (ποδηλατικη παρεα 40 -50 ατομα) και κανουμε ''ποδηλαταδες'' σε σημεια στην Αυηνα ως 15 -20 χιλιομετρα. Οσοι ενδιαφερεστε να ερθετε στην παρεα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilla My Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 01:37 Η Lilla My έγραψε: #245 29-05-14 01:37 Σήμερα αγόρασα επιτέλους καινούριο ποδήλατο: Μ΄αρέσει πολύ να οδηγώ ποδήλατο κι ονειρευόμουν να πάρω καινούριο εδώ και κάποια χρόνια. Ήθελα οπωσδήποτε να έχει εσωτερικές ταχύτητες και το συγκεκριμένο έχει 7. Ωραία, τώρα από 15 λεπτά που κάνω για να πάω στη δουλειά (με τα πόδια), θα κάνω 10. Βασικά, ερωτεύτηκα κι αυτό: αλλά παραήταν ακριβό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Μαΐου 2014 adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 03:09 Η adele έγραψε: #246 29-05-14 03:09 Αρχική Δημοσίευση από Lilla My: Σήμερα αγόρασα επιτέλους καινούριο ποδήλατο Μ΄αρέσει πολύ να οδηγώ ποδήλατο κι ονειρευόμουν να πάρω καινούριο εδώ και κάποια χρόνια. Ήθελα οπωσδήποτε να έχει εσωτερικές ταχύτητες και το συγκεκριμένο έχει 7. Ωραία, τώρα από 15 λεπτά που κάνω για να πάω στη δουλειά (με τα πόδια), θα κάνω 10. Click για ανάπτυξη... Καλορίζικο !!! Και γω οδηγώ ποδήλατο. Μ' αυτό πάω σχολή και γενικά, επειδή δεν έχω δίπλωμα, είναι το μεταφορικό μου μέσο παντού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flash1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 15:47 Ο flash1997: #247 05-06-14 15:47 Το ποδήλατο όχι μόνο μπορεί να σε πάει παντού εύκολα και γρήγορα,αλλά είναι και φιλικό προς το περιβάλλον,επίσης και γυμνάζεσαι! Για τις μεγάλες πόλεις πάντα υπάρχει το πρόβλημα επειδή δεν υπάρχει σεβασμός προς τον ποδηλάτη!!! Πιστεύω πως θα έχεις πάρει ποδήλατο και δεν θα το έχεις μετανιώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 17:07 Η methexys έγραψε: #248 05-06-14 17:07 Χρησιμοποιώ πολύ συχνά το ποδήλατο επειδή οι αποστάσεις εδώ δεν είναι πολύ μεγάλες. Ειδικά φέτος με τα φροντιστήρια πήγαινα παντού μ'αυτό. Αλλά δυστυχώς δεν ήμουν προσεκτική... Είχα μια κλειδαριά της πλάκας, επειδή πάντα το ποδήλατο το άφηνα στο κέντρο και πίστευα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μου το κλέψει κανείς. Κι όμως, μια μέρα βγαίνω από το φροντιστήριο και...πουθενά το ποδήλατο. Έχω πάρει καινούριο,αλλά είμαι πολύ πιο προσεκτική τώρα. Να είστε υποψιασμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 17:32 Ο Loret έγραψε: #249 05-06-14 17:32 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Για τις μεγάλες πόλεις πάντα υπάρχει το πρόβλημα επειδή δεν υπάρχει σεβασμός προς τον ποδηλάτη!!! Click για ανάπτυξη... Ο σεβασμός είναι απαραίτητος κανείς δεν θέλει να γκρεμοτσακίσει τον άλλον χωρίς λόγο επειδή οδηγεί ποδήλατο απλά οι δρόμοι μεγαλης κυκλοφορίας στις μεγάλες πόλεις είναι εντελώς ακατάλληλοι για ποδήλατα κατι που φέρνει σε πολύ δυσκολη θέση τους ποδηλάτες και τους οδηγούς αυτοκινήτων όταν βρίσκουν ποδήλατα μπροστά τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro92 Νεοφερμένο μέλος Η Maro92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 11:51 Η Maro92 έγραψε: #250 06-06-14 11:51 Παιδιά δυστυχώς η Αθήνα δεν είναι κατάλληλη για ποδήλατο. Οι ποδηλατόδρομοι που υπάρχουν είναι πάρα πολύ λίγοι και βρίσκονται κυρίως σε βόρεια και νότια προάστια, ενώ στο κέντρο οι ποδηλάτες αρκούνται στο να μοιράζονται την ίδια λωρίδα με τα λεωφορεία και τους μοτοσυκλετιστές. Προσωπικά ποδήλατο χρησιμοποιώ μόνο στις διακοπές! Πηγαίνω σε νησάκια, οπότε τα πρωινά που ξυπνάω ρίχνω στο καλάθι μου την ομπρελίτσα μου και την ψάθα μου και κάνω την ποδηλατάδα μου προς την παραλία ήρεμα και με περισσότερη ασφάλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitroglou Νεοφερμένο μέλος Ο Mitroglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 18:07 Ο Mitroglou: #251 06-06-14 18:07 Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου. Η Αθήνα έχει περιοχές που βολεύει να το χρησιμοποιείς, και παράλληλα άλλες που δεν πρέπει καν να το σκεφτεσαι. Πάντως και εγώ στις διακοπές, ειδικά όταν είμαι στο χωριό, το λιώνω! Βοηθάει να καταλάβεις πως είσαι σε περίοδο χαλάρωσης :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flash1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 22:57 Ο flash1997: #252 07-06-14 22:57 Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγούμε στον δρόμο να σεβαστούμε παραπάνω τον ποδηλάτη και τον πεζό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η Loreley έγραψε: #253 07-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγούμε στον δρόμο να σεβαστούμε παραπάνω τον ποδηλάτη και τον πεζό!!! Click για ανάπτυξη... Τώρα κάτι μας είπες. Καταλαβαίνουν οι τυρόβλαχοι της επαρχίας απο σεβασμό;!(υπάρχουν αρκετές εξαιρέσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro92 Νεοφερμένο μέλος Η Maro92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 14:30 Η Maro92 έγραψε: #254 17-06-14 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Mitroglou: Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου. Η Αθήνα έχει περιοχές που βολεύει να το χρησιμοποιείς, και παράλληλα άλλες που δεν πρέπει καν να το σκεφτεσαι. Πάντως και εγώ στις διακοπές, ειδικά όταν είμαι στο χωριό, το λιώνω! Βοηθάει να καταλάβεις πως είσαι σε περίοδο χαλάρωσης :Ρ Click για ανάπτυξη... Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:13 Η Mάιρα έγραψε: #255 01-03-15 17:13 Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:30 Ο Dias έγραψε: #256 01-03-15 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα! Το ποδήλατο είναι μια από τις μεγάλες μου παλιές αγάπες που (δυστυχώς) εδώ και χρόνια έχω εγκαταλείψει. Κάποτε του είχα εξομολογηθεί τον έρωτά μου, ΕΔΩ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2313925&postcount=1 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι θα τους καταλάμβαναν οι ταξιτζήδες. Όσο για το σεβασμός προς τους ποδηλάτες, γ______ τα. Αρχική Δημοσίευση από Maro92: Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Click για ανάπτυξη... Για όλα υπάρχουν λύσεις: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 23:09 Ο Kozi έγραψε: #257 01-03-15 23:09 το ποδηλατο πιστευω πως ειναι η καλυτερη γυμναστικη και ενα γρηγορο μεσο μετακινησης ,αλλα στην ελλαδα οι οδηγοι δεν προσεχουν καν τα ποδηλατα,οι ποδηλατοδρομοι ειναι γεματοι παρκαρισμενοι αυτοκινητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:13 Ο Guest 856924: #258 18-12-15 22:13 που να κανεις ποδηλατο μετα απο αυτα..https://www.newsbeast.gr/health/arthro/198456/h-sela-vlaptei-to-krevati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:31 Η Nelliel έγραψε: #259 18-12-15 23:31 Λατρευω τα ποδηλατα και σκεφτομαι να αγορασω ενα συντομα να κανω βολτες στον ισιο δρομο. Παλαιοτερα το mountain biking ηταν απο τις αγαπημενες μου δραστηριοτητες, αλλα ειχα ενα πολυ σοβαρο ατυχημα και εφαγα τα μουτρα μου και απο τοτε το σταματησα. Ποδηλατο μονο σε ποδηλατοδρομους στρωμενους με ασφαλτο και παντα με κρανος. Προσοχη παντως με τα ποδηλατα. Απο εκει που δεν το περιμενεις μπορεις να παθεις μεγαλη ζημια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:17 Ο Guest 856924: #260 19-12-15 01:17 nelliel το αρθρο που παρεθεσα ειναι σημαντικος λογος για να μη κανουμε ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος Scandal chester20080 ggl Mt73 kauphy fmarulezkd DeWiN spring day Unboxholics Wonderkid eukleidhs1821 Αλκης Κ. giannhs2001 charmander Memetchi Dora140303 globglogabgalab tslef8 Εχέμυθη fockos Ria99 Idontknoww An_uknown_world Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κανονικά πρέπει να ακολουθείς τη ροή των αυτοκινήτων...και φυσικά δεν υπάρχει ΚΟΚ....υπάρχει το ΚΓΖ.... Κοίτα να Γυρίσεις Ζωντανός.... ..Ειδικά σε χώρες όπως η Ελλάδα που είναι ζούγκλα οι δρόμοι.....θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το ''πρωτόγονο ένστικτο της αυτοσυντήρησής σου''!!!Και εμένα μου αρέσει το ποδήλατο αλλά θέλει πολλή προσοχή ειδικά σε μεγάλες πόλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WITTMANN Εκκολαπτόμενο μέλος Ο WITTMANN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:42 Ο WITTMANN έγραψε: #244 08-12-13 13:42 Κανω βολτες με ποδηλατο παρεα με εναν φιλο. Συνηθως πηγαινουμε παραλιακη (απο Αλιμο μεχρι Γλυφαδα).Τις Κυριακες πηγαινουμε στο Πεδιον του Αρεως οπου κατα τις 17:30 -18:00 μαζευεται η ''Ομαδα Λουμπεν'' (ποδηλατικη παρεα 40 -50 ατομα) και κανουμε ''ποδηλαταδες'' σε σημεια στην Αυηνα ως 15 -20 χιλιομετρα. Οσοι ενδιαφερεστε να ερθετε στην παρεα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilla My Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 01:37 Η Lilla My έγραψε: #245 29-05-14 01:37 Σήμερα αγόρασα επιτέλους καινούριο ποδήλατο: Μ΄αρέσει πολύ να οδηγώ ποδήλατο κι ονειρευόμουν να πάρω καινούριο εδώ και κάποια χρόνια. Ήθελα οπωσδήποτε να έχει εσωτερικές ταχύτητες και το συγκεκριμένο έχει 7. Ωραία, τώρα από 15 λεπτά που κάνω για να πάω στη δουλειά (με τα πόδια), θα κάνω 10. Βασικά, ερωτεύτηκα κι αυτό: αλλά παραήταν ακριβό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Μαΐου 2014 adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 03:09 Η adele έγραψε: #246 29-05-14 03:09 Αρχική Δημοσίευση από Lilla My: Σήμερα αγόρασα επιτέλους καινούριο ποδήλατο Μ΄αρέσει πολύ να οδηγώ ποδήλατο κι ονειρευόμουν να πάρω καινούριο εδώ και κάποια χρόνια. Ήθελα οπωσδήποτε να έχει εσωτερικές ταχύτητες και το συγκεκριμένο έχει 7. Ωραία, τώρα από 15 λεπτά που κάνω για να πάω στη δουλειά (με τα πόδια), θα κάνω 10. Click για ανάπτυξη... Καλορίζικο !!! Και γω οδηγώ ποδήλατο. Μ' αυτό πάω σχολή και γενικά, επειδή δεν έχω δίπλωμα, είναι το μεταφορικό μου μέσο παντού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flash1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 15:47 Ο flash1997: #247 05-06-14 15:47 Το ποδήλατο όχι μόνο μπορεί να σε πάει παντού εύκολα και γρήγορα,αλλά είναι και φιλικό προς το περιβάλλον,επίσης και γυμνάζεσαι! Για τις μεγάλες πόλεις πάντα υπάρχει το πρόβλημα επειδή δεν υπάρχει σεβασμός προς τον ποδηλάτη!!! Πιστεύω πως θα έχεις πάρει ποδήλατο και δεν θα το έχεις μετανιώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 17:07 Η methexys έγραψε: #248 05-06-14 17:07 Χρησιμοποιώ πολύ συχνά το ποδήλατο επειδή οι αποστάσεις εδώ δεν είναι πολύ μεγάλες. Ειδικά φέτος με τα φροντιστήρια πήγαινα παντού μ'αυτό. Αλλά δυστυχώς δεν ήμουν προσεκτική... Είχα μια κλειδαριά της πλάκας, επειδή πάντα το ποδήλατο το άφηνα στο κέντρο και πίστευα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μου το κλέψει κανείς. Κι όμως, μια μέρα βγαίνω από το φροντιστήριο και...πουθενά το ποδήλατο. Έχω πάρει καινούριο,αλλά είμαι πολύ πιο προσεκτική τώρα. Να είστε υποψιασμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 17:32 Ο Loret έγραψε: #249 05-06-14 17:32 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Για τις μεγάλες πόλεις πάντα υπάρχει το πρόβλημα επειδή δεν υπάρχει σεβασμός προς τον ποδηλάτη!!! Click για ανάπτυξη... Ο σεβασμός είναι απαραίτητος κανείς δεν θέλει να γκρεμοτσακίσει τον άλλον χωρίς λόγο επειδή οδηγεί ποδήλατο απλά οι δρόμοι μεγαλης κυκλοφορίας στις μεγάλες πόλεις είναι εντελώς ακατάλληλοι για ποδήλατα κατι που φέρνει σε πολύ δυσκολη θέση τους ποδηλάτες και τους οδηγούς αυτοκινήτων όταν βρίσκουν ποδήλατα μπροστά τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro92 Νεοφερμένο μέλος Η Maro92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 11:51 Η Maro92 έγραψε: #250 06-06-14 11:51 Παιδιά δυστυχώς η Αθήνα δεν είναι κατάλληλη για ποδήλατο. Οι ποδηλατόδρομοι που υπάρχουν είναι πάρα πολύ λίγοι και βρίσκονται κυρίως σε βόρεια και νότια προάστια, ενώ στο κέντρο οι ποδηλάτες αρκούνται στο να μοιράζονται την ίδια λωρίδα με τα λεωφορεία και τους μοτοσυκλετιστές. Προσωπικά ποδήλατο χρησιμοποιώ μόνο στις διακοπές! Πηγαίνω σε νησάκια, οπότε τα πρωινά που ξυπνάω ρίχνω στο καλάθι μου την ομπρελίτσα μου και την ψάθα μου και κάνω την ποδηλατάδα μου προς την παραλία ήρεμα και με περισσότερη ασφάλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitroglou Νεοφερμένο μέλος Ο Mitroglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 18:07 Ο Mitroglou: #251 06-06-14 18:07 Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου. Η Αθήνα έχει περιοχές που βολεύει να το χρησιμοποιείς, και παράλληλα άλλες που δεν πρέπει καν να το σκεφτεσαι. Πάντως και εγώ στις διακοπές, ειδικά όταν είμαι στο χωριό, το λιώνω! Βοηθάει να καταλάβεις πως είσαι σε περίοδο χαλάρωσης :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flash1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 22:57 Ο flash1997: #252 07-06-14 22:57 Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγούμε στον δρόμο να σεβαστούμε παραπάνω τον ποδηλάτη και τον πεζό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η Loreley έγραψε: #253 07-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγούμε στον δρόμο να σεβαστούμε παραπάνω τον ποδηλάτη και τον πεζό!!! Click για ανάπτυξη... Τώρα κάτι μας είπες. Καταλαβαίνουν οι τυρόβλαχοι της επαρχίας απο σεβασμό;!(υπάρχουν αρκετές εξαιρέσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro92 Νεοφερμένο μέλος Η Maro92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 14:30 Η Maro92 έγραψε: #254 17-06-14 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Mitroglou: Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου. Η Αθήνα έχει περιοχές που βολεύει να το χρησιμοποιείς, και παράλληλα άλλες που δεν πρέπει καν να το σκεφτεσαι. Πάντως και εγώ στις διακοπές, ειδικά όταν είμαι στο χωριό, το λιώνω! Βοηθάει να καταλάβεις πως είσαι σε περίοδο χαλάρωσης :Ρ Click για ανάπτυξη... Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:13 Η Mάιρα έγραψε: #255 01-03-15 17:13 Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:30 Ο Dias έγραψε: #256 01-03-15 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα! Το ποδήλατο είναι μια από τις μεγάλες μου παλιές αγάπες που (δυστυχώς) εδώ και χρόνια έχω εγκαταλείψει. Κάποτε του είχα εξομολογηθεί τον έρωτά μου, ΕΔΩ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2313925&postcount=1 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι θα τους καταλάμβαναν οι ταξιτζήδες. Όσο για το σεβασμός προς τους ποδηλάτες, γ______ τα. Αρχική Δημοσίευση από Maro92: Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Click για ανάπτυξη... Για όλα υπάρχουν λύσεις: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 23:09 Ο Kozi έγραψε: #257 01-03-15 23:09 το ποδηλατο πιστευω πως ειναι η καλυτερη γυμναστικη και ενα γρηγορο μεσο μετακινησης ,αλλα στην ελλαδα οι οδηγοι δεν προσεχουν καν τα ποδηλατα,οι ποδηλατοδρομοι ειναι γεματοι παρκαρισμενοι αυτοκινητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:13 Ο Guest 856924: #258 18-12-15 22:13 που να κανεις ποδηλατο μετα απο αυτα..https://www.newsbeast.gr/health/arthro/198456/h-sela-vlaptei-to-krevati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:31 Η Nelliel έγραψε: #259 18-12-15 23:31 Λατρευω τα ποδηλατα και σκεφτομαι να αγορασω ενα συντομα να κανω βολτες στον ισιο δρομο. Παλαιοτερα το mountain biking ηταν απο τις αγαπημενες μου δραστηριοτητες, αλλα ειχα ενα πολυ σοβαρο ατυχημα και εφαγα τα μουτρα μου και απο τοτε το σταματησα. Ποδηλατο μονο σε ποδηλατοδρομους στρωμενους με ασφαλτο και παντα με κρανος. Προσοχη παντως με τα ποδηλατα. Απο εκει που δεν το περιμενεις μπορεις να παθεις μεγαλη ζημια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:17 Ο Guest 856924: #260 19-12-15 01:17 nelliel το αρθρο που παρεθεσα ειναι σημαντικος λογος για να μη κανουμε ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος Scandal chester20080 ggl Mt73 kauphy fmarulezkd DeWiN spring day Unboxholics Wonderkid eukleidhs1821 Αλκης Κ. giannhs2001 charmander Memetchi Dora140303 globglogabgalab tslef8 Εχέμυθη fockos Ria99 Idontknoww An_uknown_world Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κανω βολτες με ποδηλατο παρεα με εναν φιλο. Συνηθως πηγαινουμε παραλιακη (απο Αλιμο μεχρι Γλυφαδα).Τις Κυριακες πηγαινουμε στο Πεδιον του Αρεως οπου κατα τις 17:30 -18:00 μαζευεται η ''Ομαδα Λουμπεν'' (ποδηλατικη παρεα 40 -50 ατομα) και κανουμε ''ποδηλαταδες'' σε σημεια στην Αυηνα ως 15 -20 χιλιομετρα. Οσοι ενδιαφερεστε να ερθετε στην παρεα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lilla My Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 01:37 Η Lilla My έγραψε: #245 29-05-14 01:37 Σήμερα αγόρασα επιτέλους καινούριο ποδήλατο: Μ΄αρέσει πολύ να οδηγώ ποδήλατο κι ονειρευόμουν να πάρω καινούριο εδώ και κάποια χρόνια. Ήθελα οπωσδήποτε να έχει εσωτερικές ταχύτητες και το συγκεκριμένο έχει 7. Ωραία, τώρα από 15 λεπτά που κάνω για να πάω στη δουλειά (με τα πόδια), θα κάνω 10. Βασικά, ερωτεύτηκα κι αυτό: αλλά παραήταν ακριβό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Μαΐου 2014 adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 03:09 Η adele έγραψε: #246 29-05-14 03:09 Αρχική Δημοσίευση από Lilla My: Σήμερα αγόρασα επιτέλους καινούριο ποδήλατο Μ΄αρέσει πολύ να οδηγώ ποδήλατο κι ονειρευόμουν να πάρω καινούριο εδώ και κάποια χρόνια. Ήθελα οπωσδήποτε να έχει εσωτερικές ταχύτητες και το συγκεκριμένο έχει 7. Ωραία, τώρα από 15 λεπτά που κάνω για να πάω στη δουλειά (με τα πόδια), θα κάνω 10. Click για ανάπτυξη... Καλορίζικο !!! Και γω οδηγώ ποδήλατο. Μ' αυτό πάω σχολή και γενικά, επειδή δεν έχω δίπλωμα, είναι το μεταφορικό μου μέσο παντού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flash1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 15:47 Ο flash1997: #247 05-06-14 15:47 Το ποδήλατο όχι μόνο μπορεί να σε πάει παντού εύκολα και γρήγορα,αλλά είναι και φιλικό προς το περιβάλλον,επίσης και γυμνάζεσαι! Για τις μεγάλες πόλεις πάντα υπάρχει το πρόβλημα επειδή δεν υπάρχει σεβασμός προς τον ποδηλάτη!!! Πιστεύω πως θα έχεις πάρει ποδήλατο και δεν θα το έχεις μετανιώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 17:07 Η methexys έγραψε: #248 05-06-14 17:07 Χρησιμοποιώ πολύ συχνά το ποδήλατο επειδή οι αποστάσεις εδώ δεν είναι πολύ μεγάλες. Ειδικά φέτος με τα φροντιστήρια πήγαινα παντού μ'αυτό. Αλλά δυστυχώς δεν ήμουν προσεκτική... Είχα μια κλειδαριά της πλάκας, επειδή πάντα το ποδήλατο το άφηνα στο κέντρο και πίστευα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μου το κλέψει κανείς. Κι όμως, μια μέρα βγαίνω από το φροντιστήριο και...πουθενά το ποδήλατο. Έχω πάρει καινούριο,αλλά είμαι πολύ πιο προσεκτική τώρα. Να είστε υποψιασμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 17:32 Ο Loret έγραψε: #249 05-06-14 17:32 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Για τις μεγάλες πόλεις πάντα υπάρχει το πρόβλημα επειδή δεν υπάρχει σεβασμός προς τον ποδηλάτη!!! Click για ανάπτυξη... Ο σεβασμός είναι απαραίτητος κανείς δεν θέλει να γκρεμοτσακίσει τον άλλον χωρίς λόγο επειδή οδηγεί ποδήλατο απλά οι δρόμοι μεγαλης κυκλοφορίας στις μεγάλες πόλεις είναι εντελώς ακατάλληλοι για ποδήλατα κατι που φέρνει σε πολύ δυσκολη θέση τους ποδηλάτες και τους οδηγούς αυτοκινήτων όταν βρίσκουν ποδήλατα μπροστά τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro92 Νεοφερμένο μέλος Η Maro92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 11:51 Η Maro92 έγραψε: #250 06-06-14 11:51 Παιδιά δυστυχώς η Αθήνα δεν είναι κατάλληλη για ποδήλατο. Οι ποδηλατόδρομοι που υπάρχουν είναι πάρα πολύ λίγοι και βρίσκονται κυρίως σε βόρεια και νότια προάστια, ενώ στο κέντρο οι ποδηλάτες αρκούνται στο να μοιράζονται την ίδια λωρίδα με τα λεωφορεία και τους μοτοσυκλετιστές. Προσωπικά ποδήλατο χρησιμοποιώ μόνο στις διακοπές! Πηγαίνω σε νησάκια, οπότε τα πρωινά που ξυπνάω ρίχνω στο καλάθι μου την ομπρελίτσα μου και την ψάθα μου και κάνω την ποδηλατάδα μου προς την παραλία ήρεμα και με περισσότερη ασφάλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitroglou Νεοφερμένο μέλος Ο Mitroglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 18:07 Ο Mitroglou: #251 06-06-14 18:07 Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου. Η Αθήνα έχει περιοχές που βολεύει να το χρησιμοποιείς, και παράλληλα άλλες που δεν πρέπει καν να το σκεφτεσαι. Πάντως και εγώ στις διακοπές, ειδικά όταν είμαι στο χωριό, το λιώνω! Βοηθάει να καταλάβεις πως είσαι σε περίοδο χαλάρωσης :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flash1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 22:57 Ο flash1997: #252 07-06-14 22:57 Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγούμε στον δρόμο να σεβαστούμε παραπάνω τον ποδηλάτη και τον πεζό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η Loreley έγραψε: #253 07-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγούμε στον δρόμο να σεβαστούμε παραπάνω τον ποδηλάτη και τον πεζό!!! Click για ανάπτυξη... Τώρα κάτι μας είπες. Καταλαβαίνουν οι τυρόβλαχοι της επαρχίας απο σεβασμό;!(υπάρχουν αρκετές εξαιρέσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro92 Νεοφερμένο μέλος Η Maro92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 14:30 Η Maro92 έγραψε: #254 17-06-14 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Mitroglou: Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου. Η Αθήνα έχει περιοχές που βολεύει να το χρησιμοποιείς, και παράλληλα άλλες που δεν πρέπει καν να το σκεφτεσαι. Πάντως και εγώ στις διακοπές, ειδικά όταν είμαι στο χωριό, το λιώνω! Βοηθάει να καταλάβεις πως είσαι σε περίοδο χαλάρωσης :Ρ Click για ανάπτυξη... Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:13 Η Mάιρα έγραψε: #255 01-03-15 17:13 Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:30 Ο Dias έγραψε: #256 01-03-15 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα! Το ποδήλατο είναι μια από τις μεγάλες μου παλιές αγάπες που (δυστυχώς) εδώ και χρόνια έχω εγκαταλείψει. Κάποτε του είχα εξομολογηθεί τον έρωτά μου, ΕΔΩ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2313925&postcount=1 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι θα τους καταλάμβαναν οι ταξιτζήδες. Όσο για το σεβασμός προς τους ποδηλάτες, γ______ τα. Αρχική Δημοσίευση από Maro92: Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Click για ανάπτυξη... Για όλα υπάρχουν λύσεις: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 23:09 Ο Kozi έγραψε: #257 01-03-15 23:09 το ποδηλατο πιστευω πως ειναι η καλυτερη γυμναστικη και ενα γρηγορο μεσο μετακινησης ,αλλα στην ελλαδα οι οδηγοι δεν προσεχουν καν τα ποδηλατα,οι ποδηλατοδρομοι ειναι γεματοι παρκαρισμενοι αυτοκινητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:13 Ο Guest 856924: #258 18-12-15 22:13 που να κανεις ποδηλατο μετα απο αυτα..https://www.newsbeast.gr/health/arthro/198456/h-sela-vlaptei-to-krevati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:31 Η Nelliel έγραψε: #259 18-12-15 23:31 Λατρευω τα ποδηλατα και σκεφτομαι να αγορασω ενα συντομα να κανω βολτες στον ισιο δρομο. Παλαιοτερα το mountain biking ηταν απο τις αγαπημενες μου δραστηριοτητες, αλλα ειχα ενα πολυ σοβαρο ατυχημα και εφαγα τα μουτρα μου και απο τοτε το σταματησα. Ποδηλατο μονο σε ποδηλατοδρομους στρωμενους με ασφαλτο και παντα με κρανος. Προσοχη παντως με τα ποδηλατα. Απο εκει που δεν το περιμενεις μπορεις να παθεις μεγαλη ζημια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:17 Ο Guest 856924: #260 19-12-15 01:17 nelliel το αρθρο που παρεθεσα ειναι σημαντικος λογος για να μη κανουμε ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος Scandal chester20080 ggl Mt73 kauphy fmarulezkd DeWiN spring day Unboxholics Wonderkid eukleidhs1821 Αλκης Κ. giannhs2001 charmander Memetchi Dora140303 globglogabgalab tslef8 Εχέμυθη fockos Ria99 Idontknoww An_uknown_world Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σήμερα αγόρασα επιτέλους καινούριο ποδήλατο: Μ΄αρέσει πολύ να οδηγώ ποδήλατο κι ονειρευόμουν να πάρω καινούριο εδώ και κάποια χρόνια. Ήθελα οπωσδήποτε να έχει εσωτερικές ταχύτητες και το συγκεκριμένο έχει 7. Ωραία, τώρα από 15 λεπτά που κάνω για να πάω στη δουλειά (με τα πόδια), θα κάνω 10. Βασικά, ερωτεύτηκα κι αυτό: αλλά παραήταν ακριβό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 03:09 Η adele έγραψε: #246 29-05-14 03:09 Αρχική Δημοσίευση από Lilla My: Σήμερα αγόρασα επιτέλους καινούριο ποδήλατο Μ΄αρέσει πολύ να οδηγώ ποδήλατο κι ονειρευόμουν να πάρω καινούριο εδώ και κάποια χρόνια. Ήθελα οπωσδήποτε να έχει εσωτερικές ταχύτητες και το συγκεκριμένο έχει 7. Ωραία, τώρα από 15 λεπτά που κάνω για να πάω στη δουλειά (με τα πόδια), θα κάνω 10. Click για ανάπτυξη... Καλορίζικο !!! Και γω οδηγώ ποδήλατο. Μ' αυτό πάω σχολή και γενικά, επειδή δεν έχω δίπλωμα, είναι το μεταφορικό μου μέσο παντού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flash1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 15:47 Ο flash1997: #247 05-06-14 15:47 Το ποδήλατο όχι μόνο μπορεί να σε πάει παντού εύκολα και γρήγορα,αλλά είναι και φιλικό προς το περιβάλλον,επίσης και γυμνάζεσαι! Για τις μεγάλες πόλεις πάντα υπάρχει το πρόβλημα επειδή δεν υπάρχει σεβασμός προς τον ποδηλάτη!!! Πιστεύω πως θα έχεις πάρει ποδήλατο και δεν θα το έχεις μετανιώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 17:07 Η methexys έγραψε: #248 05-06-14 17:07 Χρησιμοποιώ πολύ συχνά το ποδήλατο επειδή οι αποστάσεις εδώ δεν είναι πολύ μεγάλες. Ειδικά φέτος με τα φροντιστήρια πήγαινα παντού μ'αυτό. Αλλά δυστυχώς δεν ήμουν προσεκτική... Είχα μια κλειδαριά της πλάκας, επειδή πάντα το ποδήλατο το άφηνα στο κέντρο και πίστευα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μου το κλέψει κανείς. Κι όμως, μια μέρα βγαίνω από το φροντιστήριο και...πουθενά το ποδήλατο. Έχω πάρει καινούριο,αλλά είμαι πολύ πιο προσεκτική τώρα. Να είστε υποψιασμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 17:32 Ο Loret έγραψε: #249 05-06-14 17:32 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Για τις μεγάλες πόλεις πάντα υπάρχει το πρόβλημα επειδή δεν υπάρχει σεβασμός προς τον ποδηλάτη!!! Click για ανάπτυξη... Ο σεβασμός είναι απαραίτητος κανείς δεν θέλει να γκρεμοτσακίσει τον άλλον χωρίς λόγο επειδή οδηγεί ποδήλατο απλά οι δρόμοι μεγαλης κυκλοφορίας στις μεγάλες πόλεις είναι εντελώς ακατάλληλοι για ποδήλατα κατι που φέρνει σε πολύ δυσκολη θέση τους ποδηλάτες και τους οδηγούς αυτοκινήτων όταν βρίσκουν ποδήλατα μπροστά τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro92 Νεοφερμένο μέλος Η Maro92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 11:51 Η Maro92 έγραψε: #250 06-06-14 11:51 Παιδιά δυστυχώς η Αθήνα δεν είναι κατάλληλη για ποδήλατο. Οι ποδηλατόδρομοι που υπάρχουν είναι πάρα πολύ λίγοι και βρίσκονται κυρίως σε βόρεια και νότια προάστια, ενώ στο κέντρο οι ποδηλάτες αρκούνται στο να μοιράζονται την ίδια λωρίδα με τα λεωφορεία και τους μοτοσυκλετιστές. Προσωπικά ποδήλατο χρησιμοποιώ μόνο στις διακοπές! Πηγαίνω σε νησάκια, οπότε τα πρωινά που ξυπνάω ρίχνω στο καλάθι μου την ομπρελίτσα μου και την ψάθα μου και κάνω την ποδηλατάδα μου προς την παραλία ήρεμα και με περισσότερη ασφάλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitroglou Νεοφερμένο μέλος Ο Mitroglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 18:07 Ο Mitroglou: #251 06-06-14 18:07 Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου. Η Αθήνα έχει περιοχές που βολεύει να το χρησιμοποιείς, και παράλληλα άλλες που δεν πρέπει καν να το σκεφτεσαι. Πάντως και εγώ στις διακοπές, ειδικά όταν είμαι στο χωριό, το λιώνω! Βοηθάει να καταλάβεις πως είσαι σε περίοδο χαλάρωσης :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flash1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 22:57 Ο flash1997: #252 07-06-14 22:57 Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγούμε στον δρόμο να σεβαστούμε παραπάνω τον ποδηλάτη και τον πεζό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η Loreley έγραψε: #253 07-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγούμε στον δρόμο να σεβαστούμε παραπάνω τον ποδηλάτη και τον πεζό!!! Click για ανάπτυξη... Τώρα κάτι μας είπες. Καταλαβαίνουν οι τυρόβλαχοι της επαρχίας απο σεβασμό;!(υπάρχουν αρκετές εξαιρέσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro92 Νεοφερμένο μέλος Η Maro92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 14:30 Η Maro92 έγραψε: #254 17-06-14 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Mitroglou: Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου. Η Αθήνα έχει περιοχές που βολεύει να το χρησιμοποιείς, και παράλληλα άλλες που δεν πρέπει καν να το σκεφτεσαι. Πάντως και εγώ στις διακοπές, ειδικά όταν είμαι στο χωριό, το λιώνω! Βοηθάει να καταλάβεις πως είσαι σε περίοδο χαλάρωσης :Ρ Click για ανάπτυξη... Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:13 Η Mάιρα έγραψε: #255 01-03-15 17:13 Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:30 Ο Dias έγραψε: #256 01-03-15 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα! Το ποδήλατο είναι μια από τις μεγάλες μου παλιές αγάπες που (δυστυχώς) εδώ και χρόνια έχω εγκαταλείψει. Κάποτε του είχα εξομολογηθεί τον έρωτά μου, ΕΔΩ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2313925&postcount=1 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι θα τους καταλάμβαναν οι ταξιτζήδες. Όσο για το σεβασμός προς τους ποδηλάτες, γ______ τα. Αρχική Δημοσίευση από Maro92: Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Click για ανάπτυξη... Για όλα υπάρχουν λύσεις: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 23:09 Ο Kozi έγραψε: #257 01-03-15 23:09 το ποδηλατο πιστευω πως ειναι η καλυτερη γυμναστικη και ενα γρηγορο μεσο μετακινησης ,αλλα στην ελλαδα οι οδηγοι δεν προσεχουν καν τα ποδηλατα,οι ποδηλατοδρομοι ειναι γεματοι παρκαρισμενοι αυτοκινητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:13 Ο Guest 856924: #258 18-12-15 22:13 που να κανεις ποδηλατο μετα απο αυτα..https://www.newsbeast.gr/health/arthro/198456/h-sela-vlaptei-to-krevati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:31 Η Nelliel έγραψε: #259 18-12-15 23:31 Λατρευω τα ποδηλατα και σκεφτομαι να αγορασω ενα συντομα να κανω βολτες στον ισιο δρομο. Παλαιοτερα το mountain biking ηταν απο τις αγαπημενες μου δραστηριοτητες, αλλα ειχα ενα πολυ σοβαρο ατυχημα και εφαγα τα μουτρα μου και απο τοτε το σταματησα. Ποδηλατο μονο σε ποδηλατοδρομους στρωμενους με ασφαλτο και παντα με κρανος. Προσοχη παντως με τα ποδηλατα. Απο εκει που δεν το περιμενεις μπορεις να παθεις μεγαλη ζημια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:17 Ο Guest 856924: #260 19-12-15 01:17 nelliel το αρθρο που παρεθεσα ειναι σημαντικος λογος για να μη κανουμε ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος Scandal chester20080 ggl Mt73 kauphy fmarulezkd DeWiN spring day Unboxholics Wonderkid eukleidhs1821 Αλκης Κ. giannhs2001 charmander Memetchi Dora140303 globglogabgalab tslef8 Εχέμυθη fockos Ria99 Idontknoww An_uknown_world Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lilla My: Σήμερα αγόρασα επιτέλους καινούριο ποδήλατο Μ΄αρέσει πολύ να οδηγώ ποδήλατο κι ονειρευόμουν να πάρω καινούριο εδώ και κάποια χρόνια. Ήθελα οπωσδήποτε να έχει εσωτερικές ταχύτητες και το συγκεκριμένο έχει 7. Ωραία, τώρα από 15 λεπτά που κάνω για να πάω στη δουλειά (με τα πόδια), θα κάνω 10. Click για ανάπτυξη... Καλορίζικο !!! Και γω οδηγώ ποδήλατο. Μ' αυτό πάω σχολή και γενικά, επειδή δεν έχω δίπλωμα, είναι το μεταφορικό μου μέσο παντού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flash1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 15:47 Ο flash1997: #247 05-06-14 15:47 Το ποδήλατο όχι μόνο μπορεί να σε πάει παντού εύκολα και γρήγορα,αλλά είναι και φιλικό προς το περιβάλλον,επίσης και γυμνάζεσαι! Για τις μεγάλες πόλεις πάντα υπάρχει το πρόβλημα επειδή δεν υπάρχει σεβασμός προς τον ποδηλάτη!!! Πιστεύω πως θα έχεις πάρει ποδήλατο και δεν θα το έχεις μετανιώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 17:07 Η methexys έγραψε: #248 05-06-14 17:07 Χρησιμοποιώ πολύ συχνά το ποδήλατο επειδή οι αποστάσεις εδώ δεν είναι πολύ μεγάλες. Ειδικά φέτος με τα φροντιστήρια πήγαινα παντού μ'αυτό. Αλλά δυστυχώς δεν ήμουν προσεκτική... Είχα μια κλειδαριά της πλάκας, επειδή πάντα το ποδήλατο το άφηνα στο κέντρο και πίστευα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μου το κλέψει κανείς. Κι όμως, μια μέρα βγαίνω από το φροντιστήριο και...πουθενά το ποδήλατο. Έχω πάρει καινούριο,αλλά είμαι πολύ πιο προσεκτική τώρα. Να είστε υποψιασμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 17:32 Ο Loret έγραψε: #249 05-06-14 17:32 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Για τις μεγάλες πόλεις πάντα υπάρχει το πρόβλημα επειδή δεν υπάρχει σεβασμός προς τον ποδηλάτη!!! Click για ανάπτυξη... Ο σεβασμός είναι απαραίτητος κανείς δεν θέλει να γκρεμοτσακίσει τον άλλον χωρίς λόγο επειδή οδηγεί ποδήλατο απλά οι δρόμοι μεγαλης κυκλοφορίας στις μεγάλες πόλεις είναι εντελώς ακατάλληλοι για ποδήλατα κατι που φέρνει σε πολύ δυσκολη θέση τους ποδηλάτες και τους οδηγούς αυτοκινήτων όταν βρίσκουν ποδήλατα μπροστά τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro92 Νεοφερμένο μέλος Η Maro92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 11:51 Η Maro92 έγραψε: #250 06-06-14 11:51 Παιδιά δυστυχώς η Αθήνα δεν είναι κατάλληλη για ποδήλατο. Οι ποδηλατόδρομοι που υπάρχουν είναι πάρα πολύ λίγοι και βρίσκονται κυρίως σε βόρεια και νότια προάστια, ενώ στο κέντρο οι ποδηλάτες αρκούνται στο να μοιράζονται την ίδια λωρίδα με τα λεωφορεία και τους μοτοσυκλετιστές. Προσωπικά ποδήλατο χρησιμοποιώ μόνο στις διακοπές! Πηγαίνω σε νησάκια, οπότε τα πρωινά που ξυπνάω ρίχνω στο καλάθι μου την ομπρελίτσα μου και την ψάθα μου και κάνω την ποδηλατάδα μου προς την παραλία ήρεμα και με περισσότερη ασφάλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitroglou Νεοφερμένο μέλος Ο Mitroglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 18:07 Ο Mitroglou: #251 06-06-14 18:07 Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου. Η Αθήνα έχει περιοχές που βολεύει να το χρησιμοποιείς, και παράλληλα άλλες που δεν πρέπει καν να το σκεφτεσαι. Πάντως και εγώ στις διακοπές, ειδικά όταν είμαι στο χωριό, το λιώνω! Βοηθάει να καταλάβεις πως είσαι σε περίοδο χαλάρωσης :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flash1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 22:57 Ο flash1997: #252 07-06-14 22:57 Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγούμε στον δρόμο να σεβαστούμε παραπάνω τον ποδηλάτη και τον πεζό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η Loreley έγραψε: #253 07-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγούμε στον δρόμο να σεβαστούμε παραπάνω τον ποδηλάτη και τον πεζό!!! Click για ανάπτυξη... Τώρα κάτι μας είπες. Καταλαβαίνουν οι τυρόβλαχοι της επαρχίας απο σεβασμό;!(υπάρχουν αρκετές εξαιρέσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro92 Νεοφερμένο μέλος Η Maro92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 14:30 Η Maro92 έγραψε: #254 17-06-14 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Mitroglou: Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου. Η Αθήνα έχει περιοχές που βολεύει να το χρησιμοποιείς, και παράλληλα άλλες που δεν πρέπει καν να το σκεφτεσαι. Πάντως και εγώ στις διακοπές, ειδικά όταν είμαι στο χωριό, το λιώνω! Βοηθάει να καταλάβεις πως είσαι σε περίοδο χαλάρωσης :Ρ Click για ανάπτυξη... Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:13 Η Mάιρα έγραψε: #255 01-03-15 17:13 Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:30 Ο Dias έγραψε: #256 01-03-15 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα! Το ποδήλατο είναι μια από τις μεγάλες μου παλιές αγάπες που (δυστυχώς) εδώ και χρόνια έχω εγκαταλείψει. Κάποτε του είχα εξομολογηθεί τον έρωτά μου, ΕΔΩ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2313925&postcount=1 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι θα τους καταλάμβαναν οι ταξιτζήδες. Όσο για το σεβασμός προς τους ποδηλάτες, γ______ τα. Αρχική Δημοσίευση από Maro92: Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Click για ανάπτυξη... Για όλα υπάρχουν λύσεις: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 23:09 Ο Kozi έγραψε: #257 01-03-15 23:09 το ποδηλατο πιστευω πως ειναι η καλυτερη γυμναστικη και ενα γρηγορο μεσο μετακινησης ,αλλα στην ελλαδα οι οδηγοι δεν προσεχουν καν τα ποδηλατα,οι ποδηλατοδρομοι ειναι γεματοι παρκαρισμενοι αυτοκινητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:13 Ο Guest 856924: #258 18-12-15 22:13 που να κανεις ποδηλατο μετα απο αυτα..https://www.newsbeast.gr/health/arthro/198456/h-sela-vlaptei-to-krevati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:31 Η Nelliel έγραψε: #259 18-12-15 23:31 Λατρευω τα ποδηλατα και σκεφτομαι να αγορασω ενα συντομα να κανω βολτες στον ισιο δρομο. Παλαιοτερα το mountain biking ηταν απο τις αγαπημενες μου δραστηριοτητες, αλλα ειχα ενα πολυ σοβαρο ατυχημα και εφαγα τα μουτρα μου και απο τοτε το σταματησα. Ποδηλατο μονο σε ποδηλατοδρομους στρωμενους με ασφαλτο και παντα με κρανος. Προσοχη παντως με τα ποδηλατα. Απο εκει που δεν το περιμενεις μπορεις να παθεις μεγαλη ζημια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:17 Ο Guest 856924: #260 19-12-15 01:17 nelliel το αρθρο που παρεθεσα ειναι σημαντικος λογος για να μη κανουμε ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος Scandal chester20080 ggl Mt73 kauphy fmarulezkd DeWiN spring day Unboxholics Wonderkid eukleidhs1821 Αλκης Κ. giannhs2001 charmander Memetchi Dora140303 globglogabgalab tslef8 Εχέμυθη fockos Ria99 Idontknoww An_uknown_world Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ποδήλατο όχι μόνο μπορεί να σε πάει παντού εύκολα και γρήγορα,αλλά είναι και φιλικό προς το περιβάλλον,επίσης και γυμνάζεσαι! Για τις μεγάλες πόλεις πάντα υπάρχει το πρόβλημα επειδή δεν υπάρχει σεβασμός προς τον ποδηλάτη!!! Πιστεύω πως θα έχεις πάρει ποδήλατο και δεν θα το έχεις μετανιώσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 17:07 Η methexys έγραψε: #248 05-06-14 17:07 Χρησιμοποιώ πολύ συχνά το ποδήλατο επειδή οι αποστάσεις εδώ δεν είναι πολύ μεγάλες. Ειδικά φέτος με τα φροντιστήρια πήγαινα παντού μ'αυτό. Αλλά δυστυχώς δεν ήμουν προσεκτική... Είχα μια κλειδαριά της πλάκας, επειδή πάντα το ποδήλατο το άφηνα στο κέντρο και πίστευα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μου το κλέψει κανείς. Κι όμως, μια μέρα βγαίνω από το φροντιστήριο και...πουθενά το ποδήλατο. Έχω πάρει καινούριο,αλλά είμαι πολύ πιο προσεκτική τώρα. Να είστε υποψιασμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 17:32 Ο Loret έγραψε: #249 05-06-14 17:32 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Για τις μεγάλες πόλεις πάντα υπάρχει το πρόβλημα επειδή δεν υπάρχει σεβασμός προς τον ποδηλάτη!!! Click για ανάπτυξη... Ο σεβασμός είναι απαραίτητος κανείς δεν θέλει να γκρεμοτσακίσει τον άλλον χωρίς λόγο επειδή οδηγεί ποδήλατο απλά οι δρόμοι μεγαλης κυκλοφορίας στις μεγάλες πόλεις είναι εντελώς ακατάλληλοι για ποδήλατα κατι που φέρνει σε πολύ δυσκολη θέση τους ποδηλάτες και τους οδηγούς αυτοκινήτων όταν βρίσκουν ποδήλατα μπροστά τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro92 Νεοφερμένο μέλος Η Maro92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 11:51 Η Maro92 έγραψε: #250 06-06-14 11:51 Παιδιά δυστυχώς η Αθήνα δεν είναι κατάλληλη για ποδήλατο. Οι ποδηλατόδρομοι που υπάρχουν είναι πάρα πολύ λίγοι και βρίσκονται κυρίως σε βόρεια και νότια προάστια, ενώ στο κέντρο οι ποδηλάτες αρκούνται στο να μοιράζονται την ίδια λωρίδα με τα λεωφορεία και τους μοτοσυκλετιστές. Προσωπικά ποδήλατο χρησιμοποιώ μόνο στις διακοπές! Πηγαίνω σε νησάκια, οπότε τα πρωινά που ξυπνάω ρίχνω στο καλάθι μου την ομπρελίτσα μου και την ψάθα μου και κάνω την ποδηλατάδα μου προς την παραλία ήρεμα και με περισσότερη ασφάλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitroglou Νεοφερμένο μέλος Ο Mitroglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 18:07 Ο Mitroglou: #251 06-06-14 18:07 Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου. Η Αθήνα έχει περιοχές που βολεύει να το χρησιμοποιείς, και παράλληλα άλλες που δεν πρέπει καν να το σκεφτεσαι. Πάντως και εγώ στις διακοπές, ειδικά όταν είμαι στο χωριό, το λιώνω! Βοηθάει να καταλάβεις πως είσαι σε περίοδο χαλάρωσης :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flash1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 22:57 Ο flash1997: #252 07-06-14 22:57 Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγούμε στον δρόμο να σεβαστούμε παραπάνω τον ποδηλάτη και τον πεζό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η Loreley έγραψε: #253 07-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγούμε στον δρόμο να σεβαστούμε παραπάνω τον ποδηλάτη και τον πεζό!!! Click για ανάπτυξη... Τώρα κάτι μας είπες. Καταλαβαίνουν οι τυρόβλαχοι της επαρχίας απο σεβασμό;!(υπάρχουν αρκετές εξαιρέσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro92 Νεοφερμένο μέλος Η Maro92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 14:30 Η Maro92 έγραψε: #254 17-06-14 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Mitroglou: Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου. Η Αθήνα έχει περιοχές που βολεύει να το χρησιμοποιείς, και παράλληλα άλλες που δεν πρέπει καν να το σκεφτεσαι. Πάντως και εγώ στις διακοπές, ειδικά όταν είμαι στο χωριό, το λιώνω! Βοηθάει να καταλάβεις πως είσαι σε περίοδο χαλάρωσης :Ρ Click για ανάπτυξη... Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:13 Η Mάιρα έγραψε: #255 01-03-15 17:13 Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:30 Ο Dias έγραψε: #256 01-03-15 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα! Το ποδήλατο είναι μια από τις μεγάλες μου παλιές αγάπες που (δυστυχώς) εδώ και χρόνια έχω εγκαταλείψει. Κάποτε του είχα εξομολογηθεί τον έρωτά μου, ΕΔΩ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2313925&postcount=1 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι θα τους καταλάμβαναν οι ταξιτζήδες. Όσο για το σεβασμός προς τους ποδηλάτες, γ______ τα. Αρχική Δημοσίευση από Maro92: Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Click για ανάπτυξη... Για όλα υπάρχουν λύσεις: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 23:09 Ο Kozi έγραψε: #257 01-03-15 23:09 το ποδηλατο πιστευω πως ειναι η καλυτερη γυμναστικη και ενα γρηγορο μεσο μετακινησης ,αλλα στην ελλαδα οι οδηγοι δεν προσεχουν καν τα ποδηλατα,οι ποδηλατοδρομοι ειναι γεματοι παρκαρισμενοι αυτοκινητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:13 Ο Guest 856924: #258 18-12-15 22:13 που να κανεις ποδηλατο μετα απο αυτα..https://www.newsbeast.gr/health/arthro/198456/h-sela-vlaptei-to-krevati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:31 Η Nelliel έγραψε: #259 18-12-15 23:31 Λατρευω τα ποδηλατα και σκεφτομαι να αγορασω ενα συντομα να κανω βολτες στον ισιο δρομο. Παλαιοτερα το mountain biking ηταν απο τις αγαπημενες μου δραστηριοτητες, αλλα ειχα ενα πολυ σοβαρο ατυχημα και εφαγα τα μουτρα μου και απο τοτε το σταματησα. Ποδηλατο μονο σε ποδηλατοδρομους στρωμενους με ασφαλτο και παντα με κρανος. Προσοχη παντως με τα ποδηλατα. Απο εκει που δεν το περιμενεις μπορεις να παθεις μεγαλη ζημια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:17 Ο Guest 856924: #260 19-12-15 01:17 nelliel το αρθρο που παρεθεσα ειναι σημαντικος λογος για να μη κανουμε ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος Scandal chester20080 ggl Mt73 kauphy fmarulezkd DeWiN spring day Unboxholics Wonderkid eukleidhs1821 Αλκης Κ. giannhs2001 charmander Memetchi Dora140303 globglogabgalab tslef8 Εχέμυθη fockos Ria99 Idontknoww An_uknown_world Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρησιμοποιώ πολύ συχνά το ποδήλατο επειδή οι αποστάσεις εδώ δεν είναι πολύ μεγάλες. Ειδικά φέτος με τα φροντιστήρια πήγαινα παντού μ'αυτό. Αλλά δυστυχώς δεν ήμουν προσεκτική... Είχα μια κλειδαριά της πλάκας, επειδή πάντα το ποδήλατο το άφηνα στο κέντρο και πίστευα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μου το κλέψει κανείς. Κι όμως, μια μέρα βγαίνω από το φροντιστήριο και...πουθενά το ποδήλατο. Έχω πάρει καινούριο,αλλά είμαι πολύ πιο προσεκτική τώρα. Να είστε υποψιασμένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 17:32 Ο Loret έγραψε: #249 05-06-14 17:32 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Για τις μεγάλες πόλεις πάντα υπάρχει το πρόβλημα επειδή δεν υπάρχει σεβασμός προς τον ποδηλάτη!!! Click για ανάπτυξη... Ο σεβασμός είναι απαραίτητος κανείς δεν θέλει να γκρεμοτσακίσει τον άλλον χωρίς λόγο επειδή οδηγεί ποδήλατο απλά οι δρόμοι μεγαλης κυκλοφορίας στις μεγάλες πόλεις είναι εντελώς ακατάλληλοι για ποδήλατα κατι που φέρνει σε πολύ δυσκολη θέση τους ποδηλάτες και τους οδηγούς αυτοκινήτων όταν βρίσκουν ποδήλατα μπροστά τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro92 Νεοφερμένο μέλος Η Maro92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 11:51 Η Maro92 έγραψε: #250 06-06-14 11:51 Παιδιά δυστυχώς η Αθήνα δεν είναι κατάλληλη για ποδήλατο. Οι ποδηλατόδρομοι που υπάρχουν είναι πάρα πολύ λίγοι και βρίσκονται κυρίως σε βόρεια και νότια προάστια, ενώ στο κέντρο οι ποδηλάτες αρκούνται στο να μοιράζονται την ίδια λωρίδα με τα λεωφορεία και τους μοτοσυκλετιστές. Προσωπικά ποδήλατο χρησιμοποιώ μόνο στις διακοπές! Πηγαίνω σε νησάκια, οπότε τα πρωινά που ξυπνάω ρίχνω στο καλάθι μου την ομπρελίτσα μου και την ψάθα μου και κάνω την ποδηλατάδα μου προς την παραλία ήρεμα και με περισσότερη ασφάλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitroglou Νεοφερμένο μέλος Ο Mitroglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 18:07 Ο Mitroglou: #251 06-06-14 18:07 Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου. Η Αθήνα έχει περιοχές που βολεύει να το χρησιμοποιείς, και παράλληλα άλλες που δεν πρέπει καν να το σκεφτεσαι. Πάντως και εγώ στις διακοπές, ειδικά όταν είμαι στο χωριό, το λιώνω! Βοηθάει να καταλάβεις πως είσαι σε περίοδο χαλάρωσης :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flash1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 22:57 Ο flash1997: #252 07-06-14 22:57 Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγούμε στον δρόμο να σεβαστούμε παραπάνω τον ποδηλάτη και τον πεζό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η Loreley έγραψε: #253 07-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγούμε στον δρόμο να σεβαστούμε παραπάνω τον ποδηλάτη και τον πεζό!!! Click για ανάπτυξη... Τώρα κάτι μας είπες. Καταλαβαίνουν οι τυρόβλαχοι της επαρχίας απο σεβασμό;!(υπάρχουν αρκετές εξαιρέσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro92 Νεοφερμένο μέλος Η Maro92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 14:30 Η Maro92 έγραψε: #254 17-06-14 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Mitroglou: Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου. Η Αθήνα έχει περιοχές που βολεύει να το χρησιμοποιείς, και παράλληλα άλλες που δεν πρέπει καν να το σκεφτεσαι. Πάντως και εγώ στις διακοπές, ειδικά όταν είμαι στο χωριό, το λιώνω! Βοηθάει να καταλάβεις πως είσαι σε περίοδο χαλάρωσης :Ρ Click για ανάπτυξη... Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:13 Η Mάιρα έγραψε: #255 01-03-15 17:13 Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:30 Ο Dias έγραψε: #256 01-03-15 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα! Το ποδήλατο είναι μια από τις μεγάλες μου παλιές αγάπες που (δυστυχώς) εδώ και χρόνια έχω εγκαταλείψει. Κάποτε του είχα εξομολογηθεί τον έρωτά μου, ΕΔΩ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2313925&postcount=1 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι θα τους καταλάμβαναν οι ταξιτζήδες. Όσο για το σεβασμός προς τους ποδηλάτες, γ______ τα. Αρχική Δημοσίευση από Maro92: Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Click για ανάπτυξη... Για όλα υπάρχουν λύσεις: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 23:09 Ο Kozi έγραψε: #257 01-03-15 23:09 το ποδηλατο πιστευω πως ειναι η καλυτερη γυμναστικη και ενα γρηγορο μεσο μετακινησης ,αλλα στην ελλαδα οι οδηγοι δεν προσεχουν καν τα ποδηλατα,οι ποδηλατοδρομοι ειναι γεματοι παρκαρισμενοι αυτοκινητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:13 Ο Guest 856924: #258 18-12-15 22:13 που να κανεις ποδηλατο μετα απο αυτα..https://www.newsbeast.gr/health/arthro/198456/h-sela-vlaptei-to-krevati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:31 Η Nelliel έγραψε: #259 18-12-15 23:31 Λατρευω τα ποδηλατα και σκεφτομαι να αγορασω ενα συντομα να κανω βολτες στον ισιο δρομο. Παλαιοτερα το mountain biking ηταν απο τις αγαπημενες μου δραστηριοτητες, αλλα ειχα ενα πολυ σοβαρο ατυχημα και εφαγα τα μουτρα μου και απο τοτε το σταματησα. Ποδηλατο μονο σε ποδηλατοδρομους στρωμενους με ασφαλτο και παντα με κρανος. Προσοχη παντως με τα ποδηλατα. Απο εκει που δεν το περιμενεις μπορεις να παθεις μεγαλη ζημια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:17 Ο Guest 856924: #260 19-12-15 01:17 nelliel το αρθρο που παρεθεσα ειναι σημαντικος λογος για να μη κανουμε ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος Scandal chester20080 ggl Mt73 kauphy fmarulezkd DeWiN spring day Unboxholics Wonderkid eukleidhs1821 Αλκης Κ. giannhs2001 charmander Memetchi Dora140303 globglogabgalab tslef8 Εχέμυθη fockos Ria99 Idontknoww An_uknown_world Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Για τις μεγάλες πόλεις πάντα υπάρχει το πρόβλημα επειδή δεν υπάρχει σεβασμός προς τον ποδηλάτη!!! Click για ανάπτυξη... Ο σεβασμός είναι απαραίτητος κανείς δεν θέλει να γκρεμοτσακίσει τον άλλον χωρίς λόγο επειδή οδηγεί ποδήλατο απλά οι δρόμοι μεγαλης κυκλοφορίας στις μεγάλες πόλεις είναι εντελώς ακατάλληλοι για ποδήλατα κατι που φέρνει σε πολύ δυσκολη θέση τους ποδηλάτες και τους οδηγούς αυτοκινήτων όταν βρίσκουν ποδήλατα μπροστά τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maro92 Νεοφερμένο μέλος Η Maro92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 11:51 Η Maro92 έγραψε: #250 06-06-14 11:51 Παιδιά δυστυχώς η Αθήνα δεν είναι κατάλληλη για ποδήλατο. Οι ποδηλατόδρομοι που υπάρχουν είναι πάρα πολύ λίγοι και βρίσκονται κυρίως σε βόρεια και νότια προάστια, ενώ στο κέντρο οι ποδηλάτες αρκούνται στο να μοιράζονται την ίδια λωρίδα με τα λεωφορεία και τους μοτοσυκλετιστές. Προσωπικά ποδήλατο χρησιμοποιώ μόνο στις διακοπές! Πηγαίνω σε νησάκια, οπότε τα πρωινά που ξυπνάω ρίχνω στο καλάθι μου την ομπρελίτσα μου και την ψάθα μου και κάνω την ποδηλατάδα μου προς την παραλία ήρεμα και με περισσότερη ασφάλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitroglou Νεοφερμένο μέλος Ο Mitroglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 18:07 Ο Mitroglou: #251 06-06-14 18:07 Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου. Η Αθήνα έχει περιοχές που βολεύει να το χρησιμοποιείς, και παράλληλα άλλες που δεν πρέπει καν να το σκεφτεσαι. Πάντως και εγώ στις διακοπές, ειδικά όταν είμαι στο χωριό, το λιώνω! Βοηθάει να καταλάβεις πως είσαι σε περίοδο χαλάρωσης :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flash1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 22:57 Ο flash1997: #252 07-06-14 22:57 Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγούμε στον δρόμο να σεβαστούμε παραπάνω τον ποδηλάτη και τον πεζό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η Loreley έγραψε: #253 07-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγούμε στον δρόμο να σεβαστούμε παραπάνω τον ποδηλάτη και τον πεζό!!! Click για ανάπτυξη... Τώρα κάτι μας είπες. Καταλαβαίνουν οι τυρόβλαχοι της επαρχίας απο σεβασμό;!(υπάρχουν αρκετές εξαιρέσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro92 Νεοφερμένο μέλος Η Maro92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 14:30 Η Maro92 έγραψε: #254 17-06-14 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Mitroglou: Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου. Η Αθήνα έχει περιοχές που βολεύει να το χρησιμοποιείς, και παράλληλα άλλες που δεν πρέπει καν να το σκεφτεσαι. Πάντως και εγώ στις διακοπές, ειδικά όταν είμαι στο χωριό, το λιώνω! Βοηθάει να καταλάβεις πως είσαι σε περίοδο χαλάρωσης :Ρ Click για ανάπτυξη... Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:13 Η Mάιρα έγραψε: #255 01-03-15 17:13 Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:30 Ο Dias έγραψε: #256 01-03-15 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα! Το ποδήλατο είναι μια από τις μεγάλες μου παλιές αγάπες που (δυστυχώς) εδώ και χρόνια έχω εγκαταλείψει. Κάποτε του είχα εξομολογηθεί τον έρωτά μου, ΕΔΩ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2313925&postcount=1 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι θα τους καταλάμβαναν οι ταξιτζήδες. Όσο για το σεβασμός προς τους ποδηλάτες, γ______ τα. Αρχική Δημοσίευση από Maro92: Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Click για ανάπτυξη... Για όλα υπάρχουν λύσεις: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 23:09 Ο Kozi έγραψε: #257 01-03-15 23:09 το ποδηλατο πιστευω πως ειναι η καλυτερη γυμναστικη και ενα γρηγορο μεσο μετακινησης ,αλλα στην ελλαδα οι οδηγοι δεν προσεχουν καν τα ποδηλατα,οι ποδηλατοδρομοι ειναι γεματοι παρκαρισμενοι αυτοκινητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:13 Ο Guest 856924: #258 18-12-15 22:13 που να κανεις ποδηλατο μετα απο αυτα..https://www.newsbeast.gr/health/arthro/198456/h-sela-vlaptei-to-krevati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:31 Η Nelliel έγραψε: #259 18-12-15 23:31 Λατρευω τα ποδηλατα και σκεφτομαι να αγορασω ενα συντομα να κανω βολτες στον ισιο δρομο. Παλαιοτερα το mountain biking ηταν απο τις αγαπημενες μου δραστηριοτητες, αλλα ειχα ενα πολυ σοβαρο ατυχημα και εφαγα τα μουτρα μου και απο τοτε το σταματησα. Ποδηλατο μονο σε ποδηλατοδρομους στρωμενους με ασφαλτο και παντα με κρανος. Προσοχη παντως με τα ποδηλατα. Απο εκει που δεν το περιμενεις μπορεις να παθεις μεγαλη ζημια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:17 Ο Guest 856924: #260 19-12-15 01:17 nelliel το αρθρο που παρεθεσα ειναι σημαντικος λογος για να μη κανουμε ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος Scandal chester20080 ggl Mt73 kauphy fmarulezkd DeWiN spring day Unboxholics Wonderkid eukleidhs1821 Αλκης Κ. giannhs2001 charmander Memetchi Dora140303 globglogabgalab tslef8 Εχέμυθη fockos Ria99 Idontknoww An_uknown_world Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά δυστυχώς η Αθήνα δεν είναι κατάλληλη για ποδήλατο. Οι ποδηλατόδρομοι που υπάρχουν είναι πάρα πολύ λίγοι και βρίσκονται κυρίως σε βόρεια και νότια προάστια, ενώ στο κέντρο οι ποδηλάτες αρκούνται στο να μοιράζονται την ίδια λωρίδα με τα λεωφορεία και τους μοτοσυκλετιστές. Προσωπικά ποδήλατο χρησιμοποιώ μόνο στις διακοπές! Πηγαίνω σε νησάκια, οπότε τα πρωινά που ξυπνάω ρίχνω στο καλάθι μου την ομπρελίτσα μου και την ψάθα μου και κάνω την ποδηλατάδα μου προς την παραλία ήρεμα και με περισσότερη ασφάλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mitroglou Νεοφερμένο μέλος Ο Mitroglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 18:07 Ο Mitroglou: #251 06-06-14 18:07 Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου. Η Αθήνα έχει περιοχές που βολεύει να το χρησιμοποιείς, και παράλληλα άλλες που δεν πρέπει καν να το σκεφτεσαι. Πάντως και εγώ στις διακοπές, ειδικά όταν είμαι στο χωριό, το λιώνω! Βοηθάει να καταλάβεις πως είσαι σε περίοδο χαλάρωσης :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flash1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 22:57 Ο flash1997: #252 07-06-14 22:57 Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγούμε στον δρόμο να σεβαστούμε παραπάνω τον ποδηλάτη και τον πεζό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η Loreley έγραψε: #253 07-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγούμε στον δρόμο να σεβαστούμε παραπάνω τον ποδηλάτη και τον πεζό!!! Click για ανάπτυξη... Τώρα κάτι μας είπες. Καταλαβαίνουν οι τυρόβλαχοι της επαρχίας απο σεβασμό;!(υπάρχουν αρκετές εξαιρέσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro92 Νεοφερμένο μέλος Η Maro92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 14:30 Η Maro92 έγραψε: #254 17-06-14 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Mitroglou: Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου. Η Αθήνα έχει περιοχές που βολεύει να το χρησιμοποιείς, και παράλληλα άλλες που δεν πρέπει καν να το σκεφτεσαι. Πάντως και εγώ στις διακοπές, ειδικά όταν είμαι στο χωριό, το λιώνω! Βοηθάει να καταλάβεις πως είσαι σε περίοδο χαλάρωσης :Ρ Click για ανάπτυξη... Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:13 Η Mάιρα έγραψε: #255 01-03-15 17:13 Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:30 Ο Dias έγραψε: #256 01-03-15 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα! Το ποδήλατο είναι μια από τις μεγάλες μου παλιές αγάπες που (δυστυχώς) εδώ και χρόνια έχω εγκαταλείψει. Κάποτε του είχα εξομολογηθεί τον έρωτά μου, ΕΔΩ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2313925&postcount=1 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι θα τους καταλάμβαναν οι ταξιτζήδες. Όσο για το σεβασμός προς τους ποδηλάτες, γ______ τα. Αρχική Δημοσίευση από Maro92: Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Click για ανάπτυξη... Για όλα υπάρχουν λύσεις: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 23:09 Ο Kozi έγραψε: #257 01-03-15 23:09 το ποδηλατο πιστευω πως ειναι η καλυτερη γυμναστικη και ενα γρηγορο μεσο μετακινησης ,αλλα στην ελλαδα οι οδηγοι δεν προσεχουν καν τα ποδηλατα,οι ποδηλατοδρομοι ειναι γεματοι παρκαρισμενοι αυτοκινητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:13 Ο Guest 856924: #258 18-12-15 22:13 που να κανεις ποδηλατο μετα απο αυτα..https://www.newsbeast.gr/health/arthro/198456/h-sela-vlaptei-to-krevati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:31 Η Nelliel έγραψε: #259 18-12-15 23:31 Λατρευω τα ποδηλατα και σκεφτομαι να αγορασω ενα συντομα να κανω βολτες στον ισιο δρομο. Παλαιοτερα το mountain biking ηταν απο τις αγαπημενες μου δραστηριοτητες, αλλα ειχα ενα πολυ σοβαρο ατυχημα και εφαγα τα μουτρα μου και απο τοτε το σταματησα. Ποδηλατο μονο σε ποδηλατοδρομους στρωμενους με ασφαλτο και παντα με κρανος. Προσοχη παντως με τα ποδηλατα. Απο εκει που δεν το περιμενεις μπορεις να παθεις μεγαλη ζημια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:17 Ο Guest 856924: #260 19-12-15 01:17 nelliel το αρθρο που παρεθεσα ειναι σημαντικος λογος για να μη κανουμε ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος Scandal chester20080 ggl Mt73 kauphy fmarulezkd DeWiN spring day Unboxholics Wonderkid eukleidhs1821 Αλκης Κ. giannhs2001 charmander Memetchi Dora140303 globglogabgalab tslef8 Εχέμυθη fockos Ria99 Idontknoww An_uknown_world Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου. Η Αθήνα έχει περιοχές που βολεύει να το χρησιμοποιείς, και παράλληλα άλλες που δεν πρέπει καν να το σκεφτεσαι. Πάντως και εγώ στις διακοπές, ειδικά όταν είμαι στο χωριό, το λιώνω! Βοηθάει να καταλάβεις πως είσαι σε περίοδο χαλάρωσης :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flash1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 22:57 Ο flash1997: #252 07-06-14 22:57 Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγούμε στον δρόμο να σεβαστούμε παραπάνω τον ποδηλάτη και τον πεζό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η Loreley έγραψε: #253 07-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγούμε στον δρόμο να σεβαστούμε παραπάνω τον ποδηλάτη και τον πεζό!!! Click για ανάπτυξη... Τώρα κάτι μας είπες. Καταλαβαίνουν οι τυρόβλαχοι της επαρχίας απο σεβασμό;!(υπάρχουν αρκετές εξαιρέσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro92 Νεοφερμένο μέλος Η Maro92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 14:30 Η Maro92 έγραψε: #254 17-06-14 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Mitroglou: Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου. Η Αθήνα έχει περιοχές που βολεύει να το χρησιμοποιείς, και παράλληλα άλλες που δεν πρέπει καν να το σκεφτεσαι. Πάντως και εγώ στις διακοπές, ειδικά όταν είμαι στο χωριό, το λιώνω! Βοηθάει να καταλάβεις πως είσαι σε περίοδο χαλάρωσης :Ρ Click για ανάπτυξη... Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:13 Η Mάιρα έγραψε: #255 01-03-15 17:13 Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:30 Ο Dias έγραψε: #256 01-03-15 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα! Το ποδήλατο είναι μια από τις μεγάλες μου παλιές αγάπες που (δυστυχώς) εδώ και χρόνια έχω εγκαταλείψει. Κάποτε του είχα εξομολογηθεί τον έρωτά μου, ΕΔΩ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2313925&postcount=1 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι θα τους καταλάμβαναν οι ταξιτζήδες. Όσο για το σεβασμός προς τους ποδηλάτες, γ______ τα. Αρχική Δημοσίευση από Maro92: Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Click για ανάπτυξη... Για όλα υπάρχουν λύσεις: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 23:09 Ο Kozi έγραψε: #257 01-03-15 23:09 το ποδηλατο πιστευω πως ειναι η καλυτερη γυμναστικη και ενα γρηγορο μεσο μετακινησης ,αλλα στην ελλαδα οι οδηγοι δεν προσεχουν καν τα ποδηλατα,οι ποδηλατοδρομοι ειναι γεματοι παρκαρισμενοι αυτοκινητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:13 Ο Guest 856924: #258 18-12-15 22:13 που να κανεις ποδηλατο μετα απο αυτα..https://www.newsbeast.gr/health/arthro/198456/h-sela-vlaptei-to-krevati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:31 Η Nelliel έγραψε: #259 18-12-15 23:31 Λατρευω τα ποδηλατα και σκεφτομαι να αγορασω ενα συντομα να κανω βολτες στον ισιο δρομο. Παλαιοτερα το mountain biking ηταν απο τις αγαπημενες μου δραστηριοτητες, αλλα ειχα ενα πολυ σοβαρο ατυχημα και εφαγα τα μουτρα μου και απο τοτε το σταματησα. Ποδηλατο μονο σε ποδηλατοδρομους στρωμενους με ασφαλτο και παντα με κρανος. Προσοχη παντως με τα ποδηλατα. Απο εκει που δεν το περιμενεις μπορεις να παθεις μεγαλη ζημια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:17 Ο Guest 856924: #260 19-12-15 01:17 nelliel το αρθρο που παρεθεσα ειναι σημαντικος λογος για να μη κανουμε ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος Scandal chester20080 ggl Mt73 kauphy fmarulezkd DeWiN spring day Unboxholics Wonderkid eukleidhs1821 Αλκης Κ. giannhs2001 charmander Memetchi Dora140303 globglogabgalab tslef8 Εχέμυθη fockos Ria99 Idontknoww An_uknown_world Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγούμε στον δρόμο να σεβαστούμε παραπάνω τον ποδηλάτη και τον πεζό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 23:00 Η Loreley έγραψε: #253 07-06-14 23:00 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγούμε στον δρόμο να σεβαστούμε παραπάνω τον ποδηλάτη και τον πεζό!!! Click για ανάπτυξη... Τώρα κάτι μας είπες. Καταλαβαίνουν οι τυρόβλαχοι της επαρχίας απο σεβασμό;!(υπάρχουν αρκετές εξαιρέσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maro92 Νεοφερμένο μέλος Η Maro92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 14:30 Η Maro92 έγραψε: #254 17-06-14 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Mitroglou: Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου. Η Αθήνα έχει περιοχές που βολεύει να το χρησιμοποιείς, και παράλληλα άλλες που δεν πρέπει καν να το σκεφτεσαι. Πάντως και εγώ στις διακοπές, ειδικά όταν είμαι στο χωριό, το λιώνω! Βοηθάει να καταλάβεις πως είσαι σε περίοδο χαλάρωσης :Ρ Click για ανάπτυξη... Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:13 Η Mάιρα έγραψε: #255 01-03-15 17:13 Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:30 Ο Dias έγραψε: #256 01-03-15 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα! Το ποδήλατο είναι μια από τις μεγάλες μου παλιές αγάπες που (δυστυχώς) εδώ και χρόνια έχω εγκαταλείψει. Κάποτε του είχα εξομολογηθεί τον έρωτά μου, ΕΔΩ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2313925&postcount=1 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι θα τους καταλάμβαναν οι ταξιτζήδες. Όσο για το σεβασμός προς τους ποδηλάτες, γ______ τα. Αρχική Δημοσίευση από Maro92: Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Click για ανάπτυξη... Για όλα υπάρχουν λύσεις: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 23:09 Ο Kozi έγραψε: #257 01-03-15 23:09 το ποδηλατο πιστευω πως ειναι η καλυτερη γυμναστικη και ενα γρηγορο μεσο μετακινησης ,αλλα στην ελλαδα οι οδηγοι δεν προσεχουν καν τα ποδηλατα,οι ποδηλατοδρομοι ειναι γεματοι παρκαρισμενοι αυτοκινητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:13 Ο Guest 856924: #258 18-12-15 22:13 που να κανεις ποδηλατο μετα απο αυτα..https://www.newsbeast.gr/health/arthro/198456/h-sela-vlaptei-to-krevati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:31 Η Nelliel έγραψε: #259 18-12-15 23:31 Λατρευω τα ποδηλατα και σκεφτομαι να αγορασω ενα συντομα να κανω βολτες στον ισιο δρομο. Παλαιοτερα το mountain biking ηταν απο τις αγαπημενες μου δραστηριοτητες, αλλα ειχα ενα πολυ σοβαρο ατυχημα και εφαγα τα μουτρα μου και απο τοτε το σταματησα. Ποδηλατο μονο σε ποδηλατοδρομους στρωμενους με ασφαλτο και παντα με κρανος. Προσοχη παντως με τα ποδηλατα. Απο εκει που δεν το περιμενεις μπορεις να παθεις μεγαλη ζημια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:17 Ο Guest 856924: #260 19-12-15 01:17 nelliel το αρθρο που παρεθεσα ειναι σημαντικος λογος για να μη κανουμε ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος Scandal chester20080 ggl Mt73 kauphy fmarulezkd DeWiN spring day Unboxholics Wonderkid eukleidhs1821 Αλκης Κ. giannhs2001 charmander Memetchi Dora140303 globglogabgalab tslef8 Εχέμυθη fockos Ria99 Idontknoww An_uknown_world Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγούμε στον δρόμο να σεβαστούμε παραπάνω τον ποδηλάτη και τον πεζό!!! Click για ανάπτυξη... Τώρα κάτι μας είπες. Καταλαβαίνουν οι τυρόβλαχοι της επαρχίας απο σεβασμό;!(υπάρχουν αρκετές εξαιρέσεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maro92 Νεοφερμένο μέλος Η Maro92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 14:30 Η Maro92 έγραψε: #254 17-06-14 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Mitroglou: Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου. Η Αθήνα έχει περιοχές που βολεύει να το χρησιμοποιείς, και παράλληλα άλλες που δεν πρέπει καν να το σκεφτεσαι. Πάντως και εγώ στις διακοπές, ειδικά όταν είμαι στο χωριό, το λιώνω! Βοηθάει να καταλάβεις πως είσαι σε περίοδο χαλάρωσης :Ρ Click για ανάπτυξη... Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:13 Η Mάιρα έγραψε: #255 01-03-15 17:13 Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:30 Ο Dias έγραψε: #256 01-03-15 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα! Το ποδήλατο είναι μια από τις μεγάλες μου παλιές αγάπες που (δυστυχώς) εδώ και χρόνια έχω εγκαταλείψει. Κάποτε του είχα εξομολογηθεί τον έρωτά μου, ΕΔΩ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2313925&postcount=1 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι θα τους καταλάμβαναν οι ταξιτζήδες. Όσο για το σεβασμός προς τους ποδηλάτες, γ______ τα. Αρχική Δημοσίευση από Maro92: Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Click για ανάπτυξη... Για όλα υπάρχουν λύσεις: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 23:09 Ο Kozi έγραψε: #257 01-03-15 23:09 το ποδηλατο πιστευω πως ειναι η καλυτερη γυμναστικη και ενα γρηγορο μεσο μετακινησης ,αλλα στην ελλαδα οι οδηγοι δεν προσεχουν καν τα ποδηλατα,οι ποδηλατοδρομοι ειναι γεματοι παρκαρισμενοι αυτοκινητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:13 Ο Guest 856924: #258 18-12-15 22:13 που να κανεις ποδηλατο μετα απο αυτα..https://www.newsbeast.gr/health/arthro/198456/h-sela-vlaptei-to-krevati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:31 Η Nelliel έγραψε: #259 18-12-15 23:31 Λατρευω τα ποδηλατα και σκεφτομαι να αγορασω ενα συντομα να κανω βολτες στον ισιο δρομο. Παλαιοτερα το mountain biking ηταν απο τις αγαπημενες μου δραστηριοτητες, αλλα ειχα ενα πολυ σοβαρο ατυχημα και εφαγα τα μουτρα μου και απο τοτε το σταματησα. Ποδηλατο μονο σε ποδηλατοδρομους στρωμενους με ασφαλτο και παντα με κρανος. Προσοχη παντως με τα ποδηλατα. Απο εκει που δεν το περιμενεις μπορεις να παθεις μεγαλη ζημια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:17 Ο Guest 856924: #260 19-12-15 01:17 nelliel το αρθρο που παρεθεσα ειναι σημαντικος λογος για να μη κανουμε ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος Scandal chester20080 ggl Mt73 kauphy fmarulezkd DeWiN spring day Unboxholics Wonderkid eukleidhs1821 Αλκης Κ. giannhs2001 charmander Memetchi Dora140303 globglogabgalab tslef8 Εχέμυθη fockos Ria99 Idontknoww An_uknown_world Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mitroglou: Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου. Η Αθήνα έχει περιοχές που βολεύει να το χρησιμοποιείς, και παράλληλα άλλες που δεν πρέπει καν να το σκεφτεσαι. Πάντως και εγώ στις διακοπές, ειδικά όταν είμαι στο χωριό, το λιώνω! Βοηθάει να καταλάβεις πως είσαι σε περίοδο χαλάρωσης :Ρ Click για ανάπτυξη... Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 17:13 Η Mάιρα έγραψε: #255 01-03-15 17:13 Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:30 Ο Dias έγραψε: #256 01-03-15 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα! Το ποδήλατο είναι μια από τις μεγάλες μου παλιές αγάπες που (δυστυχώς) εδώ και χρόνια έχω εγκαταλείψει. Κάποτε του είχα εξομολογηθεί τον έρωτά μου, ΕΔΩ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2313925&postcount=1 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι θα τους καταλάμβαναν οι ταξιτζήδες. Όσο για το σεβασμός προς τους ποδηλάτες, γ______ τα. Αρχική Δημοσίευση από Maro92: Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Click για ανάπτυξη... Για όλα υπάρχουν λύσεις: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 23:09 Ο Kozi έγραψε: #257 01-03-15 23:09 το ποδηλατο πιστευω πως ειναι η καλυτερη γυμναστικη και ενα γρηγορο μεσο μετακινησης ,αλλα στην ελλαδα οι οδηγοι δεν προσεχουν καν τα ποδηλατα,οι ποδηλατοδρομοι ειναι γεματοι παρκαρισμενοι αυτοκινητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:13 Ο Guest 856924: #258 18-12-15 22:13 που να κανεις ποδηλατο μετα απο αυτα..https://www.newsbeast.gr/health/arthro/198456/h-sela-vlaptei-to-krevati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:31 Η Nelliel έγραψε: #259 18-12-15 23:31 Λατρευω τα ποδηλατα και σκεφτομαι να αγορασω ενα συντομα να κανω βολτες στον ισιο δρομο. Παλαιοτερα το mountain biking ηταν απο τις αγαπημενες μου δραστηριοτητες, αλλα ειχα ενα πολυ σοβαρο ατυχημα και εφαγα τα μουτρα μου και απο τοτε το σταματησα. Ποδηλατο μονο σε ποδηλατοδρομους στρωμενους με ασφαλτο και παντα με κρανος. Προσοχη παντως με τα ποδηλατα. Απο εκει που δεν το περιμενεις μπορεις να παθεις μεγαλη ζημια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:17 Ο Guest 856924: #260 19-12-15 01:17 nelliel το αρθρο που παρεθεσα ειναι σημαντικος λογος για να μη κανουμε ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος Scandal chester20080 ggl Mt73 kauphy fmarulezkd DeWiN spring day Unboxholics Wonderkid eukleidhs1821 Αλκης Κ. giannhs2001 charmander Memetchi Dora140303 globglogabgalab tslef8 Εχέμυθη fockos Ria99 Idontknoww An_uknown_world Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 20:30 Ο Dias έγραψε: #256 01-03-15 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα! Το ποδήλατο είναι μια από τις μεγάλες μου παλιές αγάπες που (δυστυχώς) εδώ και χρόνια έχω εγκαταλείψει. Κάποτε του είχα εξομολογηθεί τον έρωτά μου, ΕΔΩ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2313925&postcount=1 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι θα τους καταλάμβαναν οι ταξιτζήδες. Όσο για το σεβασμός προς τους ποδηλάτες, γ______ τα. Αρχική Δημοσίευση από Maro92: Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Click για ανάπτυξη... Για όλα υπάρχουν λύσεις: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 23:09 Ο Kozi έγραψε: #257 01-03-15 23:09 το ποδηλατο πιστευω πως ειναι η καλυτερη γυμναστικη και ενα γρηγορο μεσο μετακινησης ,αλλα στην ελλαδα οι οδηγοι δεν προσεχουν καν τα ποδηλατα,οι ποδηλατοδρομοι ειναι γεματοι παρκαρισμενοι αυτοκινητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:13 Ο Guest 856924: #258 18-12-15 22:13 που να κανεις ποδηλατο μετα απο αυτα..https://www.newsbeast.gr/health/arthro/198456/h-sela-vlaptei-to-krevati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:31 Η Nelliel έγραψε: #259 18-12-15 23:31 Λατρευω τα ποδηλατα και σκεφτομαι να αγορασω ενα συντομα να κανω βολτες στον ισιο δρομο. Παλαιοτερα το mountain biking ηταν απο τις αγαπημενες μου δραστηριοτητες, αλλα ειχα ενα πολυ σοβαρο ατυχημα και εφαγα τα μουτρα μου και απο τοτε το σταματησα. Ποδηλατο μονο σε ποδηλατοδρομους στρωμενους με ασφαλτο και παντα με κρανος. Προσοχη παντως με τα ποδηλατα. Απο εκει που δεν το περιμενεις μπορεις να παθεις μεγαλη ζημια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:17 Ο Guest 856924: #260 19-12-15 01:17 nelliel το αρθρο που παρεθεσα ειναι σημαντικος λογος για να μη κανουμε ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος Scandal chester20080 ggl Mt73 kauphy fmarulezkd DeWiN spring day Unboxholics Wonderkid eukleidhs1821 Αλκης Κ. giannhs2001 charmander Memetchi Dora140303 globglogabgalab tslef8 Εχέμυθη fockos Ria99 Idontknoww An_uknown_world Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mάιρα: Μερικές φορές πήγαινα με το ποδήλατο στην παραλία, είναι ωραία η αίσθηση αυτή. Κάνεις την βόλτα σου και δεν σε νοιάζει τίποτα, απλώς ηρεμείς και για λίγο είσαι ξέγνοιαστος. Εχω καιρό να πάω, τώρα που φτιάχνει και ο καιρός όμως θα το βάλω στην do list μου. Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες τώρα! Το ποδήλατο είναι μια από τις μεγάλες μου παλιές αγάπες που (δυστυχώς) εδώ και χρόνια έχω εγκαταλείψει. Κάποτε του είχα εξομολογηθεί τον έρωτά μου, ΕΔΩ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2313925&postcount=1 Αρχική Δημοσίευση από flash1997: Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι και υπήρχε σεβασμός προς τον ποδηλάτη δεν θα ήταν καλύτερα? Click για ανάπτυξη... Αν υπήρχαν ποδηλατόδρομοι θα τους καταλάμβαναν οι ταξιτζήδες. Όσο για το σεβασμός προς τους ποδηλάτες, γ______ τα. Αρχική Δημοσίευση από Maro92: Βέβαια όσο ωραίο και να είναι το ποδήλατο έχει το πρόβλημα ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις πολλά πράγματα! Click για ανάπτυξη... Για όλα υπάρχουν λύσεις: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2015 στις 23:09 Ο Kozi έγραψε: #257 01-03-15 23:09 το ποδηλατο πιστευω πως ειναι η καλυτερη γυμναστικη και ενα γρηγορο μεσο μετακινησης ,αλλα στην ελλαδα οι οδηγοι δεν προσεχουν καν τα ποδηλατα,οι ποδηλατοδρομοι ειναι γεματοι παρκαρισμενοι αυτοκινητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:13 Ο Guest 856924: #258 18-12-15 22:13 που να κανεις ποδηλατο μετα απο αυτα..https://www.newsbeast.gr/health/arthro/198456/h-sela-vlaptei-to-krevati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:31 Η Nelliel έγραψε: #259 18-12-15 23:31 Λατρευω τα ποδηλατα και σκεφτομαι να αγορασω ενα συντομα να κανω βολτες στον ισιο δρομο. Παλαιοτερα το mountain biking ηταν απο τις αγαπημενες μου δραστηριοτητες, αλλα ειχα ενα πολυ σοβαρο ατυχημα και εφαγα τα μουτρα μου και απο τοτε το σταματησα. Ποδηλατο μονο σε ποδηλατοδρομους στρωμενους με ασφαλτο και παντα με κρανος. Προσοχη παντως με τα ποδηλατα. Απο εκει που δεν το περιμενεις μπορεις να παθεις μεγαλη ζημια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:17 Ο Guest 856924: #260 19-12-15 01:17 nelliel το αρθρο που παρεθεσα ειναι σημαντικος λογος για να μη κανουμε ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος Scandal chester20080 ggl Mt73 kauphy fmarulezkd DeWiN spring day Unboxholics Wonderkid eukleidhs1821 Αλκης Κ. giannhs2001 charmander Memetchi Dora140303 globglogabgalab tslef8 Εχέμυθη fockos Ria99 Idontknoww An_uknown_world Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το ποδηλατο πιστευω πως ειναι η καλυτερη γυμναστικη και ενα γρηγορο μεσο μετακινησης ,αλλα στην ελλαδα οι οδηγοι δεν προσεχουν καν τα ποδηλατα,οι ποδηλατοδρομοι ειναι γεματοι παρκαρισμενοι αυτοκινητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 22:13 Ο Guest 856924: #258 18-12-15 22:13 που να κανεις ποδηλατο μετα απο αυτα..https://www.newsbeast.gr/health/arthro/198456/h-sela-vlaptei-to-krevati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:31 Η Nelliel έγραψε: #259 18-12-15 23:31 Λατρευω τα ποδηλατα και σκεφτομαι να αγορασω ενα συντομα να κανω βολτες στον ισιο δρομο. Παλαιοτερα το mountain biking ηταν απο τις αγαπημενες μου δραστηριοτητες, αλλα ειχα ενα πολυ σοβαρο ατυχημα και εφαγα τα μουτρα μου και απο τοτε το σταματησα. Ποδηλατο μονο σε ποδηλατοδρομους στρωμενους με ασφαλτο και παντα με κρανος. Προσοχη παντως με τα ποδηλατα. Απο εκει που δεν το περιμενεις μπορεις να παθεις μεγαλη ζημια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:17 Ο Guest 856924: #260 19-12-15 01:17 nelliel το αρθρο που παρεθεσα ειναι σημαντικος λογος για να μη κανουμε ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος Scandal chester20080 ggl Mt73 kauphy fmarulezkd DeWiN spring day Unboxholics Wonderkid eukleidhs1821 Αλκης Κ. giannhs2001 charmander Memetchi Dora140303 globglogabgalab tslef8 Εχέμυθη fockos Ria99 Idontknoww An_uknown_world Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
που να κανεις ποδηλατο μετα απο αυτα..https://www.newsbeast.gr/health/arthro/198456/h-sela-vlaptei-to-krevati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 23:31 Η Nelliel έγραψε: #259 18-12-15 23:31 Λατρευω τα ποδηλατα και σκεφτομαι να αγορασω ενα συντομα να κανω βολτες στον ισιο δρομο. Παλαιοτερα το mountain biking ηταν απο τις αγαπημενες μου δραστηριοτητες, αλλα ειχα ενα πολυ σοβαρο ατυχημα και εφαγα τα μουτρα μου και απο τοτε το σταματησα. Ποδηλατο μονο σε ποδηλατοδρομους στρωμενους με ασφαλτο και παντα με κρανος. Προσοχη παντως με τα ποδηλατα. Απο εκει που δεν το περιμενεις μπορεις να παθεις μεγαλη ζημια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:17 Ο Guest 856924: #260 19-12-15 01:17 nelliel το αρθρο που παρεθεσα ειναι σημαντικος λογος για να μη κανουμε ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Λατρευω τα ποδηλατα και σκεφτομαι να αγορασω ενα συντομα να κανω βολτες στον ισιο δρομο. Παλαιοτερα το mountain biking ηταν απο τις αγαπημενες μου δραστηριοτητες, αλλα ειχα ενα πολυ σοβαρο ατυχημα και εφαγα τα μουτρα μου και απο τοτε το σταματησα. Ποδηλατο μονο σε ποδηλατοδρομους στρωμενους με ασφαλτο και παντα με κρανος. Προσοχη παντως με τα ποδηλατα. Απο εκει που δεν το περιμενεις μπορεις να παθεις μεγαλη ζημια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 856924 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:17 Ο Guest 856924: #260 19-12-15 01:17 nelliel το αρθρο που παρεθεσα ειναι σημαντικος λογος για να μη κανουμε ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nelliel το αρθρο που παρεθεσα ειναι σημαντικος λογος για να μη κανουμε ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.