Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.828 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 22:48 Ο Dias έγραψε: #41 16-04-11 22:48 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ναι, γι' αυτό όταν είστε με μια κοπέλα ανοίγετε τόπικ ζητώντας συμβουλές για το τι να πείτε με τη κοπέλα σας. Click για ανάπτυξη... Μόνο που οι συμβουλές που δίνουν οι κοπέλες σε τέτοιες περιπτώσεις, συνήθως είναι για τα μπάζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:01 Η pop corn έγραψε: #42 16-04-11 23:01 Πω θυμήθηκα τα σχολικά μου χρόνια τώρα. Είχα που λέτε κάτι αγόρια στο σχολείο, ό,τι κουτσομπολιό ήθελα να μάθω σ' αυτούς πήγαινα. Σαν την παπαδιά από το "καφέ της Χαράς" ένα πράμα, ήξεραν τα πάντα. Αφήστε έναν γείτονα που μένει πάνω απ' το σπίτι μου. Την τελευταία φορά που δεν φρόντισα να μην τον συναντήσω, βρέθηκα να τρέχω να προλάβω το κουδούνι του σχολείου για να μην χάσω τις εξετάσεις, πέρσυ τον Μάιο. Αφήστε τους διάφορους "κοινωνικούς σχολιαστές" στα πανεπιστήμια, στα σχολεία ή άλλου... αφήστε σας λέω, αφήστε... Κατά τ' άλλα μόνο οι γυναίκες κουτσομπολεύουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:07 Η prinCess.: #43 16-04-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μόνο που οι συμβουλές που δίνουν οι κοπέλες σε τέτοιες περιπτώσεις, συνήθως είναι για τα μπάζα. Click για ανάπτυξη... Να μη ζητάτε τότε, να γίνετε κι εσείς χαζοβιόλες να' χετε να λέτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Απριλίου 2011 στις 23:09 Ο Guest 515609: #44 16-04-11 23:09 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ναι, γι' αυτό όταν είστε με μια κοπέλα ανοίγετε τόπικ ζητώντας συμβουλές για το τι να πείτε με τη κοπέλα σας. Τόσο λιγομίλητοι. Click για ανάπτυξη... Αυτο γινετε γιατι οι γυναικες σε μια σχεση τον αντρα τον περνανε απο κοσκινο,οτ και να κανει κρινετε,ενω ο αντρας δεν νοιαζετε για τετοια πραγματα Επισης σε μια σχεση,στο αρχικο σταδιο,η καφριλα για τον αντρα δεν επιτρεπετε αλλα τα χαχαρισματα και τα νιαουρισματα θεωρουνται δεδομενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:15 Η pop corn έγραψε: #45 16-04-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτο γινετε γιατι οι γυναικες σε μια σχεση τον αντρα τον περνανε απο κοσκινο,οτ και να κανει κρινετε,ενω ο αντρας δεν νοιαζετε για τετοια πραγματα Click για ανάπτυξη... Φαίνεται ότι δεν έχεις μπει στο topic "[Αγόρια]: Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:18 Η Πουπουλίνα: #46 16-04-11 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτο γινετε γιατι οι γυναικες σε μια σχεση τον αντρα τον περνανε απο κοσκινο,οτ και να κανει κρινετε,ενω ο αντρας δεν νοιαζετε για τετοια πραγματα Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Μηχανή παραγωγής υψηλών βαθμών αλλά μηδαμινής γνώσης. Και σίγουρα μηδαμινής κριτικής σκέψης. Και αυτό φαίνεται από το ότι οι περισσότερες γυναίκες, εξερχόμενες από το πανεπιστήμιο, αναπαράγουν αυτούσια την κυρίαρχη ιδεολογική άποψη κάποιων «φωστήρων» χωρίς να μπαίνουν καν στη διαδικασία να κάνουν την παραμικρή κριτική σε αυτήν. Γιατί έχουν μάθει μόνο ένα πράγμα: Να παπαγαλίζουν καλά... Click για ανάπτυξη... . Click για ανάπτυξη... Τελικα..για πειτε μου βρε παιδια...κρινουμε..ή δεν κρινουμε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:22 Ο Roben twn Xazwn: #47 16-04-11 23:22 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Τελικα..για πειτε μου βρε παιδια...κρινουμε..ή δεν κρινουμε;; Click για ανάπτυξη... μην κρίνεις για να μην κριθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυκτικός και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:23 Ο eco-warrior: #48 16-04-11 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Καταρχην σε καταλαβαινω απολυτα. Κατα δευτερον αυτο ισχυει γενικα για τις γυναικες και οχι για τις φοιτητριες της Νομικης μονο. Ολες οι γυναικες ειναι λιγο ουυυυ ααα χααχχααχαχ ιχχιχιχιχι και να πεφτει το κουτσομπολιο συννεφο Click για ανάπτυξη... Να δεις πως πέφτει το κουτσομπολιό από την πλευρά των αντρών... Οι αντρες οπως και το κανουμε ειναι πιο λιγομιλιτοι.Λενε λιγα και καλα.Προτιμανε ο αλλος να τους καταλαβαινει χωρις να μιλανε.Το ειδος της πλακας που κανουν οι αντρες (καφριλες) ειναι διαφορετικο απο αυτο των γυναικων (αυτο που περιγραφεις πιο πανω) Click για ανάπτυξη... Τί είναι οι άνδρες;; Τί λένε οι άνδρες; Τί είδος πλάκας κάνουν οι άνδρες; Αυτα εχω παρατηρησει εγω.Μπορει και να ειμαι λαθος αλλα αυτην την εντυπωση εχω σχηματισει.Τωρα αναλογα ο καθενας τι προτιμαει.Εγω βαριεμε αφορητα (βαραω πρεζες απο την βαρεμαρα) οταν στην παρεα μας ειναι και κοπελες. Μου την σπαει αυτος ο τροπος που συμπεριφερονται και το βρισκω εντελως βαρετο.booooooooooring Click για ανάπτυξη... Ναι ναι σ' αυτό θα συμφωνήσω! Οι κοπέλες είναι πολύ βαρετές και ειδικά ο τρόπος που συμπεριφέρονται είναι άθλιος. Αντιθέτως, οι αντρες είναι εξαιρετικά διασκεδαστικοί, έχουν άποψη για όλα και μπορούν να κάνουν κοινωνικοοικονομικοπολιτικοπεριβαλλοντικοφιλοσοφικές αναλύσεις... απαύγασμα μακροχρόνιου πασαλείμματος. Από πλευράς συμπεριφοράς: Ένας μάγκας (σουπερ-φοιτητής σε σούπερ-πανεπιστήμιο) αποφεύγει τον παλιό του συμμαθητή επειδή ο τελευταίος εισήχθη σε ΤΕΙ (μακριά από μας). Απίστευτο; Κι όμως αληθινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:28 Η prinCess.: #49 16-04-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτο γινετε γιατι οι γυναικες σε μια σχεση τον αντρα τον περνανε απο κοσκινο,οτ και να κανει κρινετε,ενω ο αντρας δεν νοιαζετε για τετοια πραγματα Επισης σε μια σχεση,στο αρχικο σταδιο,η καφριλα για τον αντρα δεν επιτρεπετε αλλα τα χαχαρισματα και τα νιαουρισματα θεωρουνται δεδομενα Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, εμείς οι σκύλες, οι υποκρίτριες,οι χαχανούλες, οι χαζοβιόλες που δεν έχουμε ούτε ιερό ούτε όσιο. εμείς τα κάνουμε όλα, και τουαλέτα να θέλετε θα ρωτάτε πρώτα. Ομγ, αν δε σ' αρέσουν αυτά σε μια κοπέλα γιατι να είσαι μαζί της; Για μόστρα; Πας σε άλλη που δεν νιαουρίζει. -.- Κι αν δεν έχεις τίποτα να πεις μαζί της σημαίνει ότι δεν υπάρχει χημεία, οπότε άντε γεια. Βασικά είμαστε οφφ (αν και δεν έχω καταλάβει και ποιο είναι το τοπικ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:33 Ο Άγγελος έγραψε: #50 16-04-11 23:33 Ομγ, αν δε σ' αρέσουν αυτά σε μια κοπέλα γιατι να είσαι μαζί της; Για μόστρα; Click για ανάπτυξη... γλαστρα για ποτισμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2011 στις 01:07 Ο Guest 515609: #51 17-04-11 01:07 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Τελικα..για πειτε μου βρε παιδια...κρινουμε..ή δεν κρινουμε;; Click για ανάπτυξη... Μα σαφως και κρινετε. Κρινετε τι ρουχα φοραει,τι παπουτσια φοραει,τι μαλλι εχει Κρινετε ποσο αγχωμενος ειναι,ποσο ανετος ειναι. Σας εχει πνιξει η κριτικη ικανοτητα. Υ.Σ.Σαφως και υπαρχουν μαλακες αντρες.Απλα η πλειοψηφια λεω τι δειχνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 03:08 Η pop corn έγραψε: #52 17-04-11 03:08 Και επαναλαμβάνω: Είναι οφθαλμοφανές ότι δεν έχεις διαβάσει το topic "[Αγόρια]:Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" Θα σου συνιστούσα να ρίξεις μια ματιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:22 Ο epote έγραψε: #53 17-04-11 21:22 "[Αγόρια]:Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" Click για ανάπτυξη... ιδου: και ναι ειναι τοσο απλο. και ναι ισχυει για ολους. και ναι οταν λεμε αλλες παπαριες δεν τις λεμε μεταξυ μας, τις λεμε σε γυναικες με τα ανωθι χαρακτηριστικα που θελουμε να ριξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:41 Ο parafernalia: #54 17-04-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από epote: ιδου: Click για ανάπτυξη... Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:43 Η prinCess.: #55 17-04-11 21:43 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 22:09 Η Madrugada*: #56 17-04-11 22:09 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υγ. Βέβαια ποτέ μα ποτέ, για κανέναν απολύτως λόγο, μην πάτε για καφέ με παρέα κοριτσιών φιλοσοφικής(γενικά θεωρητικής σχολής) αν δεν έχετε παρόμοιο μυαλό, ή κάποιο άλλο άτομο για στήριγμα... Χαχανητά, αρχαία, ρούχα και πάρτυ ΔΑΠ μαζί για 2 ώρες δεν παλεύονται με τίποτα αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Το ήξερα ότι σπάστηκες που εμφανίστηκα χωρίς να το ξέρεις στο τελευταίο meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 17-04-11 23:22 Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... οχι,, στους βρυκολακες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η rosa azul: #58 18-04-11 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Click για ανάπτυξη... και μενα ......ανδρικα και γυναικεια...και ουτε γω ειμαι λεσβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:01 Ο epote έγραψε: #59 18-04-11 02:01 Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Click για ανάπτυξη... στους ψευτες βασικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 09:33 Η Resident Evil: #60 18-04-11 09:33 Αρχική Δημοσίευση από epote: στους ψευτες βασικα... Click για ανάπτυξη... πας μη epote ..ψεύτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim michaela888 Sotiris 12 Searching touvlo giorgos5002 giannhs2001 SlimShady Advocatus diaboli Paragontas7000 Scandal Κλημεντίνη Joji redpointer Unboxholics Entropy24 Memetchi Drscientist Kate1914 Wonderkid thenutritionist GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous charmander Ωρορα taketrance rafaela11 Ilikntas tsiobieman Ilma aggelosst9 back2967 many of Filip Libertus bibliofagos aris65 fourkaki ROM32 Debugging_Daemon iew johnsala camil Natsuko kalhkardia Fernando_A lugar Eliza pagratios2 nicole1982 Cookie_Monster Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ναι, γι' αυτό όταν είστε με μια κοπέλα ανοίγετε τόπικ ζητώντας συμβουλές για το τι να πείτε με τη κοπέλα σας. Click για ανάπτυξη... Μόνο που οι συμβουλές που δίνουν οι κοπέλες σε τέτοιες περιπτώσεις, συνήθως είναι για τα μπάζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:01 Η pop corn έγραψε: #42 16-04-11 23:01 Πω θυμήθηκα τα σχολικά μου χρόνια τώρα. Είχα που λέτε κάτι αγόρια στο σχολείο, ό,τι κουτσομπολιό ήθελα να μάθω σ' αυτούς πήγαινα. Σαν την παπαδιά από το "καφέ της Χαράς" ένα πράμα, ήξεραν τα πάντα. Αφήστε έναν γείτονα που μένει πάνω απ' το σπίτι μου. Την τελευταία φορά που δεν φρόντισα να μην τον συναντήσω, βρέθηκα να τρέχω να προλάβω το κουδούνι του σχολείου για να μην χάσω τις εξετάσεις, πέρσυ τον Μάιο. Αφήστε τους διάφορους "κοινωνικούς σχολιαστές" στα πανεπιστήμια, στα σχολεία ή άλλου... αφήστε σας λέω, αφήστε... Κατά τ' άλλα μόνο οι γυναίκες κουτσομπολεύουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:07 Η prinCess.: #43 16-04-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μόνο που οι συμβουλές που δίνουν οι κοπέλες σε τέτοιες περιπτώσεις, συνήθως είναι για τα μπάζα. Click για ανάπτυξη... Να μη ζητάτε τότε, να γίνετε κι εσείς χαζοβιόλες να' χετε να λέτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Απριλίου 2011 στις 23:09 Ο Guest 515609: #44 16-04-11 23:09 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ναι, γι' αυτό όταν είστε με μια κοπέλα ανοίγετε τόπικ ζητώντας συμβουλές για το τι να πείτε με τη κοπέλα σας. Τόσο λιγομίλητοι. Click για ανάπτυξη... Αυτο γινετε γιατι οι γυναικες σε μια σχεση τον αντρα τον περνανε απο κοσκινο,οτ και να κανει κρινετε,ενω ο αντρας δεν νοιαζετε για τετοια πραγματα Επισης σε μια σχεση,στο αρχικο σταδιο,η καφριλα για τον αντρα δεν επιτρεπετε αλλα τα χαχαρισματα και τα νιαουρισματα θεωρουνται δεδομενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:15 Η pop corn έγραψε: #45 16-04-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτο γινετε γιατι οι γυναικες σε μια σχεση τον αντρα τον περνανε απο κοσκινο,οτ και να κανει κρινετε,ενω ο αντρας δεν νοιαζετε για τετοια πραγματα Click για ανάπτυξη... Φαίνεται ότι δεν έχεις μπει στο topic "[Αγόρια]: Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:18 Η Πουπουλίνα: #46 16-04-11 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτο γινετε γιατι οι γυναικες σε μια σχεση τον αντρα τον περνανε απο κοσκινο,οτ και να κανει κρινετε,ενω ο αντρας δεν νοιαζετε για τετοια πραγματα Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Μηχανή παραγωγής υψηλών βαθμών αλλά μηδαμινής γνώσης. Και σίγουρα μηδαμινής κριτικής σκέψης. Και αυτό φαίνεται από το ότι οι περισσότερες γυναίκες, εξερχόμενες από το πανεπιστήμιο, αναπαράγουν αυτούσια την κυρίαρχη ιδεολογική άποψη κάποιων «φωστήρων» χωρίς να μπαίνουν καν στη διαδικασία να κάνουν την παραμικρή κριτική σε αυτήν. Γιατί έχουν μάθει μόνο ένα πράγμα: Να παπαγαλίζουν καλά... Click για ανάπτυξη... . Click για ανάπτυξη... Τελικα..για πειτε μου βρε παιδια...κρινουμε..ή δεν κρινουμε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:22 Ο Roben twn Xazwn: #47 16-04-11 23:22 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Τελικα..για πειτε μου βρε παιδια...κρινουμε..ή δεν κρινουμε;; Click για ανάπτυξη... μην κρίνεις για να μην κριθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυκτικός και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:23 Ο eco-warrior: #48 16-04-11 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Καταρχην σε καταλαβαινω απολυτα. Κατα δευτερον αυτο ισχυει γενικα για τις γυναικες και οχι για τις φοιτητριες της Νομικης μονο. Ολες οι γυναικες ειναι λιγο ουυυυ ααα χααχχααχαχ ιχχιχιχιχι και να πεφτει το κουτσομπολιο συννεφο Click για ανάπτυξη... Να δεις πως πέφτει το κουτσομπολιό από την πλευρά των αντρών... Οι αντρες οπως και το κανουμε ειναι πιο λιγομιλιτοι.Λενε λιγα και καλα.Προτιμανε ο αλλος να τους καταλαβαινει χωρις να μιλανε.Το ειδος της πλακας που κανουν οι αντρες (καφριλες) ειναι διαφορετικο απο αυτο των γυναικων (αυτο που περιγραφεις πιο πανω) Click για ανάπτυξη... Τί είναι οι άνδρες;; Τί λένε οι άνδρες; Τί είδος πλάκας κάνουν οι άνδρες; Αυτα εχω παρατηρησει εγω.Μπορει και να ειμαι λαθος αλλα αυτην την εντυπωση εχω σχηματισει.Τωρα αναλογα ο καθενας τι προτιμαει.Εγω βαριεμε αφορητα (βαραω πρεζες απο την βαρεμαρα) οταν στην παρεα μας ειναι και κοπελες. Μου την σπαει αυτος ο τροπος που συμπεριφερονται και το βρισκω εντελως βαρετο.booooooooooring Click για ανάπτυξη... Ναι ναι σ' αυτό θα συμφωνήσω! Οι κοπέλες είναι πολύ βαρετές και ειδικά ο τρόπος που συμπεριφέρονται είναι άθλιος. Αντιθέτως, οι αντρες είναι εξαιρετικά διασκεδαστικοί, έχουν άποψη για όλα και μπορούν να κάνουν κοινωνικοοικονομικοπολιτικοπεριβαλλοντικοφιλοσοφικές αναλύσεις... απαύγασμα μακροχρόνιου πασαλείμματος. Από πλευράς συμπεριφοράς: Ένας μάγκας (σουπερ-φοιτητής σε σούπερ-πανεπιστήμιο) αποφεύγει τον παλιό του συμμαθητή επειδή ο τελευταίος εισήχθη σε ΤΕΙ (μακριά από μας). Απίστευτο; Κι όμως αληθινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:28 Η prinCess.: #49 16-04-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτο γινετε γιατι οι γυναικες σε μια σχεση τον αντρα τον περνανε απο κοσκινο,οτ και να κανει κρινετε,ενω ο αντρας δεν νοιαζετε για τετοια πραγματα Επισης σε μια σχεση,στο αρχικο σταδιο,η καφριλα για τον αντρα δεν επιτρεπετε αλλα τα χαχαρισματα και τα νιαουρισματα θεωρουνται δεδομενα Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, εμείς οι σκύλες, οι υποκρίτριες,οι χαχανούλες, οι χαζοβιόλες που δεν έχουμε ούτε ιερό ούτε όσιο. εμείς τα κάνουμε όλα, και τουαλέτα να θέλετε θα ρωτάτε πρώτα. Ομγ, αν δε σ' αρέσουν αυτά σε μια κοπέλα γιατι να είσαι μαζί της; Για μόστρα; Πας σε άλλη που δεν νιαουρίζει. -.- Κι αν δεν έχεις τίποτα να πεις μαζί της σημαίνει ότι δεν υπάρχει χημεία, οπότε άντε γεια. Βασικά είμαστε οφφ (αν και δεν έχω καταλάβει και ποιο είναι το τοπικ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:33 Ο Άγγελος έγραψε: #50 16-04-11 23:33 Ομγ, αν δε σ' αρέσουν αυτά σε μια κοπέλα γιατι να είσαι μαζί της; Για μόστρα; Click για ανάπτυξη... γλαστρα για ποτισμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2011 στις 01:07 Ο Guest 515609: #51 17-04-11 01:07 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Τελικα..για πειτε μου βρε παιδια...κρινουμε..ή δεν κρινουμε;; Click για ανάπτυξη... Μα σαφως και κρινετε. Κρινετε τι ρουχα φοραει,τι παπουτσια φοραει,τι μαλλι εχει Κρινετε ποσο αγχωμενος ειναι,ποσο ανετος ειναι. Σας εχει πνιξει η κριτικη ικανοτητα. Υ.Σ.Σαφως και υπαρχουν μαλακες αντρες.Απλα η πλειοψηφια λεω τι δειχνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 03:08 Η pop corn έγραψε: #52 17-04-11 03:08 Και επαναλαμβάνω: Είναι οφθαλμοφανές ότι δεν έχεις διαβάσει το topic "[Αγόρια]:Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" Θα σου συνιστούσα να ρίξεις μια ματιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:22 Ο epote έγραψε: #53 17-04-11 21:22 "[Αγόρια]:Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" Click για ανάπτυξη... ιδου: και ναι ειναι τοσο απλο. και ναι ισχυει για ολους. και ναι οταν λεμε αλλες παπαριες δεν τις λεμε μεταξυ μας, τις λεμε σε γυναικες με τα ανωθι χαρακτηριστικα που θελουμε να ριξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:41 Ο parafernalia: #54 17-04-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από epote: ιδου: Click για ανάπτυξη... Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:43 Η prinCess.: #55 17-04-11 21:43 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 22:09 Η Madrugada*: #56 17-04-11 22:09 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υγ. Βέβαια ποτέ μα ποτέ, για κανέναν απολύτως λόγο, μην πάτε για καφέ με παρέα κοριτσιών φιλοσοφικής(γενικά θεωρητικής σχολής) αν δεν έχετε παρόμοιο μυαλό, ή κάποιο άλλο άτομο για στήριγμα... Χαχανητά, αρχαία, ρούχα και πάρτυ ΔΑΠ μαζί για 2 ώρες δεν παλεύονται με τίποτα αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Το ήξερα ότι σπάστηκες που εμφανίστηκα χωρίς να το ξέρεις στο τελευταίο meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 17-04-11 23:22 Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... οχι,, στους βρυκολακες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η rosa azul: #58 18-04-11 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Click για ανάπτυξη... και μενα ......ανδρικα και γυναικεια...και ουτε γω ειμαι λεσβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:01 Ο epote έγραψε: #59 18-04-11 02:01 Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Click για ανάπτυξη... στους ψευτες βασικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 09:33 Η Resident Evil: #60 18-04-11 09:33 Αρχική Δημοσίευση από epote: στους ψευτες βασικα... Click για ανάπτυξη... πας μη epote ..ψεύτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim michaela888 Sotiris 12 Searching touvlo giorgos5002 giannhs2001 SlimShady Advocatus diaboli Paragontas7000 Scandal Κλημεντίνη Joji redpointer Unboxholics Entropy24 Memetchi Drscientist Kate1914 Wonderkid thenutritionist GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous charmander Ωρορα taketrance rafaela11 Ilikntas tsiobieman Ilma aggelosst9 back2967 many of Filip Libertus bibliofagos aris65 fourkaki ROM32 Debugging_Daemon iew johnsala camil Natsuko kalhkardia Fernando_A lugar Eliza pagratios2 nicole1982 Cookie_Monster Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πω θυμήθηκα τα σχολικά μου χρόνια τώρα. Είχα που λέτε κάτι αγόρια στο σχολείο, ό,τι κουτσομπολιό ήθελα να μάθω σ' αυτούς πήγαινα. Σαν την παπαδιά από το "καφέ της Χαράς" ένα πράμα, ήξεραν τα πάντα. Αφήστε έναν γείτονα που μένει πάνω απ' το σπίτι μου. Την τελευταία φορά που δεν φρόντισα να μην τον συναντήσω, βρέθηκα να τρέχω να προλάβω το κουδούνι του σχολείου για να μην χάσω τις εξετάσεις, πέρσυ τον Μάιο. Αφήστε τους διάφορους "κοινωνικούς σχολιαστές" στα πανεπιστήμια, στα σχολεία ή άλλου... αφήστε σας λέω, αφήστε... Κατά τ' άλλα μόνο οι γυναίκες κουτσομπολεύουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:07 Η prinCess.: #43 16-04-11 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μόνο που οι συμβουλές που δίνουν οι κοπέλες σε τέτοιες περιπτώσεις, συνήθως είναι για τα μπάζα. Click για ανάπτυξη... Να μη ζητάτε τότε, να γίνετε κι εσείς χαζοβιόλες να' χετε να λέτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Απριλίου 2011 στις 23:09 Ο Guest 515609: #44 16-04-11 23:09 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ναι, γι' αυτό όταν είστε με μια κοπέλα ανοίγετε τόπικ ζητώντας συμβουλές για το τι να πείτε με τη κοπέλα σας. Τόσο λιγομίλητοι. Click για ανάπτυξη... Αυτο γινετε γιατι οι γυναικες σε μια σχεση τον αντρα τον περνανε απο κοσκινο,οτ και να κανει κρινετε,ενω ο αντρας δεν νοιαζετε για τετοια πραγματα Επισης σε μια σχεση,στο αρχικο σταδιο,η καφριλα για τον αντρα δεν επιτρεπετε αλλα τα χαχαρισματα και τα νιαουρισματα θεωρουνται δεδομενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:15 Η pop corn έγραψε: #45 16-04-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτο γινετε γιατι οι γυναικες σε μια σχεση τον αντρα τον περνανε απο κοσκινο,οτ και να κανει κρινετε,ενω ο αντρας δεν νοιαζετε για τετοια πραγματα Click για ανάπτυξη... Φαίνεται ότι δεν έχεις μπει στο topic "[Αγόρια]: Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:18 Η Πουπουλίνα: #46 16-04-11 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτο γινετε γιατι οι γυναικες σε μια σχεση τον αντρα τον περνανε απο κοσκινο,οτ και να κανει κρινετε,ενω ο αντρας δεν νοιαζετε για τετοια πραγματα Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Μηχανή παραγωγής υψηλών βαθμών αλλά μηδαμινής γνώσης. Και σίγουρα μηδαμινής κριτικής σκέψης. Και αυτό φαίνεται από το ότι οι περισσότερες γυναίκες, εξερχόμενες από το πανεπιστήμιο, αναπαράγουν αυτούσια την κυρίαρχη ιδεολογική άποψη κάποιων «φωστήρων» χωρίς να μπαίνουν καν στη διαδικασία να κάνουν την παραμικρή κριτική σε αυτήν. Γιατί έχουν μάθει μόνο ένα πράγμα: Να παπαγαλίζουν καλά... Click για ανάπτυξη... . Click για ανάπτυξη... Τελικα..για πειτε μου βρε παιδια...κρινουμε..ή δεν κρινουμε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:22 Ο Roben twn Xazwn: #47 16-04-11 23:22 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Τελικα..για πειτε μου βρε παιδια...κρινουμε..ή δεν κρινουμε;; Click για ανάπτυξη... μην κρίνεις για να μην κριθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυκτικός και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:23 Ο eco-warrior: #48 16-04-11 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Καταρχην σε καταλαβαινω απολυτα. Κατα δευτερον αυτο ισχυει γενικα για τις γυναικες και οχι για τις φοιτητριες της Νομικης μονο. Ολες οι γυναικες ειναι λιγο ουυυυ ααα χααχχααχαχ ιχχιχιχιχι και να πεφτει το κουτσομπολιο συννεφο Click για ανάπτυξη... Να δεις πως πέφτει το κουτσομπολιό από την πλευρά των αντρών... Οι αντρες οπως και το κανουμε ειναι πιο λιγομιλιτοι.Λενε λιγα και καλα.Προτιμανε ο αλλος να τους καταλαβαινει χωρις να μιλανε.Το ειδος της πλακας που κανουν οι αντρες (καφριλες) ειναι διαφορετικο απο αυτο των γυναικων (αυτο που περιγραφεις πιο πανω) Click για ανάπτυξη... Τί είναι οι άνδρες;; Τί λένε οι άνδρες; Τί είδος πλάκας κάνουν οι άνδρες; Αυτα εχω παρατηρησει εγω.Μπορει και να ειμαι λαθος αλλα αυτην την εντυπωση εχω σχηματισει.Τωρα αναλογα ο καθενας τι προτιμαει.Εγω βαριεμε αφορητα (βαραω πρεζες απο την βαρεμαρα) οταν στην παρεα μας ειναι και κοπελες. Μου την σπαει αυτος ο τροπος που συμπεριφερονται και το βρισκω εντελως βαρετο.booooooooooring Click για ανάπτυξη... Ναι ναι σ' αυτό θα συμφωνήσω! Οι κοπέλες είναι πολύ βαρετές και ειδικά ο τρόπος που συμπεριφέρονται είναι άθλιος. Αντιθέτως, οι αντρες είναι εξαιρετικά διασκεδαστικοί, έχουν άποψη για όλα και μπορούν να κάνουν κοινωνικοοικονομικοπολιτικοπεριβαλλοντικοφιλοσοφικές αναλύσεις... απαύγασμα μακροχρόνιου πασαλείμματος. Από πλευράς συμπεριφοράς: Ένας μάγκας (σουπερ-φοιτητής σε σούπερ-πανεπιστήμιο) αποφεύγει τον παλιό του συμμαθητή επειδή ο τελευταίος εισήχθη σε ΤΕΙ (μακριά από μας). Απίστευτο; Κι όμως αληθινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:28 Η prinCess.: #49 16-04-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτο γινετε γιατι οι γυναικες σε μια σχεση τον αντρα τον περνανε απο κοσκινο,οτ και να κανει κρινετε,ενω ο αντρας δεν νοιαζετε για τετοια πραγματα Επισης σε μια σχεση,στο αρχικο σταδιο,η καφριλα για τον αντρα δεν επιτρεπετε αλλα τα χαχαρισματα και τα νιαουρισματα θεωρουνται δεδομενα Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, εμείς οι σκύλες, οι υποκρίτριες,οι χαχανούλες, οι χαζοβιόλες που δεν έχουμε ούτε ιερό ούτε όσιο. εμείς τα κάνουμε όλα, και τουαλέτα να θέλετε θα ρωτάτε πρώτα. Ομγ, αν δε σ' αρέσουν αυτά σε μια κοπέλα γιατι να είσαι μαζί της; Για μόστρα; Πας σε άλλη που δεν νιαουρίζει. -.- Κι αν δεν έχεις τίποτα να πεις μαζί της σημαίνει ότι δεν υπάρχει χημεία, οπότε άντε γεια. Βασικά είμαστε οφφ (αν και δεν έχω καταλάβει και ποιο είναι το τοπικ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:33 Ο Άγγελος έγραψε: #50 16-04-11 23:33 Ομγ, αν δε σ' αρέσουν αυτά σε μια κοπέλα γιατι να είσαι μαζί της; Για μόστρα; Click για ανάπτυξη... γλαστρα για ποτισμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2011 στις 01:07 Ο Guest 515609: #51 17-04-11 01:07 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Τελικα..για πειτε μου βρε παιδια...κρινουμε..ή δεν κρινουμε;; Click για ανάπτυξη... Μα σαφως και κρινετε. Κρινετε τι ρουχα φοραει,τι παπουτσια φοραει,τι μαλλι εχει Κρινετε ποσο αγχωμενος ειναι,ποσο ανετος ειναι. Σας εχει πνιξει η κριτικη ικανοτητα. Υ.Σ.Σαφως και υπαρχουν μαλακες αντρες.Απλα η πλειοψηφια λεω τι δειχνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 03:08 Η pop corn έγραψε: #52 17-04-11 03:08 Και επαναλαμβάνω: Είναι οφθαλμοφανές ότι δεν έχεις διαβάσει το topic "[Αγόρια]:Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" Θα σου συνιστούσα να ρίξεις μια ματιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:22 Ο epote έγραψε: #53 17-04-11 21:22 "[Αγόρια]:Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" Click για ανάπτυξη... ιδου: και ναι ειναι τοσο απλο. και ναι ισχυει για ολους. και ναι οταν λεμε αλλες παπαριες δεν τις λεμε μεταξυ μας, τις λεμε σε γυναικες με τα ανωθι χαρακτηριστικα που θελουμε να ριξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:41 Ο parafernalia: #54 17-04-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από epote: ιδου: Click για ανάπτυξη... Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:43 Η prinCess.: #55 17-04-11 21:43 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 22:09 Η Madrugada*: #56 17-04-11 22:09 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υγ. Βέβαια ποτέ μα ποτέ, για κανέναν απολύτως λόγο, μην πάτε για καφέ με παρέα κοριτσιών φιλοσοφικής(γενικά θεωρητικής σχολής) αν δεν έχετε παρόμοιο μυαλό, ή κάποιο άλλο άτομο για στήριγμα... Χαχανητά, αρχαία, ρούχα και πάρτυ ΔΑΠ μαζί για 2 ώρες δεν παλεύονται με τίποτα αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Το ήξερα ότι σπάστηκες που εμφανίστηκα χωρίς να το ξέρεις στο τελευταίο meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 17-04-11 23:22 Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... οχι,, στους βρυκολακες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η rosa azul: #58 18-04-11 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Click για ανάπτυξη... και μενα ......ανδρικα και γυναικεια...και ουτε γω ειμαι λεσβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:01 Ο epote έγραψε: #59 18-04-11 02:01 Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Click για ανάπτυξη... στους ψευτες βασικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 09:33 Η Resident Evil: #60 18-04-11 09:33 Αρχική Δημοσίευση από epote: στους ψευτες βασικα... Click για ανάπτυξη... πας μη epote ..ψεύτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim michaela888 Sotiris 12 Searching touvlo giorgos5002 giannhs2001 SlimShady Advocatus diaboli Paragontas7000 Scandal Κλημεντίνη Joji redpointer Unboxholics Entropy24 Memetchi Drscientist Kate1914 Wonderkid thenutritionist GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous charmander Ωρορα taketrance rafaela11 Ilikntas tsiobieman Ilma aggelosst9 back2967 many of Filip Libertus bibliofagos aris65 fourkaki ROM32 Debugging_Daemon iew johnsala camil Natsuko kalhkardia Fernando_A lugar Eliza pagratios2 nicole1982 Cookie_Monster Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μόνο που οι συμβουλές που δίνουν οι κοπέλες σε τέτοιες περιπτώσεις, συνήθως είναι για τα μπάζα. Click για ανάπτυξη... Να μη ζητάτε τότε, να γίνετε κι εσείς χαζοβιόλες να' χετε να λέτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Απριλίου 2011 στις 23:09 Ο Guest 515609: #44 16-04-11 23:09 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ναι, γι' αυτό όταν είστε με μια κοπέλα ανοίγετε τόπικ ζητώντας συμβουλές για το τι να πείτε με τη κοπέλα σας. Τόσο λιγομίλητοι. Click για ανάπτυξη... Αυτο γινετε γιατι οι γυναικες σε μια σχεση τον αντρα τον περνανε απο κοσκινο,οτ και να κανει κρινετε,ενω ο αντρας δεν νοιαζετε για τετοια πραγματα Επισης σε μια σχεση,στο αρχικο σταδιο,η καφριλα για τον αντρα δεν επιτρεπετε αλλα τα χαχαρισματα και τα νιαουρισματα θεωρουνται δεδομενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:15 Η pop corn έγραψε: #45 16-04-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτο γινετε γιατι οι γυναικες σε μια σχεση τον αντρα τον περνανε απο κοσκινο,οτ και να κανει κρινετε,ενω ο αντρας δεν νοιαζετε για τετοια πραγματα Click για ανάπτυξη... Φαίνεται ότι δεν έχεις μπει στο topic "[Αγόρια]: Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:18 Η Πουπουλίνα: #46 16-04-11 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτο γινετε γιατι οι γυναικες σε μια σχεση τον αντρα τον περνανε απο κοσκινο,οτ και να κανει κρινετε,ενω ο αντρας δεν νοιαζετε για τετοια πραγματα Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Μηχανή παραγωγής υψηλών βαθμών αλλά μηδαμινής γνώσης. Και σίγουρα μηδαμινής κριτικής σκέψης. Και αυτό φαίνεται από το ότι οι περισσότερες γυναίκες, εξερχόμενες από το πανεπιστήμιο, αναπαράγουν αυτούσια την κυρίαρχη ιδεολογική άποψη κάποιων «φωστήρων» χωρίς να μπαίνουν καν στη διαδικασία να κάνουν την παραμικρή κριτική σε αυτήν. Γιατί έχουν μάθει μόνο ένα πράγμα: Να παπαγαλίζουν καλά... Click για ανάπτυξη... . Click για ανάπτυξη... Τελικα..για πειτε μου βρε παιδια...κρινουμε..ή δεν κρινουμε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:22 Ο Roben twn Xazwn: #47 16-04-11 23:22 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Τελικα..για πειτε μου βρε παιδια...κρινουμε..ή δεν κρινουμε;; Click για ανάπτυξη... μην κρίνεις για να μην κριθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυκτικός και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:23 Ο eco-warrior: #48 16-04-11 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Καταρχην σε καταλαβαινω απολυτα. Κατα δευτερον αυτο ισχυει γενικα για τις γυναικες και οχι για τις φοιτητριες της Νομικης μονο. Ολες οι γυναικες ειναι λιγο ουυυυ ααα χααχχααχαχ ιχχιχιχιχι και να πεφτει το κουτσομπολιο συννεφο Click για ανάπτυξη... Να δεις πως πέφτει το κουτσομπολιό από την πλευρά των αντρών... Οι αντρες οπως και το κανουμε ειναι πιο λιγομιλιτοι.Λενε λιγα και καλα.Προτιμανε ο αλλος να τους καταλαβαινει χωρις να μιλανε.Το ειδος της πλακας που κανουν οι αντρες (καφριλες) ειναι διαφορετικο απο αυτο των γυναικων (αυτο που περιγραφεις πιο πανω) Click για ανάπτυξη... Τί είναι οι άνδρες;; Τί λένε οι άνδρες; Τί είδος πλάκας κάνουν οι άνδρες; Αυτα εχω παρατηρησει εγω.Μπορει και να ειμαι λαθος αλλα αυτην την εντυπωση εχω σχηματισει.Τωρα αναλογα ο καθενας τι προτιμαει.Εγω βαριεμε αφορητα (βαραω πρεζες απο την βαρεμαρα) οταν στην παρεα μας ειναι και κοπελες. Μου την σπαει αυτος ο τροπος που συμπεριφερονται και το βρισκω εντελως βαρετο.booooooooooring Click για ανάπτυξη... Ναι ναι σ' αυτό θα συμφωνήσω! Οι κοπέλες είναι πολύ βαρετές και ειδικά ο τρόπος που συμπεριφέρονται είναι άθλιος. Αντιθέτως, οι αντρες είναι εξαιρετικά διασκεδαστικοί, έχουν άποψη για όλα και μπορούν να κάνουν κοινωνικοοικονομικοπολιτικοπεριβαλλοντικοφιλοσοφικές αναλύσεις... απαύγασμα μακροχρόνιου πασαλείμματος. Από πλευράς συμπεριφοράς: Ένας μάγκας (σουπερ-φοιτητής σε σούπερ-πανεπιστήμιο) αποφεύγει τον παλιό του συμμαθητή επειδή ο τελευταίος εισήχθη σε ΤΕΙ (μακριά από μας). Απίστευτο; Κι όμως αληθινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:28 Η prinCess.: #49 16-04-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτο γινετε γιατι οι γυναικες σε μια σχεση τον αντρα τον περνανε απο κοσκινο,οτ και να κανει κρινετε,ενω ο αντρας δεν νοιαζετε για τετοια πραγματα Επισης σε μια σχεση,στο αρχικο σταδιο,η καφριλα για τον αντρα δεν επιτρεπετε αλλα τα χαχαρισματα και τα νιαουρισματα θεωρουνται δεδομενα Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, εμείς οι σκύλες, οι υποκρίτριες,οι χαχανούλες, οι χαζοβιόλες που δεν έχουμε ούτε ιερό ούτε όσιο. εμείς τα κάνουμε όλα, και τουαλέτα να θέλετε θα ρωτάτε πρώτα. Ομγ, αν δε σ' αρέσουν αυτά σε μια κοπέλα γιατι να είσαι μαζί της; Για μόστρα; Πας σε άλλη που δεν νιαουρίζει. -.- Κι αν δεν έχεις τίποτα να πεις μαζί της σημαίνει ότι δεν υπάρχει χημεία, οπότε άντε γεια. Βασικά είμαστε οφφ (αν και δεν έχω καταλάβει και ποιο είναι το τοπικ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:33 Ο Άγγελος έγραψε: #50 16-04-11 23:33 Ομγ, αν δε σ' αρέσουν αυτά σε μια κοπέλα γιατι να είσαι μαζί της; Για μόστρα; Click για ανάπτυξη... γλαστρα για ποτισμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2011 στις 01:07 Ο Guest 515609: #51 17-04-11 01:07 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Τελικα..για πειτε μου βρε παιδια...κρινουμε..ή δεν κρινουμε;; Click για ανάπτυξη... Μα σαφως και κρινετε. Κρινετε τι ρουχα φοραει,τι παπουτσια φοραει,τι μαλλι εχει Κρινετε ποσο αγχωμενος ειναι,ποσο ανετος ειναι. Σας εχει πνιξει η κριτικη ικανοτητα. Υ.Σ.Σαφως και υπαρχουν μαλακες αντρες.Απλα η πλειοψηφια λεω τι δειχνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 03:08 Η pop corn έγραψε: #52 17-04-11 03:08 Και επαναλαμβάνω: Είναι οφθαλμοφανές ότι δεν έχεις διαβάσει το topic "[Αγόρια]:Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" Θα σου συνιστούσα να ρίξεις μια ματιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:22 Ο epote έγραψε: #53 17-04-11 21:22 "[Αγόρια]:Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" Click για ανάπτυξη... ιδου: και ναι ειναι τοσο απλο. και ναι ισχυει για ολους. και ναι οταν λεμε αλλες παπαριες δεν τις λεμε μεταξυ μας, τις λεμε σε γυναικες με τα ανωθι χαρακτηριστικα που θελουμε να ριξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:41 Ο parafernalia: #54 17-04-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από epote: ιδου: Click για ανάπτυξη... Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:43 Η prinCess.: #55 17-04-11 21:43 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 22:09 Η Madrugada*: #56 17-04-11 22:09 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υγ. Βέβαια ποτέ μα ποτέ, για κανέναν απολύτως λόγο, μην πάτε για καφέ με παρέα κοριτσιών φιλοσοφικής(γενικά θεωρητικής σχολής) αν δεν έχετε παρόμοιο μυαλό, ή κάποιο άλλο άτομο για στήριγμα... Χαχανητά, αρχαία, ρούχα και πάρτυ ΔΑΠ μαζί για 2 ώρες δεν παλεύονται με τίποτα αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Το ήξερα ότι σπάστηκες που εμφανίστηκα χωρίς να το ξέρεις στο τελευταίο meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 17-04-11 23:22 Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... οχι,, στους βρυκολακες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η rosa azul: #58 18-04-11 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Click για ανάπτυξη... και μενα ......ανδρικα και γυναικεια...και ουτε γω ειμαι λεσβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:01 Ο epote έγραψε: #59 18-04-11 02:01 Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Click για ανάπτυξη... στους ψευτες βασικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 09:33 Η Resident Evil: #60 18-04-11 09:33 Αρχική Δημοσίευση από epote: στους ψευτες βασικα... Click για ανάπτυξη... πας μη epote ..ψεύτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim michaela888 Sotiris 12 Searching touvlo giorgos5002 giannhs2001 SlimShady Advocatus diaboli Paragontas7000 Scandal Κλημεντίνη Joji redpointer Unboxholics Entropy24 Memetchi Drscientist Kate1914 Wonderkid thenutritionist GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous charmander Ωρορα taketrance rafaela11 Ilikntas tsiobieman Ilma aggelosst9 back2967 many of Filip Libertus bibliofagos aris65 fourkaki ROM32 Debugging_Daemon iew johnsala camil Natsuko kalhkardia Fernando_A lugar Eliza pagratios2 nicole1982 Cookie_Monster Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ναι, γι' αυτό όταν είστε με μια κοπέλα ανοίγετε τόπικ ζητώντας συμβουλές για το τι να πείτε με τη κοπέλα σας. Τόσο λιγομίλητοι. Click για ανάπτυξη... Αυτο γινετε γιατι οι γυναικες σε μια σχεση τον αντρα τον περνανε απο κοσκινο,οτ και να κανει κρινετε,ενω ο αντρας δεν νοιαζετε για τετοια πραγματα Επισης σε μια σχεση,στο αρχικο σταδιο,η καφριλα για τον αντρα δεν επιτρεπετε αλλα τα χαχαρισματα και τα νιαουρισματα θεωρουνται δεδομενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:15 Η pop corn έγραψε: #45 16-04-11 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτο γινετε γιατι οι γυναικες σε μια σχεση τον αντρα τον περνανε απο κοσκινο,οτ και να κανει κρινετε,ενω ο αντρας δεν νοιαζετε για τετοια πραγματα Click για ανάπτυξη... Φαίνεται ότι δεν έχεις μπει στο topic "[Αγόρια]: Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:18 Η Πουπουλίνα: #46 16-04-11 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτο γινετε γιατι οι γυναικες σε μια σχεση τον αντρα τον περνανε απο κοσκινο,οτ και να κανει κρινετε,ενω ο αντρας δεν νοιαζετε για τετοια πραγματα Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Μηχανή παραγωγής υψηλών βαθμών αλλά μηδαμινής γνώσης. Και σίγουρα μηδαμινής κριτικής σκέψης. Και αυτό φαίνεται από το ότι οι περισσότερες γυναίκες, εξερχόμενες από το πανεπιστήμιο, αναπαράγουν αυτούσια την κυρίαρχη ιδεολογική άποψη κάποιων «φωστήρων» χωρίς να μπαίνουν καν στη διαδικασία να κάνουν την παραμικρή κριτική σε αυτήν. Γιατί έχουν μάθει μόνο ένα πράγμα: Να παπαγαλίζουν καλά... Click για ανάπτυξη... . Click για ανάπτυξη... Τελικα..για πειτε μου βρε παιδια...κρινουμε..ή δεν κρινουμε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:22 Ο Roben twn Xazwn: #47 16-04-11 23:22 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Τελικα..για πειτε μου βρε παιδια...κρινουμε..ή δεν κρινουμε;; Click για ανάπτυξη... μην κρίνεις για να μην κριθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυκτικός και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:23 Ο eco-warrior: #48 16-04-11 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Καταρχην σε καταλαβαινω απολυτα. Κατα δευτερον αυτο ισχυει γενικα για τις γυναικες και οχι για τις φοιτητριες της Νομικης μονο. Ολες οι γυναικες ειναι λιγο ουυυυ ααα χααχχααχαχ ιχχιχιχιχι και να πεφτει το κουτσομπολιο συννεφο Click για ανάπτυξη... Να δεις πως πέφτει το κουτσομπολιό από την πλευρά των αντρών... Οι αντρες οπως και το κανουμε ειναι πιο λιγομιλιτοι.Λενε λιγα και καλα.Προτιμανε ο αλλος να τους καταλαβαινει χωρις να μιλανε.Το ειδος της πλακας που κανουν οι αντρες (καφριλες) ειναι διαφορετικο απο αυτο των γυναικων (αυτο που περιγραφεις πιο πανω) Click για ανάπτυξη... Τί είναι οι άνδρες;; Τί λένε οι άνδρες; Τί είδος πλάκας κάνουν οι άνδρες; Αυτα εχω παρατηρησει εγω.Μπορει και να ειμαι λαθος αλλα αυτην την εντυπωση εχω σχηματισει.Τωρα αναλογα ο καθενας τι προτιμαει.Εγω βαριεμε αφορητα (βαραω πρεζες απο την βαρεμαρα) οταν στην παρεα μας ειναι και κοπελες. Μου την σπαει αυτος ο τροπος που συμπεριφερονται και το βρισκω εντελως βαρετο.booooooooooring Click για ανάπτυξη... Ναι ναι σ' αυτό θα συμφωνήσω! Οι κοπέλες είναι πολύ βαρετές και ειδικά ο τρόπος που συμπεριφέρονται είναι άθλιος. Αντιθέτως, οι αντρες είναι εξαιρετικά διασκεδαστικοί, έχουν άποψη για όλα και μπορούν να κάνουν κοινωνικοοικονομικοπολιτικοπεριβαλλοντικοφιλοσοφικές αναλύσεις... απαύγασμα μακροχρόνιου πασαλείμματος. Από πλευράς συμπεριφοράς: Ένας μάγκας (σουπερ-φοιτητής σε σούπερ-πανεπιστήμιο) αποφεύγει τον παλιό του συμμαθητή επειδή ο τελευταίος εισήχθη σε ΤΕΙ (μακριά από μας). Απίστευτο; Κι όμως αληθινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:28 Η prinCess.: #49 16-04-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτο γινετε γιατι οι γυναικες σε μια σχεση τον αντρα τον περνανε απο κοσκινο,οτ και να κανει κρινετε,ενω ο αντρας δεν νοιαζετε για τετοια πραγματα Επισης σε μια σχεση,στο αρχικο σταδιο,η καφριλα για τον αντρα δεν επιτρεπετε αλλα τα χαχαρισματα και τα νιαουρισματα θεωρουνται δεδομενα Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, εμείς οι σκύλες, οι υποκρίτριες,οι χαχανούλες, οι χαζοβιόλες που δεν έχουμε ούτε ιερό ούτε όσιο. εμείς τα κάνουμε όλα, και τουαλέτα να θέλετε θα ρωτάτε πρώτα. Ομγ, αν δε σ' αρέσουν αυτά σε μια κοπέλα γιατι να είσαι μαζί της; Για μόστρα; Πας σε άλλη που δεν νιαουρίζει. -.- Κι αν δεν έχεις τίποτα να πεις μαζί της σημαίνει ότι δεν υπάρχει χημεία, οπότε άντε γεια. Βασικά είμαστε οφφ (αν και δεν έχω καταλάβει και ποιο είναι το τοπικ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:33 Ο Άγγελος έγραψε: #50 16-04-11 23:33 Ομγ, αν δε σ' αρέσουν αυτά σε μια κοπέλα γιατι να είσαι μαζί της; Για μόστρα; Click για ανάπτυξη... γλαστρα για ποτισμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2011 στις 01:07 Ο Guest 515609: #51 17-04-11 01:07 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Τελικα..για πειτε μου βρε παιδια...κρινουμε..ή δεν κρινουμε;; Click για ανάπτυξη... Μα σαφως και κρινετε. Κρινετε τι ρουχα φοραει,τι παπουτσια φοραει,τι μαλλι εχει Κρινετε ποσο αγχωμενος ειναι,ποσο ανετος ειναι. Σας εχει πνιξει η κριτικη ικανοτητα. Υ.Σ.Σαφως και υπαρχουν μαλακες αντρες.Απλα η πλειοψηφια λεω τι δειχνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 03:08 Η pop corn έγραψε: #52 17-04-11 03:08 Και επαναλαμβάνω: Είναι οφθαλμοφανές ότι δεν έχεις διαβάσει το topic "[Αγόρια]:Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" Θα σου συνιστούσα να ρίξεις μια ματιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:22 Ο epote έγραψε: #53 17-04-11 21:22 "[Αγόρια]:Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" Click για ανάπτυξη... ιδου: και ναι ειναι τοσο απλο. και ναι ισχυει για ολους. και ναι οταν λεμε αλλες παπαριες δεν τις λεμε μεταξυ μας, τις λεμε σε γυναικες με τα ανωθι χαρακτηριστικα που θελουμε να ριξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:41 Ο parafernalia: #54 17-04-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από epote: ιδου: Click για ανάπτυξη... Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:43 Η prinCess.: #55 17-04-11 21:43 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 22:09 Η Madrugada*: #56 17-04-11 22:09 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υγ. Βέβαια ποτέ μα ποτέ, για κανέναν απολύτως λόγο, μην πάτε για καφέ με παρέα κοριτσιών φιλοσοφικής(γενικά θεωρητικής σχολής) αν δεν έχετε παρόμοιο μυαλό, ή κάποιο άλλο άτομο για στήριγμα... Χαχανητά, αρχαία, ρούχα και πάρτυ ΔΑΠ μαζί για 2 ώρες δεν παλεύονται με τίποτα αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Το ήξερα ότι σπάστηκες που εμφανίστηκα χωρίς να το ξέρεις στο τελευταίο meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 17-04-11 23:22 Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... οχι,, στους βρυκολακες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η rosa azul: #58 18-04-11 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Click για ανάπτυξη... και μενα ......ανδρικα και γυναικεια...και ουτε γω ειμαι λεσβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:01 Ο epote έγραψε: #59 18-04-11 02:01 Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Click για ανάπτυξη... στους ψευτες βασικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 09:33 Η Resident Evil: #60 18-04-11 09:33 Αρχική Δημοσίευση από epote: στους ψευτες βασικα... Click για ανάπτυξη... πας μη epote ..ψεύτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim michaela888 Sotiris 12 Searching touvlo giorgos5002 giannhs2001 SlimShady Advocatus diaboli Paragontas7000 Scandal Κλημεντίνη Joji redpointer Unboxholics Entropy24 Memetchi Drscientist Kate1914 Wonderkid thenutritionist GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous charmander Ωρορα taketrance rafaela11 Ilikntas tsiobieman Ilma aggelosst9 back2967 many of Filip Libertus bibliofagos aris65 fourkaki ROM32 Debugging_Daemon iew johnsala camil Natsuko kalhkardia Fernando_A lugar Eliza pagratios2 nicole1982 Cookie_Monster Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτο γινετε γιατι οι γυναικες σε μια σχεση τον αντρα τον περνανε απο κοσκινο,οτ και να κανει κρινετε,ενω ο αντρας δεν νοιαζετε για τετοια πραγματα Click για ανάπτυξη... Φαίνεται ότι δεν έχεις μπει στο topic "[Αγόρια]: Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:18 Η Πουπουλίνα: #46 16-04-11 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτο γινετε γιατι οι γυναικες σε μια σχεση τον αντρα τον περνανε απο κοσκινο,οτ και να κανει κρινετε,ενω ο αντρας δεν νοιαζετε για τετοια πραγματα Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Μηχανή παραγωγής υψηλών βαθμών αλλά μηδαμινής γνώσης. Και σίγουρα μηδαμινής κριτικής σκέψης. Και αυτό φαίνεται από το ότι οι περισσότερες γυναίκες, εξερχόμενες από το πανεπιστήμιο, αναπαράγουν αυτούσια την κυρίαρχη ιδεολογική άποψη κάποιων «φωστήρων» χωρίς να μπαίνουν καν στη διαδικασία να κάνουν την παραμικρή κριτική σε αυτήν. Γιατί έχουν μάθει μόνο ένα πράγμα: Να παπαγαλίζουν καλά... Click για ανάπτυξη... . Click για ανάπτυξη... Τελικα..για πειτε μου βρε παιδια...κρινουμε..ή δεν κρινουμε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:22 Ο Roben twn Xazwn: #47 16-04-11 23:22 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Τελικα..για πειτε μου βρε παιδια...κρινουμε..ή δεν κρινουμε;; Click για ανάπτυξη... μην κρίνεις για να μην κριθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυκτικός και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:23 Ο eco-warrior: #48 16-04-11 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Καταρχην σε καταλαβαινω απολυτα. Κατα δευτερον αυτο ισχυει γενικα για τις γυναικες και οχι για τις φοιτητριες της Νομικης μονο. Ολες οι γυναικες ειναι λιγο ουυυυ ααα χααχχααχαχ ιχχιχιχιχι και να πεφτει το κουτσομπολιο συννεφο Click για ανάπτυξη... Να δεις πως πέφτει το κουτσομπολιό από την πλευρά των αντρών... Οι αντρες οπως και το κανουμε ειναι πιο λιγομιλιτοι.Λενε λιγα και καλα.Προτιμανε ο αλλος να τους καταλαβαινει χωρις να μιλανε.Το ειδος της πλακας που κανουν οι αντρες (καφριλες) ειναι διαφορετικο απο αυτο των γυναικων (αυτο που περιγραφεις πιο πανω) Click για ανάπτυξη... Τί είναι οι άνδρες;; Τί λένε οι άνδρες; Τί είδος πλάκας κάνουν οι άνδρες; Αυτα εχω παρατηρησει εγω.Μπορει και να ειμαι λαθος αλλα αυτην την εντυπωση εχω σχηματισει.Τωρα αναλογα ο καθενας τι προτιμαει.Εγω βαριεμε αφορητα (βαραω πρεζες απο την βαρεμαρα) οταν στην παρεα μας ειναι και κοπελες. Μου την σπαει αυτος ο τροπος που συμπεριφερονται και το βρισκω εντελως βαρετο.booooooooooring Click για ανάπτυξη... Ναι ναι σ' αυτό θα συμφωνήσω! Οι κοπέλες είναι πολύ βαρετές και ειδικά ο τρόπος που συμπεριφέρονται είναι άθλιος. Αντιθέτως, οι αντρες είναι εξαιρετικά διασκεδαστικοί, έχουν άποψη για όλα και μπορούν να κάνουν κοινωνικοοικονομικοπολιτικοπεριβαλλοντικοφιλοσοφικές αναλύσεις... απαύγασμα μακροχρόνιου πασαλείμματος. Από πλευράς συμπεριφοράς: Ένας μάγκας (σουπερ-φοιτητής σε σούπερ-πανεπιστήμιο) αποφεύγει τον παλιό του συμμαθητή επειδή ο τελευταίος εισήχθη σε ΤΕΙ (μακριά από μας). Απίστευτο; Κι όμως αληθινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:28 Η prinCess.: #49 16-04-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτο γινετε γιατι οι γυναικες σε μια σχεση τον αντρα τον περνανε απο κοσκινο,οτ και να κανει κρινετε,ενω ο αντρας δεν νοιαζετε για τετοια πραγματα Επισης σε μια σχεση,στο αρχικο σταδιο,η καφριλα για τον αντρα δεν επιτρεπετε αλλα τα χαχαρισματα και τα νιαουρισματα θεωρουνται δεδομενα Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, εμείς οι σκύλες, οι υποκρίτριες,οι χαχανούλες, οι χαζοβιόλες που δεν έχουμε ούτε ιερό ούτε όσιο. εμείς τα κάνουμε όλα, και τουαλέτα να θέλετε θα ρωτάτε πρώτα. Ομγ, αν δε σ' αρέσουν αυτά σε μια κοπέλα γιατι να είσαι μαζί της; Για μόστρα; Πας σε άλλη που δεν νιαουρίζει. -.- Κι αν δεν έχεις τίποτα να πεις μαζί της σημαίνει ότι δεν υπάρχει χημεία, οπότε άντε γεια. Βασικά είμαστε οφφ (αν και δεν έχω καταλάβει και ποιο είναι το τοπικ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:33 Ο Άγγελος έγραψε: #50 16-04-11 23:33 Ομγ, αν δε σ' αρέσουν αυτά σε μια κοπέλα γιατι να είσαι μαζί της; Για μόστρα; Click για ανάπτυξη... γλαστρα για ποτισμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2011 στις 01:07 Ο Guest 515609: #51 17-04-11 01:07 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Τελικα..για πειτε μου βρε παιδια...κρινουμε..ή δεν κρινουμε;; Click για ανάπτυξη... Μα σαφως και κρινετε. Κρινετε τι ρουχα φοραει,τι παπουτσια φοραει,τι μαλλι εχει Κρινετε ποσο αγχωμενος ειναι,ποσο ανετος ειναι. Σας εχει πνιξει η κριτικη ικανοτητα. Υ.Σ.Σαφως και υπαρχουν μαλακες αντρες.Απλα η πλειοψηφια λεω τι δειχνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 03:08 Η pop corn έγραψε: #52 17-04-11 03:08 Και επαναλαμβάνω: Είναι οφθαλμοφανές ότι δεν έχεις διαβάσει το topic "[Αγόρια]:Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" Θα σου συνιστούσα να ρίξεις μια ματιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:22 Ο epote έγραψε: #53 17-04-11 21:22 "[Αγόρια]:Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" Click για ανάπτυξη... ιδου: και ναι ειναι τοσο απλο. και ναι ισχυει για ολους. και ναι οταν λεμε αλλες παπαριες δεν τις λεμε μεταξυ μας, τις λεμε σε γυναικες με τα ανωθι χαρακτηριστικα που θελουμε να ριξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:41 Ο parafernalia: #54 17-04-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από epote: ιδου: Click για ανάπτυξη... Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:43 Η prinCess.: #55 17-04-11 21:43 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 22:09 Η Madrugada*: #56 17-04-11 22:09 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υγ. Βέβαια ποτέ μα ποτέ, για κανέναν απολύτως λόγο, μην πάτε για καφέ με παρέα κοριτσιών φιλοσοφικής(γενικά θεωρητικής σχολής) αν δεν έχετε παρόμοιο μυαλό, ή κάποιο άλλο άτομο για στήριγμα... Χαχανητά, αρχαία, ρούχα και πάρτυ ΔΑΠ μαζί για 2 ώρες δεν παλεύονται με τίποτα αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Το ήξερα ότι σπάστηκες που εμφανίστηκα χωρίς να το ξέρεις στο τελευταίο meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 17-04-11 23:22 Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... οχι,, στους βρυκολακες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η rosa azul: #58 18-04-11 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Click για ανάπτυξη... και μενα ......ανδρικα και γυναικεια...και ουτε γω ειμαι λεσβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:01 Ο epote έγραψε: #59 18-04-11 02:01 Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Click για ανάπτυξη... στους ψευτες βασικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 09:33 Η Resident Evil: #60 18-04-11 09:33 Αρχική Δημοσίευση από epote: στους ψευτες βασικα... Click για ανάπτυξη... πας μη epote ..ψεύτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim michaela888 Sotiris 12 Searching touvlo giorgos5002 giannhs2001 SlimShady Advocatus diaboli Paragontas7000 Scandal Κλημεντίνη Joji redpointer Unboxholics Entropy24 Memetchi Drscientist Kate1914 Wonderkid thenutritionist GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous charmander Ωρορα taketrance rafaela11 Ilikntas tsiobieman Ilma aggelosst9 back2967 many of Filip Libertus bibliofagos aris65 fourkaki ROM32 Debugging_Daemon iew johnsala camil Natsuko kalhkardia Fernando_A lugar Eliza pagratios2 nicole1982 Cookie_Monster Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτο γινετε γιατι οι γυναικες σε μια σχεση τον αντρα τον περνανε απο κοσκινο,οτ και να κανει κρινετε,ενω ο αντρας δεν νοιαζετε για τετοια πραγματα Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Μηχανή παραγωγής υψηλών βαθμών αλλά μηδαμινής γνώσης. Και σίγουρα μηδαμινής κριτικής σκέψης. Και αυτό φαίνεται από το ότι οι περισσότερες γυναίκες, εξερχόμενες από το πανεπιστήμιο, αναπαράγουν αυτούσια την κυρίαρχη ιδεολογική άποψη κάποιων «φωστήρων» χωρίς να μπαίνουν καν στη διαδικασία να κάνουν την παραμικρή κριτική σε αυτήν. Γιατί έχουν μάθει μόνο ένα πράγμα: Να παπαγαλίζουν καλά... Click για ανάπτυξη... . Click για ανάπτυξη... Τελικα..για πειτε μου βρε παιδια...κρινουμε..ή δεν κρινουμε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Roben twn Xazwn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:22 Ο Roben twn Xazwn: #47 16-04-11 23:22 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Τελικα..για πειτε μου βρε παιδια...κρινουμε..ή δεν κρινουμε;; Click για ανάπτυξη... μην κρίνεις για να μην κριθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυκτικός και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:23 Ο eco-warrior: #48 16-04-11 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Καταρχην σε καταλαβαινω απολυτα. Κατα δευτερον αυτο ισχυει γενικα για τις γυναικες και οχι για τις φοιτητριες της Νομικης μονο. Ολες οι γυναικες ειναι λιγο ουυυυ ααα χααχχααχαχ ιχχιχιχιχι και να πεφτει το κουτσομπολιο συννεφο Click για ανάπτυξη... Να δεις πως πέφτει το κουτσομπολιό από την πλευρά των αντρών... Οι αντρες οπως και το κανουμε ειναι πιο λιγομιλιτοι.Λενε λιγα και καλα.Προτιμανε ο αλλος να τους καταλαβαινει χωρις να μιλανε.Το ειδος της πλακας που κανουν οι αντρες (καφριλες) ειναι διαφορετικο απο αυτο των γυναικων (αυτο που περιγραφεις πιο πανω) Click για ανάπτυξη... Τί είναι οι άνδρες;; Τί λένε οι άνδρες; Τί είδος πλάκας κάνουν οι άνδρες; Αυτα εχω παρατηρησει εγω.Μπορει και να ειμαι λαθος αλλα αυτην την εντυπωση εχω σχηματισει.Τωρα αναλογα ο καθενας τι προτιμαει.Εγω βαριεμε αφορητα (βαραω πρεζες απο την βαρεμαρα) οταν στην παρεα μας ειναι και κοπελες. Μου την σπαει αυτος ο τροπος που συμπεριφερονται και το βρισκω εντελως βαρετο.booooooooooring Click για ανάπτυξη... Ναι ναι σ' αυτό θα συμφωνήσω! Οι κοπέλες είναι πολύ βαρετές και ειδικά ο τρόπος που συμπεριφέρονται είναι άθλιος. Αντιθέτως, οι αντρες είναι εξαιρετικά διασκεδαστικοί, έχουν άποψη για όλα και μπορούν να κάνουν κοινωνικοοικονομικοπολιτικοπεριβαλλοντικοφιλοσοφικές αναλύσεις... απαύγασμα μακροχρόνιου πασαλείμματος. Από πλευράς συμπεριφοράς: Ένας μάγκας (σουπερ-φοιτητής σε σούπερ-πανεπιστήμιο) αποφεύγει τον παλιό του συμμαθητή επειδή ο τελευταίος εισήχθη σε ΤΕΙ (μακριά από μας). Απίστευτο; Κι όμως αληθινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:28 Η prinCess.: #49 16-04-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτο γινετε γιατι οι γυναικες σε μια σχεση τον αντρα τον περνανε απο κοσκινο,οτ και να κανει κρινετε,ενω ο αντρας δεν νοιαζετε για τετοια πραγματα Επισης σε μια σχεση,στο αρχικο σταδιο,η καφριλα για τον αντρα δεν επιτρεπετε αλλα τα χαχαρισματα και τα νιαουρισματα θεωρουνται δεδομενα Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, εμείς οι σκύλες, οι υποκρίτριες,οι χαχανούλες, οι χαζοβιόλες που δεν έχουμε ούτε ιερό ούτε όσιο. εμείς τα κάνουμε όλα, και τουαλέτα να θέλετε θα ρωτάτε πρώτα. Ομγ, αν δε σ' αρέσουν αυτά σε μια κοπέλα γιατι να είσαι μαζί της; Για μόστρα; Πας σε άλλη που δεν νιαουρίζει. -.- Κι αν δεν έχεις τίποτα να πεις μαζί της σημαίνει ότι δεν υπάρχει χημεία, οπότε άντε γεια. Βασικά είμαστε οφφ (αν και δεν έχω καταλάβει και ποιο είναι το τοπικ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:33 Ο Άγγελος έγραψε: #50 16-04-11 23:33 Ομγ, αν δε σ' αρέσουν αυτά σε μια κοπέλα γιατι να είσαι μαζί της; Για μόστρα; Click για ανάπτυξη... γλαστρα για ποτισμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2011 στις 01:07 Ο Guest 515609: #51 17-04-11 01:07 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Τελικα..για πειτε μου βρε παιδια...κρινουμε..ή δεν κρινουμε;; Click για ανάπτυξη... Μα σαφως και κρινετε. Κρινετε τι ρουχα φοραει,τι παπουτσια φοραει,τι μαλλι εχει Κρινετε ποσο αγχωμενος ειναι,ποσο ανετος ειναι. Σας εχει πνιξει η κριτικη ικανοτητα. Υ.Σ.Σαφως και υπαρχουν μαλακες αντρες.Απλα η πλειοψηφια λεω τι δειχνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 03:08 Η pop corn έγραψε: #52 17-04-11 03:08 Και επαναλαμβάνω: Είναι οφθαλμοφανές ότι δεν έχεις διαβάσει το topic "[Αγόρια]:Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" Θα σου συνιστούσα να ρίξεις μια ματιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:22 Ο epote έγραψε: #53 17-04-11 21:22 "[Αγόρια]:Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" Click για ανάπτυξη... ιδου: και ναι ειναι τοσο απλο. και ναι ισχυει για ολους. και ναι οταν λεμε αλλες παπαριες δεν τις λεμε μεταξυ μας, τις λεμε σε γυναικες με τα ανωθι χαρακτηριστικα που θελουμε να ριξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:41 Ο parafernalia: #54 17-04-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από epote: ιδου: Click για ανάπτυξη... Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:43 Η prinCess.: #55 17-04-11 21:43 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 22:09 Η Madrugada*: #56 17-04-11 22:09 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υγ. Βέβαια ποτέ μα ποτέ, για κανέναν απολύτως λόγο, μην πάτε για καφέ με παρέα κοριτσιών φιλοσοφικής(γενικά θεωρητικής σχολής) αν δεν έχετε παρόμοιο μυαλό, ή κάποιο άλλο άτομο για στήριγμα... Χαχανητά, αρχαία, ρούχα και πάρτυ ΔΑΠ μαζί για 2 ώρες δεν παλεύονται με τίποτα αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Το ήξερα ότι σπάστηκες που εμφανίστηκα χωρίς να το ξέρεις στο τελευταίο meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 17-04-11 23:22 Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... οχι,, στους βρυκολακες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η rosa azul: #58 18-04-11 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Click για ανάπτυξη... και μενα ......ανδρικα και γυναικεια...και ουτε γω ειμαι λεσβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:01 Ο epote έγραψε: #59 18-04-11 02:01 Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Click για ανάπτυξη... στους ψευτες βασικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 09:33 Η Resident Evil: #60 18-04-11 09:33 Αρχική Δημοσίευση από epote: στους ψευτες βασικα... Click για ανάπτυξη... πας μη epote ..ψεύτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim michaela888 Sotiris 12 Searching touvlo giorgos5002 giannhs2001 SlimShady Advocatus diaboli Paragontas7000 Scandal Κλημεντίνη Joji redpointer Unboxholics Entropy24 Memetchi Drscientist Kate1914 Wonderkid thenutritionist GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous charmander Ωρορα taketrance rafaela11 Ilikntas tsiobieman Ilma aggelosst9 back2967 many of Filip Libertus bibliofagos aris65 fourkaki ROM32 Debugging_Daemon iew johnsala camil Natsuko kalhkardia Fernando_A lugar Eliza pagratios2 nicole1982 Cookie_Monster Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Τελικα..για πειτε μου βρε παιδια...κρινουμε..ή δεν κρινουμε;; Click για ανάπτυξη... μην κρίνεις για να μην κριθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυκτικός και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:23 Ο eco-warrior: #48 16-04-11 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Καταρχην σε καταλαβαινω απολυτα. Κατα δευτερον αυτο ισχυει γενικα για τις γυναικες και οχι για τις φοιτητριες της Νομικης μονο. Ολες οι γυναικες ειναι λιγο ουυυυ ααα χααχχααχαχ ιχχιχιχιχι και να πεφτει το κουτσομπολιο συννεφο Click για ανάπτυξη... Να δεις πως πέφτει το κουτσομπολιό από την πλευρά των αντρών... Οι αντρες οπως και το κανουμε ειναι πιο λιγομιλιτοι.Λενε λιγα και καλα.Προτιμανε ο αλλος να τους καταλαβαινει χωρις να μιλανε.Το ειδος της πλακας που κανουν οι αντρες (καφριλες) ειναι διαφορετικο απο αυτο των γυναικων (αυτο που περιγραφεις πιο πανω) Click για ανάπτυξη... Τί είναι οι άνδρες;; Τί λένε οι άνδρες; Τί είδος πλάκας κάνουν οι άνδρες; Αυτα εχω παρατηρησει εγω.Μπορει και να ειμαι λαθος αλλα αυτην την εντυπωση εχω σχηματισει.Τωρα αναλογα ο καθενας τι προτιμαει.Εγω βαριεμε αφορητα (βαραω πρεζες απο την βαρεμαρα) οταν στην παρεα μας ειναι και κοπελες. Μου την σπαει αυτος ο τροπος που συμπεριφερονται και το βρισκω εντελως βαρετο.booooooooooring Click για ανάπτυξη... Ναι ναι σ' αυτό θα συμφωνήσω! Οι κοπέλες είναι πολύ βαρετές και ειδικά ο τρόπος που συμπεριφέρονται είναι άθλιος. Αντιθέτως, οι αντρες είναι εξαιρετικά διασκεδαστικοί, έχουν άποψη για όλα και μπορούν να κάνουν κοινωνικοοικονομικοπολιτικοπεριβαλλοντικοφιλοσοφικές αναλύσεις... απαύγασμα μακροχρόνιου πασαλείμματος. Από πλευράς συμπεριφοράς: Ένας μάγκας (σουπερ-φοιτητής σε σούπερ-πανεπιστήμιο) αποφεύγει τον παλιό του συμμαθητή επειδή ο τελευταίος εισήχθη σε ΤΕΙ (μακριά από μας). Απίστευτο; Κι όμως αληθινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:28 Η prinCess.: #49 16-04-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτο γινετε γιατι οι γυναικες σε μια σχεση τον αντρα τον περνανε απο κοσκινο,οτ και να κανει κρινετε,ενω ο αντρας δεν νοιαζετε για τετοια πραγματα Επισης σε μια σχεση,στο αρχικο σταδιο,η καφριλα για τον αντρα δεν επιτρεπετε αλλα τα χαχαρισματα και τα νιαουρισματα θεωρουνται δεδομενα Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, εμείς οι σκύλες, οι υποκρίτριες,οι χαχανούλες, οι χαζοβιόλες που δεν έχουμε ούτε ιερό ούτε όσιο. εμείς τα κάνουμε όλα, και τουαλέτα να θέλετε θα ρωτάτε πρώτα. Ομγ, αν δε σ' αρέσουν αυτά σε μια κοπέλα γιατι να είσαι μαζί της; Για μόστρα; Πας σε άλλη που δεν νιαουρίζει. -.- Κι αν δεν έχεις τίποτα να πεις μαζί της σημαίνει ότι δεν υπάρχει χημεία, οπότε άντε γεια. Βασικά είμαστε οφφ (αν και δεν έχω καταλάβει και ποιο είναι το τοπικ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:33 Ο Άγγελος έγραψε: #50 16-04-11 23:33 Ομγ, αν δε σ' αρέσουν αυτά σε μια κοπέλα γιατι να είσαι μαζί της; Για μόστρα; Click για ανάπτυξη... γλαστρα για ποτισμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2011 στις 01:07 Ο Guest 515609: #51 17-04-11 01:07 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Τελικα..για πειτε μου βρε παιδια...κρινουμε..ή δεν κρινουμε;; Click για ανάπτυξη... Μα σαφως και κρινετε. Κρινετε τι ρουχα φοραει,τι παπουτσια φοραει,τι μαλλι εχει Κρινετε ποσο αγχωμενος ειναι,ποσο ανετος ειναι. Σας εχει πνιξει η κριτικη ικανοτητα. Υ.Σ.Σαφως και υπαρχουν μαλακες αντρες.Απλα η πλειοψηφια λεω τι δειχνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 03:08 Η pop corn έγραψε: #52 17-04-11 03:08 Και επαναλαμβάνω: Είναι οφθαλμοφανές ότι δεν έχεις διαβάσει το topic "[Αγόρια]:Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" Θα σου συνιστούσα να ρίξεις μια ματιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:22 Ο epote έγραψε: #53 17-04-11 21:22 "[Αγόρια]:Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" Click για ανάπτυξη... ιδου: και ναι ειναι τοσο απλο. και ναι ισχυει για ολους. και ναι οταν λεμε αλλες παπαριες δεν τις λεμε μεταξυ μας, τις λεμε σε γυναικες με τα ανωθι χαρακτηριστικα που θελουμε να ριξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:41 Ο parafernalia: #54 17-04-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από epote: ιδου: Click για ανάπτυξη... Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:43 Η prinCess.: #55 17-04-11 21:43 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 22:09 Η Madrugada*: #56 17-04-11 22:09 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υγ. Βέβαια ποτέ μα ποτέ, για κανέναν απολύτως λόγο, μην πάτε για καφέ με παρέα κοριτσιών φιλοσοφικής(γενικά θεωρητικής σχολής) αν δεν έχετε παρόμοιο μυαλό, ή κάποιο άλλο άτομο για στήριγμα... Χαχανητά, αρχαία, ρούχα και πάρτυ ΔΑΠ μαζί για 2 ώρες δεν παλεύονται με τίποτα αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Το ήξερα ότι σπάστηκες που εμφανίστηκα χωρίς να το ξέρεις στο τελευταίο meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 17-04-11 23:22 Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... οχι,, στους βρυκολακες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η rosa azul: #58 18-04-11 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Click για ανάπτυξη... και μενα ......ανδρικα και γυναικεια...και ουτε γω ειμαι λεσβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:01 Ο epote έγραψε: #59 18-04-11 02:01 Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Click για ανάπτυξη... στους ψευτες βασικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 09:33 Η Resident Evil: #60 18-04-11 09:33 Αρχική Δημοσίευση από epote: στους ψευτες βασικα... Click για ανάπτυξη... πας μη epote ..ψεύτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim michaela888 Sotiris 12 Searching touvlo giorgos5002 giannhs2001 SlimShady Advocatus diaboli Paragontas7000 Scandal Κλημεντίνη Joji redpointer Unboxholics Entropy24 Memetchi Drscientist Kate1914 Wonderkid thenutritionist GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous charmander Ωρορα taketrance rafaela11 Ilikntas tsiobieman Ilma aggelosst9 back2967 many of Filip Libertus bibliofagos aris65 fourkaki ROM32 Debugging_Daemon iew johnsala camil Natsuko kalhkardia Fernando_A lugar Eliza pagratios2 nicole1982 Cookie_Monster Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Καταρχην σε καταλαβαινω απολυτα. Κατα δευτερον αυτο ισχυει γενικα για τις γυναικες και οχι για τις φοιτητριες της Νομικης μονο. Ολες οι γυναικες ειναι λιγο ουυυυ ααα χααχχααχαχ ιχχιχιχιχι και να πεφτει το κουτσομπολιο συννεφο Click για ανάπτυξη... Να δεις πως πέφτει το κουτσομπολιό από την πλευρά των αντρών... Οι αντρες οπως και το κανουμε ειναι πιο λιγομιλιτοι.Λενε λιγα και καλα.Προτιμανε ο αλλος να τους καταλαβαινει χωρις να μιλανε.Το ειδος της πλακας που κανουν οι αντρες (καφριλες) ειναι διαφορετικο απο αυτο των γυναικων (αυτο που περιγραφεις πιο πανω) Click για ανάπτυξη... Τί είναι οι άνδρες;; Τί λένε οι άνδρες; Τί είδος πλάκας κάνουν οι άνδρες; Αυτα εχω παρατηρησει εγω.Μπορει και να ειμαι λαθος αλλα αυτην την εντυπωση εχω σχηματισει.Τωρα αναλογα ο καθενας τι προτιμαει.Εγω βαριεμε αφορητα (βαραω πρεζες απο την βαρεμαρα) οταν στην παρεα μας ειναι και κοπελες. Μου την σπαει αυτος ο τροπος που συμπεριφερονται και το βρισκω εντελως βαρετο.booooooooooring Click για ανάπτυξη... Ναι ναι σ' αυτό θα συμφωνήσω! Οι κοπέλες είναι πολύ βαρετές και ειδικά ο τρόπος που συμπεριφέρονται είναι άθλιος. Αντιθέτως, οι αντρες είναι εξαιρετικά διασκεδαστικοί, έχουν άποψη για όλα και μπορούν να κάνουν κοινωνικοοικονομικοπολιτικοπεριβαλλοντικοφιλοσοφικές αναλύσεις... απαύγασμα μακροχρόνιου πασαλείμματος. Από πλευράς συμπεριφοράς: Ένας μάγκας (σουπερ-φοιτητής σε σούπερ-πανεπιστήμιο) αποφεύγει τον παλιό του συμμαθητή επειδή ο τελευταίος εισήχθη σε ΤΕΙ (μακριά από μας). Απίστευτο; Κι όμως αληθινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:28 Η prinCess.: #49 16-04-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτο γινετε γιατι οι γυναικες σε μια σχεση τον αντρα τον περνανε απο κοσκινο,οτ και να κανει κρινετε,ενω ο αντρας δεν νοιαζετε για τετοια πραγματα Επισης σε μια σχεση,στο αρχικο σταδιο,η καφριλα για τον αντρα δεν επιτρεπετε αλλα τα χαχαρισματα και τα νιαουρισματα θεωρουνται δεδομενα Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, εμείς οι σκύλες, οι υποκρίτριες,οι χαχανούλες, οι χαζοβιόλες που δεν έχουμε ούτε ιερό ούτε όσιο. εμείς τα κάνουμε όλα, και τουαλέτα να θέλετε θα ρωτάτε πρώτα. Ομγ, αν δε σ' αρέσουν αυτά σε μια κοπέλα γιατι να είσαι μαζί της; Για μόστρα; Πας σε άλλη που δεν νιαουρίζει. -.- Κι αν δεν έχεις τίποτα να πεις μαζί της σημαίνει ότι δεν υπάρχει χημεία, οπότε άντε γεια. Βασικά είμαστε οφφ (αν και δεν έχω καταλάβει και ποιο είναι το τοπικ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:33 Ο Άγγελος έγραψε: #50 16-04-11 23:33 Ομγ, αν δε σ' αρέσουν αυτά σε μια κοπέλα γιατι να είσαι μαζί της; Για μόστρα; Click για ανάπτυξη... γλαστρα για ποτισμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2011 στις 01:07 Ο Guest 515609: #51 17-04-11 01:07 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Τελικα..για πειτε μου βρε παιδια...κρινουμε..ή δεν κρινουμε;; Click για ανάπτυξη... Μα σαφως και κρινετε. Κρινετε τι ρουχα φοραει,τι παπουτσια φοραει,τι μαλλι εχει Κρινετε ποσο αγχωμενος ειναι,ποσο ανετος ειναι. Σας εχει πνιξει η κριτικη ικανοτητα. Υ.Σ.Σαφως και υπαρχουν μαλακες αντρες.Απλα η πλειοψηφια λεω τι δειχνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 03:08 Η pop corn έγραψε: #52 17-04-11 03:08 Και επαναλαμβάνω: Είναι οφθαλμοφανές ότι δεν έχεις διαβάσει το topic "[Αγόρια]:Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" Θα σου συνιστούσα να ρίξεις μια ματιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:22 Ο epote έγραψε: #53 17-04-11 21:22 "[Αγόρια]:Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" Click για ανάπτυξη... ιδου: και ναι ειναι τοσο απλο. και ναι ισχυει για ολους. και ναι οταν λεμε αλλες παπαριες δεν τις λεμε μεταξυ μας, τις λεμε σε γυναικες με τα ανωθι χαρακτηριστικα που θελουμε να ριξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:41 Ο parafernalia: #54 17-04-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από epote: ιδου: Click για ανάπτυξη... Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:43 Η prinCess.: #55 17-04-11 21:43 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 22:09 Η Madrugada*: #56 17-04-11 22:09 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υγ. Βέβαια ποτέ μα ποτέ, για κανέναν απολύτως λόγο, μην πάτε για καφέ με παρέα κοριτσιών φιλοσοφικής(γενικά θεωρητικής σχολής) αν δεν έχετε παρόμοιο μυαλό, ή κάποιο άλλο άτομο για στήριγμα... Χαχανητά, αρχαία, ρούχα και πάρτυ ΔΑΠ μαζί για 2 ώρες δεν παλεύονται με τίποτα αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Το ήξερα ότι σπάστηκες που εμφανίστηκα χωρίς να το ξέρεις στο τελευταίο meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 17-04-11 23:22 Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... οχι,, στους βρυκολακες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η rosa azul: #58 18-04-11 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Click για ανάπτυξη... και μενα ......ανδρικα και γυναικεια...και ουτε γω ειμαι λεσβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:01 Ο epote έγραψε: #59 18-04-11 02:01 Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Click για ανάπτυξη... στους ψευτες βασικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 09:33 Η Resident Evil: #60 18-04-11 09:33 Αρχική Δημοσίευση από epote: στους ψευτες βασικα... Click για ανάπτυξη... πας μη epote ..ψεύτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim michaela888 Sotiris 12 Searching touvlo giorgos5002 giannhs2001 SlimShady Advocatus diaboli Paragontas7000 Scandal Κλημεντίνη Joji redpointer Unboxholics Entropy24 Memetchi Drscientist Kate1914 Wonderkid thenutritionist GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous charmander Ωρορα taketrance rafaela11 Ilikntas tsiobieman Ilma aggelosst9 back2967 many of Filip Libertus bibliofagos aris65 fourkaki ROM32 Debugging_Daemon iew johnsala camil Natsuko kalhkardia Fernando_A lugar Eliza pagratios2 nicole1982 Cookie_Monster Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτο γινετε γιατι οι γυναικες σε μια σχεση τον αντρα τον περνανε απο κοσκινο,οτ και να κανει κρινετε,ενω ο αντρας δεν νοιαζετε για τετοια πραγματα Επισης σε μια σχεση,στο αρχικο σταδιο,η καφριλα για τον αντρα δεν επιτρεπετε αλλα τα χαχαρισματα και τα νιαουρισματα θεωρουνται δεδομενα Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, εμείς οι σκύλες, οι υποκρίτριες,οι χαχανούλες, οι χαζοβιόλες που δεν έχουμε ούτε ιερό ούτε όσιο. εμείς τα κάνουμε όλα, και τουαλέτα να θέλετε θα ρωτάτε πρώτα. Ομγ, αν δε σ' αρέσουν αυτά σε μια κοπέλα γιατι να είσαι μαζί της; Για μόστρα; Πας σε άλλη που δεν νιαουρίζει. -.- Κι αν δεν έχεις τίποτα να πεις μαζί της σημαίνει ότι δεν υπάρχει χημεία, οπότε άντε γεια. Βασικά είμαστε οφφ (αν και δεν έχω καταλάβει και ποιο είναι το τοπικ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Απριλίου 2011 στις 23:33 Ο Άγγελος έγραψε: #50 16-04-11 23:33 Ομγ, αν δε σ' αρέσουν αυτά σε μια κοπέλα γιατι να είσαι μαζί της; Για μόστρα; Click για ανάπτυξη... γλαστρα για ποτισμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2011 στις 01:07 Ο Guest 515609: #51 17-04-11 01:07 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Τελικα..για πειτε μου βρε παιδια...κρινουμε..ή δεν κρινουμε;; Click για ανάπτυξη... Μα σαφως και κρινετε. Κρινετε τι ρουχα φοραει,τι παπουτσια φοραει,τι μαλλι εχει Κρινετε ποσο αγχωμενος ειναι,ποσο ανετος ειναι. Σας εχει πνιξει η κριτικη ικανοτητα. Υ.Σ.Σαφως και υπαρχουν μαλακες αντρες.Απλα η πλειοψηφια λεω τι δειχνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 03:08 Η pop corn έγραψε: #52 17-04-11 03:08 Και επαναλαμβάνω: Είναι οφθαλμοφανές ότι δεν έχεις διαβάσει το topic "[Αγόρια]:Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" Θα σου συνιστούσα να ρίξεις μια ματιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:22 Ο epote έγραψε: #53 17-04-11 21:22 "[Αγόρια]:Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" Click για ανάπτυξη... ιδου: και ναι ειναι τοσο απλο. και ναι ισχυει για ολους. και ναι οταν λεμε αλλες παπαριες δεν τις λεμε μεταξυ μας, τις λεμε σε γυναικες με τα ανωθι χαρακτηριστικα που θελουμε να ριξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:41 Ο parafernalia: #54 17-04-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από epote: ιδου: Click για ανάπτυξη... Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:43 Η prinCess.: #55 17-04-11 21:43 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 22:09 Η Madrugada*: #56 17-04-11 22:09 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υγ. Βέβαια ποτέ μα ποτέ, για κανέναν απολύτως λόγο, μην πάτε για καφέ με παρέα κοριτσιών φιλοσοφικής(γενικά θεωρητικής σχολής) αν δεν έχετε παρόμοιο μυαλό, ή κάποιο άλλο άτομο για στήριγμα... Χαχανητά, αρχαία, ρούχα και πάρτυ ΔΑΠ μαζί για 2 ώρες δεν παλεύονται με τίποτα αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Το ήξερα ότι σπάστηκες που εμφανίστηκα χωρίς να το ξέρεις στο τελευταίο meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 17-04-11 23:22 Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... οχι,, στους βρυκολακες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η rosa azul: #58 18-04-11 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Click για ανάπτυξη... και μενα ......ανδρικα και γυναικεια...και ουτε γω ειμαι λεσβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:01 Ο epote έγραψε: #59 18-04-11 02:01 Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Click για ανάπτυξη... στους ψευτες βασικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 09:33 Η Resident Evil: #60 18-04-11 09:33 Αρχική Δημοσίευση από epote: στους ψευτες βασικα... Click για ανάπτυξη... πας μη epote ..ψεύτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim michaela888 Sotiris 12 Searching touvlo giorgos5002 giannhs2001 SlimShady Advocatus diaboli Paragontas7000 Scandal Κλημεντίνη Joji redpointer Unboxholics Entropy24 Memetchi Drscientist Kate1914 Wonderkid thenutritionist GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous charmander Ωρορα taketrance rafaela11 Ilikntas tsiobieman Ilma aggelosst9 back2967 many of Filip Libertus bibliofagos aris65 fourkaki ROM32 Debugging_Daemon iew johnsala camil Natsuko kalhkardia Fernando_A lugar Eliza pagratios2 nicole1982 Cookie_Monster Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ομγ, αν δε σ' αρέσουν αυτά σε μια κοπέλα γιατι να είσαι μαζί της; Για μόστρα; Click για ανάπτυξη... γλαστρα για ποτισμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2011 στις 01:07 Ο Guest 515609: #51 17-04-11 01:07 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Τελικα..για πειτε μου βρε παιδια...κρινουμε..ή δεν κρινουμε;; Click για ανάπτυξη... Μα σαφως και κρινετε. Κρινετε τι ρουχα φοραει,τι παπουτσια φοραει,τι μαλλι εχει Κρινετε ποσο αγχωμενος ειναι,ποσο ανετος ειναι. Σας εχει πνιξει η κριτικη ικανοτητα. Υ.Σ.Σαφως και υπαρχουν μαλακες αντρες.Απλα η πλειοψηφια λεω τι δειχνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 03:08 Η pop corn έγραψε: #52 17-04-11 03:08 Και επαναλαμβάνω: Είναι οφθαλμοφανές ότι δεν έχεις διαβάσει το topic "[Αγόρια]:Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" Θα σου συνιστούσα να ρίξεις μια ματιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:22 Ο epote έγραψε: #53 17-04-11 21:22 "[Αγόρια]:Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" Click για ανάπτυξη... ιδου: και ναι ειναι τοσο απλο. και ναι ισχυει για ολους. και ναι οταν λεμε αλλες παπαριες δεν τις λεμε μεταξυ μας, τις λεμε σε γυναικες με τα ανωθι χαρακτηριστικα που θελουμε να ριξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:41 Ο parafernalia: #54 17-04-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από epote: ιδου: Click για ανάπτυξη... Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:43 Η prinCess.: #55 17-04-11 21:43 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 22:09 Η Madrugada*: #56 17-04-11 22:09 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υγ. Βέβαια ποτέ μα ποτέ, για κανέναν απολύτως λόγο, μην πάτε για καφέ με παρέα κοριτσιών φιλοσοφικής(γενικά θεωρητικής σχολής) αν δεν έχετε παρόμοιο μυαλό, ή κάποιο άλλο άτομο για στήριγμα... Χαχανητά, αρχαία, ρούχα και πάρτυ ΔΑΠ μαζί για 2 ώρες δεν παλεύονται με τίποτα αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Το ήξερα ότι σπάστηκες που εμφανίστηκα χωρίς να το ξέρεις στο τελευταίο meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 17-04-11 23:22 Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... οχι,, στους βρυκολακες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η rosa azul: #58 18-04-11 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Click για ανάπτυξη... και μενα ......ανδρικα και γυναικεια...και ουτε γω ειμαι λεσβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:01 Ο epote έγραψε: #59 18-04-11 02:01 Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Click για ανάπτυξη... στους ψευτες βασικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 09:33 Η Resident Evil: #60 18-04-11 09:33 Αρχική Δημοσίευση από epote: στους ψευτες βασικα... Click για ανάπτυξη... πας μη epote ..ψεύτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim michaela888 Sotiris 12 Searching touvlo giorgos5002 giannhs2001 SlimShady Advocatus diaboli Paragontas7000 Scandal Κλημεντίνη Joji redpointer Unboxholics Entropy24 Memetchi Drscientist Kate1914 Wonderkid thenutritionist GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous charmander Ωρορα taketrance rafaela11 Ilikntas tsiobieman Ilma aggelosst9 back2967 many of Filip Libertus bibliofagos aris65 fourkaki ROM32 Debugging_Daemon iew johnsala camil Natsuko kalhkardia Fernando_A lugar Eliza pagratios2 nicole1982 Cookie_Monster Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Τελικα..για πειτε μου βρε παιδια...κρινουμε..ή δεν κρινουμε;; Click για ανάπτυξη... Μα σαφως και κρινετε. Κρινετε τι ρουχα φοραει,τι παπουτσια φοραει,τι μαλλι εχει Κρινετε ποσο αγχωμενος ειναι,ποσο ανετος ειναι. Σας εχει πνιξει η κριτικη ικανοτητα. Υ.Σ.Σαφως και υπαρχουν μαλακες αντρες.Απλα η πλειοψηφια λεω τι δειχνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 03:08 Η pop corn έγραψε: #52 17-04-11 03:08 Και επαναλαμβάνω: Είναι οφθαλμοφανές ότι δεν έχεις διαβάσει το topic "[Αγόρια]:Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" Θα σου συνιστούσα να ρίξεις μια ματιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:22 Ο epote έγραψε: #53 17-04-11 21:22 "[Αγόρια]:Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" Click για ανάπτυξη... ιδου: και ναι ειναι τοσο απλο. και ναι ισχυει για ολους. και ναι οταν λεμε αλλες παπαριες δεν τις λεμε μεταξυ μας, τις λεμε σε γυναικες με τα ανωθι χαρακτηριστικα που θελουμε να ριξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:41 Ο parafernalia: #54 17-04-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από epote: ιδου: Click για ανάπτυξη... Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:43 Η prinCess.: #55 17-04-11 21:43 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 22:09 Η Madrugada*: #56 17-04-11 22:09 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υγ. Βέβαια ποτέ μα ποτέ, για κανέναν απολύτως λόγο, μην πάτε για καφέ με παρέα κοριτσιών φιλοσοφικής(γενικά θεωρητικής σχολής) αν δεν έχετε παρόμοιο μυαλό, ή κάποιο άλλο άτομο για στήριγμα... Χαχανητά, αρχαία, ρούχα και πάρτυ ΔΑΠ μαζί για 2 ώρες δεν παλεύονται με τίποτα αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Το ήξερα ότι σπάστηκες που εμφανίστηκα χωρίς να το ξέρεις στο τελευταίο meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 17-04-11 23:22 Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... οχι,, στους βρυκολακες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η rosa azul: #58 18-04-11 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Click για ανάπτυξη... και μενα ......ανδρικα και γυναικεια...και ουτε γω ειμαι λεσβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:01 Ο epote έγραψε: #59 18-04-11 02:01 Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Click για ανάπτυξη... στους ψευτες βασικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 09:33 Η Resident Evil: #60 18-04-11 09:33 Αρχική Δημοσίευση από epote: στους ψευτες βασικα... Click για ανάπτυξη... πας μη epote ..ψεύτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim michaela888 Sotiris 12 Searching touvlo giorgos5002 giannhs2001 SlimShady Advocatus diaboli Paragontas7000 Scandal Κλημεντίνη Joji redpointer Unboxholics Entropy24 Memetchi Drscientist Kate1914 Wonderkid thenutritionist GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous charmander Ωρορα taketrance rafaela11 Ilikntas tsiobieman Ilma aggelosst9 back2967 many of Filip Libertus bibliofagos aris65 fourkaki ROM32 Debugging_Daemon iew johnsala camil Natsuko kalhkardia Fernando_A lugar Eliza pagratios2 nicole1982 Cookie_Monster Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και επαναλαμβάνω: Είναι οφθαλμοφανές ότι δεν έχεις διαβάσει το topic "[Αγόρια]:Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" Θα σου συνιστούσα να ρίξεις μια ματιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:22 Ο epote έγραψε: #53 17-04-11 21:22 "[Αγόρια]:Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" Click για ανάπτυξη... ιδου: και ναι ειναι τοσο απλο. και ναι ισχυει για ολους. και ναι οταν λεμε αλλες παπαριες δεν τις λεμε μεταξυ μας, τις λεμε σε γυναικες με τα ανωθι χαρακτηριστικα που θελουμε να ριξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:41 Ο parafernalia: #54 17-04-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από epote: ιδου: Click για ανάπτυξη... Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:43 Η prinCess.: #55 17-04-11 21:43 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 22:09 Η Madrugada*: #56 17-04-11 22:09 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υγ. Βέβαια ποτέ μα ποτέ, για κανέναν απολύτως λόγο, μην πάτε για καφέ με παρέα κοριτσιών φιλοσοφικής(γενικά θεωρητικής σχολής) αν δεν έχετε παρόμοιο μυαλό, ή κάποιο άλλο άτομο για στήριγμα... Χαχανητά, αρχαία, ρούχα και πάρτυ ΔΑΠ μαζί για 2 ώρες δεν παλεύονται με τίποτα αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Το ήξερα ότι σπάστηκες που εμφανίστηκα χωρίς να το ξέρεις στο τελευταίο meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 17-04-11 23:22 Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... οχι,, στους βρυκολακες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η rosa azul: #58 18-04-11 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Click για ανάπτυξη... και μενα ......ανδρικα και γυναικεια...και ουτε γω ειμαι λεσβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:01 Ο epote έγραψε: #59 18-04-11 02:01 Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Click για ανάπτυξη... στους ψευτες βασικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 09:33 Η Resident Evil: #60 18-04-11 09:33 Αρχική Δημοσίευση από epote: στους ψευτες βασικα... Click για ανάπτυξη... πας μη epote ..ψεύτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim michaela888 Sotiris 12 Searching touvlo giorgos5002 giannhs2001 SlimShady Advocatus diaboli Paragontas7000 Scandal Κλημεντίνη Joji redpointer Unboxholics Entropy24 Memetchi Drscientist Kate1914 Wonderkid thenutritionist GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous charmander Ωρορα taketrance rafaela11 Ilikntas tsiobieman Ilma aggelosst9 back2967 many of Filip Libertus bibliofagos aris65 fourkaki ROM32 Debugging_Daemon iew johnsala camil Natsuko kalhkardia Fernando_A lugar Eliza pagratios2 nicole1982 Cookie_Monster Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
"[Αγόρια]:Τι κοιτάτε σε ένα κορίτσι;" Click για ανάπτυξη... ιδου: και ναι ειναι τοσο απλο. και ναι ισχυει για ολους. και ναι οταν λεμε αλλες παπαριες δεν τις λεμε μεταξυ μας, τις λεμε σε γυναικες με τα ανωθι χαρακτηριστικα που θελουμε να ριξουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:41 Ο parafernalia: #54 17-04-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από epote: ιδου: Click για ανάπτυξη... Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:43 Η prinCess.: #55 17-04-11 21:43 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 22:09 Η Madrugada*: #56 17-04-11 22:09 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υγ. Βέβαια ποτέ μα ποτέ, για κανέναν απολύτως λόγο, μην πάτε για καφέ με παρέα κοριτσιών φιλοσοφικής(γενικά θεωρητικής σχολής) αν δεν έχετε παρόμοιο μυαλό, ή κάποιο άλλο άτομο για στήριγμα... Χαχανητά, αρχαία, ρούχα και πάρτυ ΔΑΠ μαζί για 2 ώρες δεν παλεύονται με τίποτα αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Το ήξερα ότι σπάστηκες που εμφανίστηκα χωρίς να το ξέρεις στο τελευταίο meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 17-04-11 23:22 Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... οχι,, στους βρυκολακες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η rosa azul: #58 18-04-11 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Click για ανάπτυξη... και μενα ......ανδρικα και γυναικεια...και ουτε γω ειμαι λεσβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:01 Ο epote έγραψε: #59 18-04-11 02:01 Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Click για ανάπτυξη... στους ψευτες βασικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 09:33 Η Resident Evil: #60 18-04-11 09:33 Αρχική Δημοσίευση από epote: στους ψευτες βασικα... Click για ανάπτυξη... πας μη epote ..ψεύτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim michaela888 Sotiris 12 Searching touvlo giorgos5002 giannhs2001 SlimShady Advocatus diaboli Paragontas7000 Scandal Κλημεντίνη Joji redpointer Unboxholics Entropy24 Memetchi Drscientist Kate1914 Wonderkid thenutritionist GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous charmander Ωρορα taketrance rafaela11 Ilikntas tsiobieman Ilma aggelosst9 back2967 many of Filip Libertus bibliofagos aris65 fourkaki ROM32 Debugging_Daemon iew johnsala camil Natsuko kalhkardia Fernando_A lugar Eliza pagratios2 nicole1982 Cookie_Monster Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από epote: ιδου: Click για ανάπτυξη... Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 21:43 Η prinCess.: #55 17-04-11 21:43 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 22:09 Η Madrugada*: #56 17-04-11 22:09 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υγ. Βέβαια ποτέ μα ποτέ, για κανέναν απολύτως λόγο, μην πάτε για καφέ με παρέα κοριτσιών φιλοσοφικής(γενικά θεωρητικής σχολής) αν δεν έχετε παρόμοιο μυαλό, ή κάποιο άλλο άτομο για στήριγμα... Χαχανητά, αρχαία, ρούχα και πάρτυ ΔΑΠ μαζί για 2 ώρες δεν παλεύονται με τίποτα αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Το ήξερα ότι σπάστηκες που εμφανίστηκα χωρίς να το ξέρεις στο τελευταίο meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 17-04-11 23:22 Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... οχι,, στους βρυκολακες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η rosa azul: #58 18-04-11 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Click για ανάπτυξη... και μενα ......ανδρικα και γυναικεια...και ουτε γω ειμαι λεσβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:01 Ο epote έγραψε: #59 18-04-11 02:01 Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Click για ανάπτυξη... στους ψευτες βασικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 09:33 Η Resident Evil: #60 18-04-11 09:33 Αρχική Δημοσίευση από epote: στους ψευτες βασικα... Click για ανάπτυξη... πας μη epote ..ψεύτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim michaela888 Sotiris 12 Searching touvlo giorgos5002 giannhs2001 SlimShady Advocatus diaboli Paragontas7000 Scandal Κλημεντίνη Joji redpointer Unboxholics Entropy24 Memetchi Drscientist Kate1914 Wonderkid thenutritionist GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous charmander Ωρορα taketrance rafaela11 Ilikntas tsiobieman Ilma aggelosst9 back2967 many of Filip Libertus bibliofagos aris65 fourkaki ROM32 Debugging_Daemon iew johnsala camil Natsuko kalhkardia Fernando_A lugar Eliza pagratios2 nicole1982 Cookie_Monster Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 22:09 Η Madrugada*: #56 17-04-11 22:09 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υγ. Βέβαια ποτέ μα ποτέ, για κανέναν απολύτως λόγο, μην πάτε για καφέ με παρέα κοριτσιών φιλοσοφικής(γενικά θεωρητικής σχολής) αν δεν έχετε παρόμοιο μυαλό, ή κάποιο άλλο άτομο για στήριγμα... Χαχανητά, αρχαία, ρούχα και πάρτυ ΔΑΠ μαζί για 2 ώρες δεν παλεύονται με τίποτα αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Το ήξερα ότι σπάστηκες που εμφανίστηκα χωρίς να το ξέρεις στο τελευταίο meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 17-04-11 23:22 Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... οχι,, στους βρυκολακες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η rosa azul: #58 18-04-11 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Click για ανάπτυξη... και μενα ......ανδρικα και γυναικεια...και ουτε γω ειμαι λεσβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:01 Ο epote έγραψε: #59 18-04-11 02:01 Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Click για ανάπτυξη... στους ψευτες βασικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 09:33 Η Resident Evil: #60 18-04-11 09:33 Αρχική Δημοσίευση από epote: στους ψευτες βασικα... Click για ανάπτυξη... πας μη epote ..ψεύτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim michaela888 Sotiris 12 Searching touvlo giorgos5002 giannhs2001 SlimShady Advocatus diaboli Paragontas7000 Scandal Κλημεντίνη Joji redpointer Unboxholics Entropy24 Memetchi Drscientist Kate1914 Wonderkid thenutritionist GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous charmander Ωρορα taketrance rafaela11 Ilikntas tsiobieman Ilma aggelosst9 back2967 many of Filip Libertus bibliofagos aris65 fourkaki ROM32 Debugging_Daemon iew johnsala camil Natsuko kalhkardia Fernando_A lugar Eliza pagratios2 nicole1982 Cookie_Monster Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Υγ. Βέβαια ποτέ μα ποτέ, για κανέναν απολύτως λόγο, μην πάτε για καφέ με παρέα κοριτσιών φιλοσοφικής(γενικά θεωρητικής σχολής) αν δεν έχετε παρόμοιο μυαλό, ή κάποιο άλλο άτομο για στήριγμα... Χαχανητά, αρχαία, ρούχα και πάρτυ ΔΑΠ μαζί για 2 ώρες δεν παλεύονται με τίποτα αλλιώς... Click για ανάπτυξη... Το ήξερα ότι σπάστηκες που εμφανίστηκα χωρίς να το ξέρεις στο τελευταίο meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:22 Ο Άγγελος έγραψε: #57 17-04-11 23:22 Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... οχι,, στους βρυκολακες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η rosa azul: #58 18-04-11 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Click για ανάπτυξη... και μενα ......ανδρικα και γυναικεια...και ουτε γω ειμαι λεσβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:01 Ο epote έγραψε: #59 18-04-11 02:01 Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Click για ανάπτυξη... στους ψευτες βασικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 09:33 Η Resident Evil: #60 18-04-11 09:33 Αρχική Δημοσίευση από epote: στους ψευτες βασικα... Click για ανάπτυξη... πας μη epote ..ψεύτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim michaela888 Sotiris 12 Searching touvlo giorgos5002 giannhs2001 SlimShady Advocatus diaboli Paragontas7000 Scandal Κλημεντίνη Joji redpointer Unboxholics Entropy24 Memetchi Drscientist Kate1914 Wonderkid thenutritionist GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous charmander Ωρορα taketrance rafaela11 Ilikntas tsiobieman Ilma aggelosst9 back2967 many of Filip Libertus bibliofagos aris65 fourkaki ROM32 Debugging_Daemon iew johnsala camil Natsuko kalhkardia Fernando_A lugar Eliza pagratios2 nicole1982 Cookie_Monster Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στα αρπαχτικά; Click για ανάπτυξη... οχι,, στους βρυκολακες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 00:31 Η rosa azul: #58 18-04-11 00:31 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Click για ανάπτυξη... και μενα ......ανδρικα και γυναικεια...και ουτε γω ειμαι λεσβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:01 Ο epote έγραψε: #59 18-04-11 02:01 Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Click για ανάπτυξη... στους ψευτες βασικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 09:33 Η Resident Evil: #60 18-04-11 09:33 Αρχική Δημοσίευση από epote: στους ψευτες βασικα... Click για ανάπτυξη... πας μη epote ..ψεύτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim michaela888 Sotiris 12 Searching touvlo giorgos5002 giannhs2001 SlimShady Advocatus diaboli Paragontas7000 Scandal Κλημεντίνη Joji redpointer Unboxholics Entropy24 Memetchi Drscientist Kate1914 Wonderkid thenutritionist GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous charmander Ωρορα taketrance rafaela11 Ilikntas tsiobieman Ilma aggelosst9 back2967 many of Filip Libertus bibliofagos aris65 fourkaki ROM32 Debugging_Daemon iew johnsala camil Natsuko kalhkardia Fernando_A lugar Eliza pagratios2 nicole1982 Cookie_Monster Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Τα κόκαλα στο λαιμό; Ουάουυυυυυυυυ. Μπράβο. Και μένα μ' αρέσουν. Αλλά δεν είμαι λεσβία. Click για ανάπτυξη... και μενα ......ανδρικα και γυναικεια...και ουτε γω ειμαι λεσβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 02:01 Ο epote έγραψε: #59 18-04-11 02:01 Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Click για ανάπτυξη... στους ψευτες βασικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 09:33 Η Resident Evil: #60 18-04-11 09:33 Αρχική Δημοσίευση από epote: στους ψευτες βασικα... Click για ανάπτυξη... πας μη epote ..ψεύτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ δηλαδή που κοιτάζω αυτό....σε ποια κατηγορία ανήκω; Click για ανάπτυξη... στους ψευτες βασικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 09:33 Η Resident Evil: #60 18-04-11 09:33 Αρχική Δημοσίευση από epote: στους ψευτες βασικα... Click για ανάπτυξη... πας μη epote ..ψεύτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από epote: στους ψευτες βασικα... Click για ανάπτυξη... πας μη epote ..ψεύτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.