Ομοφοβία και ομοφυλοφιλία

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Ο λόγος που η είδηση έγινε ευρέως γνωστή τώρα, και όχι το 2022, είναι επειδή τώρα βγήκε η δικαστική απόφαση. Συγκεκριμένα το 2022 έγινε η σύλληψη του ζευγαριού, καθώς υπήρχαν ενδείξεις για βιασμό των παιδιών τους. Τον περασμένο μήνα βγήκε η τελική απόφαση όπου τους καταδικάζει σε φυλάκιση 100 ετών, ενώ τώρα δόθηκε το ok για δημοσίευση της υπόθεσης.

Ελπίζω να έγινα σαφής τώρα.🙂🙂

Ντάξει μη με φας δικέ μου, δεν ήξερα. :bleh:

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.062 μηνύματα.
ένα χρήσιμο εγχειρίδιο για εκπαιδευτικούς
471873840_8999818343386798_7031183117928167902_n.jpg

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.537 μηνύματα.
Χαράς την υπομονή να σας να κάθεστε και να ανοίγετε διαλεκτική με άτομα που λένε για ελάχιστες περιπτώσεις τέτοιων περιστατικών από λοάτκι γονείς, "ξεχνώντας" ότι έτσι κι αλλιώς οι υιοθεσίες είναι ελάχιστες, χαράς την υπομονή να σας να μιλάτε με άτομα που ισχυρίζονται (προσωπικό μου αγαπημένο) ότι μέχρι τώρα τέτοια περιστατικά συνέβαιναν μόνο στις παραδοσιακές οικογένειες (λες και είχαμε κάτι άλλο πέρα από αυτό τόσα χρόνια), χαράς την υπομονή να μιλάτε με άτομα που καθαρά και στα ίσα σας λένε ότι δεν έχετε το δικαίωμα να μιλάτε. Α, μην ξεχνάμε ότι πιάνετε σοβαρή συζήτηση με άτομα που βρίζουν και απειλούν γυναίκες επειδή δεν θέλουν να υφίστανται επίθεση στην ίδια τους τη φύση, προσπαθώντας κάποιοι κυριολεκτικά να οικειοποιηθούν το φύλο τους.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.062 μηνύματα.
Ξερει το 7 χρονο τι να κανει το πουλι του δηλαδη μας λες.
Το κατάλαβες ανάποδα. Είναι εγχειρίδιο για τους εκπαιδευτικούς οχι για τους μαθητές. Ώστε οι εκπαιδευτικοι να μπορούν να συζητήσουν με σωστή προσέγγιση τετοια ευαίσθητα θέματα με τους νεαρούς μαθητές σε τέτοια ηλικία.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Το κατάλαβες ανάποδα. Είναι εγχειρίδιο για τους εκπαιδευτικούς οχι για τους μαθητές. Ώστε οι εκπαιδευτικοι να μπορούν να συζητήσουν με σωστή προσέγγιση τετοια ευαίσθητα θέματα με τους νεαρούς μαθητές σε τέτοια ηλικία.
Οκ οκ. Τι θα συζητανε οι εκπαιδευτικοι με τα παιδια δηλαδη? Για να καταλαβω ρωταω

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.537 μηνύματα.
View attachment 143150
Για κάτι τέτοια έχει σιχαθεί ο κόσμος την ατζέντα (που λέτε ότι δεν υπάρχει.) Σε άλλον πλανήτη ζείτε; Θα συνεχίσετε να λέτε τα ίδια; Βούτυρο στο ψωμί μας βάζετε τους συντηρητικούς, να κερδίσουμε ολοκληρωτικά τους απλούς ανθρώπους, την κρίσιμη μάζα ;)

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Δηλαδή θεωρείς ένα 6χρονο θα το ενδιέφερε πρωτίστως ένας τετοιος διάλογος;

Χωρίς διάθεση εμπαιγμού.

chester20080

Επιφανές μέλος

Δηλαδή θεωρείς ένα 6χρονο θα το ενδιέφερε πρωτίστως ένας τετοιος διάλογος;

Χωρίς διάθεση εμπαιγμού.
Δεν λέω ότι θα το ενδιαφέρει απαραίτητα, αλλά είναι χρήσιμο να γνωρίζει ο εκπαιδευτικος πώς να μιλήσει σωστά για ένα τέτοιο θέμα στην τάξη αν χρειαστεί. Για παράδειγμα αν ένας γονιός από καποιον μαθητή είναι ομοφυλόφιλος, ο εκπαιδευτικος οφείλει να ξέρει πώς να αναφερθεί σωστά σε τέτοιου είδους οικογένειες μέσα στο μάθημα αν προκύψει, με σεβασμό προς τους γονείς του μαθητή αυτου, αλλά και με τέτοιον τρόπο που δεν θα φανεί πώς κοροϊδεύει τους γονείς του, χωρίς να αφήσει να φανουν τυχον προσωπικές του προκαταληψεις, αλλά και χωρίς να στρωνει το έδαφος για bullying του παιδιού αυτου από συμμαθητές του. Κυρίως το έβαλα για το δημοτικό και όχι το νηπιαγωγείο.

Δεν το έχω διαβάσει το βιβλίο, δεν ξέρω τι ακριβώς περιέχει, απλά μου φάνηκε ενδιαφέρον και αν μη τι άλλο συμφωνώ πως οι εκπαιδευτικοι στην πρωτοβάθμια πρέπει να έχουν ειδικά μαθήματα/σεμινάρια που θα τους εφοδιάζουν με soft skills πανω σε διάφορα κοινωνικά θέματα, όπως η ομοφυλοφιλία, οι μετανάστες, ο ρατσισμός, το bullying κλπ. Μαθήματα εννοώ στις σχολές πανεπιστημίου για να γίνουν εκπαιδευτικοι, οχι μαθήματα μέσα στην τάξη πάνω σε αυτά. Τέτοιου είδους θέματα σίγουρα είναι χρήσιμο να συζητιουνται σε φιλολογικά μαθήματα εντός τάξης όπως γλώσσα έκθεση. Οι εκπαιδευτικοι του σήμερα πρέπει σαφώς να γνωρίζουν πώς να ειναι αντικειμενικοι με τέτοια ευαίσθητα θέματα συζήτησης εντός τάξης.

Τελευταία επεξεργασία:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Δεν λέω ότι θα το ενδιαφέρει απαραίτητα, αλλά είναι χρήσιμο να γνωρίζει ο εκπαιδευτικος πώς να μιλήσει σωστά για ένα τέτοιο θέμα στην τάξη αν χρειαστεί. Για παράδειγμα αν ένας γονιός από καποιον μαθητή είναι ομοφυλόφιλος, ο εκπαιδευτικος οφείλει να ξέρει πώς να αναφερθεί σωστά σε τέτοιου είδους οικογένειες μέσα στο μάθημα αν προκύψει, με σεβασμό προς τους γονείς του μαθητή αυτου, αλλά και με τέτοιον τρόπο που δεν θα φανεί πώς κοροϊδεύει τους γονείς του, χωρίς να αφήσει να φανουν τυχον προσωπικές του προκαταληψεις, αλλά και χωρίς να στρωνει το έδαφος για bullying του παιδιού αυτου από συμμαθητές του. Κυρίως το έβαλα για το δημοτικό και όχι το νηπιαγωγείο.
Αυτα δεν θα έπρεπε να ειναι στανταρ δεξιότητες γενικά για ολες τις κοινωνικες ομαδες απο την πανεπιστημιακή εκπαίδευση των εργαζομένων ήδη;

Οκ δε μου φαίνεται κακό απο αυτη την άποψη αν και με το παρακατω εχω μια ένσταση:

Δεν το έχω διαβάσει το βιβλίο, δεν ξέρω τι ακριβώς περιέχει, απλά μου φάνηκε ενδιαφέρον και αν μη τι άλλο συμφωνώ πως οι εκπαιδευτικοι στην πρωτοβάθμια πρέπει να έχουν ειδικά μαθήματα που θα τους εφοδιάζουν με soft skills πανω σε διάφορα κοινωνικά θέματα, όπως η ομοφυλοφιλία, οι μετανάστες, ο ρατσισμός, το bullying κλπ.
Αυτο θα σε ρωταγα τωρα. Τι λεει μέσα. Ρε αμα δεν το χεις διαβασει τοτε τι ωραιο βρηκες και το προτεινεις; Μπορεί να λεει οτι να ναι μεσα. :bleh:

Πάρτο και δειξε μας τι λεει να το συζητησουμε.

chester20080

Επιφανές μέλος

Αυτα δεν θα έπρεπε να ειναι στανταρ δεξιότητες γενικά για ολες τις κοινωνικες ομαδες απο την πανεπιστημιακή εκπαίδευση των εργαζομένων ήδη;

Οκ δε μου φαίνεται κακό απο αυτη την άποψη αν και με το παρακατω εχω μια ένσταση:

Αυτο θα σε ρωταγα τωρα. Τι λεει μέσα. Ρε αμα δεν το χεις διαβασει τοτε τι ωραιο βρηκες και το προτεινεις; Μπορεί να λεει οτι να ναι μεσα. :bleh:

Πάρτο και δειξε μας τι λεει να το συζητησουμε.
Μου έκανε εντύπωση ως τίτλος επειδή δεν είχα ξαναδεί να υπάρχουν τέτοια βιβλία. Αν το πάρω θα σας πω

ilias90

Περιβόητο μέλος

Δεν το έχω διαβάσει το βιβλίο, δεν ξέρω τι ακριβώς περιέχει, απλά μου φάνηκε ενδιαφέρον και αν μη τι άλλο συμφωνώ πως οι εκπαιδευτικοι στην πρωτοβάθμια πρέπει να έχουν ειδικά μαθήματα/σεμινάρια που θα τους εφοδιάζουν με soft skills πανω σε διάφορα κοινωνικά θέματα, όπως η ομοφυλοφιλία, οι μετανάστες, ο ρατσισμός, το bullying κλπ. Μαθήματα εννοώ στις σχολές πανεπιστημίου για να γίνουν εκπαιδευτικοι, οχι μαθήματα μέσα στην τάξη πάνω σε αυτά. Τέτοιου είδους θέματα σίγουρα είναι χρήσιμο να συζητιουνται σε φιλολογικά μαθήματα εντός τάξης όπως γλώσσα έκθεση.
Κλασσική φεμινοαριστερίστικη αντίληψη περί εκπαίδευσης. Δεν μας νοιάζει η γνώση, δεν μας νοιάζει η αριστεία, το μόνο που μας ενδιαφέρει να ποτίζουμε με την ατζέντα μικρά παιδιά, κι ας γίνουν (που γίνονται, μια ματιά να ρίξουμε γύρω μας αρκεί) τούβλα. Άτομα τελείως αδύναμα, μαλθακά, που κλαίγονται συνέχεια και θυματοποιούνται, αντί να βελτιώσουν πραγματικά τον εαυτό τους. Σύγχρονο σχολείο, όπου η φεμινίστρια εκπαιδευτικός ευνουχίζει τα αγόρια και δημιουργεί νέο στρατό νεοφεμινιών στα κορίτσια.

chester20080

Επιφανές μέλος

Κλασσική φεμινοαριστερίστικη αντίληψη περί εκπαίδευσης. Δεν μας νοιάζει η γνώση, δεν μας νοιάζει η αριστεία, το μόνο που μας ενδιαφέρει να ποτίζουμε με την ατζέντα μικρά παιδιά, κι ας γίνουν (που γίνονται, μια ματιά να ρίξουμε γύρω μας αρκεί) τούβλα. Άτομα τελείως αδύναμα, μαλθακά, που κλαίγονται συνέχεια και θυματοποιούνται, αντί να βελτιώσουν πραγματικά τον εαυτό τους. Σύγχρονο σχολείο, όπου η φεμινίστρια εκπαιδευτικός ευνουχίζει τα αγόρια και δημιουργεί νέο στρατό νεοφεμινιών στα κορίτσια.
Είδαμε και την προκοπή του ματσο αντρακλα με την τρίχα καγκελο. Πρεπει να σταματήσεις να βλέπεις παντου ατζέντες. Αν η φυσική εξέλιξη του ανθρώπου θέλει τη θηλυκοποιηση του ματσο αντρα, ποιοι είμαστε εμείς να πάμε κόντρα στη φυση; Ίσως είναι για το καλό της ανθρωπότητας. Η εξέλιξη κάτι θα ξέρει καλύτερα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
View attachment 143150
Γιατί να αντιμετωπίζονται διαφορετικά τα παιδιά απο τους δασκάλους αν έχουν λοατκι γονείς ή αν ανήκουν στην κοινότητα λοατκι; Νόμιζα πως δε θέλουμε πια διακρίσεις
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το επόμενο βήμα είναι να αναγκάσουμε παιδάκια να κάνουνε σεξ μεταξύ τους για να "πειραματιστούν".
Υπό την επίβλεψη ενός drag queen χοντρού δασκάλου εννοείται για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η ευημερία των παιδιών.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Είδαμε Αν η φυσική εξέλιξη του ανθρώπου θέλει τη θηλυκοποιηση του ματσο αντρα, ποιοι είμαστε εμείς να πάμε κόντρα στη φυση; Ίσως είναι για το καλό της ανθρωπότητας. Η εξέλιξη κάτι θα ξέρει καλύτερα.

Ωχ Θεέ μου τι ακούμε βραδιάτικα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Γιατί να αντιμετωπίζονται διαφορετικά τα παιδιά απο τους δασκάλους αν έχουν λοατκι γονείς ή αν ανήκουν στην κοινότητα λοατκι; Νόμιζα πως δε θέλουμε πια διακρίσεις
Λογω των προκαταληψεων των εκπαιδευτικών.

Ωχ Θεέ μου τι ακούμε βραδιάτικα.
Ακόμα απόγευμα είναι, έχουμε δρόμο μέχρι το βράδυ να πούμε και χειρότερα

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Αν η φυσική εξέλιξη του ανθρώπου θέλει τη θηλυκοποιηση του ματσο αντρα, ποιοι είμαστε εμείς να πάμε κόντρα στη φυση; Ίσως είναι για το καλό της ανθρωπότητας. Η εξέλιξη κάτι θα ξέρει καλύτερα.
Ναι, αυτό θα ίσχυε σε ένα φανταστικό σενάριο οπού η φυσική εξέλιξη του οποιουδήποτε οργανισμού ήτανε η αποδυνάμωση και η μετατροπή του σε εύκολο θήραμα.

Ομολογώ πως με αυτή τη συνομιλία αρπάχτηκα λίγο, αλλά κατάλαβα πως πρόκειται για τρόλ και απο τις δύο μεριές.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ακόμα απόγευμα είναι, έχουμε δρόμο μέχρι το βράδυ να πούμε και χειρότερα

Τουλάχιστον πέτυχες το χειρότερα.

Ναι, αυτό θα ίσχυε σε ένα φανταστικό σενάριο οπού η φυσική εξέλιξη του οποιουδήποτε οργανισμού ήτανε η αποδυνάμωση και η μετατροπή του σε εύκολο θήραμα.

Ομολογώ πως με αυτή τη συνομιλία αρπάχτηκα λίγο, αλλά κατάλαβα πως πρόκειται για τρόλ και απο τις δύο μεριές.

Ξεκάθαρα trolling είναι.😂😂

Χρήστες Βρείτε παρόμοια