roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:11 Η roumana έγραψε: #61 08-05-07 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Μπράβο στην κοπέλα με τις ζαρτιέρες Ναι στα δικαιώματα των φοιτητών! Click για ανάπτυξη... Μπράβο? …μερικές πήραμε τα μαθήματα με ατελείωτες νύχτες διαβάσματος…το προτιμώ από τις ατελείωτες νύχτες με τον κάθε λιγούρη καθηγητή… Μʼαρεσει η φούστα σε ίσια γραμμή μέχρι στο γόνατο, με βαθύ σκίσιμο στο πλάι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2007 ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:22 Η ghelly έγραψε: #62 08-05-07 14:22 Αν την ξαναδώ στο αμφιθέτρο θα σας τραβήξω φωτογραφίες και βίντεο να απολαύσετε την κίνηση. Και εγώ φοράω συχνά φούστες αλλά έλεος...εκείνε προσβάλλει βάναυσα κάθε αίσθημα αισθητικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:24 Η roumana έγραψε: #63 08-05-07 14:24 καλα βρε ghelly...μη το κανεις θεμα και εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:26 Η ghelly έγραψε: #64 08-05-07 14:26 Μπα δεν χρειάστηκε να το κάνω. Φρόντισε η καθηγήτρια, η οποία μόλις ξαναείδε την κοπέλα αυτή γυρισε και τη ρώτησε:" Τωρα που ντυθήκατε, να κάνουμε μάθημα;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:01 Η Κακή Επιρροή: #65 08-05-07 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Μπα δεν χρειάστηκε να το κάνω. Φρόντισε η καθηγήτρια, η οποία μόλις ξαναείδε την κοπέλα αυτή γυρισε και τη ρώτησε:" Τωρα που ντυθήκατε, να κάνουμε μάθημα;" Click για ανάπτυξη... ζηλιάρα καθηγήτρια μου ακούγεται αυτή με αυτό που της είπε αν ήθελε πραγματικά να κάνει το έργο της ως "λειτουργός" καθηγήτρια, θα έπρεπε να φωνάξει τη δεσποινίδα κατ ιδίαν και να της κάνει κάποια παρατήρηση χωρίς να ακούνε όλοι.... άσχετα με το αν η φοιτήτρια έπραξε καλώς η κακώς, για μένα η καθηγήτρια έπραξε κάκιστα... δεν είναι αυτή πράξη κοινωνικού λειτουργού που χτίζει ανθρώπους και προσωπικότητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:05 Η ghelly έγραψε: #66 08-05-07 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ζηλιάρα καθηγήτρια μου ακούγεται αυτή με αυτό που της είπε αν ήθελε πραγματικά να κάνει το έργο της ως "λειτουργός" καθηγήτρια, θα έπρεπε να φωνάξει τη δεσποινίδα κατ ιδίαν και να της κάνει κάποια παρατήρηση χωρίς να ακούνε όλοι.... άσχετα με το αν η φοιτήτρια έπραξε καλώς η κακώς, για μένα η καθηγήτρια έπραξε κάκιστα... δεν είναι αυτή πράξη κοινωνικού λειτουργού που χτίζει ανθρώπους και προσωπικότητες... Click για ανάπτυξη... Απορώ πως εχεις την εντύπωση ότι οι καθηγητες ακόμα και οι ακαδημαϊκοί είναι νορμάλ άτομα που αποτελούν παραδειγμα προς μίμηση. Ειδικά δυο που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:10 Ο Γιάννης έγραψε: #67 08-05-07 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Αν την ξαναδώ στο αμφιθέτρο θα σας τραβήξω φωτογραφίες και βίντεο να απολαύσετε την κίνηση. Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνώ να το κάνεις, με ενδιαφέρει πάρα πολύ η κοινονική πλευρά του θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάριλυ Δραστήριο μέλος Η Μάριλυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:12 Η Μάριλυ έγραψε: #68 08-05-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ζηλιάρα καθηγήτρια μου ακούγεται αυτή με αυτό που της είπε αν ήθελε πραγματικά να κάνει το έργο της ως "λειτουργός" καθηγήτρια, θα έπρεπε να φωνάξει τη δεσποινίδα κατ ιδίαν και να της κάνει κάποια παρατήρηση χωρίς να ακούνε όλοι.... άσχετα με το αν η φοιτήτρια έπραξε καλώς η κακώς, για μένα η καθηγήτρια έπραξε κάκιστα... δεν είναι αυτή πράξη κοινωνικού λειτουργού που χτίζει ανθρώπους και προσωπικότητες... Click για ανάπτυξη... ΚΕ συμφωνω. Θυμαμαι στην Β'Λυκειου διναμε εξετασεις και ειχα βαλει μια μπλουζα που ηταν κανονικη, τελειωνε εκει που αρχιζε το τζην και οταν καθομουνα φαινοταν λιγο η πλατη. Και πριν δωσουν τα θεματα ερχεται η υποδιευθυντρια και μου λεει μπροστα σε ολους "Τι ειναι αυτο που φορας? Ο Γιαννης που καθεται απο πισω σου πως θα συγκεντρωθει να γραψει?" Και σημειωτεον, ΠΡΩΤΗ μερα των πανελληνιων εξετασεων. Μου εκανε την καρδια περιβολι. Σημερα τα εχω βαλει με τις καθηγητριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:20 Η underwater: #69 08-05-07 16:20 Μου αρέσουν πολύ οι φούστες και τα φουστάνια και φοράω σπάνια παντελόνια. Νομίζω ότι είναι πολύ θηλυκές! Κοιτάζω βέβαια να είναι του στυλ μου. Όσο για το πόσο επηρεάζουν την προσοχή των ανδρών, τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον αντιλαμβάνομαι μια ελαφριά προτίμηση στα φουστοειδή, αλλά όχι κάτι ΠΟΛΥ τρανταχτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:21 Η Γίδι έγραψε: #70 08-05-07 16:21 Ρε παιδιά, εμένα ο πρώην, που δε με ήθελε με φούστα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:02 Η Κακή Επιρροή: #71 08-05-07 18:02 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Απορώ πως εχεις την εντύπωση ότι οι καθηγητες ακόμα και οι ακαδημαϊκοί είναι νορμάλ άτομα που αποτελούν παραδειγμα προς μίμηση. Ειδικά δυο που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό είναι... Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι ότι έχω περίεργες ιδέες και υψηλές προσδοκίες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:07 Ο deadhead_pirate: #72 08-05-07 18:07 Οταν λέτε καθηγητές, εχμ γκουχ γκουχ.... βάζετε κι εμένα μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:09 Η Κακή Επιρροή: #73 08-05-07 18:09 Εσένα? δε νομίζω... δεν έχουμε δείγματα της συμπεριφοράς σου στους μαθητές σου για να σε κρίνουμε Μιλάμε ως επί το πλείστον για αυτούς που γνωρίζουμε (νομίζω δλδ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:09 Ο deadhead_pirate: #74 08-05-07 18:09 Α οκ οκ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Sweet_Butterfly: #75 08-01-10 22:35 Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:38 Ο DrStrangelove: #76 08-01-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Click για ανάπτυξη... στο δρόμο ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Η Sweet_Butterfly: #77 08-01-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: στο δρόμο ???? Click για ανάπτυξη... στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:42 Ο DrStrangelove: #78 08-01-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... συγνώμη γελάω τρανταχτά δεν υπάρχει αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:46 Ο Γιώργος έγραψε: #79 08-01-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η Sweet_Butterfly: #80 08-01-10 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Click για ανάπτυξη... μόνο ένα;;;;;; κλωτσηδόν έφυγε από το cafe... τον σήκωσαν στα χέρια οι του μαγαζιού και έφυγε έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα χαχαχα Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Μπράβο στην κοπέλα με τις ζαρτιέρες Ναι στα δικαιώματα των φοιτητών! Click για ανάπτυξη... Μπράβο? …μερικές πήραμε τα μαθήματα με ατελείωτες νύχτες διαβάσματος…το προτιμώ από τις ατελείωτες νύχτες με τον κάθε λιγούρη καθηγητή… Μʼαρεσει η φούστα σε ίσια γραμμή μέχρι στο γόνατο, με βαθύ σκίσιμο στο πλάι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:22 Η ghelly έγραψε: #62 08-05-07 14:22 Αν την ξαναδώ στο αμφιθέτρο θα σας τραβήξω φωτογραφίες και βίντεο να απολαύσετε την κίνηση. Και εγώ φοράω συχνά φούστες αλλά έλεος...εκείνε προσβάλλει βάναυσα κάθε αίσθημα αισθητικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:24 Η roumana έγραψε: #63 08-05-07 14:24 καλα βρε ghelly...μη το κανεις θεμα και εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:26 Η ghelly έγραψε: #64 08-05-07 14:26 Μπα δεν χρειάστηκε να το κάνω. Φρόντισε η καθηγήτρια, η οποία μόλις ξαναείδε την κοπέλα αυτή γυρισε και τη ρώτησε:" Τωρα που ντυθήκατε, να κάνουμε μάθημα;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:01 Η Κακή Επιρροή: #65 08-05-07 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Μπα δεν χρειάστηκε να το κάνω. Φρόντισε η καθηγήτρια, η οποία μόλις ξαναείδε την κοπέλα αυτή γυρισε και τη ρώτησε:" Τωρα που ντυθήκατε, να κάνουμε μάθημα;" Click για ανάπτυξη... ζηλιάρα καθηγήτρια μου ακούγεται αυτή με αυτό που της είπε αν ήθελε πραγματικά να κάνει το έργο της ως "λειτουργός" καθηγήτρια, θα έπρεπε να φωνάξει τη δεσποινίδα κατ ιδίαν και να της κάνει κάποια παρατήρηση χωρίς να ακούνε όλοι.... άσχετα με το αν η φοιτήτρια έπραξε καλώς η κακώς, για μένα η καθηγήτρια έπραξε κάκιστα... δεν είναι αυτή πράξη κοινωνικού λειτουργού που χτίζει ανθρώπους και προσωπικότητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:05 Η ghelly έγραψε: #66 08-05-07 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ζηλιάρα καθηγήτρια μου ακούγεται αυτή με αυτό που της είπε αν ήθελε πραγματικά να κάνει το έργο της ως "λειτουργός" καθηγήτρια, θα έπρεπε να φωνάξει τη δεσποινίδα κατ ιδίαν και να της κάνει κάποια παρατήρηση χωρίς να ακούνε όλοι.... άσχετα με το αν η φοιτήτρια έπραξε καλώς η κακώς, για μένα η καθηγήτρια έπραξε κάκιστα... δεν είναι αυτή πράξη κοινωνικού λειτουργού που χτίζει ανθρώπους και προσωπικότητες... Click για ανάπτυξη... Απορώ πως εχεις την εντύπωση ότι οι καθηγητες ακόμα και οι ακαδημαϊκοί είναι νορμάλ άτομα που αποτελούν παραδειγμα προς μίμηση. Ειδικά δυο που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:10 Ο Γιάννης έγραψε: #67 08-05-07 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Αν την ξαναδώ στο αμφιθέτρο θα σας τραβήξω φωτογραφίες και βίντεο να απολαύσετε την κίνηση. Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνώ να το κάνεις, με ενδιαφέρει πάρα πολύ η κοινονική πλευρά του θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάριλυ Δραστήριο μέλος Η Μάριλυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:12 Η Μάριλυ έγραψε: #68 08-05-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ζηλιάρα καθηγήτρια μου ακούγεται αυτή με αυτό που της είπε αν ήθελε πραγματικά να κάνει το έργο της ως "λειτουργός" καθηγήτρια, θα έπρεπε να φωνάξει τη δεσποινίδα κατ ιδίαν και να της κάνει κάποια παρατήρηση χωρίς να ακούνε όλοι.... άσχετα με το αν η φοιτήτρια έπραξε καλώς η κακώς, για μένα η καθηγήτρια έπραξε κάκιστα... δεν είναι αυτή πράξη κοινωνικού λειτουργού που χτίζει ανθρώπους και προσωπικότητες... Click για ανάπτυξη... ΚΕ συμφωνω. Θυμαμαι στην Β'Λυκειου διναμε εξετασεις και ειχα βαλει μια μπλουζα που ηταν κανονικη, τελειωνε εκει που αρχιζε το τζην και οταν καθομουνα φαινοταν λιγο η πλατη. Και πριν δωσουν τα θεματα ερχεται η υποδιευθυντρια και μου λεει μπροστα σε ολους "Τι ειναι αυτο που φορας? Ο Γιαννης που καθεται απο πισω σου πως θα συγκεντρωθει να γραψει?" Και σημειωτεον, ΠΡΩΤΗ μερα των πανελληνιων εξετασεων. Μου εκανε την καρδια περιβολι. Σημερα τα εχω βαλει με τις καθηγητριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:20 Η underwater: #69 08-05-07 16:20 Μου αρέσουν πολύ οι φούστες και τα φουστάνια και φοράω σπάνια παντελόνια. Νομίζω ότι είναι πολύ θηλυκές! Κοιτάζω βέβαια να είναι του στυλ μου. Όσο για το πόσο επηρεάζουν την προσοχή των ανδρών, τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον αντιλαμβάνομαι μια ελαφριά προτίμηση στα φουστοειδή, αλλά όχι κάτι ΠΟΛΥ τρανταχτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:21 Η Γίδι έγραψε: #70 08-05-07 16:21 Ρε παιδιά, εμένα ο πρώην, που δε με ήθελε με φούστα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:02 Η Κακή Επιρροή: #71 08-05-07 18:02 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Απορώ πως εχεις την εντύπωση ότι οι καθηγητες ακόμα και οι ακαδημαϊκοί είναι νορμάλ άτομα που αποτελούν παραδειγμα προς μίμηση. Ειδικά δυο που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό είναι... Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι ότι έχω περίεργες ιδέες και υψηλές προσδοκίες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:07 Ο deadhead_pirate: #72 08-05-07 18:07 Οταν λέτε καθηγητές, εχμ γκουχ γκουχ.... βάζετε κι εμένα μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:09 Η Κακή Επιρροή: #73 08-05-07 18:09 Εσένα? δε νομίζω... δεν έχουμε δείγματα της συμπεριφοράς σου στους μαθητές σου για να σε κρίνουμε Μιλάμε ως επί το πλείστον για αυτούς που γνωρίζουμε (νομίζω δλδ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:09 Ο deadhead_pirate: #74 08-05-07 18:09 Α οκ οκ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Sweet_Butterfly: #75 08-01-10 22:35 Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:38 Ο DrStrangelove: #76 08-01-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Click για ανάπτυξη... στο δρόμο ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Η Sweet_Butterfly: #77 08-01-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: στο δρόμο ???? Click για ανάπτυξη... στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:42 Ο DrStrangelove: #78 08-01-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... συγνώμη γελάω τρανταχτά δεν υπάρχει αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:46 Ο Γιώργος έγραψε: #79 08-01-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η Sweet_Butterfly: #80 08-01-10 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Click για ανάπτυξη... μόνο ένα;;;;;; κλωτσηδόν έφυγε από το cafe... τον σήκωσαν στα χέρια οι του μαγαζιού και έφυγε έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα χαχαχα Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν την ξαναδώ στο αμφιθέτρο θα σας τραβήξω φωτογραφίες και βίντεο να απολαύσετε την κίνηση. Και εγώ φοράω συχνά φούστες αλλά έλεος...εκείνε προσβάλλει βάναυσα κάθε αίσθημα αισθητικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:24 Η roumana έγραψε: #63 08-05-07 14:24 καλα βρε ghelly...μη το κανεις θεμα και εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:26 Η ghelly έγραψε: #64 08-05-07 14:26 Μπα δεν χρειάστηκε να το κάνω. Φρόντισε η καθηγήτρια, η οποία μόλις ξαναείδε την κοπέλα αυτή γυρισε και τη ρώτησε:" Τωρα που ντυθήκατε, να κάνουμε μάθημα;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:01 Η Κακή Επιρροή: #65 08-05-07 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Μπα δεν χρειάστηκε να το κάνω. Φρόντισε η καθηγήτρια, η οποία μόλις ξαναείδε την κοπέλα αυτή γυρισε και τη ρώτησε:" Τωρα που ντυθήκατε, να κάνουμε μάθημα;" Click για ανάπτυξη... ζηλιάρα καθηγήτρια μου ακούγεται αυτή με αυτό που της είπε αν ήθελε πραγματικά να κάνει το έργο της ως "λειτουργός" καθηγήτρια, θα έπρεπε να φωνάξει τη δεσποινίδα κατ ιδίαν και να της κάνει κάποια παρατήρηση χωρίς να ακούνε όλοι.... άσχετα με το αν η φοιτήτρια έπραξε καλώς η κακώς, για μένα η καθηγήτρια έπραξε κάκιστα... δεν είναι αυτή πράξη κοινωνικού λειτουργού που χτίζει ανθρώπους και προσωπικότητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:05 Η ghelly έγραψε: #66 08-05-07 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ζηλιάρα καθηγήτρια μου ακούγεται αυτή με αυτό που της είπε αν ήθελε πραγματικά να κάνει το έργο της ως "λειτουργός" καθηγήτρια, θα έπρεπε να φωνάξει τη δεσποινίδα κατ ιδίαν και να της κάνει κάποια παρατήρηση χωρίς να ακούνε όλοι.... άσχετα με το αν η φοιτήτρια έπραξε καλώς η κακώς, για μένα η καθηγήτρια έπραξε κάκιστα... δεν είναι αυτή πράξη κοινωνικού λειτουργού που χτίζει ανθρώπους και προσωπικότητες... Click για ανάπτυξη... Απορώ πως εχεις την εντύπωση ότι οι καθηγητες ακόμα και οι ακαδημαϊκοί είναι νορμάλ άτομα που αποτελούν παραδειγμα προς μίμηση. Ειδικά δυο που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:10 Ο Γιάννης έγραψε: #67 08-05-07 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Αν την ξαναδώ στο αμφιθέτρο θα σας τραβήξω φωτογραφίες και βίντεο να απολαύσετε την κίνηση. Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνώ να το κάνεις, με ενδιαφέρει πάρα πολύ η κοινονική πλευρά του θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάριλυ Δραστήριο μέλος Η Μάριλυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:12 Η Μάριλυ έγραψε: #68 08-05-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ζηλιάρα καθηγήτρια μου ακούγεται αυτή με αυτό που της είπε αν ήθελε πραγματικά να κάνει το έργο της ως "λειτουργός" καθηγήτρια, θα έπρεπε να φωνάξει τη δεσποινίδα κατ ιδίαν και να της κάνει κάποια παρατήρηση χωρίς να ακούνε όλοι.... άσχετα με το αν η φοιτήτρια έπραξε καλώς η κακώς, για μένα η καθηγήτρια έπραξε κάκιστα... δεν είναι αυτή πράξη κοινωνικού λειτουργού που χτίζει ανθρώπους και προσωπικότητες... Click για ανάπτυξη... ΚΕ συμφωνω. Θυμαμαι στην Β'Λυκειου διναμε εξετασεις και ειχα βαλει μια μπλουζα που ηταν κανονικη, τελειωνε εκει που αρχιζε το τζην και οταν καθομουνα φαινοταν λιγο η πλατη. Και πριν δωσουν τα θεματα ερχεται η υποδιευθυντρια και μου λεει μπροστα σε ολους "Τι ειναι αυτο που φορας? Ο Γιαννης που καθεται απο πισω σου πως θα συγκεντρωθει να γραψει?" Και σημειωτεον, ΠΡΩΤΗ μερα των πανελληνιων εξετασεων. Μου εκανε την καρδια περιβολι. Σημερα τα εχω βαλει με τις καθηγητριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:20 Η underwater: #69 08-05-07 16:20 Μου αρέσουν πολύ οι φούστες και τα φουστάνια και φοράω σπάνια παντελόνια. Νομίζω ότι είναι πολύ θηλυκές! Κοιτάζω βέβαια να είναι του στυλ μου. Όσο για το πόσο επηρεάζουν την προσοχή των ανδρών, τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον αντιλαμβάνομαι μια ελαφριά προτίμηση στα φουστοειδή, αλλά όχι κάτι ΠΟΛΥ τρανταχτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:21 Η Γίδι έγραψε: #70 08-05-07 16:21 Ρε παιδιά, εμένα ο πρώην, που δε με ήθελε με φούστα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:02 Η Κακή Επιρροή: #71 08-05-07 18:02 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Απορώ πως εχεις την εντύπωση ότι οι καθηγητες ακόμα και οι ακαδημαϊκοί είναι νορμάλ άτομα που αποτελούν παραδειγμα προς μίμηση. Ειδικά δυο που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό είναι... Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι ότι έχω περίεργες ιδέες και υψηλές προσδοκίες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:07 Ο deadhead_pirate: #72 08-05-07 18:07 Οταν λέτε καθηγητές, εχμ γκουχ γκουχ.... βάζετε κι εμένα μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:09 Η Κακή Επιρροή: #73 08-05-07 18:09 Εσένα? δε νομίζω... δεν έχουμε δείγματα της συμπεριφοράς σου στους μαθητές σου για να σε κρίνουμε Μιλάμε ως επί το πλείστον για αυτούς που γνωρίζουμε (νομίζω δλδ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:09 Ο deadhead_pirate: #74 08-05-07 18:09 Α οκ οκ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Sweet_Butterfly: #75 08-01-10 22:35 Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:38 Ο DrStrangelove: #76 08-01-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Click για ανάπτυξη... στο δρόμο ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Η Sweet_Butterfly: #77 08-01-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: στο δρόμο ???? Click για ανάπτυξη... στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:42 Ο DrStrangelove: #78 08-01-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... συγνώμη γελάω τρανταχτά δεν υπάρχει αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:46 Ο Γιώργος έγραψε: #79 08-01-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η Sweet_Butterfly: #80 08-01-10 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Click για ανάπτυξη... μόνο ένα;;;;;; κλωτσηδόν έφυγε από το cafe... τον σήκωσαν στα χέρια οι του μαγαζιού και έφυγε έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα χαχαχα Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλα βρε ghelly...μη το κανεις θεμα και εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 14:26 Η ghelly έγραψε: #64 08-05-07 14:26 Μπα δεν χρειάστηκε να το κάνω. Φρόντισε η καθηγήτρια, η οποία μόλις ξαναείδε την κοπέλα αυτή γυρισε και τη ρώτησε:" Τωρα που ντυθήκατε, να κάνουμε μάθημα;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:01 Η Κακή Επιρροή: #65 08-05-07 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Μπα δεν χρειάστηκε να το κάνω. Φρόντισε η καθηγήτρια, η οποία μόλις ξαναείδε την κοπέλα αυτή γυρισε και τη ρώτησε:" Τωρα που ντυθήκατε, να κάνουμε μάθημα;" Click για ανάπτυξη... ζηλιάρα καθηγήτρια μου ακούγεται αυτή με αυτό που της είπε αν ήθελε πραγματικά να κάνει το έργο της ως "λειτουργός" καθηγήτρια, θα έπρεπε να φωνάξει τη δεσποινίδα κατ ιδίαν και να της κάνει κάποια παρατήρηση χωρίς να ακούνε όλοι.... άσχετα με το αν η φοιτήτρια έπραξε καλώς η κακώς, για μένα η καθηγήτρια έπραξε κάκιστα... δεν είναι αυτή πράξη κοινωνικού λειτουργού που χτίζει ανθρώπους και προσωπικότητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:05 Η ghelly έγραψε: #66 08-05-07 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ζηλιάρα καθηγήτρια μου ακούγεται αυτή με αυτό που της είπε αν ήθελε πραγματικά να κάνει το έργο της ως "λειτουργός" καθηγήτρια, θα έπρεπε να φωνάξει τη δεσποινίδα κατ ιδίαν και να της κάνει κάποια παρατήρηση χωρίς να ακούνε όλοι.... άσχετα με το αν η φοιτήτρια έπραξε καλώς η κακώς, για μένα η καθηγήτρια έπραξε κάκιστα... δεν είναι αυτή πράξη κοινωνικού λειτουργού που χτίζει ανθρώπους και προσωπικότητες... Click για ανάπτυξη... Απορώ πως εχεις την εντύπωση ότι οι καθηγητες ακόμα και οι ακαδημαϊκοί είναι νορμάλ άτομα που αποτελούν παραδειγμα προς μίμηση. Ειδικά δυο που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:10 Ο Γιάννης έγραψε: #67 08-05-07 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Αν την ξαναδώ στο αμφιθέτρο θα σας τραβήξω φωτογραφίες και βίντεο να απολαύσετε την κίνηση. Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνώ να το κάνεις, με ενδιαφέρει πάρα πολύ η κοινονική πλευρά του θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάριλυ Δραστήριο μέλος Η Μάριλυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:12 Η Μάριλυ έγραψε: #68 08-05-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ζηλιάρα καθηγήτρια μου ακούγεται αυτή με αυτό που της είπε αν ήθελε πραγματικά να κάνει το έργο της ως "λειτουργός" καθηγήτρια, θα έπρεπε να φωνάξει τη δεσποινίδα κατ ιδίαν και να της κάνει κάποια παρατήρηση χωρίς να ακούνε όλοι.... άσχετα με το αν η φοιτήτρια έπραξε καλώς η κακώς, για μένα η καθηγήτρια έπραξε κάκιστα... δεν είναι αυτή πράξη κοινωνικού λειτουργού που χτίζει ανθρώπους και προσωπικότητες... Click για ανάπτυξη... ΚΕ συμφωνω. Θυμαμαι στην Β'Λυκειου διναμε εξετασεις και ειχα βαλει μια μπλουζα που ηταν κανονικη, τελειωνε εκει που αρχιζε το τζην και οταν καθομουνα φαινοταν λιγο η πλατη. Και πριν δωσουν τα θεματα ερχεται η υποδιευθυντρια και μου λεει μπροστα σε ολους "Τι ειναι αυτο που φορας? Ο Γιαννης που καθεται απο πισω σου πως θα συγκεντρωθει να γραψει?" Και σημειωτεον, ΠΡΩΤΗ μερα των πανελληνιων εξετασεων. Μου εκανε την καρδια περιβολι. Σημερα τα εχω βαλει με τις καθηγητριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:20 Η underwater: #69 08-05-07 16:20 Μου αρέσουν πολύ οι φούστες και τα φουστάνια και φοράω σπάνια παντελόνια. Νομίζω ότι είναι πολύ θηλυκές! Κοιτάζω βέβαια να είναι του στυλ μου. Όσο για το πόσο επηρεάζουν την προσοχή των ανδρών, τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον αντιλαμβάνομαι μια ελαφριά προτίμηση στα φουστοειδή, αλλά όχι κάτι ΠΟΛΥ τρανταχτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:21 Η Γίδι έγραψε: #70 08-05-07 16:21 Ρε παιδιά, εμένα ο πρώην, που δε με ήθελε με φούστα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:02 Η Κακή Επιρροή: #71 08-05-07 18:02 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Απορώ πως εχεις την εντύπωση ότι οι καθηγητες ακόμα και οι ακαδημαϊκοί είναι νορμάλ άτομα που αποτελούν παραδειγμα προς μίμηση. Ειδικά δυο που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό είναι... Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι ότι έχω περίεργες ιδέες και υψηλές προσδοκίες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:07 Ο deadhead_pirate: #72 08-05-07 18:07 Οταν λέτε καθηγητές, εχμ γκουχ γκουχ.... βάζετε κι εμένα μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:09 Η Κακή Επιρροή: #73 08-05-07 18:09 Εσένα? δε νομίζω... δεν έχουμε δείγματα της συμπεριφοράς σου στους μαθητές σου για να σε κρίνουμε Μιλάμε ως επί το πλείστον για αυτούς που γνωρίζουμε (νομίζω δλδ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:09 Ο deadhead_pirate: #74 08-05-07 18:09 Α οκ οκ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Sweet_Butterfly: #75 08-01-10 22:35 Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:38 Ο DrStrangelove: #76 08-01-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Click για ανάπτυξη... στο δρόμο ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Η Sweet_Butterfly: #77 08-01-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: στο δρόμο ???? Click για ανάπτυξη... στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:42 Ο DrStrangelove: #78 08-01-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... συγνώμη γελάω τρανταχτά δεν υπάρχει αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:46 Ο Γιώργος έγραψε: #79 08-01-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η Sweet_Butterfly: #80 08-01-10 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Click για ανάπτυξη... μόνο ένα;;;;;; κλωτσηδόν έφυγε από το cafe... τον σήκωσαν στα χέρια οι του μαγαζιού και έφυγε έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα χαχαχα Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπα δεν χρειάστηκε να το κάνω. Φρόντισε η καθηγήτρια, η οποία μόλις ξαναείδε την κοπέλα αυτή γυρισε και τη ρώτησε:" Τωρα που ντυθήκατε, να κάνουμε μάθημα;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:01 Η Κακή Επιρροή: #65 08-05-07 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Μπα δεν χρειάστηκε να το κάνω. Φρόντισε η καθηγήτρια, η οποία μόλις ξαναείδε την κοπέλα αυτή γυρισε και τη ρώτησε:" Τωρα που ντυθήκατε, να κάνουμε μάθημα;" Click για ανάπτυξη... ζηλιάρα καθηγήτρια μου ακούγεται αυτή με αυτό που της είπε αν ήθελε πραγματικά να κάνει το έργο της ως "λειτουργός" καθηγήτρια, θα έπρεπε να φωνάξει τη δεσποινίδα κατ ιδίαν και να της κάνει κάποια παρατήρηση χωρίς να ακούνε όλοι.... άσχετα με το αν η φοιτήτρια έπραξε καλώς η κακώς, για μένα η καθηγήτρια έπραξε κάκιστα... δεν είναι αυτή πράξη κοινωνικού λειτουργού που χτίζει ανθρώπους και προσωπικότητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:05 Η ghelly έγραψε: #66 08-05-07 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ζηλιάρα καθηγήτρια μου ακούγεται αυτή με αυτό που της είπε αν ήθελε πραγματικά να κάνει το έργο της ως "λειτουργός" καθηγήτρια, θα έπρεπε να φωνάξει τη δεσποινίδα κατ ιδίαν και να της κάνει κάποια παρατήρηση χωρίς να ακούνε όλοι.... άσχετα με το αν η φοιτήτρια έπραξε καλώς η κακώς, για μένα η καθηγήτρια έπραξε κάκιστα... δεν είναι αυτή πράξη κοινωνικού λειτουργού που χτίζει ανθρώπους και προσωπικότητες... Click για ανάπτυξη... Απορώ πως εχεις την εντύπωση ότι οι καθηγητες ακόμα και οι ακαδημαϊκοί είναι νορμάλ άτομα που αποτελούν παραδειγμα προς μίμηση. Ειδικά δυο που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:10 Ο Γιάννης έγραψε: #67 08-05-07 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Αν την ξαναδώ στο αμφιθέτρο θα σας τραβήξω φωτογραφίες και βίντεο να απολαύσετε την κίνηση. Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνώ να το κάνεις, με ενδιαφέρει πάρα πολύ η κοινονική πλευρά του θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάριλυ Δραστήριο μέλος Η Μάριλυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:12 Η Μάριλυ έγραψε: #68 08-05-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ζηλιάρα καθηγήτρια μου ακούγεται αυτή με αυτό που της είπε αν ήθελε πραγματικά να κάνει το έργο της ως "λειτουργός" καθηγήτρια, θα έπρεπε να φωνάξει τη δεσποινίδα κατ ιδίαν και να της κάνει κάποια παρατήρηση χωρίς να ακούνε όλοι.... άσχετα με το αν η φοιτήτρια έπραξε καλώς η κακώς, για μένα η καθηγήτρια έπραξε κάκιστα... δεν είναι αυτή πράξη κοινωνικού λειτουργού που χτίζει ανθρώπους και προσωπικότητες... Click για ανάπτυξη... ΚΕ συμφωνω. Θυμαμαι στην Β'Λυκειου διναμε εξετασεις και ειχα βαλει μια μπλουζα που ηταν κανονικη, τελειωνε εκει που αρχιζε το τζην και οταν καθομουνα φαινοταν λιγο η πλατη. Και πριν δωσουν τα θεματα ερχεται η υποδιευθυντρια και μου λεει μπροστα σε ολους "Τι ειναι αυτο που φορας? Ο Γιαννης που καθεται απο πισω σου πως θα συγκεντρωθει να γραψει?" Και σημειωτεον, ΠΡΩΤΗ μερα των πανελληνιων εξετασεων. Μου εκανε την καρδια περιβολι. Σημερα τα εχω βαλει με τις καθηγητριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:20 Η underwater: #69 08-05-07 16:20 Μου αρέσουν πολύ οι φούστες και τα φουστάνια και φοράω σπάνια παντελόνια. Νομίζω ότι είναι πολύ θηλυκές! Κοιτάζω βέβαια να είναι του στυλ μου. Όσο για το πόσο επηρεάζουν την προσοχή των ανδρών, τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον αντιλαμβάνομαι μια ελαφριά προτίμηση στα φουστοειδή, αλλά όχι κάτι ΠΟΛΥ τρανταχτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:21 Η Γίδι έγραψε: #70 08-05-07 16:21 Ρε παιδιά, εμένα ο πρώην, που δε με ήθελε με φούστα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:02 Η Κακή Επιρροή: #71 08-05-07 18:02 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Απορώ πως εχεις την εντύπωση ότι οι καθηγητες ακόμα και οι ακαδημαϊκοί είναι νορμάλ άτομα που αποτελούν παραδειγμα προς μίμηση. Ειδικά δυο που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό είναι... Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι ότι έχω περίεργες ιδέες και υψηλές προσδοκίες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:07 Ο deadhead_pirate: #72 08-05-07 18:07 Οταν λέτε καθηγητές, εχμ γκουχ γκουχ.... βάζετε κι εμένα μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:09 Η Κακή Επιρροή: #73 08-05-07 18:09 Εσένα? δε νομίζω... δεν έχουμε δείγματα της συμπεριφοράς σου στους μαθητές σου για να σε κρίνουμε Μιλάμε ως επί το πλείστον για αυτούς που γνωρίζουμε (νομίζω δλδ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:09 Ο deadhead_pirate: #74 08-05-07 18:09 Α οκ οκ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Sweet_Butterfly: #75 08-01-10 22:35 Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:38 Ο DrStrangelove: #76 08-01-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Click για ανάπτυξη... στο δρόμο ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Η Sweet_Butterfly: #77 08-01-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: στο δρόμο ???? Click για ανάπτυξη... στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:42 Ο DrStrangelove: #78 08-01-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... συγνώμη γελάω τρανταχτά δεν υπάρχει αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:46 Ο Γιώργος έγραψε: #79 08-01-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η Sweet_Butterfly: #80 08-01-10 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Click για ανάπτυξη... μόνο ένα;;;;;; κλωτσηδόν έφυγε από το cafe... τον σήκωσαν στα χέρια οι του μαγαζιού και έφυγε έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα χαχαχα Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Μπα δεν χρειάστηκε να το κάνω. Φρόντισε η καθηγήτρια, η οποία μόλις ξαναείδε την κοπέλα αυτή γυρισε και τη ρώτησε:" Τωρα που ντυθήκατε, να κάνουμε μάθημα;" Click για ανάπτυξη... ζηλιάρα καθηγήτρια μου ακούγεται αυτή με αυτό που της είπε αν ήθελε πραγματικά να κάνει το έργο της ως "λειτουργός" καθηγήτρια, θα έπρεπε να φωνάξει τη δεσποινίδα κατ ιδίαν και να της κάνει κάποια παρατήρηση χωρίς να ακούνε όλοι.... άσχετα με το αν η φοιτήτρια έπραξε καλώς η κακώς, για μένα η καθηγήτρια έπραξε κάκιστα... δεν είναι αυτή πράξη κοινωνικού λειτουργού που χτίζει ανθρώπους και προσωπικότητες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:05 Η ghelly έγραψε: #66 08-05-07 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ζηλιάρα καθηγήτρια μου ακούγεται αυτή με αυτό που της είπε αν ήθελε πραγματικά να κάνει το έργο της ως "λειτουργός" καθηγήτρια, θα έπρεπε να φωνάξει τη δεσποινίδα κατ ιδίαν και να της κάνει κάποια παρατήρηση χωρίς να ακούνε όλοι.... άσχετα με το αν η φοιτήτρια έπραξε καλώς η κακώς, για μένα η καθηγήτρια έπραξε κάκιστα... δεν είναι αυτή πράξη κοινωνικού λειτουργού που χτίζει ανθρώπους και προσωπικότητες... Click για ανάπτυξη... Απορώ πως εχεις την εντύπωση ότι οι καθηγητες ακόμα και οι ακαδημαϊκοί είναι νορμάλ άτομα που αποτελούν παραδειγμα προς μίμηση. Ειδικά δυο που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:10 Ο Γιάννης έγραψε: #67 08-05-07 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Αν την ξαναδώ στο αμφιθέτρο θα σας τραβήξω φωτογραφίες και βίντεο να απολαύσετε την κίνηση. Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνώ να το κάνεις, με ενδιαφέρει πάρα πολύ η κοινονική πλευρά του θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάριλυ Δραστήριο μέλος Η Μάριλυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:12 Η Μάριλυ έγραψε: #68 08-05-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ζηλιάρα καθηγήτρια μου ακούγεται αυτή με αυτό που της είπε αν ήθελε πραγματικά να κάνει το έργο της ως "λειτουργός" καθηγήτρια, θα έπρεπε να φωνάξει τη δεσποινίδα κατ ιδίαν και να της κάνει κάποια παρατήρηση χωρίς να ακούνε όλοι.... άσχετα με το αν η φοιτήτρια έπραξε καλώς η κακώς, για μένα η καθηγήτρια έπραξε κάκιστα... δεν είναι αυτή πράξη κοινωνικού λειτουργού που χτίζει ανθρώπους και προσωπικότητες... Click για ανάπτυξη... ΚΕ συμφωνω. Θυμαμαι στην Β'Λυκειου διναμε εξετασεις και ειχα βαλει μια μπλουζα που ηταν κανονικη, τελειωνε εκει που αρχιζε το τζην και οταν καθομουνα φαινοταν λιγο η πλατη. Και πριν δωσουν τα θεματα ερχεται η υποδιευθυντρια και μου λεει μπροστα σε ολους "Τι ειναι αυτο που φορας? Ο Γιαννης που καθεται απο πισω σου πως θα συγκεντρωθει να γραψει?" Και σημειωτεον, ΠΡΩΤΗ μερα των πανελληνιων εξετασεων. Μου εκανε την καρδια περιβολι. Σημερα τα εχω βαλει με τις καθηγητριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:20 Η underwater: #69 08-05-07 16:20 Μου αρέσουν πολύ οι φούστες και τα φουστάνια και φοράω σπάνια παντελόνια. Νομίζω ότι είναι πολύ θηλυκές! Κοιτάζω βέβαια να είναι του στυλ μου. Όσο για το πόσο επηρεάζουν την προσοχή των ανδρών, τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον αντιλαμβάνομαι μια ελαφριά προτίμηση στα φουστοειδή, αλλά όχι κάτι ΠΟΛΥ τρανταχτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:21 Η Γίδι έγραψε: #70 08-05-07 16:21 Ρε παιδιά, εμένα ο πρώην, που δε με ήθελε με φούστα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:02 Η Κακή Επιρροή: #71 08-05-07 18:02 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Απορώ πως εχεις την εντύπωση ότι οι καθηγητες ακόμα και οι ακαδημαϊκοί είναι νορμάλ άτομα που αποτελούν παραδειγμα προς μίμηση. Ειδικά δυο που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό είναι... Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι ότι έχω περίεργες ιδέες και υψηλές προσδοκίες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:07 Ο deadhead_pirate: #72 08-05-07 18:07 Οταν λέτε καθηγητές, εχμ γκουχ γκουχ.... βάζετε κι εμένα μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:09 Η Κακή Επιρροή: #73 08-05-07 18:09 Εσένα? δε νομίζω... δεν έχουμε δείγματα της συμπεριφοράς σου στους μαθητές σου για να σε κρίνουμε Μιλάμε ως επί το πλείστον για αυτούς που γνωρίζουμε (νομίζω δλδ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:09 Ο deadhead_pirate: #74 08-05-07 18:09 Α οκ οκ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Sweet_Butterfly: #75 08-01-10 22:35 Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:38 Ο DrStrangelove: #76 08-01-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Click για ανάπτυξη... στο δρόμο ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Η Sweet_Butterfly: #77 08-01-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: στο δρόμο ???? Click για ανάπτυξη... στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:42 Ο DrStrangelove: #78 08-01-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... συγνώμη γελάω τρανταχτά δεν υπάρχει αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:46 Ο Γιώργος έγραψε: #79 08-01-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η Sweet_Butterfly: #80 08-01-10 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Click για ανάπτυξη... μόνο ένα;;;;;; κλωτσηδόν έφυγε από το cafe... τον σήκωσαν στα χέρια οι του μαγαζιού και έφυγε έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα χαχαχα Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ζηλιάρα καθηγήτρια μου ακούγεται αυτή με αυτό που της είπε αν ήθελε πραγματικά να κάνει το έργο της ως "λειτουργός" καθηγήτρια, θα έπρεπε να φωνάξει τη δεσποινίδα κατ ιδίαν και να της κάνει κάποια παρατήρηση χωρίς να ακούνε όλοι.... άσχετα με το αν η φοιτήτρια έπραξε καλώς η κακώς, για μένα η καθηγήτρια έπραξε κάκιστα... δεν είναι αυτή πράξη κοινωνικού λειτουργού που χτίζει ανθρώπους και προσωπικότητες... Click για ανάπτυξη... Απορώ πως εχεις την εντύπωση ότι οι καθηγητες ακόμα και οι ακαδημαϊκοί είναι νορμάλ άτομα που αποτελούν παραδειγμα προς μίμηση. Ειδικά δυο που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:10 Ο Γιάννης έγραψε: #67 08-05-07 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Αν την ξαναδώ στο αμφιθέτρο θα σας τραβήξω φωτογραφίες και βίντεο να απολαύσετε την κίνηση. Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνώ να το κάνεις, με ενδιαφέρει πάρα πολύ η κοινονική πλευρά του θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάριλυ Δραστήριο μέλος Η Μάριλυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:12 Η Μάριλυ έγραψε: #68 08-05-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ζηλιάρα καθηγήτρια μου ακούγεται αυτή με αυτό που της είπε αν ήθελε πραγματικά να κάνει το έργο της ως "λειτουργός" καθηγήτρια, θα έπρεπε να φωνάξει τη δεσποινίδα κατ ιδίαν και να της κάνει κάποια παρατήρηση χωρίς να ακούνε όλοι.... άσχετα με το αν η φοιτήτρια έπραξε καλώς η κακώς, για μένα η καθηγήτρια έπραξε κάκιστα... δεν είναι αυτή πράξη κοινωνικού λειτουργού που χτίζει ανθρώπους και προσωπικότητες... Click για ανάπτυξη... ΚΕ συμφωνω. Θυμαμαι στην Β'Λυκειου διναμε εξετασεις και ειχα βαλει μια μπλουζα που ηταν κανονικη, τελειωνε εκει που αρχιζε το τζην και οταν καθομουνα φαινοταν λιγο η πλατη. Και πριν δωσουν τα θεματα ερχεται η υποδιευθυντρια και μου λεει μπροστα σε ολους "Τι ειναι αυτο που φορας? Ο Γιαννης που καθεται απο πισω σου πως θα συγκεντρωθει να γραψει?" Και σημειωτεον, ΠΡΩΤΗ μερα των πανελληνιων εξετασεων. Μου εκανε την καρδια περιβολι. Σημερα τα εχω βαλει με τις καθηγητριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:20 Η underwater: #69 08-05-07 16:20 Μου αρέσουν πολύ οι φούστες και τα φουστάνια και φοράω σπάνια παντελόνια. Νομίζω ότι είναι πολύ θηλυκές! Κοιτάζω βέβαια να είναι του στυλ μου. Όσο για το πόσο επηρεάζουν την προσοχή των ανδρών, τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον αντιλαμβάνομαι μια ελαφριά προτίμηση στα φουστοειδή, αλλά όχι κάτι ΠΟΛΥ τρανταχτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:21 Η Γίδι έγραψε: #70 08-05-07 16:21 Ρε παιδιά, εμένα ο πρώην, που δε με ήθελε με φούστα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:02 Η Κακή Επιρροή: #71 08-05-07 18:02 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Απορώ πως εχεις την εντύπωση ότι οι καθηγητες ακόμα και οι ακαδημαϊκοί είναι νορμάλ άτομα που αποτελούν παραδειγμα προς μίμηση. Ειδικά δυο που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό είναι... Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι ότι έχω περίεργες ιδέες και υψηλές προσδοκίες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:07 Ο deadhead_pirate: #72 08-05-07 18:07 Οταν λέτε καθηγητές, εχμ γκουχ γκουχ.... βάζετε κι εμένα μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:09 Η Κακή Επιρροή: #73 08-05-07 18:09 Εσένα? δε νομίζω... δεν έχουμε δείγματα της συμπεριφοράς σου στους μαθητές σου για να σε κρίνουμε Μιλάμε ως επί το πλείστον για αυτούς που γνωρίζουμε (νομίζω δλδ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:09 Ο deadhead_pirate: #74 08-05-07 18:09 Α οκ οκ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Sweet_Butterfly: #75 08-01-10 22:35 Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:38 Ο DrStrangelove: #76 08-01-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Click για ανάπτυξη... στο δρόμο ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Η Sweet_Butterfly: #77 08-01-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: στο δρόμο ???? Click για ανάπτυξη... στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:42 Ο DrStrangelove: #78 08-01-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... συγνώμη γελάω τρανταχτά δεν υπάρχει αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:46 Ο Γιώργος έγραψε: #79 08-01-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η Sweet_Butterfly: #80 08-01-10 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Click για ανάπτυξη... μόνο ένα;;;;;; κλωτσηδόν έφυγε από το cafe... τον σήκωσαν στα χέρια οι του μαγαζιού και έφυγε έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα χαχαχα Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Αν την ξαναδώ στο αμφιθέτρο θα σας τραβήξω φωτογραφίες και βίντεο να απολαύσετε την κίνηση. Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνώ να το κάνεις, με ενδιαφέρει πάρα πολύ η κοινονική πλευρά του θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάριλυ Δραστήριο μέλος Η Μάριλυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:12 Η Μάριλυ έγραψε: #68 08-05-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ζηλιάρα καθηγήτρια μου ακούγεται αυτή με αυτό που της είπε αν ήθελε πραγματικά να κάνει το έργο της ως "λειτουργός" καθηγήτρια, θα έπρεπε να φωνάξει τη δεσποινίδα κατ ιδίαν και να της κάνει κάποια παρατήρηση χωρίς να ακούνε όλοι.... άσχετα με το αν η φοιτήτρια έπραξε καλώς η κακώς, για μένα η καθηγήτρια έπραξε κάκιστα... δεν είναι αυτή πράξη κοινωνικού λειτουργού που χτίζει ανθρώπους και προσωπικότητες... Click για ανάπτυξη... ΚΕ συμφωνω. Θυμαμαι στην Β'Λυκειου διναμε εξετασεις και ειχα βαλει μια μπλουζα που ηταν κανονικη, τελειωνε εκει που αρχιζε το τζην και οταν καθομουνα φαινοταν λιγο η πλατη. Και πριν δωσουν τα θεματα ερχεται η υποδιευθυντρια και μου λεει μπροστα σε ολους "Τι ειναι αυτο που φορας? Ο Γιαννης που καθεται απο πισω σου πως θα συγκεντρωθει να γραψει?" Και σημειωτεον, ΠΡΩΤΗ μερα των πανελληνιων εξετασεων. Μου εκανε την καρδια περιβολι. Σημερα τα εχω βαλει με τις καθηγητριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:20 Η underwater: #69 08-05-07 16:20 Μου αρέσουν πολύ οι φούστες και τα φουστάνια και φοράω σπάνια παντελόνια. Νομίζω ότι είναι πολύ θηλυκές! Κοιτάζω βέβαια να είναι του στυλ μου. Όσο για το πόσο επηρεάζουν την προσοχή των ανδρών, τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον αντιλαμβάνομαι μια ελαφριά προτίμηση στα φουστοειδή, αλλά όχι κάτι ΠΟΛΥ τρανταχτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:21 Η Γίδι έγραψε: #70 08-05-07 16:21 Ρε παιδιά, εμένα ο πρώην, που δε με ήθελε με φούστα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:02 Η Κακή Επιρροή: #71 08-05-07 18:02 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Απορώ πως εχεις την εντύπωση ότι οι καθηγητες ακόμα και οι ακαδημαϊκοί είναι νορμάλ άτομα που αποτελούν παραδειγμα προς μίμηση. Ειδικά δυο που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό είναι... Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι ότι έχω περίεργες ιδέες και υψηλές προσδοκίες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:07 Ο deadhead_pirate: #72 08-05-07 18:07 Οταν λέτε καθηγητές, εχμ γκουχ γκουχ.... βάζετε κι εμένα μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:09 Η Κακή Επιρροή: #73 08-05-07 18:09 Εσένα? δε νομίζω... δεν έχουμε δείγματα της συμπεριφοράς σου στους μαθητές σου για να σε κρίνουμε Μιλάμε ως επί το πλείστον για αυτούς που γνωρίζουμε (νομίζω δλδ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:09 Ο deadhead_pirate: #74 08-05-07 18:09 Α οκ οκ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Sweet_Butterfly: #75 08-01-10 22:35 Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:38 Ο DrStrangelove: #76 08-01-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Click για ανάπτυξη... στο δρόμο ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Η Sweet_Butterfly: #77 08-01-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: στο δρόμο ???? Click για ανάπτυξη... στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:42 Ο DrStrangelove: #78 08-01-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... συγνώμη γελάω τρανταχτά δεν υπάρχει αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:46 Ο Γιώργος έγραψε: #79 08-01-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η Sweet_Butterfly: #80 08-01-10 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Click για ανάπτυξη... μόνο ένα;;;;;; κλωτσηδόν έφυγε από το cafe... τον σήκωσαν στα χέρια οι του μαγαζιού και έφυγε έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα χαχαχα Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ζηλιάρα καθηγήτρια μου ακούγεται αυτή με αυτό που της είπε αν ήθελε πραγματικά να κάνει το έργο της ως "λειτουργός" καθηγήτρια, θα έπρεπε να φωνάξει τη δεσποινίδα κατ ιδίαν και να της κάνει κάποια παρατήρηση χωρίς να ακούνε όλοι.... άσχετα με το αν η φοιτήτρια έπραξε καλώς η κακώς, για μένα η καθηγήτρια έπραξε κάκιστα... δεν είναι αυτή πράξη κοινωνικού λειτουργού που χτίζει ανθρώπους και προσωπικότητες... Click για ανάπτυξη... ΚΕ συμφωνω. Θυμαμαι στην Β'Λυκειου διναμε εξετασεις και ειχα βαλει μια μπλουζα που ηταν κανονικη, τελειωνε εκει που αρχιζε το τζην και οταν καθομουνα φαινοταν λιγο η πλατη. Και πριν δωσουν τα θεματα ερχεται η υποδιευθυντρια και μου λεει μπροστα σε ολους "Τι ειναι αυτο που φορας? Ο Γιαννης που καθεται απο πισω σου πως θα συγκεντρωθει να γραψει?" Και σημειωτεον, ΠΡΩΤΗ μερα των πανελληνιων εξετασεων. Μου εκανε την καρδια περιβολι. Σημερα τα εχω βαλει με τις καθηγητριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:20 Η underwater: #69 08-05-07 16:20 Μου αρέσουν πολύ οι φούστες και τα φουστάνια και φοράω σπάνια παντελόνια. Νομίζω ότι είναι πολύ θηλυκές! Κοιτάζω βέβαια να είναι του στυλ μου. Όσο για το πόσο επηρεάζουν την προσοχή των ανδρών, τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον αντιλαμβάνομαι μια ελαφριά προτίμηση στα φουστοειδή, αλλά όχι κάτι ΠΟΛΥ τρανταχτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:21 Η Γίδι έγραψε: #70 08-05-07 16:21 Ρε παιδιά, εμένα ο πρώην, που δε με ήθελε με φούστα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:02 Η Κακή Επιρροή: #71 08-05-07 18:02 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Απορώ πως εχεις την εντύπωση ότι οι καθηγητες ακόμα και οι ακαδημαϊκοί είναι νορμάλ άτομα που αποτελούν παραδειγμα προς μίμηση. Ειδικά δυο που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό είναι... Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι ότι έχω περίεργες ιδέες και υψηλές προσδοκίες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:07 Ο deadhead_pirate: #72 08-05-07 18:07 Οταν λέτε καθηγητές, εχμ γκουχ γκουχ.... βάζετε κι εμένα μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:09 Η Κακή Επιρροή: #73 08-05-07 18:09 Εσένα? δε νομίζω... δεν έχουμε δείγματα της συμπεριφοράς σου στους μαθητές σου για να σε κρίνουμε Μιλάμε ως επί το πλείστον για αυτούς που γνωρίζουμε (νομίζω δλδ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:09 Ο deadhead_pirate: #74 08-05-07 18:09 Α οκ οκ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Sweet_Butterfly: #75 08-01-10 22:35 Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:38 Ο DrStrangelove: #76 08-01-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Click για ανάπτυξη... στο δρόμο ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Η Sweet_Butterfly: #77 08-01-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: στο δρόμο ???? Click για ανάπτυξη... στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:42 Ο DrStrangelove: #78 08-01-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... συγνώμη γελάω τρανταχτά δεν υπάρχει αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:46 Ο Γιώργος έγραψε: #79 08-01-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η Sweet_Butterfly: #80 08-01-10 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Click για ανάπτυξη... μόνο ένα;;;;;; κλωτσηδόν έφυγε από το cafe... τον σήκωσαν στα χέρια οι του μαγαζιού και έφυγε έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα χαχαχα Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου αρέσουν πολύ οι φούστες και τα φουστάνια και φοράω σπάνια παντελόνια. Νομίζω ότι είναι πολύ θηλυκές! Κοιτάζω βέβαια να είναι του στυλ μου. Όσο για το πόσο επηρεάζουν την προσοχή των ανδρών, τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον αντιλαμβάνομαι μια ελαφριά προτίμηση στα φουστοειδή, αλλά όχι κάτι ΠΟΛΥ τρανταχτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:21 Η Γίδι έγραψε: #70 08-05-07 16:21 Ρε παιδιά, εμένα ο πρώην, που δε με ήθελε με φούστα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:02 Η Κακή Επιρροή: #71 08-05-07 18:02 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Απορώ πως εχεις την εντύπωση ότι οι καθηγητες ακόμα και οι ακαδημαϊκοί είναι νορμάλ άτομα που αποτελούν παραδειγμα προς μίμηση. Ειδικά δυο που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό είναι... Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι ότι έχω περίεργες ιδέες και υψηλές προσδοκίες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:07 Ο deadhead_pirate: #72 08-05-07 18:07 Οταν λέτε καθηγητές, εχμ γκουχ γκουχ.... βάζετε κι εμένα μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:09 Η Κακή Επιρροή: #73 08-05-07 18:09 Εσένα? δε νομίζω... δεν έχουμε δείγματα της συμπεριφοράς σου στους μαθητές σου για να σε κρίνουμε Μιλάμε ως επί το πλείστον για αυτούς που γνωρίζουμε (νομίζω δλδ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:09 Ο deadhead_pirate: #74 08-05-07 18:09 Α οκ οκ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Sweet_Butterfly: #75 08-01-10 22:35 Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:38 Ο DrStrangelove: #76 08-01-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Click για ανάπτυξη... στο δρόμο ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Η Sweet_Butterfly: #77 08-01-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: στο δρόμο ???? Click για ανάπτυξη... στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:42 Ο DrStrangelove: #78 08-01-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... συγνώμη γελάω τρανταχτά δεν υπάρχει αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:46 Ο Γιώργος έγραψε: #79 08-01-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η Sweet_Butterfly: #80 08-01-10 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Click για ανάπτυξη... μόνο ένα;;;;;; κλωτσηδόν έφυγε από το cafe... τον σήκωσαν στα χέρια οι του μαγαζιού και έφυγε έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα χαχαχα Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδιά, εμένα ο πρώην, που δε με ήθελε με φούστα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:02 Η Κακή Επιρροή: #71 08-05-07 18:02 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Απορώ πως εχεις την εντύπωση ότι οι καθηγητες ακόμα και οι ακαδημαϊκοί είναι νορμάλ άτομα που αποτελούν παραδειγμα προς μίμηση. Ειδικά δυο που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό είναι... Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι ότι έχω περίεργες ιδέες και υψηλές προσδοκίες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:07 Ο deadhead_pirate: #72 08-05-07 18:07 Οταν λέτε καθηγητές, εχμ γκουχ γκουχ.... βάζετε κι εμένα μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:09 Η Κακή Επιρροή: #73 08-05-07 18:09 Εσένα? δε νομίζω... δεν έχουμε δείγματα της συμπεριφοράς σου στους μαθητές σου για να σε κρίνουμε Μιλάμε ως επί το πλείστον για αυτούς που γνωρίζουμε (νομίζω δλδ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:09 Ο deadhead_pirate: #74 08-05-07 18:09 Α οκ οκ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Sweet_Butterfly: #75 08-01-10 22:35 Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:38 Ο DrStrangelove: #76 08-01-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Click για ανάπτυξη... στο δρόμο ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Η Sweet_Butterfly: #77 08-01-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: στο δρόμο ???? Click για ανάπτυξη... στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:42 Ο DrStrangelove: #78 08-01-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... συγνώμη γελάω τρανταχτά δεν υπάρχει αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:46 Ο Γιώργος έγραψε: #79 08-01-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η Sweet_Butterfly: #80 08-01-10 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Click για ανάπτυξη... μόνο ένα;;;;;; κλωτσηδόν έφυγε από το cafe... τον σήκωσαν στα χέρια οι του μαγαζιού και έφυγε έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα χαχαχα Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Απορώ πως εχεις την εντύπωση ότι οι καθηγητες ακόμα και οι ακαδημαϊκοί είναι νορμάλ άτομα που αποτελούν παραδειγμα προς μίμηση. Ειδικά δυο που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό είναι... Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι ότι έχω περίεργες ιδέες και υψηλές προσδοκίες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:07 Ο deadhead_pirate: #72 08-05-07 18:07 Οταν λέτε καθηγητές, εχμ γκουχ γκουχ.... βάζετε κι εμένα μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:09 Η Κακή Επιρροή: #73 08-05-07 18:09 Εσένα? δε νομίζω... δεν έχουμε δείγματα της συμπεριφοράς σου στους μαθητές σου για να σε κρίνουμε Μιλάμε ως επί το πλείστον για αυτούς που γνωρίζουμε (νομίζω δλδ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:09 Ο deadhead_pirate: #74 08-05-07 18:09 Α οκ οκ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Sweet_Butterfly: #75 08-01-10 22:35 Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:38 Ο DrStrangelove: #76 08-01-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Click για ανάπτυξη... στο δρόμο ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Η Sweet_Butterfly: #77 08-01-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: στο δρόμο ???? Click για ανάπτυξη... στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:42 Ο DrStrangelove: #78 08-01-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... συγνώμη γελάω τρανταχτά δεν υπάρχει αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:46 Ο Γιώργος έγραψε: #79 08-01-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η Sweet_Butterfly: #80 08-01-10 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Click για ανάπτυξη... μόνο ένα;;;;;; κλωτσηδόν έφυγε από το cafe... τον σήκωσαν στα χέρια οι του μαγαζιού και έφυγε έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα χαχαχα Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οταν λέτε καθηγητές, εχμ γκουχ γκουχ.... βάζετε κι εμένα μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:09 Η Κακή Επιρροή: #73 08-05-07 18:09 Εσένα? δε νομίζω... δεν έχουμε δείγματα της συμπεριφοράς σου στους μαθητές σου για να σε κρίνουμε Μιλάμε ως επί το πλείστον για αυτούς που γνωρίζουμε (νομίζω δλδ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:09 Ο deadhead_pirate: #74 08-05-07 18:09 Α οκ οκ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Sweet_Butterfly: #75 08-01-10 22:35 Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:38 Ο DrStrangelove: #76 08-01-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Click για ανάπτυξη... στο δρόμο ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Η Sweet_Butterfly: #77 08-01-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: στο δρόμο ???? Click για ανάπτυξη... στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:42 Ο DrStrangelove: #78 08-01-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... συγνώμη γελάω τρανταχτά δεν υπάρχει αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:46 Ο Γιώργος έγραψε: #79 08-01-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η Sweet_Butterfly: #80 08-01-10 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Click για ανάπτυξη... μόνο ένα;;;;;; κλωτσηδόν έφυγε από το cafe... τον σήκωσαν στα χέρια οι του μαγαζιού και έφυγε έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα χαχαχα Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εσένα? δε νομίζω... δεν έχουμε δείγματα της συμπεριφοράς σου στους μαθητές σου για να σε κρίνουμε Μιλάμε ως επί το πλείστον για αυτούς που γνωρίζουμε (νομίζω δλδ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:09 Ο deadhead_pirate: #74 08-05-07 18:09 Α οκ οκ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Sweet_Butterfly: #75 08-01-10 22:35 Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:38 Ο DrStrangelove: #76 08-01-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Click για ανάπτυξη... στο δρόμο ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Η Sweet_Butterfly: #77 08-01-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: στο δρόμο ???? Click για ανάπτυξη... στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:42 Ο DrStrangelove: #78 08-01-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... συγνώμη γελάω τρανταχτά δεν υπάρχει αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:46 Ο Γιώργος έγραψε: #79 08-01-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η Sweet_Butterfly: #80 08-01-10 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Click για ανάπτυξη... μόνο ένα;;;;;; κλωτσηδόν έφυγε από το cafe... τον σήκωσαν στα χέρια οι του μαγαζιού και έφυγε έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα χαχαχα Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α οκ οκ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:35 Η Sweet_Butterfly: #75 08-01-10 22:35 Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:38 Ο DrStrangelove: #76 08-01-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Click για ανάπτυξη... στο δρόμο ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Η Sweet_Butterfly: #77 08-01-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: στο δρόμο ???? Click για ανάπτυξη... στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:42 Ο DrStrangelove: #78 08-01-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... συγνώμη γελάω τρανταχτά δεν υπάρχει αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:46 Ο Γιώργος έγραψε: #79 08-01-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η Sweet_Butterfly: #80 08-01-10 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Click για ανάπτυξη... μόνο ένα;;;;;; κλωτσηδόν έφυγε από το cafe... τον σήκωσαν στα χέρια οι του μαγαζιού και έφυγε έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα χαχαχα Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:38 Ο DrStrangelove: #76 08-01-10 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Click για ανάπτυξη... στο δρόμο ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Η Sweet_Butterfly: #77 08-01-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: στο δρόμο ???? Click για ανάπτυξη... στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:42 Ο DrStrangelove: #78 08-01-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... συγνώμη γελάω τρανταχτά δεν υπάρχει αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:46 Ο Γιώργος έγραψε: #79 08-01-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η Sweet_Butterfly: #80 08-01-10 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Click για ανάπτυξη... μόνο ένα;;;;;; κλωτσηδόν έφυγε από το cafe... τον σήκωσαν στα χέρια οι του μαγαζιού και έφυγε έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα χαχαχα Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: Χμμμμ με τη φούστα όντως ακούω πολλά σχόλια στο δρόμο παρά με σορτσάκι...Μάλλον έχουν πολύ φαντασία όταν βλέπουν κάποια κοπέλα να φοράει φούστα, γιατί έχω ακούσει στο δρόμο να μου λένε, άνοιξε τα πόδια, να σου σκίσω το μ........... Click για ανάπτυξη... στο δρόμο ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:40 Η Sweet_Butterfly: #77 08-01-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: στο δρόμο ???? Click για ανάπτυξη... στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:42 Ο DrStrangelove: #78 08-01-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... συγνώμη γελάω τρανταχτά δεν υπάρχει αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:46 Ο Γιώργος έγραψε: #79 08-01-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η Sweet_Butterfly: #80 08-01-10 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Click για ανάπτυξη... μόνο ένα;;;;;; κλωτσηδόν έφυγε από το cafe... τον σήκωσαν στα χέρια οι του μαγαζιού και έφυγε έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα χαχαχα Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: στο δρόμο ???? Click για ανάπτυξη... στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:42 Ο DrStrangelove: #78 08-01-10 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... συγνώμη γελάω τρανταχτά δεν υπάρχει αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:46 Ο Γιώργος έγραψε: #79 08-01-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η Sweet_Butterfly: #80 08-01-10 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Click για ανάπτυξη... μόνο ένα;;;;;; κλωτσηδόν έφυγε από το cafe... τον σήκωσαν στα χέρια οι του μαγαζιού και έφυγε έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα χαχαχα Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... συγνώμη γελάω τρανταχτά δεν υπάρχει αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:46 Ο Γιώργος έγραψε: #79 08-01-10 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η Sweet_Butterfly: #80 08-01-10 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Click για ανάπτυξη... μόνο ένα;;;;;; κλωτσηδόν έφυγε από το cafe... τον σήκωσαν στα χέρια οι του μαγαζιού και έφυγε έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: στο δρόμο , μέσα σε κεντρικό συγκεκριμένα.. και φόραγα φούστα περίπου ως το γόνατο......ανώμαλοι υπάρχουν παντού.....καποιος σε ενα cafe σηκωσε το φορεμα της φιλης μου και αρχισε να της γλυφει το string και τα επακολουθα.......... Click για ανάπτυξη... Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η Sweet_Butterfly: #80 08-01-10 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Click για ανάπτυξη... μόνο ένα;;;;;; κλωτσηδόν έφυγε από το cafe... τον σήκωσαν στα χέρια οι του μαγαζιού και έφυγε έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ο τυπάς έφαγε σκαμπίλι μετά; Click για ανάπτυξη... μόνο ένα;;;;;; κλωτσηδόν έφυγε από το cafe... τον σήκωσαν στα χέρια οι του μαγαζιού και έφυγε έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.