Πάμε θέατρο;

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.020 μηνύματα.
Εσύ μη μιλάς αφού χλεύασες την πρόταση μου :cry_x:
Μα ρε φίλε ενώ παίζουν καλοί ηθοποιοί σε αυτό που πρότεινες να πάμε να δούμε αλλά η υπόθεση είναι τέρμα αδιάφορη.

Θα ήθελα βέβαια φουλ να δω την ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ στο θέατρο (αγαπάμε και Τσεκούρα και Μελέτη βέβαια εννοείται αλλά η Λασκαράκη είναι ο αιώνιος παιδοεφηβικός έρωτας :lol: ) αλλά ε η παράσταση αυτή δεν κεντρίζει κανένα ενδιαφέρον ρε μλκ.

Έπρεπε να έρθω πρώτο γκρουπ να πηγαίναμε στο όνειρο της Ιωνίας μπας και συγκινηθείς που είσαι και τεμέτερος παναθεμα σε.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Βρικόλακες του Ίψεν - Θέατρο Ραντάρ

Ε ναι. Παραστασάρα! Μου θύμισε παλιές, καλές παραστάσεις, χωρίς ηλίθιες διασκευές, το υπέροχο έργο του Ίψεν όπως γράφτηκε. Με εκπληκτική σκηνοθεσία της Αναστασίας Παπαστάθη που αναλαμβάνει και τον ρόλο της κυρίας Άλβινγκ.

Τρέξτε!❤️🎭
IMG_20241231_001441.jpg

palio_melos

Διάσημο μέλος

Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.
Εχω κλεισμένα "Ανεξάρτητα Κράτη"...

Θέλω "Ήταν όλοι τους παιδιά μου" ... "Prima facie"

Ανεξάρτητα κράτη ενδιαφέρον και με ωραίες ερμηνείες (αχ ρε Ζιρώ) αλλά φεύγεις με τίγκα νεύρα από αυτήν την παράσταση.
Ήταν όλοι τους παιδιά μου οκ, με καλές ερμηνείες ανά περιόδους.
Prima facie ενδεχομένως λίγο χειρότερο απ' ότι περίμενα. Η Παπαληγούρα αν και μια χαρά ερμηνευτικά δεν με άγγιξε όσο περίμενα. Τα μηνύματα ωραία αλλά όχι κάτι που δεν περιμένει κάποιος που ξέρει σε τι παράσταση πάει. Ως μονόλογος το λες και λίγο εκτός συναγωνισμού βέβαια.

So far ομολογώ πως ξεχωρίζω το The Doctor.

Συνεχίζουμε.

taketrance

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.
Εχω κλείσει για το Μια Άλλη Θήβα και Ο θάνατος του Ιβαν Ίλιτς τις ερχόμενες ημέρες. Με παίρνει να βάλω και μια τρίτη στο πρόγραμμα, σκεφτόμουν τον Πουπουλένιο στο Σύγχρονο Θέατρο, η παράσταση του Μαρκουλακη το 2015 είναι απο τις αγαπημένες μου.

palio_melos

Διάσημο μέλος

Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.
Υπερτιμημένη θα έλεγα η Φάλαινα εντέλει. Όλο το χάιπ και το σολνταουτιλίκι μάλλον ειναι λόγω της μεταμόρφωσης του Δαδακαρίδη. Που ναι, είναι επιτυχήμενη, και ερμηνευτικά είναι πολύ καλός κι εκείνος, αλλά το έργο τίποτα τρομερό.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Υπερτιμημένη θα έλεγα η Φάλαινα εντέλει. Όλο το χάιπ και το σολνταουτιλίκι μάλλον ειναι λόγω της μεταμόρφωσης του Δαδακαρίδη. Που ναι, είναι επιτυχήμενη, και ερμηνευτικά είναι πολύ καλός κι εκείνος, αλλά το έργο τίποτα τρομερό.
Είχες δει την ταινία πιο πριν;

palio_melos

Διάσημο μέλος

Όχι, θα τηνε δω κάποια στιγμή να κάνω σύγκριση.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Ο Δαδακαρίδης δεν μου άρεσε ποτέ και πουθενά. Απορώ🙄

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

taketrance

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.
Είδα το Μια Άλλη Θήβα σήμερα και ήταν πολύ ωραία παράσταση. Η ερμηνεία του Καπουρανη τοπ. Προτείνεται 100%.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Τον μονόλογο μιας μοδίστρας με την λατρεμένη μου Μεντή στο «πριβέ» θεατράκι «Ηλίσια» τον προτείνω στα σίγουρα και μετά απο 13 χρόνια που παιζόταν, αξιώθηκα να δώ και την πόρνη απο πάνω που μου άρεσε επίσης.

Είδα και το Μάνα κουράγιο απο το εθνικό και όπως σχεδόν κάθε παράσταση του εθνικού ήταν θλίψη και απογοήτευση και πέρα απο τον χρόνο μου έχασα και την υπομονή μου.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

αξιώθηκα να δώ και την πόρνη απο πάνω που μου άρεσε επίσης.
Ακόμα παίζεται αυτό;
Η ιστορία καλή, αλλά η Διδασκάλου δεν μου αρέσει με την καμία🥺

Πήγαινε στους Βρικόλακες στο θέατρο ραντάρ, παραστασάρα!

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Ακόμα παίζεται αυτό;
Η ιστορία καλή, αλλά η Διδασκάλου δεν μου αρέσει με την καμία🥺

Πήγαινε στους Βρικόλακες στο θέατρο ραντάρ, παραστασάρα!
το’χω στη λίστα
Και το λεωφορείο ο πόθος στο θέατρο Προσκήνιο συγκλονιστικό

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.
Βγήκα πριν από λίγο από Το Πάρτυ της ζωής μου.

Δεν έχω λόγια. Συγκλονιστική Ελένη Ράντου, απίστευτες εναλλαγές συναισθημάτων. Θα μπορούσα να χειροκροτάω για μισή ώρα.

Ισως η καλύτερη παράσταση που έχω δει.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.
Βγήκα πριν από λίγο από Το Πάρτυ της ζωής μου.

Δεν έχω λόγια. Συγκλονιστική Ελένη Ράντου, απίστευτες εναλλαγές συναισθημάτων. Θα μπορούσα να χειροκροτάω για μισή ώρα.

Ισως η καλύτερη παράσταση που έχω δει.
Είχα πάει κι εγώ 28/12. 3η σειρά. Ήταν τέλεια.
Κακώς χρεώνει μόνο 17 με 20 ευρώ το εισιτήριο. Τα καλύτερα 20 ευρώ που έχω ξοδέψει σε θεάματα.

palio_melos

Διάσημο μέλος

Τέτοια πλακάρα πάθατε (κι εδώ) με τη Ράντου ωρέ;

Έχω κλεισμένη για Απρίλη να υπάρχει (!) (πρόλαβε έγινε σολντ άουτ και για τότε βέβαια) και ταυτόχρονα είμαι στη γύρα μπας και κάτσει νωρίτερα.
Μετανιώνω που μυρίστηκα το Οξυγόνο στη Στέγη 2 μέρες πριν ρίξει αυλαία, προφανώς με σολντ άουτ. :/:
Δυστύχως ίδια μοίρα προβλέπω πως θα έχει και ο χορός των εραστών που όταν τον αντιλήφθηκα είχε ήδη ξεπουλήσει.

Ομολογώ τις περισσότερες προσδοκίες φέτος τις έχω για 18/9 και Μια Άλλη Θήβα που θα δω τις επόμενες εβδομάδες, άντε να δούμε.

Επίσης, μίας που το είχαμε πει κι εδώ, ο Πουπουλένιος (τον έχω βάλει κι αυτόνα στο μάτι αλλά σε χαμηλότερη προτεραιότητα), έχει πλέον προσφορά 1+1 εισιτήριο για Τετάρτες, όποτε go ahead αν κάποιος τον σκεφτότανε και δεν έχει κλείσει.

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.
Μαλακες είδα σμρ στο θέατρο το "στο τσακ" της Παπαδοπούλου

Όταν σας λέω χέστηκα στο γέλιο πραγματικά ΧΈΣΤΗΚΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.216 μηνύματα.
Μαλακες είδα σμρ στο θέατρο το "στο τσακ" της Παπαδοπούλου

Όταν σας λέω χέστηκα στο γέλιο πραγματικά ΧΈΣΤΗΚΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ
Ποσο τυχεροι ειστε οι Αθηναιοι σε αυτο το κομματι , εδω στην πατρα κοιταω μηνες μπας και ερθει τιποτα καλο