stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 19:16 Ο stavros_ έγραψε: #161 03-04-08 19:16 Ναι είναι το ίδιο, ο όρος είναι ιταλικός. Κι εγώ πχ. δε ξέρω να διαβάζω νότες (κακώς) και θεωρία δεν είμαι ιδιαίτερα καλός. Καλό είναι να ξέρουμε θεωρία, ο μεγας Σατριάνι είχε πει μάθετε όλες τις κλίμακες κι όλες τις συγχορδίες...Όσα πιο πολλά ξέρεις, τόσο πιο πολύ εύκολα σου ανοίγονται οι μουσικοί ορίζοντες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 19:32 Ο Dark_kronos: #162 03-04-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Καλό είναι να ξέρουμε θεωρία, ο μεγας Σατριάνι είχε πει μάθετε όλες τις κλίμακες κι όλες τις συγχορδίες...Όσα πιο πολλά ξέρεις, τόσο πιο πολύ εύκολα σου ανοίγονται οι μουσικοί ορίζοντες. Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι σχεδων αυτονοητο, αλλα δεν ειναι παντα αυτο που ζηταμε οταν μελεταμε ενα οργανο... Εγω πχ δεν την αντεχω την θεωρια... Οταν ξεκινισα ηθελα να γινω ο θεος τις κιθαρας, οσο εκανα μαθηματα θεωριας ξενερωνα, αυτο που ηθελα ητανε να παιζω, και ας μην εχω ιδεα τι παιζω, απλα να κραταω την κιθαρουλα μου και να αυτοσχεδιαζω. Με τα πολα και τα λιγα εμαθα αρκετα, θυμαμε ακομα καπια πραγματα, αλλα δεν εχω την ορεξη να ασχολιθω με την θεωρια... Μπορω να αναπαραξω ενα κομματι που εχει γραψει αλλος, μπορω να γραψω ενα κομματι με κριτιριο τι μου ακουγετε καλα στο αυτι, και οχι κλιμακες κλπ, και -αυτο που θελω, και περνω απο την κιθαρα- να την πιασω οποτε θελω και να ξεφυγω. Δεν ειναι τυχεο οτι οποτε με απασχολει κατι θα με βρεις αγκαλια με μια απο τις κιθαρες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 19:41 Ο Rempeskes: #163 03-04-08 19:41 Τα μάγουλά μου, τα φουσκώνω και παίζω τύμπανο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 19:48 Η Neraida έγραψε: #164 03-04-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Τα μάγουλά μου, τα φουσκώνω και παίζω τύμπανο. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι τεραστίων διαστάσεωνννννν!!! Να ξεκινήσεις δίαιτα ευθύς αμέσως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriakosGR Νεοφερμένο μέλος Ο Κυριάκος Οικονομίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 12 Μαΐου 2008 στις 01:54 Ο kiriakosGR: #165 12-05-08 01:54 Παίζω μπουζούκι 16 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 11:54 Ο halvas έγραψε: #166 17-05-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Τα μάγουλά μου, τα φουσκώνω και παίζω τύμπανο. Click για ανάπτυξη... Για παίξε μας κάτι Εγώ παίζω 8 χρόνια κιθάρα (κλασσική) και 5 χρόνια τρομπέτα. Το πνευστό τα σπάει, αν και λίγοι μαθαίνουν. Πήρα και μία ηλεκτρική πρόσφατα και 30watt ενισχυτή. Άγριο κάψιμο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 11:56 Η Nininaou έγραψε: #167 17-05-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Πήρα και μία ηλεκτρική πρόσφατα και 30watt ενισχυτή. Άγριο κάψιμο...... Click για ανάπτυξη... Τι μάρκα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:44 Ο halvas έγραψε: #168 17-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τι μάρκα? Click για ανάπτυξη... Ibanez SA series Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η Nininaou έγραψε: #169 17-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ibanez SA series Click για ανάπτυξη... Kαλό ακούγεται! Κι εγώ θέλω Τυχεράκηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:23 Ο Dark_kronos: #170 17-05-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ibanez SA series Click για ανάπτυξη... Α... Αν και λατρεις των ibanez (και η πρωτη μου ητανε μια ibanez) τις SA ποτε δεν τις συμπαθισα... Για τον ενυχιτη δεν μας ειπες... Ρηνιο, αν γουσταρεις τσακα μια κιθαρουλα και ξεκινα, που κολας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Nininaou έγραψε: #171 17-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Α... Αν και λατρεις των ibanez (και η πρωτη μου ητανε μια ibanez) τις SA ποτε δεν τις συμπαθισα... Για τον ενυχιτη δεν μας ειπες... Ρηνιο, αν γουσταρεις τσακα μια κιθαρουλα και ξεκινα, που κολας; Click για ανάπτυξη... Στο ρευστό Δεν παίζει με τα έξοδα που έχω Έχω παίξει σε φίλων μου, αλλά θέλω δικιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Tetragrammaton: #172 17-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Για παίξε μας κάτι Εγώ παίζω 8 χρόνια κιθάρα (κλασσική) και 5 χρόνια τρομπέτα. Το πνευστό τα σπάει, αν και λίγοι μαθαίνουν. Πήρα και μία ηλεκτρική πρόσφατα και 30watt ενισχυτή. Άγριο κάψιμο...... Click για ανάπτυξη... Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 05:58 Ο Dark_kronos: #173 18-05-08 05:58 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Στο ρευστό Δεν παίζει με τα έξοδα που έχω Έχω παίξει σε φίλων μου, αλλά θέλω δικιά μου Click για ανάπτυξη... Κλασικη λυση... Φιλος που εχει δυο τρεις να σου δανισει μια για λιγο καιρο ενω προσπαθεις να μαζεψεις... Δεν ειναι αναγκη να παρεις και καμια του χιλιαρικου αλλωστε... κατι με γυρο στα 150 ειναι πολυ καλητερες απο οσο φανταζεσε, ποσο μαλλον μεταχειρισμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sesilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η ράνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 08:48 Η sesilia έγραψε: #174 18-05-08 08:48 παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 10:28 Η Nininaou έγραψε: #175 18-05-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Κλασικη λυση... Φιλος που εχει δυο τρεις να σου δανισει μια για λιγο καιρο ενω προσπαθεις να μαζεψεις... Δεν ειναι αναγκη να παρεις και καμια του χιλιαρικου αλλωστε... κατι με γυρο στα 150 ειναι πολυ καλητερες απο οσο φανταζεσε, ποσο μαλλον μεταχειρισμενη Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Dark_kronos: #176 18-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από sesilia: παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι η κλασικη... Για αυτο οσοι φεγουν απο την κλασικη και πανε στην ακουστικη η (ιδικα) στην ηλεκτρικη βρησκουν τον παραδεισο τους συνιθος... Βεβαια υπαρχουν και αυτοι που τους αρεσει το "συστιμα" της κλασικης και δεν τους αρεσουν οι ακουστικες και οι ηλεκτρικες, γουστα ειναι αυτα Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Click για ανάπτυξη... Αν ντρεπεσε εγω δεν μπορω να σε βοηθισω περα απο αυτο... Εκτος και αν θες να παρεις λιγα κοντρα-πλακε, να τα κοψεις και να τα βιδωσεις μεταξυ τους, να τους βαλεις και λιγα μεταλακια, να περασεις και 6 μισινες και να χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:09 Η ice-girl έγραψε: #177 18-05-08 15:09 Παίζω κάποια τραγούδια στην κιθάρα (Kiss me, it's all about you κ.α) τα οποία με πολύ κόπο έμαθα απο βιντεάκια στο youtube....Δεν ξέρω καν τις νότες.Απλά έχω μάθει απέξω τισ 'στάσεις' του χεριού. Και συνεχίζω να μαθαίνω έτσι. Επίσης ξέρω λίγο αρμόνιο (πάλι χωρις νότες).Έκανα και φλογέρα και μεταλόφωνο στο σχολείο στο δημοτικό.Θα μπορούσα να παίξω αλλά δεν ενδιαφέρομαι. Θα ήθελα να παίζω ηλεκτρική ή και ντράμς! Πόρωση!Αλλά...πού τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:29 Ο Dark_kronos: #178 18-05-08 15:29 Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:18 Η ice-girl έγραψε: #179 18-05-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Click για ανάπτυξη... αλήθεια??? χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Ο halvas έγραψε: #180 16-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πολύ και θέλω να ολοκληρώσω τις σπουδές Έχω μέλλον βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι είναι το ίδιο, ο όρος είναι ιταλικός. Κι εγώ πχ. δε ξέρω να διαβάζω νότες (κακώς) και θεωρία δεν είμαι ιδιαίτερα καλός. Καλό είναι να ξέρουμε θεωρία, ο μεγας Σατριάνι είχε πει μάθετε όλες τις κλίμακες κι όλες τις συγχορδίες...Όσα πιο πολλά ξέρεις, τόσο πιο πολύ εύκολα σου ανοίγονται οι μουσικοί ορίζοντες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 19:32 Ο Dark_kronos: #162 03-04-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Καλό είναι να ξέρουμε θεωρία, ο μεγας Σατριάνι είχε πει μάθετε όλες τις κλίμακες κι όλες τις συγχορδίες...Όσα πιο πολλά ξέρεις, τόσο πιο πολύ εύκολα σου ανοίγονται οι μουσικοί ορίζοντες. Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι σχεδων αυτονοητο, αλλα δεν ειναι παντα αυτο που ζηταμε οταν μελεταμε ενα οργανο... Εγω πχ δεν την αντεχω την θεωρια... Οταν ξεκινισα ηθελα να γινω ο θεος τις κιθαρας, οσο εκανα μαθηματα θεωριας ξενερωνα, αυτο που ηθελα ητανε να παιζω, και ας μην εχω ιδεα τι παιζω, απλα να κραταω την κιθαρουλα μου και να αυτοσχεδιαζω. Με τα πολα και τα λιγα εμαθα αρκετα, θυμαμε ακομα καπια πραγματα, αλλα δεν εχω την ορεξη να ασχολιθω με την θεωρια... Μπορω να αναπαραξω ενα κομματι που εχει γραψει αλλος, μπορω να γραψω ενα κομματι με κριτιριο τι μου ακουγετε καλα στο αυτι, και οχι κλιμακες κλπ, και -αυτο που θελω, και περνω απο την κιθαρα- να την πιασω οποτε θελω και να ξεφυγω. Δεν ειναι τυχεο οτι οποτε με απασχολει κατι θα με βρεις αγκαλια με μια απο τις κιθαρες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 19:41 Ο Rempeskes: #163 03-04-08 19:41 Τα μάγουλά μου, τα φουσκώνω και παίζω τύμπανο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 19:48 Η Neraida έγραψε: #164 03-04-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Τα μάγουλά μου, τα φουσκώνω και παίζω τύμπανο. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι τεραστίων διαστάσεωνννννν!!! Να ξεκινήσεις δίαιτα ευθύς αμέσως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriakosGR Νεοφερμένο μέλος Ο Κυριάκος Οικονομίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 12 Μαΐου 2008 στις 01:54 Ο kiriakosGR: #165 12-05-08 01:54 Παίζω μπουζούκι 16 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 11:54 Ο halvas έγραψε: #166 17-05-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Τα μάγουλά μου, τα φουσκώνω και παίζω τύμπανο. Click για ανάπτυξη... Για παίξε μας κάτι Εγώ παίζω 8 χρόνια κιθάρα (κλασσική) και 5 χρόνια τρομπέτα. Το πνευστό τα σπάει, αν και λίγοι μαθαίνουν. Πήρα και μία ηλεκτρική πρόσφατα και 30watt ενισχυτή. Άγριο κάψιμο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 11:56 Η Nininaou έγραψε: #167 17-05-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Πήρα και μία ηλεκτρική πρόσφατα και 30watt ενισχυτή. Άγριο κάψιμο...... Click για ανάπτυξη... Τι μάρκα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:44 Ο halvas έγραψε: #168 17-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τι μάρκα? Click για ανάπτυξη... Ibanez SA series Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η Nininaou έγραψε: #169 17-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ibanez SA series Click για ανάπτυξη... Kαλό ακούγεται! Κι εγώ θέλω Τυχεράκηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:23 Ο Dark_kronos: #170 17-05-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ibanez SA series Click για ανάπτυξη... Α... Αν και λατρεις των ibanez (και η πρωτη μου ητανε μια ibanez) τις SA ποτε δεν τις συμπαθισα... Για τον ενυχιτη δεν μας ειπες... Ρηνιο, αν γουσταρεις τσακα μια κιθαρουλα και ξεκινα, που κολας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Nininaou έγραψε: #171 17-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Α... Αν και λατρεις των ibanez (και η πρωτη μου ητανε μια ibanez) τις SA ποτε δεν τις συμπαθισα... Για τον ενυχιτη δεν μας ειπες... Ρηνιο, αν γουσταρεις τσακα μια κιθαρουλα και ξεκινα, που κολας; Click για ανάπτυξη... Στο ρευστό Δεν παίζει με τα έξοδα που έχω Έχω παίξει σε φίλων μου, αλλά θέλω δικιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Tetragrammaton: #172 17-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Για παίξε μας κάτι Εγώ παίζω 8 χρόνια κιθάρα (κλασσική) και 5 χρόνια τρομπέτα. Το πνευστό τα σπάει, αν και λίγοι μαθαίνουν. Πήρα και μία ηλεκτρική πρόσφατα και 30watt ενισχυτή. Άγριο κάψιμο...... Click για ανάπτυξη... Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 05:58 Ο Dark_kronos: #173 18-05-08 05:58 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Στο ρευστό Δεν παίζει με τα έξοδα που έχω Έχω παίξει σε φίλων μου, αλλά θέλω δικιά μου Click για ανάπτυξη... Κλασικη λυση... Φιλος που εχει δυο τρεις να σου δανισει μια για λιγο καιρο ενω προσπαθεις να μαζεψεις... Δεν ειναι αναγκη να παρεις και καμια του χιλιαρικου αλλωστε... κατι με γυρο στα 150 ειναι πολυ καλητερες απο οσο φανταζεσε, ποσο μαλλον μεταχειρισμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sesilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η ράνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 08:48 Η sesilia έγραψε: #174 18-05-08 08:48 παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 10:28 Η Nininaou έγραψε: #175 18-05-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Κλασικη λυση... Φιλος που εχει δυο τρεις να σου δανισει μια για λιγο καιρο ενω προσπαθεις να μαζεψεις... Δεν ειναι αναγκη να παρεις και καμια του χιλιαρικου αλλωστε... κατι με γυρο στα 150 ειναι πολυ καλητερες απο οσο φανταζεσε, ποσο μαλλον μεταχειρισμενη Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Dark_kronos: #176 18-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από sesilia: παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι η κλασικη... Για αυτο οσοι φεγουν απο την κλασικη και πανε στην ακουστικη η (ιδικα) στην ηλεκτρικη βρησκουν τον παραδεισο τους συνιθος... Βεβαια υπαρχουν και αυτοι που τους αρεσει το "συστιμα" της κλασικης και δεν τους αρεσουν οι ακουστικες και οι ηλεκτρικες, γουστα ειναι αυτα Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Click για ανάπτυξη... Αν ντρεπεσε εγω δεν μπορω να σε βοηθισω περα απο αυτο... Εκτος και αν θες να παρεις λιγα κοντρα-πλακε, να τα κοψεις και να τα βιδωσεις μεταξυ τους, να τους βαλεις και λιγα μεταλακια, να περασεις και 6 μισινες και να χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:09 Η ice-girl έγραψε: #177 18-05-08 15:09 Παίζω κάποια τραγούδια στην κιθάρα (Kiss me, it's all about you κ.α) τα οποία με πολύ κόπο έμαθα απο βιντεάκια στο youtube....Δεν ξέρω καν τις νότες.Απλά έχω μάθει απέξω τισ 'στάσεις' του χεριού. Και συνεχίζω να μαθαίνω έτσι. Επίσης ξέρω λίγο αρμόνιο (πάλι χωρις νότες).Έκανα και φλογέρα και μεταλόφωνο στο σχολείο στο δημοτικό.Θα μπορούσα να παίξω αλλά δεν ενδιαφέρομαι. Θα ήθελα να παίζω ηλεκτρική ή και ντράμς! Πόρωση!Αλλά...πού τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:29 Ο Dark_kronos: #178 18-05-08 15:29 Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:18 Η ice-girl έγραψε: #179 18-05-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Click για ανάπτυξη... αλήθεια??? χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Ο halvas έγραψε: #180 16-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πολύ και θέλω να ολοκληρώσω τις σπουδές Έχω μέλλον βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Καλό είναι να ξέρουμε θεωρία, ο μεγας Σατριάνι είχε πει μάθετε όλες τις κλίμακες κι όλες τις συγχορδίες...Όσα πιο πολλά ξέρεις, τόσο πιο πολύ εύκολα σου ανοίγονται οι μουσικοί ορίζοντες. Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι σχεδων αυτονοητο, αλλα δεν ειναι παντα αυτο που ζηταμε οταν μελεταμε ενα οργανο... Εγω πχ δεν την αντεχω την θεωρια... Οταν ξεκινισα ηθελα να γινω ο θεος τις κιθαρας, οσο εκανα μαθηματα θεωριας ξενερωνα, αυτο που ηθελα ητανε να παιζω, και ας μην εχω ιδεα τι παιζω, απλα να κραταω την κιθαρουλα μου και να αυτοσχεδιαζω. Με τα πολα και τα λιγα εμαθα αρκετα, θυμαμε ακομα καπια πραγματα, αλλα δεν εχω την ορεξη να ασχολιθω με την θεωρια... Μπορω να αναπαραξω ενα κομματι που εχει γραψει αλλος, μπορω να γραψω ενα κομματι με κριτιριο τι μου ακουγετε καλα στο αυτι, και οχι κλιμακες κλπ, και -αυτο που θελω, και περνω απο την κιθαρα- να την πιασω οποτε θελω και να ξεφυγω. Δεν ειναι τυχεο οτι οποτε με απασχολει κατι θα με βρεις αγκαλια με μια απο τις κιθαρες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 19:41 Ο Rempeskes: #163 03-04-08 19:41 Τα μάγουλά μου, τα φουσκώνω και παίζω τύμπανο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 19:48 Η Neraida έγραψε: #164 03-04-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Τα μάγουλά μου, τα φουσκώνω και παίζω τύμπανο. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι τεραστίων διαστάσεωνννννν!!! Να ξεκινήσεις δίαιτα ευθύς αμέσως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriakosGR Νεοφερμένο μέλος Ο Κυριάκος Οικονομίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 12 Μαΐου 2008 στις 01:54 Ο kiriakosGR: #165 12-05-08 01:54 Παίζω μπουζούκι 16 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 11:54 Ο halvas έγραψε: #166 17-05-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Τα μάγουλά μου, τα φουσκώνω και παίζω τύμπανο. Click για ανάπτυξη... Για παίξε μας κάτι Εγώ παίζω 8 χρόνια κιθάρα (κλασσική) και 5 χρόνια τρομπέτα. Το πνευστό τα σπάει, αν και λίγοι μαθαίνουν. Πήρα και μία ηλεκτρική πρόσφατα και 30watt ενισχυτή. Άγριο κάψιμο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 11:56 Η Nininaou έγραψε: #167 17-05-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Πήρα και μία ηλεκτρική πρόσφατα και 30watt ενισχυτή. Άγριο κάψιμο...... Click για ανάπτυξη... Τι μάρκα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:44 Ο halvas έγραψε: #168 17-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τι μάρκα? Click για ανάπτυξη... Ibanez SA series Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η Nininaou έγραψε: #169 17-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ibanez SA series Click για ανάπτυξη... Kαλό ακούγεται! Κι εγώ θέλω Τυχεράκηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:23 Ο Dark_kronos: #170 17-05-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ibanez SA series Click για ανάπτυξη... Α... Αν και λατρεις των ibanez (και η πρωτη μου ητανε μια ibanez) τις SA ποτε δεν τις συμπαθισα... Για τον ενυχιτη δεν μας ειπες... Ρηνιο, αν γουσταρεις τσακα μια κιθαρουλα και ξεκινα, που κολας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Nininaou έγραψε: #171 17-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Α... Αν και λατρεις των ibanez (και η πρωτη μου ητανε μια ibanez) τις SA ποτε δεν τις συμπαθισα... Για τον ενυχιτη δεν μας ειπες... Ρηνιο, αν γουσταρεις τσακα μια κιθαρουλα και ξεκινα, που κολας; Click για ανάπτυξη... Στο ρευστό Δεν παίζει με τα έξοδα που έχω Έχω παίξει σε φίλων μου, αλλά θέλω δικιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Tetragrammaton: #172 17-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Για παίξε μας κάτι Εγώ παίζω 8 χρόνια κιθάρα (κλασσική) και 5 χρόνια τρομπέτα. Το πνευστό τα σπάει, αν και λίγοι μαθαίνουν. Πήρα και μία ηλεκτρική πρόσφατα και 30watt ενισχυτή. Άγριο κάψιμο...... Click για ανάπτυξη... Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 05:58 Ο Dark_kronos: #173 18-05-08 05:58 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Στο ρευστό Δεν παίζει με τα έξοδα που έχω Έχω παίξει σε φίλων μου, αλλά θέλω δικιά μου Click για ανάπτυξη... Κλασικη λυση... Φιλος που εχει δυο τρεις να σου δανισει μια για λιγο καιρο ενω προσπαθεις να μαζεψεις... Δεν ειναι αναγκη να παρεις και καμια του χιλιαρικου αλλωστε... κατι με γυρο στα 150 ειναι πολυ καλητερες απο οσο φανταζεσε, ποσο μαλλον μεταχειρισμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sesilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η ράνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 08:48 Η sesilia έγραψε: #174 18-05-08 08:48 παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 10:28 Η Nininaou έγραψε: #175 18-05-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Κλασικη λυση... Φιλος που εχει δυο τρεις να σου δανισει μια για λιγο καιρο ενω προσπαθεις να μαζεψεις... Δεν ειναι αναγκη να παρεις και καμια του χιλιαρικου αλλωστε... κατι με γυρο στα 150 ειναι πολυ καλητερες απο οσο φανταζεσε, ποσο μαλλον μεταχειρισμενη Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Dark_kronos: #176 18-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από sesilia: παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι η κλασικη... Για αυτο οσοι φεγουν απο την κλασικη και πανε στην ακουστικη η (ιδικα) στην ηλεκτρικη βρησκουν τον παραδεισο τους συνιθος... Βεβαια υπαρχουν και αυτοι που τους αρεσει το "συστιμα" της κλασικης και δεν τους αρεσουν οι ακουστικες και οι ηλεκτρικες, γουστα ειναι αυτα Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Click για ανάπτυξη... Αν ντρεπεσε εγω δεν μπορω να σε βοηθισω περα απο αυτο... Εκτος και αν θες να παρεις λιγα κοντρα-πλακε, να τα κοψεις και να τα βιδωσεις μεταξυ τους, να τους βαλεις και λιγα μεταλακια, να περασεις και 6 μισινες και να χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:09 Η ice-girl έγραψε: #177 18-05-08 15:09 Παίζω κάποια τραγούδια στην κιθάρα (Kiss me, it's all about you κ.α) τα οποία με πολύ κόπο έμαθα απο βιντεάκια στο youtube....Δεν ξέρω καν τις νότες.Απλά έχω μάθει απέξω τισ 'στάσεις' του χεριού. Και συνεχίζω να μαθαίνω έτσι. Επίσης ξέρω λίγο αρμόνιο (πάλι χωρις νότες).Έκανα και φλογέρα και μεταλόφωνο στο σχολείο στο δημοτικό.Θα μπορούσα να παίξω αλλά δεν ενδιαφέρομαι. Θα ήθελα να παίζω ηλεκτρική ή και ντράμς! Πόρωση!Αλλά...πού τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:29 Ο Dark_kronos: #178 18-05-08 15:29 Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:18 Η ice-girl έγραψε: #179 18-05-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Click για ανάπτυξη... αλήθεια??? χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Ο halvas έγραψε: #180 16-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πολύ και θέλω να ολοκληρώσω τις σπουδές Έχω μέλλον βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα μάγουλά μου, τα φουσκώνω και παίζω τύμπανο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 19:48 Η Neraida έγραψε: #164 03-04-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Τα μάγουλά μου, τα φουσκώνω και παίζω τύμπανο. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι τεραστίων διαστάσεωνννννν!!! Να ξεκινήσεις δίαιτα ευθύς αμέσως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriakosGR Νεοφερμένο μέλος Ο Κυριάκος Οικονομίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 12 Μαΐου 2008 στις 01:54 Ο kiriakosGR: #165 12-05-08 01:54 Παίζω μπουζούκι 16 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 11:54 Ο halvas έγραψε: #166 17-05-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Τα μάγουλά μου, τα φουσκώνω και παίζω τύμπανο. Click για ανάπτυξη... Για παίξε μας κάτι Εγώ παίζω 8 χρόνια κιθάρα (κλασσική) και 5 χρόνια τρομπέτα. Το πνευστό τα σπάει, αν και λίγοι μαθαίνουν. Πήρα και μία ηλεκτρική πρόσφατα και 30watt ενισχυτή. Άγριο κάψιμο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 11:56 Η Nininaou έγραψε: #167 17-05-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Πήρα και μία ηλεκτρική πρόσφατα και 30watt ενισχυτή. Άγριο κάψιμο...... Click για ανάπτυξη... Τι μάρκα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:44 Ο halvas έγραψε: #168 17-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τι μάρκα? Click για ανάπτυξη... Ibanez SA series Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η Nininaou έγραψε: #169 17-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ibanez SA series Click για ανάπτυξη... Kαλό ακούγεται! Κι εγώ θέλω Τυχεράκηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:23 Ο Dark_kronos: #170 17-05-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ibanez SA series Click για ανάπτυξη... Α... Αν και λατρεις των ibanez (και η πρωτη μου ητανε μια ibanez) τις SA ποτε δεν τις συμπαθισα... Για τον ενυχιτη δεν μας ειπες... Ρηνιο, αν γουσταρεις τσακα μια κιθαρουλα και ξεκινα, που κολας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Nininaou έγραψε: #171 17-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Α... Αν και λατρεις των ibanez (και η πρωτη μου ητανε μια ibanez) τις SA ποτε δεν τις συμπαθισα... Για τον ενυχιτη δεν μας ειπες... Ρηνιο, αν γουσταρεις τσακα μια κιθαρουλα και ξεκινα, που κολας; Click για ανάπτυξη... Στο ρευστό Δεν παίζει με τα έξοδα που έχω Έχω παίξει σε φίλων μου, αλλά θέλω δικιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Tetragrammaton: #172 17-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Για παίξε μας κάτι Εγώ παίζω 8 χρόνια κιθάρα (κλασσική) και 5 χρόνια τρομπέτα. Το πνευστό τα σπάει, αν και λίγοι μαθαίνουν. Πήρα και μία ηλεκτρική πρόσφατα και 30watt ενισχυτή. Άγριο κάψιμο...... Click για ανάπτυξη... Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 05:58 Ο Dark_kronos: #173 18-05-08 05:58 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Στο ρευστό Δεν παίζει με τα έξοδα που έχω Έχω παίξει σε φίλων μου, αλλά θέλω δικιά μου Click για ανάπτυξη... Κλασικη λυση... Φιλος που εχει δυο τρεις να σου δανισει μια για λιγο καιρο ενω προσπαθεις να μαζεψεις... Δεν ειναι αναγκη να παρεις και καμια του χιλιαρικου αλλωστε... κατι με γυρο στα 150 ειναι πολυ καλητερες απο οσο φανταζεσε, ποσο μαλλον μεταχειρισμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sesilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η ράνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 08:48 Η sesilia έγραψε: #174 18-05-08 08:48 παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 10:28 Η Nininaou έγραψε: #175 18-05-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Κλασικη λυση... Φιλος που εχει δυο τρεις να σου δανισει μια για λιγο καιρο ενω προσπαθεις να μαζεψεις... Δεν ειναι αναγκη να παρεις και καμια του χιλιαρικου αλλωστε... κατι με γυρο στα 150 ειναι πολυ καλητερες απο οσο φανταζεσε, ποσο μαλλον μεταχειρισμενη Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Dark_kronos: #176 18-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από sesilia: παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι η κλασικη... Για αυτο οσοι φεγουν απο την κλασικη και πανε στην ακουστικη η (ιδικα) στην ηλεκτρικη βρησκουν τον παραδεισο τους συνιθος... Βεβαια υπαρχουν και αυτοι που τους αρεσει το "συστιμα" της κλασικης και δεν τους αρεσουν οι ακουστικες και οι ηλεκτρικες, γουστα ειναι αυτα Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Click για ανάπτυξη... Αν ντρεπεσε εγω δεν μπορω να σε βοηθισω περα απο αυτο... Εκτος και αν θες να παρεις λιγα κοντρα-πλακε, να τα κοψεις και να τα βιδωσεις μεταξυ τους, να τους βαλεις και λιγα μεταλακια, να περασεις και 6 μισινες και να χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:09 Η ice-girl έγραψε: #177 18-05-08 15:09 Παίζω κάποια τραγούδια στην κιθάρα (Kiss me, it's all about you κ.α) τα οποία με πολύ κόπο έμαθα απο βιντεάκια στο youtube....Δεν ξέρω καν τις νότες.Απλά έχω μάθει απέξω τισ 'στάσεις' του χεριού. Και συνεχίζω να μαθαίνω έτσι. Επίσης ξέρω λίγο αρμόνιο (πάλι χωρις νότες).Έκανα και φλογέρα και μεταλόφωνο στο σχολείο στο δημοτικό.Θα μπορούσα να παίξω αλλά δεν ενδιαφέρομαι. Θα ήθελα να παίζω ηλεκτρική ή και ντράμς! Πόρωση!Αλλά...πού τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:29 Ο Dark_kronos: #178 18-05-08 15:29 Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:18 Η ice-girl έγραψε: #179 18-05-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Click για ανάπτυξη... αλήθεια??? χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Ο halvas έγραψε: #180 16-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πολύ και θέλω να ολοκληρώσω τις σπουδές Έχω μέλλον βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Τα μάγουλά μου, τα φουσκώνω και παίζω τύμπανο. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι τεραστίων διαστάσεωνννννν!!! Να ξεκινήσεις δίαιτα ευθύς αμέσως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiriakosGR Νεοφερμένο μέλος Ο Κυριάκος Οικονομίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 12 Μαΐου 2008 στις 01:54 Ο kiriakosGR: #165 12-05-08 01:54 Παίζω μπουζούκι 16 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 11:54 Ο halvas έγραψε: #166 17-05-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Τα μάγουλά μου, τα φουσκώνω και παίζω τύμπανο. Click για ανάπτυξη... Για παίξε μας κάτι Εγώ παίζω 8 χρόνια κιθάρα (κλασσική) και 5 χρόνια τρομπέτα. Το πνευστό τα σπάει, αν και λίγοι μαθαίνουν. Πήρα και μία ηλεκτρική πρόσφατα και 30watt ενισχυτή. Άγριο κάψιμο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 11:56 Η Nininaou έγραψε: #167 17-05-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Πήρα και μία ηλεκτρική πρόσφατα και 30watt ενισχυτή. Άγριο κάψιμο...... Click για ανάπτυξη... Τι μάρκα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:44 Ο halvas έγραψε: #168 17-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τι μάρκα? Click για ανάπτυξη... Ibanez SA series Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η Nininaou έγραψε: #169 17-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ibanez SA series Click για ανάπτυξη... Kαλό ακούγεται! Κι εγώ θέλω Τυχεράκηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:23 Ο Dark_kronos: #170 17-05-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ibanez SA series Click για ανάπτυξη... Α... Αν και λατρεις των ibanez (και η πρωτη μου ητανε μια ibanez) τις SA ποτε δεν τις συμπαθισα... Για τον ενυχιτη δεν μας ειπες... Ρηνιο, αν γουσταρεις τσακα μια κιθαρουλα και ξεκινα, που κολας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Nininaou έγραψε: #171 17-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Α... Αν και λατρεις των ibanez (και η πρωτη μου ητανε μια ibanez) τις SA ποτε δεν τις συμπαθισα... Για τον ενυχιτη δεν μας ειπες... Ρηνιο, αν γουσταρεις τσακα μια κιθαρουλα και ξεκινα, που κολας; Click για ανάπτυξη... Στο ρευστό Δεν παίζει με τα έξοδα που έχω Έχω παίξει σε φίλων μου, αλλά θέλω δικιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Tetragrammaton: #172 17-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Για παίξε μας κάτι Εγώ παίζω 8 χρόνια κιθάρα (κλασσική) και 5 χρόνια τρομπέτα. Το πνευστό τα σπάει, αν και λίγοι μαθαίνουν. Πήρα και μία ηλεκτρική πρόσφατα και 30watt ενισχυτή. Άγριο κάψιμο...... Click για ανάπτυξη... Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 05:58 Ο Dark_kronos: #173 18-05-08 05:58 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Στο ρευστό Δεν παίζει με τα έξοδα που έχω Έχω παίξει σε φίλων μου, αλλά θέλω δικιά μου Click για ανάπτυξη... Κλασικη λυση... Φιλος που εχει δυο τρεις να σου δανισει μια για λιγο καιρο ενω προσπαθεις να μαζεψεις... Δεν ειναι αναγκη να παρεις και καμια του χιλιαρικου αλλωστε... κατι με γυρο στα 150 ειναι πολυ καλητερες απο οσο φανταζεσε, ποσο μαλλον μεταχειρισμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sesilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η ράνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 08:48 Η sesilia έγραψε: #174 18-05-08 08:48 παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 10:28 Η Nininaou έγραψε: #175 18-05-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Κλασικη λυση... Φιλος που εχει δυο τρεις να σου δανισει μια για λιγο καιρο ενω προσπαθεις να μαζεψεις... Δεν ειναι αναγκη να παρεις και καμια του χιλιαρικου αλλωστε... κατι με γυρο στα 150 ειναι πολυ καλητερες απο οσο φανταζεσε, ποσο μαλλον μεταχειρισμενη Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Dark_kronos: #176 18-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από sesilia: παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι η κλασικη... Για αυτο οσοι φεγουν απο την κλασικη και πανε στην ακουστικη η (ιδικα) στην ηλεκτρικη βρησκουν τον παραδεισο τους συνιθος... Βεβαια υπαρχουν και αυτοι που τους αρεσει το "συστιμα" της κλασικης και δεν τους αρεσουν οι ακουστικες και οι ηλεκτρικες, γουστα ειναι αυτα Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Click για ανάπτυξη... Αν ντρεπεσε εγω δεν μπορω να σε βοηθισω περα απο αυτο... Εκτος και αν θες να παρεις λιγα κοντρα-πλακε, να τα κοψεις και να τα βιδωσεις μεταξυ τους, να τους βαλεις και λιγα μεταλακια, να περασεις και 6 μισινες και να χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:09 Η ice-girl έγραψε: #177 18-05-08 15:09 Παίζω κάποια τραγούδια στην κιθάρα (Kiss me, it's all about you κ.α) τα οποία με πολύ κόπο έμαθα απο βιντεάκια στο youtube....Δεν ξέρω καν τις νότες.Απλά έχω μάθει απέξω τισ 'στάσεις' του χεριού. Και συνεχίζω να μαθαίνω έτσι. Επίσης ξέρω λίγο αρμόνιο (πάλι χωρις νότες).Έκανα και φλογέρα και μεταλόφωνο στο σχολείο στο δημοτικό.Θα μπορούσα να παίξω αλλά δεν ενδιαφέρομαι. Θα ήθελα να παίζω ηλεκτρική ή και ντράμς! Πόρωση!Αλλά...πού τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:29 Ο Dark_kronos: #178 18-05-08 15:29 Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:18 Η ice-girl έγραψε: #179 18-05-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Click για ανάπτυξη... αλήθεια??? χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Ο halvas έγραψε: #180 16-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πολύ και θέλω να ολοκληρώσω τις σπουδές Έχω μέλλον βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παίζω μπουζούκι 16 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 11:54 Ο halvas έγραψε: #166 17-05-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Τα μάγουλά μου, τα φουσκώνω και παίζω τύμπανο. Click για ανάπτυξη... Για παίξε μας κάτι Εγώ παίζω 8 χρόνια κιθάρα (κλασσική) και 5 χρόνια τρομπέτα. Το πνευστό τα σπάει, αν και λίγοι μαθαίνουν. Πήρα και μία ηλεκτρική πρόσφατα και 30watt ενισχυτή. Άγριο κάψιμο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 11:56 Η Nininaou έγραψε: #167 17-05-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Πήρα και μία ηλεκτρική πρόσφατα και 30watt ενισχυτή. Άγριο κάψιμο...... Click για ανάπτυξη... Τι μάρκα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:44 Ο halvas έγραψε: #168 17-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τι μάρκα? Click για ανάπτυξη... Ibanez SA series Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η Nininaou έγραψε: #169 17-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ibanez SA series Click για ανάπτυξη... Kαλό ακούγεται! Κι εγώ θέλω Τυχεράκηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:23 Ο Dark_kronos: #170 17-05-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ibanez SA series Click για ανάπτυξη... Α... Αν και λατρεις των ibanez (και η πρωτη μου ητανε μια ibanez) τις SA ποτε δεν τις συμπαθισα... Για τον ενυχιτη δεν μας ειπες... Ρηνιο, αν γουσταρεις τσακα μια κιθαρουλα και ξεκινα, που κολας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Nininaou έγραψε: #171 17-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Α... Αν και λατρεις των ibanez (και η πρωτη μου ητανε μια ibanez) τις SA ποτε δεν τις συμπαθισα... Για τον ενυχιτη δεν μας ειπες... Ρηνιο, αν γουσταρεις τσακα μια κιθαρουλα και ξεκινα, που κολας; Click για ανάπτυξη... Στο ρευστό Δεν παίζει με τα έξοδα που έχω Έχω παίξει σε φίλων μου, αλλά θέλω δικιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Tetragrammaton: #172 17-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Για παίξε μας κάτι Εγώ παίζω 8 χρόνια κιθάρα (κλασσική) και 5 χρόνια τρομπέτα. Το πνευστό τα σπάει, αν και λίγοι μαθαίνουν. Πήρα και μία ηλεκτρική πρόσφατα και 30watt ενισχυτή. Άγριο κάψιμο...... Click για ανάπτυξη... Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 05:58 Ο Dark_kronos: #173 18-05-08 05:58 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Στο ρευστό Δεν παίζει με τα έξοδα που έχω Έχω παίξει σε φίλων μου, αλλά θέλω δικιά μου Click για ανάπτυξη... Κλασικη λυση... Φιλος που εχει δυο τρεις να σου δανισει μια για λιγο καιρο ενω προσπαθεις να μαζεψεις... Δεν ειναι αναγκη να παρεις και καμια του χιλιαρικου αλλωστε... κατι με γυρο στα 150 ειναι πολυ καλητερες απο οσο φανταζεσε, ποσο μαλλον μεταχειρισμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sesilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η ράνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 08:48 Η sesilia έγραψε: #174 18-05-08 08:48 παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 10:28 Η Nininaou έγραψε: #175 18-05-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Κλασικη λυση... Φιλος που εχει δυο τρεις να σου δανισει μια για λιγο καιρο ενω προσπαθεις να μαζεψεις... Δεν ειναι αναγκη να παρεις και καμια του χιλιαρικου αλλωστε... κατι με γυρο στα 150 ειναι πολυ καλητερες απο οσο φανταζεσε, ποσο μαλλον μεταχειρισμενη Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Dark_kronos: #176 18-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από sesilia: παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι η κλασικη... Για αυτο οσοι φεγουν απο την κλασικη και πανε στην ακουστικη η (ιδικα) στην ηλεκτρικη βρησκουν τον παραδεισο τους συνιθος... Βεβαια υπαρχουν και αυτοι που τους αρεσει το "συστιμα" της κλασικης και δεν τους αρεσουν οι ακουστικες και οι ηλεκτρικες, γουστα ειναι αυτα Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Click για ανάπτυξη... Αν ντρεπεσε εγω δεν μπορω να σε βοηθισω περα απο αυτο... Εκτος και αν θες να παρεις λιγα κοντρα-πλακε, να τα κοψεις και να τα βιδωσεις μεταξυ τους, να τους βαλεις και λιγα μεταλακια, να περασεις και 6 μισινες και να χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:09 Η ice-girl έγραψε: #177 18-05-08 15:09 Παίζω κάποια τραγούδια στην κιθάρα (Kiss me, it's all about you κ.α) τα οποία με πολύ κόπο έμαθα απο βιντεάκια στο youtube....Δεν ξέρω καν τις νότες.Απλά έχω μάθει απέξω τισ 'στάσεις' του χεριού. Και συνεχίζω να μαθαίνω έτσι. Επίσης ξέρω λίγο αρμόνιο (πάλι χωρις νότες).Έκανα και φλογέρα και μεταλόφωνο στο σχολείο στο δημοτικό.Θα μπορούσα να παίξω αλλά δεν ενδιαφέρομαι. Θα ήθελα να παίζω ηλεκτρική ή και ντράμς! Πόρωση!Αλλά...πού τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:29 Ο Dark_kronos: #178 18-05-08 15:29 Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:18 Η ice-girl έγραψε: #179 18-05-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Click για ανάπτυξη... αλήθεια??? χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Ο halvas έγραψε: #180 16-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πολύ και θέλω να ολοκληρώσω τις σπουδές Έχω μέλλον βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Τα μάγουλά μου, τα φουσκώνω και παίζω τύμπανο. Click για ανάπτυξη... Για παίξε μας κάτι Εγώ παίζω 8 χρόνια κιθάρα (κλασσική) και 5 χρόνια τρομπέτα. Το πνευστό τα σπάει, αν και λίγοι μαθαίνουν. Πήρα και μία ηλεκτρική πρόσφατα και 30watt ενισχυτή. Άγριο κάψιμο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 11:56 Η Nininaou έγραψε: #167 17-05-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Πήρα και μία ηλεκτρική πρόσφατα και 30watt ενισχυτή. Άγριο κάψιμο...... Click για ανάπτυξη... Τι μάρκα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:44 Ο halvas έγραψε: #168 17-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τι μάρκα? Click για ανάπτυξη... Ibanez SA series Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η Nininaou έγραψε: #169 17-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ibanez SA series Click για ανάπτυξη... Kαλό ακούγεται! Κι εγώ θέλω Τυχεράκηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:23 Ο Dark_kronos: #170 17-05-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ibanez SA series Click για ανάπτυξη... Α... Αν και λατρεις των ibanez (και η πρωτη μου ητανε μια ibanez) τις SA ποτε δεν τις συμπαθισα... Για τον ενυχιτη δεν μας ειπες... Ρηνιο, αν γουσταρεις τσακα μια κιθαρουλα και ξεκινα, που κολας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Nininaou έγραψε: #171 17-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Α... Αν και λατρεις των ibanez (και η πρωτη μου ητανε μια ibanez) τις SA ποτε δεν τις συμπαθισα... Για τον ενυχιτη δεν μας ειπες... Ρηνιο, αν γουσταρεις τσακα μια κιθαρουλα και ξεκινα, που κολας; Click για ανάπτυξη... Στο ρευστό Δεν παίζει με τα έξοδα που έχω Έχω παίξει σε φίλων μου, αλλά θέλω δικιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Tetragrammaton: #172 17-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Για παίξε μας κάτι Εγώ παίζω 8 χρόνια κιθάρα (κλασσική) και 5 χρόνια τρομπέτα. Το πνευστό τα σπάει, αν και λίγοι μαθαίνουν. Πήρα και μία ηλεκτρική πρόσφατα και 30watt ενισχυτή. Άγριο κάψιμο...... Click για ανάπτυξη... Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 05:58 Ο Dark_kronos: #173 18-05-08 05:58 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Στο ρευστό Δεν παίζει με τα έξοδα που έχω Έχω παίξει σε φίλων μου, αλλά θέλω δικιά μου Click για ανάπτυξη... Κλασικη λυση... Φιλος που εχει δυο τρεις να σου δανισει μια για λιγο καιρο ενω προσπαθεις να μαζεψεις... Δεν ειναι αναγκη να παρεις και καμια του χιλιαρικου αλλωστε... κατι με γυρο στα 150 ειναι πολυ καλητερες απο οσο φανταζεσε, ποσο μαλλον μεταχειρισμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sesilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η ράνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 08:48 Η sesilia έγραψε: #174 18-05-08 08:48 παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 10:28 Η Nininaou έγραψε: #175 18-05-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Κλασικη λυση... Φιλος που εχει δυο τρεις να σου δανισει μια για λιγο καιρο ενω προσπαθεις να μαζεψεις... Δεν ειναι αναγκη να παρεις και καμια του χιλιαρικου αλλωστε... κατι με γυρο στα 150 ειναι πολυ καλητερες απο οσο φανταζεσε, ποσο μαλλον μεταχειρισμενη Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Dark_kronos: #176 18-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από sesilia: παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι η κλασικη... Για αυτο οσοι φεγουν απο την κλασικη και πανε στην ακουστικη η (ιδικα) στην ηλεκτρικη βρησκουν τον παραδεισο τους συνιθος... Βεβαια υπαρχουν και αυτοι που τους αρεσει το "συστιμα" της κλασικης και δεν τους αρεσουν οι ακουστικες και οι ηλεκτρικες, γουστα ειναι αυτα Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Click για ανάπτυξη... Αν ντρεπεσε εγω δεν μπορω να σε βοηθισω περα απο αυτο... Εκτος και αν θες να παρεις λιγα κοντρα-πλακε, να τα κοψεις και να τα βιδωσεις μεταξυ τους, να τους βαλεις και λιγα μεταλακια, να περασεις και 6 μισινες και να χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:09 Η ice-girl έγραψε: #177 18-05-08 15:09 Παίζω κάποια τραγούδια στην κιθάρα (Kiss me, it's all about you κ.α) τα οποία με πολύ κόπο έμαθα απο βιντεάκια στο youtube....Δεν ξέρω καν τις νότες.Απλά έχω μάθει απέξω τισ 'στάσεις' του χεριού. Και συνεχίζω να μαθαίνω έτσι. Επίσης ξέρω λίγο αρμόνιο (πάλι χωρις νότες).Έκανα και φλογέρα και μεταλόφωνο στο σχολείο στο δημοτικό.Θα μπορούσα να παίξω αλλά δεν ενδιαφέρομαι. Θα ήθελα να παίζω ηλεκτρική ή και ντράμς! Πόρωση!Αλλά...πού τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:29 Ο Dark_kronos: #178 18-05-08 15:29 Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:18 Η ice-girl έγραψε: #179 18-05-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Click για ανάπτυξη... αλήθεια??? χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Ο halvas έγραψε: #180 16-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πολύ και θέλω να ολοκληρώσω τις σπουδές Έχω μέλλον βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από halvas: Πήρα και μία ηλεκτρική πρόσφατα και 30watt ενισχυτή. Άγριο κάψιμο...... Click για ανάπτυξη... Τι μάρκα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:44 Ο halvas έγραψε: #168 17-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τι μάρκα? Click για ανάπτυξη... Ibanez SA series Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η Nininaou έγραψε: #169 17-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ibanez SA series Click για ανάπτυξη... Kαλό ακούγεται! Κι εγώ θέλω Τυχεράκηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:23 Ο Dark_kronos: #170 17-05-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ibanez SA series Click για ανάπτυξη... Α... Αν και λατρεις των ibanez (και η πρωτη μου ητανε μια ibanez) τις SA ποτε δεν τις συμπαθισα... Για τον ενυχιτη δεν μας ειπες... Ρηνιο, αν γουσταρεις τσακα μια κιθαρουλα και ξεκινα, που κολας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Nininaou έγραψε: #171 17-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Α... Αν και λατρεις των ibanez (και η πρωτη μου ητανε μια ibanez) τις SA ποτε δεν τις συμπαθισα... Για τον ενυχιτη δεν μας ειπες... Ρηνιο, αν γουσταρεις τσακα μια κιθαρουλα και ξεκινα, που κολας; Click για ανάπτυξη... Στο ρευστό Δεν παίζει με τα έξοδα που έχω Έχω παίξει σε φίλων μου, αλλά θέλω δικιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Tetragrammaton: #172 17-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Για παίξε μας κάτι Εγώ παίζω 8 χρόνια κιθάρα (κλασσική) και 5 χρόνια τρομπέτα. Το πνευστό τα σπάει, αν και λίγοι μαθαίνουν. Πήρα και μία ηλεκτρική πρόσφατα και 30watt ενισχυτή. Άγριο κάψιμο...... Click για ανάπτυξη... Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 05:58 Ο Dark_kronos: #173 18-05-08 05:58 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Στο ρευστό Δεν παίζει με τα έξοδα που έχω Έχω παίξει σε φίλων μου, αλλά θέλω δικιά μου Click για ανάπτυξη... Κλασικη λυση... Φιλος που εχει δυο τρεις να σου δανισει μια για λιγο καιρο ενω προσπαθεις να μαζεψεις... Δεν ειναι αναγκη να παρεις και καμια του χιλιαρικου αλλωστε... κατι με γυρο στα 150 ειναι πολυ καλητερες απο οσο φανταζεσε, ποσο μαλλον μεταχειρισμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sesilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η ράνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 08:48 Η sesilia έγραψε: #174 18-05-08 08:48 παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 10:28 Η Nininaou έγραψε: #175 18-05-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Κλασικη λυση... Φιλος που εχει δυο τρεις να σου δανισει μια για λιγο καιρο ενω προσπαθεις να μαζεψεις... Δεν ειναι αναγκη να παρεις και καμια του χιλιαρικου αλλωστε... κατι με γυρο στα 150 ειναι πολυ καλητερες απο οσο φανταζεσε, ποσο μαλλον μεταχειρισμενη Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Dark_kronos: #176 18-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από sesilia: παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι η κλασικη... Για αυτο οσοι φεγουν απο την κλασικη και πανε στην ακουστικη η (ιδικα) στην ηλεκτρικη βρησκουν τον παραδεισο τους συνιθος... Βεβαια υπαρχουν και αυτοι που τους αρεσει το "συστιμα" της κλασικης και δεν τους αρεσουν οι ακουστικες και οι ηλεκτρικες, γουστα ειναι αυτα Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Click για ανάπτυξη... Αν ντρεπεσε εγω δεν μπορω να σε βοηθισω περα απο αυτο... Εκτος και αν θες να παρεις λιγα κοντρα-πλακε, να τα κοψεις και να τα βιδωσεις μεταξυ τους, να τους βαλεις και λιγα μεταλακια, να περασεις και 6 μισινες και να χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:09 Η ice-girl έγραψε: #177 18-05-08 15:09 Παίζω κάποια τραγούδια στην κιθάρα (Kiss me, it's all about you κ.α) τα οποία με πολύ κόπο έμαθα απο βιντεάκια στο youtube....Δεν ξέρω καν τις νότες.Απλά έχω μάθει απέξω τισ 'στάσεις' του χεριού. Και συνεχίζω να μαθαίνω έτσι. Επίσης ξέρω λίγο αρμόνιο (πάλι χωρις νότες).Έκανα και φλογέρα και μεταλόφωνο στο σχολείο στο δημοτικό.Θα μπορούσα να παίξω αλλά δεν ενδιαφέρομαι. Θα ήθελα να παίζω ηλεκτρική ή και ντράμς! Πόρωση!Αλλά...πού τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:29 Ο Dark_kronos: #178 18-05-08 15:29 Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:18 Η ice-girl έγραψε: #179 18-05-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Click για ανάπτυξη... αλήθεια??? χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Ο halvas έγραψε: #180 16-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πολύ και θέλω να ολοκληρώσω τις σπουδές Έχω μέλλον βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τι μάρκα? Click για ανάπτυξη... Ibanez SA series Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η Nininaou έγραψε: #169 17-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ibanez SA series Click για ανάπτυξη... Kαλό ακούγεται! Κι εγώ θέλω Τυχεράκηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:23 Ο Dark_kronos: #170 17-05-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ibanez SA series Click για ανάπτυξη... Α... Αν και λατρεις των ibanez (και η πρωτη μου ητανε μια ibanez) τις SA ποτε δεν τις συμπαθισα... Για τον ενυχιτη δεν μας ειπες... Ρηνιο, αν γουσταρεις τσακα μια κιθαρουλα και ξεκινα, που κολας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Nininaou έγραψε: #171 17-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Α... Αν και λατρεις των ibanez (και η πρωτη μου ητανε μια ibanez) τις SA ποτε δεν τις συμπαθισα... Για τον ενυχιτη δεν μας ειπες... Ρηνιο, αν γουσταρεις τσακα μια κιθαρουλα και ξεκινα, που κολας; Click για ανάπτυξη... Στο ρευστό Δεν παίζει με τα έξοδα που έχω Έχω παίξει σε φίλων μου, αλλά θέλω δικιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Tetragrammaton: #172 17-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Για παίξε μας κάτι Εγώ παίζω 8 χρόνια κιθάρα (κλασσική) και 5 χρόνια τρομπέτα. Το πνευστό τα σπάει, αν και λίγοι μαθαίνουν. Πήρα και μία ηλεκτρική πρόσφατα και 30watt ενισχυτή. Άγριο κάψιμο...... Click για ανάπτυξη... Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 05:58 Ο Dark_kronos: #173 18-05-08 05:58 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Στο ρευστό Δεν παίζει με τα έξοδα που έχω Έχω παίξει σε φίλων μου, αλλά θέλω δικιά μου Click για ανάπτυξη... Κλασικη λυση... Φιλος που εχει δυο τρεις να σου δανισει μια για λιγο καιρο ενω προσπαθεις να μαζεψεις... Δεν ειναι αναγκη να παρεις και καμια του χιλιαρικου αλλωστε... κατι με γυρο στα 150 ειναι πολυ καλητερες απο οσο φανταζεσε, ποσο μαλλον μεταχειρισμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sesilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η ράνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 08:48 Η sesilia έγραψε: #174 18-05-08 08:48 παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 10:28 Η Nininaou έγραψε: #175 18-05-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Κλασικη λυση... Φιλος που εχει δυο τρεις να σου δανισει μια για λιγο καιρο ενω προσπαθεις να μαζεψεις... Δεν ειναι αναγκη να παρεις και καμια του χιλιαρικου αλλωστε... κατι με γυρο στα 150 ειναι πολυ καλητερες απο οσο φανταζεσε, ποσο μαλλον μεταχειρισμενη Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Dark_kronos: #176 18-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από sesilia: παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι η κλασικη... Για αυτο οσοι φεγουν απο την κλασικη και πανε στην ακουστικη η (ιδικα) στην ηλεκτρικη βρησκουν τον παραδεισο τους συνιθος... Βεβαια υπαρχουν και αυτοι που τους αρεσει το "συστιμα" της κλασικης και δεν τους αρεσουν οι ακουστικες και οι ηλεκτρικες, γουστα ειναι αυτα Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Click για ανάπτυξη... Αν ντρεπεσε εγω δεν μπορω να σε βοηθισω περα απο αυτο... Εκτος και αν θες να παρεις λιγα κοντρα-πλακε, να τα κοψεις και να τα βιδωσεις μεταξυ τους, να τους βαλεις και λιγα μεταλακια, να περασεις και 6 μισινες και να χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:09 Η ice-girl έγραψε: #177 18-05-08 15:09 Παίζω κάποια τραγούδια στην κιθάρα (Kiss me, it's all about you κ.α) τα οποία με πολύ κόπο έμαθα απο βιντεάκια στο youtube....Δεν ξέρω καν τις νότες.Απλά έχω μάθει απέξω τισ 'στάσεις' του χεριού. Και συνεχίζω να μαθαίνω έτσι. Επίσης ξέρω λίγο αρμόνιο (πάλι χωρις νότες).Έκανα και φλογέρα και μεταλόφωνο στο σχολείο στο δημοτικό.Θα μπορούσα να παίξω αλλά δεν ενδιαφέρομαι. Θα ήθελα να παίζω ηλεκτρική ή και ντράμς! Πόρωση!Αλλά...πού τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:29 Ο Dark_kronos: #178 18-05-08 15:29 Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:18 Η ice-girl έγραψε: #179 18-05-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Click για ανάπτυξη... αλήθεια??? χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Ο halvas έγραψε: #180 16-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πολύ και θέλω να ολοκληρώσω τις σπουδές Έχω μέλλον βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ibanez SA series Click για ανάπτυξη... Kαλό ακούγεται! Κι εγώ θέλω Τυχεράκηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:23 Ο Dark_kronos: #170 17-05-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ibanez SA series Click για ανάπτυξη... Α... Αν και λατρεις των ibanez (και η πρωτη μου ητανε μια ibanez) τις SA ποτε δεν τις συμπαθισα... Για τον ενυχιτη δεν μας ειπες... Ρηνιο, αν γουσταρεις τσακα μια κιθαρουλα και ξεκινα, που κολας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Nininaou έγραψε: #171 17-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Α... Αν και λατρεις των ibanez (και η πρωτη μου ητανε μια ibanez) τις SA ποτε δεν τις συμπαθισα... Για τον ενυχιτη δεν μας ειπες... Ρηνιο, αν γουσταρεις τσακα μια κιθαρουλα και ξεκινα, που κολας; Click για ανάπτυξη... Στο ρευστό Δεν παίζει με τα έξοδα που έχω Έχω παίξει σε φίλων μου, αλλά θέλω δικιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Tetragrammaton: #172 17-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Για παίξε μας κάτι Εγώ παίζω 8 χρόνια κιθάρα (κλασσική) και 5 χρόνια τρομπέτα. Το πνευστό τα σπάει, αν και λίγοι μαθαίνουν. Πήρα και μία ηλεκτρική πρόσφατα και 30watt ενισχυτή. Άγριο κάψιμο...... Click για ανάπτυξη... Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 05:58 Ο Dark_kronos: #173 18-05-08 05:58 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Στο ρευστό Δεν παίζει με τα έξοδα που έχω Έχω παίξει σε φίλων μου, αλλά θέλω δικιά μου Click για ανάπτυξη... Κλασικη λυση... Φιλος που εχει δυο τρεις να σου δανισει μια για λιγο καιρο ενω προσπαθεις να μαζεψεις... Δεν ειναι αναγκη να παρεις και καμια του χιλιαρικου αλλωστε... κατι με γυρο στα 150 ειναι πολυ καλητερες απο οσο φανταζεσε, ποσο μαλλον μεταχειρισμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sesilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η ράνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 08:48 Η sesilia έγραψε: #174 18-05-08 08:48 παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 10:28 Η Nininaou έγραψε: #175 18-05-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Κλασικη λυση... Φιλος που εχει δυο τρεις να σου δανισει μια για λιγο καιρο ενω προσπαθεις να μαζεψεις... Δεν ειναι αναγκη να παρεις και καμια του χιλιαρικου αλλωστε... κατι με γυρο στα 150 ειναι πολυ καλητερες απο οσο φανταζεσε, ποσο μαλλον μεταχειρισμενη Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Dark_kronos: #176 18-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από sesilia: παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι η κλασικη... Για αυτο οσοι φεγουν απο την κλασικη και πανε στην ακουστικη η (ιδικα) στην ηλεκτρικη βρησκουν τον παραδεισο τους συνιθος... Βεβαια υπαρχουν και αυτοι που τους αρεσει το "συστιμα" της κλασικης και δεν τους αρεσουν οι ακουστικες και οι ηλεκτρικες, γουστα ειναι αυτα Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Click για ανάπτυξη... Αν ντρεπεσε εγω δεν μπορω να σε βοηθισω περα απο αυτο... Εκτος και αν θες να παρεις λιγα κοντρα-πλακε, να τα κοψεις και να τα βιδωσεις μεταξυ τους, να τους βαλεις και λιγα μεταλακια, να περασεις και 6 μισινες και να χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:09 Η ice-girl έγραψε: #177 18-05-08 15:09 Παίζω κάποια τραγούδια στην κιθάρα (Kiss me, it's all about you κ.α) τα οποία με πολύ κόπο έμαθα απο βιντεάκια στο youtube....Δεν ξέρω καν τις νότες.Απλά έχω μάθει απέξω τισ 'στάσεις' του χεριού. Και συνεχίζω να μαθαίνω έτσι. Επίσης ξέρω λίγο αρμόνιο (πάλι χωρις νότες).Έκανα και φλογέρα και μεταλόφωνο στο σχολείο στο δημοτικό.Θα μπορούσα να παίξω αλλά δεν ενδιαφέρομαι. Θα ήθελα να παίζω ηλεκτρική ή και ντράμς! Πόρωση!Αλλά...πού τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:29 Ο Dark_kronos: #178 18-05-08 15:29 Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:18 Η ice-girl έγραψε: #179 18-05-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Click για ανάπτυξη... αλήθεια??? χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Ο halvas έγραψε: #180 16-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πολύ και θέλω να ολοκληρώσω τις σπουδές Έχω μέλλον βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ibanez SA series Click για ανάπτυξη... Α... Αν και λατρεις των ibanez (και η πρωτη μου ητανε μια ibanez) τις SA ποτε δεν τις συμπαθισα... Για τον ενυχιτη δεν μας ειπες... Ρηνιο, αν γουσταρεις τσακα μια κιθαρουλα και ξεκινα, που κολας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Nininaou έγραψε: #171 17-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Α... Αν και λατρεις των ibanez (και η πρωτη μου ητανε μια ibanez) τις SA ποτε δεν τις συμπαθισα... Για τον ενυχιτη δεν μας ειπες... Ρηνιο, αν γουσταρεις τσακα μια κιθαρουλα και ξεκινα, που κολας; Click για ανάπτυξη... Στο ρευστό Δεν παίζει με τα έξοδα που έχω Έχω παίξει σε φίλων μου, αλλά θέλω δικιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Tetragrammaton: #172 17-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Για παίξε μας κάτι Εγώ παίζω 8 χρόνια κιθάρα (κλασσική) και 5 χρόνια τρομπέτα. Το πνευστό τα σπάει, αν και λίγοι μαθαίνουν. Πήρα και μία ηλεκτρική πρόσφατα και 30watt ενισχυτή. Άγριο κάψιμο...... Click για ανάπτυξη... Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 05:58 Ο Dark_kronos: #173 18-05-08 05:58 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Στο ρευστό Δεν παίζει με τα έξοδα που έχω Έχω παίξει σε φίλων μου, αλλά θέλω δικιά μου Click για ανάπτυξη... Κλασικη λυση... Φιλος που εχει δυο τρεις να σου δανισει μια για λιγο καιρο ενω προσπαθεις να μαζεψεις... Δεν ειναι αναγκη να παρεις και καμια του χιλιαρικου αλλωστε... κατι με γυρο στα 150 ειναι πολυ καλητερες απο οσο φανταζεσε, ποσο μαλλον μεταχειρισμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sesilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η ράνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 08:48 Η sesilia έγραψε: #174 18-05-08 08:48 παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 10:28 Η Nininaou έγραψε: #175 18-05-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Κλασικη λυση... Φιλος που εχει δυο τρεις να σου δανισει μια για λιγο καιρο ενω προσπαθεις να μαζεψεις... Δεν ειναι αναγκη να παρεις και καμια του χιλιαρικου αλλωστε... κατι με γυρο στα 150 ειναι πολυ καλητερες απο οσο φανταζεσε, ποσο μαλλον μεταχειρισμενη Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Dark_kronos: #176 18-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από sesilia: παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι η κλασικη... Για αυτο οσοι φεγουν απο την κλασικη και πανε στην ακουστικη η (ιδικα) στην ηλεκτρικη βρησκουν τον παραδεισο τους συνιθος... Βεβαια υπαρχουν και αυτοι που τους αρεσει το "συστιμα" της κλασικης και δεν τους αρεσουν οι ακουστικες και οι ηλεκτρικες, γουστα ειναι αυτα Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Click για ανάπτυξη... Αν ντρεπεσε εγω δεν μπορω να σε βοηθισω περα απο αυτο... Εκτος και αν θες να παρεις λιγα κοντρα-πλακε, να τα κοψεις και να τα βιδωσεις μεταξυ τους, να τους βαλεις και λιγα μεταλακια, να περασεις και 6 μισινες και να χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:09 Η ice-girl έγραψε: #177 18-05-08 15:09 Παίζω κάποια τραγούδια στην κιθάρα (Kiss me, it's all about you κ.α) τα οποία με πολύ κόπο έμαθα απο βιντεάκια στο youtube....Δεν ξέρω καν τις νότες.Απλά έχω μάθει απέξω τισ 'στάσεις' του χεριού. Και συνεχίζω να μαθαίνω έτσι. Επίσης ξέρω λίγο αρμόνιο (πάλι χωρις νότες).Έκανα και φλογέρα και μεταλόφωνο στο σχολείο στο δημοτικό.Θα μπορούσα να παίξω αλλά δεν ενδιαφέρομαι. Θα ήθελα να παίζω ηλεκτρική ή και ντράμς! Πόρωση!Αλλά...πού τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:29 Ο Dark_kronos: #178 18-05-08 15:29 Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:18 Η ice-girl έγραψε: #179 18-05-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Click για ανάπτυξη... αλήθεια??? χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Ο halvas έγραψε: #180 16-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πολύ και θέλω να ολοκληρώσω τις σπουδές Έχω μέλλον βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Α... Αν και λατρεις των ibanez (και η πρωτη μου ητανε μια ibanez) τις SA ποτε δεν τις συμπαθισα... Για τον ενυχιτη δεν μας ειπες... Ρηνιο, αν γουσταρεις τσακα μια κιθαρουλα και ξεκινα, που κολας; Click για ανάπτυξη... Στο ρευστό Δεν παίζει με τα έξοδα που έχω Έχω παίξει σε φίλων μου, αλλά θέλω δικιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Tetragrammaton: #172 17-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Για παίξε μας κάτι Εγώ παίζω 8 χρόνια κιθάρα (κλασσική) και 5 χρόνια τρομπέτα. Το πνευστό τα σπάει, αν και λίγοι μαθαίνουν. Πήρα και μία ηλεκτρική πρόσφατα και 30watt ενισχυτή. Άγριο κάψιμο...... Click για ανάπτυξη... Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 05:58 Ο Dark_kronos: #173 18-05-08 05:58 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Στο ρευστό Δεν παίζει με τα έξοδα που έχω Έχω παίξει σε φίλων μου, αλλά θέλω δικιά μου Click για ανάπτυξη... Κλασικη λυση... Φιλος που εχει δυο τρεις να σου δανισει μια για λιγο καιρο ενω προσπαθεις να μαζεψεις... Δεν ειναι αναγκη να παρεις και καμια του χιλιαρικου αλλωστε... κατι με γυρο στα 150 ειναι πολυ καλητερες απο οσο φανταζεσε, ποσο μαλλον μεταχειρισμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sesilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η ράνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 08:48 Η sesilia έγραψε: #174 18-05-08 08:48 παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 10:28 Η Nininaou έγραψε: #175 18-05-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Κλασικη λυση... Φιλος που εχει δυο τρεις να σου δανισει μια για λιγο καιρο ενω προσπαθεις να μαζεψεις... Δεν ειναι αναγκη να παρεις και καμια του χιλιαρικου αλλωστε... κατι με γυρο στα 150 ειναι πολυ καλητερες απο οσο φανταζεσε, ποσο μαλλον μεταχειρισμενη Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Dark_kronos: #176 18-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από sesilia: παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι η κλασικη... Για αυτο οσοι φεγουν απο την κλασικη και πανε στην ακουστικη η (ιδικα) στην ηλεκτρικη βρησκουν τον παραδεισο τους συνιθος... Βεβαια υπαρχουν και αυτοι που τους αρεσει το "συστιμα" της κλασικης και δεν τους αρεσουν οι ακουστικες και οι ηλεκτρικες, γουστα ειναι αυτα Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Click για ανάπτυξη... Αν ντρεπεσε εγω δεν μπορω να σε βοηθισω περα απο αυτο... Εκτος και αν θες να παρεις λιγα κοντρα-πλακε, να τα κοψεις και να τα βιδωσεις μεταξυ τους, να τους βαλεις και λιγα μεταλακια, να περασεις και 6 μισινες και να χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:09 Η ice-girl έγραψε: #177 18-05-08 15:09 Παίζω κάποια τραγούδια στην κιθάρα (Kiss me, it's all about you κ.α) τα οποία με πολύ κόπο έμαθα απο βιντεάκια στο youtube....Δεν ξέρω καν τις νότες.Απλά έχω μάθει απέξω τισ 'στάσεις' του χεριού. Και συνεχίζω να μαθαίνω έτσι. Επίσης ξέρω λίγο αρμόνιο (πάλι χωρις νότες).Έκανα και φλογέρα και μεταλόφωνο στο σχολείο στο δημοτικό.Θα μπορούσα να παίξω αλλά δεν ενδιαφέρομαι. Θα ήθελα να παίζω ηλεκτρική ή και ντράμς! Πόρωση!Αλλά...πού τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:29 Ο Dark_kronos: #178 18-05-08 15:29 Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:18 Η ice-girl έγραψε: #179 18-05-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Click για ανάπτυξη... αλήθεια??? χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Ο halvas έγραψε: #180 16-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πολύ και θέλω να ολοκληρώσω τις σπουδές Έχω μέλλον βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από halvas: Για παίξε μας κάτι Εγώ παίζω 8 χρόνια κιθάρα (κλασσική) και 5 χρόνια τρομπέτα. Το πνευστό τα σπάει, αν και λίγοι μαθαίνουν. Πήρα και μία ηλεκτρική πρόσφατα και 30watt ενισχυτή. Άγριο κάψιμο...... Click για ανάπτυξη... Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 05:58 Ο Dark_kronos: #173 18-05-08 05:58 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Στο ρευστό Δεν παίζει με τα έξοδα που έχω Έχω παίξει σε φίλων μου, αλλά θέλω δικιά μου Click για ανάπτυξη... Κλασικη λυση... Φιλος που εχει δυο τρεις να σου δανισει μια για λιγο καιρο ενω προσπαθεις να μαζεψεις... Δεν ειναι αναγκη να παρεις και καμια του χιλιαρικου αλλωστε... κατι με γυρο στα 150 ειναι πολυ καλητερες απο οσο φανταζεσε, ποσο μαλλον μεταχειρισμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sesilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η ράνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 08:48 Η sesilia έγραψε: #174 18-05-08 08:48 παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 10:28 Η Nininaou έγραψε: #175 18-05-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Κλασικη λυση... Φιλος που εχει δυο τρεις να σου δανισει μια για λιγο καιρο ενω προσπαθεις να μαζεψεις... Δεν ειναι αναγκη να παρεις και καμια του χιλιαρικου αλλωστε... κατι με γυρο στα 150 ειναι πολυ καλητερες απο οσο φανταζεσε, ποσο μαλλον μεταχειρισμενη Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Dark_kronos: #176 18-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από sesilia: παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι η κλασικη... Για αυτο οσοι φεγουν απο την κλασικη και πανε στην ακουστικη η (ιδικα) στην ηλεκτρικη βρησκουν τον παραδεισο τους συνιθος... Βεβαια υπαρχουν και αυτοι που τους αρεσει το "συστιμα" της κλασικης και δεν τους αρεσουν οι ακουστικες και οι ηλεκτρικες, γουστα ειναι αυτα Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Click για ανάπτυξη... Αν ντρεπεσε εγω δεν μπορω να σε βοηθισω περα απο αυτο... Εκτος και αν θες να παρεις λιγα κοντρα-πλακε, να τα κοψεις και να τα βιδωσεις μεταξυ τους, να τους βαλεις και λιγα μεταλακια, να περασεις και 6 μισινες και να χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:09 Η ice-girl έγραψε: #177 18-05-08 15:09 Παίζω κάποια τραγούδια στην κιθάρα (Kiss me, it's all about you κ.α) τα οποία με πολύ κόπο έμαθα απο βιντεάκια στο youtube....Δεν ξέρω καν τις νότες.Απλά έχω μάθει απέξω τισ 'στάσεις' του χεριού. Και συνεχίζω να μαθαίνω έτσι. Επίσης ξέρω λίγο αρμόνιο (πάλι χωρις νότες).Έκανα και φλογέρα και μεταλόφωνο στο σχολείο στο δημοτικό.Θα μπορούσα να παίξω αλλά δεν ενδιαφέρομαι. Θα ήθελα να παίζω ηλεκτρική ή και ντράμς! Πόρωση!Αλλά...πού τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:29 Ο Dark_kronos: #178 18-05-08 15:29 Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:18 Η ice-girl έγραψε: #179 18-05-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Click για ανάπτυξη... αλήθεια??? χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Ο halvas έγραψε: #180 16-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πολύ και θέλω να ολοκληρώσω τις σπουδές Έχω μέλλον βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Στο ρευστό Δεν παίζει με τα έξοδα που έχω Έχω παίξει σε φίλων μου, αλλά θέλω δικιά μου Click για ανάπτυξη... Κλασικη λυση... Φιλος που εχει δυο τρεις να σου δανισει μια για λιγο καιρο ενω προσπαθεις να μαζεψεις... Δεν ειναι αναγκη να παρεις και καμια του χιλιαρικου αλλωστε... κατι με γυρο στα 150 ειναι πολυ καλητερες απο οσο φανταζεσε, ποσο μαλλον μεταχειρισμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sesilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η ράνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 08:48 Η sesilia έγραψε: #174 18-05-08 08:48 παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 10:28 Η Nininaou έγραψε: #175 18-05-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Κλασικη λυση... Φιλος που εχει δυο τρεις να σου δανισει μια για λιγο καιρο ενω προσπαθεις να μαζεψεις... Δεν ειναι αναγκη να παρεις και καμια του χιλιαρικου αλλωστε... κατι με γυρο στα 150 ειναι πολυ καλητερες απο οσο φανταζεσε, ποσο μαλλον μεταχειρισμενη Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Dark_kronos: #176 18-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από sesilia: παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι η κλασικη... Για αυτο οσοι φεγουν απο την κλασικη και πανε στην ακουστικη η (ιδικα) στην ηλεκτρικη βρησκουν τον παραδεισο τους συνιθος... Βεβαια υπαρχουν και αυτοι που τους αρεσει το "συστιμα" της κλασικης και δεν τους αρεσουν οι ακουστικες και οι ηλεκτρικες, γουστα ειναι αυτα Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Click για ανάπτυξη... Αν ντρεπεσε εγω δεν μπορω να σε βοηθισω περα απο αυτο... Εκτος και αν θες να παρεις λιγα κοντρα-πλακε, να τα κοψεις και να τα βιδωσεις μεταξυ τους, να τους βαλεις και λιγα μεταλακια, να περασεις και 6 μισινες και να χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:09 Η ice-girl έγραψε: #177 18-05-08 15:09 Παίζω κάποια τραγούδια στην κιθάρα (Kiss me, it's all about you κ.α) τα οποία με πολύ κόπο έμαθα απο βιντεάκια στο youtube....Δεν ξέρω καν τις νότες.Απλά έχω μάθει απέξω τισ 'στάσεις' του χεριού. Και συνεχίζω να μαθαίνω έτσι. Επίσης ξέρω λίγο αρμόνιο (πάλι χωρις νότες).Έκανα και φλογέρα και μεταλόφωνο στο σχολείο στο δημοτικό.Θα μπορούσα να παίξω αλλά δεν ενδιαφέρομαι. Θα ήθελα να παίζω ηλεκτρική ή και ντράμς! Πόρωση!Αλλά...πού τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:29 Ο Dark_kronos: #178 18-05-08 15:29 Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:18 Η ice-girl έγραψε: #179 18-05-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Click για ανάπτυξη... αλήθεια??? χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Ο halvas έγραψε: #180 16-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πολύ και θέλω να ολοκληρώσω τις σπουδές Έχω μέλλον βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 10:28 Η Nininaou έγραψε: #175 18-05-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Κλασικη λυση... Φιλος που εχει δυο τρεις να σου δανισει μια για λιγο καιρο ενω προσπαθεις να μαζεψεις... Δεν ειναι αναγκη να παρεις και καμια του χιλιαρικου αλλωστε... κατι με γυρο στα 150 ειναι πολυ καλητερες απο οσο φανταζεσε, ποσο μαλλον μεταχειρισμενη Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Dark_kronos: #176 18-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από sesilia: παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι η κλασικη... Για αυτο οσοι φεγουν απο την κλασικη και πανε στην ακουστικη η (ιδικα) στην ηλεκτρικη βρησκουν τον παραδεισο τους συνιθος... Βεβαια υπαρχουν και αυτοι που τους αρεσει το "συστιμα" της κλασικης και δεν τους αρεσουν οι ακουστικες και οι ηλεκτρικες, γουστα ειναι αυτα Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Click για ανάπτυξη... Αν ντρεπεσε εγω δεν μπορω να σε βοηθισω περα απο αυτο... Εκτος και αν θες να παρεις λιγα κοντρα-πλακε, να τα κοψεις και να τα βιδωσεις μεταξυ τους, να τους βαλεις και λιγα μεταλακια, να περασεις και 6 μισινες και να χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:09 Η ice-girl έγραψε: #177 18-05-08 15:09 Παίζω κάποια τραγούδια στην κιθάρα (Kiss me, it's all about you κ.α) τα οποία με πολύ κόπο έμαθα απο βιντεάκια στο youtube....Δεν ξέρω καν τις νότες.Απλά έχω μάθει απέξω τισ 'στάσεις' του χεριού. Και συνεχίζω να μαθαίνω έτσι. Επίσης ξέρω λίγο αρμόνιο (πάλι χωρις νότες).Έκανα και φλογέρα και μεταλόφωνο στο σχολείο στο δημοτικό.Θα μπορούσα να παίξω αλλά δεν ενδιαφέρομαι. Θα ήθελα να παίζω ηλεκτρική ή και ντράμς! Πόρωση!Αλλά...πού τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:29 Ο Dark_kronos: #178 18-05-08 15:29 Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:18 Η ice-girl έγραψε: #179 18-05-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Click για ανάπτυξη... αλήθεια??? χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Ο halvas έγραψε: #180 16-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πολύ και θέλω να ολοκληρώσω τις σπουδές Έχω μέλλον βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Κλασικη λυση... Φιλος που εχει δυο τρεις να σου δανισει μια για λιγο καιρο ενω προσπαθεις να μαζεψεις... Δεν ειναι αναγκη να παρεις και καμια του χιλιαρικου αλλωστε... κατι με γυρο στα 150 ειναι πολυ καλητερες απο οσο φανταζεσε, ποσο μαλλον μεταχειρισμενη Click για ανάπτυξη... Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Dark_kronos: #176 18-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από sesilia: παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι η κλασικη... Για αυτο οσοι φεγουν απο την κλασικη και πανε στην ακουστικη η (ιδικα) στην ηλεκτρικη βρησκουν τον παραδεισο τους συνιθος... Βεβαια υπαρχουν και αυτοι που τους αρεσει το "συστιμα" της κλασικης και δεν τους αρεσουν οι ακουστικες και οι ηλεκτρικες, γουστα ειναι αυτα Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Click για ανάπτυξη... Αν ντρεπεσε εγω δεν μπορω να σε βοηθισω περα απο αυτο... Εκτος και αν θες να παρεις λιγα κοντρα-πλακε, να τα κοψεις και να τα βιδωσεις μεταξυ τους, να τους βαλεις και λιγα μεταλακια, να περασεις και 6 μισινες και να χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:09 Η ice-girl έγραψε: #177 18-05-08 15:09 Παίζω κάποια τραγούδια στην κιθάρα (Kiss me, it's all about you κ.α) τα οποία με πολύ κόπο έμαθα απο βιντεάκια στο youtube....Δεν ξέρω καν τις νότες.Απλά έχω μάθει απέξω τισ 'στάσεις' του χεριού. Και συνεχίζω να μαθαίνω έτσι. Επίσης ξέρω λίγο αρμόνιο (πάλι χωρις νότες).Έκανα και φλογέρα και μεταλόφωνο στο σχολείο στο δημοτικό.Θα μπορούσα να παίξω αλλά δεν ενδιαφέρομαι. Θα ήθελα να παίζω ηλεκτρική ή και ντράμς! Πόρωση!Αλλά...πού τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:29 Ο Dark_kronos: #178 18-05-08 15:29 Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:18 Η ice-girl έγραψε: #179 18-05-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Click για ανάπτυξη... αλήθεια??? χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Ο halvas έγραψε: #180 16-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πολύ και θέλω να ολοκληρώσω τις σπουδές Έχω μέλλον βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sesilia: παίζω κιθάρα κλασική....αλλά είναι ότι πιο άκυρο διάλεξα να κάνω στη ζωή μου... γιατί παρ'όλες τις σπουδές ένα τραγουδάκι της προκοπής δεν έμαθα να παίζω. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι η κλασικη... Για αυτο οσοι φεγουν απο την κλασικη και πανε στην ακουστικη η (ιδικα) στην ηλεκτρικη βρησκουν τον παραδεισο τους συνιθος... Βεβαια υπαρχουν και αυτοι που τους αρεσει το "συστιμα" της κλασικης και δεν τους αρεσουν οι ακουστικες και οι ηλεκτρικες, γουστα ειναι αυτα Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Ναι ρε, δικιά μου θέλω. Οι φίλοι μου δανείζουν, αλλά ντρέπομαι να ζητάω. Θα ψάξω μάλλον για μεταχειρισμένη Click για ανάπτυξη... Αν ντρεπεσε εγω δεν μπορω να σε βοηθισω περα απο αυτο... Εκτος και αν θες να παρεις λιγα κοντρα-πλακε, να τα κοψεις και να τα βιδωσεις μεταξυ τους, να τους βαλεις και λιγα μεταλακια, να περασεις και 6 μισινες και να χαιρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:09 Η ice-girl έγραψε: #177 18-05-08 15:09 Παίζω κάποια τραγούδια στην κιθάρα (Kiss me, it's all about you κ.α) τα οποία με πολύ κόπο έμαθα απο βιντεάκια στο youtube....Δεν ξέρω καν τις νότες.Απλά έχω μάθει απέξω τισ 'στάσεις' του χεριού. Και συνεχίζω να μαθαίνω έτσι. Επίσης ξέρω λίγο αρμόνιο (πάλι χωρις νότες).Έκανα και φλογέρα και μεταλόφωνο στο σχολείο στο δημοτικό.Θα μπορούσα να παίξω αλλά δεν ενδιαφέρομαι. Θα ήθελα να παίζω ηλεκτρική ή και ντράμς! Πόρωση!Αλλά...πού τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:29 Ο Dark_kronos: #178 18-05-08 15:29 Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:18 Η ice-girl έγραψε: #179 18-05-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Click για ανάπτυξη... αλήθεια??? χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Ο halvas έγραψε: #180 16-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πολύ και θέλω να ολοκληρώσω τις σπουδές Έχω μέλλον βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παίζω κάποια τραγούδια στην κιθάρα (Kiss me, it's all about you κ.α) τα οποία με πολύ κόπο έμαθα απο βιντεάκια στο youtube....Δεν ξέρω καν τις νότες.Απλά έχω μάθει απέξω τισ 'στάσεις' του χεριού. Και συνεχίζω να μαθαίνω έτσι. Επίσης ξέρω λίγο αρμόνιο (πάλι χωρις νότες).Έκανα και φλογέρα και μεταλόφωνο στο σχολείο στο δημοτικό.Θα μπορούσα να παίξω αλλά δεν ενδιαφέρομαι. Θα ήθελα να παίζω ηλεκτρική ή και ντράμς! Πόρωση!Αλλά...πού τα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 15:29 Ο Dark_kronos: #178 18-05-08 15:29 Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:18 Η ice-girl έγραψε: #179 18-05-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Click για ανάπτυξη... αλήθεια??? χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Ο halvas έγραψε: #180 16-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πολύ και θέλω να ολοκληρώσω τις σπουδές Έχω μέλλον βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:18 Η ice-girl έγραψε: #179 18-05-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Click για ανάπτυξη... αλήθεια??? χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Ο halvas έγραψε: #180 16-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πολύ και θέλω να ολοκληρώσω τις σπουδές Έχω μέλλον βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ντραμς εχεις ηδη σπιτι σου αλλα δεν το ξερεις... Click για ανάπτυξη... αλήθεια??? χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Ο halvas έγραψε: #180 16-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πολύ και θέλω να ολοκληρώσω τις σπουδές Έχω μέλλον βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Συνάδελφεεεε!!! Εγώ έπαιζα 4 χρόνια τρομπέτα, τώρα παίζω ηλεκτρικό μπάσο... Click για ανάπτυξη... Εμένα μ' αρέσει πολύ και θέλω να ολοκληρώσω τις σπουδές Έχω μέλλον βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.