dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 00:08 Ο dum dum boy: #241 15-05-24 00:08 είχα κάνει προσπάθεια να μάθω κιθάρα. έμαθα κάποια βασικά ακόρντα, αλλά εκεί που έπρεπε να πάω ένα λέβελ παρακάτω και να μάθω μπαρέδες, τα σκάτωσα. τώρα που έχω κόψει και τένοντα στο αριστερό χέρι, δεν βλέπω να την ξαναπιάσω. κάποια στιγμή θέλω να πάρω ένα midi keyboard. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 00:10 Ο Guest 691153: #242 15-05-24 00:10 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: είχα κάνει προσπάθεια να μάθω κιθάρα. έμαθα κάποια βασικά ακόρντα, αλλά εκεί που έπρεπε να πάω ένα λέβελ παρακάτω και να μάθω μπαρέδες, τα σκάτωσα. τώρα που έχω κόψει και τένοντα στο αριστερό χέρι, δεν βλέπω να την ξαναπιάσω. κάποια στιγμή θέλω να πάρω ένα midi keyboard. Click για ανάπτυξη... ο χειρότερος μου εφιάλτης.. Εγώ εμαθα τους μπαρέδες σε κυριολεκτικά 2 ώρες, δε ξερω γιατι θεωρουνται δυσκολοι dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 00:12 Ο dum dum boy: #243 15-05-24 00:12 Αρχική Δημοσίευση από nearos: ο χειρότερος μου εφιάλτης.. Εγώ εμαθα τους μπαρέδες σε κυριολεκτικά 2 ώρες, δε ξερω γιατι θεωρουνται δυσκολοι Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω ρε γαμώτο. μάλλον έχω παράλυτο αριστερό χέρι. σκληρή κιθάρα. χοντρά δάχτυλα. όλα αυτά μαζί. με τίποτα δεν μπόρεσα να μάθω. δεν πάει το χέρι με τίποτα. λογικά έπρεπε να κάνω πολλές ασκήσεις. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 00:12 Ο Μήτσος10 έγραψε: #244 15-05-24 00:12 Φλογέρα στο δημοτικό. Από κει και πέρα το χάος Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 00:13 Ο Guest 691153: #245 15-05-24 00:13 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρω ρε γαμώτο. μάλλον έχω παράλυτο αριστερό χέρι. σκληρή κιθάρα. χοντρά δάχτυλα. όλα αυτά μαζί. Click για ανάπτυξη... ισως και λαθος τεχνική.. Πιέζεις τα ταστα μπαρέ με το πλάι του δαχτύλου, και οχι το κρεας. επίσης σπρώχνεις την κιθάρα προς τα πίσω και κρατάς αντίσταση με το σώμα σου και την πας μπροστά, ιδανικά ο μπαρές μπορει να πραγματοποιηθεί ακομα και χωρις τον αντιχειρα dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 00:16 Ο dum dum boy: #246 15-05-24 00:16 Αρχική Δημοσίευση από nearos: ισως και λαθος τεχνική.. Πιέζεις τα ταστα μπαρέ με το πλάι του δαχτύλου, και οχι το κρεας. επίσης σπρώχνεις την κιθάρα προς τα πίσω και κρατάς αντίσταση με το σώμα σου και την πας μπροστά, ιδανικά ο μπαρές μπορει να πραγματοποιηθεί ακομα και χωρις τον αντιχειρα Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω. ίσως έπρεπε να δοκιμάσω σε κλασσική κιθάρα με μεγάλα τάστα και πλαστικές χορδές, σαν αρχάριος και όχι σε ακουστική με στενή ταστιέρα και μεταλλικές χορδές. το θέμα είναι ότι δεν είχα υπομονή και δεν κόλλησα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 00:18 Ο Guest 691153: #247 15-05-24 00:18 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρω. ίσως έπρεπε να δοκιμάσω σε κλασσική κιθάρα με μεγάλα τάστα και πλαστικές χορδές, σαν αρχάριος και όχι σε ακουστική με στενή ταστιέρα και μεταλλικές χορδές. το θέμα είναι ότι δεν είχα υπομονή και δεν κόλλησα. Click για ανάπτυξη... προσπ΄άθησε να το παλέψεις, τωρα δε ξερω κατα ποσο εναιι δυνατον με τον σχισμενο τενοντα αν μπορεις σε κλασσικη δε θα μπορεις σε ακουστικη αλλα αμα μπορεις σε ακουστικη θα μπορεις και σε κλασσική... Ουτως η αλλως εχουνε αλλο γκρουβ οι κλασσκιες dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 00:20 Ο dum dum boy: #248 15-05-24 00:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: προσπ΄άθησε να το παλέψεις, τωρα δε ξερω κατα ποσο εναιι δυνατον με τον σχισμενο τενοντα αν μπορεις σε κλασσικη δε θα μπορεις σε ακουστικη αλλα αμα μπορεις σε ακουστικη θα μπορεις και σε κλασσική... Ουτως η αλλως εχουνε αλλο γκρουβ οι κλασσκιες Click για ανάπτυξη... τώρα είμαι μείον ένα δάχτυλο. το μικρό δαχτυλάκι στο αριστερό χέρι είναι σχεδόν παράλυτο. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 00:20 Ο Guest 691153: #249 15-05-24 00:20 Ωφ... Λιγο δυσκολο τοτες.. Δε ξερω μαν ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 09:47 Ο ROM32 έγραψε: #250 15-05-24 09:47 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: τώρα είμαι μείον ένα δάχτυλο. το μικρό δαχτυλάκι στο αριστερό χέρι είναι σχεδόν παράλυτο. Click για ανάπτυξη... Που το πρόβλημα; Μάθε σαν αριστερόχειρες, ακόμα πιο απαιτητικό αλλά κατορθωτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρω ρε γαμώτο. μάλλον έχω παράλυτο αριστερό χέρι. σκληρή κιθάρα. χοντρά δάχτυλα. όλα αυτά μαζί. με τίποτα δεν μπόρεσα να μάθω. δεν πάει το χέρι με τίποτα. λογικά έπρεπε να κάνω πολλές ασκήσεις. Click για ανάπτυξη... Η κιθάρα είναι δύσκολο όργανο, ίσως από τα δυσκολότερα συνήθη και γνωστά όργανα, θέλει πολύ υπομονή.Βασικα όλα σχεδόν τα έγχορδα θα έλεγα είναι γενικά δυσκολότερα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: είχα κάνει προσπάθεια να μάθω κιθάρα. έμαθα κάποια βασικά ακόρντα, αλλά εκεί που έπρεπε να πάω ένα λέβελ παρακάτω και να μάθω μπαρέδες, τα σκάτωσα. τώρα που έχω κόψει και τένοντα στο αριστερό χέρι, δεν βλέπω να την ξαναπιάσω. κάποια στιγμή θέλω να πάρω ένα midi keyboard. Click για ανάπτυξη... Μπαρές εύκολος, δεν είναι δύσκολος, οι ριμαδες συγχορδίες είναι δύσκολες, δεν ανοίγει εύκολα το χέρι και δεν πατάς καλά πολλές φορές. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2024 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 10:14 Ο parafernalia: #251 15-05-24 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Μπαρές εύκολος, δεν είναι δύσκολος, οι ριμαδες συγχορδίες είναι δύσκολες, δεν ανοίγει εύκολα το χέρι και δεν πατάς καλά πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... Πριν φτάσεις στα ανοίγματα πρέπει να φέρεις το χέρι στη σωστή θέση. Ο αντίχειρας πρέπει να είναι μέσα, περίπου στο μέσο της ταστιέρας. KAKO (μόνο για ηλεκτρική) ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ (για jazz) ΚΑΛΟ (για τα πάντα) Δροσουλίτης Δραστήριο μέλος Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 10:45 Ο Δροσουλίτης: #252 15-05-24 10:45 Μην τα παρατάς φίλε μου, αν δεν είναι απόλυτα λειτουργικό το μικρό δάχτυλο, βοήθησε το με μια κιθάρα που υποστηρίζει το χαμηλό tension (και με τις αντίστοιχες χορδές), που είναι μαλακή δηλαδή και να είσαι σίγουρος πως θα νιώσεις πολύ πιο άνετα στην ταστιέρα της. Επίσης, δεν είναι πάντα απαραίτητο να παίξεις όλες τις νότες μιας συγχορδίας, οπότε μπορείς να δίνεις και "ρεπό" στο ταλαιπωρημένο δάχτυλο σου. ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 13:47 Ο ROM32 έγραψε: #253 15-05-24 13:47 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Πριν φτάσεις στα ανοίγματα πρέπει να φέρεις το χέρι στη σωστή θέση. Ο αντίχειρας πρέπει να είναι μέσα, περίπου στο μέσο της ταστιέρας. KAKO (μόνο για ηλεκτρική) ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ (για jazz) ΚΑΛΟ (για τα πάντα) Click για ανάπτυξη... Την ξέρω την σωστή θέση, αλλά και πάλι δύσκολες ειναι, όχι όλες, αλλά κάποιοι συνδυασμοί είναι άστα να πάνε... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 14:28 Ο parafernalia: #254 15-05-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Την ξέρω την σωστή θέση, αλλά και πάλι δύσκολες ειναι, όχι όλες, αλλά κάποιοι συνδυασμοί είναι άστα να πάνε... Click για ανάπτυξη... Όσο δύσκολο και να είναι κάτι, αν η τεχνική είναι σωστή (δεν μελετάς δηλαδή το ίδιο το λάθος) τότε με αργή μελέτη και με την βασική αρχή της οικονομίας κινήσεων, γίνεται σταδιακά ευκολότερο. Τα ανοίγματα είναι άλλη ιστορία βέβαια, θέλει σωστή κατεύθυνση από μικρή ηλικία όταν ακόμα τα δάχτυλα πλάθονται εύκολα. Ασκήσεις με λεγκάτα 1-3, 2-4, στην αρχή και εν συνεχεία 1-4, 2-5 είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσεις πλαστικότητα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 14:38 Ο Guest 691153: #255 15-05-24 14:38 To 'χω καημό να μάθω κρητική λύρα. Δε ξερω γιατί, δεν ακούω κρητική λύρα. Θεωρητικά θα μου ητανε πιο ευκολο λαούτο που το μπορώ αφου το'χω με τα νυκτά, αλλα το χω μερακι για καποιον λογο τελετυαια Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:23 Ο Guest 691153: #256 10-06-24 16:23 Ωρες ωρες με πιάνουν κατι νοσταλγίες για οταν έπαιζα αρμόνιο και τη βλέπω μικρούτσικος wannabe.. Γιατι το παράτησα ο ηλίθιος Spoiler μακαρι να μπορουσα να μαθω ολα τα μουσικα οργανα του κοσμου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:27 Ο Scandal έγραψε: #257 10-06-24 16:27 Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:30 Ο Guest 691153: #258 10-06-24 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Click για ανάπτυξη... εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:34 Ο Scandal έγραψε: #259 10-06-24 16:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι τιμές παίζουν για επισκευές, αλλά δες και αγγελίες μεταχειρισμένων αρμονιών στο facebook marketplace. Βρίσκεις και με 50 - 60 EUR, ισως να μη συμφέρει η επισκευή. Σου εύχομαι να τελειώσεις σύντομα με το θεμα υγείας και να επιστρέψεις δριμύτερος σε όσα θες να κάνεις. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:36 Η Εριφύλη έγραψε: #260 10-06-24 16:36 Είχα ξεκινήσει πιάνο, αλλά λόγω σχολείου το άφησα Ξέρω όμως να διαβάζω παρτιτούρες και γενικά μπορώ να βγάλω κομμάτια.. Αλλά πρέπει να τα ξανά θυμηθώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
είχα κάνει προσπάθεια να μάθω κιθάρα. έμαθα κάποια βασικά ακόρντα, αλλά εκεί που έπρεπε να πάω ένα λέβελ παρακάτω και να μάθω μπαρέδες, τα σκάτωσα. τώρα που έχω κόψει και τένοντα στο αριστερό χέρι, δεν βλέπω να την ξαναπιάσω. κάποια στιγμή θέλω να πάρω ένα midi keyboard.
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 00:10 Ο Guest 691153: #242 15-05-24 00:10 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: είχα κάνει προσπάθεια να μάθω κιθάρα. έμαθα κάποια βασικά ακόρντα, αλλά εκεί που έπρεπε να πάω ένα λέβελ παρακάτω και να μάθω μπαρέδες, τα σκάτωσα. τώρα που έχω κόψει και τένοντα στο αριστερό χέρι, δεν βλέπω να την ξαναπιάσω. κάποια στιγμή θέλω να πάρω ένα midi keyboard. Click για ανάπτυξη... ο χειρότερος μου εφιάλτης.. Εγώ εμαθα τους μπαρέδες σε κυριολεκτικά 2 ώρες, δε ξερω γιατι θεωρουνται δυσκολοι dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 00:12 Ο dum dum boy: #243 15-05-24 00:12 Αρχική Δημοσίευση από nearos: ο χειρότερος μου εφιάλτης.. Εγώ εμαθα τους μπαρέδες σε κυριολεκτικά 2 ώρες, δε ξερω γιατι θεωρουνται δυσκολοι Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω ρε γαμώτο. μάλλον έχω παράλυτο αριστερό χέρι. σκληρή κιθάρα. χοντρά δάχτυλα. όλα αυτά μαζί. με τίποτα δεν μπόρεσα να μάθω. δεν πάει το χέρι με τίποτα. λογικά έπρεπε να κάνω πολλές ασκήσεις. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 00:12 Ο Μήτσος10 έγραψε: #244 15-05-24 00:12 Φλογέρα στο δημοτικό. Από κει και πέρα το χάος Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 00:13 Ο Guest 691153: #245 15-05-24 00:13 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρω ρε γαμώτο. μάλλον έχω παράλυτο αριστερό χέρι. σκληρή κιθάρα. χοντρά δάχτυλα. όλα αυτά μαζί. Click για ανάπτυξη... ισως και λαθος τεχνική.. Πιέζεις τα ταστα μπαρέ με το πλάι του δαχτύλου, και οχι το κρεας. επίσης σπρώχνεις την κιθάρα προς τα πίσω και κρατάς αντίσταση με το σώμα σου και την πας μπροστά, ιδανικά ο μπαρές μπορει να πραγματοποιηθεί ακομα και χωρις τον αντιχειρα dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 00:16 Ο dum dum boy: #246 15-05-24 00:16 Αρχική Δημοσίευση από nearos: ισως και λαθος τεχνική.. Πιέζεις τα ταστα μπαρέ με το πλάι του δαχτύλου, και οχι το κρεας. επίσης σπρώχνεις την κιθάρα προς τα πίσω και κρατάς αντίσταση με το σώμα σου και την πας μπροστά, ιδανικά ο μπαρές μπορει να πραγματοποιηθεί ακομα και χωρις τον αντιχειρα Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω. ίσως έπρεπε να δοκιμάσω σε κλασσική κιθάρα με μεγάλα τάστα και πλαστικές χορδές, σαν αρχάριος και όχι σε ακουστική με στενή ταστιέρα και μεταλλικές χορδές. το θέμα είναι ότι δεν είχα υπομονή και δεν κόλλησα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 00:18 Ο Guest 691153: #247 15-05-24 00:18 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρω. ίσως έπρεπε να δοκιμάσω σε κλασσική κιθάρα με μεγάλα τάστα και πλαστικές χορδές, σαν αρχάριος και όχι σε ακουστική με στενή ταστιέρα και μεταλλικές χορδές. το θέμα είναι ότι δεν είχα υπομονή και δεν κόλλησα. Click για ανάπτυξη... προσπ΄άθησε να το παλέψεις, τωρα δε ξερω κατα ποσο εναιι δυνατον με τον σχισμενο τενοντα αν μπορεις σε κλασσικη δε θα μπορεις σε ακουστικη αλλα αμα μπορεις σε ακουστικη θα μπορεις και σε κλασσική... Ουτως η αλλως εχουνε αλλο γκρουβ οι κλασσκιες dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 00:20 Ο dum dum boy: #248 15-05-24 00:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: προσπ΄άθησε να το παλέψεις, τωρα δε ξερω κατα ποσο εναιι δυνατον με τον σχισμενο τενοντα αν μπορεις σε κλασσικη δε θα μπορεις σε ακουστικη αλλα αμα μπορεις σε ακουστικη θα μπορεις και σε κλασσική... Ουτως η αλλως εχουνε αλλο γκρουβ οι κλασσκιες Click για ανάπτυξη... τώρα είμαι μείον ένα δάχτυλο. το μικρό δαχτυλάκι στο αριστερό χέρι είναι σχεδόν παράλυτο. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 00:20 Ο Guest 691153: #249 15-05-24 00:20 Ωφ... Λιγο δυσκολο τοτες.. Δε ξερω μαν ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 09:47 Ο ROM32 έγραψε: #250 15-05-24 09:47 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: τώρα είμαι μείον ένα δάχτυλο. το μικρό δαχτυλάκι στο αριστερό χέρι είναι σχεδόν παράλυτο. Click για ανάπτυξη... Που το πρόβλημα; Μάθε σαν αριστερόχειρες, ακόμα πιο απαιτητικό αλλά κατορθωτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρω ρε γαμώτο. μάλλον έχω παράλυτο αριστερό χέρι. σκληρή κιθάρα. χοντρά δάχτυλα. όλα αυτά μαζί. με τίποτα δεν μπόρεσα να μάθω. δεν πάει το χέρι με τίποτα. λογικά έπρεπε να κάνω πολλές ασκήσεις. Click για ανάπτυξη... Η κιθάρα είναι δύσκολο όργανο, ίσως από τα δυσκολότερα συνήθη και γνωστά όργανα, θέλει πολύ υπομονή.Βασικα όλα σχεδόν τα έγχορδα θα έλεγα είναι γενικά δυσκολότερα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: είχα κάνει προσπάθεια να μάθω κιθάρα. έμαθα κάποια βασικά ακόρντα, αλλά εκεί που έπρεπε να πάω ένα λέβελ παρακάτω και να μάθω μπαρέδες, τα σκάτωσα. τώρα που έχω κόψει και τένοντα στο αριστερό χέρι, δεν βλέπω να την ξαναπιάσω. κάποια στιγμή θέλω να πάρω ένα midi keyboard. Click για ανάπτυξη... Μπαρές εύκολος, δεν είναι δύσκολος, οι ριμαδες συγχορδίες είναι δύσκολες, δεν ανοίγει εύκολα το χέρι και δεν πατάς καλά πολλές φορές. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2024 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 10:14 Ο parafernalia: #251 15-05-24 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Μπαρές εύκολος, δεν είναι δύσκολος, οι ριμαδες συγχορδίες είναι δύσκολες, δεν ανοίγει εύκολα το χέρι και δεν πατάς καλά πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... Πριν φτάσεις στα ανοίγματα πρέπει να φέρεις το χέρι στη σωστή θέση. Ο αντίχειρας πρέπει να είναι μέσα, περίπου στο μέσο της ταστιέρας. KAKO (μόνο για ηλεκτρική) ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ (για jazz) ΚΑΛΟ (για τα πάντα) Δροσουλίτης Δραστήριο μέλος Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 10:45 Ο Δροσουλίτης: #252 15-05-24 10:45 Μην τα παρατάς φίλε μου, αν δεν είναι απόλυτα λειτουργικό το μικρό δάχτυλο, βοήθησε το με μια κιθάρα που υποστηρίζει το χαμηλό tension (και με τις αντίστοιχες χορδές), που είναι μαλακή δηλαδή και να είσαι σίγουρος πως θα νιώσεις πολύ πιο άνετα στην ταστιέρα της. Επίσης, δεν είναι πάντα απαραίτητο να παίξεις όλες τις νότες μιας συγχορδίας, οπότε μπορείς να δίνεις και "ρεπό" στο ταλαιπωρημένο δάχτυλο σου. ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 13:47 Ο ROM32 έγραψε: #253 15-05-24 13:47 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Πριν φτάσεις στα ανοίγματα πρέπει να φέρεις το χέρι στη σωστή θέση. Ο αντίχειρας πρέπει να είναι μέσα, περίπου στο μέσο της ταστιέρας. KAKO (μόνο για ηλεκτρική) ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ (για jazz) ΚΑΛΟ (για τα πάντα) Click για ανάπτυξη... Την ξέρω την σωστή θέση, αλλά και πάλι δύσκολες ειναι, όχι όλες, αλλά κάποιοι συνδυασμοί είναι άστα να πάνε... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 14:28 Ο parafernalia: #254 15-05-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Την ξέρω την σωστή θέση, αλλά και πάλι δύσκολες ειναι, όχι όλες, αλλά κάποιοι συνδυασμοί είναι άστα να πάνε... Click για ανάπτυξη... Όσο δύσκολο και να είναι κάτι, αν η τεχνική είναι σωστή (δεν μελετάς δηλαδή το ίδιο το λάθος) τότε με αργή μελέτη και με την βασική αρχή της οικονομίας κινήσεων, γίνεται σταδιακά ευκολότερο. Τα ανοίγματα είναι άλλη ιστορία βέβαια, θέλει σωστή κατεύθυνση από μικρή ηλικία όταν ακόμα τα δάχτυλα πλάθονται εύκολα. Ασκήσεις με λεγκάτα 1-3, 2-4, στην αρχή και εν συνεχεία 1-4, 2-5 είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσεις πλαστικότητα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 14:38 Ο Guest 691153: #255 15-05-24 14:38 To 'χω καημό να μάθω κρητική λύρα. Δε ξερω γιατί, δεν ακούω κρητική λύρα. Θεωρητικά θα μου ητανε πιο ευκολο λαούτο που το μπορώ αφου το'χω με τα νυκτά, αλλα το χω μερακι για καποιον λογο τελετυαια Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:23 Ο Guest 691153: #256 10-06-24 16:23 Ωρες ωρες με πιάνουν κατι νοσταλγίες για οταν έπαιζα αρμόνιο και τη βλέπω μικρούτσικος wannabe.. Γιατι το παράτησα ο ηλίθιος Spoiler μακαρι να μπορουσα να μαθω ολα τα μουσικα οργανα του κοσμου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:27 Ο Scandal έγραψε: #257 10-06-24 16:27 Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:30 Ο Guest 691153: #258 10-06-24 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Click για ανάπτυξη... εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:34 Ο Scandal έγραψε: #259 10-06-24 16:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι τιμές παίζουν για επισκευές, αλλά δες και αγγελίες μεταχειρισμένων αρμονιών στο facebook marketplace. Βρίσκεις και με 50 - 60 EUR, ισως να μη συμφέρει η επισκευή. Σου εύχομαι να τελειώσεις σύντομα με το θεμα υγείας και να επιστρέψεις δριμύτερος σε όσα θες να κάνεις. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:36 Η Εριφύλη έγραψε: #260 10-06-24 16:36 Είχα ξεκινήσει πιάνο, αλλά λόγω σχολείου το άφησα Ξέρω όμως να διαβάζω παρτιτούρες και γενικά μπορώ να βγάλω κομμάτια.. Αλλά πρέπει να τα ξανά θυμηθώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: είχα κάνει προσπάθεια να μάθω κιθάρα. έμαθα κάποια βασικά ακόρντα, αλλά εκεί που έπρεπε να πάω ένα λέβελ παρακάτω και να μάθω μπαρέδες, τα σκάτωσα. τώρα που έχω κόψει και τένοντα στο αριστερό χέρι, δεν βλέπω να την ξαναπιάσω. κάποια στιγμή θέλω να πάρω ένα midi keyboard. Click για ανάπτυξη... ο χειρότερος μου εφιάλτης.. Εγώ εμαθα τους μπαρέδες σε κυριολεκτικά 2 ώρες, δε ξερω γιατι θεωρουνται δυσκολοι
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 00:12 Ο dum dum boy: #243 15-05-24 00:12 Αρχική Δημοσίευση από nearos: ο χειρότερος μου εφιάλτης.. Εγώ εμαθα τους μπαρέδες σε κυριολεκτικά 2 ώρες, δε ξερω γιατι θεωρουνται δυσκολοι Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω ρε γαμώτο. μάλλον έχω παράλυτο αριστερό χέρι. σκληρή κιθάρα. χοντρά δάχτυλα. όλα αυτά μαζί. με τίποτα δεν μπόρεσα να μάθω. δεν πάει το χέρι με τίποτα. λογικά έπρεπε να κάνω πολλές ασκήσεις. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 00:12 Ο Μήτσος10 έγραψε: #244 15-05-24 00:12 Φλογέρα στο δημοτικό. Από κει και πέρα το χάος Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 00:13 Ο Guest 691153: #245 15-05-24 00:13 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρω ρε γαμώτο. μάλλον έχω παράλυτο αριστερό χέρι. σκληρή κιθάρα. χοντρά δάχτυλα. όλα αυτά μαζί. Click για ανάπτυξη... ισως και λαθος τεχνική.. Πιέζεις τα ταστα μπαρέ με το πλάι του δαχτύλου, και οχι το κρεας. επίσης σπρώχνεις την κιθάρα προς τα πίσω και κρατάς αντίσταση με το σώμα σου και την πας μπροστά, ιδανικά ο μπαρές μπορει να πραγματοποιηθεί ακομα και χωρις τον αντιχειρα dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 00:16 Ο dum dum boy: #246 15-05-24 00:16 Αρχική Δημοσίευση από nearos: ισως και λαθος τεχνική.. Πιέζεις τα ταστα μπαρέ με το πλάι του δαχτύλου, και οχι το κρεας. επίσης σπρώχνεις την κιθάρα προς τα πίσω και κρατάς αντίσταση με το σώμα σου και την πας μπροστά, ιδανικά ο μπαρές μπορει να πραγματοποιηθεί ακομα και χωρις τον αντιχειρα Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω. ίσως έπρεπε να δοκιμάσω σε κλασσική κιθάρα με μεγάλα τάστα και πλαστικές χορδές, σαν αρχάριος και όχι σε ακουστική με στενή ταστιέρα και μεταλλικές χορδές. το θέμα είναι ότι δεν είχα υπομονή και δεν κόλλησα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 00:18 Ο Guest 691153: #247 15-05-24 00:18 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρω. ίσως έπρεπε να δοκιμάσω σε κλασσική κιθάρα με μεγάλα τάστα και πλαστικές χορδές, σαν αρχάριος και όχι σε ακουστική με στενή ταστιέρα και μεταλλικές χορδές. το θέμα είναι ότι δεν είχα υπομονή και δεν κόλλησα. Click για ανάπτυξη... προσπ΄άθησε να το παλέψεις, τωρα δε ξερω κατα ποσο εναιι δυνατον με τον σχισμενο τενοντα αν μπορεις σε κλασσικη δε θα μπορεις σε ακουστικη αλλα αμα μπορεις σε ακουστικη θα μπορεις και σε κλασσική... Ουτως η αλλως εχουνε αλλο γκρουβ οι κλασσκιες dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 00:20 Ο dum dum boy: #248 15-05-24 00:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: προσπ΄άθησε να το παλέψεις, τωρα δε ξερω κατα ποσο εναιι δυνατον με τον σχισμενο τενοντα αν μπορεις σε κλασσικη δε θα μπορεις σε ακουστικη αλλα αμα μπορεις σε ακουστικη θα μπορεις και σε κλασσική... Ουτως η αλλως εχουνε αλλο γκρουβ οι κλασσκιες Click για ανάπτυξη... τώρα είμαι μείον ένα δάχτυλο. το μικρό δαχτυλάκι στο αριστερό χέρι είναι σχεδόν παράλυτο. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 00:20 Ο Guest 691153: #249 15-05-24 00:20 Ωφ... Λιγο δυσκολο τοτες.. Δε ξερω μαν ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 09:47 Ο ROM32 έγραψε: #250 15-05-24 09:47 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: τώρα είμαι μείον ένα δάχτυλο. το μικρό δαχτυλάκι στο αριστερό χέρι είναι σχεδόν παράλυτο. Click για ανάπτυξη... Που το πρόβλημα; Μάθε σαν αριστερόχειρες, ακόμα πιο απαιτητικό αλλά κατορθωτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρω ρε γαμώτο. μάλλον έχω παράλυτο αριστερό χέρι. σκληρή κιθάρα. χοντρά δάχτυλα. όλα αυτά μαζί. με τίποτα δεν μπόρεσα να μάθω. δεν πάει το χέρι με τίποτα. λογικά έπρεπε να κάνω πολλές ασκήσεις. Click για ανάπτυξη... Η κιθάρα είναι δύσκολο όργανο, ίσως από τα δυσκολότερα συνήθη και γνωστά όργανα, θέλει πολύ υπομονή.Βασικα όλα σχεδόν τα έγχορδα θα έλεγα είναι γενικά δυσκολότερα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: είχα κάνει προσπάθεια να μάθω κιθάρα. έμαθα κάποια βασικά ακόρντα, αλλά εκεί που έπρεπε να πάω ένα λέβελ παρακάτω και να μάθω μπαρέδες, τα σκάτωσα. τώρα που έχω κόψει και τένοντα στο αριστερό χέρι, δεν βλέπω να την ξαναπιάσω. κάποια στιγμή θέλω να πάρω ένα midi keyboard. Click για ανάπτυξη... Μπαρές εύκολος, δεν είναι δύσκολος, οι ριμαδες συγχορδίες είναι δύσκολες, δεν ανοίγει εύκολα το χέρι και δεν πατάς καλά πολλές φορές. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2024 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 10:14 Ο parafernalia: #251 15-05-24 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Μπαρές εύκολος, δεν είναι δύσκολος, οι ριμαδες συγχορδίες είναι δύσκολες, δεν ανοίγει εύκολα το χέρι και δεν πατάς καλά πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... Πριν φτάσεις στα ανοίγματα πρέπει να φέρεις το χέρι στη σωστή θέση. Ο αντίχειρας πρέπει να είναι μέσα, περίπου στο μέσο της ταστιέρας. KAKO (μόνο για ηλεκτρική) ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ (για jazz) ΚΑΛΟ (για τα πάντα) Δροσουλίτης Δραστήριο μέλος Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 10:45 Ο Δροσουλίτης: #252 15-05-24 10:45 Μην τα παρατάς φίλε μου, αν δεν είναι απόλυτα λειτουργικό το μικρό δάχτυλο, βοήθησε το με μια κιθάρα που υποστηρίζει το χαμηλό tension (και με τις αντίστοιχες χορδές), που είναι μαλακή δηλαδή και να είσαι σίγουρος πως θα νιώσεις πολύ πιο άνετα στην ταστιέρα της. Επίσης, δεν είναι πάντα απαραίτητο να παίξεις όλες τις νότες μιας συγχορδίας, οπότε μπορείς να δίνεις και "ρεπό" στο ταλαιπωρημένο δάχτυλο σου. ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 13:47 Ο ROM32 έγραψε: #253 15-05-24 13:47 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Πριν φτάσεις στα ανοίγματα πρέπει να φέρεις το χέρι στη σωστή θέση. Ο αντίχειρας πρέπει να είναι μέσα, περίπου στο μέσο της ταστιέρας. KAKO (μόνο για ηλεκτρική) ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ (για jazz) ΚΑΛΟ (για τα πάντα) Click για ανάπτυξη... Την ξέρω την σωστή θέση, αλλά και πάλι δύσκολες ειναι, όχι όλες, αλλά κάποιοι συνδυασμοί είναι άστα να πάνε... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 14:28 Ο parafernalia: #254 15-05-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Την ξέρω την σωστή θέση, αλλά και πάλι δύσκολες ειναι, όχι όλες, αλλά κάποιοι συνδυασμοί είναι άστα να πάνε... Click για ανάπτυξη... Όσο δύσκολο και να είναι κάτι, αν η τεχνική είναι σωστή (δεν μελετάς δηλαδή το ίδιο το λάθος) τότε με αργή μελέτη και με την βασική αρχή της οικονομίας κινήσεων, γίνεται σταδιακά ευκολότερο. Τα ανοίγματα είναι άλλη ιστορία βέβαια, θέλει σωστή κατεύθυνση από μικρή ηλικία όταν ακόμα τα δάχτυλα πλάθονται εύκολα. Ασκήσεις με λεγκάτα 1-3, 2-4, στην αρχή και εν συνεχεία 1-4, 2-5 είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσεις πλαστικότητα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 14:38 Ο Guest 691153: #255 15-05-24 14:38 To 'χω καημό να μάθω κρητική λύρα. Δε ξερω γιατί, δεν ακούω κρητική λύρα. Θεωρητικά θα μου ητανε πιο ευκολο λαούτο που το μπορώ αφου το'χω με τα νυκτά, αλλα το χω μερακι για καποιον λογο τελετυαια Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:23 Ο Guest 691153: #256 10-06-24 16:23 Ωρες ωρες με πιάνουν κατι νοσταλγίες για οταν έπαιζα αρμόνιο και τη βλέπω μικρούτσικος wannabe.. Γιατι το παράτησα ο ηλίθιος Spoiler μακαρι να μπορουσα να μαθω ολα τα μουσικα οργανα του κοσμου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:27 Ο Scandal έγραψε: #257 10-06-24 16:27 Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:30 Ο Guest 691153: #258 10-06-24 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Click για ανάπτυξη... εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:34 Ο Scandal έγραψε: #259 10-06-24 16:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι τιμές παίζουν για επισκευές, αλλά δες και αγγελίες μεταχειρισμένων αρμονιών στο facebook marketplace. Βρίσκεις και με 50 - 60 EUR, ισως να μη συμφέρει η επισκευή. Σου εύχομαι να τελειώσεις σύντομα με το θεμα υγείας και να επιστρέψεις δριμύτερος σε όσα θες να κάνεις. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:36 Η Εριφύλη έγραψε: #260 10-06-24 16:36 Είχα ξεκινήσει πιάνο, αλλά λόγω σχολείου το άφησα Ξέρω όμως να διαβάζω παρτιτούρες και γενικά μπορώ να βγάλω κομμάτια.. Αλλά πρέπει να τα ξανά θυμηθώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nearos: ο χειρότερος μου εφιάλτης.. Εγώ εμαθα τους μπαρέδες σε κυριολεκτικά 2 ώρες, δε ξερω γιατι θεωρουνται δυσκολοι Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω ρε γαμώτο. μάλλον έχω παράλυτο αριστερό χέρι. σκληρή κιθάρα. χοντρά δάχτυλα. όλα αυτά μαζί. με τίποτα δεν μπόρεσα να μάθω. δεν πάει το χέρι με τίποτα. λογικά έπρεπε να κάνω πολλές ασκήσεις.
Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 00:12 Ο Μήτσος10 έγραψε: #244 15-05-24 00:12 Φλογέρα στο δημοτικό. Από κει και πέρα το χάος Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 00:13 Ο Guest 691153: #245 15-05-24 00:13 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρω ρε γαμώτο. μάλλον έχω παράλυτο αριστερό χέρι. σκληρή κιθάρα. χοντρά δάχτυλα. όλα αυτά μαζί. Click για ανάπτυξη... ισως και λαθος τεχνική.. Πιέζεις τα ταστα μπαρέ με το πλάι του δαχτύλου, και οχι το κρεας. επίσης σπρώχνεις την κιθάρα προς τα πίσω και κρατάς αντίσταση με το σώμα σου και την πας μπροστά, ιδανικά ο μπαρές μπορει να πραγματοποιηθεί ακομα και χωρις τον αντιχειρα dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 00:16 Ο dum dum boy: #246 15-05-24 00:16 Αρχική Δημοσίευση από nearos: ισως και λαθος τεχνική.. Πιέζεις τα ταστα μπαρέ με το πλάι του δαχτύλου, και οχι το κρεας. επίσης σπρώχνεις την κιθάρα προς τα πίσω και κρατάς αντίσταση με το σώμα σου και την πας μπροστά, ιδανικά ο μπαρές μπορει να πραγματοποιηθεί ακομα και χωρις τον αντιχειρα Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω. ίσως έπρεπε να δοκιμάσω σε κλασσική κιθάρα με μεγάλα τάστα και πλαστικές χορδές, σαν αρχάριος και όχι σε ακουστική με στενή ταστιέρα και μεταλλικές χορδές. το θέμα είναι ότι δεν είχα υπομονή και δεν κόλλησα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 00:18 Ο Guest 691153: #247 15-05-24 00:18 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρω. ίσως έπρεπε να δοκιμάσω σε κλασσική κιθάρα με μεγάλα τάστα και πλαστικές χορδές, σαν αρχάριος και όχι σε ακουστική με στενή ταστιέρα και μεταλλικές χορδές. το θέμα είναι ότι δεν είχα υπομονή και δεν κόλλησα. Click για ανάπτυξη... προσπ΄άθησε να το παλέψεις, τωρα δε ξερω κατα ποσο εναιι δυνατον με τον σχισμενο τενοντα αν μπορεις σε κλασσικη δε θα μπορεις σε ακουστικη αλλα αμα μπορεις σε ακουστικη θα μπορεις και σε κλασσική... Ουτως η αλλως εχουνε αλλο γκρουβ οι κλασσκιες dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 00:20 Ο dum dum boy: #248 15-05-24 00:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: προσπ΄άθησε να το παλέψεις, τωρα δε ξερω κατα ποσο εναιι δυνατον με τον σχισμενο τενοντα αν μπορεις σε κλασσικη δε θα μπορεις σε ακουστικη αλλα αμα μπορεις σε ακουστικη θα μπορεις και σε κλασσική... Ουτως η αλλως εχουνε αλλο γκρουβ οι κλασσκιες Click για ανάπτυξη... τώρα είμαι μείον ένα δάχτυλο. το μικρό δαχτυλάκι στο αριστερό χέρι είναι σχεδόν παράλυτο. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 00:20 Ο Guest 691153: #249 15-05-24 00:20 Ωφ... Λιγο δυσκολο τοτες.. Δε ξερω μαν ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 09:47 Ο ROM32 έγραψε: #250 15-05-24 09:47 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: τώρα είμαι μείον ένα δάχτυλο. το μικρό δαχτυλάκι στο αριστερό χέρι είναι σχεδόν παράλυτο. Click για ανάπτυξη... Που το πρόβλημα; Μάθε σαν αριστερόχειρες, ακόμα πιο απαιτητικό αλλά κατορθωτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρω ρε γαμώτο. μάλλον έχω παράλυτο αριστερό χέρι. σκληρή κιθάρα. χοντρά δάχτυλα. όλα αυτά μαζί. με τίποτα δεν μπόρεσα να μάθω. δεν πάει το χέρι με τίποτα. λογικά έπρεπε να κάνω πολλές ασκήσεις. Click για ανάπτυξη... Η κιθάρα είναι δύσκολο όργανο, ίσως από τα δυσκολότερα συνήθη και γνωστά όργανα, θέλει πολύ υπομονή.Βασικα όλα σχεδόν τα έγχορδα θα έλεγα είναι γενικά δυσκολότερα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: είχα κάνει προσπάθεια να μάθω κιθάρα. έμαθα κάποια βασικά ακόρντα, αλλά εκεί που έπρεπε να πάω ένα λέβελ παρακάτω και να μάθω μπαρέδες, τα σκάτωσα. τώρα που έχω κόψει και τένοντα στο αριστερό χέρι, δεν βλέπω να την ξαναπιάσω. κάποια στιγμή θέλω να πάρω ένα midi keyboard. Click για ανάπτυξη... Μπαρές εύκολος, δεν είναι δύσκολος, οι ριμαδες συγχορδίες είναι δύσκολες, δεν ανοίγει εύκολα το χέρι και δεν πατάς καλά πολλές φορές. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2024 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 10:14 Ο parafernalia: #251 15-05-24 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Μπαρές εύκολος, δεν είναι δύσκολος, οι ριμαδες συγχορδίες είναι δύσκολες, δεν ανοίγει εύκολα το χέρι και δεν πατάς καλά πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... Πριν φτάσεις στα ανοίγματα πρέπει να φέρεις το χέρι στη σωστή θέση. Ο αντίχειρας πρέπει να είναι μέσα, περίπου στο μέσο της ταστιέρας. KAKO (μόνο για ηλεκτρική) ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ (για jazz) ΚΑΛΟ (για τα πάντα) Δροσουλίτης Δραστήριο μέλος Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 10:45 Ο Δροσουλίτης: #252 15-05-24 10:45 Μην τα παρατάς φίλε μου, αν δεν είναι απόλυτα λειτουργικό το μικρό δάχτυλο, βοήθησε το με μια κιθάρα που υποστηρίζει το χαμηλό tension (και με τις αντίστοιχες χορδές), που είναι μαλακή δηλαδή και να είσαι σίγουρος πως θα νιώσεις πολύ πιο άνετα στην ταστιέρα της. Επίσης, δεν είναι πάντα απαραίτητο να παίξεις όλες τις νότες μιας συγχορδίας, οπότε μπορείς να δίνεις και "ρεπό" στο ταλαιπωρημένο δάχτυλο σου. ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 13:47 Ο ROM32 έγραψε: #253 15-05-24 13:47 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Πριν φτάσεις στα ανοίγματα πρέπει να φέρεις το χέρι στη σωστή θέση. Ο αντίχειρας πρέπει να είναι μέσα, περίπου στο μέσο της ταστιέρας. KAKO (μόνο για ηλεκτρική) ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ (για jazz) ΚΑΛΟ (για τα πάντα) Click για ανάπτυξη... Την ξέρω την σωστή θέση, αλλά και πάλι δύσκολες ειναι, όχι όλες, αλλά κάποιοι συνδυασμοί είναι άστα να πάνε... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 14:28 Ο parafernalia: #254 15-05-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Την ξέρω την σωστή θέση, αλλά και πάλι δύσκολες ειναι, όχι όλες, αλλά κάποιοι συνδυασμοί είναι άστα να πάνε... Click για ανάπτυξη... Όσο δύσκολο και να είναι κάτι, αν η τεχνική είναι σωστή (δεν μελετάς δηλαδή το ίδιο το λάθος) τότε με αργή μελέτη και με την βασική αρχή της οικονομίας κινήσεων, γίνεται σταδιακά ευκολότερο. Τα ανοίγματα είναι άλλη ιστορία βέβαια, θέλει σωστή κατεύθυνση από μικρή ηλικία όταν ακόμα τα δάχτυλα πλάθονται εύκολα. Ασκήσεις με λεγκάτα 1-3, 2-4, στην αρχή και εν συνεχεία 1-4, 2-5 είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσεις πλαστικότητα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 14:38 Ο Guest 691153: #255 15-05-24 14:38 To 'χω καημό να μάθω κρητική λύρα. Δε ξερω γιατί, δεν ακούω κρητική λύρα. Θεωρητικά θα μου ητανε πιο ευκολο λαούτο που το μπορώ αφου το'χω με τα νυκτά, αλλα το χω μερακι για καποιον λογο τελετυαια Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:23 Ο Guest 691153: #256 10-06-24 16:23 Ωρες ωρες με πιάνουν κατι νοσταλγίες για οταν έπαιζα αρμόνιο και τη βλέπω μικρούτσικος wannabe.. Γιατι το παράτησα ο ηλίθιος Spoiler μακαρι να μπορουσα να μαθω ολα τα μουσικα οργανα του κοσμου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:27 Ο Scandal έγραψε: #257 10-06-24 16:27 Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:30 Ο Guest 691153: #258 10-06-24 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Click για ανάπτυξη... εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:34 Ο Scandal έγραψε: #259 10-06-24 16:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι τιμές παίζουν για επισκευές, αλλά δες και αγγελίες μεταχειρισμένων αρμονιών στο facebook marketplace. Βρίσκεις και με 50 - 60 EUR, ισως να μη συμφέρει η επισκευή. Σου εύχομαι να τελειώσεις σύντομα με το θεμα υγείας και να επιστρέψεις δριμύτερος σε όσα θες να κάνεις. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:36 Η Εριφύλη έγραψε: #260 10-06-24 16:36 Είχα ξεκινήσει πιάνο, αλλά λόγω σχολείου το άφησα Ξέρω όμως να διαβάζω παρτιτούρες και γενικά μπορώ να βγάλω κομμάτια.. Αλλά πρέπει να τα ξανά θυμηθώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 00:13 Ο Guest 691153: #245 15-05-24 00:13 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρω ρε γαμώτο. μάλλον έχω παράλυτο αριστερό χέρι. σκληρή κιθάρα. χοντρά δάχτυλα. όλα αυτά μαζί. Click για ανάπτυξη... ισως και λαθος τεχνική.. Πιέζεις τα ταστα μπαρέ με το πλάι του δαχτύλου, και οχι το κρεας. επίσης σπρώχνεις την κιθάρα προς τα πίσω και κρατάς αντίσταση με το σώμα σου και την πας μπροστά, ιδανικά ο μπαρές μπορει να πραγματοποιηθεί ακομα και χωρις τον αντιχειρα dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 00:16 Ο dum dum boy: #246 15-05-24 00:16 Αρχική Δημοσίευση από nearos: ισως και λαθος τεχνική.. Πιέζεις τα ταστα μπαρέ με το πλάι του δαχτύλου, και οχι το κρεας. επίσης σπρώχνεις την κιθάρα προς τα πίσω και κρατάς αντίσταση με το σώμα σου και την πας μπροστά, ιδανικά ο μπαρές μπορει να πραγματοποιηθεί ακομα και χωρις τον αντιχειρα Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω. ίσως έπρεπε να δοκιμάσω σε κλασσική κιθάρα με μεγάλα τάστα και πλαστικές χορδές, σαν αρχάριος και όχι σε ακουστική με στενή ταστιέρα και μεταλλικές χορδές. το θέμα είναι ότι δεν είχα υπομονή και δεν κόλλησα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 00:18 Ο Guest 691153: #247 15-05-24 00:18 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρω. ίσως έπρεπε να δοκιμάσω σε κλασσική κιθάρα με μεγάλα τάστα και πλαστικές χορδές, σαν αρχάριος και όχι σε ακουστική με στενή ταστιέρα και μεταλλικές χορδές. το θέμα είναι ότι δεν είχα υπομονή και δεν κόλλησα. Click για ανάπτυξη... προσπ΄άθησε να το παλέψεις, τωρα δε ξερω κατα ποσο εναιι δυνατον με τον σχισμενο τενοντα αν μπορεις σε κλασσικη δε θα μπορεις σε ακουστικη αλλα αμα μπορεις σε ακουστικη θα μπορεις και σε κλασσική... Ουτως η αλλως εχουνε αλλο γκρουβ οι κλασσκιες dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 00:20 Ο dum dum boy: #248 15-05-24 00:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: προσπ΄άθησε να το παλέψεις, τωρα δε ξερω κατα ποσο εναιι δυνατον με τον σχισμενο τενοντα αν μπορεις σε κλασσικη δε θα μπορεις σε ακουστικη αλλα αμα μπορεις σε ακουστικη θα μπορεις και σε κλασσική... Ουτως η αλλως εχουνε αλλο γκρουβ οι κλασσκιες Click για ανάπτυξη... τώρα είμαι μείον ένα δάχτυλο. το μικρό δαχτυλάκι στο αριστερό χέρι είναι σχεδόν παράλυτο. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 00:20 Ο Guest 691153: #249 15-05-24 00:20 Ωφ... Λιγο δυσκολο τοτες.. Δε ξερω μαν ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 09:47 Ο ROM32 έγραψε: #250 15-05-24 09:47 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: τώρα είμαι μείον ένα δάχτυλο. το μικρό δαχτυλάκι στο αριστερό χέρι είναι σχεδόν παράλυτο. Click για ανάπτυξη... Που το πρόβλημα; Μάθε σαν αριστερόχειρες, ακόμα πιο απαιτητικό αλλά κατορθωτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρω ρε γαμώτο. μάλλον έχω παράλυτο αριστερό χέρι. σκληρή κιθάρα. χοντρά δάχτυλα. όλα αυτά μαζί. με τίποτα δεν μπόρεσα να μάθω. δεν πάει το χέρι με τίποτα. λογικά έπρεπε να κάνω πολλές ασκήσεις. Click για ανάπτυξη... Η κιθάρα είναι δύσκολο όργανο, ίσως από τα δυσκολότερα συνήθη και γνωστά όργανα, θέλει πολύ υπομονή.Βασικα όλα σχεδόν τα έγχορδα θα έλεγα είναι γενικά δυσκολότερα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: είχα κάνει προσπάθεια να μάθω κιθάρα. έμαθα κάποια βασικά ακόρντα, αλλά εκεί που έπρεπε να πάω ένα λέβελ παρακάτω και να μάθω μπαρέδες, τα σκάτωσα. τώρα που έχω κόψει και τένοντα στο αριστερό χέρι, δεν βλέπω να την ξαναπιάσω. κάποια στιγμή θέλω να πάρω ένα midi keyboard. Click για ανάπτυξη... Μπαρές εύκολος, δεν είναι δύσκολος, οι ριμαδες συγχορδίες είναι δύσκολες, δεν ανοίγει εύκολα το χέρι και δεν πατάς καλά πολλές φορές. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2024 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 10:14 Ο parafernalia: #251 15-05-24 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Μπαρές εύκολος, δεν είναι δύσκολος, οι ριμαδες συγχορδίες είναι δύσκολες, δεν ανοίγει εύκολα το χέρι και δεν πατάς καλά πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... Πριν φτάσεις στα ανοίγματα πρέπει να φέρεις το χέρι στη σωστή θέση. Ο αντίχειρας πρέπει να είναι μέσα, περίπου στο μέσο της ταστιέρας. KAKO (μόνο για ηλεκτρική) ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ (για jazz) ΚΑΛΟ (για τα πάντα) Δροσουλίτης Δραστήριο μέλος Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 10:45 Ο Δροσουλίτης: #252 15-05-24 10:45 Μην τα παρατάς φίλε μου, αν δεν είναι απόλυτα λειτουργικό το μικρό δάχτυλο, βοήθησε το με μια κιθάρα που υποστηρίζει το χαμηλό tension (και με τις αντίστοιχες χορδές), που είναι μαλακή δηλαδή και να είσαι σίγουρος πως θα νιώσεις πολύ πιο άνετα στην ταστιέρα της. Επίσης, δεν είναι πάντα απαραίτητο να παίξεις όλες τις νότες μιας συγχορδίας, οπότε μπορείς να δίνεις και "ρεπό" στο ταλαιπωρημένο δάχτυλο σου. ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 13:47 Ο ROM32 έγραψε: #253 15-05-24 13:47 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Πριν φτάσεις στα ανοίγματα πρέπει να φέρεις το χέρι στη σωστή θέση. Ο αντίχειρας πρέπει να είναι μέσα, περίπου στο μέσο της ταστιέρας. KAKO (μόνο για ηλεκτρική) ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ (για jazz) ΚΑΛΟ (για τα πάντα) Click για ανάπτυξη... Την ξέρω την σωστή θέση, αλλά και πάλι δύσκολες ειναι, όχι όλες, αλλά κάποιοι συνδυασμοί είναι άστα να πάνε... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 14:28 Ο parafernalia: #254 15-05-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Την ξέρω την σωστή θέση, αλλά και πάλι δύσκολες ειναι, όχι όλες, αλλά κάποιοι συνδυασμοί είναι άστα να πάνε... Click για ανάπτυξη... Όσο δύσκολο και να είναι κάτι, αν η τεχνική είναι σωστή (δεν μελετάς δηλαδή το ίδιο το λάθος) τότε με αργή μελέτη και με την βασική αρχή της οικονομίας κινήσεων, γίνεται σταδιακά ευκολότερο. Τα ανοίγματα είναι άλλη ιστορία βέβαια, θέλει σωστή κατεύθυνση από μικρή ηλικία όταν ακόμα τα δάχτυλα πλάθονται εύκολα. Ασκήσεις με λεγκάτα 1-3, 2-4, στην αρχή και εν συνεχεία 1-4, 2-5 είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσεις πλαστικότητα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 14:38 Ο Guest 691153: #255 15-05-24 14:38 To 'χω καημό να μάθω κρητική λύρα. Δε ξερω γιατί, δεν ακούω κρητική λύρα. Θεωρητικά θα μου ητανε πιο ευκολο λαούτο που το μπορώ αφου το'χω με τα νυκτά, αλλα το χω μερακι για καποιον λογο τελετυαια Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:23 Ο Guest 691153: #256 10-06-24 16:23 Ωρες ωρες με πιάνουν κατι νοσταλγίες για οταν έπαιζα αρμόνιο και τη βλέπω μικρούτσικος wannabe.. Γιατι το παράτησα ο ηλίθιος Spoiler μακαρι να μπορουσα να μαθω ολα τα μουσικα οργανα του κοσμου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:27 Ο Scandal έγραψε: #257 10-06-24 16:27 Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:30 Ο Guest 691153: #258 10-06-24 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Click για ανάπτυξη... εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:34 Ο Scandal έγραψε: #259 10-06-24 16:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι τιμές παίζουν για επισκευές, αλλά δες και αγγελίες μεταχειρισμένων αρμονιών στο facebook marketplace. Βρίσκεις και με 50 - 60 EUR, ισως να μη συμφέρει η επισκευή. Σου εύχομαι να τελειώσεις σύντομα με το θεμα υγείας και να επιστρέψεις δριμύτερος σε όσα θες να κάνεις. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:36 Η Εριφύλη έγραψε: #260 10-06-24 16:36 Είχα ξεκινήσει πιάνο, αλλά λόγω σχολείου το άφησα Ξέρω όμως να διαβάζω παρτιτούρες και γενικά μπορώ να βγάλω κομμάτια.. Αλλά πρέπει να τα ξανά θυμηθώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρω ρε γαμώτο. μάλλον έχω παράλυτο αριστερό χέρι. σκληρή κιθάρα. χοντρά δάχτυλα. όλα αυτά μαζί. Click για ανάπτυξη... ισως και λαθος τεχνική.. Πιέζεις τα ταστα μπαρέ με το πλάι του δαχτύλου, και οχι το κρεας. επίσης σπρώχνεις την κιθάρα προς τα πίσω και κρατάς αντίσταση με το σώμα σου και την πας μπροστά, ιδανικά ο μπαρές μπορει να πραγματοποιηθεί ακομα και χωρις τον αντιχειρα
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 00:16 Ο dum dum boy: #246 15-05-24 00:16 Αρχική Δημοσίευση από nearos: ισως και λαθος τεχνική.. Πιέζεις τα ταστα μπαρέ με το πλάι του δαχτύλου, και οχι το κρεας. επίσης σπρώχνεις την κιθάρα προς τα πίσω και κρατάς αντίσταση με το σώμα σου και την πας μπροστά, ιδανικά ο μπαρές μπορει να πραγματοποιηθεί ακομα και χωρις τον αντιχειρα Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω. ίσως έπρεπε να δοκιμάσω σε κλασσική κιθάρα με μεγάλα τάστα και πλαστικές χορδές, σαν αρχάριος και όχι σε ακουστική με στενή ταστιέρα και μεταλλικές χορδές. το θέμα είναι ότι δεν είχα υπομονή και δεν κόλλησα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 00:18 Ο Guest 691153: #247 15-05-24 00:18 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρω. ίσως έπρεπε να δοκιμάσω σε κλασσική κιθάρα με μεγάλα τάστα και πλαστικές χορδές, σαν αρχάριος και όχι σε ακουστική με στενή ταστιέρα και μεταλλικές χορδές. το θέμα είναι ότι δεν είχα υπομονή και δεν κόλλησα. Click για ανάπτυξη... προσπ΄άθησε να το παλέψεις, τωρα δε ξερω κατα ποσο εναιι δυνατον με τον σχισμενο τενοντα αν μπορεις σε κλασσικη δε θα μπορεις σε ακουστικη αλλα αμα μπορεις σε ακουστικη θα μπορεις και σε κλασσική... Ουτως η αλλως εχουνε αλλο γκρουβ οι κλασσκιες dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 00:20 Ο dum dum boy: #248 15-05-24 00:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: προσπ΄άθησε να το παλέψεις, τωρα δε ξερω κατα ποσο εναιι δυνατον με τον σχισμενο τενοντα αν μπορεις σε κλασσικη δε θα μπορεις σε ακουστικη αλλα αμα μπορεις σε ακουστικη θα μπορεις και σε κλασσική... Ουτως η αλλως εχουνε αλλο γκρουβ οι κλασσκιες Click για ανάπτυξη... τώρα είμαι μείον ένα δάχτυλο. το μικρό δαχτυλάκι στο αριστερό χέρι είναι σχεδόν παράλυτο. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 00:20 Ο Guest 691153: #249 15-05-24 00:20 Ωφ... Λιγο δυσκολο τοτες.. Δε ξερω μαν ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 09:47 Ο ROM32 έγραψε: #250 15-05-24 09:47 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: τώρα είμαι μείον ένα δάχτυλο. το μικρό δαχτυλάκι στο αριστερό χέρι είναι σχεδόν παράλυτο. Click για ανάπτυξη... Που το πρόβλημα; Μάθε σαν αριστερόχειρες, ακόμα πιο απαιτητικό αλλά κατορθωτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρω ρε γαμώτο. μάλλον έχω παράλυτο αριστερό χέρι. σκληρή κιθάρα. χοντρά δάχτυλα. όλα αυτά μαζί. με τίποτα δεν μπόρεσα να μάθω. δεν πάει το χέρι με τίποτα. λογικά έπρεπε να κάνω πολλές ασκήσεις. Click για ανάπτυξη... Η κιθάρα είναι δύσκολο όργανο, ίσως από τα δυσκολότερα συνήθη και γνωστά όργανα, θέλει πολύ υπομονή.Βασικα όλα σχεδόν τα έγχορδα θα έλεγα είναι γενικά δυσκολότερα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: είχα κάνει προσπάθεια να μάθω κιθάρα. έμαθα κάποια βασικά ακόρντα, αλλά εκεί που έπρεπε να πάω ένα λέβελ παρακάτω και να μάθω μπαρέδες, τα σκάτωσα. τώρα που έχω κόψει και τένοντα στο αριστερό χέρι, δεν βλέπω να την ξαναπιάσω. κάποια στιγμή θέλω να πάρω ένα midi keyboard. Click για ανάπτυξη... Μπαρές εύκολος, δεν είναι δύσκολος, οι ριμαδες συγχορδίες είναι δύσκολες, δεν ανοίγει εύκολα το χέρι και δεν πατάς καλά πολλές φορές. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2024 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 10:14 Ο parafernalia: #251 15-05-24 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Μπαρές εύκολος, δεν είναι δύσκολος, οι ριμαδες συγχορδίες είναι δύσκολες, δεν ανοίγει εύκολα το χέρι και δεν πατάς καλά πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... Πριν φτάσεις στα ανοίγματα πρέπει να φέρεις το χέρι στη σωστή θέση. Ο αντίχειρας πρέπει να είναι μέσα, περίπου στο μέσο της ταστιέρας. KAKO (μόνο για ηλεκτρική) ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ (για jazz) ΚΑΛΟ (για τα πάντα) Δροσουλίτης Δραστήριο μέλος Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 10:45 Ο Δροσουλίτης: #252 15-05-24 10:45 Μην τα παρατάς φίλε μου, αν δεν είναι απόλυτα λειτουργικό το μικρό δάχτυλο, βοήθησε το με μια κιθάρα που υποστηρίζει το χαμηλό tension (και με τις αντίστοιχες χορδές), που είναι μαλακή δηλαδή και να είσαι σίγουρος πως θα νιώσεις πολύ πιο άνετα στην ταστιέρα της. Επίσης, δεν είναι πάντα απαραίτητο να παίξεις όλες τις νότες μιας συγχορδίας, οπότε μπορείς να δίνεις και "ρεπό" στο ταλαιπωρημένο δάχτυλο σου. ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 13:47 Ο ROM32 έγραψε: #253 15-05-24 13:47 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Πριν φτάσεις στα ανοίγματα πρέπει να φέρεις το χέρι στη σωστή θέση. Ο αντίχειρας πρέπει να είναι μέσα, περίπου στο μέσο της ταστιέρας. KAKO (μόνο για ηλεκτρική) ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ (για jazz) ΚΑΛΟ (για τα πάντα) Click για ανάπτυξη... Την ξέρω την σωστή θέση, αλλά και πάλι δύσκολες ειναι, όχι όλες, αλλά κάποιοι συνδυασμοί είναι άστα να πάνε... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 14:28 Ο parafernalia: #254 15-05-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Την ξέρω την σωστή θέση, αλλά και πάλι δύσκολες ειναι, όχι όλες, αλλά κάποιοι συνδυασμοί είναι άστα να πάνε... Click για ανάπτυξη... Όσο δύσκολο και να είναι κάτι, αν η τεχνική είναι σωστή (δεν μελετάς δηλαδή το ίδιο το λάθος) τότε με αργή μελέτη και με την βασική αρχή της οικονομίας κινήσεων, γίνεται σταδιακά ευκολότερο. Τα ανοίγματα είναι άλλη ιστορία βέβαια, θέλει σωστή κατεύθυνση από μικρή ηλικία όταν ακόμα τα δάχτυλα πλάθονται εύκολα. Ασκήσεις με λεγκάτα 1-3, 2-4, στην αρχή και εν συνεχεία 1-4, 2-5 είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσεις πλαστικότητα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 14:38 Ο Guest 691153: #255 15-05-24 14:38 To 'χω καημό να μάθω κρητική λύρα. Δε ξερω γιατί, δεν ακούω κρητική λύρα. Θεωρητικά θα μου ητανε πιο ευκολο λαούτο που το μπορώ αφου το'χω με τα νυκτά, αλλα το χω μερακι για καποιον λογο τελετυαια Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:23 Ο Guest 691153: #256 10-06-24 16:23 Ωρες ωρες με πιάνουν κατι νοσταλγίες για οταν έπαιζα αρμόνιο και τη βλέπω μικρούτσικος wannabe.. Γιατι το παράτησα ο ηλίθιος Spoiler μακαρι να μπορουσα να μαθω ολα τα μουσικα οργανα του κοσμου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:27 Ο Scandal έγραψε: #257 10-06-24 16:27 Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:30 Ο Guest 691153: #258 10-06-24 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Click για ανάπτυξη... εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:34 Ο Scandal έγραψε: #259 10-06-24 16:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι τιμές παίζουν για επισκευές, αλλά δες και αγγελίες μεταχειρισμένων αρμονιών στο facebook marketplace. Βρίσκεις και με 50 - 60 EUR, ισως να μη συμφέρει η επισκευή. Σου εύχομαι να τελειώσεις σύντομα με το θεμα υγείας και να επιστρέψεις δριμύτερος σε όσα θες να κάνεις. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:36 Η Εριφύλη έγραψε: #260 10-06-24 16:36 Είχα ξεκινήσει πιάνο, αλλά λόγω σχολείου το άφησα Ξέρω όμως να διαβάζω παρτιτούρες και γενικά μπορώ να βγάλω κομμάτια.. Αλλά πρέπει να τα ξανά θυμηθώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nearos: ισως και λαθος τεχνική.. Πιέζεις τα ταστα μπαρέ με το πλάι του δαχτύλου, και οχι το κρεας. επίσης σπρώχνεις την κιθάρα προς τα πίσω και κρατάς αντίσταση με το σώμα σου και την πας μπροστά, ιδανικά ο μπαρές μπορει να πραγματοποιηθεί ακομα και χωρις τον αντιχειρα Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω. ίσως έπρεπε να δοκιμάσω σε κλασσική κιθάρα με μεγάλα τάστα και πλαστικές χορδές, σαν αρχάριος και όχι σε ακουστική με στενή ταστιέρα και μεταλλικές χορδές. το θέμα είναι ότι δεν είχα υπομονή και δεν κόλλησα.
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 00:18 Ο Guest 691153: #247 15-05-24 00:18 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρω. ίσως έπρεπε να δοκιμάσω σε κλασσική κιθάρα με μεγάλα τάστα και πλαστικές χορδές, σαν αρχάριος και όχι σε ακουστική με στενή ταστιέρα και μεταλλικές χορδές. το θέμα είναι ότι δεν είχα υπομονή και δεν κόλλησα. Click για ανάπτυξη... προσπ΄άθησε να το παλέψεις, τωρα δε ξερω κατα ποσο εναιι δυνατον με τον σχισμενο τενοντα αν μπορεις σε κλασσικη δε θα μπορεις σε ακουστικη αλλα αμα μπορεις σε ακουστικη θα μπορεις και σε κλασσική... Ουτως η αλλως εχουνε αλλο γκρουβ οι κλασσκιες dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 00:20 Ο dum dum boy: #248 15-05-24 00:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: προσπ΄άθησε να το παλέψεις, τωρα δε ξερω κατα ποσο εναιι δυνατον με τον σχισμενο τενοντα αν μπορεις σε κλασσικη δε θα μπορεις σε ακουστικη αλλα αμα μπορεις σε ακουστικη θα μπορεις και σε κλασσική... Ουτως η αλλως εχουνε αλλο γκρουβ οι κλασσκιες Click για ανάπτυξη... τώρα είμαι μείον ένα δάχτυλο. το μικρό δαχτυλάκι στο αριστερό χέρι είναι σχεδόν παράλυτο. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 00:20 Ο Guest 691153: #249 15-05-24 00:20 Ωφ... Λιγο δυσκολο τοτες.. Δε ξερω μαν ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 09:47 Ο ROM32 έγραψε: #250 15-05-24 09:47 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: τώρα είμαι μείον ένα δάχτυλο. το μικρό δαχτυλάκι στο αριστερό χέρι είναι σχεδόν παράλυτο. Click για ανάπτυξη... Που το πρόβλημα; Μάθε σαν αριστερόχειρες, ακόμα πιο απαιτητικό αλλά κατορθωτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρω ρε γαμώτο. μάλλον έχω παράλυτο αριστερό χέρι. σκληρή κιθάρα. χοντρά δάχτυλα. όλα αυτά μαζί. με τίποτα δεν μπόρεσα να μάθω. δεν πάει το χέρι με τίποτα. λογικά έπρεπε να κάνω πολλές ασκήσεις. Click για ανάπτυξη... Η κιθάρα είναι δύσκολο όργανο, ίσως από τα δυσκολότερα συνήθη και γνωστά όργανα, θέλει πολύ υπομονή.Βασικα όλα σχεδόν τα έγχορδα θα έλεγα είναι γενικά δυσκολότερα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: είχα κάνει προσπάθεια να μάθω κιθάρα. έμαθα κάποια βασικά ακόρντα, αλλά εκεί που έπρεπε να πάω ένα λέβελ παρακάτω και να μάθω μπαρέδες, τα σκάτωσα. τώρα που έχω κόψει και τένοντα στο αριστερό χέρι, δεν βλέπω να την ξαναπιάσω. κάποια στιγμή θέλω να πάρω ένα midi keyboard. Click για ανάπτυξη... Μπαρές εύκολος, δεν είναι δύσκολος, οι ριμαδες συγχορδίες είναι δύσκολες, δεν ανοίγει εύκολα το χέρι και δεν πατάς καλά πολλές φορές. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2024 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 10:14 Ο parafernalia: #251 15-05-24 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Μπαρές εύκολος, δεν είναι δύσκολος, οι ριμαδες συγχορδίες είναι δύσκολες, δεν ανοίγει εύκολα το χέρι και δεν πατάς καλά πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... Πριν φτάσεις στα ανοίγματα πρέπει να φέρεις το χέρι στη σωστή θέση. Ο αντίχειρας πρέπει να είναι μέσα, περίπου στο μέσο της ταστιέρας. KAKO (μόνο για ηλεκτρική) ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ (για jazz) ΚΑΛΟ (για τα πάντα) Δροσουλίτης Δραστήριο μέλος Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 10:45 Ο Δροσουλίτης: #252 15-05-24 10:45 Μην τα παρατάς φίλε μου, αν δεν είναι απόλυτα λειτουργικό το μικρό δάχτυλο, βοήθησε το με μια κιθάρα που υποστηρίζει το χαμηλό tension (και με τις αντίστοιχες χορδές), που είναι μαλακή δηλαδή και να είσαι σίγουρος πως θα νιώσεις πολύ πιο άνετα στην ταστιέρα της. Επίσης, δεν είναι πάντα απαραίτητο να παίξεις όλες τις νότες μιας συγχορδίας, οπότε μπορείς να δίνεις και "ρεπό" στο ταλαιπωρημένο δάχτυλο σου. ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 13:47 Ο ROM32 έγραψε: #253 15-05-24 13:47 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Πριν φτάσεις στα ανοίγματα πρέπει να φέρεις το χέρι στη σωστή θέση. Ο αντίχειρας πρέπει να είναι μέσα, περίπου στο μέσο της ταστιέρας. KAKO (μόνο για ηλεκτρική) ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ (για jazz) ΚΑΛΟ (για τα πάντα) Click για ανάπτυξη... Την ξέρω την σωστή θέση, αλλά και πάλι δύσκολες ειναι, όχι όλες, αλλά κάποιοι συνδυασμοί είναι άστα να πάνε... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 14:28 Ο parafernalia: #254 15-05-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Την ξέρω την σωστή θέση, αλλά και πάλι δύσκολες ειναι, όχι όλες, αλλά κάποιοι συνδυασμοί είναι άστα να πάνε... Click για ανάπτυξη... Όσο δύσκολο και να είναι κάτι, αν η τεχνική είναι σωστή (δεν μελετάς δηλαδή το ίδιο το λάθος) τότε με αργή μελέτη και με την βασική αρχή της οικονομίας κινήσεων, γίνεται σταδιακά ευκολότερο. Τα ανοίγματα είναι άλλη ιστορία βέβαια, θέλει σωστή κατεύθυνση από μικρή ηλικία όταν ακόμα τα δάχτυλα πλάθονται εύκολα. Ασκήσεις με λεγκάτα 1-3, 2-4, στην αρχή και εν συνεχεία 1-4, 2-5 είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσεις πλαστικότητα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 14:38 Ο Guest 691153: #255 15-05-24 14:38 To 'χω καημό να μάθω κρητική λύρα. Δε ξερω γιατί, δεν ακούω κρητική λύρα. Θεωρητικά θα μου ητανε πιο ευκολο λαούτο που το μπορώ αφου το'χω με τα νυκτά, αλλα το χω μερακι για καποιον λογο τελετυαια Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:23 Ο Guest 691153: #256 10-06-24 16:23 Ωρες ωρες με πιάνουν κατι νοσταλγίες για οταν έπαιζα αρμόνιο και τη βλέπω μικρούτσικος wannabe.. Γιατι το παράτησα ο ηλίθιος Spoiler μακαρι να μπορουσα να μαθω ολα τα μουσικα οργανα του κοσμου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:27 Ο Scandal έγραψε: #257 10-06-24 16:27 Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:30 Ο Guest 691153: #258 10-06-24 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Click για ανάπτυξη... εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:34 Ο Scandal έγραψε: #259 10-06-24 16:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι τιμές παίζουν για επισκευές, αλλά δες και αγγελίες μεταχειρισμένων αρμονιών στο facebook marketplace. Βρίσκεις και με 50 - 60 EUR, ισως να μη συμφέρει η επισκευή. Σου εύχομαι να τελειώσεις σύντομα με το θεμα υγείας και να επιστρέψεις δριμύτερος σε όσα θες να κάνεις. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:36 Η Εριφύλη έγραψε: #260 10-06-24 16:36 Είχα ξεκινήσει πιάνο, αλλά λόγω σχολείου το άφησα Ξέρω όμως να διαβάζω παρτιτούρες και γενικά μπορώ να βγάλω κομμάτια.. Αλλά πρέπει να τα ξανά θυμηθώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρω. ίσως έπρεπε να δοκιμάσω σε κλασσική κιθάρα με μεγάλα τάστα και πλαστικές χορδές, σαν αρχάριος και όχι σε ακουστική με στενή ταστιέρα και μεταλλικές χορδές. το θέμα είναι ότι δεν είχα υπομονή και δεν κόλλησα. Click για ανάπτυξη... προσπ΄άθησε να το παλέψεις, τωρα δε ξερω κατα ποσο εναιι δυνατον με τον σχισμενο τενοντα αν μπορεις σε κλασσικη δε θα μπορεις σε ακουστικη αλλα αμα μπορεις σε ακουστικη θα μπορεις και σε κλασσική... Ουτως η αλλως εχουνε αλλο γκρουβ οι κλασσκιες
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 00:20 Ο dum dum boy: #248 15-05-24 00:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: προσπ΄άθησε να το παλέψεις, τωρα δε ξερω κατα ποσο εναιι δυνατον με τον σχισμενο τενοντα αν μπορεις σε κλασσικη δε θα μπορεις σε ακουστικη αλλα αμα μπορεις σε ακουστικη θα μπορεις και σε κλασσική... Ουτως η αλλως εχουνε αλλο γκρουβ οι κλασσκιες Click για ανάπτυξη... τώρα είμαι μείον ένα δάχτυλο. το μικρό δαχτυλάκι στο αριστερό χέρι είναι σχεδόν παράλυτο. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 00:20 Ο Guest 691153: #249 15-05-24 00:20 Ωφ... Λιγο δυσκολο τοτες.. Δε ξερω μαν ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 09:47 Ο ROM32 έγραψε: #250 15-05-24 09:47 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: τώρα είμαι μείον ένα δάχτυλο. το μικρό δαχτυλάκι στο αριστερό χέρι είναι σχεδόν παράλυτο. Click για ανάπτυξη... Που το πρόβλημα; Μάθε σαν αριστερόχειρες, ακόμα πιο απαιτητικό αλλά κατορθωτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρω ρε γαμώτο. μάλλον έχω παράλυτο αριστερό χέρι. σκληρή κιθάρα. χοντρά δάχτυλα. όλα αυτά μαζί. με τίποτα δεν μπόρεσα να μάθω. δεν πάει το χέρι με τίποτα. λογικά έπρεπε να κάνω πολλές ασκήσεις. Click για ανάπτυξη... Η κιθάρα είναι δύσκολο όργανο, ίσως από τα δυσκολότερα συνήθη και γνωστά όργανα, θέλει πολύ υπομονή.Βασικα όλα σχεδόν τα έγχορδα θα έλεγα είναι γενικά δυσκολότερα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: είχα κάνει προσπάθεια να μάθω κιθάρα. έμαθα κάποια βασικά ακόρντα, αλλά εκεί που έπρεπε να πάω ένα λέβελ παρακάτω και να μάθω μπαρέδες, τα σκάτωσα. τώρα που έχω κόψει και τένοντα στο αριστερό χέρι, δεν βλέπω να την ξαναπιάσω. κάποια στιγμή θέλω να πάρω ένα midi keyboard. Click για ανάπτυξη... Μπαρές εύκολος, δεν είναι δύσκολος, οι ριμαδες συγχορδίες είναι δύσκολες, δεν ανοίγει εύκολα το χέρι και δεν πατάς καλά πολλές φορές. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2024 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 10:14 Ο parafernalia: #251 15-05-24 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Μπαρές εύκολος, δεν είναι δύσκολος, οι ριμαδες συγχορδίες είναι δύσκολες, δεν ανοίγει εύκολα το χέρι και δεν πατάς καλά πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... Πριν φτάσεις στα ανοίγματα πρέπει να φέρεις το χέρι στη σωστή θέση. Ο αντίχειρας πρέπει να είναι μέσα, περίπου στο μέσο της ταστιέρας. KAKO (μόνο για ηλεκτρική) ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ (για jazz) ΚΑΛΟ (για τα πάντα) Δροσουλίτης Δραστήριο μέλος Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 10:45 Ο Δροσουλίτης: #252 15-05-24 10:45 Μην τα παρατάς φίλε μου, αν δεν είναι απόλυτα λειτουργικό το μικρό δάχτυλο, βοήθησε το με μια κιθάρα που υποστηρίζει το χαμηλό tension (και με τις αντίστοιχες χορδές), που είναι μαλακή δηλαδή και να είσαι σίγουρος πως θα νιώσεις πολύ πιο άνετα στην ταστιέρα της. Επίσης, δεν είναι πάντα απαραίτητο να παίξεις όλες τις νότες μιας συγχορδίας, οπότε μπορείς να δίνεις και "ρεπό" στο ταλαιπωρημένο δάχτυλο σου. ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 13:47 Ο ROM32 έγραψε: #253 15-05-24 13:47 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Πριν φτάσεις στα ανοίγματα πρέπει να φέρεις το χέρι στη σωστή θέση. Ο αντίχειρας πρέπει να είναι μέσα, περίπου στο μέσο της ταστιέρας. KAKO (μόνο για ηλεκτρική) ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ (για jazz) ΚΑΛΟ (για τα πάντα) Click για ανάπτυξη... Την ξέρω την σωστή θέση, αλλά και πάλι δύσκολες ειναι, όχι όλες, αλλά κάποιοι συνδυασμοί είναι άστα να πάνε... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 14:28 Ο parafernalia: #254 15-05-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Την ξέρω την σωστή θέση, αλλά και πάλι δύσκολες ειναι, όχι όλες, αλλά κάποιοι συνδυασμοί είναι άστα να πάνε... Click για ανάπτυξη... Όσο δύσκολο και να είναι κάτι, αν η τεχνική είναι σωστή (δεν μελετάς δηλαδή το ίδιο το λάθος) τότε με αργή μελέτη και με την βασική αρχή της οικονομίας κινήσεων, γίνεται σταδιακά ευκολότερο. Τα ανοίγματα είναι άλλη ιστορία βέβαια, θέλει σωστή κατεύθυνση από μικρή ηλικία όταν ακόμα τα δάχτυλα πλάθονται εύκολα. Ασκήσεις με λεγκάτα 1-3, 2-4, στην αρχή και εν συνεχεία 1-4, 2-5 είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσεις πλαστικότητα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 14:38 Ο Guest 691153: #255 15-05-24 14:38 To 'χω καημό να μάθω κρητική λύρα. Δε ξερω γιατί, δεν ακούω κρητική λύρα. Θεωρητικά θα μου ητανε πιο ευκολο λαούτο που το μπορώ αφου το'χω με τα νυκτά, αλλα το χω μερακι για καποιον λογο τελετυαια Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:23 Ο Guest 691153: #256 10-06-24 16:23 Ωρες ωρες με πιάνουν κατι νοσταλγίες για οταν έπαιζα αρμόνιο και τη βλέπω μικρούτσικος wannabe.. Γιατι το παράτησα ο ηλίθιος Spoiler μακαρι να μπορουσα να μαθω ολα τα μουσικα οργανα του κοσμου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:27 Ο Scandal έγραψε: #257 10-06-24 16:27 Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:30 Ο Guest 691153: #258 10-06-24 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Click για ανάπτυξη... εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:34 Ο Scandal έγραψε: #259 10-06-24 16:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι τιμές παίζουν για επισκευές, αλλά δες και αγγελίες μεταχειρισμένων αρμονιών στο facebook marketplace. Βρίσκεις και με 50 - 60 EUR, ισως να μη συμφέρει η επισκευή. Σου εύχομαι να τελειώσεις σύντομα με το θεμα υγείας και να επιστρέψεις δριμύτερος σε όσα θες να κάνεις. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:36 Η Εριφύλη έγραψε: #260 10-06-24 16:36 Είχα ξεκινήσει πιάνο, αλλά λόγω σχολείου το άφησα Ξέρω όμως να διαβάζω παρτιτούρες και γενικά μπορώ να βγάλω κομμάτια.. Αλλά πρέπει να τα ξανά θυμηθώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nearos: προσπ΄άθησε να το παλέψεις, τωρα δε ξερω κατα ποσο εναιι δυνατον με τον σχισμενο τενοντα αν μπορεις σε κλασσικη δε θα μπορεις σε ακουστικη αλλα αμα μπορεις σε ακουστικη θα μπορεις και σε κλασσική... Ουτως η αλλως εχουνε αλλο γκρουβ οι κλασσκιες Click για ανάπτυξη... τώρα είμαι μείον ένα δάχτυλο. το μικρό δαχτυλάκι στο αριστερό χέρι είναι σχεδόν παράλυτο.
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 00:20 Ο Guest 691153: #249 15-05-24 00:20 Ωφ... Λιγο δυσκολο τοτες.. Δε ξερω μαν ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 09:47 Ο ROM32 έγραψε: #250 15-05-24 09:47 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: τώρα είμαι μείον ένα δάχτυλο. το μικρό δαχτυλάκι στο αριστερό χέρι είναι σχεδόν παράλυτο. Click για ανάπτυξη... Που το πρόβλημα; Μάθε σαν αριστερόχειρες, ακόμα πιο απαιτητικό αλλά κατορθωτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρω ρε γαμώτο. μάλλον έχω παράλυτο αριστερό χέρι. σκληρή κιθάρα. χοντρά δάχτυλα. όλα αυτά μαζί. με τίποτα δεν μπόρεσα να μάθω. δεν πάει το χέρι με τίποτα. λογικά έπρεπε να κάνω πολλές ασκήσεις. Click για ανάπτυξη... Η κιθάρα είναι δύσκολο όργανο, ίσως από τα δυσκολότερα συνήθη και γνωστά όργανα, θέλει πολύ υπομονή.Βασικα όλα σχεδόν τα έγχορδα θα έλεγα είναι γενικά δυσκολότερα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: είχα κάνει προσπάθεια να μάθω κιθάρα. έμαθα κάποια βασικά ακόρντα, αλλά εκεί που έπρεπε να πάω ένα λέβελ παρακάτω και να μάθω μπαρέδες, τα σκάτωσα. τώρα που έχω κόψει και τένοντα στο αριστερό χέρι, δεν βλέπω να την ξαναπιάσω. κάποια στιγμή θέλω να πάρω ένα midi keyboard. Click για ανάπτυξη... Μπαρές εύκολος, δεν είναι δύσκολος, οι ριμαδες συγχορδίες είναι δύσκολες, δεν ανοίγει εύκολα το χέρι και δεν πατάς καλά πολλές φορές. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2024 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 10:14 Ο parafernalia: #251 15-05-24 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Μπαρές εύκολος, δεν είναι δύσκολος, οι ριμαδες συγχορδίες είναι δύσκολες, δεν ανοίγει εύκολα το χέρι και δεν πατάς καλά πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... Πριν φτάσεις στα ανοίγματα πρέπει να φέρεις το χέρι στη σωστή θέση. Ο αντίχειρας πρέπει να είναι μέσα, περίπου στο μέσο της ταστιέρας. KAKO (μόνο για ηλεκτρική) ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ (για jazz) ΚΑΛΟ (για τα πάντα) Δροσουλίτης Δραστήριο μέλος Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 10:45 Ο Δροσουλίτης: #252 15-05-24 10:45 Μην τα παρατάς φίλε μου, αν δεν είναι απόλυτα λειτουργικό το μικρό δάχτυλο, βοήθησε το με μια κιθάρα που υποστηρίζει το χαμηλό tension (και με τις αντίστοιχες χορδές), που είναι μαλακή δηλαδή και να είσαι σίγουρος πως θα νιώσεις πολύ πιο άνετα στην ταστιέρα της. Επίσης, δεν είναι πάντα απαραίτητο να παίξεις όλες τις νότες μιας συγχορδίας, οπότε μπορείς να δίνεις και "ρεπό" στο ταλαιπωρημένο δάχτυλο σου. ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 13:47 Ο ROM32 έγραψε: #253 15-05-24 13:47 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Πριν φτάσεις στα ανοίγματα πρέπει να φέρεις το χέρι στη σωστή θέση. Ο αντίχειρας πρέπει να είναι μέσα, περίπου στο μέσο της ταστιέρας. KAKO (μόνο για ηλεκτρική) ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ (για jazz) ΚΑΛΟ (για τα πάντα) Click για ανάπτυξη... Την ξέρω την σωστή θέση, αλλά και πάλι δύσκολες ειναι, όχι όλες, αλλά κάποιοι συνδυασμοί είναι άστα να πάνε... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 14:28 Ο parafernalia: #254 15-05-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Την ξέρω την σωστή θέση, αλλά και πάλι δύσκολες ειναι, όχι όλες, αλλά κάποιοι συνδυασμοί είναι άστα να πάνε... Click για ανάπτυξη... Όσο δύσκολο και να είναι κάτι, αν η τεχνική είναι σωστή (δεν μελετάς δηλαδή το ίδιο το λάθος) τότε με αργή μελέτη και με την βασική αρχή της οικονομίας κινήσεων, γίνεται σταδιακά ευκολότερο. Τα ανοίγματα είναι άλλη ιστορία βέβαια, θέλει σωστή κατεύθυνση από μικρή ηλικία όταν ακόμα τα δάχτυλα πλάθονται εύκολα. Ασκήσεις με λεγκάτα 1-3, 2-4, στην αρχή και εν συνεχεία 1-4, 2-5 είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσεις πλαστικότητα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 14:38 Ο Guest 691153: #255 15-05-24 14:38 To 'χω καημό να μάθω κρητική λύρα. Δε ξερω γιατί, δεν ακούω κρητική λύρα. Θεωρητικά θα μου ητανε πιο ευκολο λαούτο που το μπορώ αφου το'χω με τα νυκτά, αλλα το χω μερακι για καποιον λογο τελετυαια Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:23 Ο Guest 691153: #256 10-06-24 16:23 Ωρες ωρες με πιάνουν κατι νοσταλγίες για οταν έπαιζα αρμόνιο και τη βλέπω μικρούτσικος wannabe.. Γιατι το παράτησα ο ηλίθιος Spoiler μακαρι να μπορουσα να μαθω ολα τα μουσικα οργανα του κοσμου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:27 Ο Scandal έγραψε: #257 10-06-24 16:27 Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:30 Ο Guest 691153: #258 10-06-24 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Click για ανάπτυξη... εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:34 Ο Scandal έγραψε: #259 10-06-24 16:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι τιμές παίζουν για επισκευές, αλλά δες και αγγελίες μεταχειρισμένων αρμονιών στο facebook marketplace. Βρίσκεις και με 50 - 60 EUR, ισως να μη συμφέρει η επισκευή. Σου εύχομαι να τελειώσεις σύντομα με το θεμα υγείας και να επιστρέψεις δριμύτερος σε όσα θες να κάνεις. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:36 Η Εριφύλη έγραψε: #260 10-06-24 16:36 Είχα ξεκινήσει πιάνο, αλλά λόγω σχολείου το άφησα Ξέρω όμως να διαβάζω παρτιτούρες και γενικά μπορώ να βγάλω κομμάτια.. Αλλά πρέπει να τα ξανά θυμηθώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 09:47 Ο ROM32 έγραψε: #250 15-05-24 09:47 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: τώρα είμαι μείον ένα δάχτυλο. το μικρό δαχτυλάκι στο αριστερό χέρι είναι σχεδόν παράλυτο. Click για ανάπτυξη... Που το πρόβλημα; Μάθε σαν αριστερόχειρες, ακόμα πιο απαιτητικό αλλά κατορθωτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρω ρε γαμώτο. μάλλον έχω παράλυτο αριστερό χέρι. σκληρή κιθάρα. χοντρά δάχτυλα. όλα αυτά μαζί. με τίποτα δεν μπόρεσα να μάθω. δεν πάει το χέρι με τίποτα. λογικά έπρεπε να κάνω πολλές ασκήσεις. Click για ανάπτυξη... Η κιθάρα είναι δύσκολο όργανο, ίσως από τα δυσκολότερα συνήθη και γνωστά όργανα, θέλει πολύ υπομονή.Βασικα όλα σχεδόν τα έγχορδα θα έλεγα είναι γενικά δυσκολότερα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: είχα κάνει προσπάθεια να μάθω κιθάρα. έμαθα κάποια βασικά ακόρντα, αλλά εκεί που έπρεπε να πάω ένα λέβελ παρακάτω και να μάθω μπαρέδες, τα σκάτωσα. τώρα που έχω κόψει και τένοντα στο αριστερό χέρι, δεν βλέπω να την ξαναπιάσω. κάποια στιγμή θέλω να πάρω ένα midi keyboard. Click για ανάπτυξη... Μπαρές εύκολος, δεν είναι δύσκολος, οι ριμαδες συγχορδίες είναι δύσκολες, δεν ανοίγει εύκολα το χέρι και δεν πατάς καλά πολλές φορές. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαΐου 2024 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 10:14 Ο parafernalia: #251 15-05-24 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Μπαρές εύκολος, δεν είναι δύσκολος, οι ριμαδες συγχορδίες είναι δύσκολες, δεν ανοίγει εύκολα το χέρι και δεν πατάς καλά πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... Πριν φτάσεις στα ανοίγματα πρέπει να φέρεις το χέρι στη σωστή θέση. Ο αντίχειρας πρέπει να είναι μέσα, περίπου στο μέσο της ταστιέρας. KAKO (μόνο για ηλεκτρική) ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ (για jazz) ΚΑΛΟ (για τα πάντα) Δροσουλίτης Δραστήριο μέλος Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 10:45 Ο Δροσουλίτης: #252 15-05-24 10:45 Μην τα παρατάς φίλε μου, αν δεν είναι απόλυτα λειτουργικό το μικρό δάχτυλο, βοήθησε το με μια κιθάρα που υποστηρίζει το χαμηλό tension (και με τις αντίστοιχες χορδές), που είναι μαλακή δηλαδή και να είσαι σίγουρος πως θα νιώσεις πολύ πιο άνετα στην ταστιέρα της. Επίσης, δεν είναι πάντα απαραίτητο να παίξεις όλες τις νότες μιας συγχορδίας, οπότε μπορείς να δίνεις και "ρεπό" στο ταλαιπωρημένο δάχτυλο σου. ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 13:47 Ο ROM32 έγραψε: #253 15-05-24 13:47 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Πριν φτάσεις στα ανοίγματα πρέπει να φέρεις το χέρι στη σωστή θέση. Ο αντίχειρας πρέπει να είναι μέσα, περίπου στο μέσο της ταστιέρας. KAKO (μόνο για ηλεκτρική) ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ (για jazz) ΚΑΛΟ (για τα πάντα) Click για ανάπτυξη... Την ξέρω την σωστή θέση, αλλά και πάλι δύσκολες ειναι, όχι όλες, αλλά κάποιοι συνδυασμοί είναι άστα να πάνε... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 14:28 Ο parafernalia: #254 15-05-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Την ξέρω την σωστή θέση, αλλά και πάλι δύσκολες ειναι, όχι όλες, αλλά κάποιοι συνδυασμοί είναι άστα να πάνε... Click για ανάπτυξη... Όσο δύσκολο και να είναι κάτι, αν η τεχνική είναι σωστή (δεν μελετάς δηλαδή το ίδιο το λάθος) τότε με αργή μελέτη και με την βασική αρχή της οικονομίας κινήσεων, γίνεται σταδιακά ευκολότερο. Τα ανοίγματα είναι άλλη ιστορία βέβαια, θέλει σωστή κατεύθυνση από μικρή ηλικία όταν ακόμα τα δάχτυλα πλάθονται εύκολα. Ασκήσεις με λεγκάτα 1-3, 2-4, στην αρχή και εν συνεχεία 1-4, 2-5 είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσεις πλαστικότητα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 14:38 Ο Guest 691153: #255 15-05-24 14:38 To 'χω καημό να μάθω κρητική λύρα. Δε ξερω γιατί, δεν ακούω κρητική λύρα. Θεωρητικά θα μου ητανε πιο ευκολο λαούτο που το μπορώ αφου το'χω με τα νυκτά, αλλα το χω μερακι για καποιον λογο τελετυαια Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:23 Ο Guest 691153: #256 10-06-24 16:23 Ωρες ωρες με πιάνουν κατι νοσταλγίες για οταν έπαιζα αρμόνιο και τη βλέπω μικρούτσικος wannabe.. Γιατι το παράτησα ο ηλίθιος Spoiler μακαρι να μπορουσα να μαθω ολα τα μουσικα οργανα του κοσμου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:27 Ο Scandal έγραψε: #257 10-06-24 16:27 Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:30 Ο Guest 691153: #258 10-06-24 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Click για ανάπτυξη... εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:34 Ο Scandal έγραψε: #259 10-06-24 16:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι τιμές παίζουν για επισκευές, αλλά δες και αγγελίες μεταχειρισμένων αρμονιών στο facebook marketplace. Βρίσκεις και με 50 - 60 EUR, ισως να μη συμφέρει η επισκευή. Σου εύχομαι να τελειώσεις σύντομα με το θεμα υγείας και να επιστρέψεις δριμύτερος σε όσα θες να κάνεις. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:36 Η Εριφύλη έγραψε: #260 10-06-24 16:36 Είχα ξεκινήσει πιάνο, αλλά λόγω σχολείου το άφησα Ξέρω όμως να διαβάζω παρτιτούρες και γενικά μπορώ να βγάλω κομμάτια.. Αλλά πρέπει να τα ξανά θυμηθώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: τώρα είμαι μείον ένα δάχτυλο. το μικρό δαχτυλάκι στο αριστερό χέρι είναι σχεδόν παράλυτο. Click για ανάπτυξη... Που το πρόβλημα; Μάθε σαν αριστερόχειρες, ακόμα πιο απαιτητικό αλλά κατορθωτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρω ρε γαμώτο. μάλλον έχω παράλυτο αριστερό χέρι. σκληρή κιθάρα. χοντρά δάχτυλα. όλα αυτά μαζί. με τίποτα δεν μπόρεσα να μάθω. δεν πάει το χέρι με τίποτα. λογικά έπρεπε να κάνω πολλές ασκήσεις. Click για ανάπτυξη... Η κιθάρα είναι δύσκολο όργανο, ίσως από τα δυσκολότερα συνήθη και γνωστά όργανα, θέλει πολύ υπομονή.Βασικα όλα σχεδόν τα έγχορδα θα έλεγα είναι γενικά δυσκολότερα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Μαΐου 2024 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: είχα κάνει προσπάθεια να μάθω κιθάρα. έμαθα κάποια βασικά ακόρντα, αλλά εκεί που έπρεπε να πάω ένα λέβελ παρακάτω και να μάθω μπαρέδες, τα σκάτωσα. τώρα που έχω κόψει και τένοντα στο αριστερό χέρι, δεν βλέπω να την ξαναπιάσω. κάποια στιγμή θέλω να πάρω ένα midi keyboard. Click για ανάπτυξη... Μπαρές εύκολος, δεν είναι δύσκολος, οι ριμαδες συγχορδίες είναι δύσκολες, δεν ανοίγει εύκολα το χέρι και δεν πατάς καλά πολλές φορές.
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 10:14 Ο parafernalia: #251 15-05-24 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Μπαρές εύκολος, δεν είναι δύσκολος, οι ριμαδες συγχορδίες είναι δύσκολες, δεν ανοίγει εύκολα το χέρι και δεν πατάς καλά πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... Πριν φτάσεις στα ανοίγματα πρέπει να φέρεις το χέρι στη σωστή θέση. Ο αντίχειρας πρέπει να είναι μέσα, περίπου στο μέσο της ταστιέρας. KAKO (μόνο για ηλεκτρική) ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ (για jazz) ΚΑΛΟ (για τα πάντα) Δροσουλίτης Δραστήριο μέλος Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 10:45 Ο Δροσουλίτης: #252 15-05-24 10:45 Μην τα παρατάς φίλε μου, αν δεν είναι απόλυτα λειτουργικό το μικρό δάχτυλο, βοήθησε το με μια κιθάρα που υποστηρίζει το χαμηλό tension (και με τις αντίστοιχες χορδές), που είναι μαλακή δηλαδή και να είσαι σίγουρος πως θα νιώσεις πολύ πιο άνετα στην ταστιέρα της. Επίσης, δεν είναι πάντα απαραίτητο να παίξεις όλες τις νότες μιας συγχορδίας, οπότε μπορείς να δίνεις και "ρεπό" στο ταλαιπωρημένο δάχτυλο σου. ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 13:47 Ο ROM32 έγραψε: #253 15-05-24 13:47 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Πριν φτάσεις στα ανοίγματα πρέπει να φέρεις το χέρι στη σωστή θέση. Ο αντίχειρας πρέπει να είναι μέσα, περίπου στο μέσο της ταστιέρας. KAKO (μόνο για ηλεκτρική) ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ (για jazz) ΚΑΛΟ (για τα πάντα) Click για ανάπτυξη... Την ξέρω την σωστή θέση, αλλά και πάλι δύσκολες ειναι, όχι όλες, αλλά κάποιοι συνδυασμοί είναι άστα να πάνε... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 14:28 Ο parafernalia: #254 15-05-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Την ξέρω την σωστή θέση, αλλά και πάλι δύσκολες ειναι, όχι όλες, αλλά κάποιοι συνδυασμοί είναι άστα να πάνε... Click για ανάπτυξη... Όσο δύσκολο και να είναι κάτι, αν η τεχνική είναι σωστή (δεν μελετάς δηλαδή το ίδιο το λάθος) τότε με αργή μελέτη και με την βασική αρχή της οικονομίας κινήσεων, γίνεται σταδιακά ευκολότερο. Τα ανοίγματα είναι άλλη ιστορία βέβαια, θέλει σωστή κατεύθυνση από μικρή ηλικία όταν ακόμα τα δάχτυλα πλάθονται εύκολα. Ασκήσεις με λεγκάτα 1-3, 2-4, στην αρχή και εν συνεχεία 1-4, 2-5 είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσεις πλαστικότητα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 14:38 Ο Guest 691153: #255 15-05-24 14:38 To 'χω καημό να μάθω κρητική λύρα. Δε ξερω γιατί, δεν ακούω κρητική λύρα. Θεωρητικά θα μου ητανε πιο ευκολο λαούτο που το μπορώ αφου το'χω με τα νυκτά, αλλα το χω μερακι για καποιον λογο τελετυαια Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:23 Ο Guest 691153: #256 10-06-24 16:23 Ωρες ωρες με πιάνουν κατι νοσταλγίες για οταν έπαιζα αρμόνιο και τη βλέπω μικρούτσικος wannabe.. Γιατι το παράτησα ο ηλίθιος Spoiler μακαρι να μπορουσα να μαθω ολα τα μουσικα οργανα του κοσμου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:27 Ο Scandal έγραψε: #257 10-06-24 16:27 Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:30 Ο Guest 691153: #258 10-06-24 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Click για ανάπτυξη... εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:34 Ο Scandal έγραψε: #259 10-06-24 16:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι τιμές παίζουν για επισκευές, αλλά δες και αγγελίες μεταχειρισμένων αρμονιών στο facebook marketplace. Βρίσκεις και με 50 - 60 EUR, ισως να μη συμφέρει η επισκευή. Σου εύχομαι να τελειώσεις σύντομα με το θεμα υγείας και να επιστρέψεις δριμύτερος σε όσα θες να κάνεις. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:36 Η Εριφύλη έγραψε: #260 10-06-24 16:36 Είχα ξεκινήσει πιάνο, αλλά λόγω σχολείου το άφησα Ξέρω όμως να διαβάζω παρτιτούρες και γενικά μπορώ να βγάλω κομμάτια.. Αλλά πρέπει να τα ξανά θυμηθώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Μπαρές εύκολος, δεν είναι δύσκολος, οι ριμαδες συγχορδίες είναι δύσκολες, δεν ανοίγει εύκολα το χέρι και δεν πατάς καλά πολλές φορές. Click για ανάπτυξη... Πριν φτάσεις στα ανοίγματα πρέπει να φέρεις το χέρι στη σωστή θέση. Ο αντίχειρας πρέπει να είναι μέσα, περίπου στο μέσο της ταστιέρας. KAKO (μόνο για ηλεκτρική) ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ (για jazz) ΚΑΛΟ (για τα πάντα)
Δροσουλίτης Δραστήριο μέλος Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 10:45 Ο Δροσουλίτης: #252 15-05-24 10:45 Μην τα παρατάς φίλε μου, αν δεν είναι απόλυτα λειτουργικό το μικρό δάχτυλο, βοήθησε το με μια κιθάρα που υποστηρίζει το χαμηλό tension (και με τις αντίστοιχες χορδές), που είναι μαλακή δηλαδή και να είσαι σίγουρος πως θα νιώσεις πολύ πιο άνετα στην ταστιέρα της. Επίσης, δεν είναι πάντα απαραίτητο να παίξεις όλες τις νότες μιας συγχορδίας, οπότε μπορείς να δίνεις και "ρεπό" στο ταλαιπωρημένο δάχτυλο σου. ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 13:47 Ο ROM32 έγραψε: #253 15-05-24 13:47 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Πριν φτάσεις στα ανοίγματα πρέπει να φέρεις το χέρι στη σωστή θέση. Ο αντίχειρας πρέπει να είναι μέσα, περίπου στο μέσο της ταστιέρας. KAKO (μόνο για ηλεκτρική) ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ (για jazz) ΚΑΛΟ (για τα πάντα) Click για ανάπτυξη... Την ξέρω την σωστή θέση, αλλά και πάλι δύσκολες ειναι, όχι όλες, αλλά κάποιοι συνδυασμοί είναι άστα να πάνε... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 14:28 Ο parafernalia: #254 15-05-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Την ξέρω την σωστή θέση, αλλά και πάλι δύσκολες ειναι, όχι όλες, αλλά κάποιοι συνδυασμοί είναι άστα να πάνε... Click για ανάπτυξη... Όσο δύσκολο και να είναι κάτι, αν η τεχνική είναι σωστή (δεν μελετάς δηλαδή το ίδιο το λάθος) τότε με αργή μελέτη και με την βασική αρχή της οικονομίας κινήσεων, γίνεται σταδιακά ευκολότερο. Τα ανοίγματα είναι άλλη ιστορία βέβαια, θέλει σωστή κατεύθυνση από μικρή ηλικία όταν ακόμα τα δάχτυλα πλάθονται εύκολα. Ασκήσεις με λεγκάτα 1-3, 2-4, στην αρχή και εν συνεχεία 1-4, 2-5 είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσεις πλαστικότητα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 14:38 Ο Guest 691153: #255 15-05-24 14:38 To 'χω καημό να μάθω κρητική λύρα. Δε ξερω γιατί, δεν ακούω κρητική λύρα. Θεωρητικά θα μου ητανε πιο ευκολο λαούτο που το μπορώ αφου το'χω με τα νυκτά, αλλα το χω μερακι για καποιον λογο τελετυαια Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:23 Ο Guest 691153: #256 10-06-24 16:23 Ωρες ωρες με πιάνουν κατι νοσταλγίες για οταν έπαιζα αρμόνιο και τη βλέπω μικρούτσικος wannabe.. Γιατι το παράτησα ο ηλίθιος Spoiler μακαρι να μπορουσα να μαθω ολα τα μουσικα οργανα του κοσμου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:27 Ο Scandal έγραψε: #257 10-06-24 16:27 Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:30 Ο Guest 691153: #258 10-06-24 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Click για ανάπτυξη... εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:34 Ο Scandal έγραψε: #259 10-06-24 16:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι τιμές παίζουν για επισκευές, αλλά δες και αγγελίες μεταχειρισμένων αρμονιών στο facebook marketplace. Βρίσκεις και με 50 - 60 EUR, ισως να μη συμφέρει η επισκευή. Σου εύχομαι να τελειώσεις σύντομα με το θεμα υγείας και να επιστρέψεις δριμύτερος σε όσα θες να κάνεις. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:36 Η Εριφύλη έγραψε: #260 10-06-24 16:36 Είχα ξεκινήσει πιάνο, αλλά λόγω σχολείου το άφησα Ξέρω όμως να διαβάζω παρτιτούρες και γενικά μπορώ να βγάλω κομμάτια.. Αλλά πρέπει να τα ξανά θυμηθώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μην τα παρατάς φίλε μου, αν δεν είναι απόλυτα λειτουργικό το μικρό δάχτυλο, βοήθησε το με μια κιθάρα που υποστηρίζει το χαμηλό tension (και με τις αντίστοιχες χορδές), που είναι μαλακή δηλαδή και να είσαι σίγουρος πως θα νιώσεις πολύ πιο άνετα στην ταστιέρα της. Επίσης, δεν είναι πάντα απαραίτητο να παίξεις όλες τις νότες μιας συγχορδίας, οπότε μπορείς να δίνεις και "ρεπό" στο ταλαιπωρημένο δάχτυλο σου.
ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 13:47 Ο ROM32 έγραψε: #253 15-05-24 13:47 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Πριν φτάσεις στα ανοίγματα πρέπει να φέρεις το χέρι στη σωστή θέση. Ο αντίχειρας πρέπει να είναι μέσα, περίπου στο μέσο της ταστιέρας. KAKO (μόνο για ηλεκτρική) ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ (για jazz) ΚΑΛΟ (για τα πάντα) Click για ανάπτυξη... Την ξέρω την σωστή θέση, αλλά και πάλι δύσκολες ειναι, όχι όλες, αλλά κάποιοι συνδυασμοί είναι άστα να πάνε... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 14:28 Ο parafernalia: #254 15-05-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Την ξέρω την σωστή θέση, αλλά και πάλι δύσκολες ειναι, όχι όλες, αλλά κάποιοι συνδυασμοί είναι άστα να πάνε... Click για ανάπτυξη... Όσο δύσκολο και να είναι κάτι, αν η τεχνική είναι σωστή (δεν μελετάς δηλαδή το ίδιο το λάθος) τότε με αργή μελέτη και με την βασική αρχή της οικονομίας κινήσεων, γίνεται σταδιακά ευκολότερο. Τα ανοίγματα είναι άλλη ιστορία βέβαια, θέλει σωστή κατεύθυνση από μικρή ηλικία όταν ακόμα τα δάχτυλα πλάθονται εύκολα. Ασκήσεις με λεγκάτα 1-3, 2-4, στην αρχή και εν συνεχεία 1-4, 2-5 είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσεις πλαστικότητα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 14:38 Ο Guest 691153: #255 15-05-24 14:38 To 'χω καημό να μάθω κρητική λύρα. Δε ξερω γιατί, δεν ακούω κρητική λύρα. Θεωρητικά θα μου ητανε πιο ευκολο λαούτο που το μπορώ αφου το'χω με τα νυκτά, αλλα το χω μερακι για καποιον λογο τελετυαια Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:23 Ο Guest 691153: #256 10-06-24 16:23 Ωρες ωρες με πιάνουν κατι νοσταλγίες για οταν έπαιζα αρμόνιο και τη βλέπω μικρούτσικος wannabe.. Γιατι το παράτησα ο ηλίθιος Spoiler μακαρι να μπορουσα να μαθω ολα τα μουσικα οργανα του κοσμου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:27 Ο Scandal έγραψε: #257 10-06-24 16:27 Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:30 Ο Guest 691153: #258 10-06-24 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Click για ανάπτυξη... εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:34 Ο Scandal έγραψε: #259 10-06-24 16:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι τιμές παίζουν για επισκευές, αλλά δες και αγγελίες μεταχειρισμένων αρμονιών στο facebook marketplace. Βρίσκεις και με 50 - 60 EUR, ισως να μη συμφέρει η επισκευή. Σου εύχομαι να τελειώσεις σύντομα με το θεμα υγείας και να επιστρέψεις δριμύτερος σε όσα θες να κάνεις. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:36 Η Εριφύλη έγραψε: #260 10-06-24 16:36 Είχα ξεκινήσει πιάνο, αλλά λόγω σχολείου το άφησα Ξέρω όμως να διαβάζω παρτιτούρες και γενικά μπορώ να βγάλω κομμάτια.. Αλλά πρέπει να τα ξανά θυμηθώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Πριν φτάσεις στα ανοίγματα πρέπει να φέρεις το χέρι στη σωστή θέση. Ο αντίχειρας πρέπει να είναι μέσα, περίπου στο μέσο της ταστιέρας. KAKO (μόνο για ηλεκτρική) ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ (για jazz) ΚΑΛΟ (για τα πάντα) Click για ανάπτυξη... Την ξέρω την σωστή θέση, αλλά και πάλι δύσκολες ειναι, όχι όλες, αλλά κάποιοι συνδυασμοί είναι άστα να πάνε...
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.794 μηνύματα. 15 Μαΐου 2024 στις 14:28 Ο parafernalia: #254 15-05-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Την ξέρω την σωστή θέση, αλλά και πάλι δύσκολες ειναι, όχι όλες, αλλά κάποιοι συνδυασμοί είναι άστα να πάνε... Click για ανάπτυξη... Όσο δύσκολο και να είναι κάτι, αν η τεχνική είναι σωστή (δεν μελετάς δηλαδή το ίδιο το λάθος) τότε με αργή μελέτη και με την βασική αρχή της οικονομίας κινήσεων, γίνεται σταδιακά ευκολότερο. Τα ανοίγματα είναι άλλη ιστορία βέβαια, θέλει σωστή κατεύθυνση από μικρή ηλικία όταν ακόμα τα δάχτυλα πλάθονται εύκολα. Ασκήσεις με λεγκάτα 1-3, 2-4, στην αρχή και εν συνεχεία 1-4, 2-5 είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσεις πλαστικότητα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 14:38 Ο Guest 691153: #255 15-05-24 14:38 To 'χω καημό να μάθω κρητική λύρα. Δε ξερω γιατί, δεν ακούω κρητική λύρα. Θεωρητικά θα μου ητανε πιο ευκολο λαούτο που το μπορώ αφου το'χω με τα νυκτά, αλλα το χω μερακι για καποιον λογο τελετυαια Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:23 Ο Guest 691153: #256 10-06-24 16:23 Ωρες ωρες με πιάνουν κατι νοσταλγίες για οταν έπαιζα αρμόνιο και τη βλέπω μικρούτσικος wannabe.. Γιατι το παράτησα ο ηλίθιος Spoiler μακαρι να μπορουσα να μαθω ολα τα μουσικα οργανα του κοσμου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:27 Ο Scandal έγραψε: #257 10-06-24 16:27 Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:30 Ο Guest 691153: #258 10-06-24 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Click για ανάπτυξη... εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:34 Ο Scandal έγραψε: #259 10-06-24 16:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι τιμές παίζουν για επισκευές, αλλά δες και αγγελίες μεταχειρισμένων αρμονιών στο facebook marketplace. Βρίσκεις και με 50 - 60 EUR, ισως να μη συμφέρει η επισκευή. Σου εύχομαι να τελειώσεις σύντομα με το θεμα υγείας και να επιστρέψεις δριμύτερος σε όσα θες να κάνεις. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:36 Η Εριφύλη έγραψε: #260 10-06-24 16:36 Είχα ξεκινήσει πιάνο, αλλά λόγω σχολείου το άφησα Ξέρω όμως να διαβάζω παρτιτούρες και γενικά μπορώ να βγάλω κομμάτια.. Αλλά πρέπει να τα ξανά θυμηθώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ROM32: Την ξέρω την σωστή θέση, αλλά και πάλι δύσκολες ειναι, όχι όλες, αλλά κάποιοι συνδυασμοί είναι άστα να πάνε... Click για ανάπτυξη... Όσο δύσκολο και να είναι κάτι, αν η τεχνική είναι σωστή (δεν μελετάς δηλαδή το ίδιο το λάθος) τότε με αργή μελέτη και με την βασική αρχή της οικονομίας κινήσεων, γίνεται σταδιακά ευκολότερο. Τα ανοίγματα είναι άλλη ιστορία βέβαια, θέλει σωστή κατεύθυνση από μικρή ηλικία όταν ακόμα τα δάχτυλα πλάθονται εύκολα. Ασκήσεις με λεγκάτα 1-3, 2-4, στην αρχή και εν συνεχεία 1-4, 2-5 είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσεις πλαστικότητα.
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2024 στις 14:38 Ο Guest 691153: #255 15-05-24 14:38 To 'χω καημό να μάθω κρητική λύρα. Δε ξερω γιατί, δεν ακούω κρητική λύρα. Θεωρητικά θα μου ητανε πιο ευκολο λαούτο που το μπορώ αφου το'χω με τα νυκτά, αλλα το χω μερακι για καποιον λογο τελετυαια Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:23 Ο Guest 691153: #256 10-06-24 16:23 Ωρες ωρες με πιάνουν κατι νοσταλγίες για οταν έπαιζα αρμόνιο και τη βλέπω μικρούτσικος wannabe.. Γιατι το παράτησα ο ηλίθιος Spoiler μακαρι να μπορουσα να μαθω ολα τα μουσικα οργανα του κοσμου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:27 Ο Scandal έγραψε: #257 10-06-24 16:27 Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:30 Ο Guest 691153: #258 10-06-24 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Click για ανάπτυξη... εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:34 Ο Scandal έγραψε: #259 10-06-24 16:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι τιμές παίζουν για επισκευές, αλλά δες και αγγελίες μεταχειρισμένων αρμονιών στο facebook marketplace. Βρίσκεις και με 50 - 60 EUR, ισως να μη συμφέρει η επισκευή. Σου εύχομαι να τελειώσεις σύντομα με το θεμα υγείας και να επιστρέψεις δριμύτερος σε όσα θες να κάνεις. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:36 Η Εριφύλη έγραψε: #260 10-06-24 16:36 Είχα ξεκινήσει πιάνο, αλλά λόγω σχολείου το άφησα Ξέρω όμως να διαβάζω παρτιτούρες και γενικά μπορώ να βγάλω κομμάτια.. Αλλά πρέπει να τα ξανά θυμηθώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
To 'χω καημό να μάθω κρητική λύρα. Δε ξερω γιατί, δεν ακούω κρητική λύρα. Θεωρητικά θα μου ητανε πιο ευκολο λαούτο που το μπορώ αφου το'χω με τα νυκτά, αλλα το χω μερακι για καποιον λογο τελετυαια
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:23 Ο Guest 691153: #256 10-06-24 16:23 Ωρες ωρες με πιάνουν κατι νοσταλγίες για οταν έπαιζα αρμόνιο και τη βλέπω μικρούτσικος wannabe.. Γιατι το παράτησα ο ηλίθιος Spoiler μακαρι να μπορουσα να μαθω ολα τα μουσικα οργανα του κοσμου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:27 Ο Scandal έγραψε: #257 10-06-24 16:27 Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:30 Ο Guest 691153: #258 10-06-24 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Click για ανάπτυξη... εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:34 Ο Scandal έγραψε: #259 10-06-24 16:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι τιμές παίζουν για επισκευές, αλλά δες και αγγελίες μεταχειρισμένων αρμονιών στο facebook marketplace. Βρίσκεις και με 50 - 60 EUR, ισως να μη συμφέρει η επισκευή. Σου εύχομαι να τελειώσεις σύντομα με το θεμα υγείας και να επιστρέψεις δριμύτερος σε όσα θες να κάνεις. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:36 Η Εριφύλη έγραψε: #260 10-06-24 16:36 Είχα ξεκινήσει πιάνο, αλλά λόγω σχολείου το άφησα Ξέρω όμως να διαβάζω παρτιτούρες και γενικά μπορώ να βγάλω κομμάτια.. Αλλά πρέπει να τα ξανά θυμηθώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωρες ωρες με πιάνουν κατι νοσταλγίες για οταν έπαιζα αρμόνιο και τη βλέπω μικρούτσικος wannabe.. Γιατι το παράτησα ο ηλίθιος Spoiler μακαρι να μπορουσα να μαθω ολα τα μουσικα οργανα του κοσμου
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:27 Ο Scandal έγραψε: #257 10-06-24 16:27 Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:30 Ο Guest 691153: #258 10-06-24 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Click για ανάπτυξη... εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:34 Ο Scandal έγραψε: #259 10-06-24 16:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι τιμές παίζουν για επισκευές, αλλά δες και αγγελίες μεταχειρισμένων αρμονιών στο facebook marketplace. Βρίσκεις και με 50 - 60 EUR, ισως να μη συμφέρει η επισκευή. Σου εύχομαι να τελειώσεις σύντομα με το θεμα υγείας και να επιστρέψεις δριμύτερος σε όσα θες να κάνεις. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:36 Η Εριφύλη έγραψε: #260 10-06-24 16:36 Είχα ξεκινήσει πιάνο, αλλά λόγω σχολείου το άφησα Ξέρω όμως να διαβάζω παρτιτούρες και γενικά μπορώ να βγάλω κομμάτια.. Αλλά πρέπει να τα ξανά θυμηθώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει.
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:30 Ο Guest 691153: #258 10-06-24 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Click για ανάπτυξη... εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:34 Ο Scandal έγραψε: #259 10-06-24 16:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι τιμές παίζουν για επισκευές, αλλά δες και αγγελίες μεταχειρισμένων αρμονιών στο facebook marketplace. Βρίσκεις και με 50 - 60 EUR, ισως να μη συμφέρει η επισκευή. Σου εύχομαι να τελειώσεις σύντομα με το θεμα υγείας και να επιστρέψεις δριμύτερος σε όσα θες να κάνεις. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:36 Η Εριφύλη έγραψε: #260 10-06-24 16:36 Είχα ξεκινήσει πιάνο, αλλά λόγω σχολείου το άφησα Ξέρω όμως να διαβάζω παρτιτούρες και γενικά μπορώ να βγάλω κομμάτια.. Αλλά πρέπει να τα ξανά θυμηθώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Scandal fourkaki ROM32 rafaela11 Kate1914 Εριφύλη Wonderkid taketrance Memetchi giannhs2001 Δροσουλίτης bibliofagos johnsala Μήτσος10 Thodoris95 charmander Joji Arianara S3 harry akritas Slytherin Εχέμυθη American Economist Mhtrogoal Unseen skygge Μάρκος Βασίλης CiNeFiL Βλα Κλημεντίνη orchidea Έμμα Meow T C Stefanosxios Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ έχω σκοπό να ξανά επιστρέψω στο πιάνο με τη νέα σεζόν. Έχω φάει μεν την κρυαδα μου οτι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν πειράζει. Click για ανάπτυξη... εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία..
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:34 Ο Scandal έγραψε: #259 10-06-24 16:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι τιμές παίζουν για επισκευές, αλλά δες και αγγελίες μεταχειρισμένων αρμονιών στο facebook marketplace. Βρίσκεις και με 50 - 60 EUR, ισως να μη συμφέρει η επισκευή. Σου εύχομαι να τελειώσεις σύντομα με το θεμα υγείας και να επιστρέψεις δριμύτερος σε όσα θες να κάνεις. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:36 Η Εριφύλη έγραψε: #260 10-06-24 16:36 Είχα ξεκινήσει πιάνο, αλλά λόγω σχολείου το άφησα Ξέρω όμως να διαβάζω παρτιτούρες και γενικά μπορώ να βγάλω κομμάτια.. Αλλά πρέπει να τα ξανά θυμηθώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από nearos: εχω ενα αρμόνιο ΥΑΜΑΗΑ οπου εχουν χαλάσει κανα δυο τρια πλήκτρα.. Θελω να πάω να το επισκευάσω αλλα δεν είμαι σίγουρος για τιμή. Βέβαια, τώρα είναι λιγο περιεργούτσικο με τα χειρουργεία και την ετοιμασία για πανελλήνιες, ομως θέλω στο πανεπιστήμιο να ακολουθήσω είτε για μπουζούκι είτε για πιάνο και μουσική θεωρία.. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι τιμές παίζουν για επισκευές, αλλά δες και αγγελίες μεταχειρισμένων αρμονιών στο facebook marketplace. Βρίσκεις και με 50 - 60 EUR, ισως να μη συμφέρει η επισκευή. Σου εύχομαι να τελειώσεις σύντομα με το θεμα υγείας και να επιστρέψεις δριμύτερος σε όσα θες να κάνεις.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.479 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 16:36 Η Εριφύλη έγραψε: #260 10-06-24 16:36 Είχα ξεκινήσει πιάνο, αλλά λόγω σχολείου το άφησα Ξέρω όμως να διαβάζω παρτιτούρες και γενικά μπορώ να βγάλω κομμάτια.. Αλλά πρέπει να τα ξανά θυμηθώ.
Είχα ξεκινήσει πιάνο, αλλά λόγω σχολείου το άφησα Ξέρω όμως να διαβάζω παρτιτούρες και γενικά μπορώ να βγάλω κομμάτια.. Αλλά πρέπει να τα ξανά θυμηθώ.