fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.833 μηνύματα.

06-02-21

20:12
Και εγώ όμως σου έκανα ερώτηση πάνω στην ερώτησή σου και δεν απάντησες.Πολλά είναι τα παράλογα, αλλά πάλι δεν μου είπες κάτι σχετικά με την ερώτηση μου.
Αν υπάρχει κάποιος λόγος και δεν απαντάς, καλώς, δεν επιμένω.

Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

06-02-21

20:14
Ο εξοχωτατος πρωθυπουργός μας, συν τρώγει με άλλα 30 άτομα στη βεράντα του σπιτιού του βουλευτή Σαμου Στεφαναδη (απέναντι ακριβώς απ το σπίτι μας)!!! Από κάτω άλλοι 30-40 συνωστισμενοι μπάτσοι απ την κουστωδεια του, τον αναμένουν συνωστισμενοι!! Εγώ θα πάω να τους καταγγείλω τώρα λοιπόν!! Και συ κάτσε στο παγκάκι της γειτονιάς σου με το καφεδάκι σου, με τον φίλο σου, και πλήρωσε το πρόστιμο το τρακοσαρι!!! (από το Facebook)
www.news247.gr

Αποκλειστικό βίντεο: Γλέντι σε σπίτι στην Ικαρία με πάνω από 50 άτομα, παρουσία Μητσοτάκη
Την ώρα που οι πολίτες καλούνται να τηρήσουν τα μέτρα κατά του κορονοϊού, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρευρέθηκε στο σπίτι του βουλευτή Χ. Στεφανάδη στην Ικαρία μαζί με δεκάδες άτομα. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του NEWS 24/7.

Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.

06-02-21

20:27
Εδώ ακριβώς θέλω να σταθώ.ναι οξυγόνο και αν είναι πολύ εκτκεκταμένη δίνουν αντιβίωσεις και αντιικά στα τυφλά και εξειδικεύονται μετά ανάλογα με τις εξετάσεις. Δεν ασχολούμαι όμως εγώ με αυτά....
Εμένα, μετά απο 10 ημέρες φοβερής ταλαιπωρίας, μου είπε να βγάλω ακτινογραφίες.
Εβγαλα και έδειξε τρεις εστίες βρογχοπνευμονίας.
Μόλις τις είδε, μου έδωσε διπλή αντιβίωση.
Μετά, έβγαλα ξανά ακτινογραφίες και είχαν υποχωρήσει οι εστίες.
Πήγα στον Πνευμονολόγο και μου έδωσε επίσης ακόμα μια διπλή αντιβίωση, διαφορετική απο αυτή που μου είχε δώσει ο πρώτος που ήταν Παθολόγος.
Την ερώτηση την έκανα, γιατι πίστευα οτι θα πρέπει να υπάρχει κάποιο κενό στο πρωτόκολλο.
Και απο αυτά που μου είπες διαπιστώνω οτι δεν δίνουν προληπτικά κάτι.
Το οτιδήποτε που θα μπορούσε να
Μη κοιτάς που εγώ έκανα ότι περνούσε απο το πυροβολημένο μου μυαλό.
Ο καθένας έχει το δικό του μυαλό και με αυτό σκέφτεται.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.857 μηνύματα.

06-02-21

20:29
ΓΤΧΜ, στην ολλανδια παραιτηθηκαν δηθεν οτι εγινε κομπινα με το επιδομα παιδιων .Ενω εδω δες τι γινεται
Ο εξοχωτατος πρωθυπουργός μας, συν τρώγει με άλλα 30 άτομα στη βεράντα του σπιτιού του βουλευτή Σαμου Στεφαναδη (απέναντι ακριβώς απ το σπίτι μας)!!! Από κάτω άλλοι 30-40 συνωστισμενοι μπάτσοι απ την κουστωδεια του, τον αναμένουν συνωστισμενοι!! Εγώ θα πάω να τους καταγγείλω τώρα λοιπόν!! Και συ κάτσε στο παγκάκι της γειτονιάς σου με το καφεδάκι σου, με τον φίλο σου, και πλήρωσε το πρόστιμο το τρακοσαρι!!! (από το Facebook)
![]()
Αποκλειστικό βίντεο: Γλέντι σε σπίτι στην Ικαρία με πάνω από 50 άτομα, παρουσία Μητσοτάκη
Την ώρα που οι πολίτες καλούνται να τηρήσουν τα μέτρα κατά του κορονοϊού, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρευρέθηκε στο σπίτι του βουλευτή Χ. Στεφανάδη στην Ικαρία μαζί με δεκάδες άτομα. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του NEWS 24/7.www.news247.gr
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.

06-02-21

20:37
Οταν είναι σοβαρές οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις είναι ανάλογες όπως έκανε ο focos ποιο πάνω και τον ευχαριστώ.Και εγώ όμως σου έκανα ερώτηση πάνω στην ερώτησή σου και δεν απάντησες.![]()
![]()
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.268 μηνύματα.

06-02-21

20:39
@Μάξιμος έχεις πει την ιστορία σου 3-4 φορές.
σε ιούς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, μόνο να περιμένεις να κάνεις αντισώματα. για αυτό σε έστειλαν σπίτι.
και εμένα τον απρίλιο που είχα 5 μέρες πυρετό δεν μου έκαναν καν τεστ και με έστειλαν σπίτι.
επίσης το αλκοόλ δεν μπορεί να σε βοηθήσει όσο και πιείς, είναι μόνο για επιφάνειες.
ηρέμησε δεν μας κρύβουν καμία συνομωσία. Ποια οργάνωση κ πρωτόκολλο. βλέποντας και κάνοντας πάμε..
σε ιούς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, μόνο να περιμένεις να κάνεις αντισώματα. για αυτό σε έστειλαν σπίτι.
και εμένα τον απρίλιο που είχα 5 μέρες πυρετό δεν μου έκαναν καν τεστ και με έστειλαν σπίτι.
επίσης το αλκοόλ δεν μπορεί να σε βοηθήσει όσο και πιείς, είναι μόνο για επιφάνειες.
ηρέμησε δεν μας κρύβουν καμία συνομωσία. Ποια οργάνωση κ πρωτόκολλο. βλέποντας και κάνοντας πάμε..
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

06-02-21

20:45
με βάση πρωτοκόλλων λειτουργεί η ιατρική αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Οι εστίες αυτές που είδανε ήταν μη ιογενούς αιτιολογίας οπότε σωστα΄σε κάλυψε με 2 αντιβιώσεις μια για αναερόβια και μια ευρέως φάσματος. Τώρα το τι αναβίωση διαλέξει ο καθένας εξαρτάται από πολλους παράγοντες και είναι σωστές παραπάνω από μια επιλογές..Εδώ ακριβώς θέλω να σταθώ.
Εμένα, μετά απο 10 ημέρες φοβερής ταλαιπωρίας, μου είπε να βγάλω ακτινογραφίες.
Εβγαλα και έδειξε τρεις εστίες βρογχοπνευμονίας.
Μόλις τις είδε, μου έδωσε διπλή αντιβίωση.
Μετά, έβγαλα ξανά ακτινογραφίες και είχαν υποχωρήσει οι εστίες.
Πήγα στον Πνευμονολόγο και μου έδωσε επίσης ακόμα μια διπλή αντιβίωση, διαφορετική απο αυτή που μου είχε δώσει ο πρώτος που ήταν Παθολόγος.
Την ερώτηση την έκανα, γιατι πίστευα οτι θα πρέπει να υπάρχει κάποιο κενό στο πρωτόκολλο.
Και απο αυτά που μου είπες διαπιστώνω οτι δεν δίνουν προληπτικά κάτι.
Το οτιδήποτε που θα μπορούσε να
Μη κοιτάς που εγώ έκανα ότι περνούσε απο το πυροβολημένο μου μυαλό.
Ο καθένας έχει το δικό του μυαλό και με αυτό σκέφτεται.
Εφόσον υποχώρησαν οι εστίες έγινε σωστή δουλειά από το παθολόγο. Ο πνευμονολόγος δε ξέρω γιατί σου έβαλε άλλη αντιβίωση ...
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.857 μηνύματα.

06-02-21

20:46
Η μονη συνωμωσια που υπαρχει ειναι οτι δηθεν λογικο να συμβαινουν οι πανδημιες ...ενω κανει μπαμ οτι WHO και Κινα συνεργαστηκαν για αυητν την πανδημια !@Μάξιμος έχεις πει την ιστορία σου 3-4 φορές.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ισως του εβαλαν διαφορετικες φαρμακευτικες εταιριες με ιδια δραση φαρμακου
Ο πνευμονολόγος δε ξέρω γιατί σου έβαλε άλλη αντιβίωση ...
Nick890
Επιφανές μέλος

06-02-21

21:00

Study Raises Concerns Over CCP Virus Mutations During Chronic Infection

AstraZeneca COVID-19 Vaccine Protects Against UK Variant, Study Finds

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

06-02-21

21:05
Σε ανοιχτό χώρο μετά από εμβολιασμό και ραπίντ τεστ. Συγκρίνετε με Πολλακή τώρα και θα καταλάβετε την ειδησεογραφία της Αυγής...
Καλύτερο τρολλαρισμα στον Πολλακή δεν θα μπορούσε να υπάρξει...
Μάξιμος
Διάσημο μέλος

06-02-21

21:08
Εδώ θέλω να επιμείνω, γιατι πέρασαν δέκα ημέρες φοβερής ταλαιπωρίας και μετά ξεκίνησε η αντιβίωση. Διπλή και σωστή εκ του αποτελέσματος. Γιατί να περάσω τα πάνδεινα; γιατί να σκεφτώ οτι πιθανό και να πεθάνω; γιατί να σχοινοβατώ ανάμεσα στην ζωή και τον θάνατο;με βάση πρωτοκόλλων λειτουργεί η ιατρική αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Οι εστίες αυτές που είδανε ήταν μη ιογενούς αιτιολογίας οπότε σωστα΄σε κάλυψε με 2 αντιβιώσεις μια για αναερόβια και μια ευρέως φάσματος. Τώρα το τι αναβίωση διαλέξει ο καθένας εξαρτάται από πολλους παράγοντες και είναι σωστές παραπάνω από μια επιλογές..
Εφόσον υποχώρησαν οι εστίες έγινε σωστή δουλειά από το παθολόγο.
Είδε εστίες και μου έδωσε ακόμα μια διπλή. Μετά τον μήνα οι πνεύμονες μου ήταν καθαροί. Δεν με πειράζει αυτό.Ο πνευμονολόγος δε ξέρω γιατί σου έβαλε άλλη αντιβίωση ...
Και αν θες, τίποτα δεν με πειράζει. Παρά το μόνο που ψάχνω είναι αυτές οι δέκα ημέρες δίχως καμία αγωγή.
Νομίζω (ήθελα να γράψω πιστεύω αλλά βλέπω οτι είναι ορθότερο το νομίζω), οτι αν θα είχα την οποιαδήποτε αγωγή, θα ήταν καλύτερα για εμένα. Και για όλο τον κόσμο, γιατι βλέπω οτι υπάρχει κενό, ανάμεσα στην έναρξη της ασθένειας και την έναρξη της φαρμακευτικής υποστήριξης.
Αυτός είναι ο λόγος που φαίνομαι τόσο κολλημένος.
Κόντεψα να πεθάνω, είναι μικρό πράγμα αυτό; δεν είναι ελαφρυντικό για αρκετούς εδώ μέσα;
Nick890
Επιφανές μέλος

06-02-21

21:11
Αρα, οσοι κανουν ραπιντ τεστ και εμβολια κανουν παρτι ?Σε ανοιχτό χώρο μετά από εμβολιασμό και ραπίντ τεστ. Συγκρίνετε με Πολλακή τώρα και θα καταλάβετε την ειδησεογραφία της Αυγής...
Προφανως ο λογος του ξεσηκωμου ειναι οτι δεν βοηθαει στο να δωσει κινητρα στον κοσμο για λοκ νταουν
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

06-02-21

21:12
Σιγά το παρτυ των πέντε λεπτων. Ο λογος είναι να τρολλαρει τον Πολακη... Και την δημοσιογραφία της Αυγής.
Nick890
Επιφανές μέλος

06-02-21

21:15
Και παλι δεν δινει κινητρο ετσι ,δηλαδη αντι να αντιπετωπισει το θεμα με υπυθυνοτητα , κοιταει το τρολ που λες
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

06-02-21

21:20
αφού είδε εστίες καλώς σου έδωσε άλλη αντιβίωση. Το θέμα είναι υπήρχαν εστίες;Εδώ θέλω να επιμείνω, γιατι πέρασαν δέκα ημέρες φοβερής ταλαιπωρίας και μετά ξεκίνησε η αντιβίωση. Διπλή και σωστή εκ του αποτελέσματος. Γιατί να περάσω τα πάνδεινα; γιατί να σκεφτώ οτι πιθανό και να πεθάνω; γιατί να σχοινοβατώ ανάμεσα στην ζωή και τον θάνατο;
Και ο ανεγκέφαλος εδώ μέσα να μή σέβεται τίποτα; ούτε κάν την ηλικία μου.
Μάξιμος
Διάσημο μέλος

06-02-21

21:25
Τις δύο φορές ο ίδιος Ακτινολόγος βεβαίωσε τις εστίες.αφού είδε εστίες καλώς σου έδωσε άλλη αντιβίωση. Το θέμα είναι υπήρχαν εστίες.
Το ξέρω οτι και ο Παθολόγος έκανε σωστά που μου έδωσε αντιβίωση και ο Πνευμονολόγος σωστά έπραξε.
Αυτό που ρωτάω τόσο καιρό, είναι οι δέκα πρώτες ημέρες δίχως την παραμικρή αγωγή.
Αυτές τις χαρακτηρίζω ως κενό και σκέφτομαι οτι αν με την έναρξη της κορωνοπάθησης προληπτικά ο Παθολόγος μου είχε δώσει κάτι, (οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή) ίσως να ήμουν καλύτερα.
Gate4
Επιφανές μέλος
Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 25.523 μηνύματα.

06-02-21

21:30
Ναι αλλά είναι υπέρκομψη η Μαρέβα. Τι όχι;Περιμένω το Πρώτο Θέμα, ΣΚΑΙ, Καθημερινή, ΒΗΜΑ, ΜΕΓΚΑ, ΝΕΑ να δημοσιεύσουν τη φωτογραφία...τι όχι ;
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

06-02-21

21:36
Σε ανοιχτό χώρο μετά από εμβολιασμό και ραπίντ τεστ. Συγκρίνετε με Πολλακή τώρα και θα καταλάβετε την ειδησεογραφία της Αυγής...
Σιγά το παρτυ των πέντε λεπτων. Ο λογος είναι να τρολλαρει τον Πολακη... Και την δημοσιογραφία της Αυγής.
Την ίδια μέρα που ανακοίνωσαν απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 , ο άνθρωπος που κουνάει το δάκτυλο για ατομική ευθύνη των πολιτών ,άσχετα που ο ίδιος πετάγεται στην Πάρνηθα, την ίδια μέρα πετάχθηκε στην Ικαρία.
Πρωθυπουργός-Happy Traveller
Παραβίαση κάθε υγειονομικού μέτρου( ούτε μάσκες) και πάνω από 30 άτομα.
Ελπίζω από αύριο να μαζεύονται σε κάθε σπίτι πάνω από 10 άτομα και το Πάσχα να βγούνε οι σούβλες και να ζήσουν επιτέλους οι ελληνικές οικογένειες.
Ο πάτος σας δεν έχει όριο
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.833 μηνύματα.

06-02-21

22:50
Τις σοβαρές ερωτήσεις σίγουρα δε τις κάνουμε στους fockos & akikos. Βασικοί κανόνες της ζωής.Οταν είναι σοβαρές οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις είναι ανάλογες όπως έκανε ο focos ποιο πάνω και τον ευχαριστώ.
Άμα θες σοβαρή απαντήση, αφιέρωσε πρώτα 15 δευτερόλεπτα στο γκουγκλ (καλύτερα κανά 3ωρο στη περίπτωσή σου, για να κάνεις και λίγη εξάσκηση) και μετά ευχαρίστως να σου απαντήσω.
Ενιγούει, η απάντηση στην ερώτησή σου:

θεραπευτικό πρωτόκολλο Covid εοδυ 2021
For those who think it's easier to annoy you than to Google 'θεραπευτικό πρωτόκολλο covid εοδυ 2021' themselves.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

07-02-21

00:23
Αν ο ιατρός σου χρησιμοποιούσε την ισχυρή αντιβίωση από την αρχή και το μικρόβιο επιβίωνε και αποκτούσε ανθεκτικότητα στην αντιβίωση τότε δεν θα υπήρχε κανένα μέσο για να βοηθηθεί ο οργανισμός σου. Τον ιατρό που κατηγορείς μπορεί να σε έχει σώσει και να μην το ξέρεις.Εδώ θέλω να επιμείνω, γιατι πέρασαν δέκα ημέρες φοβερής ταλαιπωρίας και μετά ξεκίνησε η αντιβίωση. Διπλή και σωστή εκ του αποτελέσματος. Γιατί να περάσω τα πάνδεινα; γιατί να σκεφτώ οτι πιθανό και να πεθάνω; γιατί να σχοινοβατώ ανάμεσα στην ζωή και τον θάνατο;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 39 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.