Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.861 μηνύματα.

03-01-22

14:43
Διασπορά υπάρχει όπου είσαι εσύ και ένα άλλο άτομο .....σε 10 δευτερόλεπτα έχετε τσιμπήσει κοβιντουλα
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.732 μηνύματα.

03-01-22

14:44
μα ούτως ή άλλως και το 100% να εμβολιαστούμε πλήρως, πάλι η μετάδοση θα υπάρχει, απλά η επιδημιολογική εικόνα θα είναι πάρα πολύ καλύτερηΝαι, αλλά δεν μπορούμε να ασχολούμαστε συνέχεια με ψέκες.
Gate4
Επιφανές μέλος
Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 25.523 μηνύματα.

03-01-22

14:45
Ωραία τότε να μη τσαμπουνάνε ατομική ευθύνη και πράσινα άλογα όταν ώρες αιχμής έχει λιγότερα δρομολόγια από ότι πρέπει. Ή ξεχάσατε που πετούσαν το άλλο επικό να πηγαίνουν με τα πόδια; Έχουμε να κάνουμε με άχρηστους ξέρω γω ας το θυμόμαστε.Δε ξέρω κατά πόσο είναι αυτό εφικτό, αν και απαραίτητο
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.088 μηνύματα.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

03-01-22

14:45
Οπότε το επιβάλλουμε σε κάποιες ηλικίες και καθαρίζει κάπως η κατάσταση.μα ούτως ή άλλως και το 100% να εμβολιαστούμε πλήρως, πάλι η μετάδοση θα υπάρχει, απλά η επιδημιολογική εικόνα θα είναι πάρα πολύ καλύτερη
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.732 μηνύματα.

03-01-22

14:53
Why I no longer think we can eliminate COVID – public health expert | Gavi, the Vaccine Alliance
AN IMPOSSIBLE DREAM?
Many countries now have high levels of the virus circulating and aren’t aiming to eradicate it. And it’s unlikely countries with few infections, such as New Zealand or Australia, can continue to keep COVID-19 at bay indefinitely in a world where the virus circulates.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.120 μηνύματα.

03-01-22

14:55
Αρχίσαμε πάλι τα "νοιάζεστε μόνο για το κώλο σας και όχι για τους άλλους" καμάρια μου;
Μαντέψτε όμως,όλοι για τον εαυτό τους νοιάζονται,ακόμα και αυτοί που το παίζουν εδώ μέσα ότι πρέπει να γίνει λοκνταουν για να σωθεί ο κόσμος.Στην αρχή σκεφτόμουν τι διάολο,τι συμφέρον έχουν,αλλά λίγο να παρακολουθήσεις αυτό το θέμα καθημερινά, καταλαβαίνεις τα κίνητρα του καθενός,ο ένας θέλει λοκ για να έχουμε τουρισμό ,ο άλλος θέλει λοκ γιατί πληρώνεται οπως και να έχει και ο άλλος θέλει γιατί έχει αυτοάνοσο και φοβάται.Αρα με λίγα λόγια και όσοι το παίζουν υπεύθυνοι πολίτες που δε βγαίνουν έξω γιατί "έχουμε τον ιό ,πρέπει να πάθουμε κατάθλιψη και να μείνουμε μέσα" παίζει να νοιάζονται πιο πολύ για το κώλο τους παρά για τους ανθρώπους που στη καραντίνα υποφέρουν και παθαίνουν κρίσεις επειδή δε ξέρουν πως θα ταισουν τα παιδιά τους.
Μαντέψτε όμως,όλοι για τον εαυτό τους νοιάζονται,ακόμα και αυτοί που το παίζουν εδώ μέσα ότι πρέπει να γίνει λοκνταουν για να σωθεί ο κόσμος.Στην αρχή σκεφτόμουν τι διάολο,τι συμφέρον έχουν,αλλά λίγο να παρακολουθήσεις αυτό το θέμα καθημερινά, καταλαβαίνεις τα κίνητρα του καθενός,ο ένας θέλει λοκ για να έχουμε τουρισμό ,ο άλλος θέλει λοκ γιατί πληρώνεται οπως και να έχει και ο άλλος θέλει γιατί έχει αυτοάνοσο και φοβάται.Αρα με λίγα λόγια και όσοι το παίζουν υπεύθυνοι πολίτες που δε βγαίνουν έξω γιατί "έχουμε τον ιό ,πρέπει να πάθουμε κατάθλιψη και να μείνουμε μέσα" παίζει να νοιάζονται πιο πολύ για το κώλο τους παρά για τους ανθρώπους που στη καραντίνα υποφέρουν και παθαίνουν κρίσεις επειδή δε ξέρουν πως θα ταισουν τα παιδιά τους.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.861 μηνύματα.

03-01-22

14:57
Δεν υπάρχει δεν μπορούμε....αφού το πετυχαίνει η Κίνα ,η σωστή έκφραση είναι δεν θέλουμε
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.120 μηνύματα.

03-01-22

14:57
Κοιτα γενικά παίζουν και πολλές ιώσεις αυτές τις μέρες,έχω ακούσει πολλούς που έχουν ίωση χωρίς να έχουν κοβιντ @meetmeinmontauk
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.608 μηνύματα.

03-01-22

14:59
Αρχίσαμε πάλι τα "νοιάζεστε μόνο για το κώλο σας και όχι για τους άλλους" καμάρια μου;
Λιγοι ειμαστε οι αυθεντικοι και οσοι δεν το παίζουμε κάτι γιώτα δικιο έχεις

εγω το λεω ξεκάθαρα πηγα εκανα το PCR αλλα πηρα κ άδεια τέλος... δεν θα πάω στη δουλεια χωρις να ξέρω αν εχω κάτι ή οχι.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

03-01-22

15:00
ξερεις κανεναν που να νοιαζεται για το αναποδο?αν εχεις βρει αυτο αναρωτιεμαιΑρχίσαμε πάλι τα "νοιάζεστε μόνο για το κώλο σας και όχι για τους άλλους" καμάρια μου;
Chem2000
Διάσημο μέλος

03-01-22

15:01
Όταν λες για το ανάποδο; Εννοείς για τους υπόλοιπους άνθρωπους και όχι για τον εαυτό του;ξερεις κανεναν που να νοιαζεται για το αναποδο?αν εχεις βρει αυτο αναρωτιεμαι
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.608 μηνύματα.

03-01-22

15:03
Ρε παιδια κανεις δεν ενδιαφερεται πρωτα για τους αλλους κ μετα για τον εαυτο του... απλα κάποια στοιχειώδη μπορούμε να τα κάνουμε.... το θεωρω γελοιο επειδη εσυ θες κερδος να ξερεις οτι ενας υπάλληλος δεν εχει βγει ακομη το τεστ βασικα και να του λες ερχεσαι κανονικα δουλειά με μάσκα... Ε ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟ που χρειάζεται σε μερικους... γιατι ειναι και αυτοι στον ιδιωτικο ωρες ωρες στο άλλο άκρο.
Μου λεγε μια γνωστη οτι ηρθε σε επαφη με κρουσμα παλια... και πηγαινε ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.... και εμπαινε και στα μεσα.... καθιστε μετα εσεις εδω και συζητατε το.
Μου λεγε μια γνωστη οτι ηρθε σε επαφη με κρουσμα παλια... και πηγαινε ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.... και εμπαινε και στα μεσα.... καθιστε μετα εσεις εδω και συζητατε το.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

03-01-22

περα απο τους γιατρους και τους νοσηλευτες που μαχονται στην πρωτη γραμμη και εκει μονο τον κ@λο τους δεν σκεφτονται,ηθελα να μου πεις αν εχεις δει γενικα ας πουμε καποιον να μην κανει αυτο που ειπες.Όταν λες για το ανάποδο; Εννοείς για τους υπόλοιπους άνθρωπους και όχι για τον εαυτό του;
Αν το εχεις παρατηρησει σε καποιους δεν ξερω.
Γιατι αυτο το κοιταμε την παρτη μας υπαρχει χρονια τωρα δεν περιμεναμε την πανδημια να μας το υπενθυμισει αυτο ηθελα να πω.
Αν εχεις δει το διαφορετικο λοιπον καπου το μη παρτακισμο
Chem2000
Διάσημο μέλος

03-01-22

Και πάλι όμως ντεβιλ είσαι ανεύθυνος πολίτης γιατί βγήκες έξω στις γιορτές.Τι πάει να πει πρόσεχες;Δε μας νοιάζει,έξω υπάρχει κορωνοιος,πρέπει να κάθεσαι μέσα,να πάθεις κατάθλιψη και να ξεκινήσεις xanax.Λιγοι ειμαστε οι αυθεντικοι και οσοι δεν το παίζουμε κάτι γιώτα δικιο έχεις
εγω το λεω ξεκάθαρα πηγα εκανα το PCR αλλα πηρα κ άδεια τέλος... δεν θα πάω στη δουλεια χωρις να ξέρω αν εχω κάτι ή οχι.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

03-01-22

15:04
Μονο κ μονο επειδη της το ειπε το αφεντικο ο μλκς.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.460 μηνύματα.

03-01-22

15:05
Μην ασχολεισαι.Απλο.Βγες εξω και ζησε.Ναι, αλλά δεν μπορούμε να ασχολούμαστε συνέχεια με ψέκες.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

03-01-22

15:06
Και πάλι όμως ντεβιλ είσαι ανεύθυνος πολίτης γιατί βγήκες έξω στις γιορτές.Τι πάει να πει πρόσεχες;Δε μας νοιάζει,έξω υπάρχει κορωνοιος,πρέπει να κάθεσαι μέσα,να πάθεις κατάθλιψη και να ξεκινήσεις xanax.
Ποιος τα λέει αυτα; πες του ουτε εμας μας νοιαζει αν εισαι ξενέρωτος. Και γουστάρεις καραντίνες.
GET A LIFE FILEEEEE
καλα εκανες κ βγηκες κ οποιος άλλος.... αρκει να μη μπηκατε σε μερη που ηταν πίτα... αν πηγες σε ενα μπαρ με λιγο κοσμο εισαι η χρυση μεσοτητα.
Chem2000
Διάσημο μέλος

03-01-22

15:06
Α όχι φυσικά και δεν έχω δει κάποιον να μη νοιάζεται πρωταρχικά για τον εαυτό του!περα απο τους γιατρους και τους νοσηλευτες που μαχονται στην πρωτη γραμμη και εκει μονο τον κ@λο τους δεν σκεφτονται,ηθελα να μου πεις αν εχεις δει γενικα ας πουμε καποιον να μην κανει αυτο που ειπες.
Αν το εχεις παρατηρησει σε καποιους δεν ξερω.
Γιατι αυτο το κοιταμε την παρτη μας υπαρχει χρονια τωρα δεν περιμεναμε την πανδημια να μας το υπενθυμισει αυτο ηθελα να πω.
Αν εχεις δει το διαφορετικο λοιπον καπου το μη παρτακισμο
Δε με ενοχλεί αυτό.Με ενοχλεί όταν κάποιοι υπέρμαχοι του λοκνταουν λένε πως το γουστάρουν για να βοηθηθεί ο κόσμος ενώ απλά το θέλουν για δικούς τους λόγους.Αν μου έλεγες ότι θέλεις λοκνταουν επειδή έχεις αυτοάνοσο και φοβάσαι,θα το δεχομουν ακόμα και αν είμαι κατά.Το να με κοροϊδεύεις όμως μέσα στο πρόσωπο μου και να μου λες ότι το θέλω για το κοινό καλό ενώ το θέλεις για να ικανοποιήσεις τις δικες σου ανάγκες,ναι με ενοχλεί.Εννοειται αυτό δε πάει σε εσένα έτσι!
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.460 μηνύματα.

03-01-22

15:07
Μα ακριβως δεν θελουμε λοκνταουν αδερφε.Και να γινει, εξω θα ειμαστε και θα ζουμε τη πουτανα τη ζωηΔεν υπάρχει δεν μπορούμε....αφού το πετυχαίνει η Κίνα ,η σωστή έκφραση είναι δεν θέλουμε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.