Κοίτα δεν ειναι το θέμα να μου αλλάξεις γνώμη ,το θέμα είναι ότι με αφορμή όλα αυτά έχει χαθεί η εμπιστοσύνη.
Ναι είναι αποδεδειγμένα από το εμβόλιο ,έχω στα χέρια μου και εξετάσεις και τους γιατρούς και αυτούς εμπιστεύομαι ... και φυσικά δεν θα απαντήσω σε όλες αυτές τις προσωπικές ερωτήσεις δεν έχω να αποδείξω κάτι εδώ μέσα αν είναι δυνατόν, ούτε φυσικά να πιστεύω ένα οποιοδήποτε με άγνωστη ταυτότητα...
Τώρα όσο αφορά τον γιο μου ώρα ειναι εδώ μέσα να αμφισβητήσω ολόκληρο πανεπιστήμιο επιστημονική ομάδα και μια έρευνα που θα παρουσιαστεί σε συνέδριο από κάποιον που απλά παρουσιάζει μονόπλευρα ένα θέμα!
Ναι σπουδαζει ιατρικη και συμμετέχει σε μια μεγάλη ερευνητική ομάδα του εξωτερικού με επικεφαλή ένα σπουδαίο επιστήμονα και πλέον ξέρω πάρα πολύ καλά τι να εμπιστευτώ και ποιον ..
Καλό θα ήταν αφού έχεις τόσο χρόνο να παρουσιάζεις και τις αντίστοιχες μελέτες από την άλλη πλευρά και να αφήσεις τον οποιοδήποτε να πάρει την ευθύνη του εαυτού!
Το να πάρω εγώ προσωπικά την ευθύνη και να προσπαθώ να πεισω ανθρώπους να εμβολιαστούν μετά από όλα αυτά δεν θα το έκανα..
Η πεποίθηση η ιδεολογία και η ξερολιαση σταμάτα εκεί που βρίσκεται η ηθική (δες το βίντεο σε παρακαλώ που έβαλε πιο πάνω) γιατί απαντάς χωρις να διαβάζεις, απλά βλέπεις μια άλλη άποψη και δεν δέχεσαι οτι υπάρχει
Αααα πάρχει ένα μάθημα στο πρώτο έτος στην ιατρική...
Ηθική λέγεται...έτυχε να το διαβάσω..
Με βάση αυτό και τον όρκο που έχουν δώσει ένα 90% των γιατρών τον έχουν καταπατήσει γιατί θεός τους είναι το χρήμα...
Ευτυχώς δεν είναι όλοι και σε αυτούς στηρίζομαι εγώ προσωπικά!!
Έπειτα άνθρωπος που έρχεται και σου λέει ΕΓΩ ειμαι γιατρός και ξέχνα την ανθρώπινη φύση του κατέχετε από αυθεντία και αυτό από μόνο του πλέον είναι αντιληπτό σε όλους εμάς και μας διώχνει μακρυά ...