Λοιπόν δοκίμασα Meißner Tremonia Indian Flavour με Mühle R41 και λεπίδα Perma-sharp στην 3η χρήση:
Εκανα την εκπληκτική ανοησία να βαλω -παρά τις προειδοποιήσεις- αρκετή ποσότητα, περιπου οση και με μια TOBS και τον ήπια πανηγυρικά με κάποια κομματακια πάστας μες τον αφρό που δεν διαλύονταν. Ήθελε ΤΗ ΜΥΤΗ ενός κουταλιού γλυκού κι εγω εβαλα μισό κουτάλι και βάλε.
Δεν πειράζει 200μλ ειναι, αν τελειώσει αυτη τη δεκαετία θα πάρω άλλη και με 25 σαπούνια πρώτα θα πεθάνω εγω κι ύστερα θα τελειώσει ενα απο αυτά.
Για 25 ευρώ πάστα δεν τρελάθηκα από την απόδοσή της, ήταν περίπου στο επίπεδο των Stirling που κάνουν 18 ευρώ. Σίγουρα είναι πολύ καλή, αλλά όχι αυτή η διθυραμβική γιορτή που κάνουν για κείνη στο Youtube.
Άρωμα, θαυμάσιο, σαν λεμονόχορτο lime κάτι, 9 στα 10 (υποκειμενικό πάντα)
Ο αφρός είναι υπόλευκος και γλύστραγε το ξυράφι αρκετά καλά, ακομα και για μερεμετια χωρις αφρό μετά, 8/10
Προστατεύει επίσης αρκετά καλά, 8 στα 10.
Εκεί που ξεχωρίζει είναι το ΜΕΤΑ όπου παίρνει 10/10.
Δοκίμασα να χρησιμοποιήσω τον υπόλοιπο πολύ αφρό σε πινέλο και ξυλινο μπολ, ως μάσκα ομορφιάς όπως προτείνεται απο πολλούς.
Είμαι 38, δείχνω σαν 30, με κατέβασε στα 25, έλαμπε το πρόσωπο και είναι μωρουδιακό στην αφή, δεν μπορώ να σταματήσω να αγγίζω το πρόσωπό μου, end of story.-
Αξίζει να την πάρει κάποιος; Ναι.
Όχι "τρέχα αύριο" όπως η Cella από τις φτηνές ή η Saponificio Varesino Dark Vetiver απο τις ακριβές, αλλά "αμα τα χεις δώστα, θα κάνεις ωραίο ξυρισμα".
Είναι ωραία αλλά έχει τις ιδιοτροπίες της και όχι πολλά bells and whistles, είναι κλασσική Γερμανίδα.