CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dr.K
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τι μπορει να παθει κανεις πινοντας μεγαλες ποσοτητες ενεργειακων ποτων?(monster και redbull ειναι τα 2 πιο γνωστα). Γενικα εχει τυχει να πιω και 3-4 την μερα και αλλες φορες να μην πιω για μια εβδομαδα οποτε δεν μπορω να πω οτι εχω εξαρτηση. Σου χαλαει την ορεξη απο οτι εχω καταλαβει,καποιες φορες σου χαλαει γενικα την διαθεση η νιωθεις λιγο αδυναμος. Στα 3-4 γινεσαι ας το πουμε τρελος. Αλλα μπορει να προκαλεσουν σοβαρα προβλημα υγειας?
Δεν ξέρω αν μπορεί να πάθεις κάτι πίνοντας red bull αλλά νομίζω ότι όταν πίνεις 3-4 την ημέρα είναι λογικό να σου συμβεί κάτι .Κάνε έναν κόπο και δες πόση συμπυκνωμένη καφείνη περιέχει το κάθε ένα .Δεν θυμάμαι πόση ακριβώς πάντως πολύ περισσότερη από έναν καφέ .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Guest 863023
Επισκέπτης

Ακόμα μακροχρόνια προκαλούν και προβλήματα στα δόντια.
Στα δόντια?wow....
Είμαι συλλέκτης κουτιών από διαφορετικά ενεργειακά ποτά αλλά δύσκολα να έχω πιει πάνω από 1 την ημέρα....
Ελάττωσε την κατανάλωση..
Δεν είναι τπτ σοβαρό βέβαια

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Νομιζω οτι αν δεν πιω μια μερα νιωθω κουρασμενοςΚαθε μερα εχω μαθημα και εχω αναγκη ενα κουτακι γτ δεν με κανει καλα τιποτα. Πως μπορω να τα ελαττώσω χωρις να εχω αυτο το αισθημα της κουρασης-υπνηλιας?
Πόσες ώρες κοιμασαι; Δίνεις πανελλήνιες,ο επαρκης ύπνος είναι απαραίτητος παράγοντας!
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Stelios1997
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nelliel
Περιβόητο μέλος

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

τρέξιμο και βάρη, κάνει θαύματα σε κάτι τέτοια
Δεν εχω χρονο και ορεξη αυτη την στιγμη. Προς το καλοκαιρι θα αρχισω παλι..
Nelliel
Περιβόητο μέλος

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Σε γενικες γραμμες και απο αλλα μηνυματα σου σε βλεπω να μην εχεις ιδιαιτερα ανεβασμενη διαθεση. Αν απο τα μαθηματα τωρα κουραζεσαι και παιρνεις ενεργειακα ποτα, τι θα κανεις στις πανελλαδικες ή στις εξεταστικες σου αργοτερα που δεν θα κλεινεις ματι διαβαζοντας μερα-νυχτα;
What? Για ποιο λογο να καθομαι να διαβαζω μερα-νυχτα? Εδω αλλοι περεσαν ιατρικη με 3-4 ωρες διαβασμα την ημερα εγω που θελω 12000 μορια θα κατσω τα ξενυχταω? Αμα περασει ο δεικτης 10 κλεινουν τα βιβλια .
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

What? Για ποιο λογο να καθομαι να διαβαζω μερα-νυχτα? Εδω αλλοι περεσαν ιατρικη με 3-4 ωρες διαβασμα την ημερα εγω που θελω 12000 μορια θα κατσω τα ξενυχταω? Αμα περασει ο δεικτης 10 κλεινουν τα βιβλια .

Ον τοπικ περιορισε αυτα τα ενεργειακα ποτα δεν κανουν και τοσο καλο στην υγεια.Απο την μια σε δικαιολογω με την κουραση γιατι ειναι λογω πανελληνιων,αλλα ειναι αρχη ακομα.Προς το τελος θα σου μαζευτει ολο και περισσοτερο η κουραση.Ιδανικοτερο ειναι να πινεις φυσικους χυμους.Και περισσοτερες βιταμινες παιρνεις και θα εχεις και μεγαλυτερη συγκεντρωση.
Επισης δεν ειναι καλο να εχεις στοχο χαμηλα μορια γιατι επαναπευεσαι και ισως αποδωσεις χαμηλοτερα.Το ιδανικοτερο ειναι να λες θελω να γραψω 18.0000+ ωστε να εισαι συνεχως σε εγρηγορση.(My opinion,δεν καταπιεζω κανεναν).
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Σε γενικες γραμμες και απο αλλα μηνυματα σου σε βλεπω να μην εχεις ιδιαιτερα ανεβασμενη διαθεση. Αν απο τα μαθηματα τωρα κουραζεσαι και παιρνεις ενεργειακα ποτα, τι θα κανεις στις πανελλαδικες ή στις εξεταστικες σου αργοτερα που δεν θα κλεινεις ματι διαβαζοντας μερα-νυχτα;
Το βρίσκω λίγο υπερβολικό αυτο με τα ξενύχτια για τις πανελλαδικές. Δεν κάθονται όλοι να διαβάζουν μέχρι τις 3 τα ξημερώματα,δεν ειναι αυτός ο μοναδικός τρόπος για να γράψεις καλά

Στο θέμα μας,μπορείς να δοκιμάσεις βιταμίνες όπως σου είπε η Κλεοπ. Το σημαντικό όμως ειναι και η διατροφή,πρέπει να πίνεις πολλούς φυσικούς χυμούς,να τρως φρούτα και λαχανικά. Η γυμναστική επισης μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Και το σημαντικότερο ειναι ο καλός ύπνος. Το πιο σημαντικό. Να κοιμάσαι τουλάχιστον 7 ώρες κάθε βράδυ. Αν ξενυχτας δεν θα έχεις καλή απόδοση μέσα στην μέρα και θα είσαι πτώμα.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.