νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Χοντρη δεν ειμαι, αληθεια. Αλλα παντα ηθελα να εχω γυμνασμένη κοιλιά ωχρις λυπος και με καλη φορμα. Κανω και ασκησεις για κοιλα εδώ και μηνες αλλα για τωρα δεν εχω μεγαλα αποτελεσματα![]()
Τοπική απώλεια λίπους δεν υφίσταται, μόνο συνολική. Επομένως , οι ασκήσεις που κάνεις για τον κορμό σου, δυναμώνουν το εσωτερικό μέρος της(τους μύες). Η απώλεια λίπους απλά θα βοηθήσει να φανεί το γυμασμένο εσωτερικό τμήμα των κοιλιακών σου. Συνέχισε την προσπάθεια-τα αποτελέσματα ίσως αργούν, αλλά αυτό είναι καλό να σε πεισμώσει, αντί να σε αποθαρρύνει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331
Επισκέπτης

Χοντρη δεν ειμαι, αληθεια. Αλλα παντα ηθελα να εχω γυμνασμένη κοιλιά ωχρις λυπος και με καλη φορμα. Κανω και ασκησεις για κοιλα εδώ και μηνες αλλα για τωρα δεν εχω μεγαλα αποτελεσματα![]()
Το θεμα δεν ειναι να γυμνασεις κοιλιακους καθως δε θα φαινονται καθολου αν υπαρχει περιττο λιπος. Αν θες επιπεδη κοιλια πρεπει να χασεις βαρος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Omorfileni89
Νεοφερμένο μέλος

Χθες παρηγγειλα και ενα συμπληρωμα διατροφής - η φιλη μου απο το γυμναστηριο ειπε οτι την εχει δοκιμασει - Nidora λεγεται. Το ξερετε? Μου ειπε η φιλη μου οτι ειναι πολυ καλο, με συνδιασμο ασκησες ενοω!
Gaspar
Περιβόητο μέλος

https://aboutweightloss.gr/nidora/
Omorfileni89
Νεοφερμένο μέλος

Βρηκα σε μια σελιδα αυτη τη προκληση - https://30dayfitnesschallenges.com/30-day-abs-challenge/ - 30 Day Abs Challenge - το έχει κάνει κανείς??

Ε, το χω αποδεχθει οτι παντα θα ειναι στρογγγλουτσικα και βρηκα την υγεια μου.
Στην τελικη το λιπος πολυ το εχουμε δαιμονοποιησει.. Δε λεω να τρεχουν τα λιπη απο παντου, λεω για το υγιες ποσοστου λιπους που εχουμε πανω μας!
Τωρα σχετικα με το θεμα... Δεν πηγαινω γυμναστηριο γιατι δε μπορω τους κλειστους χωρους οταν τρεχω, ουτε πολυ κοσμο οταν κανω γιογκα. Πηγαινω για τρεξιμο εξω σε διπλανη περιοχη με ομορφους και πρασινους δρομους, και γιογκα σπιτι με βιντεο.
physicscrazy
Δραστήριο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Omorfileni89
Νεοφερμένο μέλος

dune, έτσι είναι, εξαρτάται πολύ τι σωματοτυπο εχει κανείς. Τρελάθηκα όμως με τη κοιλίτσα μου και γι'αυτο αποφάσισα να χρησημοποιώ και κανένα συμπλήρωμα διατροφής. Είδα και θετικά σχόλια στο ίντερνετ και άσχημα - άλλα έτσι έιναι - στο ίντερνετ μπορείς να γράψεις ό,τι θέλεις, ξέρεις. Παρήγγειλα χθες το Nidora, τώρα περιμένω!
Αν ησουν φιλη μου θα σε παροτρυνα να μην το παρεις... Δεν ξερεις τι μπορει να βαζουν μεσα. Τοσο σημαντικο ειναι να ειναι η κοιλια σου "τελεια"? Γιατι? Το χρωστας σε κανεναν? Δεν ειναι λιγο εμμονικο? Στο κατω κατω η συνολικη εικονα μετραει, οχι μια λεπτομερεια που μπορει να βλεπουμε μονο εμεις. Κανε τη γυμναστικη σου, φαε ωραια σπιτικα φαγητα σε νορμαλ μεριδες και μη σκοτιζεσαι τοσο.
Αποψη μου!
Omorfileni89
Νεοφερμένο μέλος

Nelliel
Περιβόητο μέλος

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

κι εγώ πάω γυμναστήριο 4-5 φορές την εβδομάδα. μέχρι στιγμής έχω χάσει 3,5 κιλά και συνεχίζω

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Ειστε και εσεις που προσπαθειτε να χασετε κιλα και εμεις που θελουμε να παρουμε

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Ajusshi
Διάσημο μέλος

θέλω να πάω από τα 70 χλμ την εβδομάδα, στα 100 και πρέπει να βάλω και βάρη.
αλλά..δεν, με έπιασε κλειστοφοβία.
καλύτερα τραυματίας

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Omorfileni89
Νεοφερμένο μέλος

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

μην εχεις ομως την ιδεα οτι επειδη παιρνεις το σκευασμα μπορεις να σταματησεις την υγιεινη διατροφη, εξαλλου τα αποτελεσματα του δεν ειναι μονιμα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bibliofagos
- Μήτσος10
- ROM32
- Paragontas7000
- Kate1914
- johnsala
- Sosstoss
- rafaela11
- giannhs2001
- Unboxholics
- taketrance
- fmarulezkd
- GeorgePap2003
- Memetchi
- Joji
- NeosUser2023
- Scandal
- Ilma
- Hased Babis
- Requiem
- thenutritionist
- billie perrakis
- charmander
- orchidea
- Viedo
- harry akritas
- CiNeFiL
- Cookie_Monster
- me lene
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.