Omorfileni89
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Omorfileni89
Νεοφερμένο μέλος

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Ελενη, στην θεση σου θα εκοβα το nidora. Ολα αυτα τα προιοντα ειναι απατη. Συνεχισε με την διατροφη, μειωσε μονη σου τις μεριδες που τρως και κανε εντονη ασκηση και θα δεις αμεσως αποτελεσματα.
Omorfileni89
Νεοφερμένο μέλος

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Και τι θα γίνει όταν χάσεις τα κιλά? Θα συνεχίσεις να το παίρνεις? Για πόσο καιρό θα το παίρνεις? Όταν σταματήσεις να το παίρνεις λογικά θα τρως πάλι κανονικά, μην πω περισσότερο.
Παιδιά η λύση είναι μια. Πειθαρχεία. Τίποτα άλλο. Πειθαρχεία και γυμναστική, υγιεινός τρόπος ζωής.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Nelliel είπες ότι ξεκίνησες HIIT, μόνη σου βρήκες κάποιο πρόγραμμα ή έχεις πάει σε κάποιον γυμναστή? Σκέφτομαι να ξεκινήσω μετά την εξεταστική.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

τι ειναι το HIIT?![]()
Δες εδώ. Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι sprint αλλά υπάρχουν διάφορα προγράμματα έχω ακούσει.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Πολύ σημαντικό που είπες "αργό τρόπο". Έτσι είναι πραγματικά, γρήγοροι τρόποι δεν υπάρχουν. Οι λύσεις/προγράμματα που εμφανίζονται ένα μήνα πριν το καλοκαίρι είναι ψεύτικες. Να ξέρετε αν θέλετε σωστό πλάνο θα χρειαστείτε πάνω από έναν χρόνο, αλλά τα αποτελέσματα θα είναι αυθεντικά και διαχρονικά... Για αυτό αν θέλετε να διαμορφώσετε το σώμα σας ξεκινήστε σήμερα και ας είναι για... το επόμενο καλοκαίρι. Αρκεί να μένετε πιστοί στο πρόγραμμα αλλά σε καμιά περίπτωση να νιώθετε ότι πεινάτε. Αρκεί να τρώτε σωστά (εντάξει cheat meals όλοι κάνουμε αυτά δεν βλάπτουν μακρυπρόθεσμα).
Nelliel είπες ότι ξεκίνησες HIIT, μόνη σου βρήκες κάποιο πρόγραμμα ή έχεις πάει σε κάποιον γυμναστή? Σκέφτομαι να ξεκινήσω μετά την εξεταστική.
Εχω κανει στο παρελθον με γυμναστη και ακολουθω το προγραμμα του ξανα απο την αρχη μονη μου γιατι δεν ειμαι σε καθολου καλη φυσικη κατασταση. Τωρα ειμαι στο 1:4. 20 δευτερολεπτα γρηγορο τρεξιμο και 80 δευτερολεπτα jogging ή περπατημα, 10 επαναληψεις. Πριν ξεκινησω κανω προθερμανση με jogging για 5 λεπτα και οταν τελειωσω κανω jogging σε ανηφορα για αλλα 5 λεπτα. Δεν ξερω ποσο καιρο θα κατσω σε αυτο το σταδιο, αλλα υπολογιζω τουλαχιστον 2 εβδομαδες γιατι ακομα δεν εχει αυξηθει η αντοχη μου οσο θα ηθελα. Τα επομενα σταδια ειναι 1:2 (20 δευτερολεπτα τρεξιμο, 40 δευτερολεπτα περπατημα ή jogging), 1:1 και 2:1. Σε καθε σταδιο μενεις οσο καιρο θελεις μεχρι να νιωσεις ετοιμος να πας στο επομενο. Αν θελεις μπορεις να αυξησεις/μειωσεις και τις επαναληψεις ή και τον χρονο, πχ αντι για 20 δευτερολεπτα τρεξιμο να κανεις 10 ή 30. Αν θελεις ακομα καλυτερα αποτελεσματα προτεινω circuit training σε συνδιασμο με HIIT. Δευτερα-Τεταρτη-Παρασκευη HIIT και τις υπολοιπες ημερες circuit.
Αντι για τρεξιμο μπορεις να κανεις HIIT και με σχοινακι, jumping jacks, ποδηλατο, κωπηλασια ή με οτι αλλο σου αρεσει. Γενικα εχεις ποικιλια και δεν το βαριεσαι. Ειδικα οταν βρεχει ή εχει χαλια καιρο και βαριεσαι να βγεις εξω μπορεις να κανεις ΗΙΙΤ στο σπιτι σου.
stefanosp9
Νεοφερμένο μέλος

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Βελτιωνεις και την πυκνοτητα των οστων σου και ειδικα για τις γυναικες ειναι απαραιτητα μετα (και πριν) την εμμηνοπαυση!Επειδή ασχολούμαι με αθλητισμό σε σχετικά υψηλό επίπεδο, τα καθημερινά βαρη ειναι απαραίτητα. Τα βαρη στον αθλητισμό δεν ειναι μονο για να γινεις πιο δυνατός, πιο φουσκωτός κλπ. Με τα βαρη αποφεύγεις τραυματισμούς και αυξάνεις την αντοχή των μυών σου.
stefanosp9
Νεοφερμένο μέλος

νομιζω πως οι γυναίκες μετα απο καποια ηλικία απαγορεύεται να κάνουν ενα μεγάλο κομμάτι ασκήσεων. Ετσι εχω ακούσει αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχύειΒελτιωνεις και την πυκνοτητα των οστων σου και ειδικα για τις γυναικες ειναι απαραιτητα μετα (και πριν) την εμμηνοπαυση!
:/
Johnny15
Επιφανές μέλος

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

takis1971
Νεοφερμένο μέλος

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

η οικονομικη κριση μας εφερε στο σημειο αυτο να μην πηγαινουμε γυμναστηριο
Σοβαρά τώρα? Κοίτα κακό που έκανε ρε παιδί μου τύφλα να χουν οι άνεργοι και οι άστεγοι.

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

άμα βρεις την προσφορά καλά είναι. θα την βρεις όμως; όσοι μένουν επαρχία ξέρουν πολύ καλά τι θα πει να έχεις μόνο 2 γυμναστήρια στην πόλη τα οποιά ανταγωνίζονται ποιο θα έχει τις υψηλότερες τιμές. εγώ το σκεφτόμουν για ζούμπα αλλά άλλαξα γνώμη. η μηνιαία συνδρομή ήταν όσα δίνω τον μήνα για φροντιστήριο χημείας. πάντως πιστεύω πως για πολλούς το γυμναστήριο αποτελεί πολυτέλεια πλέον.Σοβαρά τώρα? Κοίτα κακό που έκανε ρε παιδί μου τύφλα να χουν οι άνεργοι και οι άστεγοι.Πρώτον, τα περισσότερα γυμναστήρια βγάζουν προσφορές πολύ καλές για να προσελκύσουν κόσμο. Ο ξάδερφος μου δίνει 100 το χρόνο αν δεν κάνω λάθος. Δεύτερον, μπορείς να πας για περπάτημα, τρέξιμο, ποδήλατο, κολύμπι και να βρεις άπειρα βιντεο στο ιντερνετ με προγράμματα άμα θέλεις. Όποιος θέλει πάντα βρίσκει χρόνο και τρόπο να κάνει κάποιο είδος άσκησης. Αλλιώς δεν θέλει και ψάχνει δικαιολογίες σαν εμένα.
![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bibliofagos
- Μήτσος10
- ROM32
- Paragontas7000
- Kate1914
- johnsala
- Sosstoss
- rafaela11
- giannhs2001
- Unboxholics
- taketrance
- fmarulezkd
- GeorgePap2003
- Memetchi
- Joji
- NeosUser2023
- Scandal
- Ilma
- Hased Babis
- Requiem
- thenutritionist
- billie perrakis
- charmander
- orchidea
- Viedo
- harry akritas
- CiNeFiL
- Cookie_Monster
- me lene
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.