amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.378 μηνύματα.

08-08-25

10:49
Αντιπαρέρχομαι τον χαρακτηρισμό σου και τα disclaimers τα ζήτησα ώστε να διαχωρίζονται οι προσωπικές απόψεις απο την επιστημονική γνώση ώστε να αποφευχθεί η παραπλανητική παραπληροφόρηση.Σαν καλός κρυφοφασίστας τώρα ρίχνεις το μπαλάκι στην ΟΔ για να λογοκρίνεις αυτά που λέμε.
Προσεκτικός μπορεί να είσαι επιστημονικά ακριβής και ορθός δεν είσαι.Όμως είμαι πολύ προσεκτικός όταν γράφω.
Στην φυσική η 4η διάσταση είναι ο χρόνος όπως περιγράφεται στην Θ.Σ, όχι "ψευδαίσθηση" αυτο δεν είναι επιστημονικό δεδομένο αλλά φιλοσοφική θεώρηση. Το "υπερβατικό" δεν είναι επιστημονικός όρος και δεν σημαίνει απλά “ό,τι καταλαβαινουμε με το ένστικτο”, γιατί η επιστήμη βασίζεται σε αποδειξεις και μετρήσεις.Η 4η διάσταση δεν είναι ο χρόνος. Ο χρόνος είναι ψευδαίσθηση. Υπερβατικό είναι ότι δεν μπορούμε να καταλάβουμε λογικά αλλά διαισθητικά. Μπορείς να καταλάβεις π.χ. τι σημαίνει προβολή ενός αντικειμένου ως προς τον όγκο του;
Ο ευφυής σχεδιασμός δεν έχει καμία επιστημονική βάση και θεωρείται μεταφυσική και θεολογική ερμηνεία.Όσο αναφορά τον ευφυή σχεδιασμό, μίλησα για ισχυρές ενδείξεις, αν το απορρίπτεις σεβαστό αλλά μην βάζεις την ταμπέλα "αντιεπιστημονικά" γιατί αυτή είναι η ουσία της επιστήμης: η διαρκής αυτοαναίρεση και εξέλιξη. Ακόμα και το big bang ελέγχεται ως προς την ορθότητά του, το μέλλον θα δείξει.
Η επιστήμη εξελισσεται αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όλες οι αυθαίρετες ιδέες έχουν την ίδια βαρύτητα αν δεν στηρίζονται σε στοιχεία.
Τον Δανέζη τι μου τον βάζεις; Ο Δανέζης κάνει σόου με εκλαικευμένη επιστήμη ωστε να εχει πρόσβαση όλο το κοινό και να ερμηνεύει τα υπεραπλουστευμένα λεγόμενα του όπως θέλει.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.126 μηνύματα.

08-08-25

12:59
η τριτοβαθμια εχει διαλυθει εντελως πλεον και τεινει να γινει οπως η δημοσια υγεια , δεν κουνιεται φυλλο και εσεις ρε μαλακες ασχοληστε με τα θρησκευτικα. Ε Λ Ε Ο Σ
Δειτε ποια ειναι τα σοβαρα προβληματα της κοινωνιας ασχοληθειτε με αυτα και αφηστε τις μαλακιες.
Τι να πω ρε πουστη μου , ευχομαι αυτοδυναμια νδ για αλλη μια τετραετια.
Δειτε ποια ειναι τα σοβαρα προβληματα της κοινωνιας ασχοληθειτε με αυτα και αφηστε τις μαλακιες.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.657 μηνύματα.

08-08-25

13:03
η τριτοβαθμια εχει διαλυθει εντελως πλεον και τεινει να γινει οπως η δημοσια υγεια , δεν κουνιεται φυλλο και εσεις ρε μαλακες ασχοληστε με τα θρησκευτικα. Ε Λ Ε Ο Σ
θΕΛΟΥΜΕ ενα 81% συντροφε... να ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.126 μηνύματα.

08-08-25

13:30
Ε μα ρε μαλακα πανθηρα ασχολουνται οι αλλοι με ενα μαθημα αδιαφορο που ειναι 2 ωρες την εβδομαδα σε δημοτικο και γυμνασιο. Της πουτανας το καγκελο γινοταν στα θρησκευτικα ξερω γω.θΕΛΟΥΜΕ ενα 81% συντροφε... να ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.![]()
Αυτο μας φταιει οχι οτι τα παιδια πανε γυμνασιο και δεν ξερουν να κανυον ενα πολλαπλασιασμο
Οχι οτι πεφτουν ντουβαρια στα κεφαλια τους
Οχι οτι για 950 καλουνται οι καθηγητες να πανε στον διαολο, ζωντας σε τρωγλες μεχρι να διοριστουν μονιμα
Οχι οτι η τριτοβαθμια ειναι στα προθυρα να διαλυθει εντελως και να γινει οπως τα δημοσια νοσοκομεια.
35% τουλαχιστον ευχομαι και απειρο γαμησι. Αυτο θελουμε και αυτο μας αξιζει.

Και αστους να μαλωνουν για τα θρησκευτικα και το αν υπαρχει θεος.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.469 μηνύματα.

08-08-25

13:45
Τί δεν καταλαβαίνεις κι εσύ ; Τί δεν μπορείς να χωνέψεις, ακριβώς ; Μπροστά στα μάτια σου βρίσκεται...Ειδικά σε αυτό το θέμα, βλέπεις την αλλεργία κάποιων σε λέξεις, όπως θεός, Χριστός κ.λπ. Όλα τα υπόλοιπα (δήθεν προσπάθεια/ες προσηλυτισμού, "μας πήρε ο πόνος για την προσευχή" και λοιπές μαλακίες...), είναι προφάσεις.η τριτοβαθμια εχει διαλυθει εντελως πλεον και τεινει να γινει οπως η δημοσια υγεια , δεν κουνιεται φυλλο και εσεις ρε μαλακες ασχοληστε με τα θρησκευτικα. Ε Λ Ε Ο Σ
Μπροστά δεν ήσουνα...με την εικόνα εκείνη που "ανέβηκε", τις προάλλες", και εν συνεχεία (με το κράξιμο...), έγινε προσπάθεια να πλασαριστεί ως τέχνη (δηλαδή αν είναι δυνατόν, πιο τούμπα και "σας κοροϊδεύω/γλεντάω μες τα μούτρα σας", πεθαίνεις...) ; Μπροστά ήσουν. Παρών.
Οπότε τί δεν καταλαβαίνεις, ακριβώς ;
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.378 μηνύματα.

08-08-25

14:04
By the way: η αμερικη απαγορευσε την προσευχη που γινεται οργανωμένα και καθολικά με απόφαση του σχολείου το 1962! παρακαλώ.
Είναι πίσω αυτός ο βάλτος αλλά σταθερά θα βγούμε απο τον Μεσαίωνα, ενα βήμα τη φορά.
Είναι πίσω αυτός ο βάλτος αλλά σταθερά θα βγούμε απο τον Μεσαίωνα, ενα βήμα τη φορά.

Μεταφράζω για τους φίλους μας που τυχόν δεν έχουν γνώσεις αγγλικώνSchool prayer in the United States, if organized by the school, is largely banned from public elementary, middle, and high schools by a series of Supreme Court decisions since 1962. Students may pray privately, and join religious clubs in after-school hours. Public schools, such as local school districts, are banned from conducting religious observances such as prayer. Private and parochial schools are not covered by these rulings, nor are colleges and universities.[dubious – discuss] Elementary and secondary schools are covered because students are required to attend, and are considered more at risk from official pressure than are older students and adults. The Constitutional basis for this prohibition is the First Amendment to the United States Constitution, which requires that: Congress shall make no law respecting an establishment of religion, or prohibiting the free exercise thereof ...
Η προσευχή στα σχολεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, εάν οργανώνεται από το σχολείο, απαγορεύεται σε μεγάλο βαθμό στα δημόσια δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, βάσει μιας σειράς αποφάσεων του Ανώτατου Δικαστηρίου από το 1962. Οι μαθητές μπορούν να προσεύχονται ιδιωτικά και να συμμετέχουν σε θρησκευτικές λέσχες εκτός σχολικού ωραρίου. Τα δημόσια σχολεία, όπως οι τοπικές σχολικές περιφέρειες, απαγορεύεται να διεξάγουν θρησκευτικές τελετές, όπως η προσευχή. Ιδιωτικά και εκκλησιαστικά σχολεία δεν καλύπτονται από αυτές τις αποφάσεις, ούτε τα κολέγια και τα πανεπιστήμια. Τα δημοτικά και τα δευτεροβάθμια σχολεία καλύπτονται, επειδή η φοίτηση είναι υποχρεωτική και οι μαθητές θεωρούνται πιο ευάλωτοι σε επίσημες πιέσεις σε σχέση με τους μεγαλύτερους μαθητές και τους ενήλικες. Η συνταγματική βάση αυτής της απαγόρευσης είναι η Πρώτη Τροπολογία του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία απαιτεί ότι:Το Κογκρέσο δεν θα θεσπίσει κανέναν νόμο που να αφορά την καθιέρωση θρησκείας ή να απαγορεύει την ελεύθερη άσκησή της...
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.263 μηνύματα.

08-08-25

14:12
Απαγορεύεται στα δημόσια σχολεία λέει το άρθρο. Για αυτό και κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του στις ΗΠΑ τα πάει στα ιδιωτικά. Η σαπίλα του δημοσίου εκεί έχει προχωρήσει σε γάγγραινα. Η γάγγραινα μόνο με ακρωτηριασμό "θεραπεύεται".
Από τη στιγμή που η χριστιανική προσευχή δεν είναι υποχρεωτική και όλοι έχουν το δικαίωμα να μην την πραγματοποιούν ή και να φεύγουν στις αίθουσες τους τότε η κατάργηση της είναι μίσος, όχι καταπολέμηση του "μεσαίωνα". Μην κρύβεστε πίσω από ωραίες λέξεις όπως ανθρωπισμός. Είστε το ίδιο με εμάς απλά μισούμε διαφορετικά πράγματα.
Από τη στιγμή που η χριστιανική προσευχή δεν είναι υποχρεωτική και όλοι έχουν το δικαίωμα να μην την πραγματοποιούν ή και να φεύγουν στις αίθουσες τους τότε η κατάργηση της είναι μίσος, όχι καταπολέμηση του "μεσαίωνα". Μην κρύβεστε πίσω από ωραίες λέξεις όπως ανθρωπισμός. Είστε το ίδιο με εμάς απλά μισούμε διαφορετικά πράγματα.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

08-08-25

14:18
Προσωπικά δεν πείθομαι από τα δήθεν αγνά κίνητρα (κατάργηση προσευχής κ.λπ.). Αυτά (καθώς και πολλά άλλα...) είναι προφάσεις. Το έχω πει, το έχω δει, και το πιστεύω ακράδαντα.
Λίγο μυαλό να έχει κάποιος και λίγο να διαβάσει, θα δει μένος στα γραπτά. Μίσος και εμμονή στα όρια τού κόκκινου...
Λίγο μυαλό να έχει κάποιος και λίγο να διαβάσει, θα δει μένος στα γραπτά. Μίσος και εμμονή στα όρια τού κόκκινου...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.657 μηνύματα.

08-08-25

14:20
Απαγορεύεται στα δημόσια σχολεία λέει το άρθρο. Για αυτό και κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του στις ΗΠΑ τα πάει στα ιδιωτικά. Η σαπίλα του δημοσίου εκεί έχει προχωρήσει σε γάγγραινα. Η γάγγραινα μόνο με ακρωτηριασμό "θεραπεύεται".
Από οσο καταλαβαίνω, στον ιδιωτικο το επιτρέπουν γιατι μπορεί να υπαρχει πχ ιδιωτικο σχολείο μουσουλμάνων ή βουδιστών οποτε εκει συμφωνα με τη πολιτική του ιδρύματος η προσευχη ειναι υποχρεωτικη και οποιος συμφωνει γραφεται στο σχολειο ενω στο δημοσιο που πανε ολοι απο πολλες θρησκειες δεν μπορει να γινεται ΜΙΑ προσευχη μονο γινεται διακριση ετσι οποτε δεν γινεται τιποτα. Σωστο σαν σκέψη.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος

08-08-25

14:22
Εγώ: αποκαλύπτω απλά την πραγματικότητα με γεγονότα και επιστήμη
αυτοί: είσαι γεμάτη μίσος, ανασφάλειες, θυμό, υστερία, κακιασμένη, σκύλα, διάβολε
ο θεός τους: προκαλεί/επιτρέπει λιμούς, γενοκτονίες, καρκίνους, βιασμούς, πολέμους και ολα τα μαύρα του κόσμου αυτού
αυτοί: πανάγαθε μας με τις καλόβουλες προθέσεις σου είμαστε αιώνια υπόδουλοι σου

Πάω να φάω πατατάκια
αυτοί: είσαι γεμάτη μίσος, ανασφάλειες, θυμό, υστερία, κακιασμένη, σκύλα, διάβολε
ο θεός τους: προκαλεί/επιτρέπει λιμούς, γενοκτονίες, καρκίνους, βιασμούς, πολέμους και ολα τα μαύρα του κόσμου αυτού
αυτοί: πανάγαθε μας με τις καλόβουλες προθέσεις σου είμαστε αιώνια υπόδουλοι σου

Πάω να φάω πατατάκια
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

08-08-25

14:24
αυτοί: είσαι* γεμάτη μίσος, ανασφάλειες, θυμό, υστερία, κακιασμένη, σκύλα, διάβολε
Μάλιστα.
Να σ΄ ευχαριστήσω καταρχήν. Για τα τόσα και "ωραία". Έχει και ποικιλία...
Άντε πάντε και στις Σκέψεις τώρα να πείτε διάφορα...για σκατόψυχους κ.λπ.
Έχω μάθει και τη σειρά, απ΄ έξω κι ανακατωτά...
*Μην το "μαζέψεις" και το κάνεις - τάχα μου - είστε (αν κι αν φαίνεται, και παρακάτω, απ΄ το γένος που χρησιμοποιείς...). Άστο έτσι. Η αλήθεια (σου) πάει μπροστά...
Μάλιστα.
*Μην το "μαζέψεις" και το κάνεις - τάχα μου - είστε (αν κι αν φαίνεται, και παρακάτω, απ΄ το γένος που χρησιμοποιείς...). Άστο έτσι. Η αλήθεια (σου) πάει μπροστά...
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.263 μηνύματα.

08-08-25

14:28
Όχι, δεν αποκαλύπτεις απλά την πραγματικότητα. Αφήνεις και δικά σου σχόλια. Η προσευχή είναι μεσαίωνας, η κατάργηση της είναι πρόοδος. Θα συμφωνούσα μαζί σου μόνο αν ήταν υποχρεωτική για όλους. Εφόσον κάποιος μπορεί να μην κάνει ποιος ο λόγος να καταργηθεί; Γίνεται σεβαστό το δικαίωμα και των πιστών και των άθεων.Εγώ: αποκαλύπτω απλά την πραγματικότητα με γεγονότα και επιστήμη
Τα ιδιωτικά είναι αποκεντρωμένα. Δεν είναι σαν την Ελλάδα που το κράτος έχει το μονοπώλιο της παιδείας με αποτέλεσμα να επιβάλλει το curriculum του και στα ιδιωτικά. Εκεί πέρα υπάρχει ελευθερία κινήσεων (όπως και στην Ιαπωνία από όσο ξέρω). Οπότε το αν θα γίνεται προσευχή ή όχι αφορά τη διεύθυνση του εκάστοτε ιδιωτικού σχολείου και όχι το υπουργείο.Από οσο καταλαβαίνω, στον ιδιωτικο το επιτρέπουν γιατι μπορεί να υπαρχει πχ ιδιωτικο σχολείο μουσουλμάνων ή βουδιστών οποτε εκει συμφωνα με τη πολιτική του ιδρύματος η προσευχη ειναι υποχρεωτικη και οποιος συμφωνει γραφεται στο σχολειο ενω στο δημοσιο που πανε ολοι απο πολλες θρησκειες δεν μπορει να γινεται ΜΙΑ προσευχη μονο γινεται διακριση ετσι οποτε δεν γινεται τιποτα. Σωστο σαν σκέψη.
Στις ΗΠΑ και πάλι η πλειονότητα των ανθρώπων είναι χριστιανοί (Προτεστάντες, Ευαγγελιστές) ακόμα και οι Λατίνοι λαθρομετανάστες (Καθολικοί).
amarelia
Διακεκριμένο μέλος

08-08-25

14:32
Αυτό ηταν που δεν θα ασχολούσουν ξανά μαζί μου; Να μου γίνεσαι στενός κορσές οπου γράφω;αυτοί: είσαι* γεμάτη μίσος, ανασφάλειες, θυμό, υστερία, κακιασμένη, σκύλα, διάβολε
Μάλιστα.
*Μην το "μαζέψεις" και το κάνεις - τάχα μου - είστε. Άστο έτσι. Η αλήθεια (σου) πάει μπροστά...
Δεν κατάλαβες καν τι έγραψα. Δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που παρερμηνεύεις εδω μέσα.
Εχεις εμμονή μαζί μου ξεκόλλα και κάνε με ignore, αλλιώς σου είπα τέτοια παιδιάστικα δεν θέλω.
Δερβέναγας και ελεγκτής πάνω απο το κεφάλι μου κάτω απο κάθε πόστ.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

08-08-25

14:43
Όχι τέτοιες πουστιές σε εμένα. Αν έχεις την καλοσύνη. Που δεν την έχεις...Αυτό ηταν που δεν θα ασχολούσουν ξανά μαζί μου; Να μου γίνεσαι στενός κορσές οπου γράφω;
Δεν κατάλαβες καν τι έγραψα. Δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που παρερμηνεύεις εδω μέσα.
Εχεις εμμονή μαζί μου ξεκόλλα και κάνε με ignore, αλλιώς σου είπα τέτοια παιδιάστικα δεν θέλω.
Δερβέναγας και ελεγκτής πάνω απο το κεφάλι μου κάτω απο κάθε πόστ.
Καμία εμμονή δεν έχω μαζί σου. Δε μ΄ ενδιαφέρεις καν. Θα περνούσες και απαρατήρητη, αν δεν ερχόσουν σ΄ αυτό εδώ το θέμα, επανειλημμένα, να λες τα δικά σου ξανά και ξανά, να κάνεις τον "πόλεμο" που κάνεις, ενάντια σε οτιδήποτε θρησκευτικό, με πρόφαση το κοινό "καλό" και το μεσαίωνα...
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι η διαφωνία μου μαζί σου, εκτυλίσσεται μόνο εδώ. Σε ετούτο το thread. Τρώγεσαι με τα ρούχα σου, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι κάποιοι πιστεύουν, δεν προσέχεις τί λες (ανακατεύοντας άχυρα με την επιστήμη, τάχα...) και χωρίς ίχνος σεβασμού για το πιστεύω κάποιων.
Ελληνικά μιλάω. Και γράφω..
Pyotr_Krasnov
Δραστήριο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 638 μηνύματα.

08-08-25

14:49
Δεν βγαζεις νοημα εδω, αν ειναι να κανουμε υποθεσεις τοτε Καληνυχτα.Τα ιδια θα ελεγες αν ειχες γεννηθει σε μουσουλμανικη χωρα.Αντι για τον Χριστο θα πιστευες στον Μωαμεθ
Περαστικα.
Αν ειχες γεννηθει σε μια Μουσουλμανικη χωρα, τωρα δεν θα μπορουσες να πεις την αποψη σου για την θρησκεια που πιστευεις ή δεν πιστευεις.
Γρηγορη αναρρωση.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.952 μηνύματα.

08-08-25

14:58
Δεν βγαζει νοημα ειναι η ωραιοτατη υπεκφυγη γιαυτι τι να πεις βεβαια..επιχειρηματα γιοκ και λογικο..καθως μιλαμε απλα για μια πιστη.Δεν βγαζεις νοημα εδω, αν ειναι να κανουμε υποθεσεις τοτε Καληνυχτα.
Αν ειχες γεννηθει σε μια Μουσουλμανικη χωρα, τωρα δεν θα μπορουσες να πεις την αποψη σου για την θρησκεια που πιστευεις ή δεν πιστευεις.
Γρηγορη αναρρωση.
Πιστευε και στα μακαρονια αλλα μην μας τα πρηζετε προσπαθωντας να επιβαλλεται την θρησκεια δημοσια.ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ηδη επρεπε να εχει καταργηθει η προσευχη και οι εικονες..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
Pyotr_Krasnov
Δραστήριο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 638 μηνύματα.

08-08-25

14:59
By the way: η αμερικη απαγορευσε την προσευχη που γινεται οργανωμένα και καθολικά με απόφαση του σχολείου το 1962! παρακαλώ.
Μεταφράζω για τους φίλους μας που τυχόν δεν έχουν γνώσεις αγγλικών
Και ; Επειδη το εκαναν οι Αμερικανοι πρεπει να το κανουμε κι εμεις ; Δεν σημαινει πως η Αμερικη ειναι καλυτερη επειδη δεν κανουν προσευχη στο σχολειο...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

08-08-25

15:00
Ρε δεν ντρέπεσαι ; Να στριμώχνεις έτσι 18 χρονών παιδί...για την πίστη του ;Δεν βγαζει νοημα ειναι η ωραιοτατη υπεκφυγη γιαυτι τι να πεις βεβαια..επιχειρηματα γιοκ και λογικο..καθως μιλαμε απλα για μια πιστη.
Πιστευε και στα μακαρονια αλλα μην μας τα πρηζετε προσπαθωντας να επιβαλλεται την θρησκεια δημοσια.ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ηδη επρεπε να εχει καταργηθει η προσευχη και οι εικονες..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
Κλέφτης είναι ; Ληστής ; Δολοφόνος ;
Τον κατηγορείς γιατί ακριβώς ; Μιλάς έτσι σ΄ ένα παιδί γιατί πιστεύει ;
Ρε δεν πάτε καλά...
Τυφλώνεστε απ΄ το μίσος...
Pyotr_Krasnov
Δραστήριο μέλος

08-08-25

15:05
Δεν βγαζει νοημα ειναι η ωραιοτατη υπεκφυγη γιαυτι τι να πεις βεβαια..επιχειρηματα γιοκ και λογικο..καθως μιλαμε απλα για μια πιστη.
Εσενα τι σε νοιαζει αν γινεται η προσευχη στο σχολειο ή οχι ; Δηλαδη ο αλλος αν πιστευει πλεον δεν μπορει ουτε να προσευχεται ; Ο αθεος δεν θα πρεπε να νοιαζεται για το αν γινεται προσευχη στο σχολειο ή οχι, γιατι ουτως αλλος δεν πιστευει στον Θεο, τι του νοιαζει αν οι αλλοι πιστεουν ή οχι ;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.952 μηνύματα.

08-08-25

15:06
Με νοιαζει οτιδηποτε ειναι μεσαιωνικο,τυπολατρικο και ηλιθιο.Τα [παιδια εχουν αναγκη απο σωστες αξιες και οχι απο θρησκευτικες μπουρδες.Εσενα τι σε νοιαζει αν γινεται η προσευχη στο σχολειο ή οχι ; Δηλαδη ο αλλος αν πιστευει πλεον δεν μπορει ουτε να προσευχεται ; Ο αθεος δεν θα πρεπε να νοιαζεται για το αν γινεται προσευχη στο σχολειο ή οχι, γιατι ουτως αλλος δεν πιστευει στον Θεο, τι του νοιαζει αν οι αλλοι πιστεουν ή οχι ;
Ο χριστιανιμσος δυστυχως ετσι οπως εχει καταντησει με τους τραγοπαπαδες αντι να προωθει σωστες αξιες προωθει τον ρατσισμο τον εθνικισμο ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ.ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 196 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- JohnOppie
- charmander
- gmoutzour
- taketrance
- giorgos5002
- Kate1914
- Memetchi
- Searching
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Pyotr_Krasnov
- Reader
- Drscientist
- Scandal
- ROM32
- fockos
- Eleni123-
- sakplat
- American Economist
- rafaela11
- user110908
- Giannismsn
- camil
- Debugging_Demon
- aris65
- Rene2004
- johnsala
- Giorgkalo
- Εριφύλη
- bibliofagos
- Andante
- Natsuko
- chester20080
- NeosUser2023
- Μήτσος10
- fourkaki
- gegeorgiou90
- A350
- Hased Babis
- Jim175
- iiTzArismaltor_
- fmarulezkd
- Griff
- lebanon
- Joji
- Alessandra Eliza
- Maynard
- back2967
- exotic xo
- epote
- Δροσουλίτης
- Shadowban
- aggorf
- Arianara S3
- Maraki4you
- marww
- User2350
- arko
- Helen06
- Steliosgkougkou
- Εχέμυθη
- χημεια4λαιφ
- P.Dam.
- GeorgePap2003
- ΘανάσοςG4
- Libertus
- Maria_Xagorari
- AggelikiGr
- Fernando_A
- Startx0
- Ωρορα
- Γιώτα Γιαννακού
- Ness
- jj!
- Meow
- touvlo
- Obi-Wan Kenobi
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Abiogenesis
- tsiobieman
- xristarac
- Ρουθ
- Roulaki
- Αναστασία197
- nimbus
- Ariana2018
- Viedo
- Scott
- Sugarillo
- louminis
- SlimShady
- Νηματολάγνος
- Αντικειμενικός
- poso
- JohnGreek
- me lene
- harry akritas
- panagiotis econ
- Μάρκος Βασίλης
- tymvorixos
- orchidea
- Unseen skygge
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.