Πολύ καλή ταινία, κλασσικός Coppola, διαδραματίζεται στην Αμερική το '30, μαφιόζοι κι απ'όλα. Συμμετοχές - έκπληξη από Ρίτσαρντ Γκηρ και Νίκολας Κέητζ, και την πανέμορφη Diane Lane. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία απαγορεύτηκε στην Αμερική, και ο Κόπολα χρεωκόπησε. Στους Νονούς βάζω 10/10, σε αυτό χαλαρά 8,5/10
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason93
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Η πιο αποδεκτή ερμηνεία είναι πωςόλη η ταινία ήταν ένα όνειρο που συνέθεσε ο εγκέφαλος του ατόμου που πέθαινε (visions from a dying brain ^-^) με τα πρόσωπα που είχε γύρω του. Υπάρχουν και εναλλακτικές για παράλληλα σύμπαντα, αλλά δεν συμφωνώ ΚΑΘΟΛΟΥ.
Αυτό που λες βγάζει νόημα. Αν και μου φαίνεται κάπως

Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

πολύ ωραίο αν και κρατάει αρκετή ώρα και σε μερικά σημεία μου φάνηκε κουραστικό.Παρόλα αυτά αξίζει.

Καλό, τρελό... Δανέζικο, όποιος έχει δει τα μήλα του Άνταμ ή άλλη του Mikkelsen, θα καταλάβει!!

underwater
Περιβόητο μέλος

Maggie
Περιβόητο μέλος

σωστηηη!!Και εγώ, όπως είπε ο ALEX_ πιστεύω οτι οι περισσότερες ταινίες δε λένε τίποτα μπροστά στα βιβλία του. Πέρα απο την κορυφαία Shawshank Redemption, άντε και το Green Mile, όλες οι άλλες που έχω δει ήταν μέτριες εώς κακές.

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

suspiria
Διάσημο μέλος

Το "Terminal" με Tom Hanks και Catherine Zeta-Jones. Μου άρεσε πολύ, αν εξαιρέσουμε το love-story που ήταν ηλίθιο και ανούσιο. Αλλά η ταινία έθετε με ωραίο τρόπο ζητήματα όπως "ξένος σε μια ξένη χώρα" και "γραφειοκρατία". Πέρναγε πολύ ευχάριστα η ώρα.
τέλειο απλά

Love me if you dare. Πολύ μου άρεσε![]()
Επίσης τέλειοοοοο

Η γνωμη μου και οι αντιδρασεις μου παραπαμενου οι ιδιες με εκεινες οταν το πρωτο ειχα δει...
Ενα καθαροαιμο sci-fi εργο με πολλες δωσεις thriller κι αρκετο μυστηριο.
Απιστευτα ατμοασφαιρικο κι ενω ειχε παρα πολλες σκηνες σε ανοιχτο χωρο, σου προκαλουσε ενα αισθημα "κλειστοφοβιας"...
"Σκοτεινο",με πολυ καλους χρωματισμους,πολυ καλα σκηνικα και με εξαιρετικη ερμηνια απο τον Kiefer Sutherland.
Πολυ καλος ηταν και ο Rufus Sewell.
Γενικα μια ταινια που αξιζει καποιος να την δει.

misslittledevil
Επιφανές μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Μόλις τώρα είδα ότι η κοπέλα όχι μόνο δεν είναι 5-6 χρόνια μικρότερή μου, αλλά μου ρίχνει και 2! Μικροφέρνει πολύ, αν και η ταινία έχει βγει πριν λίγα χρόνια!
mania
Επιφανές μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

αξιζει σιγουρα και gold class!!!!!
εγω βεβαια στην πρεμιερα, δεν πληρωσα

[/FONT]
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Λέμον σστικερς άν δεν κάνω λάθος ακόμα να μάθω αυτόν τον τίτλο, μάυρο άλλα πολλύ καλό, μου αρέσει απίστευτα![]()
Lemon snicket μηπως; Αν ναι, οντως ηταν πολυυυ καλο!
mania
Επιφανές μέλος

Lemon snicket μηπως; Αν ναι, οντως ηταν πολυυυ καλο!
Αμπραβο, συνέχεια έχω πρόβλημα με το όνομα, φανταστική άν και μάυρη.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Odessa Filmworks, 2001
Πρωταγωνιστές: Ιησούς Χριστός (μάρτυρας,Υιός Θεού), Μαξίν Σρεκ (λεσβία,βαμπίρ)
Η υπόθεση: ...Ποιά υπόθεση;
Τόπος προ(σ)βολής: Υπόγα στην οδό Χαμένου.
Δεν θα έκανα τον κόπο να το γράψω, αν η ταινία δεν με στοίχειωνε εξ αρχής η εικόνα ενός παιδικού καροτσιού, πλαισιωμένου με το λογότυπο "Κινηματογραφήσεις Οδησσός"

Λοιπόν, συνοπτικά οι βρυκολακίνες προκαλλούν τη καταστροφή, ένας πανκ-ιερέας ειδοποιεί τον Ιησού, και εκεί αρχίζει το ...Κουνγκ Φου.
Το χάιλάϊτ: Η μάχη του Ιησού με τους Άθεους, πέντε λεπτά θρησκευτικής έντασης και απίστευτου καράτε.
Η συγκινητική στιγμή: Η Παναγία μιλάει στον γιό της. "Son, don't let the other boys put you down because they are bigger"
H ατραξιόν: Μαρία Μαγδαληνή τέλος. Η δική μας Μαρία τελειώνει σε Μάγκνουμ, φοράει στολή μηχανόβιου, και κυκλοφορεί με καραμπίνα (

Το ηθικό δίδαγμα: Όπου δεν πίπτει Λόγος Κυρίου, πίπτει Κουνγκ Φου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.