]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Ο Δράκουλας των Εξαρχείων....
Ανάμεικτα τα συναισθήματα![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Μας μπερδέψατε με τους Πειρατές , τελικά είναι καλή η όχι ?![]()
Αν σου αρεσε η πρωτη και σε απογοητευσε η δευτερη, στην τριτη θα θελεις να τιναξεις τα μυαλα σου στον αερα.
Κανενα απολυτως ενδιαφερον.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene
Διάσημο μέλος

Σε καταλαβαίνω. Δεν ήξερες αν ήθελες να ξεράσεις, να αυτοκτονήσεις ή να πας για εξομολόγησηΟ Δράκουλας των Εξαρχείων....
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Και δεν έχει αρκετό Johny Depp(R)! Καμία σχέση με το 1 ας πούμε που είχε κάτι απίστευτες στιγμές γέλιου. Είχε και το 3 τις φάσεις του δηλαδή, αλλά ήταν πολύ λίγες...

Α π ο γ ο η τ ε υ σ η... Θα έλεγα πάντως σε κάποιον καλύτερα να μην το δει στο cinema. Ας περιμένει λίγο και να το νοικιάσει σε DVD

https://www.imdb.com/title/tt0405296/
Είναι μεν ταινία, αλλά "ζωγραφισμένη" από πάνω...
Και διαχειρίζεται ένα πολύ καυτό θέμα, τν ναρκωτικών, αλλά με πολύ ευαίσθητο τρόπο...
Μην τη χάσετε!
Demelene
Διάσημο μέλος

Πως έμαθες γιαυτήν. Δεν την έχω δει και γενικά θέλω να βλέπω τέτοιας υλοποιήσης.Eίδαμε μία τέεελεια ταινία, το Α Scanner Darkly...
https://www.imdb.com/title/tt0405296/
Είναι μεν ταινία, αλλά "ζωγραφισμένη" από πάνω...
Και διαχειρίζεται ένα πολύ καυτό θέμα, τν ναρκωτικών, αλλά με πολύ ευαίσθητο τρόπο...
Μην τη χάσετε!

Πως έμαθες γιαυτήν. Δεν την έχω δει και γενικά θέλω να βλέπω τέτοιας υλοποιήσης.
τι "υλοποίηση" έγινε;

Γενικά, αυτού του σκηνοθέτη...;
Είναι ταινίες... "ζωγραφισμένες"...!
Δες το λινκ.

Δεν μου άρεσε, παρ'όλο που λατρεύω τον Αλμοδόβαρ

Πολύ διαφορετική απ'όλες τις άλλες ταινίες του.
Ο λόγος που την είδα είναι ότι o Αλμοδόβαρ έχει δηλώσει τα εξής:
on his experience in a Catholic boarding school. He based Mala educación, La (2004) on his time there] "The education we received was about guilt, sin, punishment."[on why it took ten years to finish the script for Mala educación, La (2004)] "[It] deals with my own biography . . . it took time to remove myself from it. Now it's not me. I changed the tone of the story, but the main situation is the same."
"I do remember having extreme physical fear of the priests. One of the things we had to do was kiss the priest's hand, which I found revolting. The notorious abuser, who eventually had to leave, had this harem of about 20 boys."
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Κακή Εκπαίδευση (με τον Gael Garcia Bernal που σας αρέσει κι όλας)
Δεν μου άρεσε, παρ'όλο που λατρεύω τον Αλμοδόβαρ
Πολύ διαφορετική απ'όλες τις άλλες ταινίες του.
αχχ..εμένα μου άρεσε πολύ αυτή η ταινία...

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

τεχνική λέω. Από ότι είδα από εικόνες ζωγραφιστό με πραγματικό.τι "υλοποίηση" έγινε;![]()
Όταν την δω θα σου πω.

τεχνική λέω. Από ότι είδα από εικόνες ζωγραφιστό με πραγματικό.
Όταν την δω θα σου πω.
α νόμιζα σε C++

underwater
Περιβόητο μέλος

Ο Δράκουλας των Εξαρχείων....

Εγώ είδα το "The lake house" και μου φάνηκε ψιλομούφα. Εντάξει, ψιλοπερνάει η ώρα αλλά τίποτα το ενδιαφέρον!

evouli
Διάσημο μέλος

και επισης ειδα και το friends with money, επιεικως αθλιο..

underwater
Περιβόητο μέλος

Υπόθεση: μία ψυχίατρος παίρνει άδεια και παραπέμπει τους ασθενείς σε έναν άλλον. Ένας από τους ασθενείς όμως είναι περιπτωσάρα και ξεκινάει το σουρρεάλ.

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

suspiria
Διάσημο μέλος

Είχε ωραία εικόνα, οι κεντρική ερμηνεία σε έβαζε στο κλίμα αλλααααα αυτές οι δήθεν cult σκηνές που σε έχει και κοιτάς επι 120 δευτερόλεπτα το δέντρο το χαλάνε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.