Giovanna
Επιφανές μέλος

καλε το τουριστας θριλερ ειναι?? και το χοστελ 2 θελω να δω! πρεπει να ναι καλυτερο απο το 1! τα εχει δει κανεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Transformers (2007)
Live Or Die Hard (2007)
Μπορώ να πω ότι ευχαριστήθηκα και τις 2 ταινίες και δεν λυπήθηκα καθόλου τα λεφτά που έδωσα για να τις δω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rudess f
Εκκολαπτόμενο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

καλε το τουριστας θριλερ ειναι?? και το χοστελ 2 θελω να δω! πρεπει να ναι καλυτερο απο το 1! τα εχει δει κανεις?
Hostel 2 θα το δω μάλλον εγώ σύντομα
BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

scar.lett
Εκκολαπτόμενο μέλος

Poniro Ksotikouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επίσης διασκεδαστικά ήταν τα παιδιά που κάθονταν δίπλα μου και δεν είχαν ιδέα για το τι ήρθαν να δουν και παραπονιόντουσαν για τα μέρη που επαναλαμβάνονταν και για τις σκηνές που φαίνονταν να κόβονται.

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Όταν το είδα, ένας έλεγε πως δεν είχε καλή κόπια το cinemaΕίδα το Death Proof σήμερα επιτέλους. Ειλικρινά διασκεδαστικό. ^-^
Επίσης διασκεδαστικά ήταν τα παιδιά που κάθονταν δίπλα μου και δεν είχαν ιδέα για το τι ήρθαν να δουν και παραπονιόντουσαν για τα μέρη που επαναλαμβάνονταν και για τις σκηνές που φαίνονταν να κόβονται.![]()

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Μόλις τελείωσα το Fountain.
Πανέμορφες εικόνες, τέλειες ερμηνείες και χημεία μεταξύ του ζευγαριού, θεά Rachel και απίστευτα πλάνα με το άσπρο φως στο πρόσωπο της.
Ψευτοδιανοουμενίστικο σενάριο, χωρίς ιδιαίτερο νόημα, βεβιασμένο τέλος. Μου τη σπάει η λογική "δενβγάζωνόημαοπότεείμαιψαγμένοφίλμ". Δεν θα το ξαναέβλεπα, μάλλον.
Νιερχ νιερχ, βγαζω αφρους απ'το στομα :p
(και οντως, τι προσωπαρα αυτη η τυπισσα)
Poniro Ksotikouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

Poniro Ksotikouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νιερχ νιερχ, βγαζω αφρους απ'το στομα :p
(και οντως, τι προσωπαρα αυτη η τυπισσα)
Αλήθεια πάντως, όσο το σκέφτομαι τόσο θέλω τη μιάμιση ώρα μου πίσω.

Η Rachel είναι θεά, όπως είπα, αλλά παντρεύεται τον ενοχλητικό Aronofsky. Δεν ξέρω πως αισθάνομαι, με τάραξε όταν το έμαθα.

Έλπίζω να μην ξαναπαίξει πάντως σε ταινία του.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Οι άλλες δύο ταινίες του δε σου αρέσουν;Αλήθεια πάντως, όσο το σκέφτομαι τόσο θέλω τη μιάμιση ώρα μου πίσω.
Η Rachel είναι θεά, όπως είπα, αλλά παντρεύεται τον ενοχλητικό Aronofsky. Δεν ξέρω πως αισθάνομαι, με τάραξε όταν το έμαθα.
Έλπίζω να μην ξαναπαίξει πάντως σε ταινία του.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Η ταινια(ρα) παντως δεν ηταν ψευτοδιανοουμενιστικη και και-καλα-ψαγμενη, μια χαρα ηταν!(ειπε η ψευτοκουλτουριαρα και εβγαλε τα κοκαλινα γυαλια της :p)
Poniro Ksotikouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

suspiria
Διάσημο μέλος

του Pedro Almodovar

underwater
Περιβόητο μέλος

suspiria
Διάσημο μέλος

*marouli*
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.