Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 11:11 Η Giovanna έγραψε: #2.161 30-07-07 11:11 κι εγω θελω να το δω το 23...! καλε το τουριστας θριλερ ειναι?? και το χοστελ 2 θελω να δω! πρεπει να ναι καλυτερο απο το 1! τα εχει δει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 14:05 Ο fandago έγραψε: #2.162 30-07-07 14:05 Είδα στο σινεμά σε ένα βράδυ τα: Transformers (2007) Live Or Die Hard (2007) Μπορώ να πω ότι ευχαριστήθηκα και τις 2 ταινίες και δεν λυπήθηκα καθόλου τα λεφτά που έδωσα για να τις δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rudess f Εκκολαπτόμενο μέλος Η rudess f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 264 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2007 στις 20:05 Η rudess f έγραψε: #2.163 01-08-07 20:05 "Memories of a gaysa" και το "άρωμα" ήταν οι τελευταίες ταινίες που είδα σε dvd όμως... μ άρεσαν.. είχαν και οι δύο την ικανότητα να σε μεταφέρουν σε άλλες εποχές με έναν ικανοποιητικό τρόπο... το άρωμα απλά το περίμενα λίγο διαφορετικό... ωραίες ταινίες ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2007 στις 20:37 Ο iJohnnyCash: #2.164 01-08-07 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: καλε το τουριστας θριλερ ειναι?? και το χοστελ 2 θελω να δω! πρεπει να ναι καλυτερο απο το 1! τα εχει δει κανεις? Click για ανάπτυξη... Hostel 2 θα το δω μάλλον εγώ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2007 στις 20:43 Ο BReaTHeR έγραψε: #2.165 01-08-07 20:43 Είδα το Eragon και δεν μ΄άρεσε καθόλου. Ήτανε και κακογραμμένο το dvd ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2007 στις 01:37 Ο fandago έγραψε: #2.166 02-08-07 01:37 Revolver (2005) Είπε κάτι αυτή η ταινία; Ακόμα ψάχνω το νόημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. scar.lett Εκκολαπτόμενο μέλος Η scar.lett αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2007 στις 10:09 Η scar.lett: #2.167 02-08-07 10:09 το fountain είδα και εγώ......δυστυχως μετά το πρωτο 30' με πήρε ο ύπνος......δεν φταίει η ταινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:19 Ο Poniro Ksotikouli: #2.168 04-08-07 02:19 Είδα το Death Proof σήμερα επιτέλους. Ειλικρινά διασκεδαστικό. ^-^ Επίσης διασκεδαστικά ήταν τα παιδιά που κάθονταν δίπλα μου και δεν είχαν ιδέα για το τι ήρθαν να δουν και παραπονιόντουσαν για τα μέρη που επαναλαμβάνονταν και για τις σκηνές που φαίνονταν να κόβονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:24 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.169 04-08-07 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Είδα το Death Proof σήμερα επιτέλους. Ειλικρινά διασκεδαστικό. ^-^ Επίσης διασκεδαστικά ήταν τα παιδιά που κάθονταν δίπλα μου και δεν είχαν ιδέα για το τι ήρθαν να δουν και παραπονιόντουσαν για τα μέρη που επαναλαμβάνονταν και για τις σκηνές που φαίνονταν να κόβονται. Click για ανάπτυξη... Όταν το είδα, ένας έλεγε πως δεν είχε καλή κόπια το cinema Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:26 Η Corpse Bride: #2.170 04-08-07 02:26 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Μόλις τελείωσα το Fountain. Πανέμορφες εικόνες, τέλειες ερμηνείες και χημεία μεταξύ του ζευγαριού, θεά Rachel και απίστευτα πλάνα με το άσπρο φως στο πρόσωπο της . Ψευτοδιανοουμενίστικο σενάριο, χωρίς ιδιαίτερο νόημα, βεβιασμένο τέλος. Μου τη σπάει η λογική "δενβγάζωνόημαοπότεείμαιψαγμένοφίλμ". Δεν θα το ξαναέβλεπα, μάλλον. Click για ανάπτυξη... Νιερχ νιερχ, βγαζω αφρους απ'το στομα :p (και οντως, τι προσωπαρα αυτη η τυπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:28 Ο Poniro Ksotikouli: #2.171 04-08-07 02:28 Respect. ^-^ Από τους δικούς μου περίμενα και τίποτα φωνές "Ρε χασαααάπη!" αλλά τελικά μόνο με χαμηλόφωνα παράπονα την έβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:34 Ο Poniro Ksotikouli: #2.172 04-08-07 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Νιερχ νιερχ, βγαζω αφρους απ'το στομα :p (και οντως, τι προσωπαρα αυτη η τυπισσα) Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πάντως, όσο το σκέφτομαι τόσο θέλω τη μιάμιση ώρα μου πίσω. Η Rachel είναι θεά, όπως είπα, αλλά παντρεύεται τον ενοχλητικό Aronofsky. Δεν ξέρω πως αισθάνομαι, με τάραξε όταν το έμαθα. Έλπίζω να μην ξαναπαίξει πάντως σε ταινία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:38 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.173 04-08-07 02:38 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Αλήθεια πάντως, όσο το σκέφτομαι τόσο θέλω τη μιάμιση ώρα μου πίσω. Η Rachel είναι θεά, όπως είπα, αλλά παντρεύεται τον ενοχλητικό Aronofsky. Δεν ξέρω πως αισθάνομαι, με τάραξε όταν το έμαθα. Έλπίζω να μην ξαναπαίξει πάντως σε ταινία του. Click για ανάπτυξη... Οι άλλες δύο ταινίες του δε σου αρέσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:39 Η Corpse Bride: #2.174 04-08-07 02:39 Βολεψου με την burstyn Η ταινια(ρα) παντως δεν ηταν ψευτοδιανοουμενιστικη και και-καλα-ψαγμενη, μια χαρα ηταν!(ειπε η ψευτοκουλτουριαρα και εβγαλε τα κοκαλινα γυαλια της :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:48 Ο Poniro Ksotikouli: #2.175 04-08-07 02:48 Το π δεν το έχω δει (κάποια μέρα θα μαζέψω το κουράγιο πιστεύω). Το Requiem έκανα υπερπροσπάθεια να το συμπαθήσω. Για διάφορους λόγους. Αλήθεια. Αλλά δεν γίνεται, απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 03:56 Η Oralee έγραψε: #2.176 04-08-07 03:56 Το Because I said so. Καλή για να περάσεις χαλαρά δύο ωρίτσες, κοινωνική κομεντί. Και το μισό "Νώε για μια εβδομάδα" - το άλλο μισό δεν το άντεξα, το έκλεισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.177 04-08-07 15:11 Carne trémula (Live Flesh) 8/10 του Pedro Almodovar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:02 Η underwater: #2.178 04-08-07 16:02 Το Garden State για 1000στη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:04 Η suspiria έγραψε: #2.179 04-08-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Το Garden State για 1000στη φορά. Click για ανάπτυξη... Αξίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η *marouli*: #2.180 04-08-07 18:12 Το "Ο κύριος του κυρίου" (ή καπως έτσι)..Για να περάσεις χαλαρά την ώρα σου και να γελάσεις ήταν πολύ καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κι εγω θελω να το δω το 23...! καλε το τουριστας θριλερ ειναι?? και το χοστελ 2 θελω να δω! πρεπει να ναι καλυτερο απο το 1! τα εχει δει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 14:05 Ο fandago έγραψε: #2.162 30-07-07 14:05 Είδα στο σινεμά σε ένα βράδυ τα: Transformers (2007) Live Or Die Hard (2007) Μπορώ να πω ότι ευχαριστήθηκα και τις 2 ταινίες και δεν λυπήθηκα καθόλου τα λεφτά που έδωσα για να τις δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rudess f Εκκολαπτόμενο μέλος Η rudess f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 264 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2007 στις 20:05 Η rudess f έγραψε: #2.163 01-08-07 20:05 "Memories of a gaysa" και το "άρωμα" ήταν οι τελευταίες ταινίες που είδα σε dvd όμως... μ άρεσαν.. είχαν και οι δύο την ικανότητα να σε μεταφέρουν σε άλλες εποχές με έναν ικανοποιητικό τρόπο... το άρωμα απλά το περίμενα λίγο διαφορετικό... ωραίες ταινίες ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2007 στις 20:37 Ο iJohnnyCash: #2.164 01-08-07 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: καλε το τουριστας θριλερ ειναι?? και το χοστελ 2 θελω να δω! πρεπει να ναι καλυτερο απο το 1! τα εχει δει κανεις? Click για ανάπτυξη... Hostel 2 θα το δω μάλλον εγώ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2007 στις 20:43 Ο BReaTHeR έγραψε: #2.165 01-08-07 20:43 Είδα το Eragon και δεν μ΄άρεσε καθόλου. Ήτανε και κακογραμμένο το dvd ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2007 στις 01:37 Ο fandago έγραψε: #2.166 02-08-07 01:37 Revolver (2005) Είπε κάτι αυτή η ταινία; Ακόμα ψάχνω το νόημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. scar.lett Εκκολαπτόμενο μέλος Η scar.lett αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2007 στις 10:09 Η scar.lett: #2.167 02-08-07 10:09 το fountain είδα και εγώ......δυστυχως μετά το πρωτο 30' με πήρε ο ύπνος......δεν φταίει η ταινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:19 Ο Poniro Ksotikouli: #2.168 04-08-07 02:19 Είδα το Death Proof σήμερα επιτέλους. Ειλικρινά διασκεδαστικό. ^-^ Επίσης διασκεδαστικά ήταν τα παιδιά που κάθονταν δίπλα μου και δεν είχαν ιδέα για το τι ήρθαν να δουν και παραπονιόντουσαν για τα μέρη που επαναλαμβάνονταν και για τις σκηνές που φαίνονταν να κόβονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:24 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.169 04-08-07 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Είδα το Death Proof σήμερα επιτέλους. Ειλικρινά διασκεδαστικό. ^-^ Επίσης διασκεδαστικά ήταν τα παιδιά που κάθονταν δίπλα μου και δεν είχαν ιδέα για το τι ήρθαν να δουν και παραπονιόντουσαν για τα μέρη που επαναλαμβάνονταν και για τις σκηνές που φαίνονταν να κόβονται. Click για ανάπτυξη... Όταν το είδα, ένας έλεγε πως δεν είχε καλή κόπια το cinema Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:26 Η Corpse Bride: #2.170 04-08-07 02:26 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Μόλις τελείωσα το Fountain. Πανέμορφες εικόνες, τέλειες ερμηνείες και χημεία μεταξύ του ζευγαριού, θεά Rachel και απίστευτα πλάνα με το άσπρο φως στο πρόσωπο της . Ψευτοδιανοουμενίστικο σενάριο, χωρίς ιδιαίτερο νόημα, βεβιασμένο τέλος. Μου τη σπάει η λογική "δενβγάζωνόημαοπότεείμαιψαγμένοφίλμ". Δεν θα το ξαναέβλεπα, μάλλον. Click για ανάπτυξη... Νιερχ νιερχ, βγαζω αφρους απ'το στομα :p (και οντως, τι προσωπαρα αυτη η τυπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:28 Ο Poniro Ksotikouli: #2.171 04-08-07 02:28 Respect. ^-^ Από τους δικούς μου περίμενα και τίποτα φωνές "Ρε χασαααάπη!" αλλά τελικά μόνο με χαμηλόφωνα παράπονα την έβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:34 Ο Poniro Ksotikouli: #2.172 04-08-07 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Νιερχ νιερχ, βγαζω αφρους απ'το στομα :p (και οντως, τι προσωπαρα αυτη η τυπισσα) Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πάντως, όσο το σκέφτομαι τόσο θέλω τη μιάμιση ώρα μου πίσω. Η Rachel είναι θεά, όπως είπα, αλλά παντρεύεται τον ενοχλητικό Aronofsky. Δεν ξέρω πως αισθάνομαι, με τάραξε όταν το έμαθα. Έλπίζω να μην ξαναπαίξει πάντως σε ταινία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:38 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.173 04-08-07 02:38 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Αλήθεια πάντως, όσο το σκέφτομαι τόσο θέλω τη μιάμιση ώρα μου πίσω. Η Rachel είναι θεά, όπως είπα, αλλά παντρεύεται τον ενοχλητικό Aronofsky. Δεν ξέρω πως αισθάνομαι, με τάραξε όταν το έμαθα. Έλπίζω να μην ξαναπαίξει πάντως σε ταινία του. Click για ανάπτυξη... Οι άλλες δύο ταινίες του δε σου αρέσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:39 Η Corpse Bride: #2.174 04-08-07 02:39 Βολεψου με την burstyn Η ταινια(ρα) παντως δεν ηταν ψευτοδιανοουμενιστικη και και-καλα-ψαγμενη, μια χαρα ηταν!(ειπε η ψευτοκουλτουριαρα και εβγαλε τα κοκαλινα γυαλια της :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:48 Ο Poniro Ksotikouli: #2.175 04-08-07 02:48 Το π δεν το έχω δει (κάποια μέρα θα μαζέψω το κουράγιο πιστεύω). Το Requiem έκανα υπερπροσπάθεια να το συμπαθήσω. Για διάφορους λόγους. Αλήθεια. Αλλά δεν γίνεται, απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 03:56 Η Oralee έγραψε: #2.176 04-08-07 03:56 Το Because I said so. Καλή για να περάσεις χαλαρά δύο ωρίτσες, κοινωνική κομεντί. Και το μισό "Νώε για μια εβδομάδα" - το άλλο μισό δεν το άντεξα, το έκλεισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.177 04-08-07 15:11 Carne trémula (Live Flesh) 8/10 του Pedro Almodovar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:02 Η underwater: #2.178 04-08-07 16:02 Το Garden State για 1000στη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:04 Η suspiria έγραψε: #2.179 04-08-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Το Garden State για 1000στη φορά. Click για ανάπτυξη... Αξίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η *marouli*: #2.180 04-08-07 18:12 Το "Ο κύριος του κυρίου" (ή καπως έτσι)..Για να περάσεις χαλαρά την ώρα σου και να γελάσεις ήταν πολύ καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είδα στο σινεμά σε ένα βράδυ τα: Transformers (2007) Live Or Die Hard (2007) Μπορώ να πω ότι ευχαριστήθηκα και τις 2 ταινίες και δεν λυπήθηκα καθόλου τα λεφτά που έδωσα για να τις δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rudess f Εκκολαπτόμενο μέλος Η rudess f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 264 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2007 στις 20:05 Η rudess f έγραψε: #2.163 01-08-07 20:05 "Memories of a gaysa" και το "άρωμα" ήταν οι τελευταίες ταινίες που είδα σε dvd όμως... μ άρεσαν.. είχαν και οι δύο την ικανότητα να σε μεταφέρουν σε άλλες εποχές με έναν ικανοποιητικό τρόπο... το άρωμα απλά το περίμενα λίγο διαφορετικό... ωραίες ταινίες ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2007 στις 20:37 Ο iJohnnyCash: #2.164 01-08-07 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: καλε το τουριστας θριλερ ειναι?? και το χοστελ 2 θελω να δω! πρεπει να ναι καλυτερο απο το 1! τα εχει δει κανεις? Click για ανάπτυξη... Hostel 2 θα το δω μάλλον εγώ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2007 στις 20:43 Ο BReaTHeR έγραψε: #2.165 01-08-07 20:43 Είδα το Eragon και δεν μ΄άρεσε καθόλου. Ήτανε και κακογραμμένο το dvd ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2007 στις 01:37 Ο fandago έγραψε: #2.166 02-08-07 01:37 Revolver (2005) Είπε κάτι αυτή η ταινία; Ακόμα ψάχνω το νόημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. scar.lett Εκκολαπτόμενο μέλος Η scar.lett αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2007 στις 10:09 Η scar.lett: #2.167 02-08-07 10:09 το fountain είδα και εγώ......δυστυχως μετά το πρωτο 30' με πήρε ο ύπνος......δεν φταίει η ταινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:19 Ο Poniro Ksotikouli: #2.168 04-08-07 02:19 Είδα το Death Proof σήμερα επιτέλους. Ειλικρινά διασκεδαστικό. ^-^ Επίσης διασκεδαστικά ήταν τα παιδιά που κάθονταν δίπλα μου και δεν είχαν ιδέα για το τι ήρθαν να δουν και παραπονιόντουσαν για τα μέρη που επαναλαμβάνονταν και για τις σκηνές που φαίνονταν να κόβονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:24 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.169 04-08-07 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Είδα το Death Proof σήμερα επιτέλους. Ειλικρινά διασκεδαστικό. ^-^ Επίσης διασκεδαστικά ήταν τα παιδιά που κάθονταν δίπλα μου και δεν είχαν ιδέα για το τι ήρθαν να δουν και παραπονιόντουσαν για τα μέρη που επαναλαμβάνονταν και για τις σκηνές που φαίνονταν να κόβονται. Click για ανάπτυξη... Όταν το είδα, ένας έλεγε πως δεν είχε καλή κόπια το cinema Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:26 Η Corpse Bride: #2.170 04-08-07 02:26 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Μόλις τελείωσα το Fountain. Πανέμορφες εικόνες, τέλειες ερμηνείες και χημεία μεταξύ του ζευγαριού, θεά Rachel και απίστευτα πλάνα με το άσπρο φως στο πρόσωπο της . Ψευτοδιανοουμενίστικο σενάριο, χωρίς ιδιαίτερο νόημα, βεβιασμένο τέλος. Μου τη σπάει η λογική "δενβγάζωνόημαοπότεείμαιψαγμένοφίλμ". Δεν θα το ξαναέβλεπα, μάλλον. Click για ανάπτυξη... Νιερχ νιερχ, βγαζω αφρους απ'το στομα :p (και οντως, τι προσωπαρα αυτη η τυπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:28 Ο Poniro Ksotikouli: #2.171 04-08-07 02:28 Respect. ^-^ Από τους δικούς μου περίμενα και τίποτα φωνές "Ρε χασαααάπη!" αλλά τελικά μόνο με χαμηλόφωνα παράπονα την έβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:34 Ο Poniro Ksotikouli: #2.172 04-08-07 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Νιερχ νιερχ, βγαζω αφρους απ'το στομα :p (και οντως, τι προσωπαρα αυτη η τυπισσα) Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πάντως, όσο το σκέφτομαι τόσο θέλω τη μιάμιση ώρα μου πίσω. Η Rachel είναι θεά, όπως είπα, αλλά παντρεύεται τον ενοχλητικό Aronofsky. Δεν ξέρω πως αισθάνομαι, με τάραξε όταν το έμαθα. Έλπίζω να μην ξαναπαίξει πάντως σε ταινία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:38 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.173 04-08-07 02:38 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Αλήθεια πάντως, όσο το σκέφτομαι τόσο θέλω τη μιάμιση ώρα μου πίσω. Η Rachel είναι θεά, όπως είπα, αλλά παντρεύεται τον ενοχλητικό Aronofsky. Δεν ξέρω πως αισθάνομαι, με τάραξε όταν το έμαθα. Έλπίζω να μην ξαναπαίξει πάντως σε ταινία του. Click για ανάπτυξη... Οι άλλες δύο ταινίες του δε σου αρέσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:39 Η Corpse Bride: #2.174 04-08-07 02:39 Βολεψου με την burstyn Η ταινια(ρα) παντως δεν ηταν ψευτοδιανοουμενιστικη και και-καλα-ψαγμενη, μια χαρα ηταν!(ειπε η ψευτοκουλτουριαρα και εβγαλε τα κοκαλινα γυαλια της :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:48 Ο Poniro Ksotikouli: #2.175 04-08-07 02:48 Το π δεν το έχω δει (κάποια μέρα θα μαζέψω το κουράγιο πιστεύω). Το Requiem έκανα υπερπροσπάθεια να το συμπαθήσω. Για διάφορους λόγους. Αλήθεια. Αλλά δεν γίνεται, απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 03:56 Η Oralee έγραψε: #2.176 04-08-07 03:56 Το Because I said so. Καλή για να περάσεις χαλαρά δύο ωρίτσες, κοινωνική κομεντί. Και το μισό "Νώε για μια εβδομάδα" - το άλλο μισό δεν το άντεξα, το έκλεισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.177 04-08-07 15:11 Carne trémula (Live Flesh) 8/10 του Pedro Almodovar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:02 Η underwater: #2.178 04-08-07 16:02 Το Garden State για 1000στη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:04 Η suspiria έγραψε: #2.179 04-08-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Το Garden State για 1000στη φορά. Click για ανάπτυξη... Αξίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η *marouli*: #2.180 04-08-07 18:12 Το "Ο κύριος του κυρίου" (ή καπως έτσι)..Για να περάσεις χαλαρά την ώρα σου και να γελάσεις ήταν πολύ καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
"Memories of a gaysa" και το "άρωμα" ήταν οι τελευταίες ταινίες που είδα σε dvd όμως... μ άρεσαν.. είχαν και οι δύο την ικανότητα να σε μεταφέρουν σε άλλες εποχές με έναν ικανοποιητικό τρόπο... το άρωμα απλά το περίμενα λίγο διαφορετικό... ωραίες ταινίες ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2007 στις 20:37 Ο iJohnnyCash: #2.164 01-08-07 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: καλε το τουριστας θριλερ ειναι?? και το χοστελ 2 θελω να δω! πρεπει να ναι καλυτερο απο το 1! τα εχει δει κανεις? Click για ανάπτυξη... Hostel 2 θα το δω μάλλον εγώ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2007 στις 20:43 Ο BReaTHeR έγραψε: #2.165 01-08-07 20:43 Είδα το Eragon και δεν μ΄άρεσε καθόλου. Ήτανε και κακογραμμένο το dvd ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2007 στις 01:37 Ο fandago έγραψε: #2.166 02-08-07 01:37 Revolver (2005) Είπε κάτι αυτή η ταινία; Ακόμα ψάχνω το νόημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. scar.lett Εκκολαπτόμενο μέλος Η scar.lett αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2007 στις 10:09 Η scar.lett: #2.167 02-08-07 10:09 το fountain είδα και εγώ......δυστυχως μετά το πρωτο 30' με πήρε ο ύπνος......δεν φταίει η ταινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:19 Ο Poniro Ksotikouli: #2.168 04-08-07 02:19 Είδα το Death Proof σήμερα επιτέλους. Ειλικρινά διασκεδαστικό. ^-^ Επίσης διασκεδαστικά ήταν τα παιδιά που κάθονταν δίπλα μου και δεν είχαν ιδέα για το τι ήρθαν να δουν και παραπονιόντουσαν για τα μέρη που επαναλαμβάνονταν και για τις σκηνές που φαίνονταν να κόβονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:24 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.169 04-08-07 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Είδα το Death Proof σήμερα επιτέλους. Ειλικρινά διασκεδαστικό. ^-^ Επίσης διασκεδαστικά ήταν τα παιδιά που κάθονταν δίπλα μου και δεν είχαν ιδέα για το τι ήρθαν να δουν και παραπονιόντουσαν για τα μέρη που επαναλαμβάνονταν και για τις σκηνές που φαίνονταν να κόβονται. Click για ανάπτυξη... Όταν το είδα, ένας έλεγε πως δεν είχε καλή κόπια το cinema Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:26 Η Corpse Bride: #2.170 04-08-07 02:26 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Μόλις τελείωσα το Fountain. Πανέμορφες εικόνες, τέλειες ερμηνείες και χημεία μεταξύ του ζευγαριού, θεά Rachel και απίστευτα πλάνα με το άσπρο φως στο πρόσωπο της . Ψευτοδιανοουμενίστικο σενάριο, χωρίς ιδιαίτερο νόημα, βεβιασμένο τέλος. Μου τη σπάει η λογική "δενβγάζωνόημαοπότεείμαιψαγμένοφίλμ". Δεν θα το ξαναέβλεπα, μάλλον. Click για ανάπτυξη... Νιερχ νιερχ, βγαζω αφρους απ'το στομα :p (και οντως, τι προσωπαρα αυτη η τυπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:28 Ο Poniro Ksotikouli: #2.171 04-08-07 02:28 Respect. ^-^ Από τους δικούς μου περίμενα και τίποτα φωνές "Ρε χασαααάπη!" αλλά τελικά μόνο με χαμηλόφωνα παράπονα την έβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:34 Ο Poniro Ksotikouli: #2.172 04-08-07 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Νιερχ νιερχ, βγαζω αφρους απ'το στομα :p (και οντως, τι προσωπαρα αυτη η τυπισσα) Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πάντως, όσο το σκέφτομαι τόσο θέλω τη μιάμιση ώρα μου πίσω. Η Rachel είναι θεά, όπως είπα, αλλά παντρεύεται τον ενοχλητικό Aronofsky. Δεν ξέρω πως αισθάνομαι, με τάραξε όταν το έμαθα. Έλπίζω να μην ξαναπαίξει πάντως σε ταινία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:38 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.173 04-08-07 02:38 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Αλήθεια πάντως, όσο το σκέφτομαι τόσο θέλω τη μιάμιση ώρα μου πίσω. Η Rachel είναι θεά, όπως είπα, αλλά παντρεύεται τον ενοχλητικό Aronofsky. Δεν ξέρω πως αισθάνομαι, με τάραξε όταν το έμαθα. Έλπίζω να μην ξαναπαίξει πάντως σε ταινία του. Click για ανάπτυξη... Οι άλλες δύο ταινίες του δε σου αρέσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:39 Η Corpse Bride: #2.174 04-08-07 02:39 Βολεψου με την burstyn Η ταινια(ρα) παντως δεν ηταν ψευτοδιανοουμενιστικη και και-καλα-ψαγμενη, μια χαρα ηταν!(ειπε η ψευτοκουλτουριαρα και εβγαλε τα κοκαλινα γυαλια της :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:48 Ο Poniro Ksotikouli: #2.175 04-08-07 02:48 Το π δεν το έχω δει (κάποια μέρα θα μαζέψω το κουράγιο πιστεύω). Το Requiem έκανα υπερπροσπάθεια να το συμπαθήσω. Για διάφορους λόγους. Αλήθεια. Αλλά δεν γίνεται, απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 03:56 Η Oralee έγραψε: #2.176 04-08-07 03:56 Το Because I said so. Καλή για να περάσεις χαλαρά δύο ωρίτσες, κοινωνική κομεντί. Και το μισό "Νώε για μια εβδομάδα" - το άλλο μισό δεν το άντεξα, το έκλεισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.177 04-08-07 15:11 Carne trémula (Live Flesh) 8/10 του Pedro Almodovar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:02 Η underwater: #2.178 04-08-07 16:02 Το Garden State για 1000στη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:04 Η suspiria έγραψε: #2.179 04-08-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Το Garden State για 1000στη φορά. Click για ανάπτυξη... Αξίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η *marouli*: #2.180 04-08-07 18:12 Το "Ο κύριος του κυρίου" (ή καπως έτσι)..Για να περάσεις χαλαρά την ώρα σου και να γελάσεις ήταν πολύ καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: καλε το τουριστας θριλερ ειναι?? και το χοστελ 2 θελω να δω! πρεπει να ναι καλυτερο απο το 1! τα εχει δει κανεις? Click για ανάπτυξη... Hostel 2 θα το δω μάλλον εγώ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2007 στις 20:43 Ο BReaTHeR έγραψε: #2.165 01-08-07 20:43 Είδα το Eragon και δεν μ΄άρεσε καθόλου. Ήτανε και κακογραμμένο το dvd ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2007 στις 01:37 Ο fandago έγραψε: #2.166 02-08-07 01:37 Revolver (2005) Είπε κάτι αυτή η ταινία; Ακόμα ψάχνω το νόημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. scar.lett Εκκολαπτόμενο μέλος Η scar.lett αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2007 στις 10:09 Η scar.lett: #2.167 02-08-07 10:09 το fountain είδα και εγώ......δυστυχως μετά το πρωτο 30' με πήρε ο ύπνος......δεν φταίει η ταινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:19 Ο Poniro Ksotikouli: #2.168 04-08-07 02:19 Είδα το Death Proof σήμερα επιτέλους. Ειλικρινά διασκεδαστικό. ^-^ Επίσης διασκεδαστικά ήταν τα παιδιά που κάθονταν δίπλα μου και δεν είχαν ιδέα για το τι ήρθαν να δουν και παραπονιόντουσαν για τα μέρη που επαναλαμβάνονταν και για τις σκηνές που φαίνονταν να κόβονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:24 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.169 04-08-07 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Είδα το Death Proof σήμερα επιτέλους. Ειλικρινά διασκεδαστικό. ^-^ Επίσης διασκεδαστικά ήταν τα παιδιά που κάθονταν δίπλα μου και δεν είχαν ιδέα για το τι ήρθαν να δουν και παραπονιόντουσαν για τα μέρη που επαναλαμβάνονταν και για τις σκηνές που φαίνονταν να κόβονται. Click για ανάπτυξη... Όταν το είδα, ένας έλεγε πως δεν είχε καλή κόπια το cinema Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:26 Η Corpse Bride: #2.170 04-08-07 02:26 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Μόλις τελείωσα το Fountain. Πανέμορφες εικόνες, τέλειες ερμηνείες και χημεία μεταξύ του ζευγαριού, θεά Rachel και απίστευτα πλάνα με το άσπρο φως στο πρόσωπο της . Ψευτοδιανοουμενίστικο σενάριο, χωρίς ιδιαίτερο νόημα, βεβιασμένο τέλος. Μου τη σπάει η λογική "δενβγάζωνόημαοπότεείμαιψαγμένοφίλμ". Δεν θα το ξαναέβλεπα, μάλλον. Click για ανάπτυξη... Νιερχ νιερχ, βγαζω αφρους απ'το στομα :p (και οντως, τι προσωπαρα αυτη η τυπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:28 Ο Poniro Ksotikouli: #2.171 04-08-07 02:28 Respect. ^-^ Από τους δικούς μου περίμενα και τίποτα φωνές "Ρε χασαααάπη!" αλλά τελικά μόνο με χαμηλόφωνα παράπονα την έβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:34 Ο Poniro Ksotikouli: #2.172 04-08-07 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Νιερχ νιερχ, βγαζω αφρους απ'το στομα :p (και οντως, τι προσωπαρα αυτη η τυπισσα) Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πάντως, όσο το σκέφτομαι τόσο θέλω τη μιάμιση ώρα μου πίσω. Η Rachel είναι θεά, όπως είπα, αλλά παντρεύεται τον ενοχλητικό Aronofsky. Δεν ξέρω πως αισθάνομαι, με τάραξε όταν το έμαθα. Έλπίζω να μην ξαναπαίξει πάντως σε ταινία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:38 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.173 04-08-07 02:38 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Αλήθεια πάντως, όσο το σκέφτομαι τόσο θέλω τη μιάμιση ώρα μου πίσω. Η Rachel είναι θεά, όπως είπα, αλλά παντρεύεται τον ενοχλητικό Aronofsky. Δεν ξέρω πως αισθάνομαι, με τάραξε όταν το έμαθα. Έλπίζω να μην ξαναπαίξει πάντως σε ταινία του. Click για ανάπτυξη... Οι άλλες δύο ταινίες του δε σου αρέσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:39 Η Corpse Bride: #2.174 04-08-07 02:39 Βολεψου με την burstyn Η ταινια(ρα) παντως δεν ηταν ψευτοδιανοουμενιστικη και και-καλα-ψαγμενη, μια χαρα ηταν!(ειπε η ψευτοκουλτουριαρα και εβγαλε τα κοκαλινα γυαλια της :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:48 Ο Poniro Ksotikouli: #2.175 04-08-07 02:48 Το π δεν το έχω δει (κάποια μέρα θα μαζέψω το κουράγιο πιστεύω). Το Requiem έκανα υπερπροσπάθεια να το συμπαθήσω. Για διάφορους λόγους. Αλήθεια. Αλλά δεν γίνεται, απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 03:56 Η Oralee έγραψε: #2.176 04-08-07 03:56 Το Because I said so. Καλή για να περάσεις χαλαρά δύο ωρίτσες, κοινωνική κομεντί. Και το μισό "Νώε για μια εβδομάδα" - το άλλο μισό δεν το άντεξα, το έκλεισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.177 04-08-07 15:11 Carne trémula (Live Flesh) 8/10 του Pedro Almodovar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:02 Η underwater: #2.178 04-08-07 16:02 Το Garden State για 1000στη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:04 Η suspiria έγραψε: #2.179 04-08-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Το Garden State για 1000στη φορά. Click για ανάπτυξη... Αξίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η *marouli*: #2.180 04-08-07 18:12 Το "Ο κύριος του κυρίου" (ή καπως έτσι)..Για να περάσεις χαλαρά την ώρα σου και να γελάσεις ήταν πολύ καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είδα το Eragon και δεν μ΄άρεσε καθόλου. Ήτανε και κακογραμμένο το dvd ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2007 στις 01:37 Ο fandago έγραψε: #2.166 02-08-07 01:37 Revolver (2005) Είπε κάτι αυτή η ταινία; Ακόμα ψάχνω το νόημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. scar.lett Εκκολαπτόμενο μέλος Η scar.lett αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2007 στις 10:09 Η scar.lett: #2.167 02-08-07 10:09 το fountain είδα και εγώ......δυστυχως μετά το πρωτο 30' με πήρε ο ύπνος......δεν φταίει η ταινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:19 Ο Poniro Ksotikouli: #2.168 04-08-07 02:19 Είδα το Death Proof σήμερα επιτέλους. Ειλικρινά διασκεδαστικό. ^-^ Επίσης διασκεδαστικά ήταν τα παιδιά που κάθονταν δίπλα μου και δεν είχαν ιδέα για το τι ήρθαν να δουν και παραπονιόντουσαν για τα μέρη που επαναλαμβάνονταν και για τις σκηνές που φαίνονταν να κόβονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:24 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.169 04-08-07 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Είδα το Death Proof σήμερα επιτέλους. Ειλικρινά διασκεδαστικό. ^-^ Επίσης διασκεδαστικά ήταν τα παιδιά που κάθονταν δίπλα μου και δεν είχαν ιδέα για το τι ήρθαν να δουν και παραπονιόντουσαν για τα μέρη που επαναλαμβάνονταν και για τις σκηνές που φαίνονταν να κόβονται. Click για ανάπτυξη... Όταν το είδα, ένας έλεγε πως δεν είχε καλή κόπια το cinema Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:26 Η Corpse Bride: #2.170 04-08-07 02:26 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Μόλις τελείωσα το Fountain. Πανέμορφες εικόνες, τέλειες ερμηνείες και χημεία μεταξύ του ζευγαριού, θεά Rachel και απίστευτα πλάνα με το άσπρο φως στο πρόσωπο της . Ψευτοδιανοουμενίστικο σενάριο, χωρίς ιδιαίτερο νόημα, βεβιασμένο τέλος. Μου τη σπάει η λογική "δενβγάζωνόημαοπότεείμαιψαγμένοφίλμ". Δεν θα το ξαναέβλεπα, μάλλον. Click για ανάπτυξη... Νιερχ νιερχ, βγαζω αφρους απ'το στομα :p (και οντως, τι προσωπαρα αυτη η τυπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:28 Ο Poniro Ksotikouli: #2.171 04-08-07 02:28 Respect. ^-^ Από τους δικούς μου περίμενα και τίποτα φωνές "Ρε χασαααάπη!" αλλά τελικά μόνο με χαμηλόφωνα παράπονα την έβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:34 Ο Poniro Ksotikouli: #2.172 04-08-07 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Νιερχ νιερχ, βγαζω αφρους απ'το στομα :p (και οντως, τι προσωπαρα αυτη η τυπισσα) Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πάντως, όσο το σκέφτομαι τόσο θέλω τη μιάμιση ώρα μου πίσω. Η Rachel είναι θεά, όπως είπα, αλλά παντρεύεται τον ενοχλητικό Aronofsky. Δεν ξέρω πως αισθάνομαι, με τάραξε όταν το έμαθα. Έλπίζω να μην ξαναπαίξει πάντως σε ταινία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:38 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.173 04-08-07 02:38 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Αλήθεια πάντως, όσο το σκέφτομαι τόσο θέλω τη μιάμιση ώρα μου πίσω. Η Rachel είναι θεά, όπως είπα, αλλά παντρεύεται τον ενοχλητικό Aronofsky. Δεν ξέρω πως αισθάνομαι, με τάραξε όταν το έμαθα. Έλπίζω να μην ξαναπαίξει πάντως σε ταινία του. Click για ανάπτυξη... Οι άλλες δύο ταινίες του δε σου αρέσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:39 Η Corpse Bride: #2.174 04-08-07 02:39 Βολεψου με την burstyn Η ταινια(ρα) παντως δεν ηταν ψευτοδιανοουμενιστικη και και-καλα-ψαγμενη, μια χαρα ηταν!(ειπε η ψευτοκουλτουριαρα και εβγαλε τα κοκαλινα γυαλια της :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:48 Ο Poniro Ksotikouli: #2.175 04-08-07 02:48 Το π δεν το έχω δει (κάποια μέρα θα μαζέψω το κουράγιο πιστεύω). Το Requiem έκανα υπερπροσπάθεια να το συμπαθήσω. Για διάφορους λόγους. Αλήθεια. Αλλά δεν γίνεται, απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 03:56 Η Oralee έγραψε: #2.176 04-08-07 03:56 Το Because I said so. Καλή για να περάσεις χαλαρά δύο ωρίτσες, κοινωνική κομεντί. Και το μισό "Νώε για μια εβδομάδα" - το άλλο μισό δεν το άντεξα, το έκλεισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.177 04-08-07 15:11 Carne trémula (Live Flesh) 8/10 του Pedro Almodovar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:02 Η underwater: #2.178 04-08-07 16:02 Το Garden State για 1000στη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:04 Η suspiria έγραψε: #2.179 04-08-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Το Garden State για 1000στη φορά. Click για ανάπτυξη... Αξίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η *marouli*: #2.180 04-08-07 18:12 Το "Ο κύριος του κυρίου" (ή καπως έτσι)..Για να περάσεις χαλαρά την ώρα σου και να γελάσεις ήταν πολύ καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Revolver (2005) Είπε κάτι αυτή η ταινία; Ακόμα ψάχνω το νόημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
scar.lett Εκκολαπτόμενο μέλος Η scar.lett αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2007 στις 10:09 Η scar.lett: #2.167 02-08-07 10:09 το fountain είδα και εγώ......δυστυχως μετά το πρωτο 30' με πήρε ο ύπνος......δεν φταίει η ταινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:19 Ο Poniro Ksotikouli: #2.168 04-08-07 02:19 Είδα το Death Proof σήμερα επιτέλους. Ειλικρινά διασκεδαστικό. ^-^ Επίσης διασκεδαστικά ήταν τα παιδιά που κάθονταν δίπλα μου και δεν είχαν ιδέα για το τι ήρθαν να δουν και παραπονιόντουσαν για τα μέρη που επαναλαμβάνονταν και για τις σκηνές που φαίνονταν να κόβονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:24 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.169 04-08-07 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Είδα το Death Proof σήμερα επιτέλους. Ειλικρινά διασκεδαστικό. ^-^ Επίσης διασκεδαστικά ήταν τα παιδιά που κάθονταν δίπλα μου και δεν είχαν ιδέα για το τι ήρθαν να δουν και παραπονιόντουσαν για τα μέρη που επαναλαμβάνονταν και για τις σκηνές που φαίνονταν να κόβονται. Click για ανάπτυξη... Όταν το είδα, ένας έλεγε πως δεν είχε καλή κόπια το cinema Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:26 Η Corpse Bride: #2.170 04-08-07 02:26 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Μόλις τελείωσα το Fountain. Πανέμορφες εικόνες, τέλειες ερμηνείες και χημεία μεταξύ του ζευγαριού, θεά Rachel και απίστευτα πλάνα με το άσπρο φως στο πρόσωπο της . Ψευτοδιανοουμενίστικο σενάριο, χωρίς ιδιαίτερο νόημα, βεβιασμένο τέλος. Μου τη σπάει η λογική "δενβγάζωνόημαοπότεείμαιψαγμένοφίλμ". Δεν θα το ξαναέβλεπα, μάλλον. Click για ανάπτυξη... Νιερχ νιερχ, βγαζω αφρους απ'το στομα :p (και οντως, τι προσωπαρα αυτη η τυπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:28 Ο Poniro Ksotikouli: #2.171 04-08-07 02:28 Respect. ^-^ Από τους δικούς μου περίμενα και τίποτα φωνές "Ρε χασαααάπη!" αλλά τελικά μόνο με χαμηλόφωνα παράπονα την έβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:34 Ο Poniro Ksotikouli: #2.172 04-08-07 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Νιερχ νιερχ, βγαζω αφρους απ'το στομα :p (και οντως, τι προσωπαρα αυτη η τυπισσα) Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πάντως, όσο το σκέφτομαι τόσο θέλω τη μιάμιση ώρα μου πίσω. Η Rachel είναι θεά, όπως είπα, αλλά παντρεύεται τον ενοχλητικό Aronofsky. Δεν ξέρω πως αισθάνομαι, με τάραξε όταν το έμαθα. Έλπίζω να μην ξαναπαίξει πάντως σε ταινία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:38 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.173 04-08-07 02:38 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Αλήθεια πάντως, όσο το σκέφτομαι τόσο θέλω τη μιάμιση ώρα μου πίσω. Η Rachel είναι θεά, όπως είπα, αλλά παντρεύεται τον ενοχλητικό Aronofsky. Δεν ξέρω πως αισθάνομαι, με τάραξε όταν το έμαθα. Έλπίζω να μην ξαναπαίξει πάντως σε ταινία του. Click για ανάπτυξη... Οι άλλες δύο ταινίες του δε σου αρέσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:39 Η Corpse Bride: #2.174 04-08-07 02:39 Βολεψου με την burstyn Η ταινια(ρα) παντως δεν ηταν ψευτοδιανοουμενιστικη και και-καλα-ψαγμενη, μια χαρα ηταν!(ειπε η ψευτοκουλτουριαρα και εβγαλε τα κοκαλινα γυαλια της :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:48 Ο Poniro Ksotikouli: #2.175 04-08-07 02:48 Το π δεν το έχω δει (κάποια μέρα θα μαζέψω το κουράγιο πιστεύω). Το Requiem έκανα υπερπροσπάθεια να το συμπαθήσω. Για διάφορους λόγους. Αλήθεια. Αλλά δεν γίνεται, απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 03:56 Η Oralee έγραψε: #2.176 04-08-07 03:56 Το Because I said so. Καλή για να περάσεις χαλαρά δύο ωρίτσες, κοινωνική κομεντί. Και το μισό "Νώε για μια εβδομάδα" - το άλλο μισό δεν το άντεξα, το έκλεισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.177 04-08-07 15:11 Carne trémula (Live Flesh) 8/10 του Pedro Almodovar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:02 Η underwater: #2.178 04-08-07 16:02 Το Garden State για 1000στη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:04 Η suspiria έγραψε: #2.179 04-08-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Το Garden State για 1000στη φορά. Click για ανάπτυξη... Αξίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η *marouli*: #2.180 04-08-07 18:12 Το "Ο κύριος του κυρίου" (ή καπως έτσι)..Για να περάσεις χαλαρά την ώρα σου και να γελάσεις ήταν πολύ καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το fountain είδα και εγώ......δυστυχως μετά το πρωτο 30' με πήρε ο ύπνος......δεν φταίει η ταινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:19 Ο Poniro Ksotikouli: #2.168 04-08-07 02:19 Είδα το Death Proof σήμερα επιτέλους. Ειλικρινά διασκεδαστικό. ^-^ Επίσης διασκεδαστικά ήταν τα παιδιά που κάθονταν δίπλα μου και δεν είχαν ιδέα για το τι ήρθαν να δουν και παραπονιόντουσαν για τα μέρη που επαναλαμβάνονταν και για τις σκηνές που φαίνονταν να κόβονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:24 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.169 04-08-07 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Είδα το Death Proof σήμερα επιτέλους. Ειλικρινά διασκεδαστικό. ^-^ Επίσης διασκεδαστικά ήταν τα παιδιά που κάθονταν δίπλα μου και δεν είχαν ιδέα για το τι ήρθαν να δουν και παραπονιόντουσαν για τα μέρη που επαναλαμβάνονταν και για τις σκηνές που φαίνονταν να κόβονται. Click για ανάπτυξη... Όταν το είδα, ένας έλεγε πως δεν είχε καλή κόπια το cinema Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:26 Η Corpse Bride: #2.170 04-08-07 02:26 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Μόλις τελείωσα το Fountain. Πανέμορφες εικόνες, τέλειες ερμηνείες και χημεία μεταξύ του ζευγαριού, θεά Rachel και απίστευτα πλάνα με το άσπρο φως στο πρόσωπο της . Ψευτοδιανοουμενίστικο σενάριο, χωρίς ιδιαίτερο νόημα, βεβιασμένο τέλος. Μου τη σπάει η λογική "δενβγάζωνόημαοπότεείμαιψαγμένοφίλμ". Δεν θα το ξαναέβλεπα, μάλλον. Click για ανάπτυξη... Νιερχ νιερχ, βγαζω αφρους απ'το στομα :p (και οντως, τι προσωπαρα αυτη η τυπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:28 Ο Poniro Ksotikouli: #2.171 04-08-07 02:28 Respect. ^-^ Από τους δικούς μου περίμενα και τίποτα φωνές "Ρε χασαααάπη!" αλλά τελικά μόνο με χαμηλόφωνα παράπονα την έβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:34 Ο Poniro Ksotikouli: #2.172 04-08-07 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Νιερχ νιερχ, βγαζω αφρους απ'το στομα :p (και οντως, τι προσωπαρα αυτη η τυπισσα) Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πάντως, όσο το σκέφτομαι τόσο θέλω τη μιάμιση ώρα μου πίσω. Η Rachel είναι θεά, όπως είπα, αλλά παντρεύεται τον ενοχλητικό Aronofsky. Δεν ξέρω πως αισθάνομαι, με τάραξε όταν το έμαθα. Έλπίζω να μην ξαναπαίξει πάντως σε ταινία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:38 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.173 04-08-07 02:38 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Αλήθεια πάντως, όσο το σκέφτομαι τόσο θέλω τη μιάμιση ώρα μου πίσω. Η Rachel είναι θεά, όπως είπα, αλλά παντρεύεται τον ενοχλητικό Aronofsky. Δεν ξέρω πως αισθάνομαι, με τάραξε όταν το έμαθα. Έλπίζω να μην ξαναπαίξει πάντως σε ταινία του. Click για ανάπτυξη... Οι άλλες δύο ταινίες του δε σου αρέσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:39 Η Corpse Bride: #2.174 04-08-07 02:39 Βολεψου με την burstyn Η ταινια(ρα) παντως δεν ηταν ψευτοδιανοουμενιστικη και και-καλα-ψαγμενη, μια χαρα ηταν!(ειπε η ψευτοκουλτουριαρα και εβγαλε τα κοκαλινα γυαλια της :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:48 Ο Poniro Ksotikouli: #2.175 04-08-07 02:48 Το π δεν το έχω δει (κάποια μέρα θα μαζέψω το κουράγιο πιστεύω). Το Requiem έκανα υπερπροσπάθεια να το συμπαθήσω. Για διάφορους λόγους. Αλήθεια. Αλλά δεν γίνεται, απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 03:56 Η Oralee έγραψε: #2.176 04-08-07 03:56 Το Because I said so. Καλή για να περάσεις χαλαρά δύο ωρίτσες, κοινωνική κομεντί. Και το μισό "Νώε για μια εβδομάδα" - το άλλο μισό δεν το άντεξα, το έκλεισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.177 04-08-07 15:11 Carne trémula (Live Flesh) 8/10 του Pedro Almodovar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:02 Η underwater: #2.178 04-08-07 16:02 Το Garden State για 1000στη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:04 Η suspiria έγραψε: #2.179 04-08-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Το Garden State για 1000στη φορά. Click για ανάπτυξη... Αξίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η *marouli*: #2.180 04-08-07 18:12 Το "Ο κύριος του κυρίου" (ή καπως έτσι)..Για να περάσεις χαλαρά την ώρα σου και να γελάσεις ήταν πολύ καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είδα το Death Proof σήμερα επιτέλους. Ειλικρινά διασκεδαστικό. ^-^ Επίσης διασκεδαστικά ήταν τα παιδιά που κάθονταν δίπλα μου και δεν είχαν ιδέα για το τι ήρθαν να δουν και παραπονιόντουσαν για τα μέρη που επαναλαμβάνονταν και για τις σκηνές που φαίνονταν να κόβονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:24 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.169 04-08-07 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Είδα το Death Proof σήμερα επιτέλους. Ειλικρινά διασκεδαστικό. ^-^ Επίσης διασκεδαστικά ήταν τα παιδιά που κάθονταν δίπλα μου και δεν είχαν ιδέα για το τι ήρθαν να δουν και παραπονιόντουσαν για τα μέρη που επαναλαμβάνονταν και για τις σκηνές που φαίνονταν να κόβονται. Click για ανάπτυξη... Όταν το είδα, ένας έλεγε πως δεν είχε καλή κόπια το cinema Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:26 Η Corpse Bride: #2.170 04-08-07 02:26 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Μόλις τελείωσα το Fountain. Πανέμορφες εικόνες, τέλειες ερμηνείες και χημεία μεταξύ του ζευγαριού, θεά Rachel και απίστευτα πλάνα με το άσπρο φως στο πρόσωπο της . Ψευτοδιανοουμενίστικο σενάριο, χωρίς ιδιαίτερο νόημα, βεβιασμένο τέλος. Μου τη σπάει η λογική "δενβγάζωνόημαοπότεείμαιψαγμένοφίλμ". Δεν θα το ξαναέβλεπα, μάλλον. Click για ανάπτυξη... Νιερχ νιερχ, βγαζω αφρους απ'το στομα :p (και οντως, τι προσωπαρα αυτη η τυπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:28 Ο Poniro Ksotikouli: #2.171 04-08-07 02:28 Respect. ^-^ Από τους δικούς μου περίμενα και τίποτα φωνές "Ρε χασαααάπη!" αλλά τελικά μόνο με χαμηλόφωνα παράπονα την έβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:34 Ο Poniro Ksotikouli: #2.172 04-08-07 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Νιερχ νιερχ, βγαζω αφρους απ'το στομα :p (και οντως, τι προσωπαρα αυτη η τυπισσα) Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πάντως, όσο το σκέφτομαι τόσο θέλω τη μιάμιση ώρα μου πίσω. Η Rachel είναι θεά, όπως είπα, αλλά παντρεύεται τον ενοχλητικό Aronofsky. Δεν ξέρω πως αισθάνομαι, με τάραξε όταν το έμαθα. Έλπίζω να μην ξαναπαίξει πάντως σε ταινία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:38 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.173 04-08-07 02:38 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Αλήθεια πάντως, όσο το σκέφτομαι τόσο θέλω τη μιάμιση ώρα μου πίσω. Η Rachel είναι θεά, όπως είπα, αλλά παντρεύεται τον ενοχλητικό Aronofsky. Δεν ξέρω πως αισθάνομαι, με τάραξε όταν το έμαθα. Έλπίζω να μην ξαναπαίξει πάντως σε ταινία του. Click για ανάπτυξη... Οι άλλες δύο ταινίες του δε σου αρέσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:39 Η Corpse Bride: #2.174 04-08-07 02:39 Βολεψου με την burstyn Η ταινια(ρα) παντως δεν ηταν ψευτοδιανοουμενιστικη και και-καλα-ψαγμενη, μια χαρα ηταν!(ειπε η ψευτοκουλτουριαρα και εβγαλε τα κοκαλινα γυαλια της :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:48 Ο Poniro Ksotikouli: #2.175 04-08-07 02:48 Το π δεν το έχω δει (κάποια μέρα θα μαζέψω το κουράγιο πιστεύω). Το Requiem έκανα υπερπροσπάθεια να το συμπαθήσω. Για διάφορους λόγους. Αλήθεια. Αλλά δεν γίνεται, απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 03:56 Η Oralee έγραψε: #2.176 04-08-07 03:56 Το Because I said so. Καλή για να περάσεις χαλαρά δύο ωρίτσες, κοινωνική κομεντί. Και το μισό "Νώε για μια εβδομάδα" - το άλλο μισό δεν το άντεξα, το έκλεισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.177 04-08-07 15:11 Carne trémula (Live Flesh) 8/10 του Pedro Almodovar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:02 Η underwater: #2.178 04-08-07 16:02 Το Garden State για 1000στη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:04 Η suspiria έγραψε: #2.179 04-08-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Το Garden State για 1000στη φορά. Click για ανάπτυξη... Αξίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η *marouli*: #2.180 04-08-07 18:12 Το "Ο κύριος του κυρίου" (ή καπως έτσι)..Για να περάσεις χαλαρά την ώρα σου και να γελάσεις ήταν πολύ καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Είδα το Death Proof σήμερα επιτέλους. Ειλικρινά διασκεδαστικό. ^-^ Επίσης διασκεδαστικά ήταν τα παιδιά που κάθονταν δίπλα μου και δεν είχαν ιδέα για το τι ήρθαν να δουν και παραπονιόντουσαν για τα μέρη που επαναλαμβάνονταν και για τις σκηνές που φαίνονταν να κόβονται. Click για ανάπτυξη... Όταν το είδα, ένας έλεγε πως δεν είχε καλή κόπια το cinema Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:26 Η Corpse Bride: #2.170 04-08-07 02:26 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Μόλις τελείωσα το Fountain. Πανέμορφες εικόνες, τέλειες ερμηνείες και χημεία μεταξύ του ζευγαριού, θεά Rachel και απίστευτα πλάνα με το άσπρο φως στο πρόσωπο της . Ψευτοδιανοουμενίστικο σενάριο, χωρίς ιδιαίτερο νόημα, βεβιασμένο τέλος. Μου τη σπάει η λογική "δενβγάζωνόημαοπότεείμαιψαγμένοφίλμ". Δεν θα το ξαναέβλεπα, μάλλον. Click για ανάπτυξη... Νιερχ νιερχ, βγαζω αφρους απ'το στομα :p (και οντως, τι προσωπαρα αυτη η τυπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:28 Ο Poniro Ksotikouli: #2.171 04-08-07 02:28 Respect. ^-^ Από τους δικούς μου περίμενα και τίποτα φωνές "Ρε χασαααάπη!" αλλά τελικά μόνο με χαμηλόφωνα παράπονα την έβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:34 Ο Poniro Ksotikouli: #2.172 04-08-07 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Νιερχ νιερχ, βγαζω αφρους απ'το στομα :p (και οντως, τι προσωπαρα αυτη η τυπισσα) Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πάντως, όσο το σκέφτομαι τόσο θέλω τη μιάμιση ώρα μου πίσω. Η Rachel είναι θεά, όπως είπα, αλλά παντρεύεται τον ενοχλητικό Aronofsky. Δεν ξέρω πως αισθάνομαι, με τάραξε όταν το έμαθα. Έλπίζω να μην ξαναπαίξει πάντως σε ταινία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:38 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.173 04-08-07 02:38 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Αλήθεια πάντως, όσο το σκέφτομαι τόσο θέλω τη μιάμιση ώρα μου πίσω. Η Rachel είναι θεά, όπως είπα, αλλά παντρεύεται τον ενοχλητικό Aronofsky. Δεν ξέρω πως αισθάνομαι, με τάραξε όταν το έμαθα. Έλπίζω να μην ξαναπαίξει πάντως σε ταινία του. Click για ανάπτυξη... Οι άλλες δύο ταινίες του δε σου αρέσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:39 Η Corpse Bride: #2.174 04-08-07 02:39 Βολεψου με την burstyn Η ταινια(ρα) παντως δεν ηταν ψευτοδιανοουμενιστικη και και-καλα-ψαγμενη, μια χαρα ηταν!(ειπε η ψευτοκουλτουριαρα και εβγαλε τα κοκαλινα γυαλια της :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:48 Ο Poniro Ksotikouli: #2.175 04-08-07 02:48 Το π δεν το έχω δει (κάποια μέρα θα μαζέψω το κουράγιο πιστεύω). Το Requiem έκανα υπερπροσπάθεια να το συμπαθήσω. Για διάφορους λόγους. Αλήθεια. Αλλά δεν γίνεται, απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 03:56 Η Oralee έγραψε: #2.176 04-08-07 03:56 Το Because I said so. Καλή για να περάσεις χαλαρά δύο ωρίτσες, κοινωνική κομεντί. Και το μισό "Νώε για μια εβδομάδα" - το άλλο μισό δεν το άντεξα, το έκλεισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.177 04-08-07 15:11 Carne trémula (Live Flesh) 8/10 του Pedro Almodovar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:02 Η underwater: #2.178 04-08-07 16:02 Το Garden State για 1000στη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:04 Η suspiria έγραψε: #2.179 04-08-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Το Garden State για 1000στη φορά. Click για ανάπτυξη... Αξίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η *marouli*: #2.180 04-08-07 18:12 Το "Ο κύριος του κυρίου" (ή καπως έτσι)..Για να περάσεις χαλαρά την ώρα σου και να γελάσεις ήταν πολύ καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Μόλις τελείωσα το Fountain. Πανέμορφες εικόνες, τέλειες ερμηνείες και χημεία μεταξύ του ζευγαριού, θεά Rachel και απίστευτα πλάνα με το άσπρο φως στο πρόσωπο της . Ψευτοδιανοουμενίστικο σενάριο, χωρίς ιδιαίτερο νόημα, βεβιασμένο τέλος. Μου τη σπάει η λογική "δενβγάζωνόημαοπότεείμαιψαγμένοφίλμ". Δεν θα το ξαναέβλεπα, μάλλον. Click για ανάπτυξη... Νιερχ νιερχ, βγαζω αφρους απ'το στομα :p (και οντως, τι προσωπαρα αυτη η τυπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:28 Ο Poniro Ksotikouli: #2.171 04-08-07 02:28 Respect. ^-^ Από τους δικούς μου περίμενα και τίποτα φωνές "Ρε χασαααάπη!" αλλά τελικά μόνο με χαμηλόφωνα παράπονα την έβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:34 Ο Poniro Ksotikouli: #2.172 04-08-07 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Νιερχ νιερχ, βγαζω αφρους απ'το στομα :p (και οντως, τι προσωπαρα αυτη η τυπισσα) Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πάντως, όσο το σκέφτομαι τόσο θέλω τη μιάμιση ώρα μου πίσω. Η Rachel είναι θεά, όπως είπα, αλλά παντρεύεται τον ενοχλητικό Aronofsky. Δεν ξέρω πως αισθάνομαι, με τάραξε όταν το έμαθα. Έλπίζω να μην ξαναπαίξει πάντως σε ταινία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:38 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.173 04-08-07 02:38 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Αλήθεια πάντως, όσο το σκέφτομαι τόσο θέλω τη μιάμιση ώρα μου πίσω. Η Rachel είναι θεά, όπως είπα, αλλά παντρεύεται τον ενοχλητικό Aronofsky. Δεν ξέρω πως αισθάνομαι, με τάραξε όταν το έμαθα. Έλπίζω να μην ξαναπαίξει πάντως σε ταινία του. Click για ανάπτυξη... Οι άλλες δύο ταινίες του δε σου αρέσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:39 Η Corpse Bride: #2.174 04-08-07 02:39 Βολεψου με την burstyn Η ταινια(ρα) παντως δεν ηταν ψευτοδιανοουμενιστικη και και-καλα-ψαγμενη, μια χαρα ηταν!(ειπε η ψευτοκουλτουριαρα και εβγαλε τα κοκαλινα γυαλια της :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:48 Ο Poniro Ksotikouli: #2.175 04-08-07 02:48 Το π δεν το έχω δει (κάποια μέρα θα μαζέψω το κουράγιο πιστεύω). Το Requiem έκανα υπερπροσπάθεια να το συμπαθήσω. Για διάφορους λόγους. Αλήθεια. Αλλά δεν γίνεται, απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 03:56 Η Oralee έγραψε: #2.176 04-08-07 03:56 Το Because I said so. Καλή για να περάσεις χαλαρά δύο ωρίτσες, κοινωνική κομεντί. Και το μισό "Νώε για μια εβδομάδα" - το άλλο μισό δεν το άντεξα, το έκλεισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.177 04-08-07 15:11 Carne trémula (Live Flesh) 8/10 του Pedro Almodovar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:02 Η underwater: #2.178 04-08-07 16:02 Το Garden State για 1000στη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:04 Η suspiria έγραψε: #2.179 04-08-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Το Garden State για 1000στη φορά. Click για ανάπτυξη... Αξίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η *marouli*: #2.180 04-08-07 18:12 Το "Ο κύριος του κυρίου" (ή καπως έτσι)..Για να περάσεις χαλαρά την ώρα σου και να γελάσεις ήταν πολύ καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Respect. ^-^ Από τους δικούς μου περίμενα και τίποτα φωνές "Ρε χασαααάπη!" αλλά τελικά μόνο με χαμηλόφωνα παράπονα την έβγαλαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:34 Ο Poniro Ksotikouli: #2.172 04-08-07 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Νιερχ νιερχ, βγαζω αφρους απ'το στομα :p (και οντως, τι προσωπαρα αυτη η τυπισσα) Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πάντως, όσο το σκέφτομαι τόσο θέλω τη μιάμιση ώρα μου πίσω. Η Rachel είναι θεά, όπως είπα, αλλά παντρεύεται τον ενοχλητικό Aronofsky. Δεν ξέρω πως αισθάνομαι, με τάραξε όταν το έμαθα. Έλπίζω να μην ξαναπαίξει πάντως σε ταινία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:38 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.173 04-08-07 02:38 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Αλήθεια πάντως, όσο το σκέφτομαι τόσο θέλω τη μιάμιση ώρα μου πίσω. Η Rachel είναι θεά, όπως είπα, αλλά παντρεύεται τον ενοχλητικό Aronofsky. Δεν ξέρω πως αισθάνομαι, με τάραξε όταν το έμαθα. Έλπίζω να μην ξαναπαίξει πάντως σε ταινία του. Click για ανάπτυξη... Οι άλλες δύο ταινίες του δε σου αρέσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:39 Η Corpse Bride: #2.174 04-08-07 02:39 Βολεψου με την burstyn Η ταινια(ρα) παντως δεν ηταν ψευτοδιανοουμενιστικη και και-καλα-ψαγμενη, μια χαρα ηταν!(ειπε η ψευτοκουλτουριαρα και εβγαλε τα κοκαλινα γυαλια της :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:48 Ο Poniro Ksotikouli: #2.175 04-08-07 02:48 Το π δεν το έχω δει (κάποια μέρα θα μαζέψω το κουράγιο πιστεύω). Το Requiem έκανα υπερπροσπάθεια να το συμπαθήσω. Για διάφορους λόγους. Αλήθεια. Αλλά δεν γίνεται, απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 03:56 Η Oralee έγραψε: #2.176 04-08-07 03:56 Το Because I said so. Καλή για να περάσεις χαλαρά δύο ωρίτσες, κοινωνική κομεντί. Και το μισό "Νώε για μια εβδομάδα" - το άλλο μισό δεν το άντεξα, το έκλεισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.177 04-08-07 15:11 Carne trémula (Live Flesh) 8/10 του Pedro Almodovar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:02 Η underwater: #2.178 04-08-07 16:02 Το Garden State για 1000στη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:04 Η suspiria έγραψε: #2.179 04-08-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Το Garden State για 1000στη φορά. Click για ανάπτυξη... Αξίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η *marouli*: #2.180 04-08-07 18:12 Το "Ο κύριος του κυρίου" (ή καπως έτσι)..Για να περάσεις χαλαρά την ώρα σου και να γελάσεις ήταν πολύ καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Νιερχ νιερχ, βγαζω αφρους απ'το στομα :p (και οντως, τι προσωπαρα αυτη η τυπισσα) Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πάντως, όσο το σκέφτομαι τόσο θέλω τη μιάμιση ώρα μου πίσω. Η Rachel είναι θεά, όπως είπα, αλλά παντρεύεται τον ενοχλητικό Aronofsky. Δεν ξέρω πως αισθάνομαι, με τάραξε όταν το έμαθα. Έλπίζω να μην ξαναπαίξει πάντως σε ταινία του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:38 Ο ]ifrit[ έγραψε: #2.173 04-08-07 02:38 Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Αλήθεια πάντως, όσο το σκέφτομαι τόσο θέλω τη μιάμιση ώρα μου πίσω. Η Rachel είναι θεά, όπως είπα, αλλά παντρεύεται τον ενοχλητικό Aronofsky. Δεν ξέρω πως αισθάνομαι, με τάραξε όταν το έμαθα. Έλπίζω να μην ξαναπαίξει πάντως σε ταινία του. Click για ανάπτυξη... Οι άλλες δύο ταινίες του δε σου αρέσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:39 Η Corpse Bride: #2.174 04-08-07 02:39 Βολεψου με την burstyn Η ταινια(ρα) παντως δεν ηταν ψευτοδιανοουμενιστικη και και-καλα-ψαγμενη, μια χαρα ηταν!(ειπε η ψευτοκουλτουριαρα και εβγαλε τα κοκαλινα γυαλια της :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:48 Ο Poniro Ksotikouli: #2.175 04-08-07 02:48 Το π δεν το έχω δει (κάποια μέρα θα μαζέψω το κουράγιο πιστεύω). Το Requiem έκανα υπερπροσπάθεια να το συμπαθήσω. Για διάφορους λόγους. Αλήθεια. Αλλά δεν γίνεται, απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 03:56 Η Oralee έγραψε: #2.176 04-08-07 03:56 Το Because I said so. Καλή για να περάσεις χαλαρά δύο ωρίτσες, κοινωνική κομεντί. Και το μισό "Νώε για μια εβδομάδα" - το άλλο μισό δεν το άντεξα, το έκλεισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.177 04-08-07 15:11 Carne trémula (Live Flesh) 8/10 του Pedro Almodovar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:02 Η underwater: #2.178 04-08-07 16:02 Το Garden State για 1000στη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:04 Η suspiria έγραψε: #2.179 04-08-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Το Garden State για 1000στη φορά. Click για ανάπτυξη... Αξίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η *marouli*: #2.180 04-08-07 18:12 Το "Ο κύριος του κυρίου" (ή καπως έτσι)..Για να περάσεις χαλαρά την ώρα σου και να γελάσεις ήταν πολύ καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Poniro Ksotikouli: Αλήθεια πάντως, όσο το σκέφτομαι τόσο θέλω τη μιάμιση ώρα μου πίσω. Η Rachel είναι θεά, όπως είπα, αλλά παντρεύεται τον ενοχλητικό Aronofsky. Δεν ξέρω πως αισθάνομαι, με τάραξε όταν το έμαθα. Έλπίζω να μην ξαναπαίξει πάντως σε ταινία του. Click για ανάπτυξη... Οι άλλες δύο ταινίες του δε σου αρέσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:39 Η Corpse Bride: #2.174 04-08-07 02:39 Βολεψου με την burstyn Η ταινια(ρα) παντως δεν ηταν ψευτοδιανοουμενιστικη και και-καλα-ψαγμενη, μια χαρα ηταν!(ειπε η ψευτοκουλτουριαρα και εβγαλε τα κοκαλινα γυαλια της :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:48 Ο Poniro Ksotikouli: #2.175 04-08-07 02:48 Το π δεν το έχω δει (κάποια μέρα θα μαζέψω το κουράγιο πιστεύω). Το Requiem έκανα υπερπροσπάθεια να το συμπαθήσω. Για διάφορους λόγους. Αλήθεια. Αλλά δεν γίνεται, απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 03:56 Η Oralee έγραψε: #2.176 04-08-07 03:56 Το Because I said so. Καλή για να περάσεις χαλαρά δύο ωρίτσες, κοινωνική κομεντί. Και το μισό "Νώε για μια εβδομάδα" - το άλλο μισό δεν το άντεξα, το έκλεισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.177 04-08-07 15:11 Carne trémula (Live Flesh) 8/10 του Pedro Almodovar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:02 Η underwater: #2.178 04-08-07 16:02 Το Garden State για 1000στη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:04 Η suspiria έγραψε: #2.179 04-08-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Το Garden State για 1000στη φορά. Click για ανάπτυξη... Αξίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η *marouli*: #2.180 04-08-07 18:12 Το "Ο κύριος του κυρίου" (ή καπως έτσι)..Για να περάσεις χαλαρά την ώρα σου και να γελάσεις ήταν πολύ καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βολεψου με την burstyn Η ταινια(ρα) παντως δεν ηταν ψευτοδιανοουμενιστικη και και-καλα-ψαγμενη, μια χαρα ηταν!(ειπε η ψευτοκουλτουριαρα και εβγαλε τα κοκαλινα γυαλια της :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 02:48 Ο Poniro Ksotikouli: #2.175 04-08-07 02:48 Το π δεν το έχω δει (κάποια μέρα θα μαζέψω το κουράγιο πιστεύω). Το Requiem έκανα υπερπροσπάθεια να το συμπαθήσω. Για διάφορους λόγους. Αλήθεια. Αλλά δεν γίνεται, απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 03:56 Η Oralee έγραψε: #2.176 04-08-07 03:56 Το Because I said so. Καλή για να περάσεις χαλαρά δύο ωρίτσες, κοινωνική κομεντί. Και το μισό "Νώε για μια εβδομάδα" - το άλλο μισό δεν το άντεξα, το έκλεισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.177 04-08-07 15:11 Carne trémula (Live Flesh) 8/10 του Pedro Almodovar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:02 Η underwater: #2.178 04-08-07 16:02 Το Garden State για 1000στη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:04 Η suspiria έγραψε: #2.179 04-08-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Το Garden State για 1000στη φορά. Click για ανάπτυξη... Αξίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η *marouli*: #2.180 04-08-07 18:12 Το "Ο κύριος του κυρίου" (ή καπως έτσι)..Για να περάσεις χαλαρά την ώρα σου και να γελάσεις ήταν πολύ καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το π δεν το έχω δει (κάποια μέρα θα μαζέψω το κουράγιο πιστεύω). Το Requiem έκανα υπερπροσπάθεια να το συμπαθήσω. Για διάφορους λόγους. Αλήθεια. Αλλά δεν γίνεται, απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 03:56 Η Oralee έγραψε: #2.176 04-08-07 03:56 Το Because I said so. Καλή για να περάσεις χαλαρά δύο ωρίτσες, κοινωνική κομεντί. Και το μισό "Νώε για μια εβδομάδα" - το άλλο μισό δεν το άντεξα, το έκλεισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.177 04-08-07 15:11 Carne trémula (Live Flesh) 8/10 του Pedro Almodovar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:02 Η underwater: #2.178 04-08-07 16:02 Το Garden State για 1000στη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:04 Η suspiria έγραψε: #2.179 04-08-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Το Garden State για 1000στη φορά. Click για ανάπτυξη... Αξίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η *marouli*: #2.180 04-08-07 18:12 Το "Ο κύριος του κυρίου" (ή καπως έτσι)..Για να περάσεις χαλαρά την ώρα σου και να γελάσεις ήταν πολύ καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το Because I said so. Καλή για να περάσεις χαλαρά δύο ωρίτσες, κοινωνική κομεντί. Και το μισό "Νώε για μια εβδομάδα" - το άλλο μισό δεν το άντεξα, το έκλεισα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 15:11 Η suspiria έγραψε: #2.177 04-08-07 15:11 Carne trémula (Live Flesh) 8/10 του Pedro Almodovar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:02 Η underwater: #2.178 04-08-07 16:02 Το Garden State για 1000στη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:04 Η suspiria έγραψε: #2.179 04-08-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Το Garden State για 1000στη φορά. Click για ανάπτυξη... Αξίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η *marouli*: #2.180 04-08-07 18:12 Το "Ο κύριος του κυρίου" (ή καπως έτσι)..Για να περάσεις χαλαρά την ώρα σου και να γελάσεις ήταν πολύ καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Carne trémula (Live Flesh) 8/10 του Pedro Almodovar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:02 Η underwater: #2.178 04-08-07 16:02 Το Garden State για 1000στη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:04 Η suspiria έγραψε: #2.179 04-08-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Το Garden State για 1000στη φορά. Click για ανάπτυξη... Αξίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η *marouli*: #2.180 04-08-07 18:12 Το "Ο κύριος του κυρίου" (ή καπως έτσι)..Για να περάσεις χαλαρά την ώρα σου και να γελάσεις ήταν πολύ καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το Garden State για 1000στη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 16:04 Η suspiria έγραψε: #2.179 04-08-07 16:04 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Το Garden State για 1000στη φορά. Click για ανάπτυξη... Αξίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η *marouli*: #2.180 04-08-07 18:12 Το "Ο κύριος του κυρίου" (ή καπως έτσι)..Για να περάσεις χαλαρά την ώρα σου και να γελάσεις ήταν πολύ καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από underwater: Το Garden State για 1000στη φορά. Click για ανάπτυξη... Αξίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 18:12 Η *marouli*: #2.180 04-08-07 18:12 Το "Ο κύριος του κυρίου" (ή καπως έτσι)..Για να περάσεις χαλαρά την ώρα σου και να γελάσεις ήταν πολύ καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το "Ο κύριος του κυρίου" (ή καπως έτσι)..Για να περάσεις χαλαρά την ώρα σου και να γελάσεις ήταν πολύ καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.