iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Γενικά η ταινία δεν μου άρεσε καθόλου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Θα συμφωνήσω με αυτά για το Tenacious D in the PIck of Destiny το οποίο βλέπεται ευχάριστα. Ειδικά ο Jack Black αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι "αξίζει να τον βλέπεις".Απίστευτος δεν είναι.Αλλά η ταινία έχει χαβαλέ. Εμένα μάρεσε πολύ η εισαγωγή μέχρι να φτάσει στο Hollywood. Έχει και τρομερή μουσική. Μετά μου φάνηκε μέτριο. Αλλά η εισαγώγη τα έσπασε όλα. Μέχρι και ο μπαμπάς τραγούδαγε τέλεια και τέλεια η σκηνή με την πόρτα που κλείνει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene
Διάσημο μέλος

Απίστευτος δεν είναι.Αλλά η ταινία έχει χαβαλέ. Εμένα μάρεσε πολύ η εισαγωγή μέχρι να φτάσει στο Hollywood. Έχει και τρομερή μουσική. Μετά μου φάνηκε μέτριο. Αλλά η εισαγώγη τα έσπασε όλα. Μέχρι και ο μπαμπάς τραγούδαγε τέλεια και τέλεια η σκηνή με την πόρτα που κλείνει.
Το ξανάβλεπα το τέλος τώρα με τον διάολο και θέλω να επαναδιατυπώσω ότι και το τέλος είναι κορυφαίο.Θα συμφωνήσω με αυτά για το Tenacious D in the PIck of Destiny το οποίο βλέπεται ευχάριστα. Ειδικά ο Jack Black αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι "αξίζει να τον βλέπεις".
Ο λόγος που θυμήθηκα ότι κάτι είχε το τέλος ενώ το είχα ξεχάσει είναι αυτό.
https://www.maniacworld.com/Tenacious-D-Tribute.html
adespoto
Περιβόητο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

suspiria
Διάσημο μέλος

του Pedro Almodovar

Ό,τι και να δω από αυτόν το σκηνοθέτη, όσο "ανώμαλο" κι αν είναι, πάντα μου αρέσει. Με ενθουσιάζουν τα χρώματα του και η "τρέλα" του

edit: προσθέτω

O χαμένος τα παίρνει όλα (5/10)
Το 5αρι για συμπόνια στον "φιλόσοφο" τον Γιάννη και τη μαλ**ια του

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

πς.
Το 5αρι για συμπόνια στον "φιλόσοφο" τον Γιάννη και τη μαλ**ια του
Ντροπή ρε συ, πως εκφράζεσαι έτσι για τον τελευταίο poete maudit της ελλάδας; Αυτή τη ταινία έπρεπε να την δεις στα 47, μόνο και μόνο για το έξτρα βάρος της οπτικής γωνίας.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

zarathustra
Εκκολαπτόμενο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

zarathustra
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ε όχι και θεός αυτός με τα σαγόνια του καρχαρία...Α.. σε παρακαλώ πολύ! Δεν είμαι τεκνατζού, το ακριβώς αντίθετο! Αυτός είναι Θεός!![]()

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

zarathustra
Εκκολαπτόμενο μέλος

io-io
Διάσημο μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

The Dog Problem. Καλό αλλά με άφησε αδιάφορο τελικά. Παίζει και αυτός που έπαιζε τον ξάδερφο της Φοίβη του οποίου το παιδί κυοφόρησε που μου σπάει τα νεύρα η μουρμούρα και βαρεμάρα με την οποία μιλάει.
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει.

Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, είδα το the hitchhicker's guide to the galaxy.
Σίγουρα δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες ταινίες που έχω δει.![]()

suspiria
Διάσημο μέλος

Εγω ειδα το μισο Γυναικες στα προθυρα νευρικης κρισης και μου αρεσε!
Το είχε χτες στη ΝΕΤ και το είδα σήμερα στο πρόγραμμα

Το έχω ξαναδεί 2 φορές

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.