mindcircus
Περιβόητο μέλος

the grey περιπέτεια, πολύ ρεαλιστική, καταπληκτική ταινία.
Γενικώς φέτος γίνονται ωραίες δουλειές και στο σινεμά και στο θέάτρο και στην τηλεόραση σε σύγκριση με πέρυσι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
black_eye
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Ατμοσφαιρικό θρίλερ που αποφεύγει αρκετά κλισέ του είδους. Εγκρίνεται.
The Life of Brian
Το θυμόμουν σαν ξεκαρδιστικό αλλά τώρα που το ξαναείδα δεν μου άρεσε και τόσο. Μακάρι να μην το είχα ξαναδεί, το απομυθοποίησα τελείως.
The Grey
Ολοι λένε ότι είναι καλό, αλλά μια ιστορία που...τους τρώνε όλους οι λύκοι δεν μου φαίνεται καθόλου καλή.
V for Vendetta
Το πήραμε σε Bluray για επαναθέαση, αν μη τι άλλο είναι στο πνεύμα της εποχής.
Halloween remake
Αηδία, βαρετό, περιμένεις πως και πως να τους σφάξει όλους γιατί σου σπάνε τα νεύρα.

love_angel
Επιφανές μέλος

Είχα μεγάλες προσδοκίες για αυτή την ταινία γιατί έπαιζε ο Λιαμ Νισον και πραγματικά είχα ακούσει καλά λόγια, ακόμα και η βαθμολογία στο imdb είναι νομίζω γύρω στο 7,5. Βαρετή μέχρι αηδίας, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον και με κάτι γιγάντιους λύκους.

grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν έχω δει την σουηδική, αλλά η αμερικάνικη είναι καλή ρε παιδιά! μην την σνομπάρετεΤη σουηδικη η την αμερικανια;
Γιατι απο οτι εμαθα η πρωτη ειναι κλασεις ανωτερη!!!

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Την είδα κι εγώ χθες, περίμενα μια πολύ περισσότερο ενδιαφέρουσα ταινία.Αδιάφορη, μια απλή περιπέτεια.Ωραία ταινία το "The Grey"? Καλά με κοροϊδεύετε? Τι ακριβώς σας άρεσε?
Είχα μεγάλες προσδοκίες για αυτή την ταινία γιατί έπαιζε ο Λιαμ Νισον και πραγματικά είχα ακούσει καλά λόγια, ακόμα και η βαθμολογία στο imdb είναι νομίζω γύρω στο 7,5. Βαρετή μέχρι αηδίας, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον και με κάτι γιγάντιους λύκους.
Με άριστα το 10 θα της βάλω 2. Παίζει να είναι η χειρότερη ταινία που έχω δει τελευταία.Αφήστε που στο τέλος τους οδηγούσε και στη φωλιά τους. Φανταστείτε δηλαδή να μην ήταν και κυνηγός ο μεσιε!![]()
vassonoff
Δραστήριο μέλος

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Μ'άρεσε αρκετά, το παιδί παίζει απίστευτα.Αξίζει να τη δείτε..
blackgirl
Πολύ δραστήριο μέλος

ένταξει καλή ήταν για το είδος της (με άριστα το δέκα θα έβαζα γύρω στο 8 )
Commander
Νεοφερμένο μέλος

ενας σχιζοφρενης μαθηματικος που σπαει κωδικους...

leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πολυ ωραια ταινια.Παρουσιαζει την ζωη του John Nash,αν και με πολλες πολλεςA beautiful mind
ενας σχιζοφρενης μαθηματικος που σπαει κωδικους...![]()
ανακριβιες οπως εχει πει ο ιδιος.Λογικο βεβαια.
Χθες ειδα για δευτερη φορα το Requiem For a Dream.
Πολυ καλη.https://www.imdb.com/title/tt0180093/
Ajusshi
Διάσημο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

https://www.youtube.com/watch?v=iexMJrBzZtA
Commander
Νεοφερμένο μέλος

Psychologist
Διάσημο μέλος

blackgirl
Πολύ δραστήριο μέλος

Πουλάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το παλιό φυσικά, του '84... Φοβερή ταινία!
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

The Rock (δεν το είδα όλο γιατί ήταν αργά και νύσταξα...αλλά μου φάνηκε σχετικά καλή περιπέτεια)
ΑΤΜ (απίστευτη κοτσάνα, από το τρέιλερ φάνηκε πόσο βλακεία ήταν αλλά τι να κάνω, με πίεσε να τη δούμε)
Το ημερολόγιο ενός βρικόλακα (με το ζόρι την άντεξα κι αυτή, κάτι σαν Twilight της εποχής)
Βlade 2 (ναι, όλο αηδίες είδα αυτή την εβδομάδα)
Young Adult (αυτός ο σκηνοθέτης παίρνει ένα καλό θέμα και το κάνει βαρετό, αλλά όλοι οι κριτικοί λένε ότι είναι καλός

Πουλάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για 1000000στη φορά... Όμως δεν την έχω βαρεθεί!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.