Isiliel
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ καλό!!!!! Γέλασα πολύ...
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Δε μου πολυάρεσε...
smart
Πολύ δραστήριο μέλος

Μου άρεσε πάααααρα πολυυυ αν και είχε πολύ κλάμα..(τουλάχιστον για μένα.!

Giovanna
Επιφανές μέλος

αν καταλαβε κανεις τι εγινε, ας με ενημερωσει asap.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Θέλει πολύ προσοχή κατά τη διάρκεια για να πιάσει κανείς μερικές λεπτομέρειες και να προετοιμαστεί για την ανατροπή στο τέλος. Μου άρεσε πάντως!
dooo
Διακεκριμένο μέλος

το συστήνω ανεπιφύλακτα. και βγάζει και γέλιο στο τέλος.

Καλό, ειδικά για τέτοια περίσταση (είμαι συναχωμένη...)!
Maggie
Περιβόητο μέλος

Kαλό ήταν, εκτός από μερικές σκηνές που δν μου άρεσαν καθόλου.. Με περίεργο τέλος. Θα το χαρακτήριζα μέτριο.. Δεν εχω ξαναδεί παρόμοια ταινία!

zanin
Διάσημο μέλος

Jason93
Δραστήριο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

αυτή η Κόπολα, πως το καταφέρνει και χαλάει τις ταινίες....
μόνο τα κουστούμια άξιζαν να τα βλέπεις.
αφήστε που σε ορισμένες στιγμές, λες "τώρα θα παιχτεί το λεσβιακό, τώρα", "τώρα θα παιχτεί το gang-bang, τώρα".....και μένεις να κοιτάς το ηλιοβασίλεμα.
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

έγινα πάλι παιδάκι, νι

τι ωραία ταινιούλα!!!
επίσης, ο κακός μοιάζει πολύ στον Voldermort, όπως παρουσιάζεται στο GOF.
BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

Ανατρεπτική ταινία με καλές ερμηνίες. Νομίζω ότι μόνο Έλληνας θα μπορούσε να σκεφτεί αυτό το σενάριο. Πολύ καλή ταινία κατά τη γνώμη μου!
Ήταν η μόνη ταινία που είδα στο cinema και δεν με ενοχλούσε που πολλοί ακροατές μιλούσαν κι έκαναν σχόλια σχεδόν σε κάθε σκηνή! Μιλάμε ότι τρανταζόταν η αίθουσα στο village, μία από τα σχόλια των ακροατών και μία από τις σκηνές της ταινίας.Εντάξει είχε και τη σοβαρή πλευρά της η ταινία, όπως και τα νοήματά της. Αξίζει να τη δει κανείς μόνο και μόνο για το πρωτότυπο σενάριο.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Εγω ειδα το στοιχημα του Σλεβιν.
Α-ΡΙ-ΣΤΟΥ-ΡΓΗ-ΜΑ.

Ναι, παλιά ταινία, αλλά καλή!

Ίσως όχι το καλύτερο δείγμα σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου...

Προσπαθεί μετανιωμένος να επιβιώσει μέσα εκεί σε ένα εχθρικό περιβάλλον απο τους δεσμοφύλακες μέχρι και τους συγκρατούμενούς του...
Απο τα έργα που με κράτησαν πραγματικά, όχι μόνο επειδή είχαν και το στοιχείο της μπάλας μέσα αλλά και για το πως απο το 100 μπορεί κάποιος να φτάσει στο -100 και μετά να προσπαθεί πάλι να αναρριχηθεί όσο ψηλότερα μπορεί...
ps. Γιατί στην Ελλάδα έχουμε το συνήθειο να καταστρέφουμε τους τίτλους των ταινιών ???
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.