Demelene
Διάσημο μέλος

Στείλε. Πάντως και εγώ το χουλιγκανς δεν το έχω δει. Κάτι στο ζήτημα ποδόσφαιρο και ομάδα δεν με άγγιξε ποτέ.Κρονάκο αξίζει επίσης να δεις(αν δεν το έχεις δει) "Μάθε παιδί μου γράμματα" του 1983 επίσης ελληνικό.Έτσι για να μην μένουμε με την εντύπωση ότι παράγουμε μόνο σαβούρες
Λίγο πιο "βαρύ" απο τους χουλιγκανς αλλα ταινιάρα.
Υ.Γ.Αν θες σου στελνω σε πμ το λινκ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολλή φρίκη. Πολύ απαίσια. Άσχημη βία. Σωματική και ψυχική.
Απορώ πώς το έκαναν. Απορώ γιατί θέλουν να το ξανακάνουν στο Hοllywood. Απορώ γιατί μου το πρότειναν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είδα μία αυστριακή ταινία, το Funny Games...
Πολλή φρίκη. Πολύ απαίσια. Άσχημη βία. Σωματική και ψυχική.
Απορώ πώς το έκαναν. Απορώ γιατί θέλουν να το ξανακάνουν στο Hοllywood. Απορώ γιατί μου το πρότειναν.
Υπαρχει αραγε στ' αγγλικα;

Την ειχα ακουσει κι εγω παλι αυτην προσφατα αλλα μου κινησε την περιεργεια το ρεζουμε που διαβασα απο το imdb...εχει παρει και υψηλη βαθμολογια...
Maggie
Περιβόητο μέλος

Εμένα πάλι μου άρεσε πολύ !! (παλιμπαιδισμός

Είχε πολλή πλάκα και Σαββατιάτικα κουβάλησα μια φίλη μου και την έπεισα να πάμε να το δούμε! Η πλάκα ήταν ότι μέσα στην αίθουσα ήταν καμιά 15αριά πιτσιρίκια 5 χρονών κλπ και όλοι οι υπόλοιποι ήταν από 20 και πάνω μέχρι και 50

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Το Αντικλείδι(The Skeleton Key).Πολύ ανατρεπτικό τέλος![]()
Από τα αγαπημένα μου θρίλερ!

zanin
Διάσημο μέλος

lilith
Δραστήριο μέλος

Μπορώ να πω, ότι την παρακολούθησα ευχάριστα...
scar.lett
Εκκολαπτόμενο μέλος

evouli
Διάσημο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Στο καπάκι έβαλα το "Πριν το ηλιοβασίλεμα" που συναντιούνται ύστερα από 9 χρόνια στο Παρίσι. Είναι πια 30+, πιο ώριμοι αλλά χωρίς να έχουν χάσει τα παλιά τους στοιχεία. Έλεγα πως είχα στερέψει από δάκρυα αλλά ξανάρχισα να κλαίω! Πολύ ωραίες ταινίες, αν και η πρώτη με άγγιξε περισσότερο λόγω ηλικιακής φάσης.
Και χθες το "Σε είδα στο όνειρό μου" με το γκομενάκι τον Μπερνάλ. Πολύ ωραία κι ευχάριστη ταινία, με μεγάλες δόσεις σουρρεαλισμού!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

κάποιον που δεν εχει δει το πρωτο είναι ενδιαφέρον
(το βλέπαμε εγω ο άντρας μου και μια φίλη χτες... εγω κι ο αντρας μου που ειχαμε δει το πρωτο, ξενερώσαμε σύντομα... σηκωθηκαμε... κάναμε μπανιο... φαγαμε.... πήγαμε στο pc.... η φίλη που δεν το ειχε δει, έκατσε ως τελους με αγωνία

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Αυτό σημαίνει ανάμεικτα συναισθήματα...το φαινόμενο της πεταλούδας νο 2
για όποιον έχει δει το πρωτο που ήταν κορυφή....
(το βλέπαμε εγω ο άντρας μου και μια φίλη χτες... εγω κι ο αντρας μου που ειχαμε δει το πρωτο, ξενερώσαμε σύντομα... σηκωθηκαμε... κάναμε μπανιο... φαγαμε.... πήγαμε στο pc.... η φίλη που δεν το ειχε δει, έκατσε ως τελους με αγωνία)

io-io
Διάσημο μέλος

το φαινόμενο της πεταλούδας νο 2
για όποιον έχει δει το πρωτο που ήταν κορυφή....
Καπου εχω γραψει γιαυτο, παιζει να ειναι η χειροτερη ταινια που εχω δει ever....
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Δεν φτάνει φυσικά το Pulp Fiction αλλά ήταν κι αυτό κορυφή

Maggie
Περιβόητο μέλος

Ήταν σαχλή ταινία

Giovanna
Επιφανές μέλος

Jason93
Δραστήριο μέλος

smart
Πολύ δραστήριο μέλος

Μου άρεσε πολύ....

underwater
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.