io-io
Διάσημο μέλος

ps. Γιατί στην Ελλάδα έχουμε το συνήθειο να καταστρέφουμε τους τίτλους των ταινιών ???
Για να τους κανουμε πιο... πιασαρικους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io
Διάσημο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

νι... μου άρεσε πολύ....
σε κάποιες φάσεις έριξα πολύ γέλιο (καλά είμαι κι εύκολη εγώ με το γέλιο

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ειδα και το τελεια παγίδα, πολυ καλη σκηνοθεσια και οι ηθοποιοι επαιζαν τελεια. Βεβαια το σεναριο ειναι λιγακι κλασσικο... αλλα ενταξ ...
Demelene
Διάσημο μέλος

Crank
Άψογη ταινία. Όλα τα λεφτά. Καταιγιστική δράση, νέες ειδέες για action ταινίες, σκηνοθεσία τύπου FastLane και Fast and the Furious.
Σε όποιον αρέσουν τα action έργα και γενικά το διαφορετικό πρέπει να το δει. Τρομερή ιδέα για σενάριο που από μόνο του προωθεί την αχαλίνωτη δράση στην ταινία μέσα.
Αχχχχ καιρό είχαμε να δούμε κάτι καλό στο στίλ αυτό. Jason Stathan βγάζει εργάρες γενικά.

Κορυφαία ταινία - πολύ γέλιο!!!
Ben Stiller πάουα βασικά!

Night at the Museum - Μια Νύχτα στο Μουσείο
Κορυφαία ταινία - πολύ γέλιο!!!
Ben Stiller πάουα βασικά!
Να ρωτήσω... αυτό είναι για το μπαμπά μου;
Ο μπαμπάς μου γκρινιάζει, με οποιαδήποτε ταινία έχει σκοτάδια, αγχωτική μουσική, και εκπλήξεις... Για να καταλάβεις, στο Ghost Busters είχε κλειστά τα μάτια, ενώ εγώ, 5 ετών, χαιρόμουν!!

travel_lover
Διάσημο μέλος

Να ρωτήσω... αυτό είναι για το μπαμπά μου;
Ο μπαμπάς μου γκρινιάζει, με οποιαδήποτε ταινία έχει σκοτάδια, αγχωτική μουσική, και εκπλήξεις... Για να καταλάβεις, στο Ghost Busters είχε κλειστά τα μάτια, ενώ εγώ, 5 ετών, χαιρόμουν!!
έχει τρελό γέλιο, καθόλου μστήριο εκτός από την απορία του πως θα ξεμπλέξει ο ατυχος αυτός από τους μπελάδες. για κάτι χαλαρό χωρίς πολλά πολλά το συνιστώ!
adespoto
Περιβόητο μέλος

Εγω ειδα το στοιχημα του Σλεβιν.
Α-ΡΙ-ΣΤΟΥ-ΡΓΗ-ΜΑ.
Πράγματι πολύ καλό
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

εχω βρεθει στην ΙΔΙΑ θεση που ηταν εχτες το βραδυ ο Weak & Giostau μετα τον πνιγμο (παραλιγο) της Giovannas.Να ρωτήσω... αυτό είναι για το μπαμπά μου;
Εχω λιωσει στο γελιο

εχω βρεθει στην ΙΔΙΑ θεση που ηταν εχτες το βραδυ ο Weak & Giostau μετα τον πνιγμο (παραλιγο) της Giovannas.
Εχω λιωσει στο γελιο![]()

Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

το συνιστω σε οσους αρεσουν οι αμερικανικες ρομαντικες κομεντι.Btw ειναι αρκετα μεγαλη ταινια...
kleftra
Διάσημο μέλος

Το περίμενα πολύ πιο αστείο, είχε μερικές καλές σκηνές.
Θα του δώσω ένα 6 για τις σκηνές αυτές και για το τραγούδι των c real.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σου παραθέτω τα λόγια ενός συντελεστή
"Η ταινία βασίζεται στη σκέψη ότι η διαφορετικότητα και η προσωπική επιλογή δεν αφορά μόνο τους γκέι αλλά πάρα πολλές πλευρές της κοινωνίας μας. Αφορά την ελευθερία που έχει κάποιος να επιλέγει κάτι διαφορετικό από την πλειοψηφία είτε στη θρησκεία είτε στον έρωτα είτε σε οτιδήποτε. Οτιδήποτε είναι διαφορετικό από το κατεστημένο είναι δαχτυλοδειχτούμενο. Εξαρτάται από την κάθε εποχή το τι βλέπει μη φυσιολογικό."
Σου συστήνω να διαβάσεις τις συνεντεύξεις των συντελεστών
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Πάντως σε γενικές γραμμές, ήταν ένα πολύ σοβαρό έργο που προσπάθησε να περάσει το μήνυμά του εύθυμα.
brilliant
Νεοφερμένο μέλος

μου αρεσε πολυ!

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Πολυ γελιο, αξιζει σιγουρα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.