Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι το έλεγαν όντως πατάτα.Από καλά έργα έχω να σου προτείνω το Βασιλειο των ουρανών.Αρχική Δημοσίευση από yiannis:Μου φαίνετε ότι το έλεγαν κιόλας ότι είναι μάπα. Απο τα καινούργια έργα υπάρχει κάποιο που να αξίζει πολύ να το δεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalipso
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lexx
Νεοφερμένο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Καλή ταινία, αξίζει να τη δείτε σε dvd αν δεν τη προλάβετε στις αίθουσες...
weak and powerless
Διάσημο μέλος

ψ. που την είδες και πότε (βρε λες

dooo
Διακεκριμένο μέλος

ήταν αλλο ένα παιδί, αλλά δε κάναμε τίποτα γιατί μπαινοβγαινε ένας τύπος και μας το χάλαγε

του'δωσα σοκολάτα όμως...και του'κλεισα το μάτι

το'δες κι εσυ το εργάκι?

weak and powerless
Διάσημο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

modelos
Εκκολαπτόμενο μέλος

τι παω και βλεπω θριλερ....ειμαι μαζοχα μαλλον

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Μου άρεσε ο τρόπος που δείχνουν την πραγματικότητα του σήμερα! Με χιούμορ στα σημεία που πρέπει, αλλά και σοβαρότητα ή ακόμη και ωμότητα σε άλλα σημεία!
Καλή δουλειά!!!

Sephiroth
Νεοφερμένο μέλος

nikita13
Διάσημο μέλος

...............Και πολύ ψυχοπλάκωμα....Αρχική Δημοσίευση από Sephiroth:Είδα το million dollar baby. Πολύ καλή!!!

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Το πρώτο ήταν ένα αρκετά καλό θριλεράκι/περιπέτεια... όχι κάτι τρομερό, αλλά βλέπεται..
Στο δεύτερο γέλασα πάααααρα πολύ!!! Συστήνεται!!!

Maggie
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από giostau:Είδα χτες το Flightplan και το Madagascar...
Στο δεύτερο γέλασα πάααααρα πολύ!!! Συστήνεται!!!![]()
![]()
![]()
Έχω ακούσει ότι είναι πάρα πολύ ωραίο

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

μου άρεσε

είχε και διαφημιστικό για το Charlie And The Chocolate Factory.... θέλω να το δω....

βέβαια... το αγαπημένο μου EVER είναι το ένα και μοναδικό... ICE AGE!!!!

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:βέβαια... το αγαπημένο μου EVER είναι το ένα και μοναδικό... ICE AGE!!!!![]()
![]()
![]()
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!

Και 'γω τη λατρεύω αυτήν την ταινία!!!
Ετοιμάζουν το 2!!!!
αν θές εδώ είναι το τρέιλερ!
nikita13
Διάσημο μέλος

Το έχω δει 5 φορές!!

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Μη ντρέπεσε ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ θέλω και εγώ να δω το RobotsΑρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:σαν όλα τα παιδάκια και γω... είδα χτες το.... Robots![]()
μου άρεσε![]()
![]()
![]()
είχε και διαφημιστικό για το Charlie And The Chocolate Factory.... θέλω να το δω....![]()
![]()
![]()
βέβαια... το αγαπημένο μου EVER είναι το ένα και μοναδικό... ICE AGE!!!!![]()
![]()
![]()

Covenant
Δραστήριο μέλος

Ολες οσες αναφερθηκαν τις λατρευω!
Για ολους εσας προτινω να δειτε το Final Fantasy VII : Advent Children
Ειναι απο τους σχεδιαστες της προηγουμενης ταινιας και το σεναριο κινειται στο σεναριο του παιχνιδου για το playstation 1.Φοβαμαι οτι μονο απο dc η torrents θα το βρειτε καθως θα αργησει πολυ για Ελλαδα,απο οσο φανταζομαι
H τελευταια ταινια που ειδα ηταν το Saw 2 και μπορω να πω οτι μου αρεσε παρα πολυ και ειναι μια ανταξια συνεχεια με πολυ βαθυτερο σεναριο και αισθηση της αγωνιας κ τρομου,το συνιστω ανεπιφυλακτα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.