Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2005 στις 23:25 Ο Valder έγραψε: #141 05-11-05 23:25 Εγω είδα τον Μπόμπ τον Σφουγγαράκη τις προάλλες. ΑΠΕΙΡΟ ΓΕΛΙΟ! Λέτε να βάλω να κατεβαίνει το ICE AGE; Σκέφτομαι να δω το American Pie The Band Camp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2005 στις 23:30 Ο Covenant έγραψε: #142 05-11-05 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λέτε να βάλω να κατεβαίνει το ICE AGE; Click για ανάπτυξη... Δες την ταινια που θελεις και βαλε ΟΛΑ τα animation εργα που υπαρχουν,εκει να δεις γελιο απο τα λεσια τους animators Ice age,Mosters Inc,Shark Tale,Finding Nemo,Shrek 1/2,Robots,Magadascar,The Incredibles Σου εγγυωμαι απειρες στιγμες γελιου Υ.Γ.Αν εισαι με 384 τοτε σε λιγοτερο απο 5 ωρες θα εχεις την καθεμια.Οταν με το καλο τις βλεπεις (αν τελικα το κανεις),σχολιαζε σε παρακαλω καθεμια απο αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2005 στις 01:41 Ο iJohnnyCash: #143 06-11-05 01:41 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: βέβαια... το αγαπημένο μου EVER είναι το ένα και μοναδικό... ICE AGE!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω με τα απο πίεση την είδα... και ένα έχω να πω: Φοβερό.. Αρχική Δημοσίευση από VarX: Για ολους εσας προτινω να δειτε το Final Fantasy VII : Advent Children Click για ανάπτυξη... Δεν βγήκαν ομως ελληνική υπότιτλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2005 στις 01:45 Ο Covenant έγραψε: #144 06-11-05 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Δεν βγήκαν ομως ελληνική υπότιτλοι Click για ανάπτυξη... To εργο ειναι στα ιαπωνικα,αρα θα χρειαστεις αγγλικους υποτιτλους για να το δεις.Επισης δεν ξερω κατα ποσο καποιος θα κανει μεταφραση τους αγγλικους σε ελληνικα,εγω αρκουμαι στα αγγλικα κ χωρις υποτιτλους. Παω να ξαναδω το saw 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2005 στις 01:47 Ο iJohnnyCash: #145 06-11-05 01:47 Αρχική Δημοσίευση από VarX: To εργο ειναι στα ιαπωνικα,αρα θα χρειαστεις αγγλικους υποτιτλους για να το δεις.Επισης δεν ξερω κατα ποσο καποιος θα κανει μεταφραση τους αγγλικους σε ελληνικα,εγω αρκουμαι στα αγγλικα κ χωρις υποτιτλους. Click για ανάπτυξη... Τα αγγλικά μου δεν είναι και τόσο κάλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2005 στις 12:06 Ο ]ifrit[ έγραψε: #146 06-11-05 12:06 Είδα το SAW χθες πολύ κάλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2005 στις 12:44 Ο giostau έγραψε: #147 06-11-05 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Δεν βγήκαν ομως ελληνική υπότιτλοι Click για ανάπτυξη... Ποιός σου το είπε αυτό;;;; Μάλλον δεν έψαξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:03 Η Κακή Επιρροή: #148 07-11-05 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Μη ντρέπεσε ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ θέλω και εγώ να δω το Robots.....Και εντελώς μεταξύ μας έχω και δει τον "Σφουγκαράκη" Click για ανάπτυξη... Τι λέει ο σφουγκαράκης? να το δω? Αρχική Δημοσίευση από VarX: Ice age,Mosters Inc,Shark Tale,Finding Nemo,Shrek 1/2,Robots,Magadascar,The Incredibles Click για ανάπτυξη... Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:06 Η Κακή Επιρροή: #149 07-11-05 13:06 Είδα το " Ο πόλεμος των κόσμων"... ε... χμ.... δεν ήταν κακή απλά με απογοήτευσε το τέλος της (όπως κάθε τέτοιου είδους τέλος) Το θεωρώ πολύ χαζό να έκαναν τέτοιου είδους λάθος οι "κακοί"... δεν παίζει... μιλάμε για ανώτερα από εμάς όντα... δεν λέω περισσότερα για να μην πω το τέλος για όσους δεν το έχουν δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:07 Ο Covenant έγραψε: #150 07-11-05 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Click για ανάπτυξη... Καλα και τα 2 πολυ,υπεροχο animation και πολυ γελιο,δες τα αφοβα! "Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? " Μαλλον θα ηθελες να πεις,εχει θεμα το...καθως η εκφραση σου ηταν απολυτα αγγλικη!..μεταξυ μας αυτο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:10 Ο Covenant έγραψε: #151 07-11-05 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Είδα το " Ο πόλεμος των κόσμων"... ε... χμ.... δεν ήταν κακή απλά με απογοήτευσε το τέλος της (όπως κάθε τέτοιου είδους τέλος) Το θεωρώ πολύ χαζό να έκαναν τέτοιου είδους λάθος οι "κακοί"... δεν παίζει... μιλάμε για ανώτερα από εμάς όντα... δεν λέω περισσότερα για να μην πω το τέλος για όσους δεν το έχουν δει Click για ανάπτυξη... Τελεια ειδικα εφε (ο μονος λογος που την παρακολουθησα) και περνας ευχαριστα ενα απογευματακι.Οχι τιποτα το ιδιαιτερο,απλα μια ταινια εκατομμυριων με μικρο βαθος και αποτυπωση της στο εγκεφαλο του θεατη. Δειτε το Saw 2 και το War of Wolds και μετα καντε εναν απολογισμο ποιο σας αρεσε περισσοτερο και στο τελος σκεφτειτε ποσο κοστισε το καθενα (τα αλλα ακρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #152 07-11-05 13:12 Αρχική Δημοσίευση από VarX: Καλα και τα 2 πολυ,υπεροχο animation και πολυ γελιο,δες τα αφοβα! Click για ανάπτυξη... θα τα δω στανταρ λοιπόν!!! tks! Αρχική Δημοσίευση από VarX: "Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? " Μαλλον θα ηθελες να πεις,εχει θεμα το...καθως η εκφραση σου ηταν απολυτα αγγλικη!..μεταξυ μας αυτο ε; Click για ανάπτυξη... σκέψου να είχα πάει και στην Αγγλία τι θα τράβαγα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:15 Ο weak and powerless: #153 07-11-05 13:15 το ice age οπωσδήποτε μπαντ ίνφλουενς (το χω στο πισί ) έντιτ. ουγκ, είμαι στραβός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2005 Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2005 στις 21:50 Η Skoulikadera---: #154 08-11-05 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Τι λέει ο σφουγκαράκης? να το δω? Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Click για ανάπτυξη... Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:39 Η nikita13 έγραψε: #155 09-11-05 11:39 Εγω είδα χτες το Elizabethtown κομεντί που περνούσε ευχάριστα η ώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #156 09-11-05 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... ok... θα το τσεκάρω Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Click για ανάπτυξη... τελικά το είδα το shark tale.... πολύ γέλιο!! θέλω τώρα οπωσδήποτε να δω και το madagascar lol Υ.Γ. άσε.... έχω και γω τον τίγρη και τον winy the pooh... όρκος σιωπής... προσκοπίνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simboy Νεοφερμένο μέλος Ο simboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:52 Ο simboy έγραψε: #157 09-11-05 11:52 Εγώ ξεκίνησα για τα Village αλλά ως γνωστόν όποτε πας Village φεύγεις γιατί δεν βρίσκεις θέσεις στο έργο που θες :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2005 στις 04:07 Ο weak and powerless: #158 10-11-05 04:07 αύριο θα δω το viva cuba, αρκεί να βρω κάνα θύμα να έρθει μαζί μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 19:07 Ο Covenant έγραψε: #159 11-11-05 19:07 Nα παρακολουθησετε οπωσδηποτε το House Of Wax. Υπεροχη ταινια θριλερ,με πολυ αιμα και σοκαρεστικες σκηνες με πολυ ομορφα εφε. Την προτινω ανεπιφυλακτα στους οπαδους των ταινιων τρομου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 20:25 Ο giostau έγραψε: #160 11-11-05 20:25 Μόλις είδα το Elektra.... Ωραία ταινία.... πάρα πολύ ωραία πρωταγωνίστρια!!! Αξίζει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω είδα τον Μπόμπ τον Σφουγγαράκη τις προάλλες. ΑΠΕΙΡΟ ΓΕΛΙΟ! Λέτε να βάλω να κατεβαίνει το ICE AGE; Σκέφτομαι να δω το American Pie The Band Camp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2005 στις 23:30 Ο Covenant έγραψε: #142 05-11-05 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λέτε να βάλω να κατεβαίνει το ICE AGE; Click για ανάπτυξη... Δες την ταινια που θελεις και βαλε ΟΛΑ τα animation εργα που υπαρχουν,εκει να δεις γελιο απο τα λεσια τους animators Ice age,Mosters Inc,Shark Tale,Finding Nemo,Shrek 1/2,Robots,Magadascar,The Incredibles Σου εγγυωμαι απειρες στιγμες γελιου Υ.Γ.Αν εισαι με 384 τοτε σε λιγοτερο απο 5 ωρες θα εχεις την καθεμια.Οταν με το καλο τις βλεπεις (αν τελικα το κανεις),σχολιαζε σε παρακαλω καθεμια απο αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2005 στις 01:41 Ο iJohnnyCash: #143 06-11-05 01:41 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: βέβαια... το αγαπημένο μου EVER είναι το ένα και μοναδικό... ICE AGE!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω με τα απο πίεση την είδα... και ένα έχω να πω: Φοβερό.. Αρχική Δημοσίευση από VarX: Για ολους εσας προτινω να δειτε το Final Fantasy VII : Advent Children Click για ανάπτυξη... Δεν βγήκαν ομως ελληνική υπότιτλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2005 στις 01:45 Ο Covenant έγραψε: #144 06-11-05 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Δεν βγήκαν ομως ελληνική υπότιτλοι Click για ανάπτυξη... To εργο ειναι στα ιαπωνικα,αρα θα χρειαστεις αγγλικους υποτιτλους για να το δεις.Επισης δεν ξερω κατα ποσο καποιος θα κανει μεταφραση τους αγγλικους σε ελληνικα,εγω αρκουμαι στα αγγλικα κ χωρις υποτιτλους. Παω να ξαναδω το saw 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2005 στις 01:47 Ο iJohnnyCash: #145 06-11-05 01:47 Αρχική Δημοσίευση από VarX: To εργο ειναι στα ιαπωνικα,αρα θα χρειαστεις αγγλικους υποτιτλους για να το δεις.Επισης δεν ξερω κατα ποσο καποιος θα κανει μεταφραση τους αγγλικους σε ελληνικα,εγω αρκουμαι στα αγγλικα κ χωρις υποτιτλους. Click για ανάπτυξη... Τα αγγλικά μου δεν είναι και τόσο κάλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2005 στις 12:06 Ο ]ifrit[ έγραψε: #146 06-11-05 12:06 Είδα το SAW χθες πολύ κάλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2005 στις 12:44 Ο giostau έγραψε: #147 06-11-05 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Δεν βγήκαν ομως ελληνική υπότιτλοι Click για ανάπτυξη... Ποιός σου το είπε αυτό;;;; Μάλλον δεν έψαξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:03 Η Κακή Επιρροή: #148 07-11-05 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Μη ντρέπεσε ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ θέλω και εγώ να δω το Robots.....Και εντελώς μεταξύ μας έχω και δει τον "Σφουγκαράκη" Click για ανάπτυξη... Τι λέει ο σφουγκαράκης? να το δω? Αρχική Δημοσίευση από VarX: Ice age,Mosters Inc,Shark Tale,Finding Nemo,Shrek 1/2,Robots,Magadascar,The Incredibles Click για ανάπτυξη... Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:06 Η Κακή Επιρροή: #149 07-11-05 13:06 Είδα το " Ο πόλεμος των κόσμων"... ε... χμ.... δεν ήταν κακή απλά με απογοήτευσε το τέλος της (όπως κάθε τέτοιου είδους τέλος) Το θεωρώ πολύ χαζό να έκαναν τέτοιου είδους λάθος οι "κακοί"... δεν παίζει... μιλάμε για ανώτερα από εμάς όντα... δεν λέω περισσότερα για να μην πω το τέλος για όσους δεν το έχουν δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:07 Ο Covenant έγραψε: #150 07-11-05 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Click για ανάπτυξη... Καλα και τα 2 πολυ,υπεροχο animation και πολυ γελιο,δες τα αφοβα! "Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? " Μαλλον θα ηθελες να πεις,εχει θεμα το...καθως η εκφραση σου ηταν απολυτα αγγλικη!..μεταξυ μας αυτο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:10 Ο Covenant έγραψε: #151 07-11-05 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Είδα το " Ο πόλεμος των κόσμων"... ε... χμ.... δεν ήταν κακή απλά με απογοήτευσε το τέλος της (όπως κάθε τέτοιου είδους τέλος) Το θεωρώ πολύ χαζό να έκαναν τέτοιου είδους λάθος οι "κακοί"... δεν παίζει... μιλάμε για ανώτερα από εμάς όντα... δεν λέω περισσότερα για να μην πω το τέλος για όσους δεν το έχουν δει Click για ανάπτυξη... Τελεια ειδικα εφε (ο μονος λογος που την παρακολουθησα) και περνας ευχαριστα ενα απογευματακι.Οχι τιποτα το ιδιαιτερο,απλα μια ταινια εκατομμυριων με μικρο βαθος και αποτυπωση της στο εγκεφαλο του θεατη. Δειτε το Saw 2 και το War of Wolds και μετα καντε εναν απολογισμο ποιο σας αρεσε περισσοτερο και στο τελος σκεφτειτε ποσο κοστισε το καθενα (τα αλλα ακρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #152 07-11-05 13:12 Αρχική Δημοσίευση από VarX: Καλα και τα 2 πολυ,υπεροχο animation και πολυ γελιο,δες τα αφοβα! Click για ανάπτυξη... θα τα δω στανταρ λοιπόν!!! tks! Αρχική Δημοσίευση από VarX: "Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? " Μαλλον θα ηθελες να πεις,εχει θεμα το...καθως η εκφραση σου ηταν απολυτα αγγλικη!..μεταξυ μας αυτο ε; Click για ανάπτυξη... σκέψου να είχα πάει και στην Αγγλία τι θα τράβαγα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:15 Ο weak and powerless: #153 07-11-05 13:15 το ice age οπωσδήποτε μπαντ ίνφλουενς (το χω στο πισί ) έντιτ. ουγκ, είμαι στραβός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2005 Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2005 στις 21:50 Η Skoulikadera---: #154 08-11-05 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Τι λέει ο σφουγκαράκης? να το δω? Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Click για ανάπτυξη... Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:39 Η nikita13 έγραψε: #155 09-11-05 11:39 Εγω είδα χτες το Elizabethtown κομεντί που περνούσε ευχάριστα η ώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #156 09-11-05 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... ok... θα το τσεκάρω Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Click για ανάπτυξη... τελικά το είδα το shark tale.... πολύ γέλιο!! θέλω τώρα οπωσδήποτε να δω και το madagascar lol Υ.Γ. άσε.... έχω και γω τον τίγρη και τον winy the pooh... όρκος σιωπής... προσκοπίνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simboy Νεοφερμένο μέλος Ο simboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:52 Ο simboy έγραψε: #157 09-11-05 11:52 Εγώ ξεκίνησα για τα Village αλλά ως γνωστόν όποτε πας Village φεύγεις γιατί δεν βρίσκεις θέσεις στο έργο που θες :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2005 στις 04:07 Ο weak and powerless: #158 10-11-05 04:07 αύριο θα δω το viva cuba, αρκεί να βρω κάνα θύμα να έρθει μαζί μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 19:07 Ο Covenant έγραψε: #159 11-11-05 19:07 Nα παρακολουθησετε οπωσδηποτε το House Of Wax. Υπεροχη ταινια θριλερ,με πολυ αιμα και σοκαρεστικες σκηνες με πολυ ομορφα εφε. Την προτινω ανεπιφυλακτα στους οπαδους των ταινιων τρομου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 20:25 Ο giostau έγραψε: #160 11-11-05 20:25 Μόλις είδα το Elektra.... Ωραία ταινία.... πάρα πολύ ωραία πρωταγωνίστρια!!! Αξίζει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Λέτε να βάλω να κατεβαίνει το ICE AGE; Click για ανάπτυξη... Δες την ταινια που θελεις και βαλε ΟΛΑ τα animation εργα που υπαρχουν,εκει να δεις γελιο απο τα λεσια τους animators Ice age,Mosters Inc,Shark Tale,Finding Nemo,Shrek 1/2,Robots,Magadascar,The Incredibles Σου εγγυωμαι απειρες στιγμες γελιου Υ.Γ.Αν εισαι με 384 τοτε σε λιγοτερο απο 5 ωρες θα εχεις την καθεμια.Οταν με το καλο τις βλεπεις (αν τελικα το κανεις),σχολιαζε σε παρακαλω καθεμια απο αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2005 στις 01:41 Ο iJohnnyCash: #143 06-11-05 01:41 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: βέβαια... το αγαπημένο μου EVER είναι το ένα και μοναδικό... ICE AGE!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω με τα απο πίεση την είδα... και ένα έχω να πω: Φοβερό.. Αρχική Δημοσίευση από VarX: Για ολους εσας προτινω να δειτε το Final Fantasy VII : Advent Children Click για ανάπτυξη... Δεν βγήκαν ομως ελληνική υπότιτλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2005 στις 01:45 Ο Covenant έγραψε: #144 06-11-05 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Δεν βγήκαν ομως ελληνική υπότιτλοι Click για ανάπτυξη... To εργο ειναι στα ιαπωνικα,αρα θα χρειαστεις αγγλικους υποτιτλους για να το δεις.Επισης δεν ξερω κατα ποσο καποιος θα κανει μεταφραση τους αγγλικους σε ελληνικα,εγω αρκουμαι στα αγγλικα κ χωρις υποτιτλους. Παω να ξαναδω το saw 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2005 στις 01:47 Ο iJohnnyCash: #145 06-11-05 01:47 Αρχική Δημοσίευση από VarX: To εργο ειναι στα ιαπωνικα,αρα θα χρειαστεις αγγλικους υποτιτλους για να το δεις.Επισης δεν ξερω κατα ποσο καποιος θα κανει μεταφραση τους αγγλικους σε ελληνικα,εγω αρκουμαι στα αγγλικα κ χωρις υποτιτλους. Click για ανάπτυξη... Τα αγγλικά μου δεν είναι και τόσο κάλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2005 στις 12:06 Ο ]ifrit[ έγραψε: #146 06-11-05 12:06 Είδα το SAW χθες πολύ κάλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2005 στις 12:44 Ο giostau έγραψε: #147 06-11-05 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Δεν βγήκαν ομως ελληνική υπότιτλοι Click για ανάπτυξη... Ποιός σου το είπε αυτό;;;; Μάλλον δεν έψαξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:03 Η Κακή Επιρροή: #148 07-11-05 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Μη ντρέπεσε ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ θέλω και εγώ να δω το Robots.....Και εντελώς μεταξύ μας έχω και δει τον "Σφουγκαράκη" Click για ανάπτυξη... Τι λέει ο σφουγκαράκης? να το δω? Αρχική Δημοσίευση από VarX: Ice age,Mosters Inc,Shark Tale,Finding Nemo,Shrek 1/2,Robots,Magadascar,The Incredibles Click για ανάπτυξη... Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:06 Η Κακή Επιρροή: #149 07-11-05 13:06 Είδα το " Ο πόλεμος των κόσμων"... ε... χμ.... δεν ήταν κακή απλά με απογοήτευσε το τέλος της (όπως κάθε τέτοιου είδους τέλος) Το θεωρώ πολύ χαζό να έκαναν τέτοιου είδους λάθος οι "κακοί"... δεν παίζει... μιλάμε για ανώτερα από εμάς όντα... δεν λέω περισσότερα για να μην πω το τέλος για όσους δεν το έχουν δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:07 Ο Covenant έγραψε: #150 07-11-05 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Click για ανάπτυξη... Καλα και τα 2 πολυ,υπεροχο animation και πολυ γελιο,δες τα αφοβα! "Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? " Μαλλον θα ηθελες να πεις,εχει θεμα το...καθως η εκφραση σου ηταν απολυτα αγγλικη!..μεταξυ μας αυτο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:10 Ο Covenant έγραψε: #151 07-11-05 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Είδα το " Ο πόλεμος των κόσμων"... ε... χμ.... δεν ήταν κακή απλά με απογοήτευσε το τέλος της (όπως κάθε τέτοιου είδους τέλος) Το θεωρώ πολύ χαζό να έκαναν τέτοιου είδους λάθος οι "κακοί"... δεν παίζει... μιλάμε για ανώτερα από εμάς όντα... δεν λέω περισσότερα για να μην πω το τέλος για όσους δεν το έχουν δει Click για ανάπτυξη... Τελεια ειδικα εφε (ο μονος λογος που την παρακολουθησα) και περνας ευχαριστα ενα απογευματακι.Οχι τιποτα το ιδιαιτερο,απλα μια ταινια εκατομμυριων με μικρο βαθος και αποτυπωση της στο εγκεφαλο του θεατη. Δειτε το Saw 2 και το War of Wolds και μετα καντε εναν απολογισμο ποιο σας αρεσε περισσοτερο και στο τελος σκεφτειτε ποσο κοστισε το καθενα (τα αλλα ακρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #152 07-11-05 13:12 Αρχική Δημοσίευση από VarX: Καλα και τα 2 πολυ,υπεροχο animation και πολυ γελιο,δες τα αφοβα! Click για ανάπτυξη... θα τα δω στανταρ λοιπόν!!! tks! Αρχική Δημοσίευση από VarX: "Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? " Μαλλον θα ηθελες να πεις,εχει θεμα το...καθως η εκφραση σου ηταν απολυτα αγγλικη!..μεταξυ μας αυτο ε; Click για ανάπτυξη... σκέψου να είχα πάει και στην Αγγλία τι θα τράβαγα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:15 Ο weak and powerless: #153 07-11-05 13:15 το ice age οπωσδήποτε μπαντ ίνφλουενς (το χω στο πισί ) έντιτ. ουγκ, είμαι στραβός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2005 Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2005 στις 21:50 Η Skoulikadera---: #154 08-11-05 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Τι λέει ο σφουγκαράκης? να το δω? Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Click για ανάπτυξη... Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:39 Η nikita13 έγραψε: #155 09-11-05 11:39 Εγω είδα χτες το Elizabethtown κομεντί που περνούσε ευχάριστα η ώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #156 09-11-05 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... ok... θα το τσεκάρω Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Click για ανάπτυξη... τελικά το είδα το shark tale.... πολύ γέλιο!! θέλω τώρα οπωσδήποτε να δω και το madagascar lol Υ.Γ. άσε.... έχω και γω τον τίγρη και τον winy the pooh... όρκος σιωπής... προσκοπίνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simboy Νεοφερμένο μέλος Ο simboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:52 Ο simboy έγραψε: #157 09-11-05 11:52 Εγώ ξεκίνησα για τα Village αλλά ως γνωστόν όποτε πας Village φεύγεις γιατί δεν βρίσκεις θέσεις στο έργο που θες :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2005 στις 04:07 Ο weak and powerless: #158 10-11-05 04:07 αύριο θα δω το viva cuba, αρκεί να βρω κάνα θύμα να έρθει μαζί μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 19:07 Ο Covenant έγραψε: #159 11-11-05 19:07 Nα παρακολουθησετε οπωσδηποτε το House Of Wax. Υπεροχη ταινια θριλερ,με πολυ αιμα και σοκαρεστικες σκηνες με πολυ ομορφα εφε. Την προτινω ανεπιφυλακτα στους οπαδους των ταινιων τρομου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 20:25 Ο giostau έγραψε: #160 11-11-05 20:25 Μόλις είδα το Elektra.... Ωραία ταινία.... πάρα πολύ ωραία πρωταγωνίστρια!!! Αξίζει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: βέβαια... το αγαπημένο μου EVER είναι το ένα και μοναδικό... ICE AGE!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω με τα απο πίεση την είδα... και ένα έχω να πω: Φοβερό.. Αρχική Δημοσίευση από VarX: Για ολους εσας προτινω να δειτε το Final Fantasy VII : Advent Children Click για ανάπτυξη... Δεν βγήκαν ομως ελληνική υπότιτλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2005 στις 01:45 Ο Covenant έγραψε: #144 06-11-05 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Δεν βγήκαν ομως ελληνική υπότιτλοι Click για ανάπτυξη... To εργο ειναι στα ιαπωνικα,αρα θα χρειαστεις αγγλικους υποτιτλους για να το δεις.Επισης δεν ξερω κατα ποσο καποιος θα κανει μεταφραση τους αγγλικους σε ελληνικα,εγω αρκουμαι στα αγγλικα κ χωρις υποτιτλους. Παω να ξαναδω το saw 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2005 στις 01:47 Ο iJohnnyCash: #145 06-11-05 01:47 Αρχική Δημοσίευση από VarX: To εργο ειναι στα ιαπωνικα,αρα θα χρειαστεις αγγλικους υποτιτλους για να το δεις.Επισης δεν ξερω κατα ποσο καποιος θα κανει μεταφραση τους αγγλικους σε ελληνικα,εγω αρκουμαι στα αγγλικα κ χωρις υποτιτλους. Click για ανάπτυξη... Τα αγγλικά μου δεν είναι και τόσο κάλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2005 στις 12:06 Ο ]ifrit[ έγραψε: #146 06-11-05 12:06 Είδα το SAW χθες πολύ κάλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2005 στις 12:44 Ο giostau έγραψε: #147 06-11-05 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Δεν βγήκαν ομως ελληνική υπότιτλοι Click για ανάπτυξη... Ποιός σου το είπε αυτό;;;; Μάλλον δεν έψαξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:03 Η Κακή Επιρροή: #148 07-11-05 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Μη ντρέπεσε ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ θέλω και εγώ να δω το Robots.....Και εντελώς μεταξύ μας έχω και δει τον "Σφουγκαράκη" Click για ανάπτυξη... Τι λέει ο σφουγκαράκης? να το δω? Αρχική Δημοσίευση από VarX: Ice age,Mosters Inc,Shark Tale,Finding Nemo,Shrek 1/2,Robots,Magadascar,The Incredibles Click για ανάπτυξη... Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:06 Η Κακή Επιρροή: #149 07-11-05 13:06 Είδα το " Ο πόλεμος των κόσμων"... ε... χμ.... δεν ήταν κακή απλά με απογοήτευσε το τέλος της (όπως κάθε τέτοιου είδους τέλος) Το θεωρώ πολύ χαζό να έκαναν τέτοιου είδους λάθος οι "κακοί"... δεν παίζει... μιλάμε για ανώτερα από εμάς όντα... δεν λέω περισσότερα για να μην πω το τέλος για όσους δεν το έχουν δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:07 Ο Covenant έγραψε: #150 07-11-05 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Click για ανάπτυξη... Καλα και τα 2 πολυ,υπεροχο animation και πολυ γελιο,δες τα αφοβα! "Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? " Μαλλον θα ηθελες να πεις,εχει θεμα το...καθως η εκφραση σου ηταν απολυτα αγγλικη!..μεταξυ μας αυτο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:10 Ο Covenant έγραψε: #151 07-11-05 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Είδα το " Ο πόλεμος των κόσμων"... ε... χμ.... δεν ήταν κακή απλά με απογοήτευσε το τέλος της (όπως κάθε τέτοιου είδους τέλος) Το θεωρώ πολύ χαζό να έκαναν τέτοιου είδους λάθος οι "κακοί"... δεν παίζει... μιλάμε για ανώτερα από εμάς όντα... δεν λέω περισσότερα για να μην πω το τέλος για όσους δεν το έχουν δει Click για ανάπτυξη... Τελεια ειδικα εφε (ο μονος λογος που την παρακολουθησα) και περνας ευχαριστα ενα απογευματακι.Οχι τιποτα το ιδιαιτερο,απλα μια ταινια εκατομμυριων με μικρο βαθος και αποτυπωση της στο εγκεφαλο του θεατη. Δειτε το Saw 2 και το War of Wolds και μετα καντε εναν απολογισμο ποιο σας αρεσε περισσοτερο και στο τελος σκεφτειτε ποσο κοστισε το καθενα (τα αλλα ακρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #152 07-11-05 13:12 Αρχική Δημοσίευση από VarX: Καλα και τα 2 πολυ,υπεροχο animation και πολυ γελιο,δες τα αφοβα! Click για ανάπτυξη... θα τα δω στανταρ λοιπόν!!! tks! Αρχική Δημοσίευση από VarX: "Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? " Μαλλον θα ηθελες να πεις,εχει θεμα το...καθως η εκφραση σου ηταν απολυτα αγγλικη!..μεταξυ μας αυτο ε; Click για ανάπτυξη... σκέψου να είχα πάει και στην Αγγλία τι θα τράβαγα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:15 Ο weak and powerless: #153 07-11-05 13:15 το ice age οπωσδήποτε μπαντ ίνφλουενς (το χω στο πισί ) έντιτ. ουγκ, είμαι στραβός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2005 Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2005 στις 21:50 Η Skoulikadera---: #154 08-11-05 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Τι λέει ο σφουγκαράκης? να το δω? Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Click για ανάπτυξη... Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:39 Η nikita13 έγραψε: #155 09-11-05 11:39 Εγω είδα χτες το Elizabethtown κομεντί που περνούσε ευχάριστα η ώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #156 09-11-05 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... ok... θα το τσεκάρω Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Click για ανάπτυξη... τελικά το είδα το shark tale.... πολύ γέλιο!! θέλω τώρα οπωσδήποτε να δω και το madagascar lol Υ.Γ. άσε.... έχω και γω τον τίγρη και τον winy the pooh... όρκος σιωπής... προσκοπίνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simboy Νεοφερμένο μέλος Ο simboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:52 Ο simboy έγραψε: #157 09-11-05 11:52 Εγώ ξεκίνησα για τα Village αλλά ως γνωστόν όποτε πας Village φεύγεις γιατί δεν βρίσκεις θέσεις στο έργο που θες :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2005 στις 04:07 Ο weak and powerless: #158 10-11-05 04:07 αύριο θα δω το viva cuba, αρκεί να βρω κάνα θύμα να έρθει μαζί μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 19:07 Ο Covenant έγραψε: #159 11-11-05 19:07 Nα παρακολουθησετε οπωσδηποτε το House Of Wax. Υπεροχη ταινια θριλερ,με πολυ αιμα και σοκαρεστικες σκηνες με πολυ ομορφα εφε. Την προτινω ανεπιφυλακτα στους οπαδους των ταινιων τρομου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 20:25 Ο giostau έγραψε: #160 11-11-05 20:25 Μόλις είδα το Elektra.... Ωραία ταινία.... πάρα πολύ ωραία πρωταγωνίστρια!!! Αξίζει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Δεν βγήκαν ομως ελληνική υπότιτλοι Click για ανάπτυξη... To εργο ειναι στα ιαπωνικα,αρα θα χρειαστεις αγγλικους υποτιτλους για να το δεις.Επισης δεν ξερω κατα ποσο καποιος θα κανει μεταφραση τους αγγλικους σε ελληνικα,εγω αρκουμαι στα αγγλικα κ χωρις υποτιτλους. Παω να ξαναδω το saw 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2005 στις 01:47 Ο iJohnnyCash: #145 06-11-05 01:47 Αρχική Δημοσίευση από VarX: To εργο ειναι στα ιαπωνικα,αρα θα χρειαστεις αγγλικους υποτιτλους για να το δεις.Επισης δεν ξερω κατα ποσο καποιος θα κανει μεταφραση τους αγγλικους σε ελληνικα,εγω αρκουμαι στα αγγλικα κ χωρις υποτιτλους. Click για ανάπτυξη... Τα αγγλικά μου δεν είναι και τόσο κάλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2005 στις 12:06 Ο ]ifrit[ έγραψε: #146 06-11-05 12:06 Είδα το SAW χθες πολύ κάλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2005 στις 12:44 Ο giostau έγραψε: #147 06-11-05 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Δεν βγήκαν ομως ελληνική υπότιτλοι Click για ανάπτυξη... Ποιός σου το είπε αυτό;;;; Μάλλον δεν έψαξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:03 Η Κακή Επιρροή: #148 07-11-05 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Μη ντρέπεσε ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ θέλω και εγώ να δω το Robots.....Και εντελώς μεταξύ μας έχω και δει τον "Σφουγκαράκη" Click για ανάπτυξη... Τι λέει ο σφουγκαράκης? να το δω? Αρχική Δημοσίευση από VarX: Ice age,Mosters Inc,Shark Tale,Finding Nemo,Shrek 1/2,Robots,Magadascar,The Incredibles Click για ανάπτυξη... Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:06 Η Κακή Επιρροή: #149 07-11-05 13:06 Είδα το " Ο πόλεμος των κόσμων"... ε... χμ.... δεν ήταν κακή απλά με απογοήτευσε το τέλος της (όπως κάθε τέτοιου είδους τέλος) Το θεωρώ πολύ χαζό να έκαναν τέτοιου είδους λάθος οι "κακοί"... δεν παίζει... μιλάμε για ανώτερα από εμάς όντα... δεν λέω περισσότερα για να μην πω το τέλος για όσους δεν το έχουν δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:07 Ο Covenant έγραψε: #150 07-11-05 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Click για ανάπτυξη... Καλα και τα 2 πολυ,υπεροχο animation και πολυ γελιο,δες τα αφοβα! "Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? " Μαλλον θα ηθελες να πεις,εχει θεμα το...καθως η εκφραση σου ηταν απολυτα αγγλικη!..μεταξυ μας αυτο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:10 Ο Covenant έγραψε: #151 07-11-05 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Είδα το " Ο πόλεμος των κόσμων"... ε... χμ.... δεν ήταν κακή απλά με απογοήτευσε το τέλος της (όπως κάθε τέτοιου είδους τέλος) Το θεωρώ πολύ χαζό να έκαναν τέτοιου είδους λάθος οι "κακοί"... δεν παίζει... μιλάμε για ανώτερα από εμάς όντα... δεν λέω περισσότερα για να μην πω το τέλος για όσους δεν το έχουν δει Click για ανάπτυξη... Τελεια ειδικα εφε (ο μονος λογος που την παρακολουθησα) και περνας ευχαριστα ενα απογευματακι.Οχι τιποτα το ιδιαιτερο,απλα μια ταινια εκατομμυριων με μικρο βαθος και αποτυπωση της στο εγκεφαλο του θεατη. Δειτε το Saw 2 και το War of Wolds και μετα καντε εναν απολογισμο ποιο σας αρεσε περισσοτερο και στο τελος σκεφτειτε ποσο κοστισε το καθενα (τα αλλα ακρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #152 07-11-05 13:12 Αρχική Δημοσίευση από VarX: Καλα και τα 2 πολυ,υπεροχο animation και πολυ γελιο,δες τα αφοβα! Click για ανάπτυξη... θα τα δω στανταρ λοιπόν!!! tks! Αρχική Δημοσίευση από VarX: "Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? " Μαλλον θα ηθελες να πεις,εχει θεμα το...καθως η εκφραση σου ηταν απολυτα αγγλικη!..μεταξυ μας αυτο ε; Click για ανάπτυξη... σκέψου να είχα πάει και στην Αγγλία τι θα τράβαγα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:15 Ο weak and powerless: #153 07-11-05 13:15 το ice age οπωσδήποτε μπαντ ίνφλουενς (το χω στο πισί ) έντιτ. ουγκ, είμαι στραβός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2005 Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2005 στις 21:50 Η Skoulikadera---: #154 08-11-05 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Τι λέει ο σφουγκαράκης? να το δω? Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Click για ανάπτυξη... Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:39 Η nikita13 έγραψε: #155 09-11-05 11:39 Εγω είδα χτες το Elizabethtown κομεντί που περνούσε ευχάριστα η ώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #156 09-11-05 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... ok... θα το τσεκάρω Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Click για ανάπτυξη... τελικά το είδα το shark tale.... πολύ γέλιο!! θέλω τώρα οπωσδήποτε να δω και το madagascar lol Υ.Γ. άσε.... έχω και γω τον τίγρη και τον winy the pooh... όρκος σιωπής... προσκοπίνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simboy Νεοφερμένο μέλος Ο simboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:52 Ο simboy έγραψε: #157 09-11-05 11:52 Εγώ ξεκίνησα για τα Village αλλά ως γνωστόν όποτε πας Village φεύγεις γιατί δεν βρίσκεις θέσεις στο έργο που θες :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2005 στις 04:07 Ο weak and powerless: #158 10-11-05 04:07 αύριο θα δω το viva cuba, αρκεί να βρω κάνα θύμα να έρθει μαζί μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 19:07 Ο Covenant έγραψε: #159 11-11-05 19:07 Nα παρακολουθησετε οπωσδηποτε το House Of Wax. Υπεροχη ταινια θριλερ,με πολυ αιμα και σοκαρεστικες σκηνες με πολυ ομορφα εφε. Την προτινω ανεπιφυλακτα στους οπαδους των ταινιων τρομου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 20:25 Ο giostau έγραψε: #160 11-11-05 20:25 Μόλις είδα το Elektra.... Ωραία ταινία.... πάρα πολύ ωραία πρωταγωνίστρια!!! Αξίζει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από VarX: To εργο ειναι στα ιαπωνικα,αρα θα χρειαστεις αγγλικους υποτιτλους για να το δεις.Επισης δεν ξερω κατα ποσο καποιος θα κανει μεταφραση τους αγγλικους σε ελληνικα,εγω αρκουμαι στα αγγλικα κ χωρις υποτιτλους. Click για ανάπτυξη... Τα αγγλικά μου δεν είναι και τόσο κάλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2005 στις 12:06 Ο ]ifrit[ έγραψε: #146 06-11-05 12:06 Είδα το SAW χθες πολύ κάλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2005 στις 12:44 Ο giostau έγραψε: #147 06-11-05 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Δεν βγήκαν ομως ελληνική υπότιτλοι Click για ανάπτυξη... Ποιός σου το είπε αυτό;;;; Μάλλον δεν έψαξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:03 Η Κακή Επιρροή: #148 07-11-05 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Μη ντρέπεσε ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ θέλω και εγώ να δω το Robots.....Και εντελώς μεταξύ μας έχω και δει τον "Σφουγκαράκη" Click για ανάπτυξη... Τι λέει ο σφουγκαράκης? να το δω? Αρχική Δημοσίευση από VarX: Ice age,Mosters Inc,Shark Tale,Finding Nemo,Shrek 1/2,Robots,Magadascar,The Incredibles Click για ανάπτυξη... Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:06 Η Κακή Επιρροή: #149 07-11-05 13:06 Είδα το " Ο πόλεμος των κόσμων"... ε... χμ.... δεν ήταν κακή απλά με απογοήτευσε το τέλος της (όπως κάθε τέτοιου είδους τέλος) Το θεωρώ πολύ χαζό να έκαναν τέτοιου είδους λάθος οι "κακοί"... δεν παίζει... μιλάμε για ανώτερα από εμάς όντα... δεν λέω περισσότερα για να μην πω το τέλος για όσους δεν το έχουν δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:07 Ο Covenant έγραψε: #150 07-11-05 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Click για ανάπτυξη... Καλα και τα 2 πολυ,υπεροχο animation και πολυ γελιο,δες τα αφοβα! "Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? " Μαλλον θα ηθελες να πεις,εχει θεμα το...καθως η εκφραση σου ηταν απολυτα αγγλικη!..μεταξυ μας αυτο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:10 Ο Covenant έγραψε: #151 07-11-05 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Είδα το " Ο πόλεμος των κόσμων"... ε... χμ.... δεν ήταν κακή απλά με απογοήτευσε το τέλος της (όπως κάθε τέτοιου είδους τέλος) Το θεωρώ πολύ χαζό να έκαναν τέτοιου είδους λάθος οι "κακοί"... δεν παίζει... μιλάμε για ανώτερα από εμάς όντα... δεν λέω περισσότερα για να μην πω το τέλος για όσους δεν το έχουν δει Click για ανάπτυξη... Τελεια ειδικα εφε (ο μονος λογος που την παρακολουθησα) και περνας ευχαριστα ενα απογευματακι.Οχι τιποτα το ιδιαιτερο,απλα μια ταινια εκατομμυριων με μικρο βαθος και αποτυπωση της στο εγκεφαλο του θεατη. Δειτε το Saw 2 και το War of Wolds και μετα καντε εναν απολογισμο ποιο σας αρεσε περισσοτερο και στο τελος σκεφτειτε ποσο κοστισε το καθενα (τα αλλα ακρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #152 07-11-05 13:12 Αρχική Δημοσίευση από VarX: Καλα και τα 2 πολυ,υπεροχο animation και πολυ γελιο,δες τα αφοβα! Click για ανάπτυξη... θα τα δω στανταρ λοιπόν!!! tks! Αρχική Δημοσίευση από VarX: "Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? " Μαλλον θα ηθελες να πεις,εχει θεμα το...καθως η εκφραση σου ηταν απολυτα αγγλικη!..μεταξυ μας αυτο ε; Click για ανάπτυξη... σκέψου να είχα πάει και στην Αγγλία τι θα τράβαγα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:15 Ο weak and powerless: #153 07-11-05 13:15 το ice age οπωσδήποτε μπαντ ίνφλουενς (το χω στο πισί ) έντιτ. ουγκ, είμαι στραβός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2005 Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2005 στις 21:50 Η Skoulikadera---: #154 08-11-05 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Τι λέει ο σφουγκαράκης? να το δω? Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Click για ανάπτυξη... Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:39 Η nikita13 έγραψε: #155 09-11-05 11:39 Εγω είδα χτες το Elizabethtown κομεντί που περνούσε ευχάριστα η ώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #156 09-11-05 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... ok... θα το τσεκάρω Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Click για ανάπτυξη... τελικά το είδα το shark tale.... πολύ γέλιο!! θέλω τώρα οπωσδήποτε να δω και το madagascar lol Υ.Γ. άσε.... έχω και γω τον τίγρη και τον winy the pooh... όρκος σιωπής... προσκοπίνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simboy Νεοφερμένο μέλος Ο simboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:52 Ο simboy έγραψε: #157 09-11-05 11:52 Εγώ ξεκίνησα για τα Village αλλά ως γνωστόν όποτε πας Village φεύγεις γιατί δεν βρίσκεις θέσεις στο έργο που θες :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2005 στις 04:07 Ο weak and powerless: #158 10-11-05 04:07 αύριο θα δω το viva cuba, αρκεί να βρω κάνα θύμα να έρθει μαζί μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 19:07 Ο Covenant έγραψε: #159 11-11-05 19:07 Nα παρακολουθησετε οπωσδηποτε το House Of Wax. Υπεροχη ταινια θριλερ,με πολυ αιμα και σοκαρεστικες σκηνες με πολυ ομορφα εφε. Την προτινω ανεπιφυλακτα στους οπαδους των ταινιων τρομου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 20:25 Ο giostau έγραψε: #160 11-11-05 20:25 Μόλις είδα το Elektra.... Ωραία ταινία.... πάρα πολύ ωραία πρωταγωνίστρια!!! Αξίζει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είδα το SAW χθες πολύ κάλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2005 στις 12:44 Ο giostau έγραψε: #147 06-11-05 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Δεν βγήκαν ομως ελληνική υπότιτλοι Click για ανάπτυξη... Ποιός σου το είπε αυτό;;;; Μάλλον δεν έψαξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:03 Η Κακή Επιρροή: #148 07-11-05 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Μη ντρέπεσε ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ θέλω και εγώ να δω το Robots.....Και εντελώς μεταξύ μας έχω και δει τον "Σφουγκαράκη" Click για ανάπτυξη... Τι λέει ο σφουγκαράκης? να το δω? Αρχική Δημοσίευση από VarX: Ice age,Mosters Inc,Shark Tale,Finding Nemo,Shrek 1/2,Robots,Magadascar,The Incredibles Click για ανάπτυξη... Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:06 Η Κακή Επιρροή: #149 07-11-05 13:06 Είδα το " Ο πόλεμος των κόσμων"... ε... χμ.... δεν ήταν κακή απλά με απογοήτευσε το τέλος της (όπως κάθε τέτοιου είδους τέλος) Το θεωρώ πολύ χαζό να έκαναν τέτοιου είδους λάθος οι "κακοί"... δεν παίζει... μιλάμε για ανώτερα από εμάς όντα... δεν λέω περισσότερα για να μην πω το τέλος για όσους δεν το έχουν δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:07 Ο Covenant έγραψε: #150 07-11-05 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Click για ανάπτυξη... Καλα και τα 2 πολυ,υπεροχο animation και πολυ γελιο,δες τα αφοβα! "Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? " Μαλλον θα ηθελες να πεις,εχει θεμα το...καθως η εκφραση σου ηταν απολυτα αγγλικη!..μεταξυ μας αυτο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:10 Ο Covenant έγραψε: #151 07-11-05 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Είδα το " Ο πόλεμος των κόσμων"... ε... χμ.... δεν ήταν κακή απλά με απογοήτευσε το τέλος της (όπως κάθε τέτοιου είδους τέλος) Το θεωρώ πολύ χαζό να έκαναν τέτοιου είδους λάθος οι "κακοί"... δεν παίζει... μιλάμε για ανώτερα από εμάς όντα... δεν λέω περισσότερα για να μην πω το τέλος για όσους δεν το έχουν δει Click για ανάπτυξη... Τελεια ειδικα εφε (ο μονος λογος που την παρακολουθησα) και περνας ευχαριστα ενα απογευματακι.Οχι τιποτα το ιδιαιτερο,απλα μια ταινια εκατομμυριων με μικρο βαθος και αποτυπωση της στο εγκεφαλο του θεατη. Δειτε το Saw 2 και το War of Wolds και μετα καντε εναν απολογισμο ποιο σας αρεσε περισσοτερο και στο τελος σκεφτειτε ποσο κοστισε το καθενα (τα αλλα ακρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #152 07-11-05 13:12 Αρχική Δημοσίευση από VarX: Καλα και τα 2 πολυ,υπεροχο animation και πολυ γελιο,δες τα αφοβα! Click για ανάπτυξη... θα τα δω στανταρ λοιπόν!!! tks! Αρχική Δημοσίευση από VarX: "Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? " Μαλλον θα ηθελες να πεις,εχει θεμα το...καθως η εκφραση σου ηταν απολυτα αγγλικη!..μεταξυ μας αυτο ε; Click για ανάπτυξη... σκέψου να είχα πάει και στην Αγγλία τι θα τράβαγα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:15 Ο weak and powerless: #153 07-11-05 13:15 το ice age οπωσδήποτε μπαντ ίνφλουενς (το χω στο πισί ) έντιτ. ουγκ, είμαι στραβός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2005 Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2005 στις 21:50 Η Skoulikadera---: #154 08-11-05 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Τι λέει ο σφουγκαράκης? να το δω? Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Click για ανάπτυξη... Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:39 Η nikita13 έγραψε: #155 09-11-05 11:39 Εγω είδα χτες το Elizabethtown κομεντί που περνούσε ευχάριστα η ώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #156 09-11-05 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... ok... θα το τσεκάρω Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Click για ανάπτυξη... τελικά το είδα το shark tale.... πολύ γέλιο!! θέλω τώρα οπωσδήποτε να δω και το madagascar lol Υ.Γ. άσε.... έχω και γω τον τίγρη και τον winy the pooh... όρκος σιωπής... προσκοπίνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simboy Νεοφερμένο μέλος Ο simboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:52 Ο simboy έγραψε: #157 09-11-05 11:52 Εγώ ξεκίνησα για τα Village αλλά ως γνωστόν όποτε πας Village φεύγεις γιατί δεν βρίσκεις θέσεις στο έργο που θες :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2005 στις 04:07 Ο weak and powerless: #158 10-11-05 04:07 αύριο θα δω το viva cuba, αρκεί να βρω κάνα θύμα να έρθει μαζί μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 19:07 Ο Covenant έγραψε: #159 11-11-05 19:07 Nα παρακολουθησετε οπωσδηποτε το House Of Wax. Υπεροχη ταινια θριλερ,με πολυ αιμα και σοκαρεστικες σκηνες με πολυ ομορφα εφε. Την προτινω ανεπιφυλακτα στους οπαδους των ταινιων τρομου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 20:25 Ο giostau έγραψε: #160 11-11-05 20:25 Μόλις είδα το Elektra.... Ωραία ταινία.... πάρα πολύ ωραία πρωταγωνίστρια!!! Αξίζει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Δεν βγήκαν ομως ελληνική υπότιτλοι Click για ανάπτυξη... Ποιός σου το είπε αυτό;;;; Μάλλον δεν έψαξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:03 Η Κακή Επιρροή: #148 07-11-05 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Μη ντρέπεσε ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ θέλω και εγώ να δω το Robots.....Και εντελώς μεταξύ μας έχω και δει τον "Σφουγκαράκη" Click για ανάπτυξη... Τι λέει ο σφουγκαράκης? να το δω? Αρχική Δημοσίευση από VarX: Ice age,Mosters Inc,Shark Tale,Finding Nemo,Shrek 1/2,Robots,Magadascar,The Incredibles Click για ανάπτυξη... Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:06 Η Κακή Επιρροή: #149 07-11-05 13:06 Είδα το " Ο πόλεμος των κόσμων"... ε... χμ.... δεν ήταν κακή απλά με απογοήτευσε το τέλος της (όπως κάθε τέτοιου είδους τέλος) Το θεωρώ πολύ χαζό να έκαναν τέτοιου είδους λάθος οι "κακοί"... δεν παίζει... μιλάμε για ανώτερα από εμάς όντα... δεν λέω περισσότερα για να μην πω το τέλος για όσους δεν το έχουν δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:07 Ο Covenant έγραψε: #150 07-11-05 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Click για ανάπτυξη... Καλα και τα 2 πολυ,υπεροχο animation και πολυ γελιο,δες τα αφοβα! "Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? " Μαλλον θα ηθελες να πεις,εχει θεμα το...καθως η εκφραση σου ηταν απολυτα αγγλικη!..μεταξυ μας αυτο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:10 Ο Covenant έγραψε: #151 07-11-05 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Είδα το " Ο πόλεμος των κόσμων"... ε... χμ.... δεν ήταν κακή απλά με απογοήτευσε το τέλος της (όπως κάθε τέτοιου είδους τέλος) Το θεωρώ πολύ χαζό να έκαναν τέτοιου είδους λάθος οι "κακοί"... δεν παίζει... μιλάμε για ανώτερα από εμάς όντα... δεν λέω περισσότερα για να μην πω το τέλος για όσους δεν το έχουν δει Click για ανάπτυξη... Τελεια ειδικα εφε (ο μονος λογος που την παρακολουθησα) και περνας ευχαριστα ενα απογευματακι.Οχι τιποτα το ιδιαιτερο,απλα μια ταινια εκατομμυριων με μικρο βαθος και αποτυπωση της στο εγκεφαλο του θεατη. Δειτε το Saw 2 και το War of Wolds και μετα καντε εναν απολογισμο ποιο σας αρεσε περισσοτερο και στο τελος σκεφτειτε ποσο κοστισε το καθενα (τα αλλα ακρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #152 07-11-05 13:12 Αρχική Δημοσίευση από VarX: Καλα και τα 2 πολυ,υπεροχο animation και πολυ γελιο,δες τα αφοβα! Click για ανάπτυξη... θα τα δω στανταρ λοιπόν!!! tks! Αρχική Δημοσίευση από VarX: "Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? " Μαλλον θα ηθελες να πεις,εχει θεμα το...καθως η εκφραση σου ηταν απολυτα αγγλικη!..μεταξυ μας αυτο ε; Click για ανάπτυξη... σκέψου να είχα πάει και στην Αγγλία τι θα τράβαγα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:15 Ο weak and powerless: #153 07-11-05 13:15 το ice age οπωσδήποτε μπαντ ίνφλουενς (το χω στο πισί ) έντιτ. ουγκ, είμαι στραβός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2005 Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2005 στις 21:50 Η Skoulikadera---: #154 08-11-05 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Τι λέει ο σφουγκαράκης? να το δω? Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Click για ανάπτυξη... Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:39 Η nikita13 έγραψε: #155 09-11-05 11:39 Εγω είδα χτες το Elizabethtown κομεντί που περνούσε ευχάριστα η ώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #156 09-11-05 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... ok... θα το τσεκάρω Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Click για ανάπτυξη... τελικά το είδα το shark tale.... πολύ γέλιο!! θέλω τώρα οπωσδήποτε να δω και το madagascar lol Υ.Γ. άσε.... έχω και γω τον τίγρη και τον winy the pooh... όρκος σιωπής... προσκοπίνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simboy Νεοφερμένο μέλος Ο simboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:52 Ο simboy έγραψε: #157 09-11-05 11:52 Εγώ ξεκίνησα για τα Village αλλά ως γνωστόν όποτε πας Village φεύγεις γιατί δεν βρίσκεις θέσεις στο έργο που θες :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2005 στις 04:07 Ο weak and powerless: #158 10-11-05 04:07 αύριο θα δω το viva cuba, αρκεί να βρω κάνα θύμα να έρθει μαζί μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 19:07 Ο Covenant έγραψε: #159 11-11-05 19:07 Nα παρακολουθησετε οπωσδηποτε το House Of Wax. Υπεροχη ταινια θριλερ,με πολυ αιμα και σοκαρεστικες σκηνες με πολυ ομορφα εφε. Την προτινω ανεπιφυλακτα στους οπαδους των ταινιων τρομου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 20:25 Ο giostau έγραψε: #160 11-11-05 20:25 Μόλις είδα το Elektra.... Ωραία ταινία.... πάρα πολύ ωραία πρωταγωνίστρια!!! Αξίζει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Μη ντρέπεσε ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ θέλω και εγώ να δω το Robots.....Και εντελώς μεταξύ μας έχω και δει τον "Σφουγκαράκη" Click για ανάπτυξη... Τι λέει ο σφουγκαράκης? να το δω? Αρχική Δημοσίευση από VarX: Ice age,Mosters Inc,Shark Tale,Finding Nemo,Shrek 1/2,Robots,Magadascar,The Incredibles Click για ανάπτυξη... Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:06 Η Κακή Επιρροή: #149 07-11-05 13:06 Είδα το " Ο πόλεμος των κόσμων"... ε... χμ.... δεν ήταν κακή απλά με απογοήτευσε το τέλος της (όπως κάθε τέτοιου είδους τέλος) Το θεωρώ πολύ χαζό να έκαναν τέτοιου είδους λάθος οι "κακοί"... δεν παίζει... μιλάμε για ανώτερα από εμάς όντα... δεν λέω περισσότερα για να μην πω το τέλος για όσους δεν το έχουν δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:07 Ο Covenant έγραψε: #150 07-11-05 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Click για ανάπτυξη... Καλα και τα 2 πολυ,υπεροχο animation και πολυ γελιο,δες τα αφοβα! "Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? " Μαλλον θα ηθελες να πεις,εχει θεμα το...καθως η εκφραση σου ηταν απολυτα αγγλικη!..μεταξυ μας αυτο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:10 Ο Covenant έγραψε: #151 07-11-05 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Είδα το " Ο πόλεμος των κόσμων"... ε... χμ.... δεν ήταν κακή απλά με απογοήτευσε το τέλος της (όπως κάθε τέτοιου είδους τέλος) Το θεωρώ πολύ χαζό να έκαναν τέτοιου είδους λάθος οι "κακοί"... δεν παίζει... μιλάμε για ανώτερα από εμάς όντα... δεν λέω περισσότερα για να μην πω το τέλος για όσους δεν το έχουν δει Click για ανάπτυξη... Τελεια ειδικα εφε (ο μονος λογος που την παρακολουθησα) και περνας ευχαριστα ενα απογευματακι.Οχι τιποτα το ιδιαιτερο,απλα μια ταινια εκατομμυριων με μικρο βαθος και αποτυπωση της στο εγκεφαλο του θεατη. Δειτε το Saw 2 και το War of Wolds και μετα καντε εναν απολογισμο ποιο σας αρεσε περισσοτερο και στο τελος σκεφτειτε ποσο κοστισε το καθενα (τα αλλα ακρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #152 07-11-05 13:12 Αρχική Δημοσίευση από VarX: Καλα και τα 2 πολυ,υπεροχο animation και πολυ γελιο,δες τα αφοβα! Click για ανάπτυξη... θα τα δω στανταρ λοιπόν!!! tks! Αρχική Δημοσίευση από VarX: "Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? " Μαλλον θα ηθελες να πεις,εχει θεμα το...καθως η εκφραση σου ηταν απολυτα αγγλικη!..μεταξυ μας αυτο ε; Click για ανάπτυξη... σκέψου να είχα πάει και στην Αγγλία τι θα τράβαγα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:15 Ο weak and powerless: #153 07-11-05 13:15 το ice age οπωσδήποτε μπαντ ίνφλουενς (το χω στο πισί ) έντιτ. ουγκ, είμαι στραβός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2005 Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2005 στις 21:50 Η Skoulikadera---: #154 08-11-05 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Τι λέει ο σφουγκαράκης? να το δω? Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Click για ανάπτυξη... Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:39 Η nikita13 έγραψε: #155 09-11-05 11:39 Εγω είδα χτες το Elizabethtown κομεντί που περνούσε ευχάριστα η ώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #156 09-11-05 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... ok... θα το τσεκάρω Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Click για ανάπτυξη... τελικά το είδα το shark tale.... πολύ γέλιο!! θέλω τώρα οπωσδήποτε να δω και το madagascar lol Υ.Γ. άσε.... έχω και γω τον τίγρη και τον winy the pooh... όρκος σιωπής... προσκοπίνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simboy Νεοφερμένο μέλος Ο simboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:52 Ο simboy έγραψε: #157 09-11-05 11:52 Εγώ ξεκίνησα για τα Village αλλά ως γνωστόν όποτε πας Village φεύγεις γιατί δεν βρίσκεις θέσεις στο έργο που θες :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2005 στις 04:07 Ο weak and powerless: #158 10-11-05 04:07 αύριο θα δω το viva cuba, αρκεί να βρω κάνα θύμα να έρθει μαζί μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 19:07 Ο Covenant έγραψε: #159 11-11-05 19:07 Nα παρακολουθησετε οπωσδηποτε το House Of Wax. Υπεροχη ταινια θριλερ,με πολυ αιμα και σοκαρεστικες σκηνες με πολυ ομορφα εφε. Την προτινω ανεπιφυλακτα στους οπαδους των ταινιων τρομου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 20:25 Ο giostau έγραψε: #160 11-11-05 20:25 Μόλις είδα το Elektra.... Ωραία ταινία.... πάρα πολύ ωραία πρωταγωνίστρια!!! Αξίζει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είδα το " Ο πόλεμος των κόσμων"... ε... χμ.... δεν ήταν κακή απλά με απογοήτευσε το τέλος της (όπως κάθε τέτοιου είδους τέλος) Το θεωρώ πολύ χαζό να έκαναν τέτοιου είδους λάθος οι "κακοί"... δεν παίζει... μιλάμε για ανώτερα από εμάς όντα... δεν λέω περισσότερα για να μην πω το τέλος για όσους δεν το έχουν δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:07 Ο Covenant έγραψε: #150 07-11-05 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Click για ανάπτυξη... Καλα και τα 2 πολυ,υπεροχο animation και πολυ γελιο,δες τα αφοβα! "Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? " Μαλλον θα ηθελες να πεις,εχει θεμα το...καθως η εκφραση σου ηταν απολυτα αγγλικη!..μεταξυ μας αυτο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:10 Ο Covenant έγραψε: #151 07-11-05 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Είδα το " Ο πόλεμος των κόσμων"... ε... χμ.... δεν ήταν κακή απλά με απογοήτευσε το τέλος της (όπως κάθε τέτοιου είδους τέλος) Το θεωρώ πολύ χαζό να έκαναν τέτοιου είδους λάθος οι "κακοί"... δεν παίζει... μιλάμε για ανώτερα από εμάς όντα... δεν λέω περισσότερα για να μην πω το τέλος για όσους δεν το έχουν δει Click για ανάπτυξη... Τελεια ειδικα εφε (ο μονος λογος που την παρακολουθησα) και περνας ευχαριστα ενα απογευματακι.Οχι τιποτα το ιδιαιτερο,απλα μια ταινια εκατομμυριων με μικρο βαθος και αποτυπωση της στο εγκεφαλο του θεατη. Δειτε το Saw 2 και το War of Wolds και μετα καντε εναν απολογισμο ποιο σας αρεσε περισσοτερο και στο τελος σκεφτειτε ποσο κοστισε το καθενα (τα αλλα ακρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #152 07-11-05 13:12 Αρχική Δημοσίευση από VarX: Καλα και τα 2 πολυ,υπεροχο animation και πολυ γελιο,δες τα αφοβα! Click για ανάπτυξη... θα τα δω στανταρ λοιπόν!!! tks! Αρχική Δημοσίευση από VarX: "Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? " Μαλλον θα ηθελες να πεις,εχει θεμα το...καθως η εκφραση σου ηταν απολυτα αγγλικη!..μεταξυ μας αυτο ε; Click για ανάπτυξη... σκέψου να είχα πάει και στην Αγγλία τι θα τράβαγα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:15 Ο weak and powerless: #153 07-11-05 13:15 το ice age οπωσδήποτε μπαντ ίνφλουενς (το χω στο πισί ) έντιτ. ουγκ, είμαι στραβός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2005 Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2005 στις 21:50 Η Skoulikadera---: #154 08-11-05 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Τι λέει ο σφουγκαράκης? να το δω? Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Click για ανάπτυξη... Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:39 Η nikita13 έγραψε: #155 09-11-05 11:39 Εγω είδα χτες το Elizabethtown κομεντί που περνούσε ευχάριστα η ώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #156 09-11-05 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... ok... θα το τσεκάρω Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Click για ανάπτυξη... τελικά το είδα το shark tale.... πολύ γέλιο!! θέλω τώρα οπωσδήποτε να δω και το madagascar lol Υ.Γ. άσε.... έχω και γω τον τίγρη και τον winy the pooh... όρκος σιωπής... προσκοπίνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simboy Νεοφερμένο μέλος Ο simboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:52 Ο simboy έγραψε: #157 09-11-05 11:52 Εγώ ξεκίνησα για τα Village αλλά ως γνωστόν όποτε πας Village φεύγεις γιατί δεν βρίσκεις θέσεις στο έργο που θες :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2005 στις 04:07 Ο weak and powerless: #158 10-11-05 04:07 αύριο θα δω το viva cuba, αρκεί να βρω κάνα θύμα να έρθει μαζί μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 19:07 Ο Covenant έγραψε: #159 11-11-05 19:07 Nα παρακολουθησετε οπωσδηποτε το House Of Wax. Υπεροχη ταινια θριλερ,με πολυ αιμα και σοκαρεστικες σκηνες με πολυ ομορφα εφε. Την προτινω ανεπιφυλακτα στους οπαδους των ταινιων τρομου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 20:25 Ο giostau έγραψε: #160 11-11-05 20:25 Μόλις είδα το Elektra.... Ωραία ταινία.... πάρα πολύ ωραία πρωταγωνίστρια!!! Αξίζει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Click για ανάπτυξη... Καλα και τα 2 πολυ,υπεροχο animation και πολυ γελιο,δες τα αφοβα! "Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? " Μαλλον θα ηθελες να πεις,εχει θεμα το...καθως η εκφραση σου ηταν απολυτα αγγλικη!..μεταξυ μας αυτο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:10 Ο Covenant έγραψε: #151 07-11-05 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Είδα το " Ο πόλεμος των κόσμων"... ε... χμ.... δεν ήταν κακή απλά με απογοήτευσε το τέλος της (όπως κάθε τέτοιου είδους τέλος) Το θεωρώ πολύ χαζό να έκαναν τέτοιου είδους λάθος οι "κακοί"... δεν παίζει... μιλάμε για ανώτερα από εμάς όντα... δεν λέω περισσότερα για να μην πω το τέλος για όσους δεν το έχουν δει Click για ανάπτυξη... Τελεια ειδικα εφε (ο μονος λογος που την παρακολουθησα) και περνας ευχαριστα ενα απογευματακι.Οχι τιποτα το ιδιαιτερο,απλα μια ταινια εκατομμυριων με μικρο βαθος και αποτυπωση της στο εγκεφαλο του θεατη. Δειτε το Saw 2 και το War of Wolds και μετα καντε εναν απολογισμο ποιο σας αρεσε περισσοτερο και στο τελος σκεφτειτε ποσο κοστισε το καθενα (τα αλλα ακρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #152 07-11-05 13:12 Αρχική Δημοσίευση από VarX: Καλα και τα 2 πολυ,υπεροχο animation και πολυ γελιο,δες τα αφοβα! Click για ανάπτυξη... θα τα δω στανταρ λοιπόν!!! tks! Αρχική Δημοσίευση από VarX: "Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? " Μαλλον θα ηθελες να πεις,εχει θεμα το...καθως η εκφραση σου ηταν απολυτα αγγλικη!..μεταξυ μας αυτο ε; Click για ανάπτυξη... σκέψου να είχα πάει και στην Αγγλία τι θα τράβαγα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:15 Ο weak and powerless: #153 07-11-05 13:15 το ice age οπωσδήποτε μπαντ ίνφλουενς (το χω στο πισί ) έντιτ. ουγκ, είμαι στραβός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2005 Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2005 στις 21:50 Η Skoulikadera---: #154 08-11-05 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Τι λέει ο σφουγκαράκης? να το δω? Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Click για ανάπτυξη... Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:39 Η nikita13 έγραψε: #155 09-11-05 11:39 Εγω είδα χτες το Elizabethtown κομεντί που περνούσε ευχάριστα η ώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #156 09-11-05 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... ok... θα το τσεκάρω Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Click για ανάπτυξη... τελικά το είδα το shark tale.... πολύ γέλιο!! θέλω τώρα οπωσδήποτε να δω και το madagascar lol Υ.Γ. άσε.... έχω και γω τον τίγρη και τον winy the pooh... όρκος σιωπής... προσκοπίνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simboy Νεοφερμένο μέλος Ο simboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:52 Ο simboy έγραψε: #157 09-11-05 11:52 Εγώ ξεκίνησα για τα Village αλλά ως γνωστόν όποτε πας Village φεύγεις γιατί δεν βρίσκεις θέσεις στο έργο που θες :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2005 στις 04:07 Ο weak and powerless: #158 10-11-05 04:07 αύριο θα δω το viva cuba, αρκεί να βρω κάνα θύμα να έρθει μαζί μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 19:07 Ο Covenant έγραψε: #159 11-11-05 19:07 Nα παρακολουθησετε οπωσδηποτε το House Of Wax. Υπεροχη ταινια θριλερ,με πολυ αιμα και σοκαρεστικες σκηνες με πολυ ομορφα εφε. Την προτινω ανεπιφυλακτα στους οπαδους των ταινιων τρομου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 20:25 Ο giostau έγραψε: #160 11-11-05 20:25 Μόλις είδα το Elektra.... Ωραία ταινία.... πάρα πολύ ωραία πρωταγωνίστρια!!! Αξίζει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Είδα το " Ο πόλεμος των κόσμων"... ε... χμ.... δεν ήταν κακή απλά με απογοήτευσε το τέλος της (όπως κάθε τέτοιου είδους τέλος) Το θεωρώ πολύ χαζό να έκαναν τέτοιου είδους λάθος οι "κακοί"... δεν παίζει... μιλάμε για ανώτερα από εμάς όντα... δεν λέω περισσότερα για να μην πω το τέλος για όσους δεν το έχουν δει Click για ανάπτυξη... Τελεια ειδικα εφε (ο μονος λογος που την παρακολουθησα) και περνας ευχαριστα ενα απογευματακι.Οχι τιποτα το ιδιαιτερο,απλα μια ταινια εκατομμυριων με μικρο βαθος και αποτυπωση της στο εγκεφαλο του θεατη. Δειτε το Saw 2 και το War of Wolds και μετα καντε εναν απολογισμο ποιο σας αρεσε περισσοτερο και στο τελος σκεφτειτε ποσο κοστισε το καθενα (τα αλλα ακρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #152 07-11-05 13:12 Αρχική Δημοσίευση από VarX: Καλα και τα 2 πολυ,υπεροχο animation και πολυ γελιο,δες τα αφοβα! Click για ανάπτυξη... θα τα δω στανταρ λοιπόν!!! tks! Αρχική Δημοσίευση από VarX: "Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? " Μαλλον θα ηθελες να πεις,εχει θεμα το...καθως η εκφραση σου ηταν απολυτα αγγλικη!..μεταξυ μας αυτο ε; Click για ανάπτυξη... σκέψου να είχα πάει και στην Αγγλία τι θα τράβαγα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:15 Ο weak and powerless: #153 07-11-05 13:15 το ice age οπωσδήποτε μπαντ ίνφλουενς (το χω στο πισί ) έντιτ. ουγκ, είμαι στραβός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2005 Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2005 στις 21:50 Η Skoulikadera---: #154 08-11-05 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Τι λέει ο σφουγκαράκης? να το δω? Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Click για ανάπτυξη... Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:39 Η nikita13 έγραψε: #155 09-11-05 11:39 Εγω είδα χτες το Elizabethtown κομεντί που περνούσε ευχάριστα η ώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #156 09-11-05 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... ok... θα το τσεκάρω Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Click για ανάπτυξη... τελικά το είδα το shark tale.... πολύ γέλιο!! θέλω τώρα οπωσδήποτε να δω και το madagascar lol Υ.Γ. άσε.... έχω και γω τον τίγρη και τον winy the pooh... όρκος σιωπής... προσκοπίνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simboy Νεοφερμένο μέλος Ο simboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:52 Ο simboy έγραψε: #157 09-11-05 11:52 Εγώ ξεκίνησα για τα Village αλλά ως γνωστόν όποτε πας Village φεύγεις γιατί δεν βρίσκεις θέσεις στο έργο που θες :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2005 στις 04:07 Ο weak and powerless: #158 10-11-05 04:07 αύριο θα δω το viva cuba, αρκεί να βρω κάνα θύμα να έρθει μαζί μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 19:07 Ο Covenant έγραψε: #159 11-11-05 19:07 Nα παρακολουθησετε οπωσδηποτε το House Of Wax. Υπεροχη ταινια θριλερ,με πολυ αιμα και σοκαρεστικες σκηνες με πολυ ομορφα εφε. Την προτινω ανεπιφυλακτα στους οπαδους των ταινιων τρομου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 20:25 Ο giostau έγραψε: #160 11-11-05 20:25 Μόλις είδα το Elektra.... Ωραία ταινία.... πάρα πολύ ωραία πρωταγωνίστρια!!! Αξίζει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από VarX: Καλα και τα 2 πολυ,υπεροχο animation και πολυ γελιο,δες τα αφοβα! Click για ανάπτυξη... θα τα δω στανταρ λοιπόν!!! tks! Αρχική Δημοσίευση από VarX: "Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? " Μαλλον θα ηθελες να πεις,εχει θεμα το...καθως η εκφραση σου ηταν απολυτα αγγλικη!..μεταξυ μας αυτο ε; Click για ανάπτυξη... σκέψου να είχα πάει και στην Αγγλία τι θα τράβαγα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2005 στις 13:15 Ο weak and powerless: #153 07-11-05 13:15 το ice age οπωσδήποτε μπαντ ίνφλουενς (το χω στο πισί ) έντιτ. ουγκ, είμαι στραβός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2005 Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2005 στις 21:50 Η Skoulikadera---: #154 08-11-05 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Τι λέει ο σφουγκαράκης? να το δω? Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Click για ανάπτυξη... Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:39 Η nikita13 έγραψε: #155 09-11-05 11:39 Εγω είδα χτες το Elizabethtown κομεντί που περνούσε ευχάριστα η ώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #156 09-11-05 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... ok... θα το τσεκάρω Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Click για ανάπτυξη... τελικά το είδα το shark tale.... πολύ γέλιο!! θέλω τώρα οπωσδήποτε να δω και το madagascar lol Υ.Γ. άσε.... έχω και γω τον τίγρη και τον winy the pooh... όρκος σιωπής... προσκοπίνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simboy Νεοφερμένο μέλος Ο simboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:52 Ο simboy έγραψε: #157 09-11-05 11:52 Εγώ ξεκίνησα για τα Village αλλά ως γνωστόν όποτε πας Village φεύγεις γιατί δεν βρίσκεις θέσεις στο έργο που θες :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2005 στις 04:07 Ο weak and powerless: #158 10-11-05 04:07 αύριο θα δω το viva cuba, αρκεί να βρω κάνα θύμα να έρθει μαζί μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 19:07 Ο Covenant έγραψε: #159 11-11-05 19:07 Nα παρακολουθησετε οπωσδηποτε το House Of Wax. Υπεροχη ταινια θριλερ,με πολυ αιμα και σοκαρεστικες σκηνες με πολυ ομορφα εφε. Την προτινω ανεπιφυλακτα στους οπαδους των ταινιων τρομου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 20:25 Ο giostau έγραψε: #160 11-11-05 20:25 Μόλις είδα το Elektra.... Ωραία ταινία.... πάρα πολύ ωραία πρωταγωνίστρια!!! Αξίζει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το ice age οπωσδήποτε μπαντ ίνφλουενς (το χω στο πισί ) έντιτ. ουγκ, είμαι στραβός . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2005 στις 21:50 Η Skoulikadera---: #154 08-11-05 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Τι λέει ο σφουγκαράκης? να το δω? Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Click για ανάπτυξη... Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:39 Η nikita13 έγραψε: #155 09-11-05 11:39 Εγω είδα χτες το Elizabethtown κομεντί που περνούσε ευχάριστα η ώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #156 09-11-05 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... ok... θα το τσεκάρω Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Click για ανάπτυξη... τελικά το είδα το shark tale.... πολύ γέλιο!! θέλω τώρα οπωσδήποτε να δω και το madagascar lol Υ.Γ. άσε.... έχω και γω τον τίγρη και τον winy the pooh... όρκος σιωπής... προσκοπίνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simboy Νεοφερμένο μέλος Ο simboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:52 Ο simboy έγραψε: #157 09-11-05 11:52 Εγώ ξεκίνησα για τα Village αλλά ως γνωστόν όποτε πας Village φεύγεις γιατί δεν βρίσκεις θέσεις στο έργο που θες :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2005 στις 04:07 Ο weak and powerless: #158 10-11-05 04:07 αύριο θα δω το viva cuba, αρκεί να βρω κάνα θύμα να έρθει μαζί μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 19:07 Ο Covenant έγραψε: #159 11-11-05 19:07 Nα παρακολουθησετε οπωσδηποτε το House Of Wax. Υπεροχη ταινια θριλερ,με πολυ αιμα και σοκαρεστικες σκηνες με πολυ ομορφα εφε. Την προτινω ανεπιφυλακτα στους οπαδους των ταινιων τρομου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 20:25 Ο giostau έγραψε: #160 11-11-05 20:25 Μόλις είδα το Elektra.... Ωραία ταινία.... πάρα πολύ ωραία πρωταγωνίστρια!!! Αξίζει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Τι λέει ο σφουγκαράκης? να το δω? Click για ανάπτυξη... Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Από αυτές δεν έχω δει τα : Shark Tale και Magadascar... για ενημερώστε με pls Υ.Γ. η κουρτίνα της μπανιέρας μου είναι θέμα από το Finding Nemo... μεταξύ μας αυτό ε? Click για ανάπτυξη... Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:39 Η nikita13 έγραψε: #155 09-11-05 11:39 Εγω είδα χτες το Elizabethtown κομεντί που περνούσε ευχάριστα η ώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #156 09-11-05 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... ok... θα το τσεκάρω Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Click για ανάπτυξη... τελικά το είδα το shark tale.... πολύ γέλιο!! θέλω τώρα οπωσδήποτε να δω και το madagascar lol Υ.Γ. άσε.... έχω και γω τον τίγρη και τον winy the pooh... όρκος σιωπής... προσκοπίνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simboy Νεοφερμένο μέλος Ο simboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:52 Ο simboy έγραψε: #157 09-11-05 11:52 Εγώ ξεκίνησα για τα Village αλλά ως γνωστόν όποτε πας Village φεύγεις γιατί δεν βρίσκεις θέσεις στο έργο που θες :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2005 στις 04:07 Ο weak and powerless: #158 10-11-05 04:07 αύριο θα δω το viva cuba, αρκεί να βρω κάνα θύμα να έρθει μαζί μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 19:07 Ο Covenant έγραψε: #159 11-11-05 19:07 Nα παρακολουθησετε οπωσδηποτε το House Of Wax. Υπεροχη ταινια θριλερ,με πολυ αιμα και σοκαρεστικες σκηνες με πολυ ομορφα εφε. Την προτινω ανεπιφυλακτα στους οπαδους των ταινιων τρομου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 20:25 Ο giostau έγραψε: #160 11-11-05 20:25 Μόλις είδα το Elektra.... Ωραία ταινία.... πάρα πολύ ωραία πρωταγωνίστρια!!! Αξίζει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω είδα χτες το Elizabethtown κομεντί που περνούσε ευχάριστα η ώρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #156 09-11-05 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... ok... θα το τσεκάρω Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Click για ανάπτυξη... τελικά το είδα το shark tale.... πολύ γέλιο!! θέλω τώρα οπωσδήποτε να δω και το madagascar lol Υ.Γ. άσε.... έχω και γω τον τίγρη και τον winy the pooh... όρκος σιωπής... προσκοπίνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simboy Νεοφερμένο μέλος Ο simboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:52 Ο simboy έγραψε: #157 09-11-05 11:52 Εγώ ξεκίνησα για τα Village αλλά ως γνωστόν όποτε πας Village φεύγεις γιατί δεν βρίσκεις θέσεις στο έργο που θες :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2005 στις 04:07 Ο weak and powerless: #158 10-11-05 04:07 αύριο θα δω το viva cuba, αρκεί να βρω κάνα θύμα να έρθει μαζί μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 19:07 Ο Covenant έγραψε: #159 11-11-05 19:07 Nα παρακολουθησετε οπωσδηποτε το House Of Wax. Υπεροχη ταινια θριλερ,με πολυ αιμα και σοκαρεστικες σκηνες με πολυ ομορφα εφε. Την προτινω ανεπιφυλακτα στους οπαδους των ταινιων τρομου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 20:25 Ο giostau έγραψε: #160 11-11-05 20:25 Μόλις είδα το Elektra.... Ωραία ταινία.... πάρα πολύ ωραία πρωταγωνίστρια!!! Αξίζει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Δεν ήταν "χλιδάτο" όπως τα υπόλοιπα τα αλλά ρε συ είχε πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... ok... θα το τσεκάρω Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---: Το Shark tale μου άρεσε πολύ καθώς και το robots που τελικά το είδα!!! Υ.Γ. έχω τον Νέμο σε μεγάλο κουκλάκι "πρώτη μούρη" στο δωμάτιο μου....μη ξέχνας έχουμε δώσει τον όρκο της σιώπης μη σου ξεφύγει τίποτα Click για ανάπτυξη... τελικά το είδα το shark tale.... πολύ γέλιο!! θέλω τώρα οπωσδήποτε να δω και το madagascar lol Υ.Γ. άσε.... έχω και γω τον τίγρη και τον winy the pooh... όρκος σιωπής... προσκοπίνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
simboy Νεοφερμένο μέλος Ο simboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 11:52 Ο simboy έγραψε: #157 09-11-05 11:52 Εγώ ξεκίνησα για τα Village αλλά ως γνωστόν όποτε πας Village φεύγεις γιατί δεν βρίσκεις θέσεις στο έργο που θες :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2005 στις 04:07 Ο weak and powerless: #158 10-11-05 04:07 αύριο θα δω το viva cuba, αρκεί να βρω κάνα θύμα να έρθει μαζί μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 19:07 Ο Covenant έγραψε: #159 11-11-05 19:07 Nα παρακολουθησετε οπωσδηποτε το House Of Wax. Υπεροχη ταινια θριλερ,με πολυ αιμα και σοκαρεστικες σκηνες με πολυ ομορφα εφε. Την προτινω ανεπιφυλακτα στους οπαδους των ταινιων τρομου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 20:25 Ο giostau έγραψε: #160 11-11-05 20:25 Μόλις είδα το Elektra.... Ωραία ταινία.... πάρα πολύ ωραία πρωταγωνίστρια!!! Αξίζει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ ξεκίνησα για τα Village αλλά ως γνωστόν όποτε πας Village φεύγεις γιατί δεν βρίσκεις θέσεις στο έργο που θες :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2005 στις 04:07 Ο weak and powerless: #158 10-11-05 04:07 αύριο θα δω το viva cuba, αρκεί να βρω κάνα θύμα να έρθει μαζί μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 19:07 Ο Covenant έγραψε: #159 11-11-05 19:07 Nα παρακολουθησετε οπωσδηποτε το House Of Wax. Υπεροχη ταινια θριλερ,με πολυ αιμα και σοκαρεστικες σκηνες με πολυ ομορφα εφε. Την προτινω ανεπιφυλακτα στους οπαδους των ταινιων τρομου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 20:25 Ο giostau έγραψε: #160 11-11-05 20:25 Μόλις είδα το Elektra.... Ωραία ταινία.... πάρα πολύ ωραία πρωταγωνίστρια!!! Αξίζει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αύριο θα δω το viva cuba, αρκεί να βρω κάνα θύμα να έρθει μαζί μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 19:07 Ο Covenant έγραψε: #159 11-11-05 19:07 Nα παρακολουθησετε οπωσδηποτε το House Of Wax. Υπεροχη ταινια θριλερ,με πολυ αιμα και σοκαρεστικες σκηνες με πολυ ομορφα εφε. Την προτινω ανεπιφυλακτα στους οπαδους των ταινιων τρομου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 20:25 Ο giostau έγραψε: #160 11-11-05 20:25 Μόλις είδα το Elektra.... Ωραία ταινία.... πάρα πολύ ωραία πρωταγωνίστρια!!! Αξίζει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Nα παρακολουθησετε οπωσδηποτε το House Of Wax. Υπεροχη ταινια θριλερ,με πολυ αιμα και σοκαρεστικες σκηνες με πολυ ομορφα εφε. Την προτινω ανεπιφυλακτα στους οπαδους των ταινιων τρομου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2005 στις 20:25 Ο giostau έγραψε: #160 11-11-05 20:25 Μόλις είδα το Elektra.... Ωραία ταινία.... πάρα πολύ ωραία πρωταγωνίστρια!!! Αξίζει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μόλις είδα το Elektra.... Ωραία ταινία.... πάρα πολύ ωραία πρωταγωνίστρια!!! Αξίζει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.