crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Vkey:Το Broke up με Jenifer Anniston.... Πωπώ...μ'έχει καταμελαγχολήσει....Χωρίς να είναι γλυκανάλατο, ούτε χαζορομαντικό!Με ένα αμφισβητούμενο τέλος - στην κυριολεξία![]()
+1 και από μένα
Πολύ διδακτικό.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter
Περιβόητο μέλος

η ταινια ειναι αψογη κατα την γνωμη μου αν και παλια αξιζει να την δειτε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Τρελό γέλιο παρωδιά της ζωής του Ουίνστον Τσώρτσιλ με πραγματικά ιστορικά γεγονότα αλλα μέσα απο τα μάτια του Χόλυγουντ.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Respect στο πρώτο που έδωσε και την ιδέα του NFS Underground!
Πάντως εγώ είδα χθες το The Thrid Wheel. Μέτριο με κάποιες καλές στιγμές. Να είναι καλά ή Denise Richards
weak and powerless
Διάσημο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

1)just friends, τίποτα σπέσιαλ, 1/10
2)just my luck, εχμαχμάντε 3/10
3)sin city. no words. 234982309582095809348398566/10
Demelene
Διάσημο μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Ντάξει.....Ταινιούλα για βαρετά απογεύματα!
Giovanna
Επιφανές μέλος

κακια πεθερα, διασκεδαστικότατη.
σημερα εχει τελευταιο ταγκο στο παρισι, στην τιβι, και μαλλον θα το δω..
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Giovanna:σημερα εχει τελευταιο ταγκο στο παρισι, στην τιβι, και μαλλον θα το δω..
Αν δεν είναι στο σταρ... θα την δω και γω για πολλοστή φορά!
Αν είναι στο σταρ... i'll pass! Γενικώς δε μου αρέσει να βλέπω ταινίες στα διαλείμματα διαφημίσεων

Giovanna
Επιφανές μέλος

εγω δεν εχω τετοιο προβλημα παλι. καλη η ταινια? τωρα θα την πρωτοδω..
Τελευταίο τάγκο στο Παρίσι - Ultimo tango a parigi

dooo
Διακεκριμένο μέλος

μάπα ταινία, άνευ νοήματος, ωραίο βουνό. 2/10.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:τι το'θελα χτες η καψερή, να βάλω το brokeback mountain??? ένα έχω να πω: θα δοκιμάσω κι εγώ ροντέο κάποτε
Κατάλαβα αν για την ταινία το μόνο θετικό που μπορείς να πεις είναι για το βουνό φαντάζομαι πόσο ενδιαφέρον θα έχZzzzzzz Zzzzzzzzz

Giovanna
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:τι το'θελα χτες η καψερή, να βάλω το brokeback mountain??? ένα έχω να πω: θα δοκιμάσω κι εγώ ροντέο κάποτε
ελα ρε, τετοιο χαλι?
το χα για καλο!
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Ξεκινάει λοιπόν η ταινία, και ξαφνικά φαίνονται καθίσματα κινηματογράφου (!) στο κάτω μέρος. Όχι, δεν ήταν κανονικά στη ταινία, ήταν περασμένα από πάνω με επεξεργασία

Μystery Science Theater (

Ενδεικτικά... Ένας τύπος με τσίχλα αποφεύγει ένα ζόμπι με άνεση. Αυτός από κάτω: "Μentos... The Freshmaker".

Άει στην ευχή, ούτε ένα θρίλερ δε μπορούμε να χαρούμε με το γ@μωτορρεντ που μπλέξαμε... Λογοκρισία στο νετ ΤΩΡΑ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.