Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli
Διάσημο μέλος

Όσοι μείνατε και μετά τους τίτλους τέλους θα είδατε:Τον Will Turner να επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια στη γυναίκα του και ...το 10χρονο γιό του, που τον περιμένουν!!!
ε οχι ρε γμτ... πως το εχασα αυτο;;;;;

να χ*σω τους βιαστικους που θελανε να φυγουνε....

τωρα θα παρω τηλ να τους μπινελικωσω...

παντως πολυ ωραια ταινια!! μου αρεσε πολυ!! και επισης μου αφησε την αισθηση οτι προετοιμαζεται και 4η ταινια.. ΜΑΚΑΡΙ!!!!! Johnnyyyyyyyyyyyyyy!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Γενικά υπάρχουν πιθανότητες και για 4η ταινία...Θα δουμε.

μεγάλη χαζομάρα
κοιμόμουν στη μισή ταινία
τζάμπα λεφτά
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

πειρατές 3 - χθες
μεγάλη χαζομάρα
κοιμόμουν στη μισή ταινία
τζάμπα λεφτά

τι λές ρε; δε σου άρεσε; απίστευτο, δεν είχε σημείο που να μην έχει ενδιαφέρων, περίεργο μου φένετε

Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Ααα ρε Τζωννυ ο χωρισμος μας σε κατεστρεψε...

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

αν και με κούρασε λίγο λόγω της μεγάλης διάρκειας... ήταν μια ταινία με νόημα...
Αφορά τον πόλεμο στην Σιέρα Λεόνε και τα διαμάντια της....
Giovanna
Επιφανές μέλος

(well οχι, μας αρεσε αυτο..)
αλλα οχι ρε γμτ να χασω τους τιτλους του τελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν ξέρω ελληνικό τίτλο. Premonition λεγόταν με την Sandra Bullock. Στο πισί μου την είδα, καλή ηταν![]()
Κι εγώ την είδα προχθές..!

Μ'άρεσε αρκετά,αν και έφαγα μια σύγχηση στο τέλος..τεσπά..πολύ καλή!

Επίσης,είδα το Invisible και ήταν αρκετά καλό..μου θύμισε αρκετά ύφος Donnie Darko..

Το Messengers..καλό,αλλά κλασσικός Χολυγουντιανός τρόμος,που προσπαθούν να στον βγάλουν,όχι με την όλη ατμόσφαιρα της ταινίας,αλλά με τις απότομες σκηνές της..

Και τέλος,Norbit..τίποτα ιδιαίτερο (δεν περίμενα και πολλά εξάλλου),αλλά είχε πολύ γέλιο..

Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

Αντικειμενικά ήταν πολύ καλή ταινία!

Υποκειμενικά...........ήταν τέλειος!θεός!Απίστευτος!

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

//Ή μάλλον, είναι μέτρια, μόνο και μόνο για την Keira

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αν είσαι άντρας, όχι
//Ή μάλλον, είναι μέτρια, μόνο και μόνο για την Keira![]()
Κατάλαβα για τον μπλούμ το βλέπουν το έργο

Isiliel
Επιφανές μέλος

ο Μπλούμ είναι για την κόρη μου, εγώ θα πάρω τον Depp...ή τον Wentworth.
Όσο για την ταινία...είναι απ' αυτές που πρέπει να τη δεις για να βγάλεις συμπέρασμα.
Δυστυχώς δεν σε ξεσήκωνε όπως οι άλλες δύο. Σε καθήλωνε στη θέση σου σε βαθμό να βαριέσαι.
mania
Επιφανές μέλος

Μας μπερδέψατε με τους Πειρατές , τελικά είναι καλή η όχι ?![]()
Αν έχεις δεί τα άλλα δύο και σου άρεσαν θα σου αρέσει και αυτό, έχει συνέχεια νέες καταστάσεις απλά λόγο χρόνου΄μπορεί να σε κουράσει(άν δεν μπορείς μεγάλη διάρκια να βλέπεις) κοιμόντουσαν αυτοί που απλά πήγαν για να δούν μια ταινεία ή τον ηθοποιο, αντικημένικά απο το 1-10 βάζω 9,50 τον μισό πόντο τον χάνει λόγο χρόνου

adespoto
Περιβόητο μέλος

Ανάμεικτα τα συναισθήματα

Isiliel
Επιφανές μέλος

Με άριστα το 10 της βάζω 11

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.