hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2007 στις 09:31 Η hamsteraki: #2.121 23-07-07 09:31 Transformers! Ενώ πήγα ψιλοχαλαρή και ότι δεν θα μου αρέσει το ευχαριστήθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2007 στις 10:02 Ο Demelene έγραψε: #2.122 23-07-07 10:02 Disturbia. Βλακεία. Αλλά έπεζα ένα μικρό (84) Θα την δούμε πολύ πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2007 στις 14:21 Η underwater: #2.123 23-07-07 14:21 The last king of Scotland. Πολύ καλή. Ωραίες ερμηνείες, σκληρή, το ρεαλιστικό πέρασμα ενός ανώριμου παιδιού στην ενηλικίωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 10:47 Ο Demelene έγραψε: #2.124 24-07-07 10:47 Το τελευταίο Χελωνονιτζάκια. Έτσι να σκοτώσω λίγο την ώρα. Δεν ήταν και τόσο χάλια πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 10:52 Η mania έγραψε: #2.125 24-07-07 10:52 Αμφιμπερδέματα πολλύ καλή, κομωδία ελαφρια με κοινωνικό περιεχόμενο, πολλή καλή Αμφι… Μπερδέματα Gray Matters Σκηνοθεσία:Σου Κράμερ Hθοποιοί:Χήδερ Γκράχαμ , Μπρίτζετ Μόυναχαν , Τόμας Καβανώ , Άλαν Κάμινγκ , Σίσι Σπέισεκ , Έμιλυ Γκράχαμ , Μόλυ Σάνον , Γκλόρια Γκέινορ Μια Ερωτική Ιστορία Για Έναν Αδερφό, Την Αδελφή Του Και Το Κορίτσι Των Ονείρων Του. Η Γκρέι και ο Σαμ είναι δυο αδέρφια πολύ δεμένα μεταξύ τους. Συμπληρώνει ο ένας τις προτάσεις του άλλου, είναι πάντα μαζί και μοιράζονται και το ίδιο διαμέρισμα στο κέντρο της Νέας Υόρκης. Είναι τόσο αγαπημένοι που πολλοί τούς μπερδεύουν με ερωτευμένο ζευγάρι. Όταν όμως, ο Σαμ γνωρίζει την Τσάρλι και την ερωτεύεται τότε τα πράγματα δυσκολεύουν για την Γκρέι καθώς βρίσκει κι αυτή το ίδιο ερωτικό ενδιαφέρον για την Τσάρλι. πηγή Κορίτσια απο σπίτι, δεν θα έλεγα ότι κατάφερα να την δώ και όλη ψιλοχάλια να πώ την αλήθεια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουλίου 2007 zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 11:01 Η zanin έγραψε: #2.126 24-07-07 11:01 κάποια με ενόρκους στο δικαστήριο.... όμως κοιμήθηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 13:34 Ο maik85 έγραψε: #2.127 24-07-07 13:34 Χτες το βράδυ είδα "Το κεντρί" (The sting). Πολύ καλή ταινία, αν και λίγο παλιά(1973). Έχει να κάνει με απατεώνες που κάνουν το "μεγάλο κόλπο". Έχει γέλιο, ανατροπή και παίζουν καλοί ηθοποιοί (Πωλ Νιούμαν, Ρόμπερτ Ρέντφορντ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουλίου 2007 suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 13:37 Η suspiria έγραψε: #2.128 24-07-07 13:37 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Χτες το βράδυ είδα "Το κεντρί" (The sting). Πολύ καλή ταινία, αν και λίγο παλιά(1973). Έχει να κάνει με απατεώνες που κάνουν το "μεγάλο κόλπο". Έχει γέλιο, ανατροπή και παίζουν καλοί ηθοποιοί (Πωλ Νιούμαν, Ρόμπερτ Ρέντφορντ). Click για ανάπτυξη... Από τις καλύτερες ταινίες EVER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 20:34 Ο truffinho: #2.129 24-07-07 20:34 Είδα το Runaway Jury. Έχοντας να διαβάσει το βιβλίο, οφείλω να πω ότι σπάνια βλέπουμε τόσο καλές μεταφορές. Ο Κιούζακ στον καλύτερο ρόλο της ζωής του και ένας Χόφμαν που λατρεύω για αυτό που είναι. Ο Τζον Γκρίσαμ είναι ο μετρ του αστυνομικού θρίλερ. Ρισπέκτ. Ευχαριστώ τον Παναγιώτη και τη Λία που μου έδωσαν έρισμα να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 20:44 Η AstRoPeLeKi: #2.130 24-07-07 20:44 Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:09 Ο Poniro Ksotikouli: #2.131 24-07-07 22:09 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Το είχα δει στο κινηματογράφο. Από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει ποτέ μου. Το σενάριο δεν βγάζει κανένα νόημα, έχει φτιαχτεί απλά για να μπορούν να πετάνε σε κάθε σκηνή βυζιά και αμάξια. Θυμάμαι σε κάθε ζουμ είτε σε στήθος είτε σε ζάντα να κάνουν 2-3 παρέες ανδρών "Ωωωωωω". Εμετός. Οι ηθοποιοί είναι γύρω στα 10 χρόνια πάνω από την ηλικία του ρόλου ο καθένας. Ακόμα περισσότερο, οι χαρακτήρες φέρονται σαν να είναι 10 χρόνια πάνω από την ηλικία τους σύμφωνα με το σενάριο. Ο άλλος που είναι μαθητής φερεται σαν όχι μόνο να έχει ξαναμπλέξει με μαφία, αλλά να ξέρει και όλα τα κόλπα και αντιδρά εντελώς ήρεμος, έλεος δηλαδή. Τουλάχιστον έδειξε λίγο το Τόκυο. Αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες ταινίες για να το δεις, με πολύ πιο όμορφες εικόνες και χωρίς χρωματική μόλυνση (από την οποία επίσης υποφέρει το φιλμ). Πχ. Lost in Translation . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:17 Η AstRoPeLeKi: #2.132 24-07-07 22:17 Καλά σίγουρα από σενάριο δεν σκίζει ούτε είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αλλά λόγω του ότι μαρέσουν αυτά τα αυτοκίνητα και είχα ένα κόλλημα παλαιότερα με το need for speed, το έχω απωθημένο και όποτε βλέπω ταινίες με τέτοια αυτοκίνητα χαζεύω σαν μικρό παιδί. Τα αυτοκίνητα μου άρεσαν, τα κόλπα κου άρεσαν. Για σενάριο, διαλόγους κλπ συναφή, δεν κάνω λόγο. Τους ηθοποιούς ούτε καν τους ήξερα.... εκτός από αυτόν που έδειξε στο τέλος, που έκανε και καλά κόντρα με το παιδί αυτό που λες και συ (ούτε τα ονόματα δεν θυμάμαι! ) λόγω του ότι αυτός πρωταγωνιστούσε στην πρώτη ταινία. Επίσης, πρόσφατα ξαναείδα το Νύχτα στο Μουσείο, το ice age 2, που αν και τα είχα δει, έριξα το γέλιο, το 5 λεπτά και το spiderman 3... όλα σε διάστημα 3 ημερών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:33 Η Kakerlak έγραψε: #2.133 24-07-07 22:33 9 μηνες πολυ μαρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 23:04 Ο Lorien έγραψε: #2.134 24-07-07 23:04 Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:13 Η underwater: #2.135 25-07-07 12:13 Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:21 Η dooo έγραψε: #2.136 25-07-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Click για ανάπτυξη... σε σινεμά το είδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:23 Η underwater: #2.137 25-07-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: σε σινεμά το είδες? Click για ανάπτυξη... Ναι. Υπομονή Doo μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:23 Ο Demelene έγραψε: #2.138 25-07-07 18:23 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Click για ανάπτυξη... Πέστα αρχηγέ. Εγώ χθες είδα το 28 εβδομάδες μετά. Χάλια. Άσκοπη και πάραπολυ βία χωρίς λόγο. Ο σκηνοθέτης έχασε το νόημα για μένα. Σε πολλά σημεία είχε την αρμόσφαιρα του πρώτου αλλά όποτε ξέσπαγε γινόταν χάλια. Δεν βλεπόταν. Το πρώτο μάρεσε πολύ και δεν με ενόχλησε η βία του. Η μαγκιά είναι να μεταφέρεις τον τρόμο χωρίς να δείξεις. Δόξα στον Καμερον των Alien και Aliens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:37 Η lala έγραψε: #2.139 25-07-07 18:37 Volver πολύ μου 'αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 19:12 Η AstRoPeLeKi: #2.140 25-07-07 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Click για ανάπτυξη... Χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Transformers! Ενώ πήγα ψιλοχαλαρή και ότι δεν θα μου αρέσει το ευχαριστήθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2007 στις 10:02 Ο Demelene έγραψε: #2.122 23-07-07 10:02 Disturbia. Βλακεία. Αλλά έπεζα ένα μικρό (84) Θα την δούμε πολύ πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2007 στις 14:21 Η underwater: #2.123 23-07-07 14:21 The last king of Scotland. Πολύ καλή. Ωραίες ερμηνείες, σκληρή, το ρεαλιστικό πέρασμα ενός ανώριμου παιδιού στην ενηλικίωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 10:47 Ο Demelene έγραψε: #2.124 24-07-07 10:47 Το τελευταίο Χελωνονιτζάκια. Έτσι να σκοτώσω λίγο την ώρα. Δεν ήταν και τόσο χάλια πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 10:52 Η mania έγραψε: #2.125 24-07-07 10:52 Αμφιμπερδέματα πολλύ καλή, κομωδία ελαφρια με κοινωνικό περιεχόμενο, πολλή καλή Αμφι… Μπερδέματα Gray Matters Σκηνοθεσία:Σου Κράμερ Hθοποιοί:Χήδερ Γκράχαμ , Μπρίτζετ Μόυναχαν , Τόμας Καβανώ , Άλαν Κάμινγκ , Σίσι Σπέισεκ , Έμιλυ Γκράχαμ , Μόλυ Σάνον , Γκλόρια Γκέινορ Μια Ερωτική Ιστορία Για Έναν Αδερφό, Την Αδελφή Του Και Το Κορίτσι Των Ονείρων Του. Η Γκρέι και ο Σαμ είναι δυο αδέρφια πολύ δεμένα μεταξύ τους. Συμπληρώνει ο ένας τις προτάσεις του άλλου, είναι πάντα μαζί και μοιράζονται και το ίδιο διαμέρισμα στο κέντρο της Νέας Υόρκης. Είναι τόσο αγαπημένοι που πολλοί τούς μπερδεύουν με ερωτευμένο ζευγάρι. Όταν όμως, ο Σαμ γνωρίζει την Τσάρλι και την ερωτεύεται τότε τα πράγματα δυσκολεύουν για την Γκρέι καθώς βρίσκει κι αυτή το ίδιο ερωτικό ενδιαφέρον για την Τσάρλι. πηγή Κορίτσια απο σπίτι, δεν θα έλεγα ότι κατάφερα να την δώ και όλη ψιλοχάλια να πώ την αλήθεια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουλίου 2007 zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 11:01 Η zanin έγραψε: #2.126 24-07-07 11:01 κάποια με ενόρκους στο δικαστήριο.... όμως κοιμήθηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 13:34 Ο maik85 έγραψε: #2.127 24-07-07 13:34 Χτες το βράδυ είδα "Το κεντρί" (The sting). Πολύ καλή ταινία, αν και λίγο παλιά(1973). Έχει να κάνει με απατεώνες που κάνουν το "μεγάλο κόλπο". Έχει γέλιο, ανατροπή και παίζουν καλοί ηθοποιοί (Πωλ Νιούμαν, Ρόμπερτ Ρέντφορντ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουλίου 2007 suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 13:37 Η suspiria έγραψε: #2.128 24-07-07 13:37 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Χτες το βράδυ είδα "Το κεντρί" (The sting). Πολύ καλή ταινία, αν και λίγο παλιά(1973). Έχει να κάνει με απατεώνες που κάνουν το "μεγάλο κόλπο". Έχει γέλιο, ανατροπή και παίζουν καλοί ηθοποιοί (Πωλ Νιούμαν, Ρόμπερτ Ρέντφορντ). Click για ανάπτυξη... Από τις καλύτερες ταινίες EVER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 20:34 Ο truffinho: #2.129 24-07-07 20:34 Είδα το Runaway Jury. Έχοντας να διαβάσει το βιβλίο, οφείλω να πω ότι σπάνια βλέπουμε τόσο καλές μεταφορές. Ο Κιούζακ στον καλύτερο ρόλο της ζωής του και ένας Χόφμαν που λατρεύω για αυτό που είναι. Ο Τζον Γκρίσαμ είναι ο μετρ του αστυνομικού θρίλερ. Ρισπέκτ. Ευχαριστώ τον Παναγιώτη και τη Λία που μου έδωσαν έρισμα να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 20:44 Η AstRoPeLeKi: #2.130 24-07-07 20:44 Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:09 Ο Poniro Ksotikouli: #2.131 24-07-07 22:09 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Το είχα δει στο κινηματογράφο. Από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει ποτέ μου. Το σενάριο δεν βγάζει κανένα νόημα, έχει φτιαχτεί απλά για να μπορούν να πετάνε σε κάθε σκηνή βυζιά και αμάξια. Θυμάμαι σε κάθε ζουμ είτε σε στήθος είτε σε ζάντα να κάνουν 2-3 παρέες ανδρών "Ωωωωωω". Εμετός. Οι ηθοποιοί είναι γύρω στα 10 χρόνια πάνω από την ηλικία του ρόλου ο καθένας. Ακόμα περισσότερο, οι χαρακτήρες φέρονται σαν να είναι 10 χρόνια πάνω από την ηλικία τους σύμφωνα με το σενάριο. Ο άλλος που είναι μαθητής φερεται σαν όχι μόνο να έχει ξαναμπλέξει με μαφία, αλλά να ξέρει και όλα τα κόλπα και αντιδρά εντελώς ήρεμος, έλεος δηλαδή. Τουλάχιστον έδειξε λίγο το Τόκυο. Αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες ταινίες για να το δεις, με πολύ πιο όμορφες εικόνες και χωρίς χρωματική μόλυνση (από την οποία επίσης υποφέρει το φιλμ). Πχ. Lost in Translation . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:17 Η AstRoPeLeKi: #2.132 24-07-07 22:17 Καλά σίγουρα από σενάριο δεν σκίζει ούτε είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αλλά λόγω του ότι μαρέσουν αυτά τα αυτοκίνητα και είχα ένα κόλλημα παλαιότερα με το need for speed, το έχω απωθημένο και όποτε βλέπω ταινίες με τέτοια αυτοκίνητα χαζεύω σαν μικρό παιδί. Τα αυτοκίνητα μου άρεσαν, τα κόλπα κου άρεσαν. Για σενάριο, διαλόγους κλπ συναφή, δεν κάνω λόγο. Τους ηθοποιούς ούτε καν τους ήξερα.... εκτός από αυτόν που έδειξε στο τέλος, που έκανε και καλά κόντρα με το παιδί αυτό που λες και συ (ούτε τα ονόματα δεν θυμάμαι! ) λόγω του ότι αυτός πρωταγωνιστούσε στην πρώτη ταινία. Επίσης, πρόσφατα ξαναείδα το Νύχτα στο Μουσείο, το ice age 2, που αν και τα είχα δει, έριξα το γέλιο, το 5 λεπτά και το spiderman 3... όλα σε διάστημα 3 ημερών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:33 Η Kakerlak έγραψε: #2.133 24-07-07 22:33 9 μηνες πολυ μαρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 23:04 Ο Lorien έγραψε: #2.134 24-07-07 23:04 Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:13 Η underwater: #2.135 25-07-07 12:13 Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:21 Η dooo έγραψε: #2.136 25-07-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Click για ανάπτυξη... σε σινεμά το είδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:23 Η underwater: #2.137 25-07-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: σε σινεμά το είδες? Click για ανάπτυξη... Ναι. Υπομονή Doo μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:23 Ο Demelene έγραψε: #2.138 25-07-07 18:23 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Click για ανάπτυξη... Πέστα αρχηγέ. Εγώ χθες είδα το 28 εβδομάδες μετά. Χάλια. Άσκοπη και πάραπολυ βία χωρίς λόγο. Ο σκηνοθέτης έχασε το νόημα για μένα. Σε πολλά σημεία είχε την αρμόσφαιρα του πρώτου αλλά όποτε ξέσπαγε γινόταν χάλια. Δεν βλεπόταν. Το πρώτο μάρεσε πολύ και δεν με ενόχλησε η βία του. Η μαγκιά είναι να μεταφέρεις τον τρόμο χωρίς να δείξεις. Δόξα στον Καμερον των Alien και Aliens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:37 Η lala έγραψε: #2.139 25-07-07 18:37 Volver πολύ μου 'αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 19:12 Η AstRoPeLeKi: #2.140 25-07-07 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Click για ανάπτυξη... Χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Disturbia. Βλακεία. Αλλά έπεζα ένα μικρό (84) Θα την δούμε πολύ πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2007 στις 14:21 Η underwater: #2.123 23-07-07 14:21 The last king of Scotland. Πολύ καλή. Ωραίες ερμηνείες, σκληρή, το ρεαλιστικό πέρασμα ενός ανώριμου παιδιού στην ενηλικίωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 10:47 Ο Demelene έγραψε: #2.124 24-07-07 10:47 Το τελευταίο Χελωνονιτζάκια. Έτσι να σκοτώσω λίγο την ώρα. Δεν ήταν και τόσο χάλια πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 10:52 Η mania έγραψε: #2.125 24-07-07 10:52 Αμφιμπερδέματα πολλύ καλή, κομωδία ελαφρια με κοινωνικό περιεχόμενο, πολλή καλή Αμφι… Μπερδέματα Gray Matters Σκηνοθεσία:Σου Κράμερ Hθοποιοί:Χήδερ Γκράχαμ , Μπρίτζετ Μόυναχαν , Τόμας Καβανώ , Άλαν Κάμινγκ , Σίσι Σπέισεκ , Έμιλυ Γκράχαμ , Μόλυ Σάνον , Γκλόρια Γκέινορ Μια Ερωτική Ιστορία Για Έναν Αδερφό, Την Αδελφή Του Και Το Κορίτσι Των Ονείρων Του. Η Γκρέι και ο Σαμ είναι δυο αδέρφια πολύ δεμένα μεταξύ τους. Συμπληρώνει ο ένας τις προτάσεις του άλλου, είναι πάντα μαζί και μοιράζονται και το ίδιο διαμέρισμα στο κέντρο της Νέας Υόρκης. Είναι τόσο αγαπημένοι που πολλοί τούς μπερδεύουν με ερωτευμένο ζευγάρι. Όταν όμως, ο Σαμ γνωρίζει την Τσάρλι και την ερωτεύεται τότε τα πράγματα δυσκολεύουν για την Γκρέι καθώς βρίσκει κι αυτή το ίδιο ερωτικό ενδιαφέρον για την Τσάρλι. πηγή Κορίτσια απο σπίτι, δεν θα έλεγα ότι κατάφερα να την δώ και όλη ψιλοχάλια να πώ την αλήθεια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουλίου 2007 zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 11:01 Η zanin έγραψε: #2.126 24-07-07 11:01 κάποια με ενόρκους στο δικαστήριο.... όμως κοιμήθηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 13:34 Ο maik85 έγραψε: #2.127 24-07-07 13:34 Χτες το βράδυ είδα "Το κεντρί" (The sting). Πολύ καλή ταινία, αν και λίγο παλιά(1973). Έχει να κάνει με απατεώνες που κάνουν το "μεγάλο κόλπο". Έχει γέλιο, ανατροπή και παίζουν καλοί ηθοποιοί (Πωλ Νιούμαν, Ρόμπερτ Ρέντφορντ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουλίου 2007 suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 13:37 Η suspiria έγραψε: #2.128 24-07-07 13:37 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Χτες το βράδυ είδα "Το κεντρί" (The sting). Πολύ καλή ταινία, αν και λίγο παλιά(1973). Έχει να κάνει με απατεώνες που κάνουν το "μεγάλο κόλπο". Έχει γέλιο, ανατροπή και παίζουν καλοί ηθοποιοί (Πωλ Νιούμαν, Ρόμπερτ Ρέντφορντ). Click για ανάπτυξη... Από τις καλύτερες ταινίες EVER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 20:34 Ο truffinho: #2.129 24-07-07 20:34 Είδα το Runaway Jury. Έχοντας να διαβάσει το βιβλίο, οφείλω να πω ότι σπάνια βλέπουμε τόσο καλές μεταφορές. Ο Κιούζακ στον καλύτερο ρόλο της ζωής του και ένας Χόφμαν που λατρεύω για αυτό που είναι. Ο Τζον Γκρίσαμ είναι ο μετρ του αστυνομικού θρίλερ. Ρισπέκτ. Ευχαριστώ τον Παναγιώτη και τη Λία που μου έδωσαν έρισμα να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 20:44 Η AstRoPeLeKi: #2.130 24-07-07 20:44 Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:09 Ο Poniro Ksotikouli: #2.131 24-07-07 22:09 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Το είχα δει στο κινηματογράφο. Από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει ποτέ μου. Το σενάριο δεν βγάζει κανένα νόημα, έχει φτιαχτεί απλά για να μπορούν να πετάνε σε κάθε σκηνή βυζιά και αμάξια. Θυμάμαι σε κάθε ζουμ είτε σε στήθος είτε σε ζάντα να κάνουν 2-3 παρέες ανδρών "Ωωωωωω". Εμετός. Οι ηθοποιοί είναι γύρω στα 10 χρόνια πάνω από την ηλικία του ρόλου ο καθένας. Ακόμα περισσότερο, οι χαρακτήρες φέρονται σαν να είναι 10 χρόνια πάνω από την ηλικία τους σύμφωνα με το σενάριο. Ο άλλος που είναι μαθητής φερεται σαν όχι μόνο να έχει ξαναμπλέξει με μαφία, αλλά να ξέρει και όλα τα κόλπα και αντιδρά εντελώς ήρεμος, έλεος δηλαδή. Τουλάχιστον έδειξε λίγο το Τόκυο. Αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες ταινίες για να το δεις, με πολύ πιο όμορφες εικόνες και χωρίς χρωματική μόλυνση (από την οποία επίσης υποφέρει το φιλμ). Πχ. Lost in Translation . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:17 Η AstRoPeLeKi: #2.132 24-07-07 22:17 Καλά σίγουρα από σενάριο δεν σκίζει ούτε είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αλλά λόγω του ότι μαρέσουν αυτά τα αυτοκίνητα και είχα ένα κόλλημα παλαιότερα με το need for speed, το έχω απωθημένο και όποτε βλέπω ταινίες με τέτοια αυτοκίνητα χαζεύω σαν μικρό παιδί. Τα αυτοκίνητα μου άρεσαν, τα κόλπα κου άρεσαν. Για σενάριο, διαλόγους κλπ συναφή, δεν κάνω λόγο. Τους ηθοποιούς ούτε καν τους ήξερα.... εκτός από αυτόν που έδειξε στο τέλος, που έκανε και καλά κόντρα με το παιδί αυτό που λες και συ (ούτε τα ονόματα δεν θυμάμαι! ) λόγω του ότι αυτός πρωταγωνιστούσε στην πρώτη ταινία. Επίσης, πρόσφατα ξαναείδα το Νύχτα στο Μουσείο, το ice age 2, που αν και τα είχα δει, έριξα το γέλιο, το 5 λεπτά και το spiderman 3... όλα σε διάστημα 3 ημερών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:33 Η Kakerlak έγραψε: #2.133 24-07-07 22:33 9 μηνες πολυ μαρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 23:04 Ο Lorien έγραψε: #2.134 24-07-07 23:04 Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:13 Η underwater: #2.135 25-07-07 12:13 Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:21 Η dooo έγραψε: #2.136 25-07-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Click για ανάπτυξη... σε σινεμά το είδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:23 Η underwater: #2.137 25-07-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: σε σινεμά το είδες? Click για ανάπτυξη... Ναι. Υπομονή Doo μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:23 Ο Demelene έγραψε: #2.138 25-07-07 18:23 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Click για ανάπτυξη... Πέστα αρχηγέ. Εγώ χθες είδα το 28 εβδομάδες μετά. Χάλια. Άσκοπη και πάραπολυ βία χωρίς λόγο. Ο σκηνοθέτης έχασε το νόημα για μένα. Σε πολλά σημεία είχε την αρμόσφαιρα του πρώτου αλλά όποτε ξέσπαγε γινόταν χάλια. Δεν βλεπόταν. Το πρώτο μάρεσε πολύ και δεν με ενόχλησε η βία του. Η μαγκιά είναι να μεταφέρεις τον τρόμο χωρίς να δείξεις. Δόξα στον Καμερον των Alien και Aliens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:37 Η lala έγραψε: #2.139 25-07-07 18:37 Volver πολύ μου 'αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 19:12 Η AstRoPeLeKi: #2.140 25-07-07 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Click για ανάπτυξη... Χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
The last king of Scotland. Πολύ καλή. Ωραίες ερμηνείες, σκληρή, το ρεαλιστικό πέρασμα ενός ανώριμου παιδιού στην ενηλικίωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 10:47 Ο Demelene έγραψε: #2.124 24-07-07 10:47 Το τελευταίο Χελωνονιτζάκια. Έτσι να σκοτώσω λίγο την ώρα. Δεν ήταν και τόσο χάλια πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 10:52 Η mania έγραψε: #2.125 24-07-07 10:52 Αμφιμπερδέματα πολλύ καλή, κομωδία ελαφρια με κοινωνικό περιεχόμενο, πολλή καλή Αμφι… Μπερδέματα Gray Matters Σκηνοθεσία:Σου Κράμερ Hθοποιοί:Χήδερ Γκράχαμ , Μπρίτζετ Μόυναχαν , Τόμας Καβανώ , Άλαν Κάμινγκ , Σίσι Σπέισεκ , Έμιλυ Γκράχαμ , Μόλυ Σάνον , Γκλόρια Γκέινορ Μια Ερωτική Ιστορία Για Έναν Αδερφό, Την Αδελφή Του Και Το Κορίτσι Των Ονείρων Του. Η Γκρέι και ο Σαμ είναι δυο αδέρφια πολύ δεμένα μεταξύ τους. Συμπληρώνει ο ένας τις προτάσεις του άλλου, είναι πάντα μαζί και μοιράζονται και το ίδιο διαμέρισμα στο κέντρο της Νέας Υόρκης. Είναι τόσο αγαπημένοι που πολλοί τούς μπερδεύουν με ερωτευμένο ζευγάρι. Όταν όμως, ο Σαμ γνωρίζει την Τσάρλι και την ερωτεύεται τότε τα πράγματα δυσκολεύουν για την Γκρέι καθώς βρίσκει κι αυτή το ίδιο ερωτικό ενδιαφέρον για την Τσάρλι. πηγή Κορίτσια απο σπίτι, δεν θα έλεγα ότι κατάφερα να την δώ και όλη ψιλοχάλια να πώ την αλήθεια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουλίου 2007 zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 11:01 Η zanin έγραψε: #2.126 24-07-07 11:01 κάποια με ενόρκους στο δικαστήριο.... όμως κοιμήθηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 13:34 Ο maik85 έγραψε: #2.127 24-07-07 13:34 Χτες το βράδυ είδα "Το κεντρί" (The sting). Πολύ καλή ταινία, αν και λίγο παλιά(1973). Έχει να κάνει με απατεώνες που κάνουν το "μεγάλο κόλπο". Έχει γέλιο, ανατροπή και παίζουν καλοί ηθοποιοί (Πωλ Νιούμαν, Ρόμπερτ Ρέντφορντ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουλίου 2007 suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 13:37 Η suspiria έγραψε: #2.128 24-07-07 13:37 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Χτες το βράδυ είδα "Το κεντρί" (The sting). Πολύ καλή ταινία, αν και λίγο παλιά(1973). Έχει να κάνει με απατεώνες που κάνουν το "μεγάλο κόλπο". Έχει γέλιο, ανατροπή και παίζουν καλοί ηθοποιοί (Πωλ Νιούμαν, Ρόμπερτ Ρέντφορντ). Click για ανάπτυξη... Από τις καλύτερες ταινίες EVER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 20:34 Ο truffinho: #2.129 24-07-07 20:34 Είδα το Runaway Jury. Έχοντας να διαβάσει το βιβλίο, οφείλω να πω ότι σπάνια βλέπουμε τόσο καλές μεταφορές. Ο Κιούζακ στον καλύτερο ρόλο της ζωής του και ένας Χόφμαν που λατρεύω για αυτό που είναι. Ο Τζον Γκρίσαμ είναι ο μετρ του αστυνομικού θρίλερ. Ρισπέκτ. Ευχαριστώ τον Παναγιώτη και τη Λία που μου έδωσαν έρισμα να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 20:44 Η AstRoPeLeKi: #2.130 24-07-07 20:44 Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:09 Ο Poniro Ksotikouli: #2.131 24-07-07 22:09 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Το είχα δει στο κινηματογράφο. Από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει ποτέ μου. Το σενάριο δεν βγάζει κανένα νόημα, έχει φτιαχτεί απλά για να μπορούν να πετάνε σε κάθε σκηνή βυζιά και αμάξια. Θυμάμαι σε κάθε ζουμ είτε σε στήθος είτε σε ζάντα να κάνουν 2-3 παρέες ανδρών "Ωωωωωω". Εμετός. Οι ηθοποιοί είναι γύρω στα 10 χρόνια πάνω από την ηλικία του ρόλου ο καθένας. Ακόμα περισσότερο, οι χαρακτήρες φέρονται σαν να είναι 10 χρόνια πάνω από την ηλικία τους σύμφωνα με το σενάριο. Ο άλλος που είναι μαθητής φερεται σαν όχι μόνο να έχει ξαναμπλέξει με μαφία, αλλά να ξέρει και όλα τα κόλπα και αντιδρά εντελώς ήρεμος, έλεος δηλαδή. Τουλάχιστον έδειξε λίγο το Τόκυο. Αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες ταινίες για να το δεις, με πολύ πιο όμορφες εικόνες και χωρίς χρωματική μόλυνση (από την οποία επίσης υποφέρει το φιλμ). Πχ. Lost in Translation . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:17 Η AstRoPeLeKi: #2.132 24-07-07 22:17 Καλά σίγουρα από σενάριο δεν σκίζει ούτε είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αλλά λόγω του ότι μαρέσουν αυτά τα αυτοκίνητα και είχα ένα κόλλημα παλαιότερα με το need for speed, το έχω απωθημένο και όποτε βλέπω ταινίες με τέτοια αυτοκίνητα χαζεύω σαν μικρό παιδί. Τα αυτοκίνητα μου άρεσαν, τα κόλπα κου άρεσαν. Για σενάριο, διαλόγους κλπ συναφή, δεν κάνω λόγο. Τους ηθοποιούς ούτε καν τους ήξερα.... εκτός από αυτόν που έδειξε στο τέλος, που έκανε και καλά κόντρα με το παιδί αυτό που λες και συ (ούτε τα ονόματα δεν θυμάμαι! ) λόγω του ότι αυτός πρωταγωνιστούσε στην πρώτη ταινία. Επίσης, πρόσφατα ξαναείδα το Νύχτα στο Μουσείο, το ice age 2, που αν και τα είχα δει, έριξα το γέλιο, το 5 λεπτά και το spiderman 3... όλα σε διάστημα 3 ημερών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:33 Η Kakerlak έγραψε: #2.133 24-07-07 22:33 9 μηνες πολυ μαρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 23:04 Ο Lorien έγραψε: #2.134 24-07-07 23:04 Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:13 Η underwater: #2.135 25-07-07 12:13 Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:21 Η dooo έγραψε: #2.136 25-07-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Click για ανάπτυξη... σε σινεμά το είδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:23 Η underwater: #2.137 25-07-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: σε σινεμά το είδες? Click για ανάπτυξη... Ναι. Υπομονή Doo μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:23 Ο Demelene έγραψε: #2.138 25-07-07 18:23 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Click για ανάπτυξη... Πέστα αρχηγέ. Εγώ χθες είδα το 28 εβδομάδες μετά. Χάλια. Άσκοπη και πάραπολυ βία χωρίς λόγο. Ο σκηνοθέτης έχασε το νόημα για μένα. Σε πολλά σημεία είχε την αρμόσφαιρα του πρώτου αλλά όποτε ξέσπαγε γινόταν χάλια. Δεν βλεπόταν. Το πρώτο μάρεσε πολύ και δεν με ενόχλησε η βία του. Η μαγκιά είναι να μεταφέρεις τον τρόμο χωρίς να δείξεις. Δόξα στον Καμερον των Alien και Aliens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:37 Η lala έγραψε: #2.139 25-07-07 18:37 Volver πολύ μου 'αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 19:12 Η AstRoPeLeKi: #2.140 25-07-07 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Click για ανάπτυξη... Χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το τελευταίο Χελωνονιτζάκια. Έτσι να σκοτώσω λίγο την ώρα. Δεν ήταν και τόσο χάλια πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 10:52 Η mania έγραψε: #2.125 24-07-07 10:52 Αμφιμπερδέματα πολλύ καλή, κομωδία ελαφρια με κοινωνικό περιεχόμενο, πολλή καλή Αμφι… Μπερδέματα Gray Matters Σκηνοθεσία:Σου Κράμερ Hθοποιοί:Χήδερ Γκράχαμ , Μπρίτζετ Μόυναχαν , Τόμας Καβανώ , Άλαν Κάμινγκ , Σίσι Σπέισεκ , Έμιλυ Γκράχαμ , Μόλυ Σάνον , Γκλόρια Γκέινορ Μια Ερωτική Ιστορία Για Έναν Αδερφό, Την Αδελφή Του Και Το Κορίτσι Των Ονείρων Του. Η Γκρέι και ο Σαμ είναι δυο αδέρφια πολύ δεμένα μεταξύ τους. Συμπληρώνει ο ένας τις προτάσεις του άλλου, είναι πάντα μαζί και μοιράζονται και το ίδιο διαμέρισμα στο κέντρο της Νέας Υόρκης. Είναι τόσο αγαπημένοι που πολλοί τούς μπερδεύουν με ερωτευμένο ζευγάρι. Όταν όμως, ο Σαμ γνωρίζει την Τσάρλι και την ερωτεύεται τότε τα πράγματα δυσκολεύουν για την Γκρέι καθώς βρίσκει κι αυτή το ίδιο ερωτικό ενδιαφέρον για την Τσάρλι. πηγή Κορίτσια απο σπίτι, δεν θα έλεγα ότι κατάφερα να την δώ και όλη ψιλοχάλια να πώ την αλήθεια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουλίου 2007 zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 11:01 Η zanin έγραψε: #2.126 24-07-07 11:01 κάποια με ενόρκους στο δικαστήριο.... όμως κοιμήθηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 13:34 Ο maik85 έγραψε: #2.127 24-07-07 13:34 Χτες το βράδυ είδα "Το κεντρί" (The sting). Πολύ καλή ταινία, αν και λίγο παλιά(1973). Έχει να κάνει με απατεώνες που κάνουν το "μεγάλο κόλπο". Έχει γέλιο, ανατροπή και παίζουν καλοί ηθοποιοί (Πωλ Νιούμαν, Ρόμπερτ Ρέντφορντ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουλίου 2007 suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 13:37 Η suspiria έγραψε: #2.128 24-07-07 13:37 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Χτες το βράδυ είδα "Το κεντρί" (The sting). Πολύ καλή ταινία, αν και λίγο παλιά(1973). Έχει να κάνει με απατεώνες που κάνουν το "μεγάλο κόλπο". Έχει γέλιο, ανατροπή και παίζουν καλοί ηθοποιοί (Πωλ Νιούμαν, Ρόμπερτ Ρέντφορντ). Click για ανάπτυξη... Από τις καλύτερες ταινίες EVER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 20:34 Ο truffinho: #2.129 24-07-07 20:34 Είδα το Runaway Jury. Έχοντας να διαβάσει το βιβλίο, οφείλω να πω ότι σπάνια βλέπουμε τόσο καλές μεταφορές. Ο Κιούζακ στον καλύτερο ρόλο της ζωής του και ένας Χόφμαν που λατρεύω για αυτό που είναι. Ο Τζον Γκρίσαμ είναι ο μετρ του αστυνομικού θρίλερ. Ρισπέκτ. Ευχαριστώ τον Παναγιώτη και τη Λία που μου έδωσαν έρισμα να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 20:44 Η AstRoPeLeKi: #2.130 24-07-07 20:44 Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:09 Ο Poniro Ksotikouli: #2.131 24-07-07 22:09 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Το είχα δει στο κινηματογράφο. Από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει ποτέ μου. Το σενάριο δεν βγάζει κανένα νόημα, έχει φτιαχτεί απλά για να μπορούν να πετάνε σε κάθε σκηνή βυζιά και αμάξια. Θυμάμαι σε κάθε ζουμ είτε σε στήθος είτε σε ζάντα να κάνουν 2-3 παρέες ανδρών "Ωωωωωω". Εμετός. Οι ηθοποιοί είναι γύρω στα 10 χρόνια πάνω από την ηλικία του ρόλου ο καθένας. Ακόμα περισσότερο, οι χαρακτήρες φέρονται σαν να είναι 10 χρόνια πάνω από την ηλικία τους σύμφωνα με το σενάριο. Ο άλλος που είναι μαθητής φερεται σαν όχι μόνο να έχει ξαναμπλέξει με μαφία, αλλά να ξέρει και όλα τα κόλπα και αντιδρά εντελώς ήρεμος, έλεος δηλαδή. Τουλάχιστον έδειξε λίγο το Τόκυο. Αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες ταινίες για να το δεις, με πολύ πιο όμορφες εικόνες και χωρίς χρωματική μόλυνση (από την οποία επίσης υποφέρει το φιλμ). Πχ. Lost in Translation . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:17 Η AstRoPeLeKi: #2.132 24-07-07 22:17 Καλά σίγουρα από σενάριο δεν σκίζει ούτε είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αλλά λόγω του ότι μαρέσουν αυτά τα αυτοκίνητα και είχα ένα κόλλημα παλαιότερα με το need for speed, το έχω απωθημένο και όποτε βλέπω ταινίες με τέτοια αυτοκίνητα χαζεύω σαν μικρό παιδί. Τα αυτοκίνητα μου άρεσαν, τα κόλπα κου άρεσαν. Για σενάριο, διαλόγους κλπ συναφή, δεν κάνω λόγο. Τους ηθοποιούς ούτε καν τους ήξερα.... εκτός από αυτόν που έδειξε στο τέλος, που έκανε και καλά κόντρα με το παιδί αυτό που λες και συ (ούτε τα ονόματα δεν θυμάμαι! ) λόγω του ότι αυτός πρωταγωνιστούσε στην πρώτη ταινία. Επίσης, πρόσφατα ξαναείδα το Νύχτα στο Μουσείο, το ice age 2, που αν και τα είχα δει, έριξα το γέλιο, το 5 λεπτά και το spiderman 3... όλα σε διάστημα 3 ημερών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:33 Η Kakerlak έγραψε: #2.133 24-07-07 22:33 9 μηνες πολυ μαρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 23:04 Ο Lorien έγραψε: #2.134 24-07-07 23:04 Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:13 Η underwater: #2.135 25-07-07 12:13 Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:21 Η dooo έγραψε: #2.136 25-07-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Click για ανάπτυξη... σε σινεμά το είδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:23 Η underwater: #2.137 25-07-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: σε σινεμά το είδες? Click για ανάπτυξη... Ναι. Υπομονή Doo μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:23 Ο Demelene έγραψε: #2.138 25-07-07 18:23 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Click για ανάπτυξη... Πέστα αρχηγέ. Εγώ χθες είδα το 28 εβδομάδες μετά. Χάλια. Άσκοπη και πάραπολυ βία χωρίς λόγο. Ο σκηνοθέτης έχασε το νόημα για μένα. Σε πολλά σημεία είχε την αρμόσφαιρα του πρώτου αλλά όποτε ξέσπαγε γινόταν χάλια. Δεν βλεπόταν. Το πρώτο μάρεσε πολύ και δεν με ενόχλησε η βία του. Η μαγκιά είναι να μεταφέρεις τον τρόμο χωρίς να δείξεις. Δόξα στον Καμερον των Alien και Aliens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:37 Η lala έγραψε: #2.139 25-07-07 18:37 Volver πολύ μου 'αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 19:12 Η AstRoPeLeKi: #2.140 25-07-07 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Click για ανάπτυξη... Χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αμφιμπερδέματα πολλύ καλή, κομωδία ελαφρια με κοινωνικό περιεχόμενο, πολλή καλή Αμφι… Μπερδέματα Gray Matters Σκηνοθεσία:Σου Κράμερ Hθοποιοί:Χήδερ Γκράχαμ , Μπρίτζετ Μόυναχαν , Τόμας Καβανώ , Άλαν Κάμινγκ , Σίσι Σπέισεκ , Έμιλυ Γκράχαμ , Μόλυ Σάνον , Γκλόρια Γκέινορ Μια Ερωτική Ιστορία Για Έναν Αδερφό, Την Αδελφή Του Και Το Κορίτσι Των Ονείρων Του. Η Γκρέι και ο Σαμ είναι δυο αδέρφια πολύ δεμένα μεταξύ τους. Συμπληρώνει ο ένας τις προτάσεις του άλλου, είναι πάντα μαζί και μοιράζονται και το ίδιο διαμέρισμα στο κέντρο της Νέας Υόρκης. Είναι τόσο αγαπημένοι που πολλοί τούς μπερδεύουν με ερωτευμένο ζευγάρι. Όταν όμως, ο Σαμ γνωρίζει την Τσάρλι και την ερωτεύεται τότε τα πράγματα δυσκολεύουν για την Γκρέι καθώς βρίσκει κι αυτή το ίδιο ερωτικό ενδιαφέρον για την Τσάρλι. πηγή Κορίτσια απο σπίτι, δεν θα έλεγα ότι κατάφερα να την δώ και όλη ψιλοχάλια να πώ την αλήθεια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 11:01 Η zanin έγραψε: #2.126 24-07-07 11:01 κάποια με ενόρκους στο δικαστήριο.... όμως κοιμήθηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 13:34 Ο maik85 έγραψε: #2.127 24-07-07 13:34 Χτες το βράδυ είδα "Το κεντρί" (The sting). Πολύ καλή ταινία, αν και λίγο παλιά(1973). Έχει να κάνει με απατεώνες που κάνουν το "μεγάλο κόλπο". Έχει γέλιο, ανατροπή και παίζουν καλοί ηθοποιοί (Πωλ Νιούμαν, Ρόμπερτ Ρέντφορντ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουλίου 2007 suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 13:37 Η suspiria έγραψε: #2.128 24-07-07 13:37 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Χτες το βράδυ είδα "Το κεντρί" (The sting). Πολύ καλή ταινία, αν και λίγο παλιά(1973). Έχει να κάνει με απατεώνες που κάνουν το "μεγάλο κόλπο". Έχει γέλιο, ανατροπή και παίζουν καλοί ηθοποιοί (Πωλ Νιούμαν, Ρόμπερτ Ρέντφορντ). Click για ανάπτυξη... Από τις καλύτερες ταινίες EVER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 20:34 Ο truffinho: #2.129 24-07-07 20:34 Είδα το Runaway Jury. Έχοντας να διαβάσει το βιβλίο, οφείλω να πω ότι σπάνια βλέπουμε τόσο καλές μεταφορές. Ο Κιούζακ στον καλύτερο ρόλο της ζωής του και ένας Χόφμαν που λατρεύω για αυτό που είναι. Ο Τζον Γκρίσαμ είναι ο μετρ του αστυνομικού θρίλερ. Ρισπέκτ. Ευχαριστώ τον Παναγιώτη και τη Λία που μου έδωσαν έρισμα να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 20:44 Η AstRoPeLeKi: #2.130 24-07-07 20:44 Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:09 Ο Poniro Ksotikouli: #2.131 24-07-07 22:09 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Το είχα δει στο κινηματογράφο. Από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει ποτέ μου. Το σενάριο δεν βγάζει κανένα νόημα, έχει φτιαχτεί απλά για να μπορούν να πετάνε σε κάθε σκηνή βυζιά και αμάξια. Θυμάμαι σε κάθε ζουμ είτε σε στήθος είτε σε ζάντα να κάνουν 2-3 παρέες ανδρών "Ωωωωωω". Εμετός. Οι ηθοποιοί είναι γύρω στα 10 χρόνια πάνω από την ηλικία του ρόλου ο καθένας. Ακόμα περισσότερο, οι χαρακτήρες φέρονται σαν να είναι 10 χρόνια πάνω από την ηλικία τους σύμφωνα με το σενάριο. Ο άλλος που είναι μαθητής φερεται σαν όχι μόνο να έχει ξαναμπλέξει με μαφία, αλλά να ξέρει και όλα τα κόλπα και αντιδρά εντελώς ήρεμος, έλεος δηλαδή. Τουλάχιστον έδειξε λίγο το Τόκυο. Αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες ταινίες για να το δεις, με πολύ πιο όμορφες εικόνες και χωρίς χρωματική μόλυνση (από την οποία επίσης υποφέρει το φιλμ). Πχ. Lost in Translation . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:17 Η AstRoPeLeKi: #2.132 24-07-07 22:17 Καλά σίγουρα από σενάριο δεν σκίζει ούτε είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αλλά λόγω του ότι μαρέσουν αυτά τα αυτοκίνητα και είχα ένα κόλλημα παλαιότερα με το need for speed, το έχω απωθημένο και όποτε βλέπω ταινίες με τέτοια αυτοκίνητα χαζεύω σαν μικρό παιδί. Τα αυτοκίνητα μου άρεσαν, τα κόλπα κου άρεσαν. Για σενάριο, διαλόγους κλπ συναφή, δεν κάνω λόγο. Τους ηθοποιούς ούτε καν τους ήξερα.... εκτός από αυτόν που έδειξε στο τέλος, που έκανε και καλά κόντρα με το παιδί αυτό που λες και συ (ούτε τα ονόματα δεν θυμάμαι! ) λόγω του ότι αυτός πρωταγωνιστούσε στην πρώτη ταινία. Επίσης, πρόσφατα ξαναείδα το Νύχτα στο Μουσείο, το ice age 2, που αν και τα είχα δει, έριξα το γέλιο, το 5 λεπτά και το spiderman 3... όλα σε διάστημα 3 ημερών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:33 Η Kakerlak έγραψε: #2.133 24-07-07 22:33 9 μηνες πολυ μαρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 23:04 Ο Lorien έγραψε: #2.134 24-07-07 23:04 Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:13 Η underwater: #2.135 25-07-07 12:13 Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:21 Η dooo έγραψε: #2.136 25-07-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Click για ανάπτυξη... σε σινεμά το είδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:23 Η underwater: #2.137 25-07-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: σε σινεμά το είδες? Click για ανάπτυξη... Ναι. Υπομονή Doo μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:23 Ο Demelene έγραψε: #2.138 25-07-07 18:23 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Click για ανάπτυξη... Πέστα αρχηγέ. Εγώ χθες είδα το 28 εβδομάδες μετά. Χάλια. Άσκοπη και πάραπολυ βία χωρίς λόγο. Ο σκηνοθέτης έχασε το νόημα για μένα. Σε πολλά σημεία είχε την αρμόσφαιρα του πρώτου αλλά όποτε ξέσπαγε γινόταν χάλια. Δεν βλεπόταν. Το πρώτο μάρεσε πολύ και δεν με ενόχλησε η βία του. Η μαγκιά είναι να μεταφέρεις τον τρόμο χωρίς να δείξεις. Δόξα στον Καμερον των Alien και Aliens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:37 Η lala έγραψε: #2.139 25-07-07 18:37 Volver πολύ μου 'αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 19:12 Η AstRoPeLeKi: #2.140 25-07-07 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Click για ανάπτυξη... Χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κάποια με ενόρκους στο δικαστήριο.... όμως κοιμήθηκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 13:34 Ο maik85 έγραψε: #2.127 24-07-07 13:34 Χτες το βράδυ είδα "Το κεντρί" (The sting). Πολύ καλή ταινία, αν και λίγο παλιά(1973). Έχει να κάνει με απατεώνες που κάνουν το "μεγάλο κόλπο". Έχει γέλιο, ανατροπή και παίζουν καλοί ηθοποιοί (Πωλ Νιούμαν, Ρόμπερτ Ρέντφορντ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιουλίου 2007 suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 13:37 Η suspiria έγραψε: #2.128 24-07-07 13:37 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Χτες το βράδυ είδα "Το κεντρί" (The sting). Πολύ καλή ταινία, αν και λίγο παλιά(1973). Έχει να κάνει με απατεώνες που κάνουν το "μεγάλο κόλπο". Έχει γέλιο, ανατροπή και παίζουν καλοί ηθοποιοί (Πωλ Νιούμαν, Ρόμπερτ Ρέντφορντ). Click για ανάπτυξη... Από τις καλύτερες ταινίες EVER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 20:34 Ο truffinho: #2.129 24-07-07 20:34 Είδα το Runaway Jury. Έχοντας να διαβάσει το βιβλίο, οφείλω να πω ότι σπάνια βλέπουμε τόσο καλές μεταφορές. Ο Κιούζακ στον καλύτερο ρόλο της ζωής του και ένας Χόφμαν που λατρεύω για αυτό που είναι. Ο Τζον Γκρίσαμ είναι ο μετρ του αστυνομικού θρίλερ. Ρισπέκτ. Ευχαριστώ τον Παναγιώτη και τη Λία που μου έδωσαν έρισμα να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 20:44 Η AstRoPeLeKi: #2.130 24-07-07 20:44 Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:09 Ο Poniro Ksotikouli: #2.131 24-07-07 22:09 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Το είχα δει στο κινηματογράφο. Από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει ποτέ μου. Το σενάριο δεν βγάζει κανένα νόημα, έχει φτιαχτεί απλά για να μπορούν να πετάνε σε κάθε σκηνή βυζιά και αμάξια. Θυμάμαι σε κάθε ζουμ είτε σε στήθος είτε σε ζάντα να κάνουν 2-3 παρέες ανδρών "Ωωωωωω". Εμετός. Οι ηθοποιοί είναι γύρω στα 10 χρόνια πάνω από την ηλικία του ρόλου ο καθένας. Ακόμα περισσότερο, οι χαρακτήρες φέρονται σαν να είναι 10 χρόνια πάνω από την ηλικία τους σύμφωνα με το σενάριο. Ο άλλος που είναι μαθητής φερεται σαν όχι μόνο να έχει ξαναμπλέξει με μαφία, αλλά να ξέρει και όλα τα κόλπα και αντιδρά εντελώς ήρεμος, έλεος δηλαδή. Τουλάχιστον έδειξε λίγο το Τόκυο. Αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες ταινίες για να το δεις, με πολύ πιο όμορφες εικόνες και χωρίς χρωματική μόλυνση (από την οποία επίσης υποφέρει το φιλμ). Πχ. Lost in Translation . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:17 Η AstRoPeLeKi: #2.132 24-07-07 22:17 Καλά σίγουρα από σενάριο δεν σκίζει ούτε είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αλλά λόγω του ότι μαρέσουν αυτά τα αυτοκίνητα και είχα ένα κόλλημα παλαιότερα με το need for speed, το έχω απωθημένο και όποτε βλέπω ταινίες με τέτοια αυτοκίνητα χαζεύω σαν μικρό παιδί. Τα αυτοκίνητα μου άρεσαν, τα κόλπα κου άρεσαν. Για σενάριο, διαλόγους κλπ συναφή, δεν κάνω λόγο. Τους ηθοποιούς ούτε καν τους ήξερα.... εκτός από αυτόν που έδειξε στο τέλος, που έκανε και καλά κόντρα με το παιδί αυτό που λες και συ (ούτε τα ονόματα δεν θυμάμαι! ) λόγω του ότι αυτός πρωταγωνιστούσε στην πρώτη ταινία. Επίσης, πρόσφατα ξαναείδα το Νύχτα στο Μουσείο, το ice age 2, που αν και τα είχα δει, έριξα το γέλιο, το 5 λεπτά και το spiderman 3... όλα σε διάστημα 3 ημερών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:33 Η Kakerlak έγραψε: #2.133 24-07-07 22:33 9 μηνες πολυ μαρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 23:04 Ο Lorien έγραψε: #2.134 24-07-07 23:04 Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:13 Η underwater: #2.135 25-07-07 12:13 Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:21 Η dooo έγραψε: #2.136 25-07-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Click για ανάπτυξη... σε σινεμά το είδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:23 Η underwater: #2.137 25-07-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: σε σινεμά το είδες? Click για ανάπτυξη... Ναι. Υπομονή Doo μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:23 Ο Demelene έγραψε: #2.138 25-07-07 18:23 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Click για ανάπτυξη... Πέστα αρχηγέ. Εγώ χθες είδα το 28 εβδομάδες μετά. Χάλια. Άσκοπη και πάραπολυ βία χωρίς λόγο. Ο σκηνοθέτης έχασε το νόημα για μένα. Σε πολλά σημεία είχε την αρμόσφαιρα του πρώτου αλλά όποτε ξέσπαγε γινόταν χάλια. Δεν βλεπόταν. Το πρώτο μάρεσε πολύ και δεν με ενόχλησε η βία του. Η μαγκιά είναι να μεταφέρεις τον τρόμο χωρίς να δείξεις. Δόξα στον Καμερον των Alien και Aliens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:37 Η lala έγραψε: #2.139 25-07-07 18:37 Volver πολύ μου 'αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 19:12 Η AstRoPeLeKi: #2.140 25-07-07 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Click για ανάπτυξη... Χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χτες το βράδυ είδα "Το κεντρί" (The sting). Πολύ καλή ταινία, αν και λίγο παλιά(1973). Έχει να κάνει με απατεώνες που κάνουν το "μεγάλο κόλπο". Έχει γέλιο, ανατροπή και παίζουν καλοί ηθοποιοί (Πωλ Νιούμαν, Ρόμπερτ Ρέντφορντ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 13:37 Η suspiria έγραψε: #2.128 24-07-07 13:37 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Χτες το βράδυ είδα "Το κεντρί" (The sting). Πολύ καλή ταινία, αν και λίγο παλιά(1973). Έχει να κάνει με απατεώνες που κάνουν το "μεγάλο κόλπο". Έχει γέλιο, ανατροπή και παίζουν καλοί ηθοποιοί (Πωλ Νιούμαν, Ρόμπερτ Ρέντφορντ). Click για ανάπτυξη... Από τις καλύτερες ταινίες EVER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 20:34 Ο truffinho: #2.129 24-07-07 20:34 Είδα το Runaway Jury. Έχοντας να διαβάσει το βιβλίο, οφείλω να πω ότι σπάνια βλέπουμε τόσο καλές μεταφορές. Ο Κιούζακ στον καλύτερο ρόλο της ζωής του και ένας Χόφμαν που λατρεύω για αυτό που είναι. Ο Τζον Γκρίσαμ είναι ο μετρ του αστυνομικού θρίλερ. Ρισπέκτ. Ευχαριστώ τον Παναγιώτη και τη Λία που μου έδωσαν έρισμα να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 20:44 Η AstRoPeLeKi: #2.130 24-07-07 20:44 Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:09 Ο Poniro Ksotikouli: #2.131 24-07-07 22:09 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Το είχα δει στο κινηματογράφο. Από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει ποτέ μου. Το σενάριο δεν βγάζει κανένα νόημα, έχει φτιαχτεί απλά για να μπορούν να πετάνε σε κάθε σκηνή βυζιά και αμάξια. Θυμάμαι σε κάθε ζουμ είτε σε στήθος είτε σε ζάντα να κάνουν 2-3 παρέες ανδρών "Ωωωωωω". Εμετός. Οι ηθοποιοί είναι γύρω στα 10 χρόνια πάνω από την ηλικία του ρόλου ο καθένας. Ακόμα περισσότερο, οι χαρακτήρες φέρονται σαν να είναι 10 χρόνια πάνω από την ηλικία τους σύμφωνα με το σενάριο. Ο άλλος που είναι μαθητής φερεται σαν όχι μόνο να έχει ξαναμπλέξει με μαφία, αλλά να ξέρει και όλα τα κόλπα και αντιδρά εντελώς ήρεμος, έλεος δηλαδή. Τουλάχιστον έδειξε λίγο το Τόκυο. Αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες ταινίες για να το δεις, με πολύ πιο όμορφες εικόνες και χωρίς χρωματική μόλυνση (από την οποία επίσης υποφέρει το φιλμ). Πχ. Lost in Translation . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:17 Η AstRoPeLeKi: #2.132 24-07-07 22:17 Καλά σίγουρα από σενάριο δεν σκίζει ούτε είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αλλά λόγω του ότι μαρέσουν αυτά τα αυτοκίνητα και είχα ένα κόλλημα παλαιότερα με το need for speed, το έχω απωθημένο και όποτε βλέπω ταινίες με τέτοια αυτοκίνητα χαζεύω σαν μικρό παιδί. Τα αυτοκίνητα μου άρεσαν, τα κόλπα κου άρεσαν. Για σενάριο, διαλόγους κλπ συναφή, δεν κάνω λόγο. Τους ηθοποιούς ούτε καν τους ήξερα.... εκτός από αυτόν που έδειξε στο τέλος, που έκανε και καλά κόντρα με το παιδί αυτό που λες και συ (ούτε τα ονόματα δεν θυμάμαι! ) λόγω του ότι αυτός πρωταγωνιστούσε στην πρώτη ταινία. Επίσης, πρόσφατα ξαναείδα το Νύχτα στο Μουσείο, το ice age 2, που αν και τα είχα δει, έριξα το γέλιο, το 5 λεπτά και το spiderman 3... όλα σε διάστημα 3 ημερών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:33 Η Kakerlak έγραψε: #2.133 24-07-07 22:33 9 μηνες πολυ μαρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 23:04 Ο Lorien έγραψε: #2.134 24-07-07 23:04 Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:13 Η underwater: #2.135 25-07-07 12:13 Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:21 Η dooo έγραψε: #2.136 25-07-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Click για ανάπτυξη... σε σινεμά το είδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:23 Η underwater: #2.137 25-07-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: σε σινεμά το είδες? Click για ανάπτυξη... Ναι. Υπομονή Doo μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:23 Ο Demelene έγραψε: #2.138 25-07-07 18:23 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Click για ανάπτυξη... Πέστα αρχηγέ. Εγώ χθες είδα το 28 εβδομάδες μετά. Χάλια. Άσκοπη και πάραπολυ βία χωρίς λόγο. Ο σκηνοθέτης έχασε το νόημα για μένα. Σε πολλά σημεία είχε την αρμόσφαιρα του πρώτου αλλά όποτε ξέσπαγε γινόταν χάλια. Δεν βλεπόταν. Το πρώτο μάρεσε πολύ και δεν με ενόχλησε η βία του. Η μαγκιά είναι να μεταφέρεις τον τρόμο χωρίς να δείξεις. Δόξα στον Καμερον των Alien και Aliens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:37 Η lala έγραψε: #2.139 25-07-07 18:37 Volver πολύ μου 'αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 19:12 Η AstRoPeLeKi: #2.140 25-07-07 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Click για ανάπτυξη... Χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maik85: Χτες το βράδυ είδα "Το κεντρί" (The sting). Πολύ καλή ταινία, αν και λίγο παλιά(1973). Έχει να κάνει με απατεώνες που κάνουν το "μεγάλο κόλπο". Έχει γέλιο, ανατροπή και παίζουν καλοί ηθοποιοί (Πωλ Νιούμαν, Ρόμπερτ Ρέντφορντ). Click για ανάπτυξη... Από τις καλύτερες ταινίες EVER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 20:34 Ο truffinho: #2.129 24-07-07 20:34 Είδα το Runaway Jury. Έχοντας να διαβάσει το βιβλίο, οφείλω να πω ότι σπάνια βλέπουμε τόσο καλές μεταφορές. Ο Κιούζακ στον καλύτερο ρόλο της ζωής του και ένας Χόφμαν που λατρεύω για αυτό που είναι. Ο Τζον Γκρίσαμ είναι ο μετρ του αστυνομικού θρίλερ. Ρισπέκτ. Ευχαριστώ τον Παναγιώτη και τη Λία που μου έδωσαν έρισμα να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 20:44 Η AstRoPeLeKi: #2.130 24-07-07 20:44 Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:09 Ο Poniro Ksotikouli: #2.131 24-07-07 22:09 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Το είχα δει στο κινηματογράφο. Από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει ποτέ μου. Το σενάριο δεν βγάζει κανένα νόημα, έχει φτιαχτεί απλά για να μπορούν να πετάνε σε κάθε σκηνή βυζιά και αμάξια. Θυμάμαι σε κάθε ζουμ είτε σε στήθος είτε σε ζάντα να κάνουν 2-3 παρέες ανδρών "Ωωωωωω". Εμετός. Οι ηθοποιοί είναι γύρω στα 10 χρόνια πάνω από την ηλικία του ρόλου ο καθένας. Ακόμα περισσότερο, οι χαρακτήρες φέρονται σαν να είναι 10 χρόνια πάνω από την ηλικία τους σύμφωνα με το σενάριο. Ο άλλος που είναι μαθητής φερεται σαν όχι μόνο να έχει ξαναμπλέξει με μαφία, αλλά να ξέρει και όλα τα κόλπα και αντιδρά εντελώς ήρεμος, έλεος δηλαδή. Τουλάχιστον έδειξε λίγο το Τόκυο. Αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες ταινίες για να το δεις, με πολύ πιο όμορφες εικόνες και χωρίς χρωματική μόλυνση (από την οποία επίσης υποφέρει το φιλμ). Πχ. Lost in Translation . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:17 Η AstRoPeLeKi: #2.132 24-07-07 22:17 Καλά σίγουρα από σενάριο δεν σκίζει ούτε είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αλλά λόγω του ότι μαρέσουν αυτά τα αυτοκίνητα και είχα ένα κόλλημα παλαιότερα με το need for speed, το έχω απωθημένο και όποτε βλέπω ταινίες με τέτοια αυτοκίνητα χαζεύω σαν μικρό παιδί. Τα αυτοκίνητα μου άρεσαν, τα κόλπα κου άρεσαν. Για σενάριο, διαλόγους κλπ συναφή, δεν κάνω λόγο. Τους ηθοποιούς ούτε καν τους ήξερα.... εκτός από αυτόν που έδειξε στο τέλος, που έκανε και καλά κόντρα με το παιδί αυτό που λες και συ (ούτε τα ονόματα δεν θυμάμαι! ) λόγω του ότι αυτός πρωταγωνιστούσε στην πρώτη ταινία. Επίσης, πρόσφατα ξαναείδα το Νύχτα στο Μουσείο, το ice age 2, που αν και τα είχα δει, έριξα το γέλιο, το 5 λεπτά και το spiderman 3... όλα σε διάστημα 3 ημερών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:33 Η Kakerlak έγραψε: #2.133 24-07-07 22:33 9 μηνες πολυ μαρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 23:04 Ο Lorien έγραψε: #2.134 24-07-07 23:04 Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:13 Η underwater: #2.135 25-07-07 12:13 Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:21 Η dooo έγραψε: #2.136 25-07-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Click για ανάπτυξη... σε σινεμά το είδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:23 Η underwater: #2.137 25-07-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: σε σινεμά το είδες? Click για ανάπτυξη... Ναι. Υπομονή Doo μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:23 Ο Demelene έγραψε: #2.138 25-07-07 18:23 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Click για ανάπτυξη... Πέστα αρχηγέ. Εγώ χθες είδα το 28 εβδομάδες μετά. Χάλια. Άσκοπη και πάραπολυ βία χωρίς λόγο. Ο σκηνοθέτης έχασε το νόημα για μένα. Σε πολλά σημεία είχε την αρμόσφαιρα του πρώτου αλλά όποτε ξέσπαγε γινόταν χάλια. Δεν βλεπόταν. Το πρώτο μάρεσε πολύ και δεν με ενόχλησε η βία του. Η μαγκιά είναι να μεταφέρεις τον τρόμο χωρίς να δείξεις. Δόξα στον Καμερον των Alien και Aliens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:37 Η lala έγραψε: #2.139 25-07-07 18:37 Volver πολύ μου 'αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 19:12 Η AstRoPeLeKi: #2.140 25-07-07 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Click για ανάπτυξη... Χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είδα το Runaway Jury. Έχοντας να διαβάσει το βιβλίο, οφείλω να πω ότι σπάνια βλέπουμε τόσο καλές μεταφορές. Ο Κιούζακ στον καλύτερο ρόλο της ζωής του και ένας Χόφμαν που λατρεύω για αυτό που είναι. Ο Τζον Γκρίσαμ είναι ο μετρ του αστυνομικού θρίλερ. Ρισπέκτ. Ευχαριστώ τον Παναγιώτη και τη Λία που μου έδωσαν έρισμα να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 20:44 Η AstRoPeLeKi: #2.130 24-07-07 20:44 Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:09 Ο Poniro Ksotikouli: #2.131 24-07-07 22:09 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Το είχα δει στο κινηματογράφο. Από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει ποτέ μου. Το σενάριο δεν βγάζει κανένα νόημα, έχει φτιαχτεί απλά για να μπορούν να πετάνε σε κάθε σκηνή βυζιά και αμάξια. Θυμάμαι σε κάθε ζουμ είτε σε στήθος είτε σε ζάντα να κάνουν 2-3 παρέες ανδρών "Ωωωωωω". Εμετός. Οι ηθοποιοί είναι γύρω στα 10 χρόνια πάνω από την ηλικία του ρόλου ο καθένας. Ακόμα περισσότερο, οι χαρακτήρες φέρονται σαν να είναι 10 χρόνια πάνω από την ηλικία τους σύμφωνα με το σενάριο. Ο άλλος που είναι μαθητής φερεται σαν όχι μόνο να έχει ξαναμπλέξει με μαφία, αλλά να ξέρει και όλα τα κόλπα και αντιδρά εντελώς ήρεμος, έλεος δηλαδή. Τουλάχιστον έδειξε λίγο το Τόκυο. Αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες ταινίες για να το δεις, με πολύ πιο όμορφες εικόνες και χωρίς χρωματική μόλυνση (από την οποία επίσης υποφέρει το φιλμ). Πχ. Lost in Translation . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:17 Η AstRoPeLeKi: #2.132 24-07-07 22:17 Καλά σίγουρα από σενάριο δεν σκίζει ούτε είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αλλά λόγω του ότι μαρέσουν αυτά τα αυτοκίνητα και είχα ένα κόλλημα παλαιότερα με το need for speed, το έχω απωθημένο και όποτε βλέπω ταινίες με τέτοια αυτοκίνητα χαζεύω σαν μικρό παιδί. Τα αυτοκίνητα μου άρεσαν, τα κόλπα κου άρεσαν. Για σενάριο, διαλόγους κλπ συναφή, δεν κάνω λόγο. Τους ηθοποιούς ούτε καν τους ήξερα.... εκτός από αυτόν που έδειξε στο τέλος, που έκανε και καλά κόντρα με το παιδί αυτό που λες και συ (ούτε τα ονόματα δεν θυμάμαι! ) λόγω του ότι αυτός πρωταγωνιστούσε στην πρώτη ταινία. Επίσης, πρόσφατα ξαναείδα το Νύχτα στο Μουσείο, το ice age 2, που αν και τα είχα δει, έριξα το γέλιο, το 5 λεπτά και το spiderman 3... όλα σε διάστημα 3 ημερών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:33 Η Kakerlak έγραψε: #2.133 24-07-07 22:33 9 μηνες πολυ μαρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 23:04 Ο Lorien έγραψε: #2.134 24-07-07 23:04 Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:13 Η underwater: #2.135 25-07-07 12:13 Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:21 Η dooo έγραψε: #2.136 25-07-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Click για ανάπτυξη... σε σινεμά το είδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:23 Η underwater: #2.137 25-07-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: σε σινεμά το είδες? Click για ανάπτυξη... Ναι. Υπομονή Doo μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:23 Ο Demelene έγραψε: #2.138 25-07-07 18:23 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Click για ανάπτυξη... Πέστα αρχηγέ. Εγώ χθες είδα το 28 εβδομάδες μετά. Χάλια. Άσκοπη και πάραπολυ βία χωρίς λόγο. Ο σκηνοθέτης έχασε το νόημα για μένα. Σε πολλά σημεία είχε την αρμόσφαιρα του πρώτου αλλά όποτε ξέσπαγε γινόταν χάλια. Δεν βλεπόταν. Το πρώτο μάρεσε πολύ και δεν με ενόχλησε η βία του. Η μαγκιά είναι να μεταφέρεις τον τρόμο χωρίς να δείξεις. Δόξα στον Καμερον των Alien και Aliens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:37 Η lala έγραψε: #2.139 25-07-07 18:37 Volver πολύ μου 'αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 19:12 Η AstRoPeLeKi: #2.140 25-07-07 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Click για ανάπτυξη... Χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poniro Ksotikouli Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Allstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:09 Ο Poniro Ksotikouli: #2.131 24-07-07 22:09 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Το είχα δει στο κινηματογράφο. Από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει ποτέ μου. Το σενάριο δεν βγάζει κανένα νόημα, έχει φτιαχτεί απλά για να μπορούν να πετάνε σε κάθε σκηνή βυζιά και αμάξια. Θυμάμαι σε κάθε ζουμ είτε σε στήθος είτε σε ζάντα να κάνουν 2-3 παρέες ανδρών "Ωωωωωω". Εμετός. Οι ηθοποιοί είναι γύρω στα 10 χρόνια πάνω από την ηλικία του ρόλου ο καθένας. Ακόμα περισσότερο, οι χαρακτήρες φέρονται σαν να είναι 10 χρόνια πάνω από την ηλικία τους σύμφωνα με το σενάριο. Ο άλλος που είναι μαθητής φερεται σαν όχι μόνο να έχει ξαναμπλέξει με μαφία, αλλά να ξέρει και όλα τα κόλπα και αντιδρά εντελώς ήρεμος, έλεος δηλαδή. Τουλάχιστον έδειξε λίγο το Τόκυο. Αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες ταινίες για να το δεις, με πολύ πιο όμορφες εικόνες και χωρίς χρωματική μόλυνση (από την οποία επίσης υποφέρει το φιλμ). Πχ. Lost in Translation . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:17 Η AstRoPeLeKi: #2.132 24-07-07 22:17 Καλά σίγουρα από σενάριο δεν σκίζει ούτε είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αλλά λόγω του ότι μαρέσουν αυτά τα αυτοκίνητα και είχα ένα κόλλημα παλαιότερα με το need for speed, το έχω απωθημένο και όποτε βλέπω ταινίες με τέτοια αυτοκίνητα χαζεύω σαν μικρό παιδί. Τα αυτοκίνητα μου άρεσαν, τα κόλπα κου άρεσαν. Για σενάριο, διαλόγους κλπ συναφή, δεν κάνω λόγο. Τους ηθοποιούς ούτε καν τους ήξερα.... εκτός από αυτόν που έδειξε στο τέλος, που έκανε και καλά κόντρα με το παιδί αυτό που λες και συ (ούτε τα ονόματα δεν θυμάμαι! ) λόγω του ότι αυτός πρωταγωνιστούσε στην πρώτη ταινία. Επίσης, πρόσφατα ξαναείδα το Νύχτα στο Μουσείο, το ice age 2, που αν και τα είχα δει, έριξα το γέλιο, το 5 λεπτά και το spiderman 3... όλα σε διάστημα 3 ημερών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:33 Η Kakerlak έγραψε: #2.133 24-07-07 22:33 9 μηνες πολυ μαρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 23:04 Ο Lorien έγραψε: #2.134 24-07-07 23:04 Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:13 Η underwater: #2.135 25-07-07 12:13 Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:21 Η dooo έγραψε: #2.136 25-07-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Click για ανάπτυξη... σε σινεμά το είδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:23 Η underwater: #2.137 25-07-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: σε σινεμά το είδες? Click για ανάπτυξη... Ναι. Υπομονή Doo μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:23 Ο Demelene έγραψε: #2.138 25-07-07 18:23 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Click για ανάπτυξη... Πέστα αρχηγέ. Εγώ χθες είδα το 28 εβδομάδες μετά. Χάλια. Άσκοπη και πάραπολυ βία χωρίς λόγο. Ο σκηνοθέτης έχασε το νόημα για μένα. Σε πολλά σημεία είχε την αρμόσφαιρα του πρώτου αλλά όποτε ξέσπαγε γινόταν χάλια. Δεν βλεπόταν. Το πρώτο μάρεσε πολύ και δεν με ενόχλησε η βία του. Η μαγκιά είναι να μεταφέρεις τον τρόμο χωρίς να δείξεις. Δόξα στον Καμερον των Alien και Aliens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:37 Η lala έγραψε: #2.139 25-07-07 18:37 Volver πολύ μου 'αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 19:12 Η AstRoPeLeKi: #2.140 25-07-07 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Click για ανάπτυξη... Χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Το είχα δει στο κινηματογράφο. Από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει ποτέ μου. Το σενάριο δεν βγάζει κανένα νόημα, έχει φτιαχτεί απλά για να μπορούν να πετάνε σε κάθε σκηνή βυζιά και αμάξια. Θυμάμαι σε κάθε ζουμ είτε σε στήθος είτε σε ζάντα να κάνουν 2-3 παρέες ανδρών "Ωωωωωω". Εμετός. Οι ηθοποιοί είναι γύρω στα 10 χρόνια πάνω από την ηλικία του ρόλου ο καθένας. Ακόμα περισσότερο, οι χαρακτήρες φέρονται σαν να είναι 10 χρόνια πάνω από την ηλικία τους σύμφωνα με το σενάριο. Ο άλλος που είναι μαθητής φερεται σαν όχι μόνο να έχει ξαναμπλέξει με μαφία, αλλά να ξέρει και όλα τα κόλπα και αντιδρά εντελώς ήρεμος, έλεος δηλαδή. Τουλάχιστον έδειξε λίγο το Τόκυο. Αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες ταινίες για να το δεις, με πολύ πιο όμορφες εικόνες και χωρίς χρωματική μόλυνση (από την οποία επίσης υποφέρει το φιλμ). Πχ. Lost in Translation . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:17 Η AstRoPeLeKi: #2.132 24-07-07 22:17 Καλά σίγουρα από σενάριο δεν σκίζει ούτε είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αλλά λόγω του ότι μαρέσουν αυτά τα αυτοκίνητα και είχα ένα κόλλημα παλαιότερα με το need for speed, το έχω απωθημένο και όποτε βλέπω ταινίες με τέτοια αυτοκίνητα χαζεύω σαν μικρό παιδί. Τα αυτοκίνητα μου άρεσαν, τα κόλπα κου άρεσαν. Για σενάριο, διαλόγους κλπ συναφή, δεν κάνω λόγο. Τους ηθοποιούς ούτε καν τους ήξερα.... εκτός από αυτόν που έδειξε στο τέλος, που έκανε και καλά κόντρα με το παιδί αυτό που λες και συ (ούτε τα ονόματα δεν θυμάμαι! ) λόγω του ότι αυτός πρωταγωνιστούσε στην πρώτη ταινία. Επίσης, πρόσφατα ξαναείδα το Νύχτα στο Μουσείο, το ice age 2, που αν και τα είχα δει, έριξα το γέλιο, το 5 λεπτά και το spiderman 3... όλα σε διάστημα 3 ημερών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:33 Η Kakerlak έγραψε: #2.133 24-07-07 22:33 9 μηνες πολυ μαρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 23:04 Ο Lorien έγραψε: #2.134 24-07-07 23:04 Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:13 Η underwater: #2.135 25-07-07 12:13 Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:21 Η dooo έγραψε: #2.136 25-07-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Click για ανάπτυξη... σε σινεμά το είδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:23 Η underwater: #2.137 25-07-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: σε σινεμά το είδες? Click για ανάπτυξη... Ναι. Υπομονή Doo μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:23 Ο Demelene έγραψε: #2.138 25-07-07 18:23 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Click για ανάπτυξη... Πέστα αρχηγέ. Εγώ χθες είδα το 28 εβδομάδες μετά. Χάλια. Άσκοπη και πάραπολυ βία χωρίς λόγο. Ο σκηνοθέτης έχασε το νόημα για μένα. Σε πολλά σημεία είχε την αρμόσφαιρα του πρώτου αλλά όποτε ξέσπαγε γινόταν χάλια. Δεν βλεπόταν. Το πρώτο μάρεσε πολύ και δεν με ενόχλησε η βία του. Η μαγκιά είναι να μεταφέρεις τον τρόμο χωρίς να δείξεις. Δόξα στον Καμερον των Alien και Aliens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:37 Η lala έγραψε: #2.139 25-07-07 18:37 Volver πολύ μου 'αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 19:12 Η AstRoPeLeKi: #2.140 25-07-07 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Click για ανάπτυξη... Χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά σίγουρα από σενάριο δεν σκίζει ούτε είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αλλά λόγω του ότι μαρέσουν αυτά τα αυτοκίνητα και είχα ένα κόλλημα παλαιότερα με το need for speed, το έχω απωθημένο και όποτε βλέπω ταινίες με τέτοια αυτοκίνητα χαζεύω σαν μικρό παιδί. Τα αυτοκίνητα μου άρεσαν, τα κόλπα κου άρεσαν. Για σενάριο, διαλόγους κλπ συναφή, δεν κάνω λόγο. Τους ηθοποιούς ούτε καν τους ήξερα.... εκτός από αυτόν που έδειξε στο τέλος, που έκανε και καλά κόντρα με το παιδί αυτό που λες και συ (ούτε τα ονόματα δεν θυμάμαι! ) λόγω του ότι αυτός πρωταγωνιστούσε στην πρώτη ταινία. Επίσης, πρόσφατα ξαναείδα το Νύχτα στο Μουσείο, το ice age 2, που αν και τα είχα δει, έριξα το γέλιο, το 5 λεπτά και το spiderman 3... όλα σε διάστημα 3 ημερών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:33 Η Kakerlak έγραψε: #2.133 24-07-07 22:33 9 μηνες πολυ μαρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 23:04 Ο Lorien έγραψε: #2.134 24-07-07 23:04 Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:13 Η underwater: #2.135 25-07-07 12:13 Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:21 Η dooo έγραψε: #2.136 25-07-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Click για ανάπτυξη... σε σινεμά το είδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:23 Η underwater: #2.137 25-07-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: σε σινεμά το είδες? Click για ανάπτυξη... Ναι. Υπομονή Doo μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:23 Ο Demelene έγραψε: #2.138 25-07-07 18:23 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Click για ανάπτυξη... Πέστα αρχηγέ. Εγώ χθες είδα το 28 εβδομάδες μετά. Χάλια. Άσκοπη και πάραπολυ βία χωρίς λόγο. Ο σκηνοθέτης έχασε το νόημα για μένα. Σε πολλά σημεία είχε την αρμόσφαιρα του πρώτου αλλά όποτε ξέσπαγε γινόταν χάλια. Δεν βλεπόταν. Το πρώτο μάρεσε πολύ και δεν με ενόχλησε η βία του. Η μαγκιά είναι να μεταφέρεις τον τρόμο χωρίς να δείξεις. Δόξα στον Καμερον των Alien και Aliens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:37 Η lala έγραψε: #2.139 25-07-07 18:37 Volver πολύ μου 'αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 19:12 Η AstRoPeLeKi: #2.140 25-07-07 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Click για ανάπτυξη... Χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
9 μηνες πολυ μαρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 23:04 Ο Lorien έγραψε: #2.134 24-07-07 23:04 Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:13 Η underwater: #2.135 25-07-07 12:13 Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:21 Η dooo έγραψε: #2.136 25-07-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Click για ανάπτυξη... σε σινεμά το είδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:23 Η underwater: #2.137 25-07-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: σε σινεμά το είδες? Click για ανάπτυξη... Ναι. Υπομονή Doo μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:23 Ο Demelene έγραψε: #2.138 25-07-07 18:23 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Click για ανάπτυξη... Πέστα αρχηγέ. Εγώ χθες είδα το 28 εβδομάδες μετά. Χάλια. Άσκοπη και πάραπολυ βία χωρίς λόγο. Ο σκηνοθέτης έχασε το νόημα για μένα. Σε πολλά σημεία είχε την αρμόσφαιρα του πρώτου αλλά όποτε ξέσπαγε γινόταν χάλια. Δεν βλεπόταν. Το πρώτο μάρεσε πολύ και δεν με ενόχλησε η βία του. Η μαγκιά είναι να μεταφέρεις τον τρόμο χωρίς να δείξεις. Δόξα στον Καμερον των Alien και Aliens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:37 Η lala έγραψε: #2.139 25-07-07 18:37 Volver πολύ μου 'αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 19:12 Η AstRoPeLeKi: #2.140 25-07-07 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Click για ανάπτυξη... Χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:13 Η underwater: #2.135 25-07-07 12:13 Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:21 Η dooo έγραψε: #2.136 25-07-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Click για ανάπτυξη... σε σινεμά το είδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:23 Η underwater: #2.137 25-07-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: σε σινεμά το είδες? Click για ανάπτυξη... Ναι. Υπομονή Doo μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:23 Ο Demelene έγραψε: #2.138 25-07-07 18:23 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Click για ανάπτυξη... Πέστα αρχηγέ. Εγώ χθες είδα το 28 εβδομάδες μετά. Χάλια. Άσκοπη και πάραπολυ βία χωρίς λόγο. Ο σκηνοθέτης έχασε το νόημα για μένα. Σε πολλά σημεία είχε την αρμόσφαιρα του πρώτου αλλά όποτε ξέσπαγε γινόταν χάλια. Δεν βλεπόταν. Το πρώτο μάρεσε πολύ και δεν με ενόχλησε η βία του. Η μαγκιά είναι να μεταφέρεις τον τρόμο χωρίς να δείξεις. Δόξα στον Καμερον των Alien και Aliens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:37 Η lala έγραψε: #2.139 25-07-07 18:37 Volver πολύ μου 'αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 19:12 Η AstRoPeLeKi: #2.140 25-07-07 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Click για ανάπτυξη... Χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:21 Η dooo έγραψε: #2.136 25-07-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Click για ανάπτυξη... σε σινεμά το είδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:23 Η underwater: #2.137 25-07-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: σε σινεμά το είδες? Click για ανάπτυξη... Ναι. Υπομονή Doo μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:23 Ο Demelene έγραψε: #2.138 25-07-07 18:23 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Click για ανάπτυξη... Πέστα αρχηγέ. Εγώ χθες είδα το 28 εβδομάδες μετά. Χάλια. Άσκοπη και πάραπολυ βία χωρίς λόγο. Ο σκηνοθέτης έχασε το νόημα για μένα. Σε πολλά σημεία είχε την αρμόσφαιρα του πρώτου αλλά όποτε ξέσπαγε γινόταν χάλια. Δεν βλεπόταν. Το πρώτο μάρεσε πολύ και δεν με ενόχλησε η βία του. Η μαγκιά είναι να μεταφέρεις τον τρόμο χωρίς να δείξεις. Δόξα στον Καμερον των Alien και Aliens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:37 Η lala έγραψε: #2.139 25-07-07 18:37 Volver πολύ μου 'αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 19:12 Η AstRoPeLeKi: #2.140 25-07-07 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Click για ανάπτυξη... Χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από underwater: Είδα το "Harry Potter"! Καλό, αν και σε σύγκριση με τα 3 και 4 μέτριο. Πάντως πέρναγε ευχάριστα η ώρα και έμπαινες και πάλι σε αυτόν τον υπέροχο, μαγικό κόσμο. Click για ανάπτυξη... σε σινεμά το είδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 12:23 Η underwater: #2.137 25-07-07 12:23 Αρχική Δημοσίευση από dooo: σε σινεμά το είδες? Click για ανάπτυξη... Ναι. Υπομονή Doo μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:23 Ο Demelene έγραψε: #2.138 25-07-07 18:23 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Click για ανάπτυξη... Πέστα αρχηγέ. Εγώ χθες είδα το 28 εβδομάδες μετά. Χάλια. Άσκοπη και πάραπολυ βία χωρίς λόγο. Ο σκηνοθέτης έχασε το νόημα για μένα. Σε πολλά σημεία είχε την αρμόσφαιρα του πρώτου αλλά όποτε ξέσπαγε γινόταν χάλια. Δεν βλεπόταν. Το πρώτο μάρεσε πολύ και δεν με ενόχλησε η βία του. Η μαγκιά είναι να μεταφέρεις τον τρόμο χωρίς να δείξεις. Δόξα στον Καμερον των Alien και Aliens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:37 Η lala έγραψε: #2.139 25-07-07 18:37 Volver πολύ μου 'αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 19:12 Η AstRoPeLeKi: #2.140 25-07-07 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Click για ανάπτυξη... Χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dooo: σε σινεμά το είδες? Click για ανάπτυξη... Ναι. Υπομονή Doo μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:23 Ο Demelene έγραψε: #2.138 25-07-07 18:23 Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Click για ανάπτυξη... Πέστα αρχηγέ. Εγώ χθες είδα το 28 εβδομάδες μετά. Χάλια. Άσκοπη και πάραπολυ βία χωρίς λόγο. Ο σκηνοθέτης έχασε το νόημα για μένα. Σε πολλά σημεία είχε την αρμόσφαιρα του πρώτου αλλά όποτε ξέσπαγε γινόταν χάλια. Δεν βλεπόταν. Το πρώτο μάρεσε πολύ και δεν με ενόχλησε η βία του. Η μαγκιά είναι να μεταφέρεις τον τρόμο χωρίς να δείξεις. Δόξα στον Καμερον των Alien και Aliens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:37 Η lala έγραψε: #2.139 25-07-07 18:37 Volver πολύ μου 'αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 19:12 Η AstRoPeLeKi: #2.140 25-07-07 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Click για ανάπτυξη... Χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Kafkinos johnsala Unicex charmander Kate1914 Scandal thenutritionist euretra Searching abyssiniancat AggelikiGr taketrance touvlo eupalinaros fortheloveofshizaya BatGuin rafaela11 Memetchi giannhs2001 Luludaki ryer bibliofagos chester20080 giorgos5002 American Economist Wanda Wonderkid Unboxholics Εριφύλη Joji Esperos1 ROM32 Ariana2018 Sosstoss jj! Mitsaras23 George_ Fernando_A Requiem stupid bitch camil Meow Κλημεντίνη J.Cameron faiy alsis User2350 tsiobieman Μαυρίκιος louminis Sherlockina spring day Ωρορα snowy Εχέμυθη Alma Libre Libertus CiNeFiL desp1naa 1011 AK-92 New member Nickx VasoGrimes Atarax L0st Freddys Viedo physicscrazy Ace of Spades Insertcoin Kassiopi harry akritas Selenium fmarulezkd Αλκης Κ. Luke. Slytherin IoanGreek hirasawayui SlimShady Mhtrogoal Snoopy Doo ΘανάσοςG4 Μάρκος Βασίλης Νηματολάγνος uni77 Αγάπη_Πλατωνική fretoe Sokratis Mitropoulos gwgw_5 David? kogba εξ_άγγελος Βλα orchidea Stefanosxios Lathy Χιονόπληκτη Rene2004 kauphy Heyyo Ryuzaki dazed desna katelogic Jack of Spades johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από AstRoPeLeKi: Είδα το Fast and furious Tokyo drift. ναι το ξέρω ότι εχει καιρό που έχει βγει αλλά εγώ τώρα το είδα! Πολύ ωραίο... αχ λατρεύω αυτά τα αυτόκίνητα Click για ανάπτυξη... Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Die Hard 4 : δεν κοιμηθηκα, αλλα μετριοτητα. Το χειροτερο απο τα 4. Καλυτερο απο ολα το 1ο, μετα το 3ο, μετα το 2ο, τελευταιο το 4ο. Click για ανάπτυξη... Πέστα αρχηγέ. Εγώ χθες είδα το 28 εβδομάδες μετά. Χάλια. Άσκοπη και πάραπολυ βία χωρίς λόγο. Ο σκηνοθέτης έχασε το νόημα για μένα. Σε πολλά σημεία είχε την αρμόσφαιρα του πρώτου αλλά όποτε ξέσπαγε γινόταν χάλια. Δεν βλεπόταν. Το πρώτο μάρεσε πολύ και δεν με ενόχλησε η βία του. Η μαγκιά είναι να μεταφέρεις τον τρόμο χωρίς να δείξεις. Δόξα στον Καμερον των Alien και Aliens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lala Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άσπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 18:37 Η lala έγραψε: #2.139 25-07-07 18:37 Volver πολύ μου 'αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 19:12 Η AstRoPeLeKi: #2.140 25-07-07 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Click για ανάπτυξη... Χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 227 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 227 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Volver πολύ μου 'αρεσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 19:12 Η AstRoPeLeKi: #2.140 25-07-07 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Click για ανάπτυξη... Χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Είναι η ταινία που έχει παρκάρει μόνιμα στο δίσκο και όποτε κάτσει βλέπω και καμιά σκηνή και καταλήγω να περνάω καμιά ώρα. Click για ανάπτυξη... Χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.