Είδα πριν λίγο το Night On Earth
Απλά τέλειο, με δυναμικούς χαρακτήρες, έξυπνο, με αυθεντικές ερμηνείες, ωραίες εικόνες και καλή σκηνοθεσία. Αξίζει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

καλα που το βαλες το λινκ...και ψαχτηκα λιγο..
τελικα ειδα το The Bourne Identity (2002)
και οχι το δευτερο, το The Bourne Supremacy. Το The Bourne Supremacy θα το δω μια απο αυτες τις μερες.
Πολυ καλες ταινιες παντως, τις συστηνω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BAD MAIPH
Εκκολαπτόμενο μέλος

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

Εχθες ειδα την καινουρια ταινια με τον Νικολας Κεϊτζ (με τον θυσαυρο). Ειχα καιρο να δω μια ταινια που με κρατησε μεχρι το τελος. Πολυ καλη, παιδια σας το συνηστω.
και μενα μου αρεσε πολυ, και την ειχα δει και σε παγκοσμια προβολη (ατσαα!)

ναι, πριν και απο αμερικη, τεταρτη 12/12

προσφατα ειδα μια ελληνικη ταινια-λιγο παλια βεβαια- αλλα μου αρεσε: το σπιρτοκουτο.πιστευω εκφραζει τη νεοελληνικη κοινωνια
χεχε κι εγω αυτη ειδα χθες. Καλα τα λες, εκφραζει την νεοελληνικη κοινωνια του σημερα. Ελλειψη επικοινωνιας κυριως παρατηρησα. Ειχε ωραια πραγματα να πει αλλα σαν ελληνικη παραγωγη δεν ειχε την "σιγουρια" του οτι θα βγει καλη και αυτο εβγαινε προς τα εξω, δυστυχως. Σε ειχε στην τσιτα παντως που φωναζαν ολη ωρα και δε σου πηρε απλα τ'αυτια.
suspiria
Διάσημο μέλος

χεχε κι εγω αυτη ειδα χθες. Καλα τα λες, εκφραζει την νεοελληνικη κοινωνια του σημερα. Ελλειψη επικοινωνιας κυριως παρατηρησα. Ειχε ωραια πραγματα να πει αλλα σαν ελληνικη παραγωγη δεν ειχε την "σιγουρια" του οτι θα βγει καλη και αυτο εβγαινε προς τα εξω, δυστυχως. Σε ειχε στην τσιτα παντως που φωναζαν ολη ωρα και δε σου πηρε απλα τ'αυτια.
Πες τα!
Ακόμα το θυμάμαι εκείνο το σοκ και μου ανεβαίνει η πίεση!
Επίσης θυμάμαι και το σοκ όταν έμαθα οτι ένα "κλαμπ" στην Αθήνα διοργανώνει "φίλους της ταινίας" και συγκεντρώνονται και το βλέπουν κάθε εβδομάδα!
Εγώ μία φορά το είδα και πραγματικά κόντευα να βάλω τα κλάμματα από την πίεση και την ένταση που μου ασκούσε καθ' όλη τη διάρκεια.
Βρισιές χωρίς νόημα, η μία μετά την άλλη, από την ήσυχη καθημερινή κουβέντα μέχρι τον άγριο καυγά. Πραγματικά ΣΟΚ!
On topic:
Η πρότελευταία ταινία που είδα ήταν το Grease το μεσημέρι στην τηλεόραση και μου άρεσε αρκετά (παράδοξο

Μετά είδα στον σινεμά το Enchanted το οποίο το θεωρώ μέτριο. Αν και πρωτότυπο στην κεντρική του ιδέα το "έριξαν" οι ερμηνείες που είχε. [6/10]
edit: επίσης απίστευτα γοητευτικός

Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

1408 (2007)
Πολύ καλό θρίλερ, με ωραίες ανατροπές, το απόλαυσα. Θα του βάλω 7/10.
El Orfanato (2007)
Δεν έχω λόγια, απλά. Χαλαρό 9αράκι, χωρίς πολλά πολλά (το 10 το δίνω μόνο σε έργα του Tim Burton). Να πάτε να το δείτε, μακριά όμως από τα Village του Φαλήρου, είναι κλεφτρόνια, σιχτίρια!

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

El Orfanato (2007)
Δεν έχω λόγια, απλά. Χαλαρό 9αράκι, χωρίς πολλά πολλά (το 10 το δίνω μόνο σε έργα του Tim Burton). Να πάτε να το δείτε, μακριά όμως από τα Village του Φαλήρου, είναι κλεφτρόνια, σιχτίρια!![]()
Στα Ster στον Αγ. Ελευθέριο, κάπου στη μέση της ταινίας σβήσαν όλα, φώτα, προβολέας κτλ, χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Μετά από ένα 5άλεπτο ξανάνοιξαν, καθώς διορθώθηκε η βλάβη, και πέσαμε ακριβώς πάνω στο πιο τρομακτικό σημείο της ταινίας. Να πάτε

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Θα ήθελα και τη γνώμη όσων το έχουν δει, οι υπόλοιποι μην διαβάσετε το σπόιλερ γιατί θα σας χαλάσει την ταινία και είναι κρίμα!
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

Είδα και εγώ το El Orfanato που ήταν πολύ καλό ομολογουμένως! Το τέλος ειδικά ήταν φοβερό! Από τα λίγα θρίλερ που σε κρατάνε σε αγωνία από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Θα ήθελα και τη γνώμη όσων το έχουν δει, οι υπόλοιποι μην διαβάσετε το σπόιλερ γιατί θα σας χαλάσει την ταινία και είναι κρίμα!

Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

Είδα και εγώ το El Orfanato που ήταν πολύ καλό ομολογουμένως! Το τέλος ειδικά ήταν φοβερό! Από τα λίγα θρίλερ που σε κρατάνε σε αγωνία από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Καταπληκτική ταινία απλά..
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν στάθηκα καθόλου στην λογική εξήγηση, νομίζω χάνεται όλη η μαγεία της ταινίας. Όταν έκανε την ευχή να της δώσουν τον Σιμόν, αυτός ήρθε πάλι στη ζωή, και κάνοντας εκείνος την δική του ευχή να μείνει για πάντα εκεί και να τους φροντίζει όλους, εκείνη πέθανε ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή του η ευχή. Τα χάπια μικρό ρόλο έπαιξαν
Καταπληκτική ταινία απλά..
Ω, μα

Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

BAD MAIPH
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν και λατρης του King, στο τσακ ειμαι να του στειλω e-mail και να του τα ψαλω που δεινει σε αχριστους να φιαχνουν τα βιβλια του ταινιες. Λοιπον προσοχη οποιο δει την ταινια να την δει για χαβαλε. Και οχι σαν ταινια βασησμενη σε ενα βιβλιο, του μετρ του τρομου. ευχαριστω

Αρχιζει σαν θριλερ αλλα καταληγει σε δραμα (και τι δραμα, ακομα ειμαι πρησμενη :Ρ)
Η Kseniya Rappoport (πρωταγωνιστρια) ενω ειχε τοσο βαρυ φορτιο επανω της, τοσους "ρολους", ηταν αγνωστη τελικα, σε ολους, ακομα και στους θεατες.
Βσκ λεει να την δειτε να μην σας πω πολλα, γιατι εχει πολυ σασπενς και πολλες εκπληξεις με τις οποιες κλιμακωνεται το θριλερ σε δραμα.
Οταν λεμε υπεροχο το εννοουμε. Η σκηνοθεσια πραγματικα σαγινευτικη, σου κεντριζε το ενδιαφερον, σ' επειθε για οτι ηθελε!
edit/ μουσικη Ennio Morricone.....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.