Manos_Hellas
Νεοφερμένο μέλος

Ουπς κι εγώ ξέχασα δύο ταινίες, μου επιτρέπετε να συμπληρώσω ε;
1.Johnny Got His Gun [8/10]
...πραγματικά με εντυπωσίασε.
Καταπληκτική ταινία. Από τις αγαπημένες μου. Όποιος δεν την είδε πρέπει να τη δει όπωσδήποτε.
Η τελευταία που (ξανα)είδα ήταν οι 300. Φοβερή. Όχι για την ιστορική της ακρίβεια (αν και δεν απέχει τόσο πολύ όσο κάποιοι θέλουν να νομίζουν...), όσο για τα εφέ και τον εκπληκτικό της περιφερειακό ήχο. Και βέβαια το κόμικ από το οποίο προήλθε είναι πάρα πολύ καλό. Θα πρότεινα να το διαβάσετε όσοι είδατε την ταινία και σας άρεσε.
Φίλη suspiria να υποθέσω ότι είσαι fan του ανεπανάληπτου Dario Argento;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tofugirl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eίδα (ξανά) το Gosford Park. Δεν ξέρω γιατί μου αρέσει τόσο αυτή η ταινία, πάντως μου φαίνεται απίστευτα διασκεδαστική. [...] Αν ξέμεινε κάποιος χωρίς να την δει ας το κάνει.Έχει και αρκετά καλές ερμηνείες.
Την είδα πρόσφατα και μου άρεσε πάρα πολύ ~ έκαναν πολύ καλή δουλειά στην αναπαράσταση σχέσεων υπηρετικού προσωπικού με τους κυρίους...Πολύ ενδιαφέροντα τα έξτρας στο dvd με τους αληθινούς μπάτλερ να μιλούν για τη δουλειά τους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λακτίζ...
Νεοφερμένο μέλος

Είναι παλιό βέβαια, αλλά το λατρεύω.
Το μόνο άσχημο είναι
MonaXoS
Διάσημο μέλος

*χωρίς το κενό ανάμεσα στο / και τη λέξη "spoiler" στο τελευταίο tag
Hunter
Περιβόητο μέλος

στο πρωτο μισο με κρατησε, αλλα μετα το πηρε η μπαλα, ειδηκα το τελος ειναι η απολυτη απαγοητευση.
κατασταρφηκε κατα την γνωμη μου ο Will Smith με αυτην την ταινια
5/10
Lions And Lambs
μου αρεσε παρα πολυ! την θεωρησα μια σφαλιαρα και μιση στην αμερικανικη πολιτικη.
8/10
American Gangster
Απλα εξαιρετικη για μενα! με πολυ καλη σκηνοθεσια και ηθοπιοια απο τους Denzel + Russell
9/10
Τωρα ετοιμαζομαι για Pulp Fiction
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Καλή, παίρνει 7. Με συμμορίες και ένα πληρωμένο δολοφόνο που προσπαθεί να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ, σε κρατάει ξύπνιο (βασικό, εγώ κοιμάμαι συνήθως στο μισάωρο

No Reservations (2007)
Mε την Καθριν Ζετα Τζοουνς στον ρόλο μιας μοναχικής, επιτυχημένης επαγγελματικά γυναίκας, που καταλήγει στο τέλος με μια ευτυχισμένη οικογένεια, είναι μάλλον προβλέψιμη, αλλά καλούλα για να περάσετε δύο ωρίτσες. 7 κι εδώ.
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Α! Η ταινία διαπραγματεύεται ένα ενδιαφέρον θέμα, αυτό

8/10
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

Α! Η ταινία διαπραγματεύεται ένα ενδιαφέρον θέμα, αυτό.της έκτρωσης![]()
Χρειάζονται τόσα σπόιλερ ταγκς? Αν κάποιος δει την ταινία θα καταλάβει για πιο θέμα μιλάει η ταινία, σωστά?
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Manos_Hellas
Νεοφερμένο μέλος

I Am Legend
στο πρωτο μισο με κρατησε, αλλα μετα το πηρε η μπαλα, ειδηκα το τελος ειναι η απολυτη απαγοητευση.
κατασταρφηκε κατα την γνωμη μου ο Will Smith με αυτην την ταινια
5/10
Δεν την έχω δει ακόμη, αλλά έχω ακούσει μικτές απόψεις. Δείτε και την πρώτη. "The last man on earth" με τον Vincent Price. Low budget αλλά πάρα πολύ καλή. Και φαντάζομαι καλύτερη από την καινούρια...
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Νομίζω θα σου αρέσει... Βασικά αυτή η ταινία θα έλεγα ότι μάλλον αγγίζει περισσότερο τις γυναίκες κ λιγότερο τους άνδρες (μη ακούσω σχόλια για τον ανδρισμό μουΧαίρομαι που σ' άρεσε Μοναχέ, την έχω στα υπόψιν για να την δω σύντομα!![]()

hfaistion
Νεοφερμένο μέλος

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Το όλο πράγμα δεν είναι βασισμένο τόσο στους διαλόγους ή το σενάριο, όσο στις εναλλαγές των σκηνών και γενικότερα στην σκηνοθεσία
8/10

fandago
Διακεκριμένο μέλος

+ καποιες φασεις ειχαν γελιο
+ γραφικα
+ καποιες σκηνες δρασης
+ η φωνη του Οπτιμους (η αυθεντικη)
+ καλο soundtrack
+ καλος ο πιτσιρικάς
- το σεναριο (το ποιο ; )
- τα ρομποτ ηταν υπερβολικα πολυπλοκα με υπερβολικα πολλες κινησεις μεχρι να μεταμορφωθουν, και λογω ολων αυτων φυσικα, ήταν και δυσκολα αναγνωρισιμα.
Δυστυχως, επειδη το σεναριο ειναι ο σημαντικοτερος παραγοντας, η ταινια ΔΕ λεει. Και κριμα κιολας.

Σκηνοθετημένη από τον Emilio Estevez, με πλούσιο καστ ηθοποιών. Πολύ καλή ταινία, μωσαϊκό σκηνών μικρών ηρώων, που με κάποιο τρόπο σχετίζονται με τη δολοφονία του Robert Kennedy στο τέλος του έργου.

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Τελευταία ταινία που είδα ήταν το Suburban Girl (2007) με Sarah Michelle Gellar και Alec Baldwin. Δεν μπορώ να πω πως τρελάθηκα, αλλά δεν ήταν και χάλια. Βλέπεται, μου θύμισε λίγο τον έρωτα της Carrie με τον Mr Big στο Sex and the City. 6/10.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.