fandago
Διακεκριμένο μέλος

Comedy / Family / Fantasy

Πολύ νιανιά η ταινία και γούτσου γούτσου. Προσωπικά μου φάνηκε βαρετή

Perfect Stranger (2007)
Crime / Drama / Mystery / Thriller

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ταινίας όπου οι πρωταγωνιστές από μόνοι τους δεν μπορούν να την κάνουν καλή. Παρόλο που παίζει η εκπληκτική δεν_γερνάω_ποτέ Halle Berry (βέβαια η ομορφιά της δεν την κάνει και καλή ηθοποιό) και ο Bruce Willis, η ταινία δεν έχει τίποτα να προσφέρει. Με τρύπες στην εξήγηση γεγονότων στο σενάριο, όσες ένα σουρωτήρι και με το έτσι θέλω τέλος που δεν θα το προέβλεπες με τίποτα, δεν θα μπορούσε παρά να είναι μέτρια, το πολύ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS
Διάσημο μέλος

I am legend
Drama / Horror / Sci-Fi / Thriller
Μούφα μου φάνηκε. Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο στο οποίο βασίζεται η ταινία, ούτε έχω δει την προηγούμενη ομότιτλη ταινία, αλλά η συγκεκριμένη ταινία δεν με γέμισε καθόλου. Εκτός από τα κενά στο σενάριο, δεν έχει ανατροπές και οι σκηνές δράσης βασίζονται αποκλειστικά και μόνο στα ειδικά εφέ και όχι στο καλοστημένο σενάριο/σκηνοθεσία. Ο Will Smith από μόνος του δεν μπορεί να σώσει την ταινία, δυστυχώς...

Είμαι μεταξύ 6/10 και 7/10 (αν δώσω ιδιαίτερη σημασία στα εφέ). Νομίζω πως θα μείνω στο 6/10 όμως γιατί δεν μου άφησε καλή γεύση...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Αν θυμάμαι καλά,
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος

maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Μου άρεσε πολύ. Χωρίς μεγάλο budget βγήκε μια πολύ ωραία κωμωδία. Την προτείνω!
Guest 990498
Επισκέπτης

Δε μου άρεσε...
Κλασσικό σενάριο με ζόμπι και αίμα και και και...
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Action / Drama / Thriller

Πραγματικά πάρα πολύ καλή ταινία για το είδος της (action-adventure). Έχει πολύ πετυχημένο τρόπο να ξετυλίξει την ιστορία, έξυπνο σενάριο, ηθοποιία πια σε action movie δεν χρειάζεται τρομερή, πολύ καλές σκηνές κυνηγητού με αυτοκίνητα και την κατάλληλη δόση από εφέ! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει τόσο χαμηλό βαθμό στο imdb. Αν εξαιρέσουμε την αμερικανιά της (χωρίς την οποία όμως δεν θα είχε το ίδιο νόημα), η ταινία είναι τέλεια

Τώρα που την είδα ας σχολιάσω κιόλαςΥπάρχουν εκπλήξεις στην ταινία αλλά ως γενική εικόνα μου άφησε κακή εντύπωση, κυρίως γιατί σε κάποια φάση το σενάριο γίνεται εξωφρενικό, όπως για παράδειγμα στην σκηνή πουξαφνικά ο "Τζακ" του Lost μιλάει ντουπλαρισμένα ισπανικά και λέει: "δεν άντεχα άλλο αυτή τη διπλή ζωή" ή κάτι αερολογίες του τύπου "αυτός ο πόλεμος δεν θα τελειώσει ποτέ" ή η φάση με το πολυβόλο που στοχεύει με απίστευτη ακρίβεια μέσω... ασύρματης σύνδεσης με κινητό!!!

Όσο για την ατάκα "αυτός ο πόλεμος δεν θα τελειώσει ποτέ" υποθέτω ότι εννοεί της τρομοκρατίας και αν και έχει δίκιο, ακούγεται αμερικανιά

MonaXoS
Διάσημο μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

ακόμη γελάω όταν σκέφτομαι τον "Τζακ" να μιλάει ντουμπλαρισμένα ισπανικά

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Action / Crime / Thriller

Αρχικά μου έκανε εντύπωση πως μου ξέφυγε μια ταινία του 2003 με τόσους γνωστούς ηθοποιούς και αγαπημένους όπως οι Edward Norton και Jason Statham. Αφού την είδα, κατάλαβα. Μπορεί η ταινία να έχει τόσο καλό casting, αλλά αν ο σκηνοθέτης δεν θέλει, δεν θα βγει καλή. Μεγάλα αρνητικά λοιπόν η σκηνοθεσία, που σε άφηναν να σκεφτείς σε μια ταινία που δεν πρέπει να προλαβαίνεις να δεις τι γίνεται (όντας action movie) και η μουσική επένδυση που δεν σε άγχωνε καθόλου, πόσο μάλλον να σε κρατήσει στην τσίτα. Το σενάριο είναι μεν κλασσικό, αλλά είμαι σίγουρος ότι αν ο σκηνοθέτης ήταν αυτός του Crank η ταινία θα είχε σπάσει ταμία.

Είχε μαγική ατμόσφαιρα, μύριζες και ένιωθες το καυτό καλοκαίρι, την υφή των υφασμάτων, τα πάντα... Ο ρυθμός ήταν ιδιαίτερος, στους διαλόγους και στις εναλλαγές των σκηνών, ενώ δεν έκανε τις συνηθισμένες αυξομειώσεις έντασης. βέβαια μία κοιλιά την κάνει, αλλά overall είναι μία όμορφη ταινία. Δεν ενθουσιάστηκα.
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

O Tim Barton για ακόμη μία φορά έκανε κάτι ιδιαίτερο και διαφορετικό. Ήταν αρκετά σκοτεινή ταινία και ενώ δε συμπαθώ καθόλου τα μιούζικαλ αυτό μου άρεσε πολύ. Εξαιρετική ερμηνεία από σχεδόν όλους τους ηθοποιούς, κατάφεραν να με καθηλώσουν. Το μόνο που ίσως δε μου άρεσε ήταν το ότι ένιωθα πως δεν υπήρχε χημεία ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές.
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

εμένα πάλι με είχε ψιλοσοκάρει η θεματολογία της και μου είχε αρέσει πολύ

io-io
Διάσημο μέλος

Vantage Point [2008]
Action / Drama / Thriller
![]()
Πραγματικά πάρα πολύ καλή ταινία για το είδος της (action-adventure). Έχει πολύ πετυχημένο τρόπο να ξετυλίξει την ιστορία, έξυπνο σενάριο, ηθοποιία πια σε action movie δεν χρειάζεται τρομερή, πολύ καλές σκηνές κυνηγητού με αυτοκίνητα και την κατάλληλη δόση από εφέ! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει τόσο χαμηλό βαθμό στο imdb. Αν εξαιρέσουμε την αμερικανιά της (χωρίς την οποία όμως δεν θα είχε το ίδιο νόημα), η ταινία είναι τέλεια![]()
Πωω, εγω κυριολεκτικα εκλαιγα τα λεφτα μου και τις 2 ωρες που σπαταλησα. Το σεναριο ηταν εξυπνο, αλλα ξετυλιχθηκε σε 10 λεπτα ουσιαστικα

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Για το Danny the Dog, ναι είχε ενδιαφέρον θέμα και για κάποιους σοκαριστικό μιας και δεν θα είχε περάσει από το μυαλό το

Για το Vantage Point, νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα διάθεσης. Όσο καλή και να είναι μια ταινία, αν δεν μπεις στο πνεύμα της, δύσκολα θα σου αρέσει. Οπότε io-io μου, μήπως άλλα περίμενες και άλλα είδες;

io-io
Διάσημο μέλος

BadGuy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλή ήτανε. Είχε λίγο γελιο. Αλλά νομίζω ότι κάνανε κακή επιλογή προταγωνιστή.Δεν του ταίριαζε και τόσο ο ρόλος.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Comedy / Fantasy

Πραγματικά ντρέπομαι που σας λέω ότι την είδα

Είχε 1-2 στιγμές γέλιου, αλλά κατά τ' άλλα τίποτα... Μην μπείτε στον κόπο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.