Maggie
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Σημερα ειδα το Children of Corn του St. King ... δεν μου αρεσε καθολου![]()
Kι εγώ την είχα δει αυτή την ταινία και δεν μου άρεσε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Σημερα ειδα το Children of Corn του St. King ... δεν μου αρεσε καθολου![]()
Ξεχνα την ταινια. (αν και προσωπικα για ταινια του 1984 το θεωρω πολυ καλο)

Παρε το βιβλιο.

Ειναι πολυ καλο!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Affectuoso31
Νεοφερμένο μέλος

Αλήθεια τον "Κύβο" τον έίδε κανείς?Πιστεύω ότι έχει πολλά κοινά στοιχεία με το saw που με κάνει να ανρωτιέμαι αν και το SAWII θα μοιάζει τόσο στο "ΚΥΒΟII"...
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Περίμενα περισσότερη αγωνία. Άσε που έκανε μπαμ από την αρχή ποιός τα είχε οργανώσει όλα.... Καλύτερα σε DVD.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:δεν ξέρω βέβαια αν θα μοιάζει με το ΙΙ αλλά είμαι υπέρ του ότι το πρώτο έργο κάθε σειράς είναι πάντα καλύτερο απ όσα κι αν ακολουθήσουν![]()
Σχεδον παντα το πρωτο εργο ηταν καλλιτερο...Κι εγω ετσι πιστευα και πιστευω...
Αλλα οταν ειδα το sawII...

Eγω ειδα το Αmerican Pie-Band Camp...
Mπαααα....δεν αξιζε μια.
Εαν εξαιρεσεις κατι ωραιες κοπελες που επαιζαν...

Δυστυχως δεν παιζουν τα παιδια που επαιζαν στα προηγουμενα American Pie.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Μario:Σχεδον παντα το πρωτο εργο ηταν καλλιτερο...Κι εγω ετσι πιστευα και πιστευω...
Αλλα οταν ειδα το sawII...![]()
Eγω ειδα το Αmerican Pie-Band Camp...
Mπαααα....δεν αξιζε μια.
Εαν εξαιρεσεις κατι ωραιες κοπελες που επαιζαν...![]()
Δυστυχως δεν παιζουν τα παιδια που επαιζαν στα προηγουμενα American Pie.
Και μόλις το κατέβασα

Αρχική Δημοσίευση από dooo:Και μόλις το κατέβασα![]()
Δες το doodooli...δεν πιστευω να σου πολυ αρεσει...

Μια κλασσικη αμερικανικη κωμωδια ειναι...

Τα προηγουμενα ελεγαν πολυυυυ περισσοτερο...

Δυστυχως λειπουν τα παιδια που επαιζαν και κανει πολυ μπαμ αυτο.

Maggie
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen:Παιδάκια, και εγώ είδα το Flightplan, αλλά δεν.....
Περίμενα περισσότερη αγωνία. Άσε που έκανε μπαμ από την αρχή ποιός τα είχε οργανώσει όλα.... Καλύτερα σε DVD.
Το κατάλαβες?

MonaXoS
Διάσημο μέλος

The Amityville Horror
καλή ταινία, δεν μπορώ να πω... αλλά πολύ προβλεπόμενες οι τρομακτικές σκηνές!
Και μια ερώτηση έχω να κάνω σε όσους την είδαν: η νταντα είχε κάποια λειτουργική αξία στο έργο, πέραν του οφθαλμόλουτρου;
Rempeskes
Επιφανές μέλος

η νταντα είχε κάποια λειτουργική αξία στο έργο, πέραν του οφθαλμόλουτρου;
Και το οφθαλμόλουτρο, λειτουργική αξία θεωρείται...

dooo
Διακεκριμένο μέλος
nikita13
Διάσημο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

πάω σκουλή, τα λέμε αργότερα

dooo
Διακεκριμένο μέλος
Maggie
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:βίκτορ: ξυπνάει λυσσασμένα γυναικεία ένστικτα...ουγκ.
Yeap,σωστή

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.