Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

14-02-24

21:27

Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.515 μηνύματα.

15-02-24

00:00
Ειδικά για τον Λουί των Βερσαλλιών πολύ ενδιαφέρον
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.

19-02-24

05:28
Prisoners. Με το Hugh Jackman.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

19-02-24

08:30
Όλη την επταλογια του Alien 

Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

22-02-24

19:44
All of us strangers.

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

22-02-24

19:46
La la land
Και μεπιασε καταθλιψη
Και μεπιασε καταθλιψη
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

22-02-24

22:28

Η Δεύτερη Αλήθεια
Ένας ευσυνείδητος αστυνομικός που ερευνά μια βίαιη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στο άθλιο διαμέρισμα ενός ναρκομανή πρέπει να πάρει την πιο απάνθρωπη α...
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.149 μηνύματα.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

27-02-24

18:04
The Call of the Wild (2020)
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

06-03-24

20:27

Τι θα Πει ο Κόσμος
Η ιστορία της Νίσα, κόρης μιας πακιστανικής-νορβηγικής οικογένειας, η οποία απάγεται στο Πακιστάν από τους γονείς της όταν ο πατέρας της τη βρίσκει στο κ...
Ή αλλιώς πως να καταστρέψεις το παιδί σου, αν είσαι πακιστανος.

12-03-24

17:24
Έχω ξεκινήσει το Σκανδιναβικό κινηματογράφο και τις σειρές. Είδα λοιπόν μια ταινία που θα τη θυμάμαι για καιρό. Υπάρχει στο νέτφλιξ.
Η έφηβη Στίνε κατηγορεί τον πατέρα της για σεξουαλική κακοποίηση όμως η Στίνε έχει προϊστορία στα ψέματα και η μητέρα της αμφισβητεί τους ισχυρισμούς της.

chester20080
Επιφανές μέλος

05-04-24

06:27
Perfect Days (2023)
10/10 ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ταινία!
10/10 ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ταινία!
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.149 μηνύματα.
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.

06-04-24

00:53

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

07-04-24

14:27
Δεν είχα δει έως τώρα ποτέ το Fight club, και ομολογώ πως αυτό το emoji συνοψίζει την όλη μου αντίδραση, ειδικά για το τέλος:
.
Θα ήθελα να παραθέσω τον μονόλογο του Τάιλερ Ντάρντεν που είναι πράγματι τρομερός, ωστόσο θα βάλω μια άλλη σκηνή η οποία μου προξένησε εντύπωση.
Όσοι δεν την έχετε δει, απλά δείτε την. Πιστεύω δε θα σας απογοητεύσει.

Θα ήθελα να παραθέσω τον μονόλογο του Τάιλερ Ντάρντεν που είναι πράγματι τρομερός, ωστόσο θα βάλω μια άλλη σκηνή η οποία μου προξένησε εντύπωση.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

07-04-24

18:16
Αν σου αρέσουν οι mindfuck ταινίες δες το shutter island και το contratiempo νομίζω τα έχει και τα 2 NetflixΔεν είχα δει έως τώρα ποτέ το Fight club, και ομολογώ πως αυτό το emoji συνοψίζει την όλη μου αντίδραση, ειδικά για το τέλος:.
Όσοι δεν την έχετε δει, απλά δείτε την. Πιστεύω δε θα σας απογοητεύσει.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

07-04-24

18:19
Τέλεια, θα τις έχω κατά νου. Ευχαριστώ!Αν σου αρέσουν οι mindfuck ταινίες δες το shutter island και το contratiempo νομίζω τα έχει και τα 2 Netflix
Esperos1
Δραστήριο μέλος
Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα.

07-04-24

18:39
Η τελευταία ήταν η "έκτη αίσθηση" και πιο πριν το "χορεύοντας με τους λύκους"
και πιο πριν το υπολοχαγός Νατάσα. Στο υπολοχαγ'ο Νατάσα, ακόμα κλαίω
τα εισιτήρια διότι μετά το έδειχνε η ΕΙΡΤ και η ΥΕΝΕΔ δωρεάν.
και πιο πριν το υπολοχαγός Νατάσα. Στο υπολοχαγ'ο Νατάσα, ακόμα κλαίω
τα εισιτήρια διότι μετά το έδειχνε η ΕΙΡΤ και η ΥΕΝΕΔ δωρεάν.
chester20080
Επιφανές μέλος

09-04-24

01:22
Dune 2
Εξαιρετική ταινιάρα, οι ερμηνείες από Chalamet και Zendaya απίστευτες, άξιζε φουλ το IMAX!
πολύ καλύτερη από την πρώτη του 2021, τα είχε όλα
Εξαιρετική ταινιάρα, οι ερμηνείες από Chalamet και Zendaya απίστευτες, άξιζε φουλ το IMAX!
πολύ καλύτερη από την πρώτη του 2021, τα είχε όλα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.