Ποια ήταν η τελευταία ταινία που παρακολουθήσατε;

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Mother του Aronofsky
Στην αρχή μου έκαψε τα εγκεφαλικά μου κύτταρα, αλλά είναι τόσο συμβολικό που στο τέλος θα κλάψετε💔
MV5BMzc5ODExODE0MV5BMl5BanBnXkFtZTgwNDkzNDUxMzI@._V1_.jpg

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.
Mother του Aronofsky
Στην αρχή μου έκαψε τα εγκεφαλικά μου κύτταρα, αλλά είναι τόσο συμβολικό που στο τέλος θα κλάψετε💔
View attachment 135884

o Aronofsky είναι αγαπημένος μου, αλλά για την συγκεκριμένη ταινία δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να την δω. είναι λέει horror. :'(

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
o Aronofsky είναι αγαπημένος μου, αλλά για την συγκεκριμένη ταινία δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να την δω. είναι λέει horror. :'(
Δεν είναι horror, καμία σχέση. Είναι όλο ένας συμβολισμός. Ανατριχιαστικός συμβολισμός που στο τέλος τον καταλαβαίνεις..

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.
Δεν είναι horror, καμία σχέση. Είναι όλο ένας συμβολισμός. Ανατριχιαστικός συμβολισμός που στο τέλος τον καταλαβαίνεις..

οκ θενξ. θα την δω κάποια στιγμή. :hmm:

(ε, ναι. Aronofsky και συμβολισμοί, πάντα πάνε πακέτο)

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Από τον Aronofsky έχω δει και το black swan που μου άρεσε πολύ και το requiem for a dream, που έχω τις ενστάσεις μου.. Αυτές τις τρεις έχω δει από δικές του. Δεν με τρελαίνει γενικά.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Από τον Aronofsky έχω δει και το black swan που μου άρεσε πολύ και το requiem for a dream, που έχω τις ενστάσεις μου.. Αυτές τις τρεις έχω δει από δικές του. Δεν με τρελαίνει γενικά.

ταινιάρες και τα δύο. όπως και το fountain και το pi.

το requiem for a dream το είχα δει τη χρονιά που βγήκε, πιτσιρικάς, ευαίσθητος και ευάλωτος και με είχε συγκλονίσει. γιατί έχεις ενστάσεις;

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.
requiem for a dream ταινιαρα ειναι ρε ερι. Απο τις αγαπημενες μου

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

γιατί έχεις ενστάσεις;
Γενικά, δεν μου αρέσει ο ωμός ρεαλισμός/ νατουραλισμός σε καμία τέχνη. Αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα τώρα βέβαια.
Είχε τρομερά "αποκρουστικό" ρεαλισμό, βέβαια δεν παύει να είναι ταινιάρα, δεν λέω αυτό..

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Γενικά, δεν μου αρέσει ο ωμός ρεαλισμός/ νατουραλισμός σε καμία τέχνη. Αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα τώρα βέβαια.
Είχε τρομερά "αποκρουστικό" ρεαλισμό, βέβαια δεν παύει να είναι ταινιάρα, δεν λέω αυτό..

ως προς αυτό έχεις δίκιο. ήταν όντως αποκρουστικά ωμή και ρεαλιστική. ήταν όμως το θέμα της ταινίας τέτοιο και μου άρεσε αυτή η απόδοσή του, χωρίς καμία ωραιοποίηση και χιούμορ, που είχαν άλλες ταινίες, όπως π.χ. το Trainspotting.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

ως προς αυτό έχεις δίκιο. ήταν όντως αποκρουστικά ωμή και ρεαλιστική. ήταν όμως το θέμα της ταινίας τέτοιο και μου άρεσε αυτή η απόδοσή του, χωρίς καμία ωραιοποίηση και χιούμορ, που είχαν άλλες ταινίες, όπως π.χ. το Trainspotting.
Ε ναι, σε τέτοια θέματα δεν χωράει εξωραϊσμός.. Σίγουρα είναι μια ταινία που σε ταρακουνάει και σε συγκλονίζει, οπότε έχει πετύχει τον σκοπό της.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.
Deadpool & Wolverine, πάρα πολύ καλή, υπέροχη τα συνδυάζει όλα από Marvel universe, αχτύπητο δίδυμο Ryan Reynolds & Hugh Jackman!!

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Arrival
Την είδα στο antenna+
Επιτέλους μια ταινία χωρίς το στερεότυπο του εχθρικού εξωγήινου.
Μου άρεσε πολύ το κλίμα και ήταν και ευκολοχώνευτη.
Η αλήθεια είναι ότι δεν κατανόησα το χώρο μέσα στο διαστημόπλοιο και πως και γιατί υπήρχε το τζάμι (δλδ αν το βάλανε οι άνθρωποι).
Κατάλαβα αυτό που είπε η Λουίζ ότι αυτά τα πλάσματα ζουν εκτός του χρόνου.

Πάλι οι ΗΠΑ παίξανε τον καθοριστικό ρόλο, η κακιά Κίνα ήθελε να κάνει αδικαιολόγητη επίθεση στις Αχυβάδες :lol:

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.
Το Λάθος Αστέρι, την πρόσθεσε (επιτέλους!!!) το Νέτφλιξ.

Ήλπιζα πραγματικά πως δε θα κλάψω όπως στο βιβλίο, αλλά και πάλι δεν κρατήθηκα (α ναι, αν θέλετε να τη δείτε προτείνω ανεπιφύλακτα να διαβάσετε το βιβλίο πρώτα, ώστε να την καταλάβετε και καλύτερα). Καταπληκτική ταινία, όπως άλλωστε καταπληκτικό και το βιβλίο. Νομίζω πρόσθεσαν σχεδόν τα πάντα και ακολούθησαν το μυθιστόρημα κατά γράμμα, ενώ και η απεικόνιση των χαρακτήρων ήταν απλά υπέροχη.
Οπότε, ακόμη και αν οι ρομαντικές ταινίες, πόσω μάλλον οι τραγωδίες, δεν είναι του γούστου σας, δώστε της μια ευκαιρία. Και σε αυτή και στο βιβλίο. Αξίζει με τα χίλια. Είναι 2 ώρες ενός ρόλερ κόστερ συναισθημάτων. Αστεία, λυπητερή. Μα πάνω απ' όλα αληθινή.
Απλώς αν είστε ευαισθητούληδες όπως εγώ, πάρτε και ένα πακέτο χαρτομάντηλα δίπλα σας. Ή ίσως και δύο. Θα τα χρειαστείτε.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
το brutalist 3:30 ώρες ταινία γιατί ηταν τοσο μεγάλη παπ@αριά και everybody lost their shit?
ο,τι πιο βαρετό εχω δεί

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.020 μηνύματα.
Χθες βράδυ στο ΚΨΜ έβαλα να δούμε το The Order. Πραγματεύεται τη δράση μιας εθνικοσοσιαλιστικής επαναστατικής οργάνωσης των Ηνωμένων Πολιτειών τη διετία 1983-1984. Αληθινά γεγονότα.

Ταινιάρα που δείχνει πραγματικά την ψυχή και το σθένος που είχε ο Bob (Robert)
Mathews, ένας νέος αγωνιστής και μάρτυρας που ήθελε να αφήσει το δικό του αποτύπωμα στην ιστορία του παγκόσμιου εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος στην αιώνια μάχη ενάντια σε αυτά που κρατάνε τον λευκό άνθρωπο αιχμάλωτο.

Σε στρατιώτες και στελέχη άρεσε πολύ.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

The Long Goodbye (1973)

μετά το "Inherent Vice (2014)", έπρεπε να την δω.

εδώ ο αποχαιρετισμός στον "παλιό κόσμο" είναι πιο σαφής και θριαμβευτικός.

νιώθω μια γλυκιά μελαγχολία. θέλω να πάω για 1-2-3 ποτά, σε ένα μπαρ με μουσική και καπνιστές.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια