weak and powerless
Διάσημο μέλος

πολύ όμορφη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:spring, summer, fall, winter... and spring
πολύ όμορφη...![]()
χαλια ηταν, δε μαρεσε καθολου

Maggie
Περιβόητο μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:spring, summer, fall, winter... and spring
πολύ όμορφη...![]()

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Ήταν πολύ καλή.Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:spring, summer, fall, winter... and spring
πολύ όμορφη...![]()
Είδα χθες τον κώδικα da vinci.Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο.Η ταινία δεν ήταν κακή, πέρασε ευχάριστα η ώρα.
KoRaKi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειμαι πολυ χαρουμενος που την ειδα και ακομη πιο χαρουμενος που ουτε καν αγορασα το βιβλιο

Θα ηταν οικτρη απογοητευση ειδικα επειδη θυμαμαι ποσο καλο ηταν το 'εκκρεμες του Φουκω'
Isiliel
Επιφανές μέλος

Αν το βιβλίο έπεφτε στα χέρια σου, chances are, να μην μπορούσες να ξεκολλήσεις αν δεν έφτανες στην τελευταία σελίδα του!
Εγώ θα τη δω αύριο.

dooo
Διακεκριμένο μέλος

μεσοβδόμαδα, με την έκπτωση (δε φταίω εγώ, οι κριτικοί στις Κάννες φταίνε).
Neraida
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:(πραγμα πολυ παραξενο για μένα αν σκεφτεις ότι δεν θυμαμαι το σενάριο ταινιας που ειδα πριν μια βδομαδα)
υπάρχουν και χειρότερα...εγώ ξεχνώ όχι το σενάριο μόνο..αλλά ακόμα και τον τίτλο..και χρειάζομαι μόνο 2-3 μέρες γι αυτό..

Giovanna
Επιφανές μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Neraida:υπάρχουν και χειρότερα...εγώ ξεχνώ όχι το σενάριο μόνο..αλλά ακόμα και τον τίτλο..και χρειάζομαι μόνο 2-3 μέρες γι αυτό..![]()
καλά άστο....
βλέπω ταινία στο σπίτι... μπαίνει μέσα ο καλός μου... με ρωτάει... "τι βλέπεις μωρό μου?"... και γω...

στα σοβαρα!!

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:καλά άστο....
βλέπω ταινία στο σπίτι... μπαίνει μέσα ο καλός μου... με ρωτάει... "τι βλέπεις μωρό μου?"... και γω...![]()
![]()
... δε θυμάμαι
![]()
στα σοβαρα!!![]()
Πάλι καλά που θυμάσαι ποιός είναι αυτός που σε αποκαλέι "μωρό μου" Κουέ μου! Πάλι καλά!!!!!

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen:Πάλι καλά που θυμάσαι ποιός είναι αυτός που σε αποκαλέι "μωρό μου" Κουέ μου! Πάλι καλά!!!!!![]()
η αλήθεια είναι οτι υποψιάζομαι ότι είναι αυτός... βλέπεις δεν έχει άλλος κλειδιά του σπιτιου

οκ οκ μη βαράτε... σταματαω τα offtopic

Maggie
Περιβόητο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

μέτρια ταινιούλα, περίμενα περισσότερα από χανκς, τοτού (αν και ο χανκς πετυχαίνει τον αποστασιοποιημένο καθηγητή πανεπιστημίου).
Εχει κάτι ωραίες αναλαμπές ο σκηνοθέτης, όταν μπλέκει παρελθόν με παρόν και ωραία μουσική στο τέλος.
Το βιβλίο ήταν καλύτερο

Maggie
Περιβόητο μέλος

To βιβλιο καλυτερο ; Τοσο χαλια η ταινια ε ; !!άντε το ειδα και εγω το davinci.
μέτρια ταινιούλα, περίμενα περισσότερα από χανκς, τοτού (αν και ο χανκς πετυχαίνει τον αποστασιοποιημένο καθηγητή πανεπιστημίου).
Εχει κάτι ωραίες αναλαμπές ο σκηνοθέτης, όταν μπλέκει παρελθόν με παρόν και ωραία μουσική στο τέλος.
Το βιβλίο ήταν καλύτερο

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Στο βιβλίο δεν κοστίζει τίποτα η περιγραφή ενος σκηνικού.... στην ταινία όμως?

weak and powerless
Διάσημο μέλος

τίγκα στην κλισεδούρα και τις ανύπαρκτες ατάκες. νταξ, τουλάχιστον γελάσαμε και λιγάκι...

αν με απογοητεύσουν και οι πειρατές της καραϊβικής, δεν ξαναπατάω σε πρεμιέρα αμερικάνικης ταινίας για έναν χρόνο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.