Ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχετε κάνει σε σχέση με τον έρωτα;

touvlo

Πολύ δραστήριο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 913 μηνύματα.
Ωραίο θεματάκι ξετρύπωσα πάλι, τρελλιάρικο, μου ταιριάζει.
Λοιπόν έχω κάνει, όπως όλοι πολλές τρέλλες για τον έρωτα. Η μεγαλύτερη με σημερινή κατάταξη:
Ήμουν διακοπές με φίλες και στο γυρισμό θα περνούσαμε απ την πόλη Του και κανονίσαμε να βρεθούμε όλοι μαζί (δεν τα είχαμε). Ήμουν λοιπόν, απ το πρωί στην ..τσίτα. Αποφάσισα να κάνω κάποιες αλλαγές πάνω μου, για να ομορφύνω, διότι λόγω διακοπών είχα γίνει τα χάλια μου! Χάλια μαλλιά, σκασμένα πόδια, δερμα ξεφλουδισμένο κλπ, γιατί στις διακοπές ήμουν λίγο αγρίμι. Έτσι περάσαμε από μια πόλη, το Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής και ενώ τα κορίτσια έτρωγαν, έπιναν καφέ κλπ, εγώ αποφάσισα να πάω σ ένα φαρμακείο να πάρω τα απαραίτητα καλλυντικά για τη βραδυνή εμφάνιση. Όποιος έχει πάει Μαρμαρά, θα ξέρει τους δρόμους. Μέσα λοιπόν στο λιοπύρι, μεσημερι με 40 βαθμούς, με τις σαγιοναρες ανέβαινα και κατεβαινα εκείνες τις τεράστιες ανηφόρες/κατηφόρες. Καιγόμουν, χάλασαν οι σαγιονάρες και συνέχιζα ξυπόλυτη. Η άσφαλτος έκαιγε, αλλά εγώ εκεί, έπρεπε να σουλουπωθώ, για να του αρέσω χι χι..... Τα πήρα τελικά όλα! Γύρισα τσουρουφλισμένη, αλλά το απόγευμα, όταν φτάσαμε στην πόλη του, έκανα μια δροσιστική μάσκα ομορφιάς και ένα ποδόλουτρο και συνήλθα!
Το θεωρώ τρέλλα, γιατί ήταν γολγοθάς τότε. <3<3
 

rafaela11

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,821 μηνύματα.
Δεν θυμάμαι κάτι φοβερά τρελό να έχω κάνει, έχει κάνει όμως ένα άτομο για εμένα 😅
Πηρε αδεια κι ταξίδεψε μόνο και μόνο για με γνωρίσει από κοντά, από Ελβετία μέχρι Γερμανία οδικώς, νοίκιασε πάρκινγκ εκεί το αμάξι του για 6 ημέρες, ήρθε Θεσσαλονίκη αεροπορικώς, κι το αστείο είναι ότι πρόλαβε να με δει δύο ημέρες μόνο γιατί εγώ η χαλάστρα μετά αρρωστησα 🥶
Βέβαια αυτός τότε ήταν 33 και εγώ ήμουν 19, οπότε όλο αυτό έγινε κρυφά από την μαμά μου, όλα καλά όμως δεν κατέληξε σε τραγωδία.
 

Wanda

Νεοφερμένος

Η Wanda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα.
- Για χάρη του και χάρη σε εκείνον κατάφερα να κάνω για πρώτη φορά την επανάστασή μου στη μητέρα μου σε ηλικία 20+. Μπορεί να σας φανεί ηλίθιοο, αλλά για εμένα τότε ήταν a huge deal! Συγκεκριμένα, μου είπε μια χοντρή μ@λ@κί... η μάνα μου στο τηλέφωνο, η οποία ήδη με καταπίεζε πολύ χρονικά και δε με άφηνε να περνάω όσο χρόνο ήθελα με το αγόρι μου. Εκείνο το χριστουγεννιάτικο βράδυ δεν γύρισα σπίτι, έμεινα στο αγόρι μου και το πρωί, όταν ήξερα ότι θα λείπει η μάνα μου για δουλειά, πήγα στο σπίτι μου, πήρα μια βαλίτσα, έχωσα 5 πράγματα και πήγα και με περιέθαλψε εκείνος για κάμποσες μέρες. Ήταν από τα πιο όμορφα και ασφαλή συναισθήματα που έχω νιώσει στη ζωή μου και από τις πιο ωραίες μέρες που πέρασα ποτέ μαζί του! :inlove:

- Πήρα την απόφαση, με όλους του κινδύνους που περιελάμβανε, να μεταναστεύσουμε σε άλλη χώρα με τον άντρα μου (το αγόρι μου από πριν ντε..! :inlove:) και τα παιδιά μας. Ήταν κάτι που ήθελε πολλά χρόνια και η αλήθεια είναι ότι ναι μεν, δεν ήταν τοσο τρέλα γιατί he had bust his ass off να τα κανονίσει όλα του δε πόιντ ώστε να μη βρεθούμε προ εκπλήξεως στην ξένη χώρα, από την άλλη, όμως, είναι κάτι που δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα έκανα και η ευτυχία του έπαιξε τεράστιο ρόλο στο να πάρω τη συγκεκριμένη απόφαση!
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,787 μηνύματα.
Πολλές. Όταν ήμουν ερωτευμένος και θεωρούσα οτι θα μπορούσαμε να έχουμε ένα μέλλον μαζί. Γιατι γενικά ειμαι σταθερός άνθρωπος και δεν μ αρεσει να μπαινοβγαινω σε σχέσεις.

Τώρα πιά τα σκέφτομαι και δεν το μετανιώνω αλλα ξέρω οτι ανήκουν στο παρελθόν με ότι αυτο συνεπάγεται.

Το πιο τρελό που έχω κάνει ως τώρα ηταν να επιλέξω τοποθεσία εργασίας με βάση τη περιοχή της + τις αποστάσεις που έκανα κάθε μέρα ως τη δουλειά για να είμαστε μαζί. Οχι πως εμένα δεν μου άρεσε η περιοχή αλλά δεν ήταν τόσο σίγουρο το σκηνικό για να προβώ σε μια τέτοια απόφαση. Και αυτό δεν το έπραξα ουτε στα 18 ουτε στα 19 ουτε στα 30 .... αλλα στα 35+.

Ωστόσο αποφάσισα να τα δώσω όλα.... για να τσεκάρω αντιδράσεις. Αυτο να ξέρετε ειναι ενα ωραίο κόλπο. Μη περιμένετε απο τους άλλους/άλλες κάντε εσεις τις κινήσεις σας και απλά κόψτε αντιδρ'ασεις.

Εν τέλει νιώθω δικαιωμένος γιατί είχα ακούσει πολλά ..... άκυρα για τη πάρτη μου. Πράγματα που δεν ανταποκρίνονταν στη πραγματικότητα... ευτυχώς στο τέλος άκουσα και ένα "Δεν ήξερα οτι ήσουν έτσι... δεν το φανταζόμουν".

Έφυγα με το κεφάλι ψηλά όπως όταν πρωτοπήγα.

:cool:
 

Βρεγμένη γάτα

Νεοφερμένος

Η Βρεγμένη γάτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Ναι, έχω κάνει... Η μεγαλύτερη τρέλα μου ήταν σε μια σχέση από απόσταση που ενώ είχαμε χωρίσει πριν καιρό πήγα στην πόλη του χωρίς να του το έχω πει και ζήτησα να τον δω ρισκάροντας να κάνω το ταξίδι άδικα κι επιπλέον να εισπράξω μεγάλη στεναχώρια κι απογοήτευση αν αρνιόταν να βρεθούμε... Για καλή μου τύχη δέχτηκε κι έτσι μπόρεσα να του πω κάποια πράγματα που είχαν μεγάλη σημασία για ΄μενα όπως το να του ζητήσω συγνώμη για τα λάθη που είχα κάνει και να μου μείνει μια ευχάριστη τελευταία ανάμνηση από εκείνον γιατί ούτε αυτό στάθηκε αρκετό για να με δεχτεί πίσω... Που ήταν κάτι που ήθελα πολύ όμως τουλάχιστον τον είδα μια τελευταία φορά, πράγμα που λαχταρούσα με όλη μου την ψυχή...
 

Εριφύλη

Διάσημο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,878 μηνύματα.
Έχω κάνει καντάδα και δεν έφαγα κουβά με νερό γιατί έχω και ωραία φωνή πρωτίστως.😌
 
Top