Resaldis
Δραστήριο μέλος
Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.

08-07-22

14:32
Αναφέρετε πραγματικά ή ψηφιακά, άσημα ή διάσημα καθώς και ζωντανά ή νεκρά πρόσωπα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

08-07-22

14:38
Την οικογένεια μου και τον καλύτερο φίλο μου. Υποθέτω ότι αν είχα κοπέλα σίγουρα θα σκεφτόμουν και εκείνη συνέχεια.
Viedo
Διάσημο μέλος
Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα.

08-07-22

15:34
Σύντροφο
BaSO4
Δραστήριο μέλος
Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 744 μηνύματα.

08-07-22

15:59
Τώρα τελευταία, που ανακαλώ στη μνήμη μου τα μαθητικά χρόνια, σκέφτομαι τους καθηγητές του φροντιστηρίου ή παλιούς καλούς φίλους που χαθήκαμε άδικα…
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.082 μηνύματα.

08-07-22

17:18
Σε λιγότερο από έναν μήνα κλείνω τα 21 και με έχει πιάσει μία μικρή ''κρίση ηλικίας'' με αποτέλεσμα να σκέφτομαι τόσο τον μικρότερο εαυτό μου όσο και τους ανθρώπους που με περιέβαλλαν κατά τα παιδικά/σχολικά μου χρόνια.
Cookie_Monster
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Cookie_Monster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 343 μηνύματα.

08-07-22

17:25
Εγώ τελευταία σκέφτομαι το γιατρό που με έπεισε τελικά πως τα 3μβ0λι4 είναι ασφαλή. Καιρό έχω να πάρω ένα τηλέφωνο τους δικούς του
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.

08-07-22

18:34
Αριάνα Γκράντε

Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.433 μηνύματα.

08-07-22

18:48
Αρκετά, ορισμένα και απο χρόνια πριν. Τείνω να είμαι full impulsive γενικά οπότε εν τέλει καταλήγω να συμπεριφέρομαι άσχημα έστω και ασυναίσθητα σε κοντινούς μου ανθρώπους, ή να τους λέω πράγματα ή να παίρνω αποφάσισες που εν τέλει καταλήγω να σκέφτομαι αργότερα και να μετανιώνω. Πίστευα οτι κάποια στιγμή θα το διόρθωνα αλλά ακόμα και όταν προσπαθώ να το αποφύγω με τον έναν ή τον άλλο τρόπο καταλήγω μοιραία πάλι σε αυτή την λούπα
.

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.
petran_95
Νεοφερμένο μέλος
Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα.

08-07-22

19:24
Εγω σκεφτομαι συνεχεια τον ξαδερφο της κοπελας μου. Μαλλον την δαγκωσα τη λαμαρινα τελικα.
Viedo
Διάσημο μέλος
Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα.

08-07-22

19:26
Καλός ο ξάδελφος ;Εγω σκεφτομαι συνεχεια τον ξαδερφο της κοπελας μου. Μαλλον την δαγκωσα τη λαμαρινα τελικα.

petran_95
Νεοφερμένο μέλος
Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα.

08-07-22

19:28
Κολαση ο ξαδερφος. Κουκλος εξυπνος τρελο χιουμορ τρομερη προσωπικοτητα και ωραιες αποψεις. Δεν το εχω ξαναπαθει με αντρα αυτο.Καλός ο ξάδελφος ;![]()
American Economist
Επιφανές μέλος

08-07-22

19:32
Κοιτά την κοπέλα, εκείνη θα έχει καλύτερο χιούμορΚολαση ο ξαδερφος. Κουκλος εξυπνος τρελο χιουμορ τρομερη προσωπικοτητα και ωραιες αποψεις. Δεν το εχω ξαναπαθει με αντρα αυτο.

08-07-22

23:10
Φαγητό 

Cade
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Cade αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 856 μηνύματα.

08-07-22

23:30
Δεν θα σου πω ποια πρόσωπα σκέφτομαι συνήθως, αλλά το τελευταίο διάστημα σκέφτομαι μια κοπέλα που γνώρισα χθες και έχω πάθει πλάκα

finesse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 826 μηνύματα.

08-07-22

23:52
Σε ήξερα πριν καν σε γνωρίσω, ω, ακριβή μου εσύ.Δεν θα σου πω ποια πρόσωπα σκέφτομαι συνήθως, αλλά το τελευταίο διάστημα σκέφτομαι μια κοπέλα που γνώρισα χθες και έχω πάθει πλάκα![]()

Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

08-07-22

23:57
Σκέφτομαι τους παππούδες/γιαγιάδες μου τις τελευταίες μέρες.Δυστυχώς δεν είναι κανένας εν ζωή και θα ήθελα πολύ να είναι εδώ και να τους καμαρώνω και να με καμαρώνουν.Να με δουν να παίρνω πτυχίο,να χαρούν.Να συζητούσαμε για διάφορα...
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.

09-07-22

00:05
Συνήθως τη μητέρα μου σκέφτομαι τώρα που είμαι μακριά από το πατρικό για σπουδές αλλά τώρα σκέφτομαι ένα καλό φίλο που λείπει εξωτερικό και περνάει λίγο βαριά το κόβιντ εδώ και μέρες αλλά σήμερα είναι λίγο καλύτερα.
Άσχετο, τώρα τελευταία όλο και περισσότεροι φίλοι και συγγενείς μου κολλάνε κοβιντ και το περνάνε λίγο βαριά οπότε μάσκα μάσκα
Άσχετο, τώρα τελευταία όλο και περισσότεροι φίλοι και συγγενείς μου κολλάνε κοβιντ και το περνάνε λίγο βαριά οπότε μάσκα μάσκα
Guest 528707
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

09-07-22

11:01
Καθε γωνια μας, καθε δραστηριοτητα μας δυστηχως συνοδευεται και απο μια τετοια σκεψη ειδικα οταν ειμαστε ζορισμενοι ..
Στο σπίτι μου λείπει τρομερά η κόρη μου ...ακόμα δεν πολύ μπαίνω στο δωμάτιο της .
Στη δουλειά οι δύο τετραποδες φατσουλες που είχαμε την τελευταία δεκαετία και τις χάσαμε σχεδόν μαζί και κάθε πρωί τρελενομαι οταν μπαίνω στα γραφεία μας και δεν ειναι εκεί να με περιμένουν ...
Και μια φάτσα που αν και είναι μακρυά πλέον καθημερινά νομίζω τον νοιάζομαι και τον αγαπώ ακόμα πιο πολύ γιατί τώρα πλέον καταλαβαίνω τι είχα όταν τον είχα στην καθηρινοτητα μου και τι έχασα τώρα που είναι αρκετά μακρυά ,λείπεις πολύ φάτσα μου ειδικά σήμερα περίεργη μέρα....
Στο σπίτι μου λείπει τρομερά η κόρη μου ...ακόμα δεν πολύ μπαίνω στο δωμάτιο της .
Στη δουλειά οι δύο τετραποδες φατσουλες που είχαμε την τελευταία δεκαετία και τις χάσαμε σχεδόν μαζί και κάθε πρωί τρελενομαι οταν μπαίνω στα γραφεία μας και δεν ειναι εκεί να με περιμένουν ...
Και μια φάτσα που αν και είναι μακρυά πλέον καθημερινά νομίζω τον νοιάζομαι και τον αγαπώ ακόμα πιο πολύ γιατί τώρα πλέον καταλαβαίνω τι είχα όταν τον είχα στην καθηρινοτητα μου και τι έχασα τώρα που είναι αρκετά μακρυά ,λείπεις πολύ φάτσα μου ειδικά σήμερα περίεργη μέρα....

Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.

18-03-23

01:05
Συχνά πυκνα σκέφτομαι παλιους φίλους... Κάποτε ήθελα να ψάξω να τους βρω να δω τι απεγιναν,αν είναι καλά..Έκτοτε θεωρησα ότι δεν το θέλω και τόσο αλλά μου αρέσει να τους σκέφτομαι κι όσα έχουμε περασει μαζί. Μόνο αυτό. Δε θέλω και δε μου λείπει κάτι άλλο. Ειμαι υπέρπληρης μέσα μου.
Το παζλ μου έχει ολοκληρωθεί..
Το παζλ μου έχει ολοκληρωθεί..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- johnsala
- Hased Babis
- despoina13
- giannhs2001
- rafaela11
- charmander
- Jack of Spades
- Scandal
- BatGuin
- Kate1914
- Reader
- Giorgkalo
- GeorgePap2003
- Μήτσος10
- American Economist
- touvlo
- Hecticism
- Paragontas7000
- A350
- Requiem
- Wanda
- Alessandra Eliza
- fourkaki
- Helen06
- User2350
- arko
- spring day
- lepipini
- Ωρορα
- Memetchi
- Libertus
- Ariana2018
- J.Cameron
- camil
- petran_95
- tslef8
- Meow
- Athens2002
- Viedo
- taketrance
- Αρίκος
- Mt73
- fmarulezkd
- GeoCommand
- ΘανάσοςG4
- Wonderkid
- Cookie_Monster
- Έμμα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.