mindcircus
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gianniakos
Νεοφερμένο μέλος

Το καλυτερο το εχω φαει Λιβαδεια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

* Και έχω δοκιμάσει σουβλάκι σε πολλές περιοχές της Αθήνας, στη Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Σέρρες και Βόλο. Τώρα αν υπάρχει καλύτερο στην Ελλάδα εκτός αυτών των περιοχών, πάω πάσο γιατί δε γνωρίζω!
φρι
Διάσημο μέλος

σε ποιο; μη μου πεις κανα μπαιρακταρη,σαββα ή θαναση γιατι ειναι κλεφτες.πληρωνεις 2 ευρω για πιτα κεμπαπ ντοματα χωρις πατατες ή τζατζικι/σωςΠαιδιά, αν και γνωστή φανατική Πατρινή, θα πω της Αθήνας
Κάθε φορά που πηγαίνω Αθήνα παίρνω,είναι απαράβατος κανόνας
![]()
![]()

Προσωπικα πιστευω οτι σε συγκριση με τη Θεσσαλονικη , η Αθηνα εχει καλυτερη πιτα σουβλακι/σουβλακι.
Στα περισσοτερα σουβλατζιδικα που εχω παει στη Θεσσ το κανουν αρκετα βαρυ και λαδερο βαζωντας πολυ περισσοτερες πατατες και λιγοτερο κρεας...Αφηστε που ειναι τεραααστια και εγω τουλαχιστον δε μπορω να το φαω ολο. Στην Αθηνα μου αρεσει το "υποχρεωτικο"τζατζικι το οποιο δε στο χρεωνουν 20λεπτα επιπλεον , το οτι κανουν υπεροχο κεμπαπ και οτι αντι για πατατες μπορεις να βαλεις σαλατα...
Στη Λαρισσα επισης ειναι αρκετα καλο(η τουλαχιστον , φροντισαν να με πανε σε καλα μαγαζια
)
απαπα τι λες καλε; δε συγκρινονται τα πιτογυρα της αθηνας με της θεσσ.πιο ωραια της θεσσ,πιο μεγαλα και πιο φθηνα. εδω μονο 1-2 αξιζουν στο κέντρο

Orient.
Πολύ δραστήριο μέλος

Παίζει τα σουβλατζίδικα εκεί να είναι περισσότερα και απο τα σπίτια

nat1995
Νεοφερμένο μέλος

thomas l.
Τιμώμενο Μέλος

DanaiPsa
Νεοφερμένο μέλος

Darkness
Περιβόητο μέλος

Άγιος πρόδρομος!

Αν και δεν μαρέσουν τα σουβλάκια του πρόδρομου. Δλδ είναι κλασσικά, σιγά.
2 πόλεις γνώρισα, 2 αγάπησα, Θεσσαλονίκη Γιάννενα, άρα και οι 2 έχουν ωραία τα σουβλάκια τους
(και ναι οι βόρειοι το λέμε σάντουιτς, λυπόμαστε

Αν και Γιάννενα βρήκα το στέκι μου. Θεσσαλονίκη όχι ακόμη.
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

όσο για σουβλάκι στην πόλη, πλέον τρώω μόνο από ένα μαγαζί, το οποίο δεν σερβίρει καν γύρο
stefan87
Εκκολαπτόμενο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Wtf. Ποια σουβλατζίδικα λες;Ρέθυμνο και δεν ακούω τίποτα. Είτε το παλιό καλό στην Αρκαδίου, είτε στη Σταμαθιουδάκη .-

Εγώ ψηφίζω Κέρκυρα.
~Melania~
Περιβόητο μέλος

Wtf. Ποια σουβλατζίδικα λες;
Εγώ ψηφίζω Κέρκυρα.
Έχεις φάει σουβλάκια στην Κέρκυρα;; Εγώ παραμένω σταθερή στην άποψη ότι η Αθήνα έχει τα καλύτερα σουβλάκια

dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Έχω δοκιμάσει και στην Λάρισα μέτριο μου φάνηκε τότε,ήμουν και μικρή σχετικά

Τώρα και η Πάτρα έχει καλό σουβλάκι σε κλασσικές΄μικρές ψησταριές.Στην γειτονιά της θείας μου χορταίνω ωραίο σουβλάκι

Αλλά και η Ηλεία έχει καλά σουβλατζίδικα.Δεν φτάνει σε ποιότητα άλλες πόλεις αλλά έχει καλά σουβλάκια

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Φαντάζομαι ότι τα συμπεράσματά σου για κάθε πόλη προέκυψαν από δειγματοληπτικό έλεγχο σε μεγάλο αριθμό σουβλατζήδικων της κάθε μιας. Γιατί αν δοκίμασες σε 2-3 στην κάθε μία, η πιθανότητα εσφαλμένων συμπερασμάτων είναι μεγάλη.Λοιπόν έχω φάει στην Αθήνα.Καλό τρώγεται......Έχω δοκιμάσει και στην Λάρισα μέτριο μου φάνηκε ......Τώρα και η Πάτρα έχει καλό σουβλάκι
Επίσης το αρχικό ερώτημα του θέματος παραπέμπει στο ποίημα “Six Blind Men and the Elephant”του Αμερικανού ποιητή John Godfrey Saxe. (Από το Σάββα στο Μοναστηράκι έφαγες; )
Ναι. Στις μέρες μας η έννοια "σουβλάκι" έχει εκφυλιστεί και σε κάθε περιοχή της χώρας μας ο καθένας την αντιλαμβάνεται διαφορετικα. Ίσως μια μέρα γράψω μια μονογραφία για το θέμα που θα αναλύει ιστορικά και τοπικά τους όρους σουβλάκι, καλαμάκι, γύρος, σάντουιτς, πιτόγυρο, κεμπάπ, τυλιχτό κλπ.Eμείς εδώ που μένω το σουβλάκι το λέμε πίτα.Και σουβλάκι λέμε το "καλαμάκι"
Προς το παρόν όμως, καλή μας όρεξη...
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Σε όλες τις πόλεις εκτός από Λάρισα έχω δοκιμάσει τουλάχιστον 15 καιιιιιι(πολύ περισσότερες αλλά δεν προλαβαίνω αυτή την στιγμή να σου πω πιο κοντινό αριθμό στον ακριβήΦαντάζομαι ότι τα συμπεράσματά σου για κάθε πόλη προέκυψαν από δειγματοληπτικό έλεγχο σε μεγάλο αριθμό σουβλατζήδικων της κάθε μιας. Γιατί αν δοκίμασες σε 2-3 στην κάθε μία, η πιθανότητα εσφαλμένων συμπερασμάτων είναι μεγάλη.
Επίσης το αρχικό ερώτημα του θέματος παραπέμπει στο ποίημα “Six Blind Men and the Elephant”του Αμερικανού ποιητή John Godfrey Saxe. (Από το Σάββα στο Μοναστηράκι έφαγες; )

Για την Λάρισα όντως δεν γνωρίζω και πολλά μαγαζιά πλέον.Είχα επισκεφθεί μόνο 2 σουβλατζίδικα με την ξαδέρφη μου

(

nikolaos p.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.