Έχω να πω πάρα πολλά, εδώ κατηγορείς τα θύματα ότι δε μίλησαν και ταυτόχρονα συκοφαντείς όσους βγήκαν και μίλησαν.
Αλλά ας πάμε στο προκείμενο.
Εδώ έχουμε 2 διακριτές περιπτώσεις. Κάποιοι υποστηρίζουν την πλευρά Κούγια, κάποιοι υποστηρίζουν τα θύματα. Δε χρειάζεται να το αρνηθείς, ούτε εγώ αρνούμαι ότι έχω διαλέξει πλευρά. Δεν είναι δικιά μου ευθύνη να δικάσω ούτε να καταθέσω ούτε να κουβαλάω σε κάθε μου μήνυμα το τεκμήριο αθωότητας, αυτό θα το κάνει η δικαιοσύνη. Εγώ ανάμεσα σε δεκάδες θύματα που κάνουν καταγγελίες και στον Κούγια, που έχει αναλάβει ό,τι κάθαρμα κυκλοφορεί, πιστεύω τις καταγγελίες. Δεν πιστεύω τον Κούγια, δεν πιστεύω τον Λιγνάδη, δεν πιστεύω στο διάφανο κράτος, ούτε στην αμερόληπτη αστυνομία. Εσύ τα χρειάστηκες όλα αυτά προκειμένου να στοιχειοθετήσεις τη θέση σου. Τα προτάσσεις όλα αυτά και τα θεωρείς πιο πιθανά από το οι καταγγέλοντες να έχουν όντως παρενοχληθεί. Εγώ απλά πιστεύω την άλλη πλευρά. Διότι τα στοιχεία είναι συντριπτικά. Διότι είναι κοινή ομολογία πως αυτά τα πράγματα συνέβαιναν στο θέατρο. Και την στηρίζω διότι η στοχοποίηση των θυμάτων είναι δεύτερος βιασμός. Σαφώς, όπως κι εσύ, περιμένουμε την ετυμηγορία.
Δικαιούμαι όμως να λέω ότι η υπόθεση που έχουμε μπροστά μας δεν είναι "μια τουρίστρια πήγε και δήλωσε ψευδώς ότι βιάστηκε".